BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Taxi

Het was een vroege maandagochtend tijdens de zomervakantie. Ik stond met mijn taxi te wachten bij het AMC. Er was als een half uur geen vrachtje geweest en ik wist dat de shiftwissel van nacht naar morgen vaak goede ritjes opleverden. Er werd weer eens gestaakt in het OV dus de kans op een langere rit was groot. Radio538 zachtjes aan, de ramen open om wat frisse lucht te voelen.

Ik had mijn tablet op het stuur gezet en zat wat te surfen. Via de krant, twee spelletjes die ik met collega’s speelde kwam ik bij Gertibaldi uit. Ik liep lang wat verhalen en zag een verhaal van een favoriete schrijver. Ik opende het verhaal en zag weer een fraaie foto met twee frisse meiden in alleen hun slipjes. De eerste regel en plot klonk er een stem. “Mag ik….” Meer kwam er niet uit. Blijkbaar had ze de foto op het scherm gezien.
Geschrokken keek ik haar aan, een mooie vrouw van ergens tegen de veertig. Rossig haar, een vermoeid gezicht met rode ogen. “Zware dienst gehad?” Vroeg ik terwijl ik de tabel sloot. Ik stapte uit en opende de achterdeur. Ze draaide zich om alsof ze verder wilde gaan. “Waar wil je heen?” vroeg ik.

“Ja, ik wil graag naar Bussum.” Antwoordde ze. “Is het veilig voor mij als vrouw bij jou?” Wilde weten. “Natuurlijk is het veilig, ik ben eenentwintig en rijd al twee jaar schadevrij taxi.” Ze grinnikte. “Nee dat geloof ik wel, maar met wat je leest. Is het voor mij als één en veertig jarige vrouw veilig bij deze geile taxi chauffeur in de auto?” Ik grinnikte bevestigend en knikte van ja. Ze stapte in en trok haar vestje uit. Ze droeg een wit T-shirt met ziekenhuis logo het leek erop dat ze geen BH droeg. Ze noemde het adres en ik typte het in en startte de meter. “Je bent mijn laatste ritje voor vandaag.” Stelde ik hardop vast.

“Mag ik vragen hoe je dienst was?” vroeg ik quasi geïnteresseerd. Ze lachte flauw, eigenlijk zoals wel vaker. “De airco in onze kamer deed het niet en daarom ben ik nu luchtig gekleed.” Het ontbreken van haar BH verklarend. Ik had een half uurtje, als er geen files zouden zijn, voordat we op het adres zouden zijn.

Ze vertelde dat ze drie lange diensten had gehad en dat ze nu vier dagen vrij zou zijn. Het was even stil toen we richting Weesp reden. In mijn spiegel zag ik dat ze wat wegzakte en, dankzij de airco dat het koeler werd. Toen ik even later weer keek zag ik dat haar tepels gezwollen waren. “Is het te koud voor je?” vroeg ik. Ze leek te schrikken en lachte zacht. “Ik ken die site waar je op zat en lees daar ook vaak de verhalen. Ik probeerde mij een scene uit een verhaal voor te stellen.” Zei ze. Die tepels was dus van opwinding.

“Ik ben niet zo van de harde verhalen.” Zei ik. “Er moet chemie zijn tussen de personen.” Verduidelijkte ik. Ze knikte instemmend. “Ik houd van verhalen die je meenemen in een moment en ik houd van rare plaatsen.” Bekende ze. Het was kort stil.

“Als ik tijdens een nachtdienst even kan rusten speel ik wel eens met mezelf tijden het lezen.” Klonk haar stem zacht. “Trek jij je af als je verhalen leest?” en ze keek me aan in het binnen spiegeltje. Ik begon te blozen… “Uh ja… maar niet als ik in de auto zit.” Als ik straks thuis ben ga ik douchen en daar, onder de douche dan… uh, nou ja… je begrijpt me wel.” Ze lachte zachtjes en ging iets rechter op zitten. Haar tepels probeerden nu bijna door de stof naar buiten te komen. “Ben je een eigenrijder?” wilde ze weten. “Ja, ik heb deze rit als laatste rit aangemeld en sta voor dinsdagavond weer ingeroosterd.” Ze knikte en leek na te denken. Ik keek nog eens goed in mijn spiegel. *Het is een mooie vrouw, bijna twee keer zo oud als ik.* dacht ik.

We waren inmiddels op de A1 in de file beland. Het was weer stil in de auto, ze leek te slapen. Vlakbij de afrit Bussum schoot ze wakker. “Doe je straks bij mij even een kop koffie? Je zat net te knikkerbollen…” Zei ze en ik bevestigde “Dat heb je goed gezien. Als dat kan graag.” Ik reed een mooie brede laan in met vrijstaande huizen. “Hier is het.” Ik stopte. “Als je na onze tuin linksaf slaat is daar een supermarkt. Zet je auto daar maar neer en loop terug naar de hoek. Ik zet de tuinpoort open. De buren hoeven niets te weten…” Ze rekende af en ik hield de deur voor haar open. Nu kon ik haar goed bekijken, iets kleiner dan ik, stevige tieten en een fraaie kont. Ik stapte in en volgde haar aanwijzingen. Ik meldde me af bij de centrale en zei dat ik even bij een kennis op bezoek ging en ze de homer uit konden zetten. Ik liep terug en zag de poort. Ik stapte binnen in een grote beschutte tuin.

Bj de keukendeur stond ze. “Hoi ik ben Kim.” En ze gaf me een hand en de bekende drie kussen. Ik stelde me voor en we liepen de keuken in. Ze zette de espressomachine aan en vertelde dat ze getrouwd is en dat haar man bij de KLM vliegt. “Hij zit tot donderdag in Singapore en, als ik de verhalen mag geloven naait hij zich daar het licht uit de ogen.”
Haar stem klonk zakelijk en vlak. In de trend, van zo is het nu eenmaal bij de KLM.

Ze keek me strak aan. “Je vertelde dat als je straks thuis komt, uh… gaat douchen.” En gaf me een knipoog. “Dat kan ook hier.” Ik lachte intern. “Gaan we dan samen douchen?” vroeg ik. “Tuurlijk, er is ruimte zat!”

Ik zette de mok op tafel en ging staan. “Kom Kim, ik heb zin om met je te douchen.” Ze ging staan en trok mij tegen zich aan. “Eerst een knuffel. De knuffel werd een kus en de kus een trage tongzoen. Ik tilde haar op en zette haar op de eettafel. Staand tussen haar gespreide benen verkende onze handen elkaar. Ik streelde haar billen en liet mijn handen in haar T-shirt gaan. Ze had een heerlijke zachte huid en stevige borsten. Haar handen gingen van mijn kont naar mijn buikje en omlaag naar mijn kruis. “Kohlere.” Kreunde ze zacht terwijl haar vingers de lengte van mijn half stijve geslacht verkenden. “Ik had een vriendin die mij Snake noemde.” Ze lachte luid, “Ik begrijp wel waarom.” Ze opende mijn pantalon en viste mijn pik er uit. “Wat een mooie” haar hand omvatte mijn ballen.
“Wat zit een groot apparaat die kan toch niemand aan?” zei ze. “Je mag het proberen.” Daagde ik Kim uit., “en je mag hem passen als je wilt.” Nu was het spel aan haar.

Terwijl ze mijn geslacht vasthield duwde ze me naar achteren. “Nu naar boven!” als een hondje liep ik achter haar aan. Mijn pik roerde zich al aardig. In de mega grote badkamer was een douchecabine, groot genoeg voor twee personen met twee grote douchekoppen. Ze liet mijn pik los en terwijl ze me aankeek tilde ze haar T-shirtje op. Ik slikte, twee prachtige tieten kwamen tevoorschijn. Mooi van vorm en stevig, dat had ik al gevoeld. Trots liet ze haar handen er overheen gaan. “We hebben de natuur een beetje geholpen.” Zei ze. Het kon mij geen hol schelen. Ik stapte naar voeren en streelde ze en kuste één voor één haar tepels. Kim kirde zacht en duwde me weg. Ik begon me uit te kleden en ook zij was spoedig naakt. Een klein beetje bond schaamhaar bedekte haar heuvel. “Tadaaah, vind je het wat?” Als antwoord pakte ik mijn pik beet en begon traag mijn hand over de stam heen en weer te schuiven.

“STOP… in mijn hoofd staan we samen onder de douche en kijken we naar elkaar…” Ze schoof de deur open en zette de douche aan. Ze bleef in de deur staan en ik wurmde mij langs haar heen, mijn geslacht tegen haar onderbuik rijdend. Kim kreunde zacht. Ze duwde me onder de tweede douchekop, het warme water deed me goed. Ik keek haar aan en speelde met mijn geslacht, Kim streelde en speelde met haar borsten. Achter haar stond een soort van sta kruk. Ze zette haar ene voet er op en liet één hand naar haar kut gaan. “Ik ben zo nat en geil.” Kreunde ze terwijl ze twee vingers in haar schede liet gaan. ” Kom eens hier.” Ik stapte naar voren en ze trok haan vingers terug en bood deze aan. Mijn geslacht lag tegen haar been. Ik likte haar wijs en middelvinger. Dat smaakte naar meer! “Mag ik je likken”. Ze schudde van nee. “Eerst mijn fantasie. Ik wil je hier zien spuiten.”

Ik deed een stapje terug onder mijn eigen douche en begon zachtjes te rukken, onderwijl naar deze prachtige veertiger kijkend, ze speelde met haar borsten, ze kneep er in, trok aan haar tepels en likte ze zelfs. Wat een geil plaatje. Ze spreidde haar benen. “Ik wil je strak hier in hebben…” en ze opende haar lipjes uitnodigend. Ik versnelde mijn hand en voelde mijn orgasme aankomen. Ik kreunde zacht. “Ga je komen voor mij?” vroeg Kim. Ze kwam van de kruk en knielde. “Ik wil je zaad op mijn tieten!” We keken elkaar recht aan toen de eerste klodders zaad mijn lul uit schoten. “Toe dan, geef het mij…” kreunde ze. Het beeld van die vrouw met haar tieten in haar handen, bedekt met mijn zaad! G.E.W.E.L.D.I.G! Ik wankelde naar achteren en duwde de douche uit. Kim likte de eerste druppels van haar tieten om daarna mijn zaad met haar hand te verzamelen en uit haar hand te lebberen.

Zonder een woord te spreken nam Kim plaats op de kruk. Met haar vingers waar mijn zaad nog aan kleefde begon ze zich zelf te vingeren, als een razende schoten twee en soms drie vinger in haar kut heen en weer. Jammert en schokkend kwam ze binnen luttele seconden klaar. Ik stapte naar voren en nam haar in mijn armen. We hebben geruime tijd, zo onder de stromende douche gestaan. Strelend en nagenietend.

Ze beet zachtjes in een tepel en toen ik haar aankeek vroeg ze of ik een tweede ronde wilde? “Voor of na het ontbijt?” Ik koos het laatste. Ze zette de douche uit en we droogden elkaar af. Ze gaf me een badjes, “Van mijn man.” Verduidelijkte ze en trok er zelf ook één aan. Haar vent was een stuk kleiner dan ik, als ik de jas dicht knoopte wipte, tijdens het lopen mijn pik tussen de stof vandaag de vrijheid in. Kim bloosde… “Die heeft mijn kut geroken… Maar hij moet even wachten.” Ik de keuken bakte ze broodjes en zette een tweede ronde koffie. Na een heerlijk ontbijt, op het terras, in de zon keek ze mij aan. “Tweede ronde?”

“Hier op het terras of…” ze keek schuin naar boven. Ik stond op en tilde haar uit de stoel en liep met Kim in mijn armen de keuken in. “Het aanrecht?” Ze lachte, “Nee die past niet in mijn droom. Neem me mee naar boven, In het grote bed wil ik dat ding voelen, overal. Boven aan de trap links af, over het zachte hoogpolige tapijt dirigeerde ze mij een kamer in. Daar stond een mega hemelbed met aan het hoofdeind een grote spiegel. Ik legde haar neer en keek haar aan. Ze schoof iets verder het bed op. Ik nam de leiding te nemen en opende haar badjas. Eerst streelde ik haar benen die ze gesloten had. kuste haar buik en streelde en zoende haar borsten. “Wat een heerlijke geile jetsers!” kreunde ik, Kim kirde zacht toen mijn nog slappe pik over haar benen gleed. Mijn mond ging naar haar hals en even later troffen onze monden elkaar.

Kims hand zocht mijn pik en begon me zachtjes hard te maken. Ze schoof voorzichtig mijn voorhuid terug. “Wil je een kusje?” Ik schoof over haar heen zodat mijn eikel op haar lippen lag. Ze sabbelde en liet mijn eikel in haar mond glijden. Voorzichtig kwam ze met haar hoofd uit het matras om meer van mijn pik in haar mond te nemen. Ze proestte en ik trok snel terug. “Ik had maar een heel klein stukje binnen.” Ik stelde haar gerust. “Meer dan mijn ex ooit toeliet.” We zoenden weer en ik schoof naar achteren. “Ja…. Leg die lul eens tussen mijn borsten!” Ik volgde haar aanwijzing en ze duwde haar tieten samen. Nu kwam ze met haar mond omhoog en nam mijn eikel weer in haar mond. Ze zette haar handen op mijn kont en trok me zachtjes naar voren, steeds meer van mijn geslacht in haar mond nemend. Dit voelde heerlijk. Ze liet me los en ik begon traag mijn pik tussen haar samengeknepen borsten heen en weer te halen. “Wil je het in mijn kutje proberen?” Vroeg ze zacht. Ik besloot de tijd te nemen en ging door net haar borsten te naaien, onderwijl met haar tepels spelend. “Laat mijn kutje niet te lang wachten.” Kreunde ze.

Ik rolde van haar af en kroop tegen haar aan. Kim spreidde haar benen en ik streelde haar buiken voelde het blonde schaamhaar dat haar heuveltje sierde onder mijn vingers doorglijden. “Toe eerst twee vingers in me.” Ik voelde haar schede strekken toen ik twee vingers zachtjes in haar schoof. Ze kreunde zacht en hapte naar adem. Ik ging tussen haar benen zitten. En zag ons in de spiegel. “Wil je draaien? Dan kon ik ons ook zien. Ik wil zien hoe jij mij gaat naaien!” klonk het zacht. We draaiden en ik nam mijn pik in mijn hand, Kim opende met beide handen haar lipjes en ik liet mijn eikel tussen haar schaamlippen heen en weer glijden. Ze keek me strak aan en keek soms in de spiegel. “Dit is geil ZO geil!”

Mijn eikel ruste tegen haar kletsnatte ingang. “Kom jij omhoog om mijn eikel te halen?” Kim spande haar benen en buik en duwde haar bekken omhoog. Mijn eikel gleed moeiteloos naar binnen. Toen ze weer omlaag ging bewoog ik mee en ik duwde een stukje verder. Een rauwe keur ontsnapte haar mond. Ik keek haar geschrokken aan. “Ik wil meer!” was haar reactie. Zachtjes trok ik iets terug en duw de daarna weer een stukje verder. “Op nieuw en dieper.” Kreunde ze. Ik voelde weerstand. “Je zit tegen mijn baarmoeder…” kreunde ze. Ik keek omlaag er was nog een hand breed over tussen mijn buik en haar schaamheuvel. “Toe dan, naai me dan.” Ik begon traag en met lange halen mijn geslacht in haar heen en weer te bewegen. Kim keek regelmatig in de spiegel. “Godver wat is dit lekker! Kun je dieper.” Ik duwde zachtjes maar zag kims gezicht van pijn vertrekken. Ik trok iets terug en begon haar nu in een iets hoger tempo te nemen. Ze kreunde en kirde, dan weer mij aankijkend, dan weer in de spiegel starend.

Plots verstarde ze en ik voelde haar schede krachtig samentrekken. Met een luide brul kwam ze klaar. “”DOOOR, Door naai me, geef me je zaad!” Ik greep haar flanken en begon ik een voor mij geweldig tempo mijn pik in haar heen en weer te jagen. “Je bent zo dik en zo hard..” steunde ze ”Er in… of…” “Kop houden, naai me vol met je zaad!” Ik ging helemaal op in haar en naaide en ramde alles er uit. Toen ik kwam voelde ik mijn hoofd licht worden en zakte voorover op Kim. Na een tijd je kreunde ze zachtjes… Ik keek haar aan en we zoenden. “Volgens mij zit je pik helemaal in mij.” Klonk het benepen. Ik was alle gevoel kwijt en rolde iets op zij. “Yep… je hebt alles in je, mijn zaad en mijn hele pik.” Ze keek me trots aan. “Is dat een eerste keer?” Ik knikte van ja. We verbraken dit moment en fristen op en gingen voor een koffie weer naar de keuken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 14355 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie