BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De gravin deel 4

We gingen de grote eetkeuken in en Sonja vroeg aan haar moeder wat ik voor lunch moest hebben. De gravin zei: 4 gebakken eieren moet genoeg zijn voor de dag. Ik ging op de bank zitten bij de eettafel en Inge zat naast me. Ze zei: nog steeds hard en pakte mijn pik vast? Ik zei: ja en dat zal hij nog wel een tijdje blijven. De gravin kwam naast mij op de bank zitten en klom toen op mijn schoot. Ze pakte mijn pik en stuurde die naar haar ster en liet zich rustig over mijn pik zakken. Inge keek haar aan en zei: oma, toch niet aan de eettafel? Je bent bijna 73 en hebt nog steeds geen tafelmanieren. Ik zei: bijna 73? Ik dacht ergens in de laat 50. Inge lachte en zei: zo ziet ze eruit, maar is ze niet.

De gravin wipte een paar keer op mijn pik en bleef toen stil zitten. Ze keek Inge aan en zei: nu ik je beloofd heb dat je Gerard elke zaterdag mag lenen wil ik dat je mij iets belooft. Inge zei: wat je maar wil. Ok zei de gravin, ik wil dat jij vanaf vandaag je kut alleen beschikbaar stelt voor Gerard. Je mag je door Brutus en Apollo alleen in je kont laten neuken. Inge zei: maar dat doet pijn. En hoe moet ik anders klaarkomen? De gravin zei: laat je maar klaar likken door Sterre. Je kut is vanaf vandaag alleen voor Gerard. Zo niet dan komt hij hier niet meer. Inge beloofde het. De gravin pakte twee flesjes die ze had meegenomen uit haar tas en zei tegen mij: hier lieverd, opdrinken want de dag is nog niet voorbij. Toen ik de flesjes leeg had klom de gravin van me af en zei: vanavond mag je mijn andere gaatje vullen. Inge zei: oma, op jouw leeftheid? Ze antwoordde: ik ben nog steeds een vrouw die behoefte aan seks en liefhebben heeft.

Nadat de lunch geserveerd was en opgegeten was zei de gravin zacht tegen mij: de vrouw die de lunch geserveerd heeft, heeft de hele morgen staan kijken wat er gebeurde en ik heb haar met haar hand op haar rok zien drukken op de plek waar haar kut zit. Ik keek naar de vrouw, ietwat mollig met redelijk grote tieten en een lief gezicht. Ze glimlachte naar me. De gravin zei tegen mij: de gravin wil dat je haar onder haar rok voelt of ze nat is en als dat het geval is wil ik dat je haar hier op deze tafel neukt en de kleren van het lijf scheurt. Ik bleef rustig zitten tot de vrouw bij mij het bord kwam weghalen. Ik stak mijn hand onder haar rok en voelde een drijfnatte slip. Ik keek haar aan en zei: hebben we je een beetje geil gemaakt? Ik pakte haar bloes vast en trok deze open waarbij alle knoopjes van de bloes af kwamen ik trok haar bloes uit en deed haar bh af en duwde haar op de tafel terwijl iedereen met grote ogen zat toe te kijken.

Toen de vrouw lag trok ik haar rok kapot en scheurde ik haar slipje kapot. Ik spreidde haar benen en ging ertussen staan en zei: je hebt de hele morgen lopen kijken en hebt een drijfnatte kut, die ga ik nu eens onder handen nemen. Ik hurkte voor haar en likte haar kut. De vrouw begon te kreunen en zei zacht: dit wil ik al zo lang, eens op brute wijze verkracht worden door een jonge vent. Ik stond op en zette mijn pik tussen haar schaamlippen en ramde deze in een keer naar binnen. De vrouw gilde als een speenvarken. Ik begon hard in haar te stoten terwijl ik haar tieten hard behandelde. Sonja keek haar moeder aan en die zei: ik kan er niets aan doen, hij is gewoon bere geil waarop Sonja zei: volgens mij is hij in een soort trance. Dit is niet zoals ik hem de hele dag geobserveerd heb. De gravin zei: maar kijk haar eens genieten. De vrouw lag met een grote glimlach te genieten van de vernedering in het bijzijn van iedereen. Ze kreunde en kreunde en na drie minuten kwam ze heel heftig klaar: OOOOOHHH MIJN GOD GA DOOR GA DOOR NEUK ME BEURS. En ik ging door en bleef nog een kwartier in haar beuken gedurende welke ze nog twee keer klaarkwam.

Tot het moment dat ik in haar begon te spuiten. Vier stralen in haar kut en daarna trok ik mijn pik uit haar en spoot ik de rest over heel haar lichaam. Toen ik uitgespoten was zei ik: dat is voor je geile gedrag, maar ik ben nog niet klaar met je. Omdraaien en op je dikke buik liggen. Ze keek me angstig aan en ik zei: elk gaatje gaat bij jou gevuld worden. Ik zette mijn slijmerige pik tegen haar ster en drukte die rustig in een keer helemaal in haar en ging door met neuken. Twintig minuten later was dat gat ook gevuld en trok ik mijn pik uit haar. Ik zei nu terug op je rug. De vrouw draaide zich om en ik liep naar haar hoofd en zei: en nu ga je mij pijpen tot ik ook je bekje vol spuit. Ze zei dat ze nog nooit gepijpt had en ik zei: doe je mond open en begin maar te zuigen en laat je tong maar om mijn toompje gaan en mijn eikel masseren terwijl je zuigt. De vrouw deed dit en ik begon in haar te stoten, langzaam steeds dieper gaande tot ik met mijn eikel tegen haar huig zat.

Ze begon te hoesten en ik zei: nee, niet hoesten, slikken en blijven slikken zodat ik in je slokdarm kan spuiten. Ze begon te slikken en ik duwde mijn pik verder in haar tot mijn eikel diep in haar zat. Het slikken was net zo lekker als gemelkt worden en na vijf minuten spoot ik nog zeven stralen in haar keel. Ik trok mijn pik langzaam uit haar en de slijmdraden hingen vanuit haar mondhoeken naar mijn pik. Ik zei: en nu alles schoonlikken. Ze pakte mijn pik en likte hem helemaal schoon. Toen ze ermee klaar was vroeg ik haar: en heb je ervan genoten? Ze knikte ja en zei: alleen zal mijn kontje wel zeer doen voor de rest van de dag. Sonja keek haar aan en zei: waarom heb je dit niet eerder gezegd? Je hoeft je nu niet meer aan te kleden en mag voortaan overal bij zijn en meedoen. De vrouw zei: echt, ook met de honden? Inge riep Herta en bracht haar naar de tafel waar de vrouw nog steeds met haar gespreide benen op lag. Ze bracht Herta naar de kut van de vrouw en liet haar de kut leeglikken en liet haar daarna ook het zaad van haar lichaam likken.

De vrouw glimlachte de hele tijd. Ik zei tegen Inge: kom laten wij eens even samen ergens naar toe gaan. Ze keek me aan, nam mijn hand en zei: kom, dan gaan we naar mijn kamer en laat ik je mijn video’s zien. De gravin zag het en knikte ja tegen mij en zei tegen de rest: tijd om eens te zien wat Sonja verder nog in haar mars heeft. Ze riep Herta, maar die reageerde niet en liep met Inge en mij mee richting de boerderij. We liepen de boerderij in en gingen naar de kamer van Inge. Ze zei: ik ben hier alweer bijna een maand niet meer geweest. Sinds mama de miskraam heeft gehad slaap ik weer bij haar. Ze vraagt me elke avond bij haar aan de borst te gaan want dat vindt ze fijn. Ik vroeg Inge: zou ze het fijn vinden als ik dat bij haar zou doen? Inge zei: wat denk je zelf gekkie, ze zou het heerlijk vinden. Ze zette haar laptop aan en zei: ik ga je nu wat videos laten zien die ik nog nooit aan anderen heb laten zien. De eerste video werd gestart. Op deze video was ze net 16 geworden. Nu lag ze weer naakt op het bed en haar moeder lag naakt naast haar met een vibrator in haar hand. Inge zei: dit was het moment dat mama me ontmaagde. Ze wilde niet dat de honden het zouden doen. Die zijn veel te wild daarvoor. Sonja stak de vibrator heel rustig in het kutje van Inge en duwde deze door tot deze door haar vliesje ging. Inge zei: dat deed even pijn maar daarna was het trillen wel heel lekker. Het voelde zo lekker dat ik me toen pas realiseerde dat ik op dat moment klaargekomen was.

Toen mijn vliesje eenmaal doorbroken was liet mama mijn bebloede kutje schoon ikken door de hond en voelde ik dat lekkere gevoel nog een keer. Ze liet me nog een video zien. Dit was de video waarin ze de eerste keer gedekt werd door een hond. Alleen het laatste deel deed erg zeer en je zag haar huilen. Zo zei ze en ze sloot de telefoon van haar moeder aan op haar laptop, nu ga ik de laatste video even uploaden. Vijf minuten later zette ze deze aan op haar laptop en was het goed te zien dat ze geneukt werd door mij. Ze zei: dit is mijn lievelings video. Ik zei tegen haar: zet de camera op je laptop maar aan want we gaan nu nog een video maken. Ze keek me blij aan en ik zei: nu ga ik je in je kontje neuken. Ze keek verschrikt en zei: nee dat doet te veel pijn en ik zei: als het te veel pijn doet, dan stoppen we. Maar ik denk dat je het lekkerder gaat vinden dan je denkt. Ik zei: we gaan het op dezelfde manier doen als de honden het doen, op die manier kan ik ook nog met je spelen.

Ze ging op handen en knieen op haar bed zitten en ik nam plaats achter haar. Ik stak mijn pik eerst even in haar kutje en zei: dat is om te smeren. Ik trok mijn pik uit haar en zette deze tegen haar ster en drukte zacht. Haar anus ging langzaam open. Ik vroeg: gaat het nog want ik zag Inge op haar lip bijten terwijl ze omkeek. Ze knikte braaf ja en ik drukte door tot mijn eikel in haar zat. Ik zei je hebt het ergste gehad, nu gaan we langzaam dieper in je en ik begon met korte stootjes dieper in haar te gaan tot ik uiteindelijk helemaal in haar zat. Inge zei: het voelt een beetje raar maar was niet zo pijnlijk als ik dacht. Ik begon nu rustig in haar te stoten terwijl ik met een hand haar kutje bevoelde en met haar clit begon te spelen. OOOOOOHHHHHH JAAAAH dat is lekker en ze begon zelfs terug te stoten. Ik liet haar clit voor wat het was en pakte haar speentjes om beurten. Ze zei: doe je er voorzichtig mee, ze zijn super gevoelig. Ik streelde ze en rolde ze tussen mijn vingers.

Na een paar minuten zei Inge: mijn kutje alsjeblief, laat me zo ook klaarkomen. Ik begon weer met haar clitje te spelen en binnen drie minuten liet Inge een harde schreeuw uit haar mond komen. Ze riep JAAAAAAAHHHHHH IK KOM IK KOM OOOOOOOHHHHH. Ze spoot mijn hand onder het kutsap. Ik bracht mijn hand naar haar mond en zei: hier, proef jezelf maar eens. Ze zoog drie vingers naar binnen en bleef erop zuigen. Het duurde voor mij niet veel langer. Inge kneep met haar kringspier om me zoveel mogelijk weerstand te geven en even later spoot ik mijn zaad diep in haar darmen. Toen ik een paar minuten later mijn pik uit haar trok sprong Herta het bed op en begon ze met haar lange tong de openstaande anus leeg te likken. Inge genoot enorm hiervan en was met haar eigen vingers haar clit aan het stimuleren en toen ze klaarkwam en haar spieren aanspande spoot het zaad over de kop van Herta. Vijf minuten later zaten we samen op het bed de video te bekijken. Inge vroeg wanneer ga je mijn kutje nu weer eens bezoeken? Ik zei: pas als ik je nog zeker drie keer heb laten klaarkomen zonder mijn pik of vingers ergens in te steken.

Ze keek me vragend aan en ik zei: voor dit moet je op je rug gaan liggen en je je benen op mijn schouders leggen. Inge deed dit en ik legde mijn pik tussen haar schaamlippen en begon op en neer te bewegen over haar clit zodat ze elke ader in mijn pik over haar clit voelde gaan. Ze begon direct te kreunen en had haar eerste orgasme binnen twee minuten. Ik bleef doorschuiven en haar orgasme hield aan, meer dan een volle minuut en kort daarop volgde haar tweede dat nog langer aanhield. Dit duurde bijna twee minuten en op het moment dat haar derde orgasme zich aankondigde zette ik mijn eikeltussen haar schaamlippen en stootte ik in een keer zo diep mogelijk in haar terwijl ze klaarkwam. Ze gilde het uit en schreeuwde: DIEPER DIEPER OOOOOOOHHHHH JAAAAAH IK KOM IK KOM AAAAAGGHH. Ik begon haar nu pas echt te neuken en met lange halen in haar te stoten. Ze sloot haar enkels om mijn nek en zei: ga door ik wil dat je doorgaat, oooohhhh wat is dit lekker.

Ik bleef in haar stoten en voelde dat ik zelf ook op het punt stond om klaar te komen. Inge moet het ook gevoeld hebben en zei: nog heel even, dan kom ik gelijk met je klaar. Vijf stoten later begon ik de van orgasme krampende kut te spuiten. Acht stralen dik zaad diep in haar kut. Ik zei naderhand tegen haar: en was het lekker? Ze zei: ik wilde dat het langer door zou gaan. Herta stond klaar om te gaan likken maar ik zei: af Herta, deze keer niet. De hond ging liggen en Inge stond wankel op en zette haar laptop uit. Ze zei: dit ga ik vanavond met mama bekijken. We liepen samen naar de stal waar iedereen was en de gravin zag het zaad tussen de dijen van Inge en streelde me door mijn haren. Goed zo jongen zei ze. Sonja keek naar haar dochter met een jaloerse blik en ik liep naar haar toe en vroeg: Sonja, mag ik even aan je tieten zuigen? Ze keek me aan en trok me naar haar toe en gaf me een van haar tepels om op te zuigen. Ze streelde mijn haren en ik zoog hard aan de tepel en er kwam wat waterige melk uit. Ik keek haar aan en ze zei: goed zo jongen, dat neemt de druk weg.

Ik bleef twintig minuten aan haar tepel zuigen en toen nam ze mijn hoofd en bracht dit naar haar andere tepel. Ze zei zacht in mijn oor: ik had zo graag nog een kind gehad en ik verloor het in de achtste maand. Ik vroeg haar: zou je echt nog een kind willen. Ze keek me snikkend aan en knikte ja. Ik zei: dan ga ik daarvoor zorgen, maar moet jij me beloven dat tot je kind er is je geen seks meer hebt met je paarden of honden. Ik ga je elke zaterdag neuken, net als je dochter tot je zwanger bent, en daarna blijf ik je neuken tot vlak voor de geboorte van je kind. Ze keek me glimlachend aan en zei: beloof je dat? Ik zei ja, maar dan moet jij ook beloven niet meer aan de beesten te komen. Dat beloof ik zei ze. Ze keek me aan en zei: je weet toch dat Inge geen voorbehoedsmiddelen gebruikt? Ik zei: nee dat wist ik niet. Sonja zei: die heeft ze nooit nodig gehad omdat de seks altijd met honden was, maar nu? Ik zei: volgens mij had je moeder dit in gedachten.

Ze keek me aan en zei: hoe bedoel je? Ik zei: ik heb de opdracht gekregen om Bianca en al haar dochters zwanger te maken. Sonja keek me aan en zei: dat had ik kunnen verwachten. Ze begint ouder te worden en wil zoveel mogelijk kinderen en kleinkinderen om ervoor te zorgen dat het kasteel in de familie blijft. Ik zei: ik moet even met je dochter praten. Ze knikte en zei: dat begrijp ik. Ik liep naar Inge en trok haar mee de stal uit. Ik zei: ik heb net van je moeder gehoord dat je geen voorbehoedsmiddelen gebruikt. Inge antwoordde: nee, dat was niet nodig. Ik zei zolang het bij de honden was, was het niet nodig, maar ik ben vandaag twee keer in je klaargekomen, wanneer was je voor het laatst ongesteld? Ze zei: twee weken geleden hoezo? Ik zei: dan is de kans daar dat je nu zwanger raakt en een kind gaat krijgen.

Ze keek me aan en sprong me om de nek en kuste me uitbundig. Ik vroeg: vind je dat niet erg? Erg? Welnee, ik zou niets liever willen. Met jou als vader. Ik zei: maar wat gebeurt er als je oma komt te overlijden? Waar blijf ik dan? Ze keek me vol ongeloof aan en zei: dan trouw je met mij en kom je bij mij en mijn moeder wonen. Ik zei: je moeder heeft mij gevraagd of ik haar ook nog een keer zwanger wil neuken. Gaaf zei Inge, dan krijg ik een zus of broer erbij. Neem haar maar mee naar mijn kamer en neuk haar daar ook maar even. Ik heb gezien dat ze de dienstmeid aan het leren is om haar paarden te neuken, dan kan ze zich concentreren op zwanger worden. Ik neem haar plaats wel even waar. We liepen terug naar de stal waar ik Sonja bij de hand nam en naar de kamer van Inge liepen. Ik zei: we moeten even prive praten. In haar kamer aangekomen vertelde ik wat Inge gezegd had en Sonja keek me blij aan. Ze vroeg ga je mij dan nu ook neuken? Dat is wel de bedoeling, maar bij jou gaan we het iets anders aanpakken. Bij jou gaan we twee kussens onder je kont leggen terwijl ik je neuk en je blijft nadat ik in je gespoten heb een kwartier met je kont omhoog liggen om mijn zaadjes te helpen naar de goede plek te zwemmen.

Ze ging liggen en ik deed twee kussens onder haar kont en zette mijn pik tussen haar schaamlippen. Ze zei: ik ben waarschijnlijk niet zo strak als mijn dochter maar ik ga toch wat dingen proberen. Toen mijn pik in haar zat begon ze haar kutspieren aan te spannen en begon ze me te melken. Ze zei: dit heb ik geleerd van mijn vriendin en ik ben blij dat het werkt. Ik hoefde me niet in te spannen, af en toe een stoot en voor de rest werd ik gemolken tot ik mijn zaad diep in haar spoot. Ik vroeg haar of ze er zelf ook plezier in had en ze zei: voor mij is het belangrijk dat jij plezier hebt. Ik trok mijn pik uit haar en zei: dan ga ik je dezelfde behandeling geven als je dochter. Kom leg je benen maar op mijn schouders. Sonja deed dit en ik legde mijn pik tussen haar schaamlippen en zei: dit heet droogneuken. Ik begon langzaam tussen haar schaamlippen te schuiven en Sonja begon te kreunen. Ik keek haar aan en tranen rolden over haar wangen. Ze zei: ik ben al jaren niet meer klaargekomen door een pik. Een hengstepik vult mijn kut maar daarmee kom ik niet klaar. Ze kreunde harder en ik voelde hoe haar buikspieren aanspanden en ze zacht kreunend klaarkwam. Ze zei: dat was zoooo lekker. Ik zei: dat was de eerste keer, we gaan door tot nummer drie.

Ze keek me vol verbazing aan en ik ging door met het schuiven tot ze haar tweede en dit keer luidruchtigere orgasme kreeg. OOOOOOHHHHHH JAAAAAH JE MAAKT ME ZO BLIJ GA DOOR GA DOOR. Het hield bijna twee minuten aan en toen ik daarna doorging begon ze direct weer te kreunen. Ik zei je derde keer wordt speciaal. Ik schoof tussen haar lippen tot ik haar buikspieren weer voelde aanspannen en stak mijn pik snel tussen haar schaamlippen en drukte deze in een keer diep in haar. Ze kwam klaar als nooit tevoren en ging door met het aanspannen van haar buikspieren zodat er extra frictie was tussen haar kut en mijn pik en ik kwam klaar terwijl zij nog aan het klaarkomen was. Ik spoot nog zes stralen zaad in haar en liet me op haar vallen. Ze pakte mijn hoofd en begon met me te tongen terwijl ik nog in haar zat. Na een lange tongzoen zei ze: dit was de beste seks die ik ooit gehad heb. Ik vroeg haar: heb je nu wel genoten?

Ze keek me aan met tranen in haar ogen en zei: als nooit tevoren. Ik trok mijn pik uit haar en ze pakte mijn hoofd vast en bracht het weer naar haar tiet. Ze zei: maak het nog even af door nog even op mijn tepels te zuigen. Ik deed dat en na tien minuten zei ze kom, dan gaan we terug naar de stal. We liepen de stal in en Sonja gaf haar moeder een kus en zei: dank je ma, je hebt me heel gelukkig gemaakt. De gravin keek naar haar dochter en zag ook bij haar het zaad tussen haar dijen lopen. Ze haf me een knuffel en zei: nu de rest nog. We keken nog even toe hoe de huishoudster de eerste 10 centimeter van de paardenpik in haar kut had en hoe het paard haar vol spoot. Inge kwam naar me toe en zei: mam zei dat je haar heel gelukkig hebt gemaakt. Ze gaf me een tongzoen en zei: als we straks getrouwd zijn mag je haar blijven gebruiken, maar nu, en ze keek naar Herta, staat je nog een ding te doen. Ik voelde even tussen haar poten en ging achter haar staan, ik drukte mijn pik zacht in haar en begon te stoten.

Herta begon te kwijlen en te piepen en iedereen keek naar wat ik aan het doen was. Ik neukte Herta voor 15 minuten en spoot ook haar nog een keer vol. Toen ik mijn pik uit haar trok wilde ze zich omdraaien maar was Inge haar voor. Ze likte het slijm van mijn pik en keek me trots aan. Ze zei: zaterdag is Sterre weer aan de beurt en mogen Brutus en Apollo de dienstmeid nemen. Ik keek de gravin aan en ze knikte en zei: dames, het wordt tijd voor ons om te gaan. Zaterdag komt Gerard hier alleen naar toe. Dan is het aan jullie. We liepen de boerderij in om ons aan te kleden en stapten samen met de nog steeds naakte Marijke de auto in. De gravin zei tegen Marijke: omdat je je zo goed gedragen hebt mag jij nu op zijn pik gaan zitten. Marijke klom over me en liet zich op mijn pik zakken en begon te rijden. Ze kwam klaar voor we thuis waren, ik echter niet en de gravin zei: vanavond voor hij bij mij het bed in komt moet hij nog in bad en dan mag hij jouw kutje ook nog een keer vullen.

Eenmaal “thuis” aangekomen was alleen Jasmin thuis. De rest was nog aan het werk. Ik vroeg haar waarom ze thuis was en ze zei: ik heb buikkrampen omdat ik ongesteld ben. Ik zei in het bijzijn van de gravin: als ik straks uit de douche kom zal ik je wel even een lekkere massage geven. Ze keek me aan en zei: echt, dat vind ik fijn, dank je. De gravin zei: dan ga eerst maar douchen, daarna eten we een hapje en dan mag je Jasmin masseren voor we samen naar bed gaan. Marijke nam me bij de hand en we liepen samen naar de badkamer. Ze vroeg aan de gravin: mag ik nog een keer klaarkomen? De gravin knikte ja en zei: omdat je zo goed je best hebt gedaan. En vergeet niet om jezelf en Gerard te spoelen. In de badkamer aangekomen begon Marijke me uit te kleden en ze ging op de wastafel zitten en zei: neem me eerst maar en vul mijn kutje. Ze spreidde haar benen en pakte mijn pik en zette die tussen haar schaamlippen. Ze zei: doe het maar langzaam en lang. Ik ging in een keer de volle lengte in haar en ze kreunde hard.

Langzaam begon ik haar te neuken en ze kuste me vurig. Na de kus zei ze: ik ben blij dat je mij gekozen hebt om voor je te zorgen. Ik speelde met haar tietjes en ze kreunde opnieuw en harder. Ze kneep met haar kut zodat ik meer van haar zou voelen. Mijn pik schuurde langs haar clit en na nog vijf minuten kwam ze weer klaar. Ik begon haar nu sneller te neuken want ik had genoeg gehad voorde dag. Na nog vijf minuten spoot ik haar kutje vol en trok ik me uit haar en zei: zo, nu mag je mij wassen en mijn pik insmeren met zalf. Marijke waste mijn haren en lichaam met extra attentie voor mijn pik en na dat ze mijn eikel ingesmeerd had zei ze: nu nog even spoelen en dan ben je klaar om te eten. Ik zei: spoel mij eerst maar dan doe ik jou erna en was ik jou ook nog even.

Een kwartier later kwamen we uit de douche en gingen we eten. Na het eten zei ik tegen Jasmin: kom dan gaan we naar jouw kamer en ga ik jou persoonlijk eens verwennen. We liepen naar haar slaapkamer en ik zei: trek je kleren maar uit en leg maar een paar handdoeken op je bed. Jasmin deed dat en ik vroeg of ze lotion had waarmee ik haar kon masseren. Ze liep naar de kamer van haar moeder en zei: dit is de lotion die jij hebt medegemaakt. Ik liet haar op haar buik liggen en begon eerst haar rug en benen te masseren, haar nek en armen volgden en uiteindelijk begon ik ook haar billen te masseren. Ik trok haar slipje naar beneden en ze zei: je weet dat ik ongesteld ben? Ik antwoordde: ja, maar ik zie geen maandverband. Ze zei: ik gebruik tampons. Nou dan is er toch niets aan de hand zei ik en ik trok haar slip uit.

Ik begon haar billen te masseren en Jasmin begon zacht te kreunen. Ze zei: dit is precies wat ik nodig heb. Ik liet mijn vingers door haar bilnaad gaan en raakte haar anus aan en vroeg: ben je daar ook ongesteld? Ze zei: nee, daar niet. Ik liet mijn vinger zijn gang gaan en penetreerde haar anus. Jasmin kreunde harder. Ze vroeg: ga je me daar ook in neuken? Ik zei: een andere keer, nu speel ik er alleen mee. Na een paar minuten trok ik mijn vinger uit haar en zei dat ze zich moest omdraaien. Ze ging op haar rug liggen en ik kuste beide tepels en begon haar voorkant te masseren. Bij haar buik aangekomen drukte ik zacht op de plek waar haar baarmoeder zou moeten zitten en drukte richting haar kut. Ze zei: oooohhh dat voelt zo goed. Ik zei: ik kan je nog veel beter laten voelen, maar dan moet je het touwtje dat tussen je benen hangt naar binnen duwen zodat het niet in de weg zit.

Jasmin frommelde het touwtje vooraan in haar kut en vroeg: hoe ga je mij nog beter laten voelen? Ik pakte haar benen en legde die op mijn schouders. Mijn pik legde ik tussen haar schaamlippen. Ik vroeg haar of het waar was dat vrouwen die ongesteld waren veel geiler waren dan normaal. Ze zei: volgens mij wel, maar ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik legde mijn semi harde pik tussen haar schaamlippen en wreef deze op en neer tussen haar lippen. Mijn pik werd harder en Jasmin voelde mijn aders over haar clit wrijven. Ze kreunde enorm hard en zei: wat doe je met me? Oooh dit voelt zooo lekker. Iki bleef op en neer schuiven en Jasmin kreeg haar eerste orgasme. OOOOOOOHHHHHHH MIJN GOD WAT LEKKER JAAAAAH klonk het uit haar mond. Ik bleef gewoon doorgaan tot ze ook haar tweede langdurige orgasme kreeg en ik vroeg haar wil je dat ik doorga?

Ze knikte ja en ik ging met mijn vingers tussen haar schaamlippen en trok haar bebloede tampon uit haar en ging verder met schuiven tot ik voelde dat ze haar derde orgasme kreeg en stak toen mijn pik in een keer bij haar binnen en begon haar hard te neuken terwijl ze klaarkwam. Gillend kwam ze klaar en ik neukte haar met alles wat ik nog had en ik spoot haar kut vol terwijl ze nog steeds klaar aan het komen was. Ik liet me op haar vallen en Jasmin begon met me te tongen. Toen haar orgasme was weggeëbd keek ze me aan en zei: dit heeft nog nooit iemand bij mij gedaan, vind je het niet vies? Ik zei: vind jij het vies om ongesteld te zijn? Ze keek me aan en zei: daar heb ik nog nooit over nagedacht. Ik zei: dat moet je ook niet doen, het is iets natuurlijks en ik vind dat een man dat moet respecteren en dat hij de vrouw daarvoor moet belonen. Dat beetje bloed was ik er zo vanaf.

Jasmin zei: jij bent een vent naar mijn hart. Ze greep in haar nachtkastje en pakte een nieuwe tampon en zei: trek je pik nu maar uit me dan doe ik de tampon in plaats. Ik deed dit en mijn pik zat onder het bloed. Jasmin stak de tampon in plaats en nam mij mee naar de badkamer waar ze mijn pik en ballen waste om daarna naakt mee de woonkamer in te gaan waar de gravin tv zat te kijken. Ze zei: oma, hij heeft magische handen. De gravin zei: aan jouw gezicht te zien heeft hij magische dingen met jou gedaan, en niet alleen met zijn handen. Jasmin antwoordde: hij was mijn eerste. De eerste vent die mij geneukt heeft terwijl ik ongesteld was. De gravin stond op en liep naar me toe. Ze gaf me een kus en zei: ik hoop dat je ons allemaal zo behandeld. Ik keek haar aan en zei: sorry, maar dat gaat niet gebeuren. Ze keek me boos aan en vroeg: waarom niet? Ik zei: ik kan me niet voorstellen dat u nog ongesteld wordt. Ze begon te lachen en zei: daar heb je gelijk in. Ze keek me aan en zei: ik denk dat het tijd wordt voor deze oude oma om naar bed te gaan.

Ze pakte me bij de hand en samen met Herta liepen we de trap op naar haar kamer. Ze deed haar kleding uit en vroeg me om haar in te smeren met lotion. Ik zei: die moet ik even halen uit de kamer van Jasmin. Die heb ik gebruikt om haar te masseren. Ze keek me aan en zei: voor dat jonge grut gebruik je voortaan baby olie. Deze lotion is alleen voor mij. Nadat ik haar ingesmeerd had met de lotion zei ze: vanavond wil ik je pik in mijn kont voelen. Ze ging op haar zij liggen en zei: kom steek je pik in me en laat hem daar de hele nacht zitten. Ik deed als gevraagd en omarmde haar, speelde nog even met haar tieten en viel daarna samen met haar in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4759 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie