BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Myrthe en mijn meiden deel 2

Vorige keer hebben jullie gelezen dat ik mijn nieuwe vriendin heb laten kennis maken met mijn dochter en haar vriendin. Myrthe en ik eindige toen neukend op de keukentafel en iemand boven had dit zeker meegekregen.

De rest van de zondag verliep eigenlijk zoals elke zondag, het was slecht weer en de regen kwam met bakken uit de lucht.
Noa en Esmee hadden mij in ieder geval al laten weten dat ze het hele sex avontuur in de ochtend volledig meegekregen hadden en het wond ze in gekke manier op om een andere vrouw zo te horen genieten. Iets wat Myrthe niet had meegekregen, was dat de meiden al weer in behoorlijk geile bui waren.
Smiddags klaarde het een beetje op en konden we samen nog even lekker wandelen in het natuurgebied vlakbij, heerlijk samen op een terrasje met heater een biertje gedronken en snackje gescoord en we voelden ons net een getrouwd stel
“Den” was het, “Zouden ze het leuk vinden om een keer met mij wat te gaan doen, bios of shoppen?”
“Zolang jij betaald vinden ze het wel best denk, maar neem mijn kaart dan maar mee hoor” ik zag de euros al van mijn rekening vliegen in haar ogen.. “Maar vraag het zo” reageerde ik.

Weer terug naar ons getrouwde stel imitatie en heerlijk genietend van elkaars gezelschap en nog maar een biertje we vermaakte ons prima.
Myrthe pakte haar telefoon, “Huh onbekend nummer? In de app, “Eten jullie hier vanavond? Xx no en es”.
Ik zag het nummer en zei haar “Dat is Esmee, hoe komt die aan jouw nummer?”
“Ik zie het al, op facebook staat mijn nummer open, ze heeft mij een verzoek gestuurd, jeugd en internet, niets is meer veilig” ze voegde haar toe en appte na overleg, “lekker meiden wat eten we ?”
Ik had al schik in mijn zelf want ze laten water aanbranden samen.
“Eh we eten wat jullie meenemen, wij willen graag Pizza ” tel lag op tafel en we schoten beide in de lach, “wat een dozen die twee, ik zal ze wel eens wat bijleren in de keuken” ik vertelde dat ik de moed opgegeven had.
Langs het Pizza restaurant weer naar huis, dames hadden behalve de pizza ook het restaurant doorgeven en gingen beide voor een carpaccio pizza en inderdaad die is het lekkerst.

Na het eten en de koffie, was Myrthe haar spulletjes bij elkaar aan het zoeken, ze vroeg de meiden tussendoor ook over een uitstapje samen en daar waren ze beide heel enthousiast over, Esmee zag dat ze aanstalten maakten om naar huis te gaan en ze gaf aan, “blijf gewoon slapen joh” Myrthe zei spullen voor één nachtje bij zich te hebben maar de meiden hadden wel string en bh te leen, Noa keek een beetje en zei,”string s bh ik gok 65 b,c misschien, hebben we voor je” Myrthe lachte, “zo je hebt er kijk op, moet je wat mee gaan doen, lingerie winkel ofzo” toen lachte Noa “grappig dat je dat zegt, ik wil heel graag werken bij Victoria Secret.”
Maar Myrthe sloeg het af, ze wou niks overhaasten en in haar eigen bedje slapen, we namen afscheid en zwaaide haar uit, ik zou haar morgen weer ophalen voor werk.
Ik zat nog niet koud op mijn stoel, “Zo paps vertel eens, wat vond ze ons?” Ik vertelde de meiden dat ze hun beiden echt geweldig vond en dat ze gezegd had dat ze bloedmooi waren. “En nog meer?” Onderbrak Noa mij. En dat jullie lief waren en jullie niet konden koken maar wil ze jullie samen dat wel leren.
“Niks over de relatie tussen ons drieën, we hadden gister expres geen BH aan gedaan met ontbijt , was dat slecht van ons?”
“Nu je er zo over begint, ze vond het bijzonder dat er geen deuren op slot gingen hier, dat jullie inderdaad zonder BH liepen, dat ik jullie naakt gezien heb” “Heb je dat verteld!!?” Gilde Esmee
“Ja heb ik verteld, maar haar reactie daarop was een stuk gekker, ik citeer. Als ik een man was geweest en één of beide hadden een move gemaakt dan was ik overstag gegaan”
“Watttt” in koor, “Zou zij? Nee gekkie, serieus, zou zij als man ons gepakt hebben, haar eigen kind in dat geval”
“Precies mijn woorden en zij zei ja” dit moest even bezinken.
“Ik zie al aan jullie smoeltjes dat er iets broeit in jullie hoofdjes, wat is het?” “Haha nou ze is best aantrekkelijk, goed figuur echt een mooi gezicht, ben jaloers op haar wenkbrauwen, zou ze een beetje kunnen beffen?” “Esmee!!!, serieus wil je mij vriendin proberen te verleiden?”
“Geef ons halve dag papa, rijden we op haar mondje” ik wist niet wat ik hoorden, “Dennis, wij zien hoe ze kijkt naar ons, wij horen wat ze zegt en hoe, geloof ons nou maar, ze wil ons” Noa was vrij zeker van haar zaak dat was duidelijk.
Nu moest het bij mij even bezinken en ik had het deel even gemist dat Noa en Esmee hun shirtjes en trainingsbroek hadden uit gedaan. “Wij hebben nog een verassing voor je papa” ze draaide beiden om en ik zag twee plugjes zitten achter de touwtjes van hun stringetjes. ” Hebben we al paar uurtjes in” zei Noa. Wow wat een geil gezicht was dat, ze zaten beide met hun knieën op de bank te showen, ik kroop op mijn knieën naar ze toe en wreef over hun billetjes en duwde tegen de plugjes aan.
“Zo ja houd jullie billetjes maar open ja” ik drukte mijn gezicht tussen Noa haar billen en rook alleen maar lekkers, even bij Esmee ruiken, net zo lekker.

“Oh meisjes, ik wil jullie beide proeven nu, ” ik begon bij Esmee en likte haar kleine sneetje, haar geil smaakte weer zo lekker haar luchtje maakte mij snoeihard, ik spuugde een beetje op de plug en draaide hem rond in haar kontje, “Oh Jezus pap ja ga door, ik heb je tong zo gemist” kreunde ze.
Noa was haar onderlijfje aan het manoeuvreren zodat Es haar kon likken. Wat had ik dit gemist, dit kleine natte doosje en ik likte naar harte lust, ondertussen spelend met haar plugje. Ze kreunde en zuchten terwijl het plugje in en uit haar strakke reetje ging.
Noa had zo te zien al drie vingers van Esmee diep in haar kutje en werd behoorlijk geneukt nu.
“Even wisselen dames ik wil No ook even likken.” Ze switchten van positie en nu had ik het geurige kutje van Noa voor mijn mond, duwde mijn tong haar gaatje in en speelde ook met haar plugje, wat kontgeil op het plugje smeerde haar kontgaatje goed.
Ik was geil, en was ondertussen mijn broek aan het uittrekken onder het likken.

“Oh Noa ik ga je neuken met je plug in” ik perste mijn eikel haar kutje in, wat was ze nu strak, strakker dan ooit met de plug nog in haar, “ik scheur zo Den, het is zo strak ” kreunde Noa, ik moest wel wat meer moeite doen om mijn paal helemaal in haar kutje te krijgen, “Oh ik ben nu maximaal gevuld, Jezus wat lekker allebij mijn gaatjes gevuld” Noa werd helemaal gek, toen ik mijn tempo opvoerde en haar sandwichte op deze manier. “Sneller Den ik ga komen, sneller, neuk me harder” Noa gilde het uit van geilheid en ik stoote diep en snel in haar, een harde oerkreet en haar kut explodeerde, ik voelde geil uit haar spuiten en ze was helemaal buiten adem, “ik kan niet meer, ik heb geplast ik kan niet meer” “nee meisje geen plas, je hebt zojuist gesquirt” stelde ik haar gerust. “Nu ik pap nu ik , laat mij ook spuiten” Noa viel op de bank en wat lag wat te tongzoenen met Esmee en ik duwde mijn pik tegen haar kutje. Toen ik in haar drong zag ik haar gezichtje vertrekken ze moest er voor werken nu.
Langzaam perste ik hem in haar en voelde de plug in haar kontje zitten.”Oh pap dit past niet samen” ik negeerde haar en had bijna mijn hele pik in haar, “goed zo schatje, neem hem maar, je doet het super”

Noa aaide en streelde haar borsten en gaf haar kusjes, sprak haar moed in “je kan het hebben lieverd, ontspan en laat je afneuken als het sletje wat je bent” Noa haar woorden deden mij meer want ik werd er bloedgeil van. Beetje spuug erbij en langzaam voelde ik wat meer speelruimte in haar kutje, “het gaat wel papa het gaat wel, doe maar” en ik stoote mijn pik diep haar tienerdoosje in. Zo strak was ze nu, nog strakker dan ze normaal al was, ik neukte haar lekker maar wat Noa lukte lukt haar niet. Ze kon er niet op komen. “Geeft niet schatje, ik laat je zo ook wel nog wel lekker komen en wie weet ook spuiten”
Ze viel op de bank neer, en zuchtte diep, “mijn gaatjes zijn nog niet genoeg geoefend voor dubbele actie” ik kuste haar en wreef over haar kutje, “je deed het super schatje, papa heeft genoten van je lekker strakke kutje , kom eens hier” ik opende haar benen en haalde de plug eruit bij haar, direct er achteraan duwde ik mijn tong haar holletje in.

“Oja papa neuk me holletje met je tong, dit is zo lekker ” ik likte haar en zo verzachten dat de pijn wat van het brute geweld van zojuist in haar tiener doosje. “Wil je komen schatje, wil je spuiten?” “Ja, wil ik, wil ik” liet haar op de bank liggen en warmde haar eerrst goed op door haar clitje lekker te verwennen met mijn tong en zij zat alweer met haar vingers in Noa. “Ik wil komen papa, lik me sneller”
Dat was het teken, ik duwde 2 vingers in haar en vingerde de bovenkant van haar tunneltje behoorlijk stevig en snel, ik wreef en duwde snel en stevig over haar g plekje, Noa wreef over de clit van Esmee en ik neukte haar stevig door. Aan haar ademhaling, meer hijgen hoorde ik dat ze op weg was, iets sneller nu en ik voelde dat ze natter en natter werd. Alles spande ze aan, haar benen haar buikje en toen voelde ik het , ze greep mijn hand en ik voelde het geil langs mijn vingers. Een grote “Jaaaa fuck Jaaaa” en haar benen lagen ongecontroleerd te shaken op de bank, haar orgasme leek niet te stoppen en ze bleef shaken. Een grote natte plek tussen haar benen en druppels op haar dijen waren het bewijs van een spuitend orgasme.
“Ik kan , ik kan ik ik kan niet meer papa ik …”
“Lekker hè schatje” zei Noa en proefde het kutgeil van haar been. “Dacht dat ik dood ging zojuist, wat was dat” ” dat lieffie, dat was een heel nat orgasme”
Ze voelde haar eigen kutje en haar natte benen, “hoe dan, ik ben helemaal zeiknat, ow kijk de bank joh!!”
“Droogt wel weer, en anders nemen we een andere bank” ” ik ben even helemaal op zeg, ik kan even niks meer nu” zuchtte ze.

Daar zat Noa anders in, “Hé en ik dan” ik pakte haar beet en trok haar naar mij toe, haalde haar plug er voorzichtig uit en proefde haar kontje. “Zalig lieverd, me pik reageerde hier zo te zien wel op, zal ik schatje? Wil je dat ik dat kontje even lekker neuk?” Ze zat al klaar en trok haar billen wat uit elkaar, ik schoof vrij makkelijk mijn pik haar kontgaatje in en dat warme gaatje voelde weer zo goed. Stevig pomte ik direct me paal haar darmpje in en het duurde door haar knijpen met haar spiertje nu niet lang meer voor ik moest spuiten. Esmee moedigde mij aan van de zijkant “Goed zo pap, misbruik dat sletje maar, neuk haar strakke reetje maar goed, sletje verdient het” Noa lag te kreunen in een kussen terwijl haar kontje geneukt werd.
“Ja pap pak haar hard, spuit haar vol” en ondertussen was ze de clit van Noa aan het mishandelen met haar vingers, hard wrijfend en drukkend, “vind je lekker he sloer, als ik je clit zo bewerk, kom maar dan, kom maar terwijl je lekker in je kontje geneukt wordt ” behalve ik had Noa het ook niet meer en nadat zij gilde in het kussen spoot ik ook mijn ballen leeg in haar darm.

Nu lagen we alledrie uit te puffen op de bank, naast het kutgeil van Esmee perste Noa mijn zaad onbewust uit haar kontje en dat druppelde nu ook op de bank, “Oh shit Den ik loop leeg op de bank” de geur in de kamer rook naar porno, zoete beetje weeïge lucht van kut en kontgeil, wat een bende maar wat een geile avond met die twee. Ik keek rond, zag overal rond en op de bank sporen van porno, fuck dit was wel even anders dan een recht toe recht aan sex date. Ik keek naar twee tongende meiden waarvan 1 aangaf een beurs kutje te hebben en de ander had wat moeite met zitten, “pap” was het, “ja schatje” “dit was echt niet normaal, maar dank dat je ons ik spreek nu voor beiden, dit geveven hebt” ik lachte enkel,
“Maar doe je dit ook met Myrthe? Want dan is het knap dat ze nog kan lopen”
Ik lachte wat en zei ” Myrthe wil het inderdaad soms zo ja, als ze echt geil is wil ze echt misbruikt worden in al haar gaatjes en die houd ook van een beetje pijn, spanken vooral”
“Oh wanneer ga je ons spanken daddy” “Deze daddy gaat douchen en beetje slapen, jullie zijn welkom in de douche en in bed”
Ik viel na uurtje in slaap met twee blote geile meisjes naast me.

Ik was al vroeg wakker want ik moest werken en strompelde in mijn boxer naar beneden, de dames hadden besloten een dag te skippen van school, dat kon blijkbaar.
Die lucht hé, het rook nog naar porno, Hmm de vlek was niet echt tof opgedroogd, ik had er kleed overheen gegooit en dacht weer even terug aan gister avond. Sprak mezelf moet in en met mijn koffie onder de douche, half uur later zat ik in de auto, briefje neergelegd voor de de meiden,
“Zoeken jullie even een nieuwe bank uit 2.5 zits en stuur fotos, kus pap”
20 min later zag ik haar al staan, Myrthe was er ook weer klaar voor. Stapt in, kussen elkaar en we waren weer onderweg. We zijn beide niet zulke praters s’morgens, meer dan strikt noodzakelijk komt er niet echt uit, ja na 2 espresso begin ik tot leven te komen.

“Hoe was je avond Den? Nog gezellig nadat ik weg was?” Ik vertelde enkel het deel dat hun alles van Myrthe wilden weten en dat ze uitkeken naar kookles en shopping. Twinkeling in Myrthe haar ogen, hė ik zag het goed, ze zat gewoon in zichzelf te lachen.
Werk was werk, niet een heel bijzondere dag, Noa had geappt dat met noeste arbeid en een föhn de bank weer spik en span was, ze hadden van alles opgezocht op internet en waren wezen shoppen voor schoonmaak middelen. Scheelt weer geld dacht ik stiekem.
Myrthe had achter mijn rug met Esmee geapt ivm boodschappen, zij zou vanavond samen met de meiden noodles gaan maken, dat deel kreeg ik pas mee toen we in de auto zaten en ik de verkeerde afslag nam..
Thuis werden we al opgewacht, en kon de kookles beginnen. Ik had het moeten filmen achteraf, wat een slapstick, ze waren nog niet echt wifey material qua koken in ieder geval.

Ik zat met een biertje toe te kijken vanaf de eettafel, drie kontjes, drie schortjes, drie heerlijke vrouwen en ik was toeschouwer, lol hadden ze zeker en alles wat er gezegd werd was dubbelzinnig, knap hoe je noodles erotisch kan maken.
De dames waren elkaar wel de hele tijd aan het bekijken, nou ja Myrthe haar ogen dwaalden vaak af over hun lichamen en andersom namen ze Myrthe ook helemaal op met hun ogen. Een toevallige tik van Myrthe op de billen van Noa, jaja toevallig en oops dacht het niet, de tweede keer in iedergeval niet meer, maar Noa deed of ze gek was. Haar knipoog naar mij zei genoeg, ze had het echt wel door en wist dat ook ik het gezien had.
Het eten was door de goede coaching erg lekker en papa mocht afruimen en koffie maken terwijl de dames hun wenkbrauwen door de kundige handjes van mijn lief onder handen lieten nemen.

Leuk om ze zo te zien hoor, alledrie vrouwen dingen aan het doen, opmaken, haartjes werden gestijld, ze zagen er alledrie echt goed uit zeg. Je snapt dat mijn gedachten een kant op gingen die een beetje fout was. Esmee had Myrthe nu ook al een paar keer ‘per ongeluk’ aangeraakt en ze waren haar gewoon aan het versieren die twee, handje te lang op haar rug, per ongeluk een bil raken, complimentjes, wat waren die twee van plan?
Ik zat lekker tv te kijken en hoorde van alles achter mij giegelen en een hoop lol hebben en daar kreeg ik echt een goed gevoel van, gevoel van gezinnetje al klonk dat weer behoorlijk gek in mijn hoofd.
Opeens waren ze weg uit de kamer en boven met zijn drieën..Ik had niet zoiets van waar zijn ze maar toch beetje gek, stond wat te luisteren onderaan de trap.
Noa, “Zo hé Myrt jij kan dat rokje echt wel hebben hoor, draai eens, Ja echt goed en helemaal je kontje zo”
Myrthe “Denk je echt? En nu dat blousje erop? ”
Esmee ” Ja pas maar even, hé een Marlies dekkertje Myrt, staat goed”
Myrthe” Dank je , beetje push up wel maar hij zit echt lekker ”
Noa” Push up heb jij toch niet nodig, kleine patch onder in de bh doen werkt ook”

Ik vond dit gesprek wel de juiste kant op gaan, ik dacht in plaatjes.

Esmee “Wow Myrthe als je zo naar beneden gaat pakt papa je direct hahaha”
Myrthe” Dan haal ik de achterdeur niet denk je? Grijpt die mij en gooit die mij op de tafel”
Noa” Jullie hebben wat met die tafel he, haha”
Myrthe “Oke Touche jullie hebben ons gehoord zeker ?”
Esmee” Was niet te missen, haha maar wij oordelen niet, als het geil is mag alles”
Myrthe”Alles?”
Noa “Alles wat de ander ook wil”
Myrthe “Uiteraard, maar jullie hebben al heel wat ervaring neem ik aan, als ik dat vragen mag hoor”
Esmee “Ja wij zijn geen maagd meer nee, hebben al een hoop geëxperimenteerd samen en met jongens ook maar ik vind een vrouwen lichaam het mooiste en fijnste”
Myrthe “Als ik zo naar jullie kijk snap ik jullie beiden heel goed, kijk nou toch wat een prachtige vrouwen hier staan”
Noa “Je mag meedoen hoor”
Myrthe “Sst is hier gehorig als wat, maar ik ben hetero meiden”
Esmee “Ja wij ook als het uitkomt, kom we gaan omkleden en naar beneden voor we stoute dingen gaan doen met je”
Myrthe “Oh sluiten jullie mij op hier?
Noa “Om mee te beginnen wel ja, haha kom ik doe mijn pak weer aan en ga naar beneden ”
Myrthe “Noa jij hebt echt een goeie kont hoor, ja jij ook Esmee, ik kan toch wel eerlijk zijn tegen jullie als meiden onder elkaar?”
Esmee “Ja uiteraard, en kijk in de spiegel, jou lichaam is ook super en je hebt een mooie BH en waarschijnlijk ook wel mooie borsten”
Myrthe “Peertjes heb ik ”
Noa “Oke ik word nu warm, moet hier weg”

Noa kwam als eerste naar beneden, ik stond beetje bij de tafel te hangen, ze liep op mij af en fluisterde “Den, nog niet eens een halve dag, ze kreeg nu al een kleurtje, als we willen pakken we haar nu nog, dikke kus”
De andere twee kwamen ook naar beneden en wat zagen ze er lekker uit zeg, alledrie echt lekker.
“Zo, ik zie dat de make up en wenkbrauwen gelukt zijn, jullie zien er alledrie echt heel goed uit nu”
Myrthe lachte, “Lief, wat een onwijs leuke meiden hier in huis echt ik heb genoten van ze, was alweer even geleden dat ik lekker kon tutten met vrouwen”
“Nou ze zijn hier elke dag dus leef je uit met ze”
“We gaan dit zeker vaker doen, girl groep, als hun dat ook leuk vinden tenminste” ja was het in koor.
“Maar het is al 22:30 ik denk dat ik naar huis ga lieverd, morgen weer vroeg op, wil je mij brengen schatje?”
En zo werd er nu afscheid genomen met kusjes en knuffels, en bracht ik mijn schatje thuis.
Lekker in de auto even wat zoen schade ingehaald in de garage, en was bijna een pijpscene geworden. Nooit loopt hier iemand en nu continu, werd me ook al niet gegund, dus ik even mee naar binnen.

“Oh Den ik voel dat je mij gemist hebt, zal ik die eens bevrijden?” En zo zakte ze op haar knieën en knoopte mijn broek los, haar warme mondje gleed strak over mijn paal, ze pijpte me zalig af en ik zag bijna mijn hele paal haar mondje in gaan, wat kan ze dat goed. Haar handje kneeden mijn ballen en ik werd alleen maar geiler, “Oh schatje mag ik op jou klaarkomen?, ga liggen” ik ging op haar bank liggen en ze deed gauw haar broek en slipje uit en wreef even over en door haar lipjes, ging op mij zitten en wreef even met mijn eikel tussen haar schaamlippen. Ik voelde hoe ze langzaam mijn paal in haar krappe kutje liet verdwijnen, “niet bewegen lieffie laat mij rijden ” en ze neukte mij nu, haar clit wrijvend over mijn onderbuik/lies om zich zelf zo naar een hoogtepunt te neuken. Handen knijpend in het kussen waar ik op lag, gefocust op haar orgasme, ik voelde haar warmte over mijn paal gaan en haar gezicht vertrok en toen ontspanning.
Ze bleef doorijden maar ging wat rechter op zitten en liet mij nu bijna helemaal eruit gaan en weer terug, ik begon mee te stoten en na paar minuten voelde ik ik dat ik klaar ging komen.,”nee niet zo, neuk me van achter” en ze stapte ze van mij af en liet mij achterlangs binnen in haar warme natte grotje. Ik wreef wat over haar sterretje en de gedachte om haar kontje ook te neuken, maakte dat ik snel kwam in haar, en spoot mijn zaad in haar zuigende kutje.

“Blijf je vannacht bij mij lieffie?” Vroeg ze me
Is goed schatje, ik rijd even snel op en neer over een uur ben ik er weer, gauw even kleding halen.
“is goed ik ga even douchen en lig op bed op je te wachten.”
45 min later stond ik onder haar douche en toen ik de slaapkamer in liep lag ze bloot met opgetrokken benen en haar handje op haar kutje.
“Hij is weer helemaal fris en schoon” ik kroop naast haar en zoende haar eerst, daarna dwaalde mijn mond af over haar tepels en buikje, ze trok haar lipjes een beetje open en ik kon haar geile nectar proeven met mijn tong, drukte haar benen omhoog en begon haar sterretje te verwennen, zacht gekreun en zuchtjes verlieten haar mondje, “Oh ja lieffie zo lekker als mij zo verwent daar, ga door” en ik rimde haar kontje goed. Weer terug naar haar kutje en voorzichtig wel een vinger haar kontje in en twee in haar kutje.

Dat is zo geil gevoel om een vrouw zo te sandwichen met je vingers. Afentoe even vingers eruit en weer tong in dat kleinste gaatje, de weeïge smaak maakte me gek, en haar ook, ze lag te kreunen om meer en ik zag aan haar dat ze dit niet lang ging houden. Ik vingerde haar weer terwijl ik haar clit tussen mijn tanden zoog, haar handen hadden kroelde door mijn korte haar en na een 20 seconden spande ze haar beenspieren aan en hield haar adem in, haar ontlading, hard gehijg en gesteun volgde en het trillen van haar bovenbenen. Een vrouw na haar orgasme vind ik het mooiste, totale ontspanning en alles is super gevoelig, de minste aanraking van haar clit of tepels resulteert in stuiptrekkingen.
Ik likte haar dijbenen en kwam omhoog naar haar oksels en armen, ik likte haar oksels en haar onderarmen, langzaam kwam ze weer terug naar aarde. Ik keek haar aan, die ogen weer. “Godver zeg, wat doe je mij elke keer aan, je wordt mijn dood nog eens”
“Wel een mooie dood” fluisterde ik in haar oor.

Na wat zoenen, voelde ze mijn pik, die was even in rust stand gegaan en lag slap op mijn been, “ik ga mijn vriendje even wakker maken, liggen jij!” Ze kroop tussen mijn benen en begon weer met haar pijp en lik kunsten. Geen cm werd over geslagen, ze zoog en sabbelde mijn ballen haar mond in terwijl ze mij aftrok , weer terug en proberen om haar neus tegen mijn buik te krijgen, haar vinger teasend tegen mijn kontgaatje, beetje wrijven en nat gemaakt in haar mond voelde ik haar vinger mijn kontje inglijden.
Heerlijk om zo verwend te worden door haar, mijn prostaat werd gemolken terwijl haar keel kneep in mijn eikel, volle overgave hoe zijn mij afzoog.
Ik raakte haar hoofd even aan om aan te geven dat ik dit niet langer kon ophouden maar ze bleef doorgaan, haar vinger helemaal in mij duwend tegen mijn genots plek van binnen, haar mond op en neer en met haar andere hand om mijn pik heen. Het kwam uit mijn tenen en ik voelde mijn hele lijf verkrampen en ontladen in haar mond. Dit is echt één, misschien wel de lekkerste manier om te komen. Ik hoorde haar slikken en ze liet mij verslappen in haar mondje.

“Wauw lieffie , dit was zo lekker” ik voelde haar tong weer een spoor naar boven trekken en voelde haar tong mijn mond verkennen, “Lekker he schatje? Ik vind het zo geil om je zo te verwennen”
Ze lag half op mij en sloot haar ogen, op dit moment was ik weer zo gelukkig. We draaiden lepeltje lepeltje en zij duwde haar billen tegen mijn slappe pik en viel in slaap.
Weer die wekker, de dagelijkse routine begon weer, dag verliep eigenlijk vlot gelukkig maar.
Bleek dat de dames Myrthe hadden gevraagd om mee te gaan sporten in de avond, wat ik niet wist overigens.
Ik had dus even 2 uurtjes voor mijzelf en dacht, even helemaal niks..
2 uur ging veel te snel voorbij en ik hoorde ze al aankomen rijden, nou ik hoorde de radio in haar auto eerder, paar min later kwamen ze binnen,
*Hooiiii , zo vermaakt met al je vrienden paps?”
“Ja was heerlijk rustig, wil je even de koffie aanzetten als jullie naar boven gaan om te douchen?”
“Oh hoeft niet lieverd” zei Myrthe “De meiden wilden daar douchen.”

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 7226 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Myrthe en mijn meiden deel 2”

Plaats een reactie