BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De gravin deel 2

Ik werd wakker door het gelik van Herta op mijn gezicht. Mijn pik zat nog steeds in de gravin die nu ook wakker werd. Ze keek me aan en zei: ik heb in tijden niet zo lekker geslapen en gedroomd. Ze keek om en zag Herta mijn gezicht likken en ze zei: die is ook blij je te zien, verwen haar ook maar even. Ik ging met mijn hand tussen de poten van de honden streelde de kut. De hond begon direct te piepen. De gravin zei: ze moet extra aandacht hebben, waarom neuk je haar niet even voor we met je aan de gang gaan. Ik keek haar aan en zei: gisteren heb je ook van haar genoten. Ik klom van het bed en Herta sprong direct op de grond. Ik zei tegen de gravin: ik weet niet goed waar ik moet zijn. De gravin zei: Herta liggen, op je rug. De hond ging liggen en de gravin liet me zien waar ik mijn pik in moest steken. Ze knipte met haar vingers en Herta stond op en draaide zich met haar kont naar mij toe. Ik zette mijn pik tegen haar kut en drukte deze langzaam naar binnen.

De gravin kwam naar ons toegelopen en Herta trok haar lippen op en liet haar tanden zien. De gravin zei: dit heeft ze nog nooit gedaan. Ik denk dat ze wat jaloezie laat zien. Ze ging terug op het bed zitten terwijl ik Herta rustig neukte. Ze piepte en hijgde en deed dit voor de volle 20 minuten tot in haar weer volspoot. Ik trok me uit haar en net als de dag ervoor sprong ze op mijn schouders en likte ze mijn gezicht en ging daarna naar de gravin en liet die haar strelen en vingeren. Ze zei tegen mij: volgens mij heeft ze je geclaimd. Ik zal dit tegen iedereen moeten zeggen zodat ze dit weten. We liepen naakt de eetkamer in waar inmiddels iedereen aanwezig was. Ik liep langs elk van de vrouwen en gaf iedereen een kus. Ik ging op mijn stoel zitten en Herta ging naast mij op de grond liggen. Laura zei: oma, waarom ligt Herta niet bij jou? De gravin zei: omdat ze een nieuwe vriend heeft. Let op als hij bezig is met haar is ze erg jaloers.

Ze trok haar lippen op naar mij dus jullie zijn gewaarschuwd. De gravin zei tegen Bianca: laat jij Suzan straks even komen, ik heb een karwei voor haar. Na het ontbijt mag ze komen. Bianca belde Suzan en vertelde haar dat ze moest komen in opdracht van de gravin. Suzan zei: ik kom er nu aan en ben er over drie kwartier. We aten ons ontbijt en toen ik opstond van de tafel liep ik langs het dienstmeisje die direct een greep naar mijn pik deed. De gravin zag dit en zei: je mag haar ook alles vragen. Ik vroeg haar even terug naar mij te komen en pakte haar onder haar rok. Ik zei vanaf vandaag wil ik niet meer dat jij nog ondergoed draagt geen slip en geen bh. Ze keek me aan en de gravin knikte. De gravin zei: we gaan terug naar de behandelkamer waar jij vandaag een pijnlijke ervaring gaat krijgen. Deze keer was het de drieling die meeging. Ze stelden zich voor als Lily, Linda en Jasmin. Ik werd weer in de stoel vastgezet en deze keer werd er een grote huls over mijn pik gedaan.

Er zat een balg aan die de huls vacuum zoog en mijn pik verdween in de huls en werd groter en groter tot deze de hele huls vulde. Er werd een strak elastiek over de huls geschoven en direct onder aan de huls om mijn pik gedaan. Mijn pik moet nu zeker 30 centimeter lang geworden zijn. Jasmin zei: dit elastiek voorkomt dat je bloed terugloopt en je pik kleiner wordt. Het vacuum werd verwijderd en mijn pik bleef de volle grootte. De huls werd verwijderd en er werd een plankje met daarop een buisje onder mijn pik geschoven. Het buisje werd ingesmeerd met glijmiddel en werd in mijn pisbuis geschoven. Er werden twee riempjes om mijn pik gedaan die dit allemaal op hun plek hielden. Even later kwam Suzan binnen en zette haar koffer op een tafeltje en reed dit naar mijn stoel. De gravin zei: ik wil dat jij ons familiewapen in zijn eikel tatoeëert. Ze keek de gravin aan en zei: dat wordt heel pijnlijk. De gravin zei: verdoof hem maar. Ik kreeg een spuitje en was tien seconden later buiten westen. Suzan wachtte nog vijf minuten en begon toen het familiewapen op mijn eikel te tatoeëren. Ze zei: het is goed dat je zijn pik zo groot hebt gemaakt, dat maakt het makkelijker.

De gravin zei: en als je dat gedaan hebt wil ik dat je in zijn toom het volgende tatoeëert: eigendom van de gravin. Suzan keek haar lachend aan en zei gewoon of op zijn kop. Ze antwoordde: als iemand voor hem staat en zijn pik vastpakt moet ze het direct kunnen lezen. Een uur later was Suzan klaar met het familiewapen en liet het door de gravin controleren. Ze zei: dat is heel mooi geworden. Nu de tekst nog. Dit was vrij snel gedaan en Suzan plaatste over beide delen een dun cellofaan vel en zei: niet wassen voor 24 uur en daarna om de twee uur insmeren met deze zalf. Ze gaf het potje aan de gravin. Die riep de drieling en zei: en wat vind je er van alle drie stonden ze met bewondering er naar te kijken en Lily vroeg: en die tekst? Geld dat ook voor ons? De gravin zei: die is alleen voor outsiders. Familie en bedienend personeel zijn uitgezonderd. Daar ben ik blij om zei Lily.

Suzan gaf me een spuit waardoor ik weer bij mijn positieven kwam. De riempjes werden losgemaakt, het buisje werd uit mijn pik getrokken en de rubberen riem werd verwijderd. Mijn pik nam zijn gewone lengte weer in. Ik keek naar wat er gedaan was en schrok er van. De gravin zei: nu ben je officieel van mij. Je komt voor mij te werken en je gaat doen wat ik je vertel. De komende dag is deze tatoeage nog te jong voor jou om mee te mogen neuken, maar we gaan jou andere dingen laten doen die je in het begin niet fijn zult vinden maar op termijn zult waarderen. Kom nu gaan we eerst even een drankje nemen in de woonkamer. Suzan keek naar mijn pik en zei: die wil ik ook nog wel eens proberen. De gravin zei: zodra het mag, ben jij de eerste die het mag proberen.

We gingen zitten in de woonkamer en er werden drankjes gebracht. Ik kreeg weer een heel apart drankje en voelde me daarna heel relaxed. De gravin zei: we gaan je zo meteen meenemen naar de stallen waar Linda je gaat laten zien wat we hier nog meer allemaal doen. Ik liep met Linda, Jasmin, Lily en de gravin naar de stal waar de paarden en varkens stonden. De gravin zei: Linda, laat jij eens zien wat jij met je paard doet. Linda nam haar paard mee aan het hoofdstel en bond het vast in de open ruimte. Ze deed het paard enkelboeien om en begon het paard over zijn pik te strelen. Langzaam kwam zijn pik uit de schacht tot er een pik van een kleine veertig centimeter naar buiten hing. Er werd een bok onder het paard gereden en Linda trok haar slip uit en ging op de bok liggen. Ze begon met de hengstenpik over haar kruis te wrijven tot ze de eerste keer klaarkwam en haar kut nu drijfnat was, ze schoof wat naar beneden en begon de pik langzaam haar kut in te werken. Toen de pik er na 15 minuten een kleine 20 centimeter in zat begon het paard te briezen.

Kom maar schat zei Linda, vul mijn kut maar met je zaad en ze streelde het uitstekende deel van zijn pik. Het paard kwam, en hoe. Het paard begon te spuiten en Linda probeerde de pik in haar te houden maar liet deze uiteindelijk los waarbij er een vloedgolf aan paarden zaad uit haar kut gutste. Ze likte de pik van het paard schoon en kwam van de bok, zette die weg en maakte de enkelboeien los en bracht het paard terug naar zijn stal. Ik zag een andere constructie staan en vroeg waar die voor was. De gravin zei: dat ga je zo meemaken. Ze zei: buig eens voorover. Ik deed dat en Lily smeerde wat zalf over mijn kont. Ze zei: de gravin wil dat jij daarin kruipt. Ik kroop in de constructie en toen ik erin zat werd ik zover mogelijk naar achteren geduwd en kreeg ik een stalen stang onder mijn buik zodat ik niet meer kon bewegen. Jasmin filmde dit en even later werden er drie varkens losgelaten in de ruimte. Mijn billen staken uit de constructie en de varkens rookten de zalf. Ze kwamen naar mijn kont en begonnen er aan te likken. Plots zag ik een van de varkens op de kooi springen met zijn voorpoten en voelde ik iets tegen mijn kont stoten.

Het duurde ongeveer drie minuten voor het varken zijn pik tegen mijn anus had en hij stootte zijn gekrulde pik diep in mij en neukte me snel, heel snel en spoot zijn zaad in me. Het varken kwam van de kooi en het volgende varken besteeg de kooi. Ook dit varken neukte me en spoot zijn zaad in me tot tenslotte ook het derde varken me genomen had. Lily deed de varkens terug in hun hok en opende toen een ander hok. Daar zat het grootste varken dat ik ooit gezien had. Dit varken deed hetzelfde als wat de eerste drie gedaan hadden, echter het was aanzienlijk groter geschapen en spoot ook veel meer van zijn zaad diep in me. Ook dit varken werd teruggeplaatst in zijn hok en ik werd bevrijd uit de kooi. Lily zei: de gravin wil dat je dit niet herinnerd. Ik liep mijn pijn aan mijn kont terug met de vrouwen en het zaad sijpelde uit me. Ik vroeg wat er met me gebeurd was en Lily zei: dat vertellen we je nog wel eens. Kom nu gaan we eerst je kontje uitwassen.

We liepen het huis terug in en we kwamen een knap dienstmeisje tegen. Ik zei tegen Lily: als we haar nu eens mijn kontje laten leeglikken? Lily keek me aan en zei: zou je dat echt willen? Ik knikte ja en Lily zei tegen het meisje: meekomen en dan ga jij zijn kontje leeglikken. Het meisje wist beter dan te protesteren en kwam mee. Ik zei tegen Lily: en ik wil ook dat zij degene is die mij vanaf vandaag wast en mee in bad gaat. Lily zei dit tegen haar en ze glimlachte naar me. Ik zei tegen haar: je mag me straks ook komen wassen, maar mijn pik mag je de komende 24 uur niet aankomen. Die mag ook niet nat worden. Ze vroeg aan mij: en je zak en ballen? Ik antwoordde en zei: daar mag je mee doen wat je wil. Ze keek me nogmaals aan met een geile glimlach en liep mee naar de behandelruimte. Ik ging in de stoel zitten en het meisje kwam naar me toe. Ze zei mijn naam is Marijke. Ze ging op een kruk tussen mijn benen zitten en begon het sijpelende varkenszaad uit me te likken.

Ze zette haar lippen op mijn anus en zoog het grootste deel uit me en slikte het direct door. Ze vroeg: waar kwam dit vandaan en Lily fluisterde in haar oor: het is varkenszaad, maar Gerard weet niet dat hij door vier biggen geneukt is en jij mag dit niet aan hem vertellen. Ik vroeg aan Marijke: waarom doe jij je kleren niet uit. Ik wil je alleen naakt zien als je bij mij bent. Ze begon direct haar kleding uit te trekken en er kwamen twee mooie tietjes tevoorschijn en een flink behaarde kut. Ik zei tegen Lily: dat kan absoluut niet. Ik wil dat ze voor ze mij gaat wassen dat haar kutje helemaal glad is. Anders komen mijn lippen en tong niet in de buurt. Lily vroeg wat ik met haar wilde doen en ik zei: vandaag eerst een goede likbeurt geven en zodra ik weer mag neuken, doe ik haar elke keer dat ik gewassen ga worden. Marijke keek me aan en vroeg: meen je dat? Ik zei: dat meen ik, maar eerst je kutje kaal, anders kies ik iemand anders voor de job.

Marijke was nu zover dat het zaad niet meer uit me droop en ging nu met haar tong mijn anus binnen en likte de binnenkant van mijn darmen schoon. Ik kreunde en zei: als je zo doorgaat dan kom ik zo meteen klaar, en ik denk niet dat dat de bedoeling is. Lily zei: dat klopt, hij moet zich een week inhouden. Hij mag wel met ons allemaal spelen maar hij mag een week lang niet klaarkomen. Marijke vroeg waarom en Lily liet haar mijn pik zien, compleet met de tatoeages. Ze keek met grote ogen en zei: ik heb al de nodige tatoeages gezien, maar dit overtreft alles. Lily zei: we zijn nog lang niet klaar met hem. Ik heb nog wat dingen die ik veranderd wil zien. Ik zei tegen Lily: ik denk dat ik van Marijke mijn persoonlijke assistente wil maken. Ik wil dat ze overal bij betrokken raakt. Lily zei: dan moet je wel zorgen dat Herta niet jaloers wordt op haar en ik zei: ik zorg wel dat Herta elke dag een beurt krijgt en ik zal Marijke leren hoe ze Herta kan vingeren.

Marijke keek op en zei: de hond vingeren? Ik zei: ja dat vindt ze lekker. Dan begint ze te piepen en te kwijlen, echter nog niet zo hard als wanneer ik haar neuk. Ze zei: jij neukt Herta, met je pik? Ik zei: ik ken geen andere manier. Marijke zei: meer dan wat ik tot nu toe uit je kontje gehaald heb kan ik er niet meer uit krijgen. Ik zei: ok dan vraag maar aan Linda of ze je eerst even scheert. Volgende week neem ik je mee en dan laten we het permanent bij je doen. Marijke huppelde met haar kleine tietjes de woonkamer in en zei: Linda, Gerard heeft gezegd dat jij mijn kutje even kaal moet scheren. De gravin vroeg wat er gebeurde en Marijke vertelde haar dat ik haar gekozen had voor persoonlijke assistente, dat ik overal bij betrokken moest worden en dat ze van nu af aan als ze bij mij in de buurt was ze naakt moest zijn.

De gravin keek haar lachend aan en zei: ik denk dat Gerard voorlopig wel hier gaat blijven. Marijke ging verder en zei dat ik ook moest leren hoe ik Herta moet bevredigen. De gravin riep Herta en liet die naar Marijke gaan. Ze aaide zijn kop en Herta draaide zich om. De gravin zei: streel haar nu maar eens zacht tussen haar achterpoten. Marijke deed dit en de hond kwam dichter bij haar staan. De gravin pakte de hand van Marijke en bracht haar middelvinger naar de kut van de hond. Ze zei: rustig naar binnen gaan en zacht in en uit, dat vindt ze lekker. Marijke deed dit en Herta begon zacht te piepen. Na tien minuten trok Marijke haar hand weg en draaide Herta zich om en ging met haar snuit tussen de benen van Marijke. De hond begon haar te likken en de gravin zei: dat is een teken dat je het goed gedaan hebt. Zo geeft Herta haar goedkeuring. Marijke zette haar benen wat verder uit elkaar en Herta likte haar kut vol overgave tot de Gravin zei: Herta, af.

De hond ging voor de voeten van de Gravin liggen. Ze zei tegen Marijke: hoe was dat? Marijke zei: als ze nog een minuut doorgelikt had was ik klaargekomen. De gravin zei: mooi, want ik wil niet dat je klaarkomt zonder toestemming. Ook niet met Gerard. Je zal mij moeten vragen of je mag klaarkomen en ik geef alleen toestemming als je Gerard tevreden stelt. Je zal ook ingezet worden in de activiteiten in de stallen. Je zult ook geneukt worden door diverse beesten en je kut zal veel te lijden krijgen. Net als Gerard gaan we je, als zijn persoonlijke assistente, ook gebruiken voor diverse experimenten. Maar daar hoor je nog meer over. Marijke ging met Linda naar de badkamerwaar ze eerst geschoren werd en daarna gelikt werd door Linda. Linda likte haar tot ze op het punt stond om klaar te komen en toen gilde Marijke: gravin, mag ik klaarkomen op de tong van Linda? De gravin zei: voor deze ene keer mag het.

Linda nam haar clit tussen haar lippen en zoog erop tot Marijke het gezicht van Linda onder spoot met kutsap terwijl ze klaarkwam. OOOOOOOHHHHHHH ZO GOED EN ZO LEKKEER gilde ze. De gravin stond inmiddels in de deur te kijken en zei tegen Herta: ga maar Herta. Het beest sprong vooruit en likte eerst het gezicht van Linda schoon en begon daarna weer aan de kut van Marijke. De gravin zei: deze keer mag je niet klaarkomen. Ze ging bij Marijke staan en elke keer dat Marijke op het punt stond om klaar te komen kneep de gravin venijnig hard in de tepels van Marijke. Dit gebeurde 5 keer en toen vroeg Marijke: alsjeblieft gravin mag ik nu welklaarkomen? De gravin keek haar aan en zei tegen Herta: Herta af. De hond ging weg en de Gravin keek haar aan en zei: nee, je mag niet klaarkomen. Je hebt je taak nog niet volbracht. Jij gaat nu eerst Gerard wassen en daarna zien we wel verder.

Marijke nam mij bij de hand en samen liepen we naar de badkamer waar ze de wastafel vol liet lopen en me van top tot teen waste, mijn zak en ballen kregen extra aandacht alsmede mijn anus. Ze droogde me af en liet het water uit de wastafel weglopen. Ik tilde haar op en zette haar op der wastafel en streelde haar kut. Ze kreunde zacht en zei: de gravin heeft mij verteld dat ik niet mag klaarkomen zonder haar toestemming. Ik liep terug de huiskamer in en vroeg de gravin of Marijke klaar mocht komen en ze antwoordde: heeft ze je behaagd? Zo ja dan mag ze klaarkomen. Ik knikte en zei dat ze prima werk had geleverd. Dan mag het zei de gravin. Ik liep terug naar de badkamer waar Marijke nog steeds op de wastafel zat. Ik zei: spreid je beentjes maar en kom maar zoveel keer klaar als je wil. Ik begon haar dijen te kussen en ging steeds hoger tot ik bij haar schaamlippen kwam. Een voor een zoog ik ze mijn mond in en dat was genoeg voor Marijke om haar eerste orgasme te krijgen van mij.

Ik ging door en neukte haar gaatje met mijn tong. Haar sappen waren over mijn hele gezicht gespoten maar ze smaakten goed dus likte ik ze zoveel mogelijk naar binnen. Ik begon nu vanaf haar bilnaad over haar anus te likken en het kreunen werd erger. Haar hele onderlichaam begon te trillen en ik zag haar met haar kut knijpen. Ze kwam de tweede keer klaar. Ik vroeg haar of ze het lekker vond dat ik haar anus likte. Ze knikte slechts ja. Ik ging door met haar anus te likken en wilde mijn tong erin duwen maar ze duwde me weg. Ze zei: eerst moet ik gespoeld zijn voor je er met je tong in mag. Ik zei: dat begrijp ik en ging terug naar haar kut. Het werd tijd om haar clitje eens te verwennen. Ik nam het tussen mijn lippen en terwijl ik erop zoog trok ik zacht aan haar speentjes. Ze kreunde nu uit volle macht. OOOOOOHHHHH JAAAAAHHHH GA DOOR LIK MIJN CLIT TOT IK KLAAR KOM EN TREK AAN MIJN TEPELS, HET DOET NIET PIJN.

Ik trok harder aan haar tepels en beet zacht in haar clit. Ik voelde dat ze klaar ging komen. Dat was drie keer binnen een kwartier. Ik zag dat ze haar onderbuik aanspande en ze begon weer te spuiten, deze keer verloor ze de controle over haar blaas en haar urine spoot ook over mijn gezicht. Ik dronk zoveel ik kon van haar sappen. Eenmaal uitgepist duwde ze me weg en zei: dat is genoeg voor een week. Ik zal je gezicht nog even opnieuw wassen en ze deed dit. Hierna gingen we terug naar de woonkamer waar Marijke naast Herta ging zitten en weer tussen haar achterpoten begon te strelen. Herta begon te kwijlen en Marijke ging weer met haar middelvinger bij Herta naar binnen. Ze voelde rond met haar vinger en vond het gevoelige plekje. Herta begon stotende bewegingen te maken en de gravin keek toe en zei: je doet het heel goed. Marijke vingerde de hond voor bijna een kwartier en trok toen haar vinger terug.

Herta draaide zich om en ging met zijn snuit naar de kut van Marijke. Die duwde Herta weg en dat beviel Herta niet. Ze gromde naar Marijke en de gravin zei: laat haar je maar klaarlikken. Ga maar op je rug op de grond liggen en laat maar zien dat je onderdanig bent. Marike deed dit en Herta snuffelde eerst over haar en begon haar toen weer te likken. Marijke kwam nog een keer klaar en toen zei ik: Herta af, mand. Ze ging direct naar haar mand en ging liggen. De gravin zei: het wordt tijd voor mijn schoonheidsbehandeling. Ze liep naar me toe en nam me bij de hand en zei: kom, je mag me weer insmeren en daarna lekker dicht tegen me komen liggen. Je krijgt morgen weer een zware dag. Ik liep met haar mee en Herta volgde. In de slaapkamer smeerde ik de gravin in met haar lotion en kroop daarna dicht tegen haar aan. Ik voelde aan haar tieten en ze zei: wil je er aan zuigen? Ik knikte en ze gaf me een van haar tieten en terwijl ik erop zoog streelde ze mijn lichaam tot ik met haar tepel in mijn mond in slaap viel. Ze zei zacht: geniet van je slaap, morgen is er werk voor je.

Terwijl ik sliep belde ze Suzan en zei ze zacht: kom nu maar naar mijn huis en kom mijn slaapkamer in en kom bij ons in bed liggen, dan mag jij morgen de eerste zijn die de royale pik in haar krijgt en haar buikje volgepompt krijgt met zijn zaadjes. Het tweede telefoontje ging naar haar kleding maakster en ze zei: ik wil jou morgenvroeg hier hebben. Ik moet zes kuisheidsgordels gemaakt hebben voor vrouwen en een voor een groot geschapen man. De kleermaakster zei: dan moet ik de hulp van mijn vriendin ook inschakelen. Zij doet metaalwerk en ik kan daarna lederwerk. De gravin zei: ok kom dan maar samen. Ze hing de telefoon op en ging ook slapen. Een uur later voelde ze hoe de dekens werden opgetild en hoe Suzan tegen haar aan kroop. Snel daarna sliep iedereen behalve Marijke, die was zichzelf nog even verder aan het verwennen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8965 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie