BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De gravin deel 1

Mijn naam is Gerard en ik ga jullie vertellen wat mij recentelijk is overkomen. Ik ben een man van 22 jaar oud, wonend en werkend in Breda als programmeur bij een IT bedrijf. Het laatste jaar heb ik weinig tijd aan mezelf kunnen besteden gezien ik op een project stond waar een einddatum aan zat. Het project was op tijd af, maar vergde wel dat het laatste jaar ik bijna 16 uur per dag moest werken, en dat ook gedurende de weekeindes. Mijn baas heeft mij rijkelijk bedankt en een volle maand extra betaalde vakantie gegeven alsmede mijn overuren uitbetaald en een vette bonus van 15000 euro gegeven. Dit was voor mij reden om mezelf eens goed in het zonnetje te gaan zetten. Mijn ex- vriendin had me al eens verteld dat als ik eens echt verwend wilde worden ik naar een bepaalde schoonheidssalon moest gaan en dus op Zaterdagmorgen om 9 uur stond ik voor de deur van de salon.

Ik liep naar binnen en werd ontvangen door een vrouw van ongeveer 45 jaar oud. Ze vroeg me waar ik voor kwam en ik vertelde haar dat ik een totale make over wilde hebben. Ik wilde mijn haren geblondeerd hebben, manicure, pedicure, massage oftewel een totaalpakket. Ze riep naar achteren en vroeg of Laura en Brigitte naar voren konden komen. Twee meiden van vooraan in de twintig kwamen de salon in en stelden zich voor. Ik vertelde hen wat ik wilde en ze zeiden: dan gaan we beginnen met je haren te blonderen en in model te brengen. De eigenaresse zei: nemen jullie hem maar mee naar de andere kamer, daar kunnen jullie alles doen wat hij wil. Ik werd meegenomen naar een achter vertrek waarin een kapstoel en wasbak stond, een sauna apparaat, een massagetafel en allerlei attributen die je in een schoonheid salon vindt. Ik werd in de stoel gezet en mijn haar werd gewassen en geknipt en daarna werd mijn haar geblondeerd.

Dit duurde ongeveer twee uren en terwijl ik moest wachten op het blonderen werden mijn handen en voeten onder handen genomen. Ik vroeg aan Laura wat de beste manier was om van lichaamsbeharing af te komen. Ze vroeg: waar specifiek? Ik zei over mijn hele lichaam. Ze zei: het kan op verschillende manieren, laserbehandeling die zes weken duurt of kruiden stoom behandeling. Die kan in een uur gedaan worden met de week erna nog een keer, dan groeit er nooit iets meer. Dat lijkt mij de beste oplossing zei ik en Brigitte zei: dan mag jij je zo meteen helemaal uitkleden en in die cabine gaan zitten. Mijn haren werden uitgewassen en het resultaat was geweldig. Brigitte nam me bij de hand naar een omkleedhok en zei: laat je kleren hier maar liggen en kom zo meteen maar naar de stoom cabine. Ik kleedde me uit op mijn boxer na en liep naar de cabine die Brigitte inmiddels geopend had. Ze zei: die zal je ook uit moeten doen en ze wees naar mijn boxer. Ze zei: je hoeft je niet te schamen, we zien vaak genoeg mannen en vrouwen naakt die deze cabine in gaan.

Laura die achter me stond trok mijn boxer naar beneden. Brigitte keek naar mijn kruis en zei: Laura, wat denk jij? Hij hoeft zich nergens voor te schamen of wel dan. Laura kwam voor me staan en zag mijn edele delen en zei: veel groter dan gemiddeld. Daar mag je trots op zijn. Ik werd in de cabine gezet en deze werd gesloten. Ik voelde de warme stoom over mijn lichaam en rook een vreemde geur. Laura zei: dat zijn de kruiden die je haren laten afbreken. Na een klein uur mocht ik uit de cabine komen en werd ik door Laura meegenomen naar een douchecel waar Brigitte met een rubberen schort om klaar stond om me schoon te spoelen. Met een ruw washandje schuurde ze mijn hele lichaam schoon van alle beharing. Bij mijn pik en ballen deed ze het voorzichtig en dat deed mijn pik steigeren. Ze zei lachend: en hij is nog gezond ook terwijl ze mijn voorhuid een paar keer over mijn eikel trok. Hierna werd ik door twee vrouwen afgedroogd en meegenomen naar de massagetafel.

Ik moest op mijn buik gaan liggen en werd door beide vrouwen tegelijk gemasseerd. De ene begon bij mijn nek en werkte haar weg naar beneden, de andere begon bij mijn voeten en werkte haar weg omhoog. Toen ze beide bij mijn billen aankwamen werden eerst mijn benen wat verder uit elkaar gelegd en Laura begon zacht mijn stuitje te masseren met haar linkerhand terwijl ze met haar rechterhand haar middelvinger door mijn bilnaad liet gaan, elke keer zacht over mijn anus krabde. Brigitte was bezig zacht mijn ballen te masseren. Na een kleine tien minuten werd mij gevraagd me om te draaien. Ik ging op mijn rug liggen en mijn pik wees hard naar voren. Beide meiden keken me lachend aan en zeiden: daar helpen we je straks mee. Ze begonnen nu elk aan een kant mijn torso te masseren en ik ging met mijn handen naar de billen van de vrouwen. Ik zei: ik lig hier nu helemaal naakt voor jullie, kunnen jullie ook wat uit doen. Ze keken elkaar aan en begonnen elkaar uit te kleden. Laura zei: dit doen we normaal nooit. Ze gingen door met masseren terwijl ik hun aan hun tieten en kutjes voelde. Ze kwamen hoe langer hoe dichter bij mijn edele delen toen plots de deur openging en de eigenaresse binnen kwam. Ze liep naar de massagetafel en keek eerst naar mijn pik.

En alles naar wens zover? Ik zei: prima. Ze keek de beide meiden aan en zei: trekken jullie je slipjes maar weer aan, ik wil geen gerotzooi hier want dat kan mij mijn bedrijfsvergunning kosten. Brigitte zei: ok mam, hij voelde alleen maar. Ze trokken hun slipje aan en de vrouw zei: mijn naam is Bianca, ik had me nog niet voorgesteld en dit zijn mijn dochters. Ze keek me aan en vroeg: wil je dat ik je help terwijl de meiden door masseren? Ik knikte en ze deed mijn benen uit elkaar en kwam op haar knieen tussen mijn benen zitten en pakte mijn staalharde pik in haar hand en mijn ballen in haar andere hand. Ze begon me rustig af te trekken. Ik zei tegen haar: de meiden doen het zo goed dat ik ze vanavond op een diner ga trakteren. Jullie mogen kiezen waar. De meiden keken elkaar aan en zeiden in koor: bij de gravin. Ik zei die plaats ken ik niet. Laura zei: een kleine drie kwartier met de auto. Maar zeker de moeite waard. Ik zei: ok, de gravin wordt het.

Bianca was nu sneller aan het trekken en zei: hij gaat zo klaarkomen. Ik voel zijn eikel zwellen en inderdaad binnen een minuut spoot ik 4 stralen dikke romige zaadcellen uit mijn pik. Bijna een halve meter omhoog om op mijn buik terug te vallen. Bianca keek me aan en zei: dat is nog eens klaarkomen. Ze klom van de tafel en ging bij het hoofdeinde staan en zei: ik zal erbij blijven tot de massage af is, dan kan ik meteen kijken of er nog leven in je pik zit. Maar zei ze: eerst een paar fotos maken voor ons klantenbestand. Ze nam wat fotos en zei: als je naar de gravin gaat, zul je wel andere kleding moeten hebben. Ik bel Loes wel even, ze heeft een kledingwinkel een paar deuren verderop om te vragen of ze wat kleding kan brengen. Ze liep naar het kleedhok en belde Loes en vertelde wat ze nodig had. Ze gebruikte de maten van zijn oude kleding. Ze zei: neem ook maar een aantal boxers in te kleine maten mee en wat sokken. Een setje voor formeel en een set casual.

Loes vroeg heb je een foto van hem zodat ik kleur kan kiezen. Bianca stuurde haar de foto van zijn gezicht, maar ook die van zijn naakte lichaam. Ze kreeg direct een tekst terug met: ik kom er aan met drie smileys er achter. Ik neem aan in de achterkamer. Ik loop gewoon direct naar de ruimte. Bianca liep terug naar de massagetafel en ging ernaast staan terwijl de meiden nu van zijn benen omhoog aan het werken waren. Ik stak mijn hand uit en ging ermee tussen de benen van Bianca. Ze hield zich vast aan de tafel en zette haar benen verder uit elkaar. Ik ging met mijn hand omhoog en voelde een drijfnatte slip. Met mijn vingers drukte ik deze aan de kant en ik begon met haar kut te spelen. Twee vingers in haar en met mijn duim over haar clit. Ze begon zacht te kreunen wat direct opgemerkt werd door Brigitte. Ze vroeg: ga je lekker mam? Bianca zei niets maar genoot des te meer. Na een paar minuten kwam ze zacht kreunend klaar. Een paar minuten later zei ze: dat had ik nodig. Op dat moment kwam Loes binnen en zag ze me op de tafel liggen ze ging naast Bianca staan en stond toe te kijken hoe de twee meiden nu met mijn pik bezig waren. Bianca zei: ga hier maar even op mijn plek staan dan leg ik de kleding wel even uit.

Loes ging staan waar voorheen Bianca stond en stond met een geile glimlach naar de meiden te kijken. Ik bracht mijn hand tussen de benen van Loes en schoof mijn hand omhoog. Ze keek me aan en zei: die pik is zeker 10 centimeter langer dan die van mijn man. Ik ging hoger met mijn hand en voelde dat Loes vergeten was om een slipje aan te doen. Ik streelde haar gladde kut zacht en ze deed een hand naar beneden en drukte die op mijn hand. Ze drukte mijn vingers tegen haar openstaande kut en zei zacht: toe maar, het mag. Ik begon haar te vingeren en speelde met haar clit. Ze kreunde harder dan Bianca die meteen achteromkeek en zag wat er gebeurde. Brigitte zei: volgens mij is Gerard bijna zo ver en inderdaad niet veel later spoot ik mijn zaad voor de tweede keer. Brigitte richtte mijn pik op de tieten van Laura die volledig bedekt werden. Het zaad droop van haar tepels naar beneden. Ook Loes was inmiddels zo ver dat haar kut spuitend over mijn hand klaarkwam. Loes zei dat ik nu van de tafel af moest komen om de nieuwe kleren te passen.

Ik klom van de tafel en liep naar de plek waar Bianca de kleding had uitgestald. Loes zei: laten we eerst eens beginnen met het aanpassen van je nieuwe boxers. Ze gaf me een boxer en zei: trek deze maar aan, dan zal ik even controleren of hij goed past. Ik deed de boxer aan maar deze was veel te klein. Hij kneep mijn ballen en pik af. Loes kwam naar me toe en voelde buiten de boxer en zei: nee deze is te klein, probeer deze maar eens. Ze gaf me een andere boxer die een stuk ruimer zat, zo ruim dat ik er als het ware in kon zwemmen. Ze kwam weer naar me toe en stak deze keer haar hand in de boxer. Ze pakte mijn pik en legde die zijwaarts en ging met haar nagel zacht over mijn toompje. Ze zei: deze is wat te groot, probeer de volgende maar. Ik wisselde van boxer en weer kwam Loes met haar hand in mijn boxer. Ze voelde wat rond en liet mijn ballen tussen haar vingers gaan. Ze zei: deze is beter, wacht want ik moet de achterkant nog even checken.

Ze ging met haar hand achter in de boxer en liet twee vingers door mijn bilnaad gaan waarbij ze zacht over mijn anus streelde. Mijn pik begon weer te steigeren. Haar andere hand had ze nog steeds voor in de boxer en ze voelde het effect van haar hand tussen mijn billen. Ze kwam met haar hoofd naast dat van mij en vroeg zacht: dit vind je wel lekker he? Ik knikte en ze drukte haar middelvinger bij mij naar binnen. Mijn pik was nu weer op volle sterkte en ik zei: voorzichtig, anders spuit ik je zo meteen onder. Loes keek naar Bianca en zei: vind je het erg als ik hem even misbruik? Bianca zei: zolang het mijn personeel niet is mag het. Loes drukte me terug op de massagetafel en klom er zelf ook op. Ze deed haar rok uit en ik keek tegen een mooie kale kut. Ze zei: blijf jij maar liggen, ik wil het tempo bepalen. Ik wil elke centimeter van je in me voelen gaan. Ik zei: trek eerst je bloes en bh ook uit zodat ik wat heb om mee te spelen.

Loes deed dat en ging daarna met haar kut boven mijn pik zitten en liet zich langzaam, heel langzaam over mijn pik zakken. Ze zei: je bent nu al verder in me dan mijn man ooit is geweest. Ik was nog niet halfweg in haar. Heel rustig ging ze verder tot ik uiteindelijk helemaal in haar zat. Ze kreunde luid en zei: dat viel niet mee, mijn kut is dit niet gewend. Ze begon me nu heel rustig te berijden. Helemaal omhoog en daarna helemaal omlaag zodat elk ribbeltje in haar kut voelde wat er gebeurde. Ik was intussen met haar kleine maar ferme tietjes aan het spelen en trok aan haar speentjes. Ze zei: trek maar harder dat vind ik lekker en sla me op mijn kont zodat ik weet dat ik niet droom. Ik sloeg haar met vlakke hand op haar kont en ze werd wilder en begon nu sneller te wippen. De drie andere vrouwen stonden enigszins jaloers toe te kijken terwijl ik Loes neukte. Loes begon plotseling met haar kut te knijpen en ik voelde dat ze klaarkwam. Ze spoot een flinke hoeveelheid kutsap over mijn pik en ballen.

Ik neukte haar nog vijf minuten langer en toen zei Loes: ik voel je pik dikker worden, ga je me nu vol spuiten? Ik knikte slechts en met een laatste stoot begon ik mijn zaad diep in haar kut te spuiten. Loes liet zich voorover op mij vallen en begon me te tongen. Na een paar minuten zei ze: dit zal ik mijn leven lang blijven herinneren. Ze klom van me af en het zaad liep langs haar dijen naar beneden. Ze vroeg aan Bianca of die soms een reserve slipje had en Bianca zei: nee, maar ik heb wel een nachttampon in mijn tas. Loes zei: geef die vlug want ik wil nagenieten van dit zaad. Bianca kwam terug en gaf haar de tampon die ze direct in haar kut stak. Ze zei: en dan gaan we je nu eens aankleden. Ik kreeg de boxer weer aan en Loes voelde toch nog even in de boxer en zei: als je nog eens ondergoed nodig hebt, dan wil ik je wel helpen. Ik kreeg een overhemd aan, een nieuwe broek en colbertje en sokken. Ik vroeg aan Loes wat de schade was en ze zei: jij mag het tegen inkoop hebben.

Voor 300 euro heb je hier een formeel en een casual pak. Ik pakte mijn portemonnee en telde 400 euro af en zei: hier, die extra heb je verdient. Loes ging heel gelukkig naar haar winkel en ik bleef achter bij Bianca, Brigitte en Laura. Laura zei: hij moet volgende week nog een keer terugkomen voor nog een kruiden sauna en massage. Bianca zei: volgende week handel ik dat af met hem, daar hoeven jullie niet bij te zijn. Laura zei: dan gaat het zeker net als met Loes. Bianca lachte slechts. Ik vroeg wat ik haar verschuldigd was voor deze dag en ze zei: 500 euro, en dat is inclusief je behandeling volgende week. Ik pakte 500 euro aan biljetten en gaf ze aan Bianca en pakte daarna nog twee biljetten van 200 euro en gaf er een aan Laura en een aan Brigitte. Ze keken mij met grote ogen aan en Laura vloog me om de nek en gaf me een zoen op beide wangen. Ik zei tegen de meiden terwijl ik beide een klap op hun kont gaf: nu aankleden want we gaan nu op stap om te eten.

Tien minuten later stonden beide meiden er fantastisch bij en ik zei: kom mijn auto staat achter de ING bank, dus we moeten nog een stukje lopen. Ik liep de zaak uit met de twee meiden en Bianca zei: we zien jullie vanavond wel. Ok mam was het antwoord. Bij de ING aangekomen stapten we de Tesla in en reden richting de Belgische grens. Eenmaal over de grens werd ik richting Westerloo gestuurd door de meiden. Ze dirigeerden me naar een groot landgoed waar een reusachtig kasteel tevoorschijn kwam. Ik zei: is dit een eetgelegenheid? Laura antwoordde en zei: ja je kan hier eten, echter alleen op speciaal verzoek. We reden naar de bijgebouwen van het kasteel en parkeerden de auto. We liepen naar de ingang van het bijgebouw en daar werd de deur opengedaan door een dienstmeisje. Ze zei: de gravin zit al op jullie te wachten. We liepen naar binnen en de meiden wisten de weg te vinden. We kwamen in een ontvangstkamer waar een knappe oudere vrouw zat te wachten.

Laura en Brigitte liepen naar de vrouw en gaven haar een kus en zeiden beide: hallo oma. De vrouw keek me aan en zei: en wie ben jij? Ik zei: mijn naam is Gerard en deze twee meisjes hebben me verteld dat we hier gingen eten. De gravin keek eerst naar mij en daarna naar haar kleindochters. Ze zei: zouden jullie hem niet eens officieel willen voorstellen? Laura zei: Oma, dit is Gerard en Gerard dit is mijn oma, de gravin. Ik liep naar haar toe en ze hield haar hand uit. Ik pakte haar hand en kuste die. Ze zei: hij heeft in ieder geval de juiste manieren. Ze vroeg aan mij wat ik deed voor werk en hoe mijn thuissituatie was en ik vertelde haar alles. Ze zei daarna: we hebben vanavond reebout en kwartel met zoete aardappelen en asperges. Denk je dat dit goed genoeg is? Ik zei: ik had in eerste instantie zitten denken aan hamburgers? De gravin schoot in haar lach. Ze zei: kom dan gaan we eerst wat drinken in de zitkamer.

Ik werd meegenomen door de meiden naar de zitkamer en moest op de bank tegenover de gravin gaan zitten. Ik kreeg een drankje aangeboden en mijn glas werd tot drie keer gevuld. De meiden hadden elk een glas wijn, net als de gravin. Ik keek de vrouw aan en zei: niet om u te beledigen, maar mag ik vragen hoe oud u bent? Ik schatte u namelijk begin vijftig toen ik binnenkwam. Ze glimlachte naar mij en zei: een charmeur, nee ik ben ouder, hoeveel ouder zul je nog wel eens te horen krijgen. Ik begon me een beetje tipsy te voelen, ik weet niet of het de drank was of misschien iets anders. De gravin ging een beetje verzitten en terwijl ze dit deed schoof haar rok een stuk omhoog. Ik keek nu recht onder haar rok en zag dat ze geen ondergoed aan had. Ik schaamde me dat ik elke keer naar haar keek, en voelde me steeds warmer worden. Ik vroeg: vind u het erg als ik mijn colbertje uitdoe, ik heb het ontzettend warm. Nee ga je gang zei de gravin. Terwijl ik opstond en mijn colbertje uittrok merkte ik dat ik met een enorme paal in mijn broek voor de gravin stond. Ik ging snel weer zitten en legde mijn handen op mijn schoot om mijn erectie te verbergen.

Helaas, de gravin had gezien dat ik met een stijve leuter zat. Ze keek naar haar kleindochters en zei: hij heeft het erg warm, misschien moet hij nog wat meer uit trekken. Laura stond op en begon mijn overhemd los te knopen en toen alle knoopjes los waren trok ze het uit. De gravin was opgestaan en naast mij komen zitten. Ze legde een hand op mijn knie en begon deze langzaam omhoog te bewegen. Ze zei: ik heb je wel zien kijken naar mijn poesje. Haar hand ging hoger en tilde mijn hand weg en ze legde haar hand op mijn kruis en kneep er zacht in. Ze zei: ik denk dat het drankje zijn werk goed heeft gedaan. Ze keek me aan en maakte mijn broeksriem los en deed de knoop van de broek los en ritste de broek verder open. Ze zei: sta maar eens op en trek je broek maar uit. Je hoeft je voor mij niet te schamen en Bianca heeft me verteld dat je bij haar ook geen schaamte vertoonde. Ik stond op en trok mijn broek uit. De gravin pakte de zijkanten van mijn boxer en trok deze ook naar beneden.

Nu stond ik volledig naakt voor een oudere vrouw. Ze pakte mijn pik vast en trok mijn voorhuid over mijn eikel en weer terug. Ze deed dit een aantal keren en zei toen: kijk eens hoe geil je bent. Ik keek beschaamd naar beneden en zag een lange draad voorvocht vanuit mijn eikel tot aan de grond hangen. Ze begon mij nu over mijn lichaam te strelen en zei: zijn huid is net zo zacht als een perzik. Daar ben ik blij om, ik houd niet van harige types. Met haar ene hand om mijn pik en haar andere hand onder mijn ballen voelde ze deze en zei: volgens mij zitten deze ballen vol met mannenpap. Ze zei tegen Brigitte: maak jij mijn bloes eens los zodat Gerard ook nog wat meer te zien krijgt. Brigitte deed dit en de gravin zei: en mijn bh, die mag ook uit. Toen ook dat gedaan was stond ze zelf op en liet haar rok vallen. Ze zag er spectaculair uit voor een oudere vrouw. Ze keek me aan en zei: ga daar maar op die kruk zitten. Ik deed dat en ze kwam heupwiegend naar me toe.

Ze ging voor me staan en pakte mijn hand en bracht die naar haar kut. Ze was nat en slijmerig. Ze keek me aan en zei: het is al heel lang geleden dat ik zo’n mooie pik gezien heb en nog veel langer geleden dat ik zo’n pik in me gehad heb. Ze ging met gespreide benen boven mijn pik staan en liet zich er langzaam overheen zakken. Ze begon langzaam te wippen en pakte mijn handen. Hier zei ze en ze bracht mijn handen naar haar tieten. Het waren zeker een dikke b cup en hingen niet. Ik woog ze in mijn handen en bracht een van haar tieten naar mijn mond en zoog hard op de tepel. Ze kroelde als een krolse kat en zei: goed zo jongen, laat mij maar eens flink genieten. Ik zoog op haar tieten en met mijn hand bespeelde ik haar clit tot ze met een luide schreeuw klaarkwam. Ze bleef echter doorwippen en bleef dit nog zeker twintig minuten doen tot ze zei: ik voel het, hij gaat komen en inderdaad kwam ik op een manier zoals ik nog nooit gekomen was.

Ik joeg acht stralen zaad diep in haar kut. Ze zei: jongen, jij bent een natuurtalent en wij gaan nog een hele fijne tijd tegemoet. Ze zei tegen haar kleindochters: wat staan jullie hier nu te kijken? Hebben jullie nog nooit een vrouw zien genieten? Vooruit, ook voor jullie uit met die kleren. Spoedig waren we alle vier naakt en zei de gravin: nu gaan we eerst eten. We liepen naakt naar de gedekte tafel en hadden een uitstekende maaltijd. Tijdens deze maaltijd kreeg ik nog drie keer een glas met dezelfde drank als voorheen. Nadat we uitgegeten waren kwam de gravin weer naar me toe en ging ze weer op mijn schoot zitten. Ze keek me in de ogen en zei: nu wil ik dat je langzaam van tien naar nul achteruit telt. Ik begon achteruit te tellen en toen ik bij vijf was zei de gravin: je ogen worden moe, sluit ze maar. Bij een zei ze: van nu af aan doe je alles wat je opgedragen wordt als het bevel begint met: de gravin wil.

Ze klom van mijn schoot en ik werd wakker bij de derde tel van haar kant. Ze zei: je was in slaap gevallen. Ik zei: sorry gravin, het zal niet meer gebeuren. Toen de tafel afgeruimd was zei de gravin: de gravin wil dat je meegaat naar haar werkkamer. Ze nam me bij de hand en we liepen met vieren naar een kamer die meer op een ziekenhuiskamer leek. Ze nam me mee naar een stoel en zei: de gravin wil dat je op deze stoel gaat zitten. Zodra ik zat maakten Laura en Brigitte me vast met riemen en werden mijn benen vastgemaakt in de beensteunen. Deze werden ver uit elkaar gedraaid. Daar lag ik in vol ornaat voor iedereen te zien. Brigitte reed een kast naast me en ik werd met diverse draden verbonden. Tevens werd er een melk cup over mijn pik geschoven en werd de machine aangezet. De gravin zei tegen Laura: ik wil dat jullie hem helemaal leegzuigen, tot de laatste druppel zaad. We hebben bijna geen lotion meer. Je weet dat dit is wat me jong houdt dus trek hem maar leeg. Daarna mag hij bij mij in bed komen liggen. En wij dan vroeg Laura. De gravin zei jullie mogen hem over een week hebben en dan verwacht ik dat jullie alle zes zwanger raken. Jij en je vier zussen en je moeder.

Twee uur later kwam de gravin de ruimte terug in de ruimte. Ik lag nog steeds in de stoel. Brigitte zei: we hebben hem ook even een spoeling gegeven zodat we niet steeds vuile vingers zouden krijgen als we zijn prostaat masseerden. De gravin zei: dat was slim van je. De deur van de ruimte stond op een kier en even later liep de hond van de gravin de ruimte binnen. Het was een Deense dog, een teef. Ze ging naast de gravin staan en die aaide haar over haar kop en ging toen met haar hand tussen de achterpoten van de hond waar ze met de hond begon te spelen. Ze streelde de kut van de hond die zacht begon te piepen. De gravin zei: ja Herta, jouw beurt komt ook snel genoeg. Ze liep met de hond naar de stoel en de hond liep op Gerard af en begon aan zijn anus te likken. Goed zo zei de gravin, laat hem maar weten dat je zijn vriend bent.

De hond bleef met zijn lange tong over de anus van Gerard likken en likte ook over zijn ballen. Ik keek bang toe en de gravin zei: jullie worden vast hele dikke vriendjes. Ze riep Herta terug en ging weer met haar hand tussen de benen van de hond. Gerard zag hoe ze een van haar vingers bij de hond naar binnen bracht en hoe de hond erop reageerde. De hond begon te piepen en te kwijlen. Laura zei: oma, laat die hond met rust, ze is zo geil als boter. Ze ging voor de hond staan die direct aan haar kut begon te likken. Laura zette haar benen wat verder uit elkaar en drukte de kop van de hond tegen haar kut. Ze zei: als ik Gerard vanavond niet mag hebben dan mag Herta me nu klaar likken. Gerard keek met grote ogen toe hoe Laura klaarkwam op de tong van de hond. De gravin keek naar het reservoir van de melkmachine en zei: we hebben nu genoeg om weer twee flessen lotion te maken. Zet de machine maar uit. Brigitte deed dat en nam de zuigcup van mijn pik en maakte de draden los. Herta zag dit en liep bij Laura weg en terug naar mij waar ze direct mijn anus, ballen en nu ook zijn pik begon te likken.

 

Brigitte maakte mijn armen los en zei: aai Herta maar even, ze is de hele dag bij oma en je zult er dus veel mee te doen krijgen. Ze riep Herta naar mijn armen en ik aaide haar over haar kop. Ze likte mijn hand en draaide zich om en bleef staan. Brigitte zei: ze wil dat je haar streelt net als oma deed. Ik zei: dat doe ik niet. Brigitte zei: de gravin wil dat je de hond streelt en vingert. Mijn hand ging tussen de poten van de hond en ik streelde zacht over het kutje. Het was vochtig. Ik stak mijn middelvinger in de kut van de hond en begon haar te vingeren. De hond begon te piepen en te hijgen. Brigitte zei: oma, wil je dat Gerard Herta ook nog even neukt? De gravin zei: maak hem maar los en geef hem maar het commando. Ik werd losgemaakt en uit de stoel gehaald. Brigitte zei: de gravin wil dat je Herta nu gaat neuken. Herta was groot genoeg en haar kut was op de hoogte van mijn pik. Ik liep naar haar toe en ging achter haar staan Brigitte nam mijn pik in haar hand en bracht deze naar de kut van de hond.

Ze plaatste hem op de goede plek en zei: voorzichtig want Herta is dit nog niet gewend van je. Langzaam drukte ik mijn pik in de hond en begon ik in haar te stoten. De hond kwijlde en piepte maar bleef geduldig staan. Het was een totaal andere sensatie dan bij een vrouw. Laura stond met haar telefoon alles te filmen en zei: als ik hem er mee confronteer dan zal hij het moeten geloven. Brigitte liet mij de hond 10 minuten neuken en stak toen haar vingers in mijn kont en masseerde mijn prostaat tot ik in de hond klaarkwam. Ik spoot 7 stralen in haar en trok me daarna uit haar. Haar kut sloot meteen en Herta draaide zich om, sprong op haar achterpoten en legde haar voorpoten op mijn schouders en likte mijn gezicht. De Gravin zei: je hebt een nieuwe vriendin. Van nu af aan ga je niet alleen alle vrouwen hier neuken, maar krijg je Herta er ook bij. Ik keek haar aan en ze zei: nu gaan we eerst even nieuwe lotion maken en daarna ga je met mij naar mijn slaapkamer en mag je me insmeren met de lotion.

Er werden twee flessen voor driekwart gevuld met lotion en de rest werd gevuld met mijn zaad wat uit de opvangbeker van de melkmachine zat. Er was nog wat over en Brigitte dronk de beker leeg. De flessen werden gesloten en in een verfmengmachine gezet waar ze heftig geschud werden zodat de lotion en mijn zaad goed gemengd waren. Brigitte gaf me de twee flessen en zei: nu mag je met oma mee. Ik volgde de gravin naar haar slaapkamer waar een enorm bed stond te wachten. Ze legde twee badlakens op het bed en zei: nu mag je mijn hele lichaam insmeren met deze lotion. Ik deed eerst de achterkant en toen de lotion ingetrokken was zei ik dat ze zich mocht omdraaien.

Ik vervolgde het insmeren en de gravin zei tegen mij: nu mag je bij mij in bed komen liggen. Je mag met me spelen maar ik wil niet geneukt worden. Ik ging naast haar liggen en kuste haar, ze tongde terug en zei: wat heb je een lekkere zachte huid, daar hou ik van. Ze streelde me zacht en kneep zacht in mijn pik die nog steeds hard was. Ook kneep ze me in mijn tepels. Ik kuste haar tieten en zoog op haar tepels en ging daarna met mijn mond naar haar kut en likte haar vol overgave. Ik zoog haar clit bij me naar binnen tot ze gillend klaarkwam en me wegduwde. Ze zei: dat is genoeg voor vandaag. Morgen krijg je een zware dag die ook behoorlijk pijnlijk zal zijn, maar dat heb je wel over voor wat je te wachten staat. 7 vrouwen en een hond om elke dag te neuken. En je zult zien dat er hier nog veel meer gebeurt. Vanaf vandaag loop jij hier naakt rond en ben je voor iedereen betastbaar. Ook het bedienend personeel. Je mag hen ook om gunsten vragen en ze zullen alles doen wat je ze vraagt. Nu wordt het tijd om je rust te nemen. Maar voor je dat doet wil ik je vragen om je pik in mijn kut te steken. Ik wil je de hele nacht in me voelen ze ging op haar zij liggen en tilde een been een beetje omhoog en zei: steek hem maar in me.

Om haar te plagen zette ik mijn pik tegen haar ster en ik kreeg direct een harde kneep in mijn ballen. Ze zei: nu nog niet, dat mag pas als ik het zeg. Ik stak mijn pik in haar kut en ze liet haar been zakken ik kroop dicht tegen haar aan, sloeg mijn arm om haar heen en liet die op haar tieten rusten. We vielen zo in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13346 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De gravin deel 1”

Plaats een reactie