BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

de avonturen van Bertus deel 26

Jennifer komt onder behandeling

Jacinta riep Marijke en zei tegen haar ga jij Jennifer maar voorbereiden, geef haar maar de Bertus special alleen gebruik bij haar Gin, dat is haar favoriet. Marijke nam Jennifer mee en zei: tijd om je broekje uit te doen zodat we Inge weer blij kunnen maken. Jacinta was intussen Inge van de melkmachine aan het halen en zei tegen haar: en nu meteen je broek weer aan, ik wil je nog minstens 5 keer zien klaarkomen. Jennifer werd gevraagd om haar laatste kleding ook uit te doen en op de bank te gaan liggen. Wat gaat er gebeuren vroeg ze. Marijke zei we gaan je anaal spoelen en daarna onderzoeken. Als je bij ons wil horen, dan hoort dat erbij. Marijke zei: trek je knieen maar omhoog dat is makkelijker bij het inbrengen van het klysma. Jennifer deed zoals gevraagd en Marijke ztak de slang in haar kont en liet er een halve liter water inlopen. Na de eerste halve liter volgde er nog een en toen mocht ze naar de toilet om alles eruit te laten lopen. Dit werd nog 2 keer herhaald en toen Jennifer weer op de bank lag werd de laatste zak gevuld met half water en een halve fles gin.

Jennifer had niets in de gaten en haar kont werd dichtgehouden met een butplug. Zo nu rust maar een kwartier zodat we daarna verder kunnen. Chi was intussen bij haar komen zitten en vroeg haar lust je nog wat melk kindje, waarop Jennifer zei: Ja mama mag ik nog even. Chi lichte haar hoofd op en bracht haar naar haar andere tiet en zei: Zo kindje nu mag je lekker drinken. Jennifer zoog flink aan de tiet van Chi en haar melk begon te stromen. Ze moets echter flink zuigen om voldoende binnen te krijgen en door al die inspanning begon de gin sneller te werken. Ze begon zich licht in haar hoofd te voelen en vroeg aan Chi of haar melk wel goed was, waarop Chi tegen Marijke zei: haal de butplug er maar uit voor ze total loss is. Marijke verwijderde de butplug en liet alles uit haar lopen waarna ze een nieuwe butplug in kreeg die aangesloten kon worden aan de stoel. Chi zei: je hebt nu genoeg gehad, kom dan brengen we je naar de stoel en gaan we onderzoek doen. Jennifer stond op en liep wankelend naar de stoel.

Mieke hielp haar in de stoel en gespte haar benen vast alsmede een riem over haar buik en haar armen werden ook vast gemaakt. Mieke sloot de butplug aan door de draden aan te sluiten op de butplug. Om je een complete ervaring te geven gaan we je nu ook blinderen zodat je enkel je gevoel hebt om te denken wat wij aan het doen zijn. Marijke had intussen een spuit klaargemaakt en deze gevuld met gin en deze aangesloten aan een injectie pomp. Mieke zei: stel hem maar zo in dat ze iedere 5 minuten 5 cc gin in haar kont bijgespoten krijgt, dan blijft ze lekker zat en kunnen we allerlei dingen met haar doen. Ze werd verder aangesloten aan een bloeddruk meter die haar bloeddruk in de gaten kan houden. Jennifers benen werden maximaal geopend en zo kreeg iedereen haar kut in vol zicht. Waar wil je mee beginnen vroeg Mieke. Haar clit zei Marijke, die moet meer prominent worden. Haal hem eens uit het kapsel om te kijken hoe groot deze is. Mieke nam de clit tussen duim en wijsvinger en drukte het kapsel naar achteren. Ze heeft een normale clit zei Mieke. Jacinta keek even en zei: die moet groter. Laten we er eerst een ring omzetten zodat hij niet meer terug kan in zijn kapsel. Chi haal jij even de tang en diverse maten ringen.

Chi kwam even later terug met de tang en Jacinta koos een ring van 2 centimeter. Denk je dat ze die hebben kan Mieke. Mieke knikte bevestigend en de ring werd over de clit geschoven waarna de ring zo ver mogelijk naar achteren gedrukt werd en met de tang werd vastgezet. Marijke bekeek het werk en vond dat het er goed uitzag. Mieke zei: een ring door die clit kan makkelijk zijn, zal ik die erin zetten. Doe maar was het antwoord. Mieke nam een holle naald en zette deze tegen de clit en zei tegen Chi: op mijn bevel trek je zo hard je kan aan die tepels. Chi nam de tepels in haar handen en op het bevel van Mieke trok ze zo hard ze kon aan de tepels. Jennifer gilde het uit maar Mieke had inmiddels de ring in haar clit zitten. Zo nu mag je haar even verwennen Chi. Streel haar maar even. Chi begon met de tepels te spelen en Jennifer begon te kreunen. Zo het begin is gemaakt. Jacinta vroeg aan Bertus of hij dacht nog een keer klaar te kunnen komen waarop Bertus antwoorde ik denk het wel, mijn pik is nog steeds hard. Aimee ga jij het blikje nog eens tevoorschijn halen en hem nog eens goed insmeren.

Aimee deed dat en na een tiental minuten zei Bertus: Wie wil je dat ik neuk Jacinta. Ze antwoorde : ik wil dat je Jennifer neukt maar ik wil niet dat je in haar kut klaar komt. Als je zover bent wil ik zien hoe ze je pijpt en hoeveel zaad ze kan slikken. Bertus ging voor de stoel staan en vroeg aan Marijke om de stoel wat hoger te zetten. Marijke zette de stoel wat hoger en de rugsteun werd in liggende positie geplaatst waarna Bertus tussen de ver geopende benen van Jennifer ging staan. Hij zette zijn eikel tegen haar zijknatte lippen en probeerde bij haar binnen te dringen, ze was echter zo nauw dat dit in eerste instantie niet echt lukte. Na veel geprobeer lukte het Bertus om zijn eikel voor het grootste deel tussen haar lippen te krijgen en na een flinke stoot zat hij eindelijk met zijn eikel in het nauwe neuk kanaal. Jennifer had moeite met deze enorme pik en vroeg aan Bertus om het heel rustig te doen, dus begon Bertus heel rustig, beetje bij beetje telkens iets dieper in haar te gaan tot hij niet meer verder kon.

Zijn pik stak echter nog een kleine 10 centimeter uit haar kut. Jacinta zei tegen Bertus: ik wil dat je haar in volle diepte neemt. Heel je pik moet in haar en het maakt me niet uit of ze jankt of niet. Dus begon Bertus na een aantal minuten harder in haar te stoten en Jennifer begon harder en harder te kreunen. En bij elke stoot ging Bertus een beetje dieper. Heel langzaam kreeg hij toegang tot haar baarmoeder kanaal tot hij op een bepaald moment in een keer doorstoote en met zijn eikel in haar baarmoeder zat. Aimee stond op kleine afstand alles te filmen en zei: dit moet haar zeer doen, echter er kwam enkel kreun geluid uit de mond van Jennifer. Nu Bertus eenmaal in haar baarmoeder zat ging het een stuk makkelijker en hij begon haar met lange halen te neuken. Hij trok zijn pik terug tot de eikel net binnen haar schaamlippen zat en stoote in een keer door tot in haar baarmoeder. Inge was inmiddels bij Jennifer komen staan en speelde met haar clit tot Jennifer begon klaar te komen.

OOOOHHHH wat voelt dit goed overal goed gevuld JAAAAHHH ik kom, ik kom en met haar orgasme kneep ze haar kutspieren zo strak aan dat Bertus dacht dat zijn pik eraf genepen ging worden , maar hij bleef doorstoten tot hij tegen Jacinta riep: ik ben bijna zo ver en hij trok zijn pik uit Jennifer terwijl zij nog aan het klaarkomen was. Bertus liep naar het hoofd van Jennifer en zei: en nu mondje open. Jennifer deed haar mond open en Bertus duwde zijn eikel naar binnen. Jennifer begon met haar tong het gevoelige plekje (zijn toompje) te likken en Bertus voelde zijn ballen samentrekken. Op dat moment stoote hij bij haar binnen tot net voorbij haar huig en begon in haar keel te spuiten. Jennifer ademde diep door haar neus en al het zaad wat Bertus produceerde werd door haar ingeslikt, tot de laatste druppel en toen Bertus zijn pik uit haar mond haalde likte ze zijn eikel ook nog schoon. Jacinta vroeg: waar heb jij zo leren zuigen meid en Jennifer antwoorde haar op het internaat, waar ik ook heb leren likken. Marijke zei nu word het tijd om de dosis drank op te schroeven.

Chi was inmiddels tussen de benen van Jennifer gaan zitten en had haar hand al vol in haar kut zitten. Ze was aan het draaien om te kijken of ze door kon gaan tot in haar baarmoeder maar het kanaal was inmiddels weer dicht en dus kwam ze niet veel verder dan tot net voorbij haar pols, echter nog steeds genoeg om haar even flink te fisten en terwijl Inge nog steeds met haar clit speelde was dit genoeg voor nog een orgasme. Marijke had de pomp bijgesteld en het duurde niet lang voor Jennifer wartaal begon te praten. Dit was het teken voor Marijke om de pomp terug te stellen zodat ze in deze roes zou blijven. Ze liep naar achter in de ruimte om de laatste speeltjes te bekijken en kwam terug met iets wat een beetje op een trilei leek echter langer van vorm was met metalen strips op de zijkant en een paar draadjes diet er aan een kant uit kwamen. Ze liep naar Jennifer en stak het apparaat in haar kut en maakte het draadje vast aan de ring door haar clit. Ze begon nu op het schaambeen van Jennifer te drukken en er kwam gelijk een reactie. Er werd een stroomstoot door een draadje gegeven dat naar de ring in haar clit liep. Jennifer begon meteen weer te kreunen. Dit werkt zei Marijke. Kom laten we snel aan de gang gaan voor dat ze helemaal bij haar positieven komt. Wat wil je gaan doen vroeg Mieke. Ik wil in allebei de schaamlippen 6 ringen zetten zodat we haar kut kunnen dicht rijgen. Heb je alles bij de hand vroeg Mieke. Ik heb hier 12 ringen, jij mag ze erin zetten.

Mieke nam haar holle naald en begon de ringen in haar schaamlippen te zetten , mooi op afstand van elkaar zodat het een mooi geheel werd.Voor je haar kut gaat afsluiten wil ik echter eerst een catheter in haar hebben zodat ze toch nog gewoon kan plassen zonder dat de pis over de kleine wondjes gaat lekken. Mieke begon de catheter in te brengen tot net voor haar blaas en liet hem daar zitten en liet de andere kant van de catheter uit de schaamlippen komen en knipte deze 2 centimeter buiten de schaamlippen af. Nu ik zei Marijke en ze plaatste de capsule dieper in haar kut en begon met de draadjes die over waren de schaamlippen bij elkaar te binden tot het uiteindelijk een beetje op een schoenveter sluiting leek. De uiteinden van de draadjes werden kort afgeknipt en gestript om aan elkaar gesoldeerd te worden. De bovenste ringen zaten zo hoog dat de clit permant buiten haar schaamlippen stond. Jacinta zei: jullie hebben weer iets moois afgeleverd en Marijke zei: het mooie van dit systeem is dat ze zelf kan bepalen waneer ze wil klaarkomen, echter het apparaat niet uit kan doen want het moment dat ze een van de draadjes losknipt ze een gigantische schok door haar kut gaat krijgen. Aimee die alles had gefilmd zei: het lijkt erop dat ik gisteren goed ben weggekomen.

Marijke zei: nu weet je wat je als straf kan krijgen, dan blijf je een goede assistente voor Bertus want o wee als ik klachten krijg. Jennifer werd losgemaakt van de gyno stoel en werd nadat de butplug uitgedaan was naar een slaapvertrek gebracht waar ze rustig haar roes kon uitslapen. Chi zou bij haar blijven voor als ze in paniek zou raken. Bertus zei: ik hoop dat ze deze behandeling kan waarderen. Niet meer geneukt kunnen worden is niet niks waarop Jacinta zei: maar ze kan nu elk moment van de dag klaarkomen zoder haar vriendjes in haar handtas. Even je kutspieren bij elkaar trekken en je gaat los. Wat is er nu mooier dan klaarkomen in een vergadering. Inge was inmiddels begonnen met schoonmaken en vroeg bij wie slaap ik straks. Marijke zei dat vechten jullie maar samen uit, ik ga bij Aimee en Bertus in bed. Mieke gaat naar huis, misschien kan je bij Anna of Jacinta slapen, of misschien alle drie samen. Dat zoeken jullie maar uit. Inge bleef inderdaad bij Jacinta en Anna in de slaapkamer. Jacinta vroeg aan Anna hoe het verloop ging van haar zwangerschap waarop ze antwoorde: Het gaat goed, weing ochtend ziekte alleen beginnen mijn borsten een beetje zeer te doen en groter te worden.

Jacinta zei: laat me eens kijken en gezien iedereen toch nog naakt was was dit geen probleem. Jacinta voelde aan Anna’s tieten en zei ze beginnen wat fermer te worden. Nog niets in vergeleiking met Inge. Die ging can een c cup naar een vette e cup. Voel daar maar eens aan en terwijl Anna did deed begon een van haar tieten te lekken. Jacinta vroeg: moet je gemolken worden of mogen wij er even lekker aan zuigen. Alsjeblief zuig er even aan dan weet ik ook eens hoe het is om te zogen. Jacinta vroeg haar zou je dat dan willen? Dan moet je ook zwanger worden. Ik weet dat je nog aan de pil bent maar ik kan Mieke vragen of dit omgekeerd kan worden. Wil je dat? Inge antwoorde haar: ja graag, ik zou niets liever willen. Dan moeten we morgen maar vast met de voorbereidingen beginnen en je iedere dag (voor zover mogelijk) als eerste door Bertus laten neuken. Dan krijg je het meest potente zaad van de dag. Je begint morgen vroeg, en daarna gaat Bertus met Anna naar haar huis. Ze is al een tijdje niet thuis geweest. En dat geeft ons de tijd om nog wat met Chi te gaan doen.

Chi lag in de kamer ernaast samen met Jennifer in bed en Jennifer begon uit haar roes wakker te worden. OH ik heb zo een dorst. Het is net of ik de hele dag aan de drank ben geweest. Chi zei: liefje wil je wat melk van mij? Ze ging op de linkerarm van Jennifer liggen en bracht een van haar tepels naar de mond van Jennifer. Als je bij mij wil drinken wil ik wel dat je met je andere hand met mijn kutje speelt. Jennifer nam de tepel in haar mond en bracht haar hand naar de kut van Chi. Wil je dat ik je vinger of moet ik enkel met je clit spelen vroeg ze en op het moment dat ze dat deed gaf ze met haar kutspieren een kneep en kreeg ze gelijk een langdurige schok in haar clit. Ze keek naar beneden en zag wat er met haar gebeurt was en was op slag klaar wakker. Jezus wat hebben jullie met mijn kut gedaan riep ze tegen Chi. Chi gaf op een kalme manier antwoord en zei : we gaan met jou een expiriment beginnen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat jij je eigen orgasmes kunt opwekken zonder jezelf aan te moeten raken. En gezien je toch geen vriend of man hebt heb je je kut nergens anders voor nodig. Het idee is dat als je met je kutspieren knijpt er een signaal naar je clit gaat.

Op dit moment stimuleren we dit door middel van een schok, je lichaam gaat die spierbeweging associeren met je clit en als je straks je kutspieren aanspant en vasthoud dit de electrische schok simuleert en je gaat spontaan klaarkomen, zonder aanraking van je clit. Jennifer moest hier even over nadenken en Chi zei: wat is er nu mooier dan in een vervelende en saaie vergadering klaar te komen zonder dat iemand iets in de gaten heeft. Je kan de draden dioe je kut samenbinden niet verbreken omdat je dan een zware stroomstoot krijgt. Jennifer zei: wat als dit niet werkt waarop Chi zei: je kent het symptoom fantom pijn, waarbij mensen die een been verloren hebben toch nog jeuk aan de voet die er niet meer is krijgen. Dit werkt op dezelfde manier. Geef ons 2 weken en je zal zien dat dit werkt. Zo niet verwijderen we alles en heb je enkel nog wat ringen in je schaamlippen. Knijp je kutspieren eens samen en houd ze eens vast. Jennifer deed dit en begon spontaan te kreunen. Vashouden zei Chi. Jennifer deed dit en begon met haar bekken te stoten en kwam klaar. Chi zei: nu moet je alleen dat nog onder controle krijgen zodat het niet zo opvalt, maar je ziet wat je kutspieren allemaal kunnen doen. Als dit straks goed werkt gaan we ook de associatie leggen tussen je tepels en je kutspieren. Het idee is kort samentrekken en je tepels worden stijf, lang vasthouden en je komt klaar.

Jennifer zei: wow ik heb hier nog nooit over nagedacht maar dit zou kunnen werken. Ok laten we het proberen en ze ging terug aan het zuigen van de tepel van Chi en ze ging verder met Chi te vingeren. Nog een vraagje, hoe komt het dat jou tepels en clit zo lang zijn? Chi zei: dat komt door de ringen die er voorheen omheen zaten. We hebben ook een ring om jou clit gedaan zodat deze straks buiten je schaamlippen komt te staan. Als je dan met een broek aan loopt schuurt je clit lekker tegen de stof en loop je de hele dag te lekken. In de derde slaapokamer waren Marijke en Bertus uit bed gegaan en samen de badkamer in geslopen. Aimee had dit gemerkt en ging ook naar de badkamer om eens te kijken. Hier zag ze Bertus op de grond zitten terwijl Marijke hem helemaal onder piste. Zo dat ben ik kwijt zei ze. Nu jij Bertus, naai me en als je klaargekomen bent dan pis mijn kut helemaal vol. Dat is een heerlijk gevoel. Marijke ging over de rand van het bad hangen en Bertus nam haar van achteren. Nee niet in mijn kont, ben je nou helemaal gek, naai mijn kut en doe het hard. Bertus trok zijn pik uit haar kont en stoote in een keer diep in haar kut. Ik mag dan wel zwanger van je zijn maar neuken en zeker lekker hard kan in dit stadium geen kwaad en dus beukte Bertus hard in haar.

Kom ga nu maar op de grond liggen dan kan ik er beter bij en gaat het pissen ook makkelijker. Marijke ging op de grond liggen en Bertus ging weer hard aan de gang. Hij zag Aimee binnen komen om te kijken en gaf haar een teken om met haar kut op het gezicht van Marijke te gaan zitten. Marijke lag met gesloten ogen te genieten tot Aimee met haar kutlippen de neus en lippen van Marijke aanraakten. Onmiddelijk opende Marijke haar mond en ging bij Aimee haar kut binnen en begon te likken. Je kan proeven dat je net ongesteld bent geweest, echter ik ben dit gewend en ze begon vol overgave de kut van Aimee uit te eten tot ze zei, blijf even zitten, niet bewegen ik moet eerst klaarkomen en ze begon luid te kreunen en met haar bekken te stoten. Ga door Bertus ga door. OOOOHHH dit is zo lekker, gepaald worden en tegelijk een lekker mosseltje te eten en ze ging verder Aimee uit te likken tot ook Aimee klaarkwam. Laat je maar gaan meid zei Marijke. Mag ik echt vroeg Aimee. Ja laat je maar gaan zei Marijke. En Aimee liet alles gaan en verloor controle over haar blaas en piste recht in de mond van Marijke die grote moeite had om alles weg te slikken. Ze hoeste en proeste en zei: dit was niet wat ik bedoelde en Aimee antwoorde dit gebeurt elke keer als ik me volledig laat gaan.

Toen ze eenmaal uitgepist was ging Marijke verder met likken en zei ik laat je nog een keer klaarkomen, maar dit keer liever niet al die pis in mijn mond zonder waarschuwing. Bertus was inmiddels ook bijna aan het klaarkomen en na nog een paar stoten begon hij haar vol te pompen en toen hij zijn zaad kwijt was begon hij in haar te pissen. Dit was genoeg om Marijke nogmaals flink klaar te laten komen en ze beet zachtjes in de clit van Aimee die op dat moment ook weer klaar kwam. Ze had echter zeer weinig pis over en druppelde een beetje na. Zo nu even douchen met ons drieen en dan terug in bed, lekker met elkaar knuffelen

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 2186 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie