BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 5

Ze reden in de auto van Hetty naar de Franklinstrasse in Düsseldorf waar de auto voor een woonhuis werd neergezet. Het was een vrijstaande woning met aanbouw. Hetty liep voorop met Timmy in touw naar de voordeur. Die werd open gedaan na een druk op de bel. Hetty zei: hallo Andrea. Hallo Hetty was het antwoord. Ze stelde Timmy voor aan haar en zei: Timmy is hier om jullie te voorzien van sperma om meisjes te maken, met 100 procent garantie over de uitkom van het geslacht. Dat is mooi zei Andrea. We zijn nog even bezig met het vergaren van eicellen uit twee meisjes en kunnen daarna met Timmy aan de gang. Jullie mogen in de wachtkamer gaan zitten. Daar aangekomen zat er een Chinese vrouw van mid twintig. Hetty ging een gesprek met haar aan en ze zei dat ze samen met haar tweelingzus al 3 jaar eiceldonor waren. Ook vertelde ze dat ze dit keer niet alle eicellen weg wilde laten halen maar er drie wilden laten zitten om zelf zwanger te worden.

Hetty vroeg waar ze op hoopten en ze antwoordde en zei: we willen het liefst meisjes. Hetty keek Timmy aan en zei: ik heb hier een spermadonor die 100 procent gegarandeerd alleen meisjes kan maken. Echt vroeg de vrouw, en hoeveel gaat dat extra kosten bij ivf behandeling? Hetty zei we kunnen het zo regelen dat het je niets kost, maar dan moet je wel bereid zijn om je door hem te laten bevruchten. Ze zei: als in seks hebben met hem? Precies zei Hetty, maar dan moet je niet te lang wachten met beslissen. Ze zei: wacht even, dan vraag ik het aan mijn zus wat ze er van denkt. Hetty zei: jullie eicellen voor een gratis bevruchting, en indien het de eerste keer niet lukt is de tweede keer gratis. Ik ben namelijk de eigenaar van deze kliniek. De vrouw liep de behandelruimte binnen en sprak met haar zus. Ze kwam terug en zei: ok maar dan willen we allebei er bij zijn als je ons bevrucht. Timmy vroeg of er een bed in de kliniek was en Hetty zei: natuurlijk. Nou zei Timmy: ben jij al aan de beurt geweest om je eicellen af te staan. Ze zei ja en mijn zus is ook bijna klaar. Dan wachten we tot ze klaar is en gaan dan naar het bed.

Hetty zei: we gaan elkaar niet voorstellen, we willen die anonimiteit waarborgen. Een kwartier later kwam haar zus uit de behandelruimte en nam Timmy ze mee naar het bed. Hij, net asl de tweeling kleden zich uit en gingen op het bed liggen. Timmy vroeg wie als eerste wilde en in welke positie. Allebei op de rug zeiden ze. Bij allebei werden er twee kussens onder hun kont gelegd en Timmy pakte de benen van de eerst vrouw en legde die op zijn schouders. Hij zette zijn pik voor haar kut en drong in een keer diep in haar. Hij begon haar te neuken terwijl haar zus rustig toe keek. Beide vrouwen hadden een b cup tietmaat met kleine tepeltjes erop. Deze waren echter keihard. Timmy speelde ermee terwijl hij rustig doorneukte. Na vijf minuten voelde hij de eerste vrouw verkrampen en zag naast haar hoe haar tweelingzus naar haar kut greep en zag dat ook zei klaarkwam. Dit had Timmy nog nooit meegemaakt. Toen het orgasme voorbij was zei de tweede vrouw: dit is voor ons heel normaal. Als ik me stoot heeft zij net zoveel pijn als ik heb. Dit is nieuw voor mij zei Timmy. Hij voelde dat hij zijn eigen klaarkomen niet veel langer kon uitstellen en zei: hier komen je babytjes. Hij spoot 8 stralen diep in de kut van de vrouw en trok zich toen uit haar. Hij zei: blijf maar een kwartier liggen met je kont omhoog, dan kunnen mijn zwemmertjes beter hun werk doen. Daarna kan je het beste een nachttampon in doen zodat het zaad in je kutje blijft.

Hij ging naar de tweede vrouw en hetzelfde als bij de eerste vrouw herhaalde zich weer toen ook deze vrouw klaarkwam. Alleen was het orgasme een stuk heftiger. Timmy neukte haar nog twintig minuten en spoot toen bij haar ook haar kut vol zaad. Ook zij moest blijven liggen en na een kwartier een nachttampon in doen. Beide vrouwen vroegen of hij dit al vaker had gedaan en Timmy zei dat dit niet het geval was en dat hij alleen maar gekomen was om zaad te doneren. De vrouwen vroegen hoe dat in zijn werk ging. Word het eruit getrokken? Timmy zei: in Gronau badden ze een soort melkmachine om dit te doen. Beide vrouwen vroegen of ze mochten kijken. Timmy keek Hetty aan en die zei: ok, maar ze moeten gedurende de periode dat jij gemolken wordt wel naakt blijven. Als stimulans voor jou. De vrouw die jou gaat helpen zal ook naakt zijn zodat je genoeg tieten hebt om mee te spelen. De twee vrouwen liepen samen met Hetty de behandelkamer in waar de stoel reeds klaar stond en de melkmachine ernaast. Timmy moest gaan zitten en werd met banden vastgemaakt.

De vrouw die hem zou gaan helpen begon de machine aan te sluiten en Hetty zei tegen haar: dit is een speciale donor, ik wil dat ook jij naakt bent tijdens zijn behandeling. De vrouw trok na enige aarzeling haar kleding uit. Ze had grote, zwaar hangende tieten met tepelhoven bijna zo groot als schoteltjes. Haar kut was nauwelijks zichtbaar door de haardos die erop stond. Hetty zei tegen de vrouwen: je moet straks niet verschieten als deze jongen klaarkomt. Hij komt op een manier waar veel vrouwen van dromen, maar weinig vrouwen zijn er die het ooit te zien krijgen. Ze wees naar de tweeling en zei: jullie hebben het gevoeld, maar niet gezien. Ze zei tegen de vrouw die het apparaat bediende: als hij klaargekomen is krijgt hij een kwartier rust. Dan pas mag de machine weer aangezet worden. En hij mag vandaag maar drie keer klaarkomen. Drie keer vroeg een van de vrouwen. Hetty zei ja, hij is al twee keer in jullie klaargekomen en hij moet vandaag nog meer werk leveren. Hoeveel keer kan hij klaarkomen vroeg de andere vrouw en Timmy antwoordde dat en zei: het meest was acht keer in 6 uur.

WAAAAAT? Dat is onmogelijk. Timmy zei: wacht maar af. De cup werd over de pik van Timmy gezet en de machine werd aangezet. Zijn pik werd helemaal in de cup gezogen en daarna werd het vacuum verbroken en dit ging zo voor een kleine tien minuten. Toen stapte Hetty tussen de benen van Timmy en begon zijn anus te likken. Dat deed Timmy voor de eerste keer klaarkomen. De vrouwen zagen zijn zaad door de plastic slang weglopen naar een opvang reservoir. Het gaf aan dat er 300 cc zaad in gekomen was. Alle drie de vrouwen keken met ogen zo groot als de tepelhoven van de vrouw die de machine bediende. De twee Chinese vrouwen zeiden: heeft hij bij ons ook zoveel binnen gespoten? Ja zei Hetty, dit is een normale hoeveelheid. Beide vrouwen gingen aan een kant van hem staan en gaven hem een kus. Dat is voor wat je voor ons gedaan hebt. Timmy trok de tweede vrouw naar hem toe en gaf haar een tongzoen. De eerste zei: dat was lekker en Timmy zat perplext toe te kijken. Hij speelde met de tepels van de eerste vrouw en de tweede zei: als je zo doorgaat, dan pis ik in over de vloer. Mijn kutje is al zo nat.

Timmy ging door en inderdaad piste de tweede vrouw. Een flinke straal pis liep tussen haar benen uit. De vrouw bij de machine zette het apparaat weer aan en de pik van Timmy werd weer in de machine gezogen. Timmy was nu bezig met de tieten van de tweede Chinese vrouw en de eerst was tussen zijn benen gaan staan. Ze vroeg aan Hetty of ze ook iets mocht proberen. Hetty zei: over tien minuten mag jij doen wat ik denk dat je gaat doen. De vrouw liet intussen haar nagels door de bilnaad van Timmy lopen en toen de tien minuten voorbij waren stak ze haar tong diep in zijn anus en ging ze ermee rond in zijn darm. Timmy had het niet meer en spoot zijn tweede lading zaad in de opvang container. Het totaal stond nu op 590 cc de machine werd weer uitgezet en dit keer trok Timmy de bediende naar hem toe. Hij nam haar tepels om beurten in zijn mond en beet er zacht op. Terwijl hij dit deed ging hij met twee vingers in haar druipende kut en vingerde haar naar een hoogtepunt.

Een hese schreeuw kwam uit haar mond en een hoop kutvocht uit haar kut. Ze zei tegen Timmy: als je me ooit in een donkere steeg tegen zou komen mag je me ter plekke neuken en ik zal geen verkrachting roepen. Hetty zei: zet de machine nog maar een keer aan en nadat de machine zijn werk begon te doen vroeg de tweede vrouw: mag ik nu ook wat proberen? Hetty zei ga je gang. Ze vroeg om gel op haar hand te laten spuiten en toen ging ze bij Timmy naar binnen, eerst twee, toen drie, hierna haar pink er ook nog bij steeds haar vingers spreidend om meer ruimte te maken. Uiteindelijk vouwde ze haar duim in haar hand en duwde ze haar hele hand bij hem naar binnen. Ze begon hem rustig op het tempo van de machine te fisten, haar hand draaiende bij elke stoot in hem. Het duurde slechts zeven minuten voor Timmy zijn heftigste orgasme kreeg wat hij ooit gehad had. Zijn pik spuwde 11 stralen zaad in de machine wat het totaal op iets meer dan een liter zaad zette.

Het chinese vrouwtje liet echter niet gaan en ging op zoek naar zijn prostaat. Die eenmaal gevonden begon ze die te manipuleren en kwam Timmy nogmaals klaar. De machine was echter al uitgezet en de cup verwijderd. Het andere Chinese vrouwtje nam zijn pik in haar mond en nam de volle lading in haar, heftig slikkend. Hierna trok de vrouw haar hand uit zijn kont. Hetty was niet erg onder de indruk en zei: dit flik je me geen tweede keer. Ze antwoordde: maar het ging zo lekker, ik dacht nog een keer voor goed fatsoen. Hetty zei kwaad: hij heeft nog andere verplichtingen. Timmy zei: dat komt wel goed, ben je de pilletjes van vanmorgen vergeten? Hetty kalmeerde en ontdeed Timmy van zijn riemen en zei: dan nu eerst je vloeistof weer op pijl brengen. Ze pakte uit de koeling twee flesjes energiedrank en zei: drink deze maar leeg dan bel ik intussen Leontien even dat ze vanavond om 7 uur bij mij moet zijn. Timmy vroeg: mag ik jou telefoon ook even gebruiken? Ik moet even mijn moeder bellen.

Nadat Hetty klaar was met haar gesprek belde Timmy zijn moeder en zei: als je vanavond naar juffrouw van Houten komt wil ik dat je dezelfde geile kleren draagt waarmee je gisteren naar beneden kwam. Verder een heel kort rokje en een heel strak t-shirt. Zijn moeder vroeg hem waarom en Timmy antwoordde: dat zul je wel merken. Nadat hij had opgehangen zei Hetty: zo nu in de auto naar een geheime locatie. Deze is nooit op dezelfde plek omdat het om een heel gevoelig thema gaat. We gaan naar een slavenmarkt. En Ja die bestaan echt. Ze reden naar een boerderij net buiten Düsseldorf en daar aangekomen liepen ze naar een stal. Hetty moest zich legitimeren voor ze naar binnen mochten. Timmy keek zijn ogen uit. Er waren drie podia waar slaven, slavinnen en koppels verkocht konden worden of verhuurd werden. Verder was er een groot afgebakend stuk waarin een tiental vrouwen rond kropen. Hetty zei tegen Timmy: dat zijn broed zeugen. Vrouwen die klaar zijn om zwanger geneukt te worden.

Jij kleed je zo meteen helemaal uit en gaat die cirkel in en gaat op handen en knieen twee vrouwen uitkiezen. Je doet dit door achter de vrouwen aan te kruipen en hun kut en kont te likken. Indien ze je goedkeuren zullen ze jouw anus likken. Dan mag je ze meenemen naar een aparte ruimte, waarna ik in onderhandeling ga met hun baas of bazin over de dekkosten die ze jou gaan betalen. Als er vrouwen zijn die jou zien zitten en jou anus likken maar je hen niet ziet zitten dan doe je verder niets met hen. Dan weten ze dat ze afgewezen zijn. Zo zei Hetty, dan is het nu tijd voor jou om in actie te komen. Hier is een stoel, daar mag je je kleren op leggen en dan ga jij op handen en knieen de cirkel in. Timmy kleedde zich uit en kroop naar de ingang van de cirkel. Rondom de cirkel stonden tientallen mensen toe te kijken. Timmy keek om zich heen maar zag nog niets wat hem begeerde. Hij kroop rond tot hij een roodharige vrouw van begin dertig zag.

Hij kroop naar haar toe en likte haar kut en kont. Ze deed echter niets terug en dus ging Timmy op zoek naar de volgende vrouw. Dit was een vrouw, zwart haar en een dikke c cup van voor in de twintig met een mooie bolle kut waar geen haar op stond. Voor Timmy naar haar toe kroop keek ze hem aan en keek ze naar zijn pik. Timmy kroop achter haar en likte haar kut en anus en dit keer kwam de vrouw naar hem toe en likte ze zijn anus. Ze kroop achter Timmy aan en werd in een kooi gezet. Timmy ging terug de cirkel in en vond een heel mager vrouwtje van begin dertig met hele kleine tietjes die een beetje zielig in een hoekje zat. Timmy kroop naar haar toe en likte haar kut en anus. Het vrouwtje glimlachte naar hem en likte zijn anus. Ze kroop achter Timmy aan en werd bij de andere vrouw in de kooi gezet. Hetty bekeek de twee vrouwen en ging op zoek naar de eigenaars. Ze vertelde dat Timmy alleen meisjes kon produceren maar gaf een 100 procent garantie op zwangerschap. Zo niet zou ze de vrouwen op haar kosten opnieuw laten dekken. De prijs die overeengekomen werd was 350 euro per vrouw.

Terwijl Timmy de eerste vrouw op een paar hooibalen legde en neukte ging Hetty op zoek op de slavenmarkt. Na het nodige zoekwerk vond ze wat ze hebben wilde. Het was een Chinees/Vietnamees vrouwtje van 24 jaar oud. Ze was te koop gezet als een huishoudslaaf. Na een gesprek met de huidige eigenaar kwam ze te weten dat de vrouw 3 jaar in Nederland als huishoudslaaf gewerkt had bij drie verschillende bazinnen. Tevens werd er gezegd dat ze goed Nederlands verstond en schreef maar dat zover niemand haar ooit had horen praten. Er werd een prijs overeen gekomen en Hetty kreeg het eigendomscertifikaat samen met het paspoort waarin een permanente verblijfsstatus stond, gebaseerd op een vluchtelingen visa. Hetty vertelde de vrouw om zich aan te kleden en haar te volgen. Ze liepen samen terug naar de fokplaats waar Timmy net zijn lading in de eerste vrouw spoot. De eigenares van deze vrouw stond met grote ogen te kijken naar de hoeveelheid zaad die uit haar liep toen Timmy zijn pik uit haar trok.

Ze vroeg aan Hetty of dit normaal was en Hetty beaamde dit. Wow was haar antwoord. Timmy liep naar het tweede vrouwtje en legde haar op de hooibalen. Ze vroeg hem: waarom mij, jij bent de eerste man die mij oppikt in de 12 maanden dat hier kom. Timmy zei: je viel me op door je afstandelijkheid en je mooie glimlach. Ik ga jou een mooi meisje geven. Ze vroeg: hoe weet je dat zo zeker en hij zei: dat is mijn lot. Ik kan alleen meisjes produceren. Hij spreidde haar benen en zag dat ze een enorm grote clit had. Hij vroeg: is dat normaal en ze antwoordde: nee dat komt door mijn bazin. Timmy zette zijn pik tussen haar schaamlippen en haar clit raakte zijn pik. Hij begon haar te neuken en binnen een minuut kwam het vrouwtje de eerste keer klaar. Tegen de tijd dat Timmy zijn zaad in haar spoot was ze zeven keer klaargekomen. Ze kuste hem op de mond, zonder tong en zei: dank je, dank je. Ook haar bazin stond versteld over de hoeveelheid zaad en sprak Hetty aan. Ze vroeg Hetty of ze Timmy niet op een permanente basis konden huren voor deze meetings.

Hetty zei dat dit kon op basis van halve dagen en dat dit 1000 euro zou kosten met de garantie dat hij zes keer kon klaarkomen. Er werden kaartjes uitgewisseld en er werd gezegd dat ze een mail zou krijgen voor de volgende meeting. Hetty nam afscheid en liep samen met haar nieuwe slavin en Timmy naar de auto. Timmy vroeg wie de vrouw was en Hetty keek op de eigendomspapieren en zei: ze heet Chi en haar achternaam is Lung. Ze gaf alle papieren aan Timmy en zei: vanaf nu is ze jouw eigendom en mag jij bepalen wat ze gaat doen voor je. Jij hebt het straks te druk om huishoudelijke dingen te doen en dat is een van de dingen die zei voor jou gaat doen. Timmy zat perplext te kijken. Wat bedoel je dat ze mijn eigendom is? Hetty antwoordde en zei: ze is van jou en vanaf nu ben jij verantwoordelijk voor haar. Je zorgt voor haar voedsel en kleding. Zij zal het eten koken, je huis schoonhouden en alle andere taken op zich nemen die jij haar beveelt. Oh, en voor ik het vergeet, jij gaat zondag verhuizen. Je gaat samenwonen met Diana in de bungalow achter het huis van Leontien. Chi gaat daar ook wonen.

Timmy vroeg: heb ik daar ook nog iets over te zeggen en Hetty zei direct: nee, je hebt een contract ondertekend zonder het door te lezen. De komende drie jaar zit je hieraan vast. Cara heeft indertijd dezelfde fout gemaakt, maar het bleek achteraf een briljante zet aan haar kant. Het duurde nog bijna een uur voor ze thuis waren bij Hetty. Daar aangekomen was Leontien reeds aan het wachten. Ze gingen samen naar binnen en Hetty zei tegen Leontien: als jij je nu in de woonkamer met Timmy gaat bezighouden dan wacht ik tot Emma hier is en dan gaan we samen een gesprek aan. Leontien vroeg: wat wil je dat ik met Timmy ga doen: Hetty zei: ik denk dat Timmy het verdiend heeft om eens flink anaal door jou genomen te worden. Zodra Emma hier is mag je hem ook beginnen af te trekken terwijl je hem neukt. Je weet waar de spullen liggen. Leontien rende naar boven en kwam terug met de grootste strap-on die ze kon vinden. Ze kleedde zich uit en zei tegen Timmy hetzelfde te doen. Toen beide naakt waren deed Leontien de strap-on aan en zei ze tegen Timmy: nu op handen en knieen.

Terwijl Timmy de positie innam vroeg Leontien: en wie hebben we hier terwijl ze naar Chi wees. Hetty zei: dat is Timmy’s nieuwe huishoudslavin. Die gaat vanaf zondag met Timmy en Diana samenwonen in jouw bungalow. Ze zullen de hulp kunnen gebruiken als Diana blijft werken en Timmy zijn carrière gaat uitbouwen. Leontien ging achter Timmy zitten en duwde de strap-on langzaam in zijn anus. Timmy begon te kreunen en Leontien begon hem langzaam te neuken. Tien minuten later ging de bel. Het was Emma. Hetty liet haar binnen en ze zag dat Leontien haar zoon aan het neuken was en hem tevens aan het aftrekken was. Wat gebeurt hier vroeg ze. Hetty zei: dat is zijn beloning en onderdeel van zijn training. Hij werkt vanaf gisteren officieel voor mij. Zijn taak bestaat uit het bevredigen van vrouwen, het doneren van zaad.

Als een vrouw hem wil neuken, dan hoort dat ook bij zijn taken. Hij krijgt momenteel 100 euro zakgeld per week en mag de helft van de opbrengsten van zijn verhuur houden. De vergoeding van zijn zaad krijgt hij helemaal. Hetty pakte haar laptop erbij en liet zien hoeveel Timmy inmiddels in twee weken verdiend had. Het was 4500 euro. Emma wist niet wat ze zag. Oh zei Hetty, en voor ik het vergeet, Timmy gaat vanaf overmorgen vrijwilligerswerk doen in het klooster bij zijn school. Emma zei: vrijwilligerswerk, die jongen is te lui om te werken. Niet dit soort werk zei Hetty. Hem is gevraagd elke nog vruchtbare non in het klooster zwanger te maken en de niet vruchtbare nonnen toch ook te neuken zodat ze zich niet achtergesteld voelen. En dit is in opdracht van moeder-overste die het ok vanuit de hogere hand heeft gekregen. Intussen was Leontien zo ver dat Timmy bijna klaarkwam. Ze zei tegen Hetty: pak even een maatbeker wil je. Hetty pakte de maatbeker en gaf die aan Chi en zei: voor zijn pik houden en niets morsen. Chi hield de maatbeker voor de pik van Timmy terwijl Leontien de laatste rukjes gaf voor Timmy zijn zaad in de maatbeker spoot.

De ogen van Chi werden groter toen ze de uiteindelijke hoeveelheid zag. Leontien trok de strap-on uit Timmy en nam de maatbeker over van Chi. Timmy stapte op zijn moeder af en trok haar t-shirt uit en ook haar rok moest eraan geloven. Hetty zei: voor jou leeftheid ben je een verdomd mooi wijf. Leontien beaamde dat. Hetty zei: naast mijn huis heb ik een leegstaande bedrijfsruimte. Ik speel al enige tijd met het idee om hier een wellnescentrum voor vrouwen van te maken. Sauna, stoombad, massage, ontharingskliniek etc. ik ben op zoek naar iemand om dit te runnen. Heb jij interesse Emma? De ruimte zou over twee weken klaar kunnen zijn. In die twee weken moet jij leren hoe je een vrouw moet masseren en /of verwennen. Je krijgt net als je zoon een garantieloon van 500 euro per week.

Alles wat je meer verdiend wordt 50/50 gedeeld. Ik heb een berekening gemaakt waaruit blijkt dat als de zaak eenmaal loopt je tot 1000 euro per dag kan verdienen. Heb je interesse? Ben je gek vroeg Emma, natuurlijk heb ik interesse. Hetty zei: je gaat net als je zoon een contract krijgen voor drie jaar waarin ook staat dat je ten alle tijden ook beschikbaar moet zijn voor Leontien en mijzelf om ook ons te verwennen. Emma vroeg waar ze moest tekenen. Er werd een contract tevoorschijn getoverd en Emma tekende net als haar zoon zonder het te lezen. Zo zei Hetty, vanaf nu zijn wij Juffrouw Hetty en Juffrouw Leontien voor jou en je zult ons daarmee ten aller tijden aanspreken. Begrepen sletje? Ja Hetty. Pats daar kreeg ze de eerste klap in haar gezicht. Wat zei je? Sorry juffrouw Hetty zei Emma snel. Hetty zei: ga nu maar op handen en knieen zitten dan kan Timmy jou eerst eens even voorboren. Timmy: neuk jij je moeder maar eens even in haar kont. Dan is ze vast opgerekt als Leontien haar straks in haar kont neukt met de strap-on die ze nu voor heeft.

Emma keek naar het gevaarte en zei: dat past nooit. Ben je gek zei Emma, je zoon kan het hebben, dus jij ook. Timmy zette zijn pik tegen zijn moeder’s kont en drukte deze naar binnen. Hij neukte haar hard en snel en kwam binnen tien minuten klaar in haar darmen. Zo zei Leontien, dan gaan we nu naar de zolder. Timmy, blijf jij hier bij Chi, dan kunnen jullie elkaar beter leren kennen. Hier is pen en parier voor Chi om antwoorden op te schrijven. Eenmaal op de zolder aangekomen werd Emma over een bok gelegd waar twee gaten in zaten en haar tieten doorheen gingen. Haar handen werden boven op de bok vastgemaakt. Ook haar benen werden gespreid vastgezet. Hetty kwam naar de open kant van de bok en deed twee tepelklemmen aan de tepels van Emma. Het waren klemmen van het type met tandjes. Aan elk van deze klemmen werd een trilei gehangen en dat werd direct aangezet. Hierna pakte Hetty een neukmachine en plaatste die zodat de dikke dildo erop precies onder haar kut stond. Hetty stelde hem af zodat de dildo haar maximaal penetreerde en zette de machine aan op een langzame stand.

De dildo ging steeds opnieuw diep haar kut in. Hetty zei: Leontien, nu mag jij haar kont open boren. Leontien ging achter Emma staan en bracht de strap-on tegen haar anus en begon te drukken. Emma riep: stop, ik scheur uit, maar Leontien zei: nee dat doe je niet en drukte de strap-on dieper in haar tot hij volledig in haar zat en begon toen langzaam te neuken. Hetty zette de neukmachine in een hogere stand en Emma voelde de twee dildos naast elkaar in haar stoten. De sensatie van de trileitjes erbij liet haar heftig klaar komen. Zie je wel zei Hetty, ik wist dat je een geile slet bent. Leontien zei tegen Hetty: doe haar bh eens af, dan zakken haar tieten verder in de gaten en hang daarna aan elk van de trileitjes ook nog maar een gewicht van een half pond. We zullen eens zien hoeveel ze kan hebben. Maar laten we haar eerst wat te drinken geven. Hetty pakte de maatbeker met het zaad van de zoon van Emma en zei: mond open en alles opdrinken.

Ondertussen op de begane grond had Timmy de papieren van Chi in zijn handen genomen en terwijl hij zat te lezen dat Chi niet kon praten zei Chi: met je moeder? Timmy zei: ik zit hier net te lezen dat je niet kan praten. Chi zei: omdat mijn vorige bazinnen geen weerwoord mochten krijgen heb ik besloten om niet te praten. Timmy zei: zullen we dat voorlopig zo houden, behalve als wij alleen zijn. En ja, maar niet alleen met mijn moeder, ook met mijn zus, met Hetty, met de assistente van Leontien, met moeder-overste in het klooster en met nog een andere non en ik denk op korte termijn ook met Leontien. Mijn baan is om vrouwen gelukkig te maken en om ze indien gewenst ook zwanger te maken. Daarbij doneer ik ook nog zaad aan een ivf kliniek. Timmy vond binnen het vaccinatieboekje van Chi ook nog een mapje met een rijbewijs. Hij zei: jij kan autorijden? Ze zei: als er boodschappen gedaan moeten worden zal ik toch naar de super moeten kunnen gaan. Dus ja ik heb een rijbewijs. Timmy zei: je bent mooi, mag ik je naakt zien? Chi antwoordde: ik ben niet dat soort slavin. Timmy zei: ik bepaal wat soort slavin je bent of word.

Nu je kleren uit zodat ik je kan straffen. Chi trok haar kleding langzaam uit en toen ze naakt voor Timmy stond zei die: nice, very nice. Maar nu eerst voor je straf. Kom maar over mijn knieen liggen zodat ik je een goed pak slaag kan geven op je billen. Chi ging liggen en om zich vast te houden pakte ze onder Timmy’s benen met een hand zijn pik vast en met de andere hield ze zijn zak vast. Timmy hief zijn hand op en liet die heel zacht op een van haar billen neerkomen. Hierna deed hij hetzelfde met haar andere bil en hij herhaalde dit 5 keer voor elke bil. Hierna liet hij zijn middelvinger door haar bilnaad glijden en raakte hij zacht haar kutje aan. Hij herhaalde dit maar dit keer duwde hij zijn duim in haar ster en ging weer met zijn middelvinger over haar kutje. Hij spreidde haar benen wat en liet zijn wijsvinger in haar kutje gaan en met zijn middelvinger ging hij over haar clit. Chi kreunde. Timmy zei: omdat je zoveel lawaai maakt zal ik je verder moeten straffen. Maar dat doe ik straks pas. Hij trok zijn vingers uit haar, liet haar staan en gaf haar vluchtig een kus. Hij zei: dat is voor de pijn die je hebt gehad van mijn straf.

Ze keek hem aan met een vreemde blik en Timmy pakte de map met al haar papieren en gaf die aan haar. Hij zei: je bent nu helemaal vrij en mag doen wat je wil. Ze keek hem aan en gaf hem een zoen. Ze zei: je hebt mij gekocht en laat me vrij? Dat kan ik niet accepteren. Ik blijf gedurende jouw contract bij jou en daarna zien we wel verder. En de straf die je mij gegeven hebt, daar heb ik geen probleem mee. Je mag me zo vaak als je wil straffen. Ze pakte zijn pik nogmaals vast en zei: dit is de grootste die ik ooit gezien heb. In Azië zijn ze niet zo groot geschapen. Timmy zei: raak er maar vast aan gewend om zonder kleren te lopen. Als ik samen met mijn vriendin bij haar in haar bungalow ben, gaat alles naakt, tenzij we bezoek hebben. Timmy hoorde gestommel op de trap en hield zijn vinger voor zijn lippen ten teken dat Chi niets meer mocht zeggen. Het was Hetty en ze zei: kom maar eens kijken hoe we je moeder aan het straffen zijn.

Timmy liep samen met de naakte Chi en Hetty naar de zolder en zag hoe zijn moeder in zowel haar kut als kont genaaid werd en hoe haar tepels tot het uiterste uitgetrokken waren en dat bij elke stoot de gewichten harder aan haar tepels trokken doordat haar tieten op en neer gingen. Timmy zei tegen zijn moeder: en ben je al klaargekomen. Zijn moeder wist uit te brengen: ondanks de helse pijn aan mijn tieten ben ik drie keer klaargekomen. Timmy zei tegen Hetty: maak haar maar los en leg haar maar op dat bed, dan zal ik haar wel even masseren. Dat neemt veel van de pijn weg. Emma werd op het bed gelegd nadat ze alles losgemaakt hadden. Timmy legde twee kussens onder haar buik en begon eerst haar rug te masseren. Hij werd aan de kant geduwd door Chi die het van hem over nam en blijkbaar veel meer ervaring had met masseren dan Timmy.

Hetty stond toe te kijken en zei: misschien had ik haar moeten houden. Timmy’s antwoord was: daar is het nu te laat voor. Ik heb haar haar eerste straf al gegeven omdat ze zich niet wilde uitkleden. Dat heeft ze geweten. Hetty zei: goed dat je streng met haar bent. Je moet ze goed opvoeden. Terwijl Chi op de rug van Emma zat en haar schouders aan het masseren was ging Timmy tussen de benen van zijn moeder zitten en zette hij zijn pik tussen haar schaamlippen. Hij duwde zijn pik diep in haar en het enige wat zijn moeder deed was kreunen. Chi draaide zich naar Timmy toe en begon haar onderrug en billen te masseren terwijl ze Timmy aankeek van waarom doe je dit nu?

Chi begon de anus van Emma zacht te masseren. Hij stond nog open van het neukwerk van Leontien. Ze schoof wat omhoog met haar lichaam en ging toen met haar tong tussen de bilhelften van Emma en begon met haar tong in de anus van Emma te likken. Timmy vond dit zo’n geil gezicht dat hij binnen 5 minuten de kut van zijn moeder ook nog eens vol spoot. Chi keek hem aan en Timmy knikte nee. Hij zei dat spul blijft waar het nu is. Dat zaad is voor Hetty. Hetty zei: dat is ok, ik wil dat Emma vannacht bij mij blijft en jij blijft ook hier Timmy. Jij slaapt in de andere slaapkamer samen met Leontien en Chi. Hoe jullie dat regelen is jullie probleem. Timmy zei: dan zal ik eerst Lotte even bellen dat ze vannacht alleen in huis is. Na het telefoontje zei Timmy: ik heb ook nog goed nieuws voor je Hetty, ik was door de papieren van Chi aan het gaan en het blijkt dat ze een rijbewijs heeft. Dan hoef jij mij niet overal naar toe te brengen.

Hetty zei: in dat geval, er staat nog een Nissan Almera in de garage. Die is al enige tijd niet meer gebruikt, als je er een nieuwe apk op laat zetten, dan regel ik dat de belasting en verzekering weer in orde is en mogen jullie die gebruiken. Ik zet de auto terug op naam van de zaak. Dan is dat ook nog een belastingtechnisch in orde. Chi was klaar met het masseren van de rugkant van Emma en Hetty zei: hou nu maar op, ik doe de voorkant zelf wel. Gaan jullie maar mee met Leontien en ga maar slapen want morgenvroeg moet je bij haar op onderzoek komen Chi en moet Timmy zijn kooi weer aan. Ze gingen met drieen de andere slaapkamer in en er werd besloten dat Timmy en Leontien met hun gezichten naar elkaar toe zouden slapen en dat Chi aan de andere kant van Timmy zou liggen. Leontien zei tegen Timmy voor ze ging slapen: mag ik jou pik in mijn kutje hebben terwijl ik slaap. Geen geneuk, gewoon lekker warm in mijn kutje? Timmy zei geen probleem. Hij stak zijn pik in de natte gleuf van Leontien en een kwartier erna sliepen ze. Twee uur later werd Timmy wakker. Hij voelde dat Chi iets op zijn anus aan het smeren was.

Het voelde verkoelend en verzachtend aan. Nadat ze het in en om zijn anus gemasseerd had stak ze twee vingers in zijn anus en ging ze met zijn prostaat aan het spelen. Timmy voelde dat hij ging klaarkomen en spoot even daarna de kut van Leontien vol zaad. Die schrok wakker en zei: ben je me toch aan het neuken? Timmy zei: nee ik had denk ik een natte droom. Kut zei Leontien, dan moet ik morgen de morning-afterpil slikken. Ze draaide zich op haar buik met haar gezicht weg van Timmy en was een paar minuten erna weer in slaap. Timmy draaide zich naar Chi en zei: waarom? Chi fluisterde in zijn oor omdat ze zowel jou als je mam in haar kont genaaid heeft. Ze keek Timmy aan en wees eerst naar zijn pik en toen naar haar kut. Timmy vroeg: wil je dat ik jou neuk? Ze fluisterde: nee maar ik wil je wel in mij voelen, maar je moet me beloven dat je niet in mij klaarkomt. Ik heb namelijk geen bescherming. Ze ging dicht tegen Timmy liggen en kuste hem een paar keer normaal waarna ze hem een korte tongzoen gaf. Timmy ging op zijn rug liggen en Chi kroop op hem en plaatste zijn pik voor haar kut.

Ze liet zich er langzaam overheen zakken. Toen hij volledig in haar zat ging Chi op hem liggen. Haar harde tepeltjes priemden in de borst van Timmy. Ze vielen zo in slaap. Toen Timmy de volgende morgen om half zes wakker werd was Chi al verdwenen. Timmy draaide zich naar Leontien en maakte haar wakker. Ze zei: ik lag net zo lekker over jou te dromen, dat je me neukte en volspoot. Timmy zei dat was geen droom, voel maar eens tussen je benen. Timmy zei: ik ben spontaan klaargekomen in je. Leontien zei weer: dat word de morning after pil slikken. Timmy vroeg haar of ze ook kon zorgen dat Chi aan de pil zou gaan. Leontien zei: eerst moet ik haar keuren. Kom dan gaan we naar beneden en ontbijten. Boven aan de trap roken ze het gebakken spek reeds en de lucht van gebakken eieren kwam daarbij toen ze dichter naar de keuken liepen. Chi stond in haar trainingspak ontbijt klaar te maken. Timmy zei: dat hoefde je niet te doen en Chi pakte pen en papier en schreef daarop: ik ben jouw huishoudslavin en ik wil niet dat je mij weer straft net als gisteren.

Timmy keek haar aan en gaf haar een knipoog en zei: ik ben blij dat die straf jou heeft laten zien wie de baas is. Toen ze halfweg door het ontbijt waren kwamen Emma en Hetty met een voldane glimlach aan de tafel zitten. Leontien zei: tijd om ons aan te kleden. Ik durf te wedden dat Diana al met de kooi in haar hand op je zit te wachten. Timmy en Leontien gingen naar boven, kleedden zich aan en liepen terug naar de keuken. Leontien zei: ik zal zorgen dat Chi gekeurd wordt. Dan kan jij je nog even vermaken met Emma. Leontien nam beide jongsters mee in haar auto naar haar praktijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4198 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie