BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De avonturen van Bertus deel 28

Bertus gaat werken voor Jennifer.

We zijn inmiddels drie dagen verder en Cathy is terug gegaan naar London, Kate is achtergebleven om een checkup van Bertus te doen. Bertus heeft een aantal dagen rust gehad om zijn ballen to rust te laten komen. Hij werd wakker omdat Aimee met hem aan het spelen was. Ze vroeg Bertus of hij zin in haar had waarop Bertus zei: altijd, maar we moeten wachten tot na mijn checkup. Ze gingen uit de slaapkamer naar de woonkamer waar Jennifer met Kate zat te praten. Gisteren waren bij Jennifer de draden die naar haar tepels liepen los gemaakt. Toen Jennifer Bertus zag liet ze trots haar tieten zien en zei tegen Bertus: kijk eens naar mijn tepels. Bertus keek en toen jennifer even haar kutspieren samen kneep kwamen de tepels mooi naar voren. Ze zei: vanavond gaan we kijken of de draden voor mijn clit ook los kunnen. Goed gedaan meisje zei Bertus, als vanavond de draden voor je clit ook los kunnen en de sensor uit je kut mag, dan zal ik je eens een lekkere beurt geven.

Heerlijk was het antwoord. Op dat moment kwam Marijke binnen en vroeg aan Kate of Bertus al goedgekeurd was. Hoho zei Bertus, eerst wil ik van Jacinta een kopje thee hebben, daarna gaan we pas aan de gang. Marijke riep haar moeder binnen en vroeg haar om een heel speciaal kopje thee te maken. Ze zei doe er maar 2 ingredienten bij. Kate vroeg wat deze ingredienten waren en Marijke zei: dat weet ik ook niet, het is een geheim recept dat van moeder op dochter doorgegeven word, maar mijn moeder vind dat ik het nog niet hoef te weten. Ze glimlachte naar Bertus en Bertus gaf haar een knipoog terug. Nadat hij zijn thee op had ging Bertus samen met Kate en Marijke naar de behandelkamer waar spoedig daarna de rest ook volgde. Eerst werd er bloed afgenomen bij Bertus en daarna moest er een sperma monster afgenomen worden. Bertus ging in de stoel zitten en Aimee kwam tussen zijn benen zitten en begon met zijn pik te spelen tot deze fors vooruit stond. Hierna begon ze hem rustig af te trekken terwijl ze met haar andere hand met zijn ballen speelde. Marijke vroeg: waarom neukt hij je niet en Aimee zei: dit moet een zuiver monster worden, geen kutsap erbij.

Na een tiental minuten getrokken te hebben voelde ze dat de eikel begon te zwellen en nam ze een container in haar hand om het sperma op te vangen. Bertus spoot zoals hij nog nooit eerder gedaan had. Straal na straal, zoveel dat de container overvol raakte en de rest over de rand ging. Nou Bertus, je bent goed bezig zei Aimee. Marijke zei: en nu is het mijn beurt en klom bij Bertus op zijn schoot en liet zich over Bertus zijn pik heen zakken. Ik heb hier al een tijdje op moeten wachten. Bertus, doe je ding. Welk ding vroeg Bertus. Wat je bij mij in de douche gedaan hebt zei Marijke. Wil je dat ik je kut hier voor al deze mensen volzeik? Marijke vroeg: heb je daar een probleem bij? Bertus antwoorde haar: Ik wil het best proberen maar weet niet of ik het zo kan. Marijke zei: dan zal ik wel beginnen en liet haar blaas leeglopen over Bertus. Nu kon hij niet meer achter blijven en na wat lichte druppels bracht hij zijn zeikstroom op gang en piste hij heel haar kut vol. Marijke was intussen met haar clit aan het spelen en bracht zichzelf tot een schreeuwend orgasme. OOOOOOHHHH IK KOM, GA DOOR BLIJF IN ME PISSEN.

Bertus had zijn ochtendurine nog niet gehad en hij bleef rustig doorpissen en gedurende die tijd bleef Marijke in haar orgasme. Eenmaal uitgepist klom ze van hem af en zei: zo dat had ik echt even nodig. Kate keek haar vragend aan terwijl Marijke nog volop aan het leeglopen was. Is dat nou echt zo lekker, lijkt mij dat dit niet fijn kan zijn. Je moet het eens proberen zei Marijke. Zo zei Kate en dan is het mijn beurt. Bertus zei nee, eerst is Inge aan de beurt. Zij moet zwanger worden en daarvoor is vers zaad nodig. Inge klom op hem maar bertus zei: ga jij maar op dat onderzoeks bed liggen en zorg maar dat je een plug klaar hebt om in je kut te doen. Inge klom van hem af en pakte een opblaasplug en ging op het bed liggen waar bertus tegen haar zei,: leg je benen maar op mijn schouders dan kan ik lekker diep in je stoten. Inge deed dat en Bertus ging met zijn pik in haar toen hij eenmaal drie kwart binnen was voelde hij haar baarmoeder en zei: nu even doorbijten. Hij haalde zijn pik een stuk terug en duwde vol in haar. Ze gaf geen kik en Bertus zat tot aan zijn ballen in haar. Hij begon in haar te stoten en langzaam begon Inge meer en meer te reageren en terug te stoten met haar bekken. Goed zo meisje, je leert snel zei Bertus en hij begon sneller en harder in haar te stoten tot hij uiteindelijk diep in haar baarmoeder zijn zaad loosde. Het was weer net zo veel als bij de trekbeurt van Aimee. Hij trok zijn pik terug en Inge plaatste de plug. Ze zei tegen Bertus: ik ben alleen nog niet klaargekomen. Bertus zei: dat komt nog wel en Jennifer liep naar haar toe en begon haar clit te likken tot ze wel klaargekomen was. Jennifer zei: maar hiervoor wil ik wel wat van je moedermelk. Inge zei: kom maar op mij liggen dan mag je zoveel drinken als je wil.

Kate vroeg aan Bertus ben ik nu aan de beurt? Bertus zei: even een kleine pauze inlassen. Zijn pik stond nog fier naar voren en Kate zei: dan ga ik eerst maar een visuele inspectie doen en ging tussen de benen van Bertus zitten en bekeek zijn ballen. Mooi zei ze, ze zijn niet echt blauw geworden, zijn ze nog gevoelig vroeg ze hem, waarop hij antwoorde: niet veel meer dan normaal. Iedereen, behalve Inge en Jennifer liepen naar de keuken waar Chi inmiddels een grote ontbijt tafel had klaargemaakt. Bertus kreeg 6 spiegeleieren en witte bonen in tomatensaus. Dat zul je wel nodig hebben vandaag zei ze. De rest had gewoon ontbeit, brood met beleg. Na het ontbijt was Aimee naar het slaapvertrek gegaan waar ze de blikjes vond en deze meenam naar de keuken. Excuseer zei ze en kroop onder de tafel en smeerde eerst de pik van Bertus in en ging daarna naar de kut van Kate en smeerde haar lippen en clit in en kwam daarna weer onder de tafel uit. Nadat iedereen zijn eten op had gingen ze terug naar de behandel kamer en werd Kate vast gegespd op de stoel. Ze werd weer aan de melkmachine gelegd en haar benen werden ver uiteen gedraaid.

Ze had nog niet gezien hoe groot de pik van Bertus geworden was en toen ze deze zag vroeg ze angstig: gaat dat wel passen. Bertus zei: van wat ik van Chi gehoord heb moet het geen probleem zijn. Hij zette zijn pik voor haar lippen en gleed een aantal keren over haar clit met zijn eikel. Jezus wat is dit lekker zei Kate, kan ik ook niet een blikje met dat spul krijgen? Bertus zei: lijkt me geen goed idee, dat overleeft jou man niet. Hij zette zijn eikel tussen haar lippen en duwde deze langzaam naar binnen. OOOOHHH GOD IK KOM GA DOOR IK KOM riep Kate en Bertus duwde verder door. Hij kwam tot iets voorbij de helft van zijn pik en voelde toen weerstand. Hij ging een aantal keren met zijn pik op en neer en begon toen door te duwen tot zijn eikel in haar baarmoeder zat, toen begon hij harder en harder in haar te stoten en Kate kwam voor de tweede keer klaar. Ze kneep met haar kut spieren en Bertus zat gevangen. Hij kon geen kant meer op tot Kate haar orgasme gezakt was. Toen ging Bertus door en stootte weer flink in haar. Hij haalde zijn lul terug tot alleen de eikel nog in haar zat en stootte toen vol in haar. Hij deed dit nog een paar keer en Kate kwam voor de derde keer klaar. Ze kwam klaar toen Bertus alleen zijn eikel nog in haar had.

Hij trok zijn eikel ook uit haar en begon met zijn eikel over haar clit te gaan. Precies waar de toom van zijn eikel zat ging hij heen en weer over haar clit.Ze bllef in haar orgasme 2, 3, 4 ja bijna 5 minuten ging het door. Toen zette Bertus zijn pik weer tussen haar lippen en stootte in een keer zo diep hij kon in haar. Hij voelde zijn eikel zwellen en Kate voelde dit ook. Ze zei: ga je mij nu ook babypap geven? Bertus zei: zoveel je wil hebben en begon haar baarmoeder vol te pompen. Toen hij eenmaal leeg was trok hij zijn pik terug tot hij voelde dat haar baarmoeder mooi sloot. Dat is goed dacht Bertus en hij trok zich even uit haar en keek, er kwam bijna geen zaad uit haar dus hij dacht, laten we haar ook eens voelen hoe het is om ondegepist te worden. Hij richte zijn eikel op haar clit en na even begon hij tegen haar clit te pissen. Dit had Kate nog noit gevoeld en omdat haar clit zo gevoelig was kwam ze weer klaar. Op dat moment ging bertus met zijn pissende lul tot halfweg haar kut in en liet zijn pis vrolijk verder lopen tot hij niets meer had. Kate zei tegen Bertus: dat was beter dan ik ooit had kunnen denken. Geen wonder dat Marijke dit zo lekker vind.

Kate werd los gegespt en van de melkmachine gehaald. Haar tepels staken bijna 4 centimeter naar voren en waren overgevoelig. Ze stapte van de stoel af en zakte door haar knieen. Ook dit is mij nog nooit overkomen zei ze. Bertus pakte haar op en bracht haar naar de bank, vanwaar ze kon zien dat Jennifer die nog steeds boven op Inge lag, in slaap gevallen was met de tepel van Inge in haar mond. Ze keek even naar Bertus en zei toen: Ik denk dat je nu wel klaar bent om voor ons te komen werken. Iedereen behalve Jennifer en Inge ging naar de woonkamer om daar een beetje bij te komen. Gezellig knuffelen op de bank. Chi ging naast Bertus zitten en fluisterde in zijn oor: zullen wij samen met Anna ons zo meteen terug trekken in een slaapkamer, want ik voel me zo geil en wil dit eigenlijk met niemand anders dan Anna delen. Bertus fluisterde terug, is goed, hoe gaat het met je zwangerschap? Chi zei: er zit nu 500 Ml in me en ik kan het al voelen.

Dames, zei Bertus, ik trek me even terug met Chi en Anna, jullie vermaken jezelf wel een tijdje. Bertus ging met de 2 vrouwen mee naar een van de slaapvertrekken en al vrij snel werd hij op een bed neergelegd. Chi zei: geef me dat roze blikje snel en nam een lik uit het blikje en smeerde dit op haar clit. Bertus vroeg Chi wat ze wilde en ze antwoorde ik wil jou neuken dus ga maar naast het bed staan dan ga ik op het bed staan, dan zijn we op gelijke hoogte en nu jou pik nog zo groot is kan ik daar wel gebruik van maken, gezien je mij niet in mijn kut kan neuken. Dus zal ik jou maar eens flink neuken. Anna hou jij zijn pik op de goeie hoogte. Anna pakte de pik van Bertus en Chi ging op de rand van het bed staan waarna ze met haar clit in de pisbuis van Bertus ging. Ze neukte hem of haar leven er vanaf hing en was binnen een paar minuten al 3x klaargekomen. Oh god dit had ik nodig. Als je wil mag je me nu in mijn kont neuken. Anna antwoorde: pas als hij mij eerst in mijn kut geneukt heeft. Ik heb ook wat aandacht nodig!! Bertus vroeg aan Anna, hoe wil je genomen worden? Anna antwoorde: op zijn hondjes, ik heb mezelf al voorzien van zalf, Chi smeer jij enkel de eikel van Bertus in. Ik wil niet dat Bertus mijn baarmoeder in gaat nu dat ik zwanger ben.

Chi smeerde de eikel in en Bertus vroeg wil je hem al direct hebben waarop Anna antwoorde: nee wacht maar tot die eikel zijn maximale grootte heeft bereikt. Dit duurde een kleine 5 minuten maar toen was zijn eikel zo groot als een vuist en super gevoelig. Bertus begon met zijn eikel langs de clit van Anna te wrijven en dat liet Anna niet ongemerkt voorbij gaan. GA DOOR, GA DOOR. Na nog een paar keer erlangs gewreven te hebben begon Anna met haar onderlichaam te bokken en riep luid: IK KOM, IK KOM JJJAAAHHHH. Bertus zette zijn pik tussen haar schaamlippen en ging heel langzaam naar binnen. Haar schaamlippen wreven langs zijn eikel en Bertus wilde nog niet klaar komen. Eenmaal in haar kut ging Bertus rustig op en neer. Hij neukte haar voor een kleine 15 minuten gedurede welke ze 2 keer klaar kwam. Toen trok Bertus zijn eikel verder terug en begon haar voor in haar kut te neuken. Enkel de eikel tussen haar schaamlippen. Dit ging een kleine minuut door tot Bertus zei: Ik ga klaarkomen, wil je het in je of over je hebben. Anna zei: wacht even, dan ga ik op mijn rug liggen en mag je alles over me heen spuiten. Anna ging liggen en Bertus stak zijn eikel nogmaals tussen haar lippen, pompte nog een keer of 5 en trok zijn pik terug en begon te spuiten.

De eerste straal vol over haar gezicht en haren, de volgende 2 deels in haar mond en over haar neus en ogen en de daaropvolgende stralen over haar tieten en buik. Anna begon het zaad van haar gezicht te vegen en haar vingers af te likken terwijl Chi haar lichaam schoon likte. Ze vroeg: wil je dat ik je kut ook nog even lekker lik en kroop standje 69 over Anna heen. Bertus kroop achter Chi en duwde zijn nog steeds vuist dikke eikel in haar anus zonder medelijden te hebben en terwijl Chi Anna Likte werd Chi nog eens flink in haar kont geneukt. Na 20 minuten kwam Bertus klaar in haar darmen terwijl Chi nog steeds aan het beffen was. Bertus trok zijn pik uit haar en liet het zaad uit haar ver openstaande anus lopen. Hij zei tegen Chi: ga jij eens naast Anna liggen, ik wil weten wie van jullie de zoetste melk heeft. Hij nam om beurten de tepels van de vrouwen in zijn mond en proefde de melk. Chi vroeg: wie heeft de zoetste en Bertus antwoorde: Anna is zoeter, jij hebt meer smaak aan die van jou, dat heeft waarschijnlijk te maken met wat je eet en drinkt. Kom laten we terug gaan naar de woonkamer.

Eenmaal terug in de woonkamer zag Bertus dat Jennifer en Inge ook weer terug waren en Jennifer in het Engels met iemand aan het praten was. Het gesprek duurde nog een dik half uur waarna Jennifer tegen Bertus zei: Ik heb een klus voor jou. Je vliegt morgen met Aimee via Zwitserland naar Oman. Daar moet je een klus klaren voor een rijke klant wiens 2 oudste vrouwen ( hij heeft er 7) niet meer naar hem luisteren en opstandig geworden zijn en zijn andere vrouwen aan het verpesten zijn. In Zwitserland moeten hun zoon en dochter opgehaald worden en jij moet een manier vinden om de 2 vrouwen weer in het gereel te krijgen. De klant wil dat je de zoon en dochter daarvoor gebruikt. Hun moeders zullen niet weten dat hun kinderen in Oman zijn. Je hebt 2 weken om dit voor elkaar te krijgen en als het je lukt, zit er ook nog een flinke bonus aan vast. Cathy stuurt je zo meteen alle gegevens per email toe en dan kan jij je plan trekken. Bertus zei: dan denk ik dat ik eerst even ga brainstormen met Aimee over hoe we dit gaan aanpakken. Jacinta gaf als tegenantwoord: ja ja brainstormen met je tweede kop zeker en iedereen schoot in hun lach.

Bertus zei: kom Aimee, tijd om de koppen bij elkaar te steken, waarop Marijke antwoorde: haar hoofd, jou kop en die zeker in haar mond. Bertus zei: wat zijn jullie toch viezerikken. Je weet dat ik niet zo ben en hij liep. lachend met Aimee naar de slaapkamer. Hij zei nog tegen Marijke: pak jij voor mij de volgende dingen in: 2 gezichts maskers, 2 gag ballen en doe ook maar 2 opblaaspluggen. Als er verder nog dingen zijn laat ik het je wel weten. Bertus ging met Aimee de slaapkamer in en deed de deur op slot. Hij zei tegen Aimee: ik weet niet of ik deze opdracht leuk ga vinden. Als ik de vrouwen moet straffen door middel van hun kinderen, wil ik die kinderen niet zien voor ik ermee begin, en andersom wil ik ook niet dat zij mij zien. Wat ik wel wil is dat jij zoveel mogelijk informatie over deze kinderen tevoorschijn haalt gedurende de trip. Misschien moet ik jou zelfs fysiek inzetten om dingen te doen in deze opdracht. Aimee zei: daarvoor ben ik jouw persoonlijke assistente om dingen voor je te doen en ze greep speels naar zijn pik. Hebben die andere vrouwen dan toch gelijk vroeg Bertus.

Hij hoefde niet lang te wachten want Aimee’s lippen hadden zijn kop al gevonden. Ze nam zijn eikel in haar mond en met volle mond zei ze tegen Bertus: we gaan hier niet weg tot ik je zaad geproefd heb en je mijn kut vol gespoten hebt. Bertus zei: dan mag jij alle werk doen en liet Aimee rustig aan zijn pik zuigen terwijl ze met zijn ballen aan het spelen was. Bertus vroeg haar: zou jij het erg vinden als ik de komende paar dagen niet met je neuk? Aimee schudde haar hoofd van links naar rechts en ging vrolijk door met zuigen en likken. Dit ging een tiental minuten door en Aimee voelde zijn eikel groter worden in haar mond. Ze besloot hem zo diep mogelijk in haar mond te nemen, tot voorbij haar huig en liet hem zijn zaad direct in haar slokdarm spuiten. Toen hij eenmaal uitgespoten was en zijn pik uit haar mond trok liepen er nog een paar sperma draden uit haar mond. Bertus zei: je hebt niet alles ingeslikt, daarom zal ik je moeten straffen. Hier, kom maar over mijn schoot liggen dan zal ik je billen eens een flink pak rammel geven. Aimee keek hem geschokkeerd aan maar deed wat hij vroeg.

Bertus gaf op beide billen 10 flinke meppen tot ze mooi rood waren. Tussen elke mep voelde hij even met zijn vingers tussen haar benen. Het leek haast of ze hier opgewonden van raakte want na elke klap was ze natter en natter. Zo zei Bertus, dat zal je leren. Aimee zei: nu je pik insmeren en mijn kut ook en dan ga ik je als een amazone berijden. Bertus smeerde haar kut in en Aimee zijn pik en beide wachtten een paar minuten. Jezus Bertus, kijk eens naar die eikel van jou. Jou vuist is er niets bij en Aimee klom op hem en liet zich heel langzaam over zijn eikel zakken. Zo langzaam omdat haar schaamlippen de eikel vast omsloten en ze ervan genoot hoe deze langs haar oh zo gevoelige lippen naar binnen ging. Voor dat Bertus in haar was, was Aimee reeds klaar gekomen en ze liet zich langzaam verder zakken tot hij halfweg in haar zat. Hij begon te stoten maar zij hield hem tegen. Ik doe het werk vandaag en ze begon op en neer te wippen alsof ze op een wip zat en steeds sneller en sneller maar telkens niet dieper dan halfweg. Toen ging ze omhoog tot zijn eikel weer tussen de schaamlippen zat en begon hem daar te strelen met haar kutlippen tot Aimee voor de tweede keer klaar kwam. Dit maal veel heftiger dan de eerste keer.

OOOOOHHHH mijn god wat is dit lekker en toen liet ze zich met haar volle gewicht in een keer op hem vallen tot de pik van Bertus helemaal in haar zat en ze begon met haar kut spieren Bertus te melken en zachtjes op de pik te rijden in en uit haar baarmoederhals die als een handschoen die 2 maten te klein is de pik in haar grip hield. Zachtjes op en neer, en opnieuw, en nog een keer tot Bertus zei: ik hou het niet meer. Aimee liet zich verder zakken en Bertus pompte haar baarmoeder vol met kinderpap. Hij spoot en spoot tot er geen druppel meer in hem zat. Hij bleef nog even liggen met Aimee boven op hem en na een paar minuten ging Aimee snel van hem af en morste maar een beetje zaad. Bertus zei: dat word weer straf en Aimee ging weer over zijn knieen liggen echter dit keer spreidde Bertus de benen van Aimee genoeg om met zijn hand bij haar kut te kunnen en in plaats van klappen kreeg ze stimulatie aan haar clit tot ze weer kwam en tegen Bertus zei: blijf even doorgaan en gebruik je andere hand om mij op mijn billen te slaan.

Bertus voldeed aan haar verzoek en Aimee kwam weer klaar, ditmaal veel heftiger dan normaal. Nadat ze tot rust was gekomen zei ze tegen Bertus: Ik denk dat je mijn gevoelige plekjes nu wel gevonden hebt. Ze gaf Bertus een lange tongzoen en zei: dit was geweldig. Zullen we nu terug gaan naar de woonkamer? Ze gingen samen naar de woonkamer waar de rest van de groep zat te wachten. En heb je de koppen bij elkaar gestoken of in elkaar gestoken? Bertus zei: we zijn er aan uit hoe we dingen gaan aanpakken. Het precieze scenario is nog niet bekend maar je krijgt de resultaten als ze binnen zijn. Marijke, heb jij alles ingepakt? Marijke antwoorde alles inclusief blikjes. Alleen je laptop nog en nog wat kleren dan ben je klaar om te gaan. Je wordt morgenvroeg om half 9 opgehaald en naar vliegveld Eindhoven gebracht. Van daar vlieg je naar Zurich en dan naar Oman. Bertus vroeg aan Jacinta of ze ook al zijn “medicijnen”had ingepakt. Jacinta antwoorde: die zitten in de handbagage van Aimee. Haar kleren zijn inmiddels ook al ingepakt, allen die van jou nog. Dat kon ik niet doen omdat jullie met de koppen in elkaar zaten. En je hebt blijkbaar nog meer gedaan want er loopt nog wat zaad uit de kut van Aimee.

Shit zei ze, zal ik dat even opruimen vroeg Aimee. Jacinta zei: nee daar hebben we Inge voor. Ik zal je tas even afmaken zodat jullie een vroege avond kunnen hebben. Een kwartier later lagen Bertus en Aimee samen in bed. Jennifer was echter nog volop met Marijke in gesprek en vroeg haar of de stimulator uit haar kut gehaald kon worden zodat ze voor Bertus vertrok toch nog 1 keer met hem wilde neuken. Marijke zei: dit is misschien een goed moment om te testen of je lichaam de functie heeft overgenomen. Ik heb gezien dat het bij je tepels werkt, dus kom maar mee dan haal ik het uit je kut. Jennifer ging in de stoel zitten en maakte een paar draden vast zodat de stimulator uit haar kut gehaald kon worden zonder dat ze een schok kon krijgen. Ze haalde de andere draden uit de ringentjes in kaar schaamlippen en trok het apparaat langzaam uit haar kut. Nu gaan we even testen. Knijp eens kort in je kutspieren.

Jennifer deed dit en haar tepels stonden strak vooruit. Nu even lang met je kut spieren knijpen. Jennifer deed dit en na een halve minuut knijpen kwam ze klaar. Je zult nog veel moeten oefenen om dit helemaal eigen te maken zei Marijke. Nu krijg je van mij een paar uur de tijd om je eens flink te laten neuken, maar daarna gaat je kut weer op slot. En dat blijft hij tot ik je weer toestemming geef. Jennifer keek haar beteuterd aan maar Marijke zei: je weet nu hoe je zelf klaar kunt komen. Gebruik dat maar voorlopig. Ik ben nog lang niet klaar met jou. Jennifer ging naar de slaapkamer waar Bertus verstrengeld lag met Aimee. Ze duwde Aimee aan de kant en zei: mijn beurt. Bertus ging op zijn rug liggen en Jennifer klom over hem heen. Ze liet zich op hem zakken en Bertus duwde haar direct van hem af. Haal eerst die slang eens uit je kut. Marijke was vergeten de catheter slang uit Jennifer te halen. Dus vroeg ze aan Aimee om het ding eruit te halen. Voorzichtig werd het verwijderd en direct daarna zat Jennifer weer op zijn pik. Ze begon zelf actief met haar kut spieren te werken en kwam keer op keer klaar en omdat ze haar spieren zo effectief gebruikte kwam Bertus na 20 minuten brullend in haar klaar. Hij spoot zijn laatste zaad van die dag diep in de kut van Jennifer. Jennifer ging van Bertus af en Aimee dook meteen tussen haar benen om dat kostbare vocht niet verloren te laten gaan. Ze likte zoveel mogelijk uit haar en stuurde daarna Jennifer terug de kamer uit. Jennifer ging terug naar Marijke die direct daarna met een staaldraad haar kut ontoegankelijk maakte. Zo je hebt je plezier gehad zei ze, nu ga je eerst maar verder met oefenen zodat je sneller klaar komt.

De volgende ochtend gingen Aimee en Bertus aangekleed naar de ontbijt tafel waar Chi weer een goed ontbijt had klaargemaakt en Jacinta de thee al weer klaar had staan met de opmerking, je weet nooit wat er in een vliegtuig gebeurt. Na het ontbijt werden de koffers en de handbagage bij de voordeur gezet en was het wachten op de taxi. Die kwam niet. Daarvoor in de plaats kwam er een stretch limo voorgereden. Jennifer zei: ik zei toch, nothing but the best. Aimee en Bertus stapten in en werden onder het genot van een glas champagne naar het vliegveld gebracht. Ze werden in de VIP ruimte afgezet en moesten daar nog een klein half uur wachten tot hun vlucht aan zou komen. Ze zagen het vliegtuig aankomen. Een groot business vliegtuig, een airbus A319, goed voor 20 personen. Met elkaar liepen ze naar het vliegtuig toe en gingen met de trap naar boven. Daar aangekomen zag Aimee een oud collega van haar en ze begon in chinees tegen haar te praten.

Op een bepaald moment liep haar oud collega rood aan en keek naar Bertus die haar vriendelijk toe lachtte. Ze werden het vliegtuig ingeloodst en kwamen in een hele luxe ruimte binnen. Bertus en Aimee werden voorgesteld aan de piloot en co piloot en de oud collega van Aimee stelde zichzelf ook voor aan Bertus. Ze zei: mijn naam is Ivy en zoals je al wel begrepen hebt kennen Aimee en ik elkaar al een hele tijd. We zijn contact verloren toen ik bij de luchtvaart maatschappij ben weggekocht door een bemiddelings buro dat op zoek was naar een stewardes voor een rijke buitenlander met een volle portomonee. Ik verdien nu het 4 voudige van wat ik voorheen verdiende. En jij Aimee, vlieg jij nog?

Aimee antwoorde alleen als persoonlijde assistente voor Bertus. En ik denk dat ik er qua salaris beter aan doe dan jij, maar daar hebben we het nog wel eens over. Ivy sloot deur van het vliegtuig en na toestemming van de toren te hebben gekregen taxiede het vliegtuig naar de startbaan waarna het snel weer de lucht in ging richting Zurich. Ivy vroeg aan Aimee wat ze in Oman gingen dooen en Aimee vertelde dat ze naar de sheik toe moesten op zijn verzoek. Bertus nam het woord en vroeg : is er hier een plaats waar ik me kan afzonderen. Ik wil niet dat de volgende passagiers mij zien. Ivy zei: achter in het vliegtuig is een groot slaapvertrek. Daar kan je rustig jezelf zijn. Aimee vroeg aan Ivy of ze nog een stewardes pak bij had. De meiden waren ongeveer gelijk gebouwd. Ivy zei, ja in mijn tas heb ik nog een pak, wat wil je daarmee doen? Aimee zei: ik wil zoveel mogelijk van de volgende gasten te weten komen en dat kan op die manier het beste.

Kan jij de piloot en co piloot laten weten dat ik jouw werk over neem vanaf Zurich? Ja hoor geen probleem je kan je in de slaapkamer omkleden ik kom wel even met je mee. 10 minuten later kwam Aimee uit de slaapkamer en liet Bertus zien hoe ze er nu uit zag. Ivy vroeg haar waarom ze geen panty en ondergoed droeg en Aimee zei: ik wil de jongen die wij ophalen wat te kijks geven. En wat wil je dat ik doe vanaf Zurich vroeg Ivy. Jij mag prive stewardes spelen voor Bertus. Ivy keek Aimee met een scheef gezicht aan maar wel met een vreemde glimlach op haar gezicht. Ok dat wil ik wel doen zei Ivy. Na iets meer dan een uur kwamen ze aan in Zurich en daar stonden de 2 tieners (ongeveer 16 a 17 jaar oud) reeds klaar om het vliegtuig in te gaan. Bertus ging met Ivy de slaapkamer in waar zich behalve een groot bed ook een bar en entertainment center stond. Aimee deed de deur van buiten uit op slot zodat de kids er niet per ongeluk in konden lopen. Hierna opende ze de buitendeur en liet de jongelui binnen.

Eenmaal iedereen in hun stoel ging het terug de lucht in en begon Aimee de kids allerlij vragen te stellen over hun opleiding en of ze al vriendjes of vriendinnetjes hadden. Er werd volop informatie uitgewisseld. Achter in het vliegtuig vroeg Ivy of Bertus zin had in een drankje. Bertus zei doe mij maar een biertje. Komt eraan was het antwoord. Bertus zat lekker op het bed en toen Ivy hem het biertje bracht zei Bertus: kom er gezellig bij zitten, we hebben de komende 5-6 uur toch niks beters te doen. Ze nam plaats naast hem op het bed en vroeg aan hem: is het werkelijk zo gegaan met jou in het vliegtuig. Heeft Aimee dit niet verzonnen? Bertus zei: ik denk dat Aimee de waarheid verteld heeft, ze heeft geen reden om er over te liegen. Dus jij hebt werkelijk een gigantisch grote pik? Aimee zei dat zij nog nooit zoiets gehad had maar er enorm kan van genieten. Bertus zei leg je hand maar op mijn broek en voel maar eens.

Ivy deed dat en kleurde tot achter haar oren zo rood als een biet. Mag ik hem ook eens zien Bertus vroeg ze. Bertus zei: je mag hem zien en er mee spelen, echter voor elk kledingstuk dat ik uit doe wil ik dat jij hetzelfde bij jou doet. Lijkt me niet meer dan fair. Ivy moest daar even over nadenken maar haar nieuwschierigheid nam de overhand en uiteindelijk zei ze ok. Bertus begon met zijn trui uit te trekken, daaronder had hij niets. Ivy deed haar jasje uit en wachtte tot Bertus door zou gaan. Bertus zei tegen haar: zie jij hier nog kleding zitten? Waarom zit er bij jou dan nog wel kleding. Ivy begon haar bloes uit te doen en vrij spoedig daarna kwam ook haar bh los. Ivy had een mooie b cup alleen was 1 tiet iets lager hangend dan haar andere. Ze schaamde zich ervoor maar Bertus zei: meid wat zijn ze mooi, mag ik even voelen en Bertus stak zijn handen uit om haar tieten vast te pakken. Ivy zei nee nee meneer zo gaat dat niet en greep onder het bed naar een koffertje en haalde hier een paar handboeien uit en bevestigde Bertus hiermee aan het bed vast. Bertus wist niet wat hem overkwam.

Ivy begon zijn broek los te knopen, deed zijn schoenen en sokken uit en trok zijn broek en onderbroek naar beneden. Daar lag Bertus, hij kon geen kant op. Ivy pakte haar telefoon en begon allerlei fotos te maken. Toen ze dat gedaan had deed ze haar rok uit en daaronder droeg ze een mooi jarretelletje met kousen en een minuscuul slipje. Ze hield deze beide aan en zei: straks gaan die ook uit maar eerst wil ik hier even van genieten. Ze nam de pik van Bertus en rolde zijn ballen tussen haar vingers. Ze begon aan zijn pik te trekken en ging met haar tong over zijn eikel. Dit is inderdaad ook voor mij de grootste pik die ik in mijn handen gehad heb. Jezus wat een pracht exemplaar, zeker nu hij hard is. Wat jammer dat als jij straks je kruid verschoten hebt je er weinig plezier er meer van zal hebben. Mannen van jou leeftijd gaan niet zo lang mee. Bertus dacht: wacht maar meisje, mijn beurt komt straks wel Ivy ging op zijn buik zitten en schuurde met haar panty over zijn pik. Hier zuig maar even aan mijn tepels, dat vind ik wel lekker en ze hing haar tieten boven zijn gezicht.

Bertus dacht, laat ik maar even meespelen en nam haar tepels om beurten in zijn mond. Toen schoof Ivy weer terug naar beneden en nam ze zijn pik weer in haar hand. En ging verder met trekken. Ze sjorde een kleine 5 minuten en toen kwam er wat voorvocht uit zijn pik. Ivy likte het eraf en zei: dat smaakt niet verkeerd. Misschien mag je zo in mijn mond klaarkomen. Ze trok nog wat langer aan zijn pik en zag de eikel groter worden. Hier, spuit maar in mijn mondje. En Bertus deed dat, straal na straal in haar mond, over haar gezicht , in haar haren en over haar tieten. Ze zat onder het sperma. Bertus zei: maak me maar los dan help ik je om jezelf schoon te maken. Ivy maakte hem los en Bertus hielp haar om haar schoon te maken. Daarna ging Ivy op het bed liggen samen met Bertus. Bertus had echter de handboeien nog in zijn hand en deed deze bij Ivy om en maakte haar vast aan het bed. Wat ga je nu doen vroeg Ivy? Bertus zei nu ga ik jou eerst een keer lekker in dat strakke kontje van jou naaien en daarna ga ik je kut helemaal vol spuiten. Ivy begon te lachen en zei: dat krijg jij nooit voor elkaar.

Bertus vroeg haar of Aimee haar niet verteld had dat hij 6 tot 7 keer achter elkaar klaar kon komen. De ogen van Ivy werden groter en je zag de angst in haar opkomen. Toen Bertus haar slip probeerde uit te trekken protesteerde Ivy hevig, maar het had geen nut. Kaar kut was inmiddels zeiknat van de opwinding en Bertus wreef zijn pik tussen haar schaamlippen door en toen zijn eikel eenmaal goed vochtig was draaide hij Ivy om en zette zijn pik tegen haar ster. Heel langzaam drong hij bij haar binnen tot zijn eikel in haar zat. Toen begon hij haar langzaam dieper en dieper in haar kont te neuken. Eerst rustig, daarna het tempo opvoerend tot hij er als een stoomtrein in aan het stoten was. Hij hoorde Ivy kreunen en in het begin was dat van de pijn maar nu van het genot. Hij stak zijn hand onder haar en begon over haar clit te wrijven tot ze klaarkwam. Heftig en spuitend kwam ze klaar over zijn hand. Bertus ging nog een aantal minuten verder tot hij zelf ook klaar kwam in haar darmen en deze vol spoot met dik sperma.

Toen trok hij zijn pik uit haar en haar anus bleef open staan en zaad liep er met een stroompje uit. OH God, zo heeft niemand mij nog ooit genaaid zei Ivy. Geef me een paar minuten rust. Die krijg je zei Bertus maar je blijft wel vast liggen. Moet je wat te drinken hebben? Ja graag wat water uit die fles zei Ivy. Bertus bracht haar de fles, nam de dop er af en zette deze tegen haar lippen. Ze dronk dankbaar en vroeg toen aan hem: en wat komt hierna? Bertus zei dat is voor jou een speciale verrassing. Bertus vroeg haar waar de intercom naar toe ging en Ivy zei: naar de co piloot. Bertus drukte de knop in en hij kreeg de co piloot aan de lijn en vroeg of hij Aimee naar de slaapkamer kon sturen met haar make up tas. Even later werd er op de deur geklopt en vroeg Aimee of ze binnen kon komen. Bertus zei: kom maar binnen maar sluit de deur achter je. Aimee kwam binnen en sloot de deur en vroeg Bertus: wat is hier aan de hand en waarom ligt Ivy geboeid aan het bed.

Bertus vertelde haar wat Ivy met hem gedaan had en Aimee zei: grote vergissing, had je niet moeten doen Ivy. Ze ging verder en zei dacht je dat met een trekbeurt je van hem af zou zijn. Ivy zei: nee hij is nog een keer klaar gekomen, nu zal de druk er wel af zijn. Aimee zei: nu gaat hij pas beginnen. 6 keer per dag is normaal voor hem. 6 keer riep Ivy is dat mogelijk? Ja was het korte antwoord en Aimee vroeg aan Bertus: wat wil je dat ik voor je doe? Bertus antwoorde smeer mijn pik maar eens goed in. Ivy vroeg waar voor? Mijn kont was nat genoeg. Bertus zei dat is een verrassing. Aimee vroeg moet ik haar ook insmeren waarop Bertus zei: nee dat heeft ze niet verdient. Bertus stond naast het bed terwijl Aimee hem insmeerde en bleef naast het bed staan op ooghoogte van Ivy. Ivy bleef naar hem kijken en na een paar minuten werden haar ogen groter en zag je de angst opkomen. Wat is dit vroeg ze? Bertus zei: dit is waar ik je zo meteen mee ga neuken. Na nog een paar minuten zei Bertus: ben je er klaar voor Ivy? NEE NEE NEE was haar antwoord. Dan zal ik toch maar beginnen zei Bertus en ging tussen haar benen zitten en legde deze over zijn schouders. Hij vroeg aan Aimee: hoe gaat het met de kids? Aimee zei de jongen probeert continue onder mijn rok te kijken en het meisje praat honderd uit. Bertus zei laat hem maar wat meer zien. Ga maar zo zitten zodat je rok omhoog kruipt. Ga maar snel want ik heb nog werk te doen. Aimee vertrok en zei tegen Ivy: veel success, je zult het nodig hebben en ze sloot de deur achter haar.

Bertus zette zijn vuist dikke eikel tegen haar lippen en begon de trage entree in de kut van Ivy. Ze was ontzettend strak en zelfs Bertus begon te twijfelen of hij in haar zou passen. Ivy zei snikkend: ik heb dit aan mezelf te danken of niet? Bertus zei: je hebt gelijk meid, maar als je straks eenmaal echt geneukt bent dan heb je wel iets waar je over kan opscheppen. Ivy vroeg kan ik er straks een foto van maken want niemand gaat dit geloven. Bertus zei als ik straks klaar met je ben mag je fotos maken. Hij begon een beetje harder te drukken en haar lippen zaten strak tegen zijn eikel, maar beetje bij beetje gingen ze verder open en beetje bij beetje kon Bertus dieper in haar gaan. Het duurde zeker 10 minuten voor zijn eikel binnen was en toen zei Bertus: nu zal ik je eerst even laten wennen. En hij begon met zijn vingers haar clit te bespelen.

Ze begon te hijgen en steunen tussen haar tranen door en kwam na een paar minuten klaar. Zo zei Bertus nu gaan we verder en begon langzaam dieper in haar te gaan en bij elke centimeter dat hij dieper ging haalde hij ook wwer een paar centimeter terug en ging dan weer dieper. Ivy riep out: ik had nooit gedacht dat dit zou passen en Bertus antwoorde: je bent er nog lang niet en ging gewoon door tot hij ongeveer halfweg in haar zat. Zo nu gaan we beginnen met neuken en begon Bertus langzaam maar zeker in haar te stoten steeds verder terug halend en dieper in haar stotend. Ivy vroeg hem of hij er al helemaal in zat en Bertus zei: nee pas iets meer dan halfweg dus je zult nog wel even moeten volhouden. Hij merkte dat hij niet verder kon omdat haar baarmoederhals gesloten was. Hij ging echter stug door en iedere keer iets dieper. Dit ging door tot hij volledig in haar zat en toen ze hem vroeg of hij nu in haar zat zei hij: helemaal erin en begon toen langer en harder te stoten tot hij uiteindelijk al zijn resterende zaad in haar kut gespoten had. Hij trok zich vrij snel terug om niets verloren te laten gaan en deed een kussen onder haar kont.

Waar is dat voor vroeg Ivy. Bertus zei: om al het zaad in je te laten. Ivy zei maar ik voel niets uit me lopen waarop het antwoord kwam: dat is omdat ik mijn zaad de kortste weg gegeven heb. Direct in je baarmoeder. Normaal moeten de zaadjes daar naar toe zwemmen, maar in jou geval heb ik ze de snelweg geleerd. Hij maakte haar handboeien los en Ivy pakte haar telefoon en begon fotos te maken. Geef maar hier zei Bertus en houd je hoofd maar langs mijn pik dan maak ik daar ook een foto van, en neem daarna mijn eikel maar in je mond. Ook goed voor een foto. Nadat alle fotos gemaakt waren werd er op de deur geklopt, Aimee zei we gaan zo landen dus bereid je maar voor. Ivy stond op en zei: kijk geen zaadsporen en deed haar kleren aan. Ze had wel moeite met lopen, maar dat zou na een tijdje wel weer goed komen. Bertus kleedde zich ook aan en ze gingen samen op het bed zitten in afwachting van de landing. Ik heb me nog nooit zo laten neuken zei Ivy en Bertus zei: wie weet op de terugweg wat er nog gebeuren kan. Ivy glimlachte en zei: ja wie weet. Toen het vliegtuig geland was gingen eerst de kinderen uit het vliegtuig een auto in en daarna Bertus en Aimee een andere auto in richting het paleis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3290 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De avonturen van Bertus deel 28”

Plaats een reactie