BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

In sneltreinvaart

Ik hapte zachtjes naar adem toen ik een grote hand weer langzaam over de achterkant van mijn rok voelde glijden. Was het per ongeluk? Wie was het? Ik kon het niet helpen dat ik me bewust was van die plek, mijn lichaam miste bijna de hand toen deze zich terugtrok.

In de trein was het druk ik geen ruimte om mij om te draaien of om ergens anders heen te gaan. Ik probeerde me af te sluiten voor die brutale hand, of wat het per ongeluk? Natuurlijk kon ik boos worden, de trein was vol! Zo vol dat ik nauwelijks ruimte had en mijn schouders zaten ingeklemd tussen een scholieren en een aantal militairen in gevechtspak. Aanraken lag voor de hand en gebeurde waarschijnlijk per ongeluk. Het is niet zo dat de trein niet voortdurend heen en weer slingerde.

Ik maande mezelf tot rust, het was vast en zeker per ongeluk geweest. Ik moest tot rust komen, ik heb straks een belangrijke bespreking! Het is duidelijk dat mijn gebrek aan seksuele intimiteit die met mij aan de haal ging. Ik werkte in een grote, voor mij onbekende stad en mijn vriend, Dario, zat al vijf maanden in Polen als militair. Sinds ons gedwongen vertrek was ik hem trouw gebleven, en dat terwijl knuffelen en seks voor mij heel belangrijk zijn.

Misschien was de hand bewust over mijn billen gegleden… Ik klemde mijn hand om de ophangriem boven mijn hoofd. Nee, ik wilde daar nu niet aan denken. Ik had mezelf de afgelopen maanden genoeg gepest en in elkaar geslagen over mijn beslissing. Eindelijk besefte ik dat ik er geen spijt van had; ik was gelukkig in Malmö. Punt uit!

Dus in plaats daarvan koos ik ervoor om troost te vinden in de opleiding die ik volgde. Ik kromp een beetje ineen toen één van die militairen op mijn teen trapte. Hij fluisterde een excuus dat vrijwel geheel verdween door het lawaai van de trein. Weer was daar die hand, nu op mijn kont. Ik draaide weg om de hand kwijt te raken, maar deze schoof omhoog, naar mijn buik net boven mijn navel en dicht onder mijn borsten! Het voelde warm en goed, dit kon niet! Ik blokkeerde gevoelens van opwinding die de hand opwierpen.

De trein vertraagde toen het volgende station naderde. De hand lag er nog steeds… dan iets lager en soms iets hoger. Het zal een duim geweest zijn die de onderste bolling van mijn borst gestreeld had. Nog 3 haltes. Mijn hart stopte toen de hand in zijn geheel over mijn borsten gleed tijdens het remmen. Ik werd heen en weer werd geschud toen mensen zich langs mij heen probeerden te wurmen om de trein te verlaten. Een groep scholieren wrong zich langs mij heen. Ik probeerde opzij te gaan maar de hand en arm hielden me tegen. Mijn hartslag schoot omhoog. Die aanraking, o zo fout maar ook o zo opwindend! Ik zuchtte van plezier.

Mijn hartslag bleef hoog, het geile gevoel gleed niet weg toen de hand mijn borsten verliet. Een oudere dame kwam naast me staan. Haar ogen waren helder, net als haar glimlach. Ik ging aan de kant en bood haar een stoel aan, die ze dankbaar aanvaardde. Ik ging terug naar de standpaal waar ik stond toen de hand mij aanraakte en opzocht. Vrijwel gelijk was daar de hand weer. Nu kon ik de hand zien. Een mooi gemanicuurde hand met een keurig boord aan zijn overhemd. Onder het boord stak een mooi klassiek horloge vandaan. De hand was nu brutaler, zo van… nu ontkom je mij niet meer. Ik voelde mijn vochtige schede samentrekken, mijn tepeltjes hard worden. Dat voelde de hand ook en hij kneep voorzichtig in mijn ene tepeltje. Ik kreunde zacht, nu waren de grenzen weg, ik beet op mijn lip. Ik keek in de ruit van de coupe, ik zag mijzelf staan, een hand op mijn borsten, blond haar over mijn schouder. Weer kneep de hand, nu in mijn andere tepeltje. Weer die kreun. “Dat krijg je als je zaadvragend in de rondte kijkt.” Zei een zachte, diepe stem in mijn oor. Mijn knieën knikten bij die mededeling.

Weer voelde ik mijn schede samentrekken. Ja, ik ben er aan toe… ik duwde mijn kontje naar achteren en voelde weerstand. Zachtjes van links naar rechts en ik voelde een onderlichaam en… een harde pik. Ik slikte… mocht ik dit voelen? Mocht ik mijzelf zo laten gaan? Ik was hongerig. Wat wil je, ik ben een gezonden twintiger! Seks hoort bij mijn leeftijd. Maar zei een stemmetje… denk aan Dario, je hebt trouw beloofd. *Ik ben trouw, ik laat niets gebeuren.* vertelde ik het stemmetje. Een tweede hand, op mijn heup.
De persoon achter de handen schoof nu zijn onderlijf dwingender tegen mijn billen. Ik kreunde zacht.

Ik schrok uit mijn mijmeringen toen ik het belletje van de machiniste hoorde. “Malmo Nord.” “Moet jij er hier uit?” klonk de stem achter mij. Ik knikte van nee. Er werd weer geduwd en ge wrongen. De lage hand gleed om mijn heup naar voren. Even die vingers de mijn heuveltje aanraakten. Ik werd knettergek bij het idee wat hier gebeurde.

Een paar weken terug had ik een verhaaltje op Gertibaldi gelezen over gulzige handen in een metro. Ik had genoten van het verhaal en had me bevredigd bij de gevoelens en beelden die de schrijver met zijn verhaal veroorzaakten. Nu was ik zelf in zo’n situatie verzeild geraakt. Ik voelde de hand terug gaan naar mijn heup. De trein kwam weer in beweging. “Nog één stop.” Fluisterde ik. Hij kneep zachtjes in mijn linker borst. Zou ik toegeven? Ingaan tegen de belofte van trouw aan mijn Dario? Mijn lijf gaf het antwoord…

Waarom zou ik niet toegeven? Ik liep geen gevaar, toch? Geen gevaar lichamelijk, geen gevaar om betrapt te worden? Ik kende niemand in Malmö. Toen voelde ik de hand van de onbekende langs de naad van mijn panty onder mijn rok voelde glijden. Ik ademde diep en liet hem gaan… “Go for it.” kreunde ik zacht. Zijn hand bewoog langzaam naar de voorkant van mijn slipje terwijl zijn onderbuik tegen mij billen rustte. Hij streelde zachtjes de voorkant van mijn bovenbeen. Zijn ademhaling was voelbaar, tegen mijn romp en door zijn uitgeblazen adem in mijn hals. Ik hield mijn adem in. Mijn lichaam trilde terwijl ik me overgaf aan zijn vingers. Er klonk een schreeuw in mijn keel, maar die kwam er niet uit toen de vreemdeling zijn hand om mijn mond sloeg en zijn duim in mijn mond duwde. Zijn schuimende vingers onder mijn rok bewogen over mijn lipjes. Ik spreidde mijn benen en gaf hem meer ruimt. Zijn hand ging omhoog, naar de rand van mijn slipje. Ik nam adem en trok mijn buik in. Zijn hand gleed over mijn gevoelige huid omlaag. Ik was zo blij dat ik mijn heuveltje netjes geschoren had. Zijn vingertoppen volgde de plooien van mijn vrouwelijkheid. Ik voelde zijn vingers zachtjes duwen en op spreidde mijn benen verder. Een vinger ging tussen mijn klamme, natte, plooien. Deze begon in cirkeltjes mijn clitje te strelen. Ik kon de zachte kreun die aan mijn lippen ontsnapte niet onderdrukken. “Niet kreunen.” fluisterde de stem in het Engels in mijn oor. “Tenzij je wilt dat ik stop.”

Zijn vinger bleef rond mijn klitje cirkelen, waardoor gevoelens opkwamen die ik al zo lang niet meer had gevoeld. Hoezeer ik mezelf ook probeerde te overtuigen, masturbatie kon niet concurreren met het ontvangen van plezier van iemand anders. Wilde ik dat hij stopte? Natuurlijk argumenteerde de hondstrouwe kant van mijn brein. Ik wist niet eens wie dit was. Hij zou een oude, lelijke man kunnen zijn. En wat als iemand ons zag? De kans dat iemand zijn GSM zou pakken en ons zou filmen… Het idee gaf me rillingen, deels van angst maar gek genoeg ook opwinding.

Mijn ogen gingen terug naar de spiegelende ruit. Ik zag een jonge, blonde vrouw, omarmd met een hand op haar borsten. Ze stond iets voorover en je kon een arm zien die onderhaar rok verdween. Ze stond daar met gespreide benen. Achter haar stond een figuur, met donderhaar, zijn gezicht lag op haar schouder. Weer voelde ze zijn harde geslacht door hun kleding heen over haar kont glijden… Zou hij willen neuken? Zou ik dat willen? Mijn lichaam voelde week, alsof alle botten verdwenen waren. Mijn gedachten schoten alle kanten op. Mijn tepels waren hard en vroegen om aandacht. De enige geluiden die ik kon horen was mijn, ingehouden, hijgen en zijn ademhaling in mijn nek. Ik huiverde toen zijn vingers sneller gingen en mijn kutje nat werd. Aan zijn zachte gehijg kon ik afleiden dat het hem ook wat deed. Mijn heupen begonnen tegen hem aan te botsen en knarsten tegen zijn vingers. Het wond me nog meer op toen ik een hardheid tegen mijn kont voelde groeien. Hij duwde tegen me aan en wiegde langzaam tegen me aan. Mijn geest voelde alsof hij vol watten zat en het enige dat klopte was het plezier dat hij me liet voelen. Meer!!!! schreeuwde ik mentaal, ik heb meer nodig!

Hij stopte. Zijn vingers verlieten mijn smachtende kutje… “Why?” vroeg ik. Zijn hand bewoog zich weg van mijn ondergoed en hij trok de vingers terug en hield ze voor mijn mond. Geil en afwezig likte ik ze schoon. De wereld stortte onder mijn voeten vandaan. NEE! Alle geluiden kwamen terug alsof iemand het volume van zijn tv hoger had gezet. Dit wilde ik niet, het moest doorgaan!

Ik had niet eens gemerkt dat de trein bij het volgende station was gestopt. De deuren aan de andere kant van het gangpad, achter ons, begonnen al dicht te gaan terwijl de muzikale jingle uitstierf. Hij nam mijn hand en samen stapten we uit de trein. Samen, hand in hand liepen we het station uit de parking op. Daar stopte hij en keek mij aan. “I want it all” zei ik zachtjes terwijl hij ineens voor me stond. Een mooie man, ergens tussen de veertig en de vijftig. Hij was het dus die mij zoveel lust losmaakte dat ik hem hier en NU wilde voelen Hij had mijn kutje nat gemaakt en mijn tepels doen zwellen zoals nooit tevoren.

Hij legde zijn arm om mijn middel. “Please do come with me.” Ik bood geen weerstand.
Ik wilde meer! De ontkenning van het bijna bereikte orgasme was veel erger dan normaal vanwege het genot dat ik had gevoeld. Hij had een tsunami veroorzaakt die veel groter was dan de gedachte aan Dario de laatste maanden bij mij had losgemaakt.

Waar was ik mee bezig? Ik liet mij in een overvolle treincoupe aanraken en zelf binnengaan door een man waarvan ik tot vijftien minuten terug het bestaan niet eens wist, waarvan ik zijn naam niet wist. Het gevoel in mijn poesje werd sterker. Mannen kennen blauwe ballen, wij vrouwen het gevoel van een lege poes. Was dit werkelijk wat ik wilde, een vluggertje in een auto of staand tussen auto’s op een parkeerplaats? Ik realiseerde mij dat het seksuele frustratie was. Ik was niet het type meisje dat op iemand geilde die ik niet kende. Nooit verliefd op een zanger of filmster maar wel die leuke jongen uit het Italiaanse restaurant. Dario was zijn naam en sinds dien mijn eerste liefde.

Het had me twee jaar gekost voordat ik me comfortabel genoeg bij hem voelde om mijn maagdelijkheid aan hem te schenken. Nu liep ik over de parking tussen de auto’s door. Ik zag een gebouwtje en was busjes. Hij gaf me een snelle kus, ik schrok. Zoenen was weer een stapje verder! Het geile gevoel in mijn lichaam nam verder toe. Ergens was een parkeerplaats vrij. Hij ving mij in zijn armen en omhelsde mij zijn handen gingen naar mijn billen en ik voelde zijn lippen op de mijne. Ik kuste hem en liet zelfs mijn tong over zijn lippen gaan. Hij trok mijn rokje omhoog en streelde mijn billen, nu alleen door mijn slipje heen. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn onderbuik. Ik kreunde zachtjes. Hij liet me los en rommelde in zijn tas. Hij draaide zich weg. Ik nam de tijd om mijn blouse open te knopen en uit mijn rokje te trekken. Ik wilde dat hij mijn borsten aandacht zou geven. Toen hij weer naar mij toe draaide keek hij mij aan en liet zijn ogen omlaag gaan. Zijn gemanicuurde handen volgde zijn ogen.

Terwijl hij mijn borsten door mijn BH-tje streelde trok ik de cups weg. “Kis me there. Suck my niples!” en dat deed hij. Weer gingen zijn handen naar mijn rok. Zijn lippen waren op mijn tepels, hij zoog en beet. Kohlere ik werd gek. Ik trok mijn rokje omhoog en duwde mijn slipje omlaag. Daarna wurmde ik mijn handen tussen onze lichamen ging op zoek naar zijn geslacht. Met een snelle ruk was zijn riem los en volgde het knoopje en zijn rits. Ik duwde zijn pantalon en boxer in één move omlaag. Ik probeerde langs het aan mijn tieten sabbelende gezicht omlaag te kijken. Ik wilde zijn lul niet alleen in mij voelen maar ook zien. Ik pakte zijn pik beet en speelde er mee. Ik trok hem zachtjes af. Zijn ademhaling versnelde. Ik voelde zijn adem langs mijn, door zijn speeksel, natte tepels gaan. Hij keek mij aan. “You want it?” Ik knikte van ja. Hij liet me los en pakte zijn tas. Een paar seconde later liet hij trost een condoom zien. Ik pakte zijn lul beet terwijl hij zich druk maakte over het rubbertje. Dat had hij vaker gedaan, binnen seconden was zijn lul gebruiksklaar en ik beschermt.

Hij keek om ons heen, er was verder niemand. Hij tilde me op en zette mij op de kofferbak van de Volvo waar we tegen aan hadden gestaan. Ik spreidde mijn benen en hij liet zijn lul langs mijn lipjes glijden. “Tell me… You want it? You want te be screwed by me?” Ik knikte van ja. Hij duwde zijn geslacht traag naar binnen. Ik kreunde want dit voelde zo goed. Dit had ik al vier maanden gemist. De eikel van een pik die mijn poesje binnen ging. Mijn gedachten vlogen alle kanten op. Bang voor ontdekking, kohlere dit voelt goed, Dario? “Raak me aan.” fluister ik. “I want you to make me cum I want you to caress my breasts with your lips and your hands to hold my ass.” Hij trok wat terug en begon te stoten. Allemachtig wat had ik dit gemist! Zijn pik was dik en hard. Ik voelde zijn body tegen mijn lichaam. Ik voelde al heel snel mijn orgasme aan stormen. Na het voorspel in de trein niet gek. Ik huiverde en rilde en begon te schudden toen ik keihard klaarkwam. Het was zo heftig. Hij hield me vast en ik voelde hoe mijn schede zijn geslacht kneedde en probeerde te laten komen. Ik kuste hem en bedankte hem.

“Not yet, dear!” klonk zijn stem serieus. Hij liet zijn pik uit mij glijden en tilde mij van de kofferbak. “Turn around and please bent over.” Ik gehoorzaamde. In de ruit zag ik de man, hij had een mooi, karaktervolle kop, gladde kaken en mooie helder blauwe ogen. Toen voelde ik zijn pik achterlangs binnendringen. Hij pakte mijn schouders beet en begon me te neuken zoals ik nog nooit genomen was. Hij ging er vol voor, lange, harde diepen stoten. Hij ging nu vol voor zijn eigen genot. Ik kreunde en steunde, er zat een nieuw orgasme aan te komen. Hij greep me vast en stopte net stoten. Ik voelde zijn pik opzwellen en terwijl hij kreunde voelde ik zijn zaad het condoom vullen. “Go on… I’ll have an extra…” hij greep mijn heupen beet en ging weer als een wilde. Hard, diep en daar kwam mijn tweede orgasme binnen tien minuten. Ik hing voldaan over de auto en de man kwam over mijn heen hangen. Zijn handen zochten mijn borsten en hij kneedde ze terwijl zijn lippen mijn hals zoenden.

In de verte blafte een hond. Hij leek te schrikken en trok zich terug. “Quick… some-one is coming.” Ik draaide me naar hem toen zag hoe hij het vol gespoten condoom van zijn lul trok. Ik trok mijn rokje omlaag en stapte uit het slipje dat nog om mijn linker been hing. Behendig stopte ik mijn borsten terug en mijn BH-tje en knoopte mijn blouse dicht. Weer klonk er geblaf, nu nog dichter bij. Ik shuffelde mijn haren zo dat het er niet als “net geneukt” uit zou zien. De man had zijn half harde lul weg geborgen en leek klaar met zijn kleding. Hij pakte iets van de auto naast ons. Zijn GSM en tikte er een paar keer op. Ik pakte mijn spullen en wilde naar het station lopen.
“Can I give you a lift to Malmö central station?” Ik accepteerde en hij opende de auto waar we zojuist de liefde op hadden bedreven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9826 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “In sneltreinvaart”

Plaats een reactie