BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hobby boerderij

Hallo, mijn naam is Alex, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn moeder Tea, 44 jaar oud en mijn zus Dieneke, 19 jaar oud op onze boerderij. Sinds mijn vader verongelukt was bijna zeven jaar geleden hebben wij het grootste deel van ons land verhuurd aan omliggende boerderijen. Onze boerderij ligt 25 kilometer van de stad weg en ligt aan de Duitse grens. Om ons inkomen op pijl te houden hebben wij als vrijdenkende familie onze boerderij op een website geadverteerd om mensen die aan dierensex wilden doen eens bij ons langs te laten komen. De website is een site die enkel door Duitsers bezocht kan worden en we stonden versteld van de hoeveelheid reacties die we kregen. Zelf zijn we ook heel vrijdenkend en alles wat er binnen de boerderij gebeurt doen we ongekleed.

Mijn moeder, mijn zus en ik slapen bij elkaar in een groot bed en als er iemand van ons zin heeft aan seks met een ander, dan doen we dat gewoon. Zowel mijn moeder als mijn zus zijn aan de prikpil en we zijn wat dat betreft goed beschermd. We hebben een dokter gevonden in Duitsland die onze gezondheid met regelmaat controleert. Hij houdt ook bij wanneer de vrouwen hun halfjaarlijkse spuit moeten hebben en hij is ook degene die zowel mijn zus als mijn moeder hormonen heeft toegediend zodat beide vrouwen lacteren of in plat Nederlands, dat ze beide melk produceren. Die verkopen we online samen met geitenmelk. Op onze boerderij hebben we varkens, geiten, paarden, honden en konijnen. De laatste worden niet gebruikt voor sexuele dingen, maar de rest wel. Mijn moeder en zus liggen elke zes uur aan hun eigen melkmachine. Het zijn hetzelfde type dat we gebruiken om de geiten te melken. Die worden twee keer per dag gemolken.

Er stonden voor deze week drie bezoeken in de planning, een op Maandag, een op Woensdag en een op Vrijdag. Het bedrag wat we voor deze 12 urige sessies vragen is 1000 euro per persoon. Dit klinkt veel, maar dan hebben ze 12 uur dat ze zich met zowel de dieren als met ons mogen vermaken. Dat komt op iets meer dan 83 euro per uur uit. Voor vandaag stonden de familie Muller op het schema. Ze hebben een dochter die bij ons onze paarden komt uitlaten en er uren mee doorbrengt. Borstelen, berijden, wassen noem het maar op. Dit mag ze gratis doen omdat haar ouders regelmatige klanten zijn. Zodra de mensen bij ons binnenkomen krijgen ze eerst koffie en gebak en voor de man een pilletje cyalis zodat hij de volle 12 uur kan genieten. Voor ze aan de koffie en gebak gaan mogen ze zich eerst uitkleden en deze dag was net als elke andere keer dat de Mullers kwamen. Alleen hun dochter bleef gekleed maar wist wat er gebeurde.

Mevrouw Muller kwam naakt bij mij op schoot zitten en bracht mijn pik bij haar naar binnen. Ze wilde graag eerst geneukt worden door mij zodat haar kut lekker nat en slijmerig was. Haar man die naakt tegenover ons zat werd deze keer door mijn moeder afgetrokken terwijl hij met de volle tieten van mijn moeder speelde. Mevrouw Muller wipte rustig op en neer op mijn pik terwijl ze haar koffie leegdronk. Ze vroeg aan mij hoe Gertrude voldeed met de paarden en ik zei: uitstekend. Ze zei: de reden dat ik dit vraag is, zoals ik je verteld heb dat Gertrude een dierenverzorgster wil worden, omdat ik op zoek ben voor een stageplek. Ze is net 18 geworden en wil verder in dit beroep maar moet nog veel leren. Zou jij haar leermeester willen zijn? Ik zei: maar zo’n stage duurt best wel lang voor ze alles onder de knie heeft. Mevrouw Muller vroeg: hoe lang denk je dat dat duurt? Ik zei: ik schat tien maanden tot een jaar, en ze zal hier intern moeten komen wonen. Dat betekent dat ze zich aan alle regels van het huis zal moeten houden. En ze zal vooraf gekeurd moeten worden door een arts om te kijken of ze geschikt is.

Mevrouw Muller vroeg: hoe snel zou ze kunnen beginnen want mijn man en ik moeten Woensdag op zakenreis voor een maand. Ik keek haar aan en zei: wat mij betreft mag ze vandaag al beginnen, maar ze moet morgen wel gekeurd worden. Mevrouw Muller keek haar dochter aan en zei: is dit wat je wilde? Gertrude knikte en keek me lachend aan. Ik zei: je draagt alleen kleding als je naar buiten gaat om de paarden te laten lopen en om geiten naar binnen te halen voor melken en gebruik. Ze knikte en begon haar bloes los te maken. Dieneke liep naar haar toe en hielp haar uit haar bloes. Haar bh werd afgedaan en er kwamen twee mooie b cup tieten tevoorschijn. Dieneke maakte haar rok los en trok deze samen met haar slipje uit. Ze had een behaarde kut en ik zei tegen mevrouw Muller: dat kan absoluut niet. Dieneke, ga jij dat eens fatsoeneren.

Dieneke nam Gertrude mee en een kwartier later kwamen beide terug en was Gertrude zo kaal als een biljartbal. Ik keek haar aan en zei: dat is beter, en zorg dat het zo blijft. Dat is veel hygiënischer. Mevrouw muller begon nu haar tempo op te voeren, ik wist uit ervaring dat ze kort daarna zou klaarkomen. Ik begon nu ook harder in haar te stoten en aan haar tepels te trekken tot ze uitgilde: ich komme JAAAAHHHHH OOOOOHHHHH. Ik bleef doorstoten tot ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze klom van me af met een druipende kut. Haar man was inmiddels ook klaargekomen op de tieten van mijn moeder. Mevrouw Muller zei: mijn dochter is geen maagd meer en is aan de pil, ze zegt dat haar vliesje gebroken is door het paardrijden. In dat geval, wil ik dat ze de eerste pik die ze in haar krijgt, die van jou is. Mijn pik was nog steeds hard en mevrouw Muller maakte de tafel leeg en zei: Gertrude, ga liggen op de tafel, Alex gaat nu een echte vrouw van je maken.

Gertrude keek angstig naar mij maar ging toch liggen. Ik spreidde haar benen en zette mijn eikel tussen haar natte schaamlippen en zei tegen haar: je zult hier toch aan moeten wennen want wij slapen allemaal samen in een bed. Ik drukte mijn pik zacht in haar tot ik met mijn schaambeen tegen dat van haar zat en begon haar rustig te neuken. Gertrude sloeg haar benen om mijn rug en kreunde bij elke stoot in haar. Ik begon nu zacht in haar tepels te knijpen en ze zei: niet zo hard, dat doet pijn. Ik streelde ze zacht en voelde Gertrude klaarkomen. Dit gebeurde nog een keer op het moment dat ik mijn zaad in haar spoot. Ik trok mijn pik uit haar en mevrouw Muller controleerde of ik echt in haar gespoten had. Toen ze mijn zaad zacht uit haar kut zag lopen zei ze: dit is een goed begin. Ik wil dat ze alles leert. Mevrouw muller stond op en liep met haar man en de rest van ons naar de stal. Daar ging ze bij een schoon varkenshok staan en zei ze tegen haar man: verf me onder met varkensslob, het vloeibare eten voor jonge biggen. Hij deed dit, smeerde haar hele lichaam in, inclusief haar tieten, kont en kut en liet haar het hok ingaan.

Ik liep naar de andere kant van het hok en opende een deur. Zeven jonge biggen kwamen de ruimte in en mevrouw Muller ging op de vloer liggen en de biggen deden zich tegoed aan het eten. Mevrouw Muller gilde het uit van plezier en toen er een big bij haar kut begon kwam ze direct klaar. Ze bokte met haar lichaam wat de varkens alleen maar wilder maakte. Meneer Muller stond intussen met een snoeiharde pik toe te kijken en Dieneke nam hem mee naar een kooi waar een geit ingeklemd stond. Meneer Muller ging achter de geit staan en zette zijn pik tegen de geitenkut en drukte die naar binnen. Hij neukte de geit voor dik twintig minuten voor hij zijn zaad in de geit deponeerde. Toen hij zijn pik uit de geit trok duwde hij Dieneke op haar knieen en liet haar zijn pik schoonlikken. Dieneke was dat inmiddels gewend en deed het zonder klagen. De geit werd uit de kooi gelaten en meneer Muller liep terug naar zijn vrouw die nog steeds lag te kronkelen onder de biggen. Toen ze voor de zoveelste keer klaargekomen was deed ik de biggen in hun eigen kooi en pakte ik de tuinslang en spoot ik mevrouw Muller schoon. Ze keek me aan en zei: nu wil ik de grote beer hebben. Ik zei: die moet eerst zijn schoentjes aan, om ervoor te zorgen dat je niet geschaafd raakt. Ik liep de kooi van het grote varken in en deed de schoentjes aan en liet deze toen het varkenshok in gaan.

De beer snuffelde wat aan mevrouw Muller en zijn gekronkelde pik kwam uit zijn schaft. Hij besprong de vrouw en begon wild te stoten maar zijn pik vond de opening niet. Het duurde een minuut voor hij een opening vond. Het was de kont van de vrouw en ze gilde: nee, niet daar, nee. Ik zei: gewoon zijn gang laten gaan, ik kan hem niet tegenhouden. De beer stootte zijn pik diep in de darmen van de vrouw en begon hard te stoten. Het duurde niet lang voor de beer zijn zaad in haar kont spoot. Hij trok zich terug en begon haar te likken en vijf minuten later besprong hij haar weer. Deze keer in het goede gat. Ze gilde van genot en drukte haar kont zover mogelijk naar achteren om de beer zo diep mogelijk in haar te voelen. Het duurde deze keer bijna tien minuten voor de beer weer een hoeveelheid zaad in mevrouw Muller deponeerde. Ik liet de beer terug zijn hok ingaan en mevrouw Muller moest op de been geholpen worden en ondersteund worden. Ze was kapot geneukt en vroeg om een lunchpauze. Ik zei: nee nog niet. Eerst gaat Gertrude het paard waar ze elke dag op rijdt klaar laten komen. We liepen allen naar de paardenstal waar moeder reeds de stellage onder het paard had gerold. Ze had de achter en voorpoten van het paard bij elkaar gebonden zodat de hengst geen gekke sprongen kon maken. Ik zei tegen Gertrude: ga daar maar op liggen dan rijden we je onder het paard en mag je met hem spelen.

Gertrude ging liggen en we reden haar onder het paard. Ze vroeg: wat moet ik doen en Dieneke zei: zacht over zijn schacht wrijven tot zijn pik tevoorschijn komt. Gertrude deed dat en na een paar minuten hing er bijna veertig centimeter pik uit de schacht. En nu vroeg Gertrude. Ik zei: nu ga jij zacht met de tip van zijn pik over jouw kutje wrijven terwijl je de rest van zijn pik zacht masseert. Ze deed dit en het paard begon onrustig te worden en er kwamen kleine straaltjes voorvocht uit de pik gespoten. Mevrouw Muller vroeg: is het paard nu klaargekomen? Ik zei nee, dat is alleen nog maar voorvocht. Het paard werd onrustiger naar mate Gertrude langer met zijn pik bezig was. Ik zag dat het bijna zover was en zei: druk de tip van zijn pik vast tegen je kut en blijf hem goed vasthouden. Gertrude deed dat en het paard kwam klaar. Harde stralen gingen tegen en in de kut van Gertrude die enorm verschoot. Ze liet de pik los en de rest van het zaad bedekte haar lichaam en gezicht. Ze zat letterlijk helemaal onder. Ik zei tegen Gertrude: dit is je eerste les. Wij gaan het zover maken dat jij een deel van zijn pik in je gaat krijgen en hij zijn zaad in je kut spuit. We rolden Gertrude onder het paard vandaan en ik zei: nu mag je hem belonen. Laat hem aan je ruiken en streel hem.

Gertrude deed dat en ik zei: als je eenmaal zijn vertrouwen hebt wordt het een stuk makkelijker. Dieneke had een klein biggetje in haar armen en zei: ze wordt nog steeds verstoten. Ik zei: dan weet je wat je moet doen. Dieneke bracht de kop van het biggetje naar haar tepel en gaf dat aan het biggetje die er een paar keer tegen stootte en begon te drinken. Ze streelde het biggetje en Gertrude zei: wordt dat straks ook een van mijn taken? Ik zei: ja, maar eerst moeten we je hormonen geven zodat je melk gaat produceren. Ik nam haar bij de hand naar mijn moeder en zei: hier, proef maar eens, dan weet je hoe het smaakt. Het is erg zoet. Gertrude nam de tepel van mijn moeder in haar mond en zoog er zacht aan. Moeder zei: je moet harder zuigen anders gebeurt er niets. Gertrude zoog zo hard ze kon en de melk begon te vloeien. Ze liet de tepel even los en zei: erg lekker en nam de tepel terug in haar mond. Mijn moeder zei: als je wil, mag je elke avond bij mij aan de borst.

Ze keek moeder aan, liet de tepel gaan en zei: dat zou ik fijn vinden. Ik zei tegen Gertrude: volgende keer dat het paard zijn zaad over je gespoten heeft, wil ik dat je op een trapje gaat staan voor hem en hem aan je kut laat snuiven. Zo leert hij opgewonden te raken als hij jouw geur ruikt. Dat versterkt de band tussen jullie. Ze zei: dat zou ik fijn vinden. Ik nam haar bij de hand en mevrouw Muller vroeg waar ik haar naar toenam. Ik zei ik ga haar even schoonspoelen onder de douche. Welke douche vroeg mevrouw Muller. Ik zei wij hebben hier een douche voor het personeel en alleen het personeel, en sinds je dochter nu personeel is mag ze hiervan gebruik maken. Daarna gaan we een late lunch doen. Ik nam Gertrude mee en stapte samen met haar onder de douche. Ik liet haar zien hoe ze de anaaldouche ook kon gebruiken om haar kut te spoelen. Toen ik dat deed bij gaar kwam er flink wat paardenzaad uit haar. Ik waste haar erna en speelde zacht et haar tieten en kut. Ze vroeg: kan ik dit meer verwachten? Ik zei: reken er maar op. Maar vanmiddag ga jij nog een beproeving moeten doorstaan. Jij gaat samen met je moeder in een hok gezet worden waarin twee Deense doggen staan die jullie gaan dekken. Maak je niet druk als ze klaarkomen in je en vast blijven zitten. Dat is normaal en gaat over binnen een kwartier. Leer ervan te genieten. Je vader mag een of twee van de teven neuken, maar tijdens de lunch wil ik dat jij je vader pijpt.

Ook dat is onderdeel van je stage, je moet de klanten gelukkig houden en ik heb je vader naar je zien kijken. Hij zal er geen probleem mee hebben, je moeder denk ik wel, maar ook haar vertel ik dat het onderdeel van je stage is. Je zal nooit door een van de klanten geneukt worden, dat is alleen voor mij weggelegd. Ze keek me aan en gaf me een kus en zei: daar ben ik blij om. We liepen naar de eetkeuken waar we plaatsnamen aan de eettafel. Mijn moeder had een lunch klaargemaakt en iedereen nam plaats aan de tafel, behalve Dieneke, die klom op de schoot bij mevrouw Muller. Ze bood de vrouw haar tieten aan en mevrouw Muller maakte er dankbaar gebruik van. Toen mevrouw Muller eenmaal aan de tiet van Dieneke zat keek ik Gertrude aan en keek daarna naar haar vader. Gertrude stond op en ging naar haar vader toe. Trok zijn stoel wat verder weg van de tafel en ging tussen zijn benen zitten en begon met zijn pik te spelen. Hij ging verder onderuitgezakt zitten in zijn stoel en liet haar haar gang gaan. Mevrouw Muller begon te protesteren maar ik zei: een onderdeel van haar training is ook de klanten gelukkig te houden. Mevrouw Muller zag hoe haar dochter begon met het pijpen van haar man. Dieneke liet de vrouw opstaan en omdraaien.

Ze ging op de plaats van de vrouw zitten en trok haar op schoot en begon haar tieten met een hand te strelen terwijl ze haar andere hand gebruikte om de clit van de vrouw te bewerken. Ik keek haar aan en zei: dit is een eenmalige gebeurtenis, althans bij je man. Hij zal haar in de toekomst niet meer mogen aanraken. Mevrouw Muller zei: dan is het ok, laat hem een keer genieten van de handen en mond van zijn dochter zodat hij een blijvende herinnering aan haar heeft. Het feest was echter vrij snel over, binnen vijf minuten had ze hem zover dat hij op het punt stond om klaar te komen. Gertrude trok haar handen en mond weg van hem en zei: klaarkomen moet je zelf doen, dat doe ik niet voor je. Hij pakte zijn pik en trok nog een halve minuut hard aan zijn pik voor hij zijn zaad tegen de tieten van zijn dochter spoot. Gertrude pakte een servet en maakte haar tieten ermee schoon en legde het naast het bord van haar vader. Ze kwam weer terug naar haar plaats aan de tafel en begon weer te eten alsof er niets gebeurd was. Toen de lunch voorbij was gingen moeder en Dieneke met de Mullers mee om hen naar de hondenkennel te laten.

De honden begonnen direct te piepen en werden onrustig. Ik nam Gertrude mee en liet haar op een tafel liggen. Ik zei: jij gaat nu een broekje dragen voor de rest van de dag. In het broekje zit een opblaasbare dildo die we in je kut steken en zover mogelijk oppompen zodat je kut maximaal geopend is als jij vanmiddag nog een keer met je paard gaat spelen. Het kontdeel van het broekje is open zodat dat gaatje beschikbaar blijft voor de honden. Ik deed haar het broekje aan en begon de dildo op te pompen. Gertrude zei: oh mijn god ik voel mijn kut oprekken. Ik zei dat is ook de bedoeling en bleef de dildo verder vullen met lucht tot Gertrude zei: genoeg, anders scheur ik uit. Ik stopte met oppompen en sloot het ventiel. Toen Gertrude van de tafel kwam zei ik: nu ga ik je laten zien hoe Dieneke met haar paard omgaat. De reden dat Dieneke nooit op haar eigen paard gaat is omdat het Dieneke ruikt en heel onrustig wordt. Ditzelfde gaat straks ook bij jou gebeuren en jij gaat na vandaag op het paard van Dieneke rijden en zij op jouw paard. Ik nam Gertrude mee naar de paardenstal waar we het paard van Dieneke bij de poten aan elkaar bonden. Ik zei: nu moet je goed opletten wat er gebeurt. Ik liet Dieneke naar het paard toe gaan en het paard begon direct heel nerveus te worden.

Dieneke liep naar de kop van het paard en aaide het een aantal keren. Het paard begon te briezen en ik zei tegen Gertrude: kijk eens, het paard weet wat er gaat gebeuren. De pik van het paard was inmiddels uit de schacht gekomen en hing bijna vijfenveertig centimeter naar buiten en er kwamen straaltjes voorvocht uit de pik. Dieneke ging op de stellage liggen en ik reed die onder haar paard. Ze pakte de pik van het paard vast en likte eerst een paar keer over de tip en stak haar tong in het pisgat. Het voorvocht liep in en langs haar mond. Ze nam de pik nu in twee handen en vroeg me de stellage goed te zetten. Ik deed dat en Dieneke begon met de pik over haar kut te wrijven en toen ze zelf nat genoeg was spreidde ze haar benen en begon zede pik in haar kut te werken. Het duurde een aantal minuten en het paard bleef voorvocht in haar spuiten. Dat maakte het gemakkelijker om de pik in haar te brengen. Toen ze de kop van de pik in haar kut had drukte ze deze verder naar binnen, zeker twintig centimeter in haar kut en begon nu langzaam de pik in en uit haar te brengen. Dieneke kreunde hard en zei: Gertrude, als het paard in je klaarkomt moet je zijn pik na de eerste straal uit je trekken, anders kan je jezelf beschadigen door de druk van het zaad.

Ze ging nog een paar minuten door met de pik in haar kut te bewegen. Dieneke kwam klaar net voor het paard begon te briezen. Ze riep: kijk hij gaat komen en Gertrude zag wat er gebeurde.de buik van Dieneke zette uit en direct daarna trok ze de pik uit haar en liet de rest van het zaad over haar hele lichaam spuiten. Toen het paard was uitgespoten trok ik de stellage onder het paard vandaan en hielp ik Dieneke ervan af. Ze pakte het trapje dat bij het paard stond, klom erop en ging met haar kut tegen de neus van het paard staan en zei: zo weet hij dat ik zijn merrie ben. Ze aaide de hengst een aantal keren en ging daarna de douche in. Het paardenzaad gutste uit haar kut. Ik zei tegen Gertrude: ik wil dat jij vandaag begint met de kop van de pik in je kut te duwen. Het duurde bij Dieneke bijna een maand voor ze zover was als ze nu is. We zijn net begonnen om haar anus ook op te rekken. Als dat lukt kan ze de pik dieper in haar kont laten gaan en hem meer in haar te laten spuiten.

Ik nam Gertrude mee naar de hondenkennel waar haar vader bezig was om een van de teven te dekken. Mijn moeder was mevrouw Muller aan het helpen om een van de twee reuen zijn pik in de kont van mevrouw Muller te werken. Mevrouw Muller hing half over een bok met haar kont op de goede hoogte. Toen de spitse tip van de pik haar anus in ging, ging moeder aan de kant staan en liet ze de hond verder alles zelf doen. De reu dekte zijn teefje hard en snel en op het moment dat hij klaar begon te komen duwde moeder hem zo diep mogelijk in de kont van mevrouw Muller. De pik begon te zwellen en de knoop zat voorbij haar anus. Ze kon geen kant meer op en zat voor zeker een kwartier vast aan de hond terwijl dit gebeurde liet mijn moeder een van de teven de kut van mevrouw Muller likken zodat ze ook daarop meerdere keren klaarkwam. Gertrude werd naar eenzelfde type bok gebracht en eroverheen gelegd. De tweede reu werd naar haar toegebracht en mocht even snuffelen aan de kut van Gertrude. Hij deed dat voor een halve minuut en besprong haar toen. Moeder hielp de reu haar anus te vinden en ook Gertrude werd hard geneukt in haar kont.

Mijn moeder streelde haar clit en Gertrude kwam meerdere keren klaar. De reu begon te piepen en mijn moeder drukte de reu zo dicht mogelijk tegen Gertrude aan voor de hond klaarkwam. Ook bij haar ging de knoop achter de anus en zat ze vast aan de hond. Ik kwam bij haar staan en streelde haar tieten en zei: niet in paniek raken, over een klein kwartier kom je vanzelf los. Ze pakte mijn hand vast en bracht die terug naar haar tieten en zei: als je me blijft strelen raak ik niet in paniek. Ik bleef bij haar staan tot de hond loskwam van haar. Het zaad liep royaal uit haar kont net als bij haar moeder. Ik zei tegen haar: nu mag jij even met de konijnen spelen terwijl je moeder nog een keer geneukt gaar worden. Ik liet de reu die Gertrude gedekt had naar mevrouw Muller gaan en hij besprong haar direct en neukte haar tot ook hij zijn zaad in haar kont gespoten had.

Hij bleef deze keer echter veel langer vast zitten. Bijna 25 minuten. Haar man was inmiddels de derde teef aan het neuken en Dieneke was bij hem op haar hurken gaan zitten en speelde eerst met zijn ballen en begon daarna zijn bilnaad te likken en drukte haar tong bij hem binnen. Met haar tong likte ze zijn prostaat en hij kwam direct klaar in de teef. Hij trok zijn pik uit de teef die daarna bij de andere twee ging liggen en haar kut begon te likken. Meneer Muller had genoeg gehad, zijn vrouw echter nog niet. Die kwam weer op mij af en zei: nu mag jij mijn kut nog eens vullen. Ze liet zichzelf weer over de bok liggen en ik duwde mijn pik diep in haar kut. Mijn ballen kletsten elke keer tegen haar clit en ze kwam meerdere keren klaar. Na haar zoveelste orgasme van die dag en voor ik mijn zaad in haar spoot begon ze te persen en het hondenzaad spoot uit haar anus over mijn buik en liep langs mijn pik en ballen over de vloer. Dit ging door tot ik mijn zaad diep bij haar in haar kut spoot en ze voldaan van de bok afkwam nadat ik mijn pik uit haar getrokken had. Ik zei tegen haar: nu mogen jullie allebei toekijken hoe jullie dochter voor het eerst gaat proberen een deel van een paardenlul in haar kut te krijgen.

We liepen alle gezamenlijk naar de paardenstal waar ik eerst de poten van het paard weer bij elkaar bond. Ik liet Gertrude het paard weer even aaien en liet haar plaats nemen op de stellage. Ze begon weer met de pik van de hengst te spelen tot deze weer op volle sterkte was. Ze begon hierna de tip van de lik te likken en haar tong, net als Dieneke, in het pisgat te steken. Het werd nu tijd om te kijken of de kut van Gertrude genoeg gerekt was. Ik liet de dildo leeglopen en trok het broekje uit en zei: ga je gang, kijk maar of je zijn pik in je kan drukken. Gertrude deed het en kreeg de eerste tien centimeter bij haar binnen en begon zacht over de rest van zijn pik te strelen. Ze pakte zijn pik vast en begon de kop zacht naar voren te halen en deze weer terug te drukken in haar kut. Ze deed dit een aantal keren en elke keer drukte ze de pik dieper in haar tot hij uiteindelijk vijftien centimeter in haar zat. Het paard begon te briezen en ik wist dat het ging klaarkomen. Ik zei tegen Gertrude: een straal bij je naar binnen, de rest over je lichaam. Het paard kwam klaar en spoot de eerste straal diep in de buik van Gertrude.

Ze probeerde zijn pik uit haar te halen maar was niet snel genoeg en de tweede straal eindigde ook in haar buik. De rest ging over heel haar lichaam. Toen de hengst uitgespoten was rolde ik de stellage onder het paard vandaan. Gertrude vroeg of ze het goed had gedaan. Ik keek haar aan en vroeg of ze pijn had. Ze zei: nee, alleen voel ik me erg vol. Ik zei: laat je paard maar even aan je ruiken en dan neem ik je mee de douche in. Ze ging op het trapje voor het paard staan en aaide het. Het paard begon direct weer te briezen en ik zei: zie je, nu herkent hij je en mag je voortaan elke dag als je wil met hem spelen. Gertrude zei: gaaf. Ik voelde zoveel in mijn kut, dat wil ik beslist vaker doen. Ik keek haar aan en vroeg: ook waar andere mensen bij zijn die je ook willen filmen? Ze vroeg: gebeurt dat dan? Ik zei: ook dat kan je verwachten, maar denk eraan, je kut is er alleen voor de dieren en mezelf.

Ze sprong me om de nek en zei: dat beloof ik, maar wat doe ik als je moeder of je zus met mij willen spelen? Ik zei: dat mag, maar alleen met mij erbij. Toen we onder de douche stonden zei ik: nu moet je even flink persen zodat het zaad uit je komt. Ze begon te persen en het zaad kwam met een grote straal uit haar. Ik ging achter haar staan en drukte op haar buik, er kwam nog veel meer uit haar. Toen er niets meer uit haar kwam gebruikte ik de anaaldouche in haar kut om alles mooi schoon te wassen en gebruikte die erna om ook haar kontje uit te wassen. Ik zei: dat onderzoek morgen, dat stelt niets voor, als jij de dokter even pijpt wordt je zeker goedgekeurd en zal hij jou direct de eerste hormoonbehandeling geven om je melk op gang te brengen. Dit duurt een aantal weken, maar daarna denk ik dat jij een prima melkkoe wordt. Ze keek me aan en zei: maar deze melk is alleen voor jou en voor de kleinste biggetjes. Wat er over is wordt niet verkocht, dat drink jij allemaal op. Ze keek me daarbij enorm geil aan en ik zei: ok, alleen voor mij en kleine biggetjes.

Toen we klaar waren met douchen zei ik: je straks het broekje weer dragen tot je morgen weer met je paard gaat spelen. Gertrude keek me aan en vroeg: ga je mij van tevoren ook nog neuken? Ik keek haar aan en zei: vanavond eerst in je kut, daarna broekje aan, dan in je kont en tenslotte wil ik dat je mij ook nog een keer pijpt. Ik zal zo meteen een pilletje innemen dan kunnen we de hele avond seks met elkaar hebben. We liepen het woonhuis in waar mevrouw en meneer Muller inmiddels gekleed zaten te wachten. Ze rekenden af met mijn moeder en zeiden dat ze een koffer met kleding zouden brengen voor Gertrude en dat ze zo gauw ze terug waren van de zakenreis weer op bezoek zouden komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11567 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De hobby boerderij”

Plaats een reactie