BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 8

Timmy werd opgehaald door Chi die hem vertelde dat Diana met het avondeten bezig was. Ze reden samen naar huis. Daar aangekomen stond de tafel gedekt en stonden er twee flessen wijn op de tafel. Diana zei: ga maar vast zitten en schenk jezelf een glas wijn in. We eten vanavond Fusion eten. Ik noem deze maaltijd Mexchinees. Ze liep terug de keuken in en kwam vijf minuten later spiernaakt de woonkamer in met drie borden eten. Ze gaf een bord aan Timmy, zette er een neer voor Chi en plaatste het laatste bord bij haarzelf. Ze zei: het voorgerecht is voor elk van jullie een van mijn tieten. Jullie mogen allebei aan de borst. Terwijl jullie dat doen zal ik het hoofdgerecht uitleggen. Ze zei: we hebben bami met Char-siu en Taco’s extra gevuld met Fu Yong Hay. Na vijf minuten aan de tieten gezogen te hebben gingen ze weer aan tafel zitten en begonnen ze te eten. De taco’s smaakten eigenlijk helemaal niet slecht en de rest was eigenlijk een standaard Chinees menu.

Toen ze alle drie hun bord leeg hadden zei Diana: en voor het nagerecht mogen jullie allebei mijn kutje likken. Ze zei verder: een paar dagen voor ik ongesteld word, ben ik zo geil als een bos lente uien. Het was eerst aan Timmy om de kut te likken en toen hij haar sappen over zijn gezicht voelde spuiten mocht Chi het overnemen. Terwijl Chi de kut aan het likken was werd er op de deur geklopt. Timmy deed open en zag zijn moeder staan. Die zei: zou je mij niet binnen laten en duwde Timmy aan de kant. Ze zag Diana en Chi bezig en zei tegen Timmy: daarvoor hou je mij toch niet tegen? Chi keek op, glimlachte naar Emma en ging verder met het likken van de kut van Diana. Emma zei: ik zie dat jullie je goed vermaken met elkaar. Dat is goed wan morgenavond en nacht zullen jullie het zonder Timmy moeten doen. Ik ga morgen in de loop van de dag naar Amsterdam samen met de moeder van Els en we komen maandag in de loop van de middag terug. Jij mag morgen op die twee meiden passen. Oh ja voor ik het vergeet, het 16 jarige zusje is er ook dus zal je jezelf moeten gedragen. Ik wil niet dat die drie meiden alleen in huis zijn.

Chi en Diana vermaken zich wel met elkaar. Timmy begon: maar mam… Niks maar mam zei Emma. Ik vraag je zelden iets voor mij te doen. Dit keer kom je er niet onderuit. Ik verwacht jou om 2 uur morgenmiddag thuis. Emma keek Chi en Diana aan en zei: en jullie kunnen niet op bezoek komen, want dan word het een grote orgie. En dat kan niet met een 16 jarige erbij. Zowel Chi als Diana knikten dat ze het begrepen hadden. Zo zei Emma, dan laat ik jullie nu verder gaan met je eten. Ze liep naar de voordeur en zei: geniet vanavond maar voor een paar dagen en ze liep de deur uit. Na dat Chi uitgelikt was zei Diana: nu wil ik eigenlijk eerst nog een keer geneukt worden voor ik ongesteld word. Timmy zei: dat weerhoudt mij niet, dan is het net alsof je weer maagd bent. Diana zei: het weerhoudt mij wel gezien ik weet dat je er verschrikkelijke dingen aan kunt overhouden. Dus bij mij is het niet van goede schippers varen ook over de rode zee. Timmy gaf haar nog een goede beurt en daarna zei Diana: tijd om te gaan slapen. Vannacht wil ik in het midden met Timmy voor mij en jou Chi achter mij en allemaal met het gezicht dezelfde kant op. Maar voor we gaan slapen mag Chi ons eerst eens lekker wassen en daarna wassen wij haar. Ze gingen met drieen naar de badkamer om te douchen en gingen daarna naar bed.

De volgende morgen gingen Chi en Timmy naar Hetty om van auto te wisselen. De Almera was goedgekeurd en op de verzekering bijgeschreven. Timmy zei tegen Hetty: ik moet je wat vertellen. Dit klinkt ernstig zei Hetty. Dat is het ook zei Timmy. Nou vertel dan. Timmy zei Hetty: mag ik jou nu officieel voorstellen aan Chi. Chi stak haar hand uit en Hetty, niet begrijpend pakte de hand en Chi zei: Hallo, mijn naam is Chi. Hetty sloeg zowat achterover. What the fuck zei ze. Timmy zei: ik heb het de dag dat je haar gekocht hebt uitgevonden maar heb het toch maar even gelaten zoals het was. Jouw reactie zegt genoeg zei Timmy tegen Hetty. Behalve Diana ben jij momenteel de enige die het weet. Hetty zei: laten we dat voorlopig zo houden. Ik wil erbij zijn als we dit tegen Leontien vertellen. Nu voor wat anders zei Hetty. Gezien Chi kan autorijden heb ik voor jullie voor aanstaande dinsdag een karwijtje. Het gaat om een bekende van jou zei ze tegen Timmy. Ik ben al een aantal dagen bezig iets te regelen voor deze man. Timmy zei: geen homofiele bedoelingen alsjeblieft. Nee zei Hetty. Deze man wil dat zijn huidige vrouw een dag als een echte slet behandeld wordt. Hij heeft jou met zijn ex bezig gezien in Arnhem.

God nee zei Timmy, toch niet de ex van Linda? Hetty zei: ja precies. Dit is allemaal in werking gezet door Cara, en opgevolgd door mij per email met deze man. Ik wil dat jullie er samen naar toe gaan. Je laat Chi in eerste instantie alleen binnen gaan. Chi mag samen met hem zijn vrouw vastbinden op het bed. Daarna maakt ze hem vast op een stoel en pas daarna ga jij naar binnen. En laat het feest beginnen. Dat is voor dinsdag, voor morgenavond heb ik ook nog een klusje. Jij moet mee met mij en je moeder. We gaan bij haar in elke tepel een staafje laten zetten en ze krijgt een ring door haar clit. Ze is hier zelf nog niet van op de hoogte. Dat vindt ze morgen pas uit als we in de piercing winkel zijn. Timmy zei: wat geil, ik zal erbij zijn. Nu zei Hetty, kom maar eens mee met mij dan gaan we de nieuwe werkplek van je moeder eens bekijken. Ze liepen samen naar de aanbouw en Timmy keek zijn ogen uit. Het was klaar op de receptie na. Een prachtige massagekamer, een badkamer met spabad en een stoomcabine voor ontharing. Allemaal mooi ingericht met niets erbij wat ook maar op seks duidt. Hetty zei: dit is enkel voor vrouwen en mochten die iets meer willen, dan kan er op afspraak gebruik gemaakt worden van dit.

Hetty opende een deur die naar een chick ingerichte slaapkamer leidde. Timmy zei: hoe heb je dit zo snel voor elkaar gekregen? Hetty antwoordde: ik loop al lange tijd met dit idee en veel van de werkzaamheden waren al gedaan. Alleen het schilderwerk moest nog gedaan worden en de receptie. Timmy liep naar een andere deur die vanuit de slaapkamer liep en kwam terecht in een grote lege ruimte. Timmy vroeg: wat ga je hier mee doen en Hetty zei: dat hangt van je zus af. Hoezo vroeg Timmy. Ik wil haar opleiden tot sm meesteres en hier een grote sm ruimte van maken. Op die manier wordt mijn zolder geleegd. Deze ruimte heeft een eigen parkeergelegenheid die vanaf een straat hierachter benaderd kan worden. Maar dit zit allemaal nog in het idee stadium. Ik wil een en ander met je moeder doorspreken voor ik haar erbij betrek. De opleiding is hard, keihard. Ze zal uit eigen hand moeten ervaren waar de grens tussen pijn en genot ligt voor ze dit kan toepassen op anderen. Met andere woorden, ze zal eerst zelf die pijn moeten ervaren. Maar dat is voor later. Hetty zei: hier zijn de sleutels voor de Almera en de papieren. En dan zie ik jou morgenavond hier. Timmy zei: tot morgen en begon weg te lopen. Hetty zei: ga je mij voortaan zo behandelen?

Timmy liep terug naar Hetty en gaf haar een uitgebreide tongzoen terwijl Hetty hem even bevoelde. Ze zei zacht tegen hem: zorg goed voor je pik, hij gaat veel geld opleveren. Voor dinsdag levert hij minimaal 500 euro op. Chi bracht Timmy terug naar het huis van zijn moeder die reeds op hem zat te wachten samen met de moeder van Els. Els en haar zusje Ria waren inmiddels ook al gearriveerd. Timmy liep naar binnen en Emma zei: dan gaan wij nu weg en zien we jullie morgen in de namiddag. Gedraag jezelf en tot morgen. En zo was Timmy alleen met de drie meiden. De eerste paar uren werden gespendeerd door bord spellen als mens erger je niet en stratego en monopolie. Toen ze genoeg hiervan hadden gehad vroeg Timmy wat ze wilden doen voor avondeten. Na wat heen en weer gedebatteerd te hebben werd er uiteindelijk gekozen voor gyros. Timmy pakte de telefoon en bestelde. Het duurde 35 minuten voor het eten arriveerde en toen dat eenmaal gedaan was vroeg Timmy: en welke film gaan we bekijken. Lotte zei: laten we de exorcist kijken, lekker griezelen. Ria zei: dat wil ik niet zien. Ik ga wel huiswerk maken en naar mijn ipod luisteren. Timmy zocht de film op en deed de dvd in de speler hij ging op de bank zitten en Lotte zei: we gaan boven even een deken pakken waar we onder kunnen kruipen als het te eng wordt.

Lotte en Els liepen naar boven en kwamen even later terug met een grote deken Timmy ging midden op de bank zitten en Lotte en Els elk aan een kant van hem. De film werd gestart en het eerste half uur was gewoon film kijken. Hierna begonnen de enge dingen te gebeuren in de film en kropen zowel Els als Lotte dicht tegen Timmy aan. Timmy liet de meiden hun gang gaan tot hij voelde dat Lotte het koord van zijn trainingsbroek los maakte. Ok dacht Timmy, misschien wordt het dan toch nog een leuke avond. Op het moment dat de scene met het bewegende bed kwam kropen beide meiden heel dicht tegen Timmy aan en voelde hij hoe Lotte de hand van Els bij hem op zijn kruis legde. Ze voelde hoe zijn pik begon te groeien en verplaatste toen haar hand van op zijn trainingsbroek naar in zijn trainingsbroek. Van de andere kant kwam er nog een hand binnen en al vrij snel werden zowel zijn pik als zijn ballen bevoeld. Els begon hem langzaam af te trekken.

Timmy deed zijn handen onder de deken en ging bij beide meiden vanaf hun knieen naar boven. Eenmaal boven aan hun dijen aangekomen voelde hij dat beide sletjes hun slipjes uitgedaan hadden. Dat moest gebeurd zijn toen ze de deken gingen halen. Heel rustig begon hij beide meiden te strelen. Ook Els had een kaal kutje en Timmy stak rustig een van zijn vingers bij haar binnen. Els kroop nog dichter tegen hem aan en fluisterde. Wat een gave film, en zo eng. Timmy ging met zijn duim over haar clit en Els begon zacht te hijgen. Vanaf de keukentafel keek Ria af en toe naar het drietal op de bank, maar ze leek verder niets in de gaten te hebben. Els keek Timmy aan en vroeg hem zacht: wil je mij straks even lekker neuken? Ik hoor van Lotte dat jij het erg goed kan. Ik ben aan de pil dus je hoeft geen condoom te gebruiken. Timmy keek haar aan en knikte ja. Nadat de film was afgelopen zei Lotte: Timmy, waarom laat jij Els niet zien hoever je bent met forge of empires. Els zit vast met een probleempje in het spel. Timmy zei: ok kom maar even mee, dan zal ik het aan je uitleggen. Hij liet Els voor hem de trap op lopen en graaide zacht onder haar rok.

Els schudde met haar kontje op en neer toen hij dat deed. Eenmaal op de kamer van Timmy vloog Els hem om de nek en begon ze hem te tongen. Timmy maakte haar bloes open en deed deze uit en haar bh volgde en toen ook haar rok los gemaakt was en op de grond viel trok Els het t-shirt van Timmy uit. Zijn trainingsbroek en slip volgden en toen ook hij volledig naakt was gingen ze op zijn bed liggen. Timmy dacht dat hij de deur had dicht gedaan maar deze stond op een kier. Hij voelde hoe nat Els was en ze zei: laten we niet te lang wachten. Lotte kan Ria maar zo lang bezighouden. Els ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Timmy zette zijn eikel tussen haar gezwollen schaamlipjes en duwde deze langzaam naar binnen. Timmy moest zijn hand over de mond van Els houden omdat ze zo hard kreunde. Heel rustig begon Timmy haar te neuken en na een paar minuten kwam Els voor de eerste keer klaar op zijn pik. OOOOOHHHHHHHH, DIEPER, DIEPER, NEUK ME HARDER riep ze van onder zijn hand. Timmy voerde het tempo op en na nog een tiental minuten kwam hij gelijktijdig met Els klaar en spoot hij haar kut vol. Straal na straal. Er leek voor Els geen einde aan te komen.

Toen hij uitgespoten was en zich uit haar getrokken had zei Els: nu vlug naar beneden voor mijn zus iets in de gaten heeft. De deur van de kamer ging open en Ria stond in de deur met haar telefoon. Ze zei: ik heb alles gefilmd en naar mijn gmail gestuurd. Wacht maar tot pa en ma dit zien. Els zei: nee niet doen, ik zal alles doen wat je wil, maar laat dit niet zien aan onze ouders. Ria zei: ik wil niets van jou hebben. Wat ik wil is dat Timmy mij ook even neukt en een vrouw van mij maakt. 16 jaar en nog maagd, dat kan tegenwoordig echt niet meer. Timmy keek haar aan en zei: ik wil geen problemen krijgen met je ouders. Hij riep vanuit zijn kamer naar Lotte of ze even boven kon komen. Lotte rende de trap op en zag de situatie. Ze zei enkel: Shit. Timmy legde de situatie uit aan zijn zus en die zei: dan zul je toch ook tijd voor haar moeten maken. Timmy zei: ik ben geen voorstander van chantage, maar zie geen uitweg. Dus kleed je maar uit.

Ria zei: maar niet in het bijzijn van iedereen, dus iedereen behalve Timmy en mezelf uit deze kamer zodat ik de deur kan sluiten. Els en Lotte vertrokken en Ria sloot de deur. Hierna begon ze een, wat ze zelf dacht, sexy striptease en ging daarna op het bed liggen met haar benen ver open. Timmy kroop tussen haar benen en begon haar kutje uit te likken. Ze begon meteen: dat is vies. Nee zei Timmy, dat is lekker en likte verder. Hij likte haar tot ze klaarkwam. Ze zei: dat was een vreemd gevoel, maar wel reuze lekker. Nu wil ik die piemel van je in me voelen. Timmy kroop omhoog en zette zijn pik tussen haar, nu natte, schaamlippen en drukte deze langzaam verder. Haar kutje was erg krap en na een aantal centimeters in haar voelde hij haar vliesje. Hij zei: dit gaat even pijn doen en hij drukte er doorheen. Ze gaf een klein gilletje en Timmy zag wat tranen. Hij drukte nu verder tot hij helemaal in haar zat en wachtte even.

Na een paar minuten begon hij langzaam in en uit haar te pompen. Ze was echter zo krap dat zijn eikel veel weerstand ondervond en bij de vijfde stoot in haar Timmy klaarkwam en haar kut vol met zaad spoot. Ze riep: wat doe je en Timmy zei: dat heet klaarkomen. Mijn zaad zit nu diep in je kut. Ze begon hysterisch te janken en zei: ik wil geen kind. Timmy zei: daar had je dan maar eerder over moeten nadenken. Ze liep met haar zaad druipende kut naar beneden en ging naar haar zus. Ze zei: Timmy heeft me zwanger gemaakt, en dat wil ik niet. Els zei: eigen schuld, jij wilde geneukt worden. Lotte bekeek het echter anders en liep naar boven om met Timmy te praten. Ze zei: dit kan echt niet, we moeten een oplossing vinden. Timmy zei: ik bel Leontien wel.

Timmy pakte de telefoon en belde Leontien. Die nam op en Timmy zei: Leontien, ik heb een probleem waar ik hulp bij nodig heb. Alleen jij kan mij hierbij helpen, maar ik wil eerst dat je mij beloofd dat je hier met niemand, en zeker niet met Diana of Hetty over praat. Je vraagt me nu wel veel. Als ik dit doe, dan heb je wel een schuld opgebouwd bij me, en die kom ik op een bepaald moment bij je innen. Ok zei Timmy en hij legde zijn probleem uit aan haar. Leontien zei: morgen is de praktijk dicht en komt Diana ook niet naar het werk. Kom dan maar om 7 uur dan kijken we wel even verder. Oh, en voor ik het vergeet, je mag morgen niet plassen voor je bij mij bent geweest. Dat is voor je soa test. En wat betreft de schuld die je bij mij hebt, daar laat ik je morgen meer over weten. Ik wil jullie alle 4 hier zien om 7 uur. Tot dan. Timmy hing op en zei tegen Ria: ik heb denk ik een oplossing, maar daarvoor moeten we morgen alle vier bij mijn huisarts komen. Nu ophouden met janken en ga maar naar bed.

Ria liep snikkend naar boven en Els zei: ik ga nog wel even met haar praten. Lotte zei: kom dan gaan wij ook naar bed. Jouw bed of dat van mij? Timmy zei: dat van mam, dat is lekker groot. Ze liepen samen naar de slaapkamer van Emma en Lotte kleedde zich uit en ging naakt onder de dekens liggen. Timmy klom bij haar in bed en 20 minuten later werd de deur zacht opengedaan en liep Els de kamer in. Ze zei zacht: Ria slaapt, mag ik bij jullie komen liggen? Lotte zei: zolang je niet te rumoerig bent. Dit huis is nogal gehorig. Els kwam het bed in en kroop dicht tegen Lotte en Timmy. Voor er geslapen werd kregen beide meiden nog een injectie met vers zaad in hun kutjes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9188 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie