BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anaal met Linda en Filip (15).

Vrijdag 24 mei
Slaapkamer monteren.

Om 10u ben ik zoals afgesproken bij Els, eerst een koffie, pakketten uitpakken, monteren, lunch, verder monteren, omstreeks 16u is slaapkamer gemonteerd, koffie, wandeling door de stad, terrasje doen, eten bij Italiaan, omstreeks 20u30 terug in appartement van Els.
Wil je nog een lekker dessertje, vraagt ze.
Ik zeg, dat kan er nog bij.
Zet je maar even in de zetel, moet het dessert nog klaarmaken.

Na ongeveer 10 minuten verschijnt ze in de zitplaats, gekleed in zwarte harnas beha, een zwarte kruisloze visnetpanty, rode pumps, en zegt: “Lieverd, uw dessert is klaar, kom maar eens proeven.”
Ik kus en zuig aan haar tepels en zeg, “mmmmmmmmm lekker””.
Ik ga op de knieën, kus en lik haar kutje en zeg” zeer lekker, smaakt naar meer”.
Waarop ze antwoord” Kom we gaan naar de slaapkamer”.

Ze neemt plaats op de rand van het bed en ik wil haar beffen maar ze wil eerst mijn penis zuigen.
Ik kleed mij uit en ze zuigt mijn penis terwijl ze mijn ballen masseert.
Even later wil ze dat ik met haar tepels speel, ik draai met mijn wijsvingers wat rondjes op haar tepelhoven, vervolgens masseer ik haar tepels tussen duim en wijsvingers, ze begint vrijwel onmiddellijk te hijgen, wat later begint ze te roepen, ja ja ja ja, en haar hele lichaam verstijfd en roept jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik voel haar kutje, het is helemaal nat.

“Neuk me” roept ze. In missionaris standje neuk ik haar, maar ze wil ook nog in verschillende andere standjes geneukt worden, doggy, schaar, cowgirl, rechtstaande, met één been tegen mijn schouder steunend, bulldog. Tussen de standjes zuigt ze telkens even mijn penis, en in bulldog standje komt ze nog eens klaar.
Ze gaat op handen en knieën en zegt “Neuk me nu in mijn kont”, ik lik aan haar sterretje, doe wat speeksel aan mijn eikel en penetreer haar kontje, “niet te snel, ik wil zo lang mogelijk genieten” zegt ze. Ik denk, hoe trager hoe liever. Na een tijd wil ze toch nog een ander standje doen, namelijk drilboor, een van mijn favoriete standjes, ik neuk haar en wanneer ze aanvoelt dat ik bijna klaarkom gaat ze op de knieën en titfuckt mij, ik schiet mijn zaad op haar borsten, ze neemt mijn penis in de mond, zuigt er nog wat aan en likt hem dan.

We gaan naar de zitplaats, ze doet haar harnas bh en visnetpanty uit, die trouwens gescheurd is tijdens het liefdesspel, kijken nog wat televisie en gaan rond de klok van middernacht slapen. De volgende morgen nog een frisse douche, ontbijten en naar huis, de oude neuker is weer tevreden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 2880 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie