BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

de avonturen van Bertus deel 25

Op pad met Jennifer

Iedereen stond op om naar hun slaapvertrekken te gaan. Alleen Anna was nog nergens ingedeeld dus zei Bertus: dank om je toch bij mij en Aimee liggen. Aimee heeft vast geen bezwaar en bovendien is ze ongesteld. Bertus keek naar Aimee en zag de staafjes door haar tepels en het ringetje in haar clit en vroeg: waneer heb je dat laten doen? Aimee zei: dat was het werk van Chi. Het deed wel zeer maar ik vind het bijna net zo gaaf als di ten ze pakte de ballen van Bertus beet. Genoeg geflikvlooit zei Anna. Tijd om te gaan slapen. En terwijl iedereen naar bed ging kwam Inge terug in de keuken. Ze zag dat iedereen voorzien was en vroeg aan Jennifer of ze bij haar in bed mocht slapen. Jennifer zei: als je me met rust laat vind ik het niet erg.
De volgende morgen werd iedereen wakker gemaakt door Inge die het ontbijt klaar gemaakt had. Iedereen ging ongekleed aan de ontbijt tafel zitten en begon tee ten alsof niets normaler was. Na het eten Ging Jacinta thee zetten. Een special thee voor Bertus. Zijn special thee met kruiden en een flinke dosis Viagra erin.

Voor Jennifer werd er ook een special thee gezet met daarin een kruidenmix die vrouwen opwind en voor de rest was er gewone thee. Na dit drinken zei Jacinta: kom iedereen aankleden dan gaan we naar Betty. Betty zou ervoor zorgen dat Eva er ook zou zijn. Toen iedereen zover was en naar buiten ging om naar de autos te gaan liepen ze in een mooie warme zomermorgen. Het zal vandaag wel heel warm worden zei Anna. Ze stapten allen in de autos en reden naar veldhoven. Bij Betty aangekomen warden ze ontvangen door Betty en Eva. Jacinta zei tegen Betty: ik heb Jennifer bij en zij wil graag eens zien of er een mogelijkheid bestaat om jou honden te kunnen laten gebruiken. Uiteraard tegen een goeie betaling. Betty zei: een beetje extra inkomen is nooit weg. De levensverzekering van mijn man is nog niet vrijgegeven dus alle beetjes helpen. Kom dan laat ik je de kooien zien waar de honden zitten. Ze liepen naar buiten en Eva en Inge liepen hand in hand mee. Ze stonden voor de hondenkooien die elk met elkaar in verbinding stonden door middle van een kleine deur.

In de kooien zaten een duitse herder, een Doberman en een duitse dog. Jennifer vroeg: worden de honden snel opgewonden? Betty antwoorde: laat Eva maar eens naar de kooien toe lopen. Eva liep naar de kooien en alle drie de honden begonnen opgewonden te reageren. Eva zei: moet ik ze allemaal blij maken? Jennifer zei: kan je dat 3 honden? Ja hoor antwoorde Eva en zonder schroom begon ze zichzelf uit te kleden. Ze stapte de kooi van de herder in en ging op haar rug liggen. De herder ging direct op haar af en begon haar te likken. Kijk zei Inge: hij begint al geil te worden. Let op zijn pik. En de hondenpik begon uitzijn Schacht te komen. Eva begon eraan te voelen en toen de pik in zijn geheel uit de Schacht was ging ze op handen en voeten zitten. De hond likte haar nog een paar keer en besteeg haar. Inge vroeg moet ik helpen en Eva zei: ja zorg jij maar dat hij in het goeie gat terecht komt. Inge klom ook in de kooi en ging bij de hond zitten die volop mis stoote.

Ze pakte zijn pik vast en plaatste die voor de kut van Eva en het paren begon. De hond begon al seen stoomtrein in haar te stoten en Eva gilde het uit. OOOOHHHH dit is zo goed Ik kom klaar OOOOOHHHHH ja het komt. De hond was nog steeds in haar aan het stoten en plots stoote hij dieper en begon zijn pik te zwellen. Inge zei: hij gaat zo klaarkomen kijk maar. Zijn knot zit in haar. Zo kan zijn zaad niet uit haar kut lopen , Eva riep: ik voel hem spuiten. OOOOHHHHH wat voelt dat geil aan ik kom ook weer. Nadat de hond was uitgespoten bleef hij nog 10 minuten vastzitten in haar kut tot hij plots met een plop uit haar schoot. Het zaad liep meteen tussen haar benen. De herder ging in zijn kooi liggen en was zijn pik aan het schoonlikken. Inge deed de tussendeur open en liet Eva naar de volgende kooi kruipen waar de Doberman klaar stond. Inge zei: hier ga ik niet in dat beest is vals en sloot de deur achter Eva. Eva kreeg niet de tijd om bij te komen.

De Doberman besprong haar en probeerde zijn pik direct in haar te krijgen maar zat tegen het verkeerde gat te stoten. Eva greep tussen haar benen door de pik van de hond vast en plaatste deze voor haar kut en wederom herhaalde zich het process. Weer kwam eva meerdere keren klaar en weer kwam ze vast te zitten. Toen de Doberman klaar was en zijn pik weer vrij was was Inge in de kooi van de duitse dog gegaan om de tussendeur te openen. Ze zat op haar knieen en de hond sprong op haar. Nee gekkie je moet even op Eva wachten. De hond had echter andere plannen en klemde zijn poten rond haar middle en bleef doorstoten. Wodan af riep ze maar de hond reageerde niet. Betty zei: ik kan deze hond niet de baas. Inge zei: dan zal ik het hem moeten leren en ze kneep hem veneinig in zijn pik waardoor de hond haar los liet. Toen Eva in de kooi was ging Inge eruit. Haar kleding zat onder het voorvocht. Betty zei: ga je maar even omkleden en gooi je kleren maar in de was.

Terwijl Inge dit deed kwam de dog op Eva a fen begon aan haar kut te likken. Er liep een zaadspoor van de deur tot waar ze nu zat en de hond likte het helemaal schoon. Toen ging hij terug naar Eva en begon haar kut uit te likken en uiteindelijk besteeg hij haar. Maar omdat hij zo groot was kwam zijn pik bij het verkeerde gat uit en stoote hij in een keer diep in de darmen van Eva. Eva gilde het uit. Nee niet daar. De hond gaf er geen gehoor aan en begon hard in haar te stoten Eva gilde en gilde tot het geluid over ging in hijgen en kreunen en ze uiteindelijk riep ja ga door. En de hond deed precies dat tot ook hij bijna zover was en zijn volle lengte in haar stoote en in zijn pik de knop begon te vormen. In haar darmen. Hier had ze niet op gerekend en ze begon bang te huilen. Betty zei: hou vol meisje. Het is zo voorbij. Eva zei: het doet geen pijn maar ik ben bang dat ik straks uitscheur. Jacinta zei dan laat je hem in je zitten tot de knop krimpt. Ze voelde hoe de hond haar darmen volspoot,

Na 15 minuten was de knop zover gekrompen dat de pik haar darmen uit kom. Toen eva opstond lie per zaad uit haar kut en kont. Ze vroeg aan Betty: kan ik nu douchen. Betty zei pak de buitendouche maar anders loopt er een zaadspoor door heel mijn huis. Eva ging douchen en gaf haar gaatjes extra aandacht.. Jennifer zei tegen Betty: Ik heb hier vast wel klanten voor. Maar kunnen die hier ook overnachten. Betty zei dat moet ik per klant bekijken. Vraag maar aan Jacinta waarom. Jacinta zei: dit leg ik je straks wel uit. Nadat Jacinta haar uitleg had gegeven zei Jennifer: maak je geen zorgen. Ik zorg voor een goeie screening voor er iemand bij je aan de deur komt. Inge was intussen bij Eva onder de buitendouche gaan zitten en was volop bezig om de kut van Eva uit te likken. Je moet goed zaad niet verloren laten gaan. Nadat Eva en Inge uitgedouched waren en weer aangekleed waren namen ze allemaal afscheid en Jennifer zei: Ik neem nog contact op met je Betty.

Iedereen werd in de auto geloodsd en ging terug naar huis waar Mieke inmiddels buiten in de auto zat te wachten. Ze zei: een beetje opschieten want we krijgen zo meteen de 2 marokkaanse meiden over de vloer. Na ongeveer een half uur ging de bel en stonden Nouria en Fatima voor de deur. De 2 vrouwen werden door Mieke meegenomen naar de behandel ruimte waar Nouria Mieke wist te vertellen dat haar zwangerschapstest positief was maar dat die Fatima was niet positief en ze wilde ook zwanger raken. Mieke zei: dan zullen we dezelfde procedure bij haar doen die we ook bij jou gedaan hebben. Fatima, kleed je maar uit en ga maar in de stoel zitten dan zal ik de donor even oproepen. Mieke riep Bertus op via de intercom en zei dat hij in de ruimte tegenover de behandelkamer moest gaan zitten. Bertus zei tegen Aimee: kom jij maar mee dan kan je zien wat er zo allemaal gebeurt. Jennifer was bij Mieke in de behandelkamer en samen waren ze bezig om de kut van Fatima te prepareren. Er moest immers een sonde in die tot in haar baarmoeder moest en waardoor er in de baarmoeder gekeken kon worden en het zaad op de juiste plaats aangebracht kon worden.

Mieke vroeg aan Fatima waneer ze het laatst ongesteld was geweest en Fatima antwoorde iets meer dan twee weken geleden Mieke legde de benen van Fatima in de beugels en deed ze vast met riemen, Ze zei tegen Jennifer: ga jij maar even met haar tieten spelen zodat ze afgeleid word als ik de sonde inbreng. Jennifer nam plaats naast Fatima en zei: laat alles maar gewoon over je komen. Als het te zwaar word mag je mij bij mijn tepels pakken en er flink in knijpen. Terwijl Mieke de sonde inbracht ging Jennifer met de tepels van Fatima aan de gang. Eerst voelen, daarna in haar mond en erop zuigen. Fatima had haar hand tussen de benen van Jennifer geduwd en was onder haar rok met haar vingers in de slip van Jennifer aan het spelen. Zonder het gemerkt te hebben was de sonde in plaats gebracht door Mieke en aangsloten op haar laptop zodat het doed zichtbaar was wat ze ging doen. Nouria vroeg of ze al klaar was voor het zaad, ze zou het wel even gaan halen.

Ze ging naar de ruimte waar Bertus zat samen met Aimee. Ze had niet verwacht dat Aimee er zou zijn. Bertus had inmiddels zijn broek op zijn enkels hangen en Aimee was begonnen met het trekken. Ze had een container bij hem staan om het zaad in op te vangen. Bertus zei: laten we dit maar snel doen en dus ging Aimee met 3 vingers zijn anus binnen om zijn orgasme op te wekken. Binnen 2 minuten was het gedaan en had Bertus de container goed gevuld. Nouria keek naar de pik van Bertus die niet slap werd en ze vroeg: mag ik zo meteen nog even terug komerrn. Bertus zei: als je dat wil mag dat en hij fluisterde Aimee in haar oor: ga jij maar vast het zilveren blikje halen. Fatima was met de container zaad naar de behandelkamer gegaan en keek even mee hoe alles in zijn werk ging. Intussen was Aimee terug en had de pik van Bertus ingesmeerd met de zalf. Aimee vroeg wil je alleen zijn met haar waarop Bertus zei: jij bent mijn assistente dus wil ik dat je erbij blijft.

Bertus had inmiddels een handdoek over zijn pik gedaan en toen Nouria terug kwam zei ze: Ik heb van mijn zus gehoord dat jij een enorme lekkere pik hebt en die wil ik eigenlijk ook wel eens in mij voelen. Aimee zei: trek je kleren maar uit dan kan jij ook nog eens genieten. Fatima trok haar kleed uit en vroeg: blijf jij ook hier waarop Aimee zei: Ja ik blijf ook hier. Hoe wil je het liefst genomen worden? Nouria zei: doe maar op zijn hondjes, dan kan ik hem extra goed en diep voelen. Aimee zei: ga hier maar voor de bank zitten op je knieen en leg je bovenlichaam maar op de bank. Nouria deed dit en Bertus trok zijn broek nu helemaal uit en ging achter Nouria zitten. Hij haalde zijn vingers door haar schaamlippen en voelde dat ze inmiddels zeiknat was. Bertus zette zijn eikel tussen haar schaamlippen en duwde zijn eikel langzaam naar binnen. OOOOHHH wat is die pik groot riep Nouria.

Ik weet niet of ik dit wel aan kan. Bertus zei: raak er maar vast aan gewend want daar moet straks ook eern kind doorheen en hij duwde verder tot zijn eikel binnen was. Daarna ging zijn pik beetje bij beetje dieper in haar kut tot hij voelde dat hij tegen haar baarmoeder zat. Moet ik verder gaan vroeg hij aan Nouria. Ik heb nog een kleine 8 centimeter over. Nouria antwoorde en zei: nee ga eerst maar even zo op en neer, als ik er aan gewend ben mag je verder. Bertus voelde dat Nouria met haar kutspieren hem aan het melken was en na een kleine 5 minuten zei hij: ben je er klaar voor? Ja ga maar zo diep als je kan. Bertus trok zijn pik een stuk terug en stoote toen door tot hij met zijn ballen tegen haar schaamlippen zat en zijn eikel diep in haar baarmoeder zat. OOOOOHHHH mijn god, ALKLKAH bespaar me dit. Het deed zo zeer. Bertus begon langzaam in en uit haar te gaan en Aimee was intussen tussen de benen van Nouria gekropen en begon haar clit te likken.

OOOOOHHHH ALLAH laat me klaarkomen en ze begon te spuiten in het gezicht van Aimee, die door bleef likken tot ze een tweede keer klaar kwam. Bertus was nu zover dat hij zijn pik in en uit haar baarmoeder kon manuvreren zonder dat Nouria hier last van had. Hij ging met lange halen door haar te neuken en Nouria kon er niet genoeg van krijgen, Ze begon nu haar kutspieren echt te gebruiken. Ze melkte hem voor wat het waard was en na nog een tiental minuten vroeg Bertus of ze klaar was voor zijn zaadlozing. Geef me alles wat je hebt. En Bertus duwde zijn pik tot diep in haar baarmoeder en spoot haar helemaal vol. Hierna trok hij zijn pik uit haar kut en zei tegen Aimee: doe er maar vlug een maxi tampon in zodat ze nog kan nagenieten van al dat zaad.. Aimee deed de tampon in haar kut maar deze was te ver opgerekt en het zaad liep langs haar benen naar beneden. Marijke was komen kijken naar al het lawaai en zag Nouria uit de kamer komen en het zaad tussen haar benen lopen. Ze zei tegen Nouria: Dat moet toch wel erg goed voelen om zo geneukt te worden waarop Nouria antwoorde: Ik zou willen dat mijn man zo een pik had en zo kon spuiten. Ze keek nogmaals in de kamer en zag de groote van de pik die ze net in haar had gehad. En nu nog steeds zo hard als een bikkel. Wat een vent zei ze tegen Marijke. Ik moet hier vaker op zwangerschaps controle komen.

Marijke liep de kamer in waar Bertus zat met Aimee en zei tegen Bertus: Ik wil graag dat je nu de douche in gaat en jezelf helemaal schoon spoelt. Mieke wil zo meteen nog wat testen met jou doen. Aimee, ik wil dat je met mij meegaat zodat je kan zien wat we hier allemaal doen. Marijke liep met Aimee mee naar de behandelkamer waar Mieke en Jennifer net klaar waren met Fatima. Marijke ging naar de intercom en vroeg of Inge ook naar de behandelkamer wilde komen voor haar dagelijkse melkprocedure. Inge kwam de behandelkamer in en net toen ze binnen kwam kreeg ze een enorm orgasme van de vibrator die in haar rubberen slip zat. OOOOOHHHH God laat me niet nog meer klaarkomen. Dit is de vijfde keer al sinds we terug hier zijn. Jennifer vroeg hoe dit geregeld was en Marijke vertelde haar dat de vibrator en butplug door een computer gegenereerd programma aan en uit gingen waarna ze tegen Inge zei: je mag de slip wel uitdoen nu. En ga daarna maar naakt op de melktafel zitten. Inge deed haar kleren uit en trok de slip uit die ze de hele middag aan had gehad. Jennifer vroeg aan Marijke of ze deze slip even mocht bekijken waarop Marijke zei: waarom probeer je hem niet even. Mag dat was het antwoord. Jazeker zei Marijke, ik zal wel even een prettig programma voor je aanzetten.

Jennifer trok haar slip uit en deed de rubbere slip aan. Gelukkig is alles nog lekker nat, dan gaat het er soepel in zei Jennifer terwijl ze de dildo en butplug op de juiste plaats in de juiste gaten stak. Eenmaal alles op zijn plaats zei Jennifer: ik denk dat ik er klaar voor ben. Marijke liep naar de pc toe en zette een programma aan waarbij eerst de butplug opgeblazen werd en daarna de dildo in werking gezet zou worden. Jennifer riep meteen: OOOHH ja ik voel me langzaam meer en meer gevuld worden in mijn kont. Op dat moment begon de dildo ook zijn werk te doen en de kop van de dildo begon in haar kut te draaien en langzaam groter te worden. Jezus wat is dit lekker zei Jennifer waarop Inge zei: wacht maar tot je een keer of 5 bent klaargekomen, dan denk je er misschien wel anders over. Marijke zei tegen Inge: ben je klaar voor je melksessie? Je tieten voelen goed vol aan. Marijke nam de cups en zette deze over te tepels van Inge en zette de melkmachine aan.

Je kon direct de melk zien vloeien en Jennifer stond er versteld van te kijken en vroeg: maar ze is toch niet zwanger? Mieke antwoorde haar door te zeggen dat dit door de hormoon spuiten kwam. Ze geeft al bijna een week volop melk. Als je naar Chi kijkt zul je hetzelfde zien, zij vind handmatig melken lekkerder, dus dat doet marijke liefst zelf. Mag ik het eens proberen vroeg Jennifer. Als Chi het goed vind mag het van mij zei Marijke en vroeg Chi ook binnen te komen. Toen Chi eenmaal binnen was vroeg Jennifer aan haar of ze Chi mocht melken. Chi trok haar bloes uit en zei tegen Jennifer: kom maar bij mama en melk me maar. Op het moment dat Jennifer opstond om naar Chi te lopen kreeg ze haar eerste hevige orgasme. Ze moest direct weer gaan zitten anders was ze door haar knieen gegaan zo heftig was het. OOOOHHHH mijngod ik ben in tijden niet zo klaargekomen. Echter door het klaarkomen gaven de sensoren on de dildo en butplug een signaal door aan de computer waardoor de buitenkant van de dildo lichte schokken egon te geven in de kut van Jennifer. Dit was voldoende om haar orgasme door te laten gaan en minuten lang kwam Jennifer klaar. Houd dit nog eens op vroeg ze aan Marijke. Die antwoorde haar dat het wel even kon aanhouden. En nogsteeds bleef Jennifer in haar orgasme. Heel haar onderlichaam bokte op en neer en ze had de tranen in haar ogen en op dat moment stopte de dildo met trillen en ging enkel de kop nog rond en in en uit. Mijn god wat was dat een spectaculaire manier van klaarkomen. Is het elke keer zo erg? vroeg Jennifer.

Marijke zei: wacht maar af. Jennifer stond op met nog steeds knikkende knieen en liep naar Chi. Ze ging voor haar zitten en begon de tepels van Chi aan te raken. Wat zijn ze lang zei Jennifer. Je mag er wel even aan trekken zei Chi en Jennifer deed dat en er kwam wat melk uit en liep over de vingers van Jennifer die gelijk haar vingers aflikte. Smaakt het vroeg Chi. Ja best wel lekker was het antwoord. Kom maar met je hoofd op mijn schoot liggen dan mag je lekker drinken van mama. Jennifer legde haar hoofd op de schoot van Chi en Chi boog voorover zodat Jennifer de tepel in haar mond kon nemen en er aan begon te zuigen als een baby. Chi was intussen met haar hand onder de bloes van Jennifer gegaan en streelde haar borsten. Wat heb jij een lekkere tieten zei Chi. Jennifer kon niet antwoorden want ze lag zichzelf vol te zuigen met moedermelk. Ze kon enkel knikken. Plots beet ze hard in de tepel van Chi. Ze deed haar mond open en begon te kreunen dat ze weer klaar kwam en dat het OOOOHHH ZZZOO lekker was. Ze begon harder te kreunen en Chi kneep nu hard in de tepels van Jennifer. OOOOHHHH JA knijp er maar in, een beetje pijn hoort erbij OOOOHHHH god geef me meer en toen begon de dildo weer stroom af te geven.

Ook de butplug begon groter te worden en de kop van de dildo begon op hoge snelheid in haar kut te draaien. Dat en chi met haar knijpen gaf genoeg aanleiding om weer in haar orgasme te blijven. Chi nam haar hoofd vast en bracht haar terug naar haar tepel en stak die in haar mond en terwijl Jennifer lag klaar te komen zoog ze als een jong varken aan de tiet van Chi. Haar hele lichaam was in beweging tot ze vuiteindelijk riep stop, ik kan niet meer hebben. Ik ben pas een beginner in dit. Marijke liep naar de pc en zette het programma naar handmatig. Ze gaf het bevel de butplug maximaal op te blazen en de dildo op volle toeren in haar kut te laten gaan. Zelf gaf ze aan dat de stroom die door de dildo ging ook verhoogd werd tot Jennifer riep: please stop, ik kan niet meer hebben, echter Marijke zei ik wil je minstens nog 1 keer klaar zien komen echter dan onder mijn controle en ze begon met de aparaten te spelen tot Jennifer nogmaals zeer heftig klaar kwam en zei dat ze de controle over haar blaas kwijt was. Marijke zei dat dat niet erg was omdat Inge straks alles op zou ruimen.

Intussen was Bertus terug van het douchen en had Mieke hem aangegeven in de gynostoel te gaan zitten. Marijke zei tegen Jennifer: ik laat de dildo en butplug op maximale grote staan tot we klaar zijn met Bertus. Chi zei: je mag straks aan mijn andere tiet. Dit wil je niet missen. Bertus werd vasrgegespd in de stoel en mieke nam haar koffertje met allerlij speeltjes. Zo Bertus nu zullen we zo eens kijken hoever je gevorderd bent. Terwijl Bertus in de stoel zat was Jacinta ook binnen gekomen en was bezig met Jennifer allerlij vragen te stellen over haar vrienden waarop Jennifer zei dat ze geen vaste vriendof man had en dat ze die ook niet nodig had. Als ik de kriebels krijg , zo vertelde ze heb ik mijn grote en kleine vriend in mijn tas. Jacinta vroeg haar ook naar haar favoriete drinken. Gin en tonic was het antwoord. Verder waren er nog vragen over haar werk en prive leven waarop Jennifer allerlij antwoorden had. Marijke vroeg haar of ze het programma opnieuw mocht starten, waarop Jennifer zei: Ik wil eerst even bij Inge kijken hoe ze gemolken word en ze liep naar Inge die inmiddels flink wat melk had afgegeven.

Marijke was erbij en vroeg aan Inge of ze al leeg was waarop ze zei, nee er zit nog wat melk in, laat me nog maar even aan de machine hangen. Marijke, je mag het programma herstarten maar laat me niet te veel klaarkomen, ik wil zien wat jullie met Bertus doen. Marijke drukte op de enter knop en Jennifer begon meteen te kreunen. Ze zei tussen het kreunen door: als ik zoiets op mijn laptop zou hebben dan werd reizen een stuk prettiger. Terug bij Bertus was Mieke bezig om een kooi om de eikel van Bertus aan te brengen. Deze werd met draden aan de stoel verbonden alsmede de draden die aan de ringen rond zijn ballen zaten. Ook werd er een wikkel die vol met gel zat om zijn stam gedaan en ook daar werden draden aan gedaan. Toen dat allemaal gedaan was kreeg Bertus ook een speciale butplug in die zo gevormd was dat het uiteinde tegen zijn prostaat kwam te zitten.

De butplug werd opgeblazen zodat deze niet meer kon bewegen en als klap op de vuurpijl werd er ook nog een dilator in zijn pisbuis gestoken. Deze werd als eerste aangezet zodat er lichte trillingen in zijn pisbuis kwamen. Toen begon Mieke met om beurten stroom door zijn ballen naar de eikel te laten gaan. Bertus begon al zwaarder te ademen en toen de stam van zijn pik ook nog eens verwarmd werd en ook daar stroomstoten door kwamen ging Bertus zwaar ademen over in hijgen. Mieke zei ik zal het dit keer niet te lang laten duren want we hebben nog meer te doen vandaag. Jennifer hield zich intussen vast aan Chi want ze kreeg haar zoveelste orgasme van de dag en kon amper op haar benen blijven staan. OOOOHHHH mijn god hier gaan we weer. Mieke besloot nog even te wachten met Bertus tot Jennifer weer in normale toestand terug gekeerd was. Toen dat eenmaal gebeurd was gaf Mieke een stroomstoot door de butplug die de prostaat van Bertus raakte en Bertus kwam op een geweldige manier klaar.

Hij begon te spuiten en de dilator werd met grote kracht uit zijn pik gespoten. Mieke bleef stroomstoten door de butplug sturen ren Bertus bleef spuiten. Straal na straal. 6 stralen, 7, 8 tot 9 keer een krachtige straal en toen vlakte het af en bleef er slechts waterig zaad uit zijn pik lopen tot het moment dat Mieke alles uitzette. Jennifer zei: als ik het niet met eigen ogen gezien had had ik dit voor onmogelijk gehouden. Jezus wat een kracht zat daar achter. Jacinta zei: koppel hem maar los zodat hij even kan rusten. Jennifer, nu ben jij aan de beurt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 1991 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie