BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anaal met Linda en Filip (14).

Woensdag 22 mei
Filip wordt vervangen door dildo

Ik bel aan bij Linda en Filip en Linda verwelkomt mij in topje en slipje, Filip is er niet, hij moet weer inspringen voor een collega die vader geworden is, kom, Els is reeds hier.
Ik krijg een zoen op de mond, begeef me naar de zitplaats en krijg een tongzoen van Els.
Ik merk op dat op de tafel een levensechte voorbinddildo ligt “ dat is ter vervanging van Filip”. Zegt Linda.
Kleed je maar uit, zet je in de zetel, dan zal ik Els neuken met de dildo, we kleden ons uit, ik neem plaats op de bank, Linda bind de dildo aan, smeert er wat glijmiddel aan, beft Els een tijdje en neukt haar dan doggy.

Els vraagt om even te stoppen zodat ze op haar knieën gekropen tot bij mij komt en mijn penis begint af te zuigen, Linda penetreert Els opnieuw en neukt verder. Niet lang bezig of Linda wil weer iets anders, Els moet de dildo ombinden en Linda neuken en Linda mijn penis afzuigen, wat later vraagt ze om hen beiden vaginaal doggy te neuken. De dildo gaat uit en ik neuk hen dan beiden om en om tot Linda vraagt om haar in haar kontje te neuken, Els vraagt er ook om.
Ik neem de tube glijmiddel en smeer mijn penis in, neuk beiden om en om in hun kontje, tot mijn verbazing komt Els zo voor zo veel ik mij herinner voor de eerste keer anaal klaar.

Linda wil terug vaginaal geneukt worden, maar dan op tafel, ik penetreer haar en Els masseert mijn ballen, ik neuk haar en nu duurt het toch wat langer vooraleer ze klaar komt, haar hele lijf schokt weer, Els wil dan vaginaal geneukt worden in mijn favoriete standje, drilboor, terwijl Linda haar clit stimuleert, wanneer ze klaargekomen is gaan beide dames op de knieën en zuigen mijn penis om en om tot ik bijna klaarkom, mezelf aftrek en mijn zaad op hun gezicht spuit, en ze mijn penis aflikken.

We nemen plaats in de zetel en Linda stelt de voor de hand liggende vraag “ iemand koffie?” We willen wel koffie en Linda maakt drie tassen.
We drinken onze koffie bij een babbel. Filip komt thuis en vraagt “ben ik te laat?” waarop Linda zegt “ ik zal je straks nog wel verwennen.”
We drinken met ons gevieren nog een koffie, we kleden ons aan, we nemen afscheid, ik begeleid Els naar haar auto, onderweg naar de auto vraagt ze of ik vrijdag tot bij haar kan komen, ze heeft een slaapkamer bijgekocht voor de gastenkamer, die ze morgen leveren, ze vraagt of ik die wil monteren. Natuurlijk wil ik dat voor haar doen, ze kan mij verwachten om 10 u.
Ik krijg nog een tongzoen en stap tevreden naar het station en neem de trein naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 5626 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie