BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Culturele Integratie 2

Kennismaking met Elif, maar zonder kleding

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Ze merkt dat. “Wil je me niet aankijken Rick ?” vraagt ze. “Jawel” zeg ik, “maar dan geraakt ik veel te opgewonden, dus doe ik dat beter niet.” Ze kijkt verbaasd. “Zou je willen commentaar geven als ik iets doe ?” “Wat bedoel je precies ?” vraag ik. “Simpel” zegt ze. “Ik heb nog nooit een man, zelfs maar aangeraakt.” “Mesut raakt mijn aan als ik met hem seks moet doen, maar ik mag hem niet aanraken, hij ramt zijn pik in mijn kut of mond, maar ik mag van hem mijn handen niet op zijn lichaam leggen.” “Ik wil weten wat je voelt als ik je aanraak.” “Dat lijkt me geen probleem” zeg ik. “Daarnet toen je me besnuffelde, voelde ik je adem als een streling over mijn lijf gaan.” “Is dat wat je wil horen ?” “Ja” zegt Elif, “maar ik wil ook weten of je het aangenaam vond of niet of ergens tussenin.” “Het was best aangenaam Elif “ zeg ik. “Je mag ook zeggen wat je wilt dat ik doe” zegt Elif. “Ik beloof niet dat ik dat dan ook doe, maar dat zien we dan wel.” “Ik zou graag je huid tegen de mijne voelen” zeg ik. Als reactie legt Elif een hand op mijn borstkas. Ik voel die warme hand. Ze kriebelt een beetje door mijn borsthaar. Ik ben dan wel blond en op het eerste gezicht zie je dan ook niet veel borsthaar, maar het is er wel. “Als ik iets lekker vind, zeg ik gewoon het woord ‘groen’ en dan kies je zelf of je dat wat je doet, verder doet of niet” zeg ik. Elif knikt. Eigenlijk is dit een beetje overbodig, want pijn lul snokt een paar graden hoger de lucht in. Elif kneed zachtjes mijn borst. Ik laat begaan. “Mag ik suggesties doen” vraag ik haar. Weer knikt ze. “Met je tong over mijn tepels gaan geeft veel groen” zeg ik. Ze kijkt naar mijn borstkas. Ik ben niet echt groot, zoals al gezegd een meter achtenzeventig, Elif is een hoofd kleiner en dus haar mond komt ongeveer bij gewoon rechtstaan ter hoogte van mijn tepels.

Ze nijgt een beetje voorover en geeft een likje op mijn linker tepel. Ik zie dat ze ondertussen met haar andere hand één van haar eigen borsten zachtjes kneedt. Mijn pik komt nog iets rechter. Haar neus zit in mijn borsthaar en ze snuffelt nog een beetje. Ze geeft nog een paar likjes op mijn tepel en kust daarna zachtjes de andere. “Groen” zeg ik. Ze trekt een beetje terug, laat haar éne borst los en begint nu met haar beide handen over mijn borstkas te strelen. Ik laat begaan. Ze krast af en toe lichtjes met haar nagels over mijn vel. Dan ineens schuiven haar handen onder mijn armen door naar mijn rug en ze drukt haar hele voorkant tegen me aan. Ik voel haar dikke borsten tegen mijn buik. Mijn lul steekt een beetje scheef tegen haar onderbuik, ze drukt met haar handen op mijn rug en omhelst me op die manier. Ze heeft een heel zacht velletje. “Groen” zeg ik, terwijl ik met heel veel moeite mijn handen gewoon naast mijn lichaam naar beneden laat hangen. Mijn pik duwt harder tegen haar onderbuik. We staan zo een paar minuten stil in haar woonkamer. Zij omstrengelt mij en ik sta er gewoon bewegingsloos van te genieten.

Na een paar minuten lost ze haar greep, en duwt me in de richting van de lange sofa. ”Ga maar languit liggen” zegt ze. Ik ga languit op mijn rug op de sofa liggen. Die heeft een heel breed zitgedeelte en ik lig er comfortabel op. Ik leg mijn armen boven mijn hoofd op de sofa en wacht af. Nog een geluk dat ik elke morgen mij grondig douchte. Elif staat naast de sofa en kijkt naar mijn lichaam. Dan bukt ze zich voorover en geeft een paar likjes op één tepel. Daarna gaat haar hoofd naar mijn linker oksel en ze snuffelt erin. Gezien ik nog geen twee uur ervoor gedoucht had, ruik ik lekker fris, maar toch ben ik enigszins verbaasd. Elif geeft een klein likje in mijn oksel. “Groen” zeg ik. Ze hoort dat en geeft met haar hele tong een lange haal over mijn oksel. “GROEN” zeg ik veel harder. Alhoewel ze hem niet aanraakt, staat mijn pik op mijn onderbuik te trillen van genot. Ze geeft nog een paar ferme halen van haar tong over mijn oksel en doet daarna hetzelfde met mijn andere oksel. Door dat te doen, komt ze half over mij liggen met één van haar oksels iets boven mijn hoofd. Ik hef mijn hoofd een beetje op en geef ook een lik van mijn tong in haar geschoren oksel. Ze verstijft even. Ik geef nu ook een hele lange haal met mijn volle tong door haar oksel. Ze ontspant en ik hoor haar zuchten. Elif begint nu met lange halen mijn oksel verder te likken, af en toe stopt ze even om de smaak op haar tong te proeven en dan doet ze verder. Ik kreun lichtjes. Haar tong gaan nu verder naar mijn hals toe. Ik dwing mijn handen boven mijn hoofd te blijven liggen. Ik neem met één hand de pols van de andere arm vast en geniet verder. Elif likt nu met de volledige breedte van haar tong, met lange halen in mijn hals tot tegen mijn oor. Dan kust ze zachtjes mijn oor en likt daarna eronder terug verder tot tegen mijn andere oor. Weer een kusje. Ik voel haar tong mijn oor binnendringen. “Groen” zeg ik. Ze likt nu driftig mijn linker oor. Ik kreun. Het is alsof zij mijn oor aan het ‘tongen’ is, net zoals bij een passionele tongkus. Ik geniet. Ze stopt met het oor en begint nu mijn gezicht te likken. Ik kreun feller.

Ze gaat met haar tong met lange halen over mijn gelaat, over mijn ogen, mijn jukbeenderen, mijn kin en ze likt op die manier heel mijn gezicht af. Hier en daar voel ik haar speeksel van mijn gelaat in mijn hals druipen. Opeens voel ik haar mond op mijn lippen. Haar tong streelt mijn lippen. Ik doe niets en laat haar doen. Ze likt mijn boven- en onderlip. Ik open mijn mond een klein beetje. Haar speelse tong glijdt even naar binnen, dartelt wat rond en schiet dan weer met lange halen over mijn gelaat. Ik zucht. Opeens weer die tong tegen mijn lippen. Ze streelt er weer even mijn beide lippen mee, dan steekt ze haar tong terug in mijn mond. Deze keer zuig ik krachtig op haar tong en laat mijn tong ondertussen rond de hare dartelen. We tongen hevig en passioneel met mekaar. Dat duurt wel even. Ik kan dat gezuig op haar tong niet langer volhouden en als ik even naar adem wil happen, trekt ze haar tong terug en schiet ermee over mijn borstkas naar mijn buik. Elif zit ondertussen op haar knieën naast de sofa. Ze legt haar hoofd op mijn buik met haar ogen richting mijn lul. Ik kan het niet zien, maar met haar linker hand pakt ze de stam van mijn pik vast en beweegt er lichtjes mee op en neer. Ik kreun. Blijkbaar onderzoekt ze mijn lul vanop een centimeter of tien. Ik voel haar hoofd er naartoe bewegen. Uit mijn eikel komt wat voorvocht. Ik voel het tipje van haar tong tegen het topje van mijn eikel komen en ze geeft een heel klein likje. Ik kreun veel harder terwijl zij mijn voorvocht proeft. Ik zucht diep. Even dacht ik dat ze mijn lul in haar mond zou nemen. Maar ineens staat ze recht, zwaait een been over mij heen en gaat gehurkt met een voet plat naast mijn heup aan elke kant zitten. Ik knijp met mijn éne hand hard in mijn pols om mezelf te dwingen mijn armen en handen niet te gebruiken.

Haar kutje zweeft zo’n tien centimeter boven mijn harde pik. Met één hand grijpt ze die weer vast en zet mijn eikel tegen de ingang van haar kutje. Ze kijkt naar mij met verglaasde ogen. Haar borsten bengelen voor mij en heel langzaam laat ze zich over mijn lul zakken. Die glijdt langzaam en gemakkelijk in haar doornat kutje. Ze schuift hem in één beweging dieper en trekt haar hand terug. Heel haar onderkant zakt dieper en dieper tot mijn pik helemaal in haar begraven zit. Ik beweeg niet, maar kreun van genot. Mijn lul staat quasi rechtop in haar. Met haar gestrekte armen en haar handen leunt ze op mijn borstkas. Ze zit een beetje voorover gebogen. Ik voel mijn pik diep in haar trillen. Elif beweegt niet en geniet van haar ‘gevuld zijn’. Ik beweeg ook niet en probeer met de spieren van mijn lul die wat te laten schokken binnen in haar. Mijn anus trekt bij elke schokpoging een beetje samen. De blik van Elif verandert van starend naar mijn gelaat zonder mij echt te zien, naar iets van verwondering. Dat moedigt mij aan om met mijn lul meerdere kleine schokjes binnen in haar te geven. Er verschijnt een glimlach op haar gelaat.

Heel traag heft Elif haar kontje op zodat mijn pik tussen ons in, weer een beetje zichtbaar wordt. Ze gaat omhoog tot enkel de eikel nog in haar zit. Dan gaat ze met een zucht terug neerwaarts tot haar volle gewicht op mijn heupen rust. Ik doe niks en geniet. Langzaam gaat ze weer omhoog en daarna terug helemaal naar beneden. “Blijf zo even zitten” zeg ik. Ze kijkt me aan. Ik laat mijn pik binnen in haar nog een paar schokjes geven. Ze glimlacht weer. “Kantel nu je bekken achterwaarts en terug voorwaarts” zeg ik. Ze doet wat ik vraag. Door deze beweging glijdt automatisch mijn pik ietwat uit en terug in haar, maar veel belangrijker, telkens ze haar bekken achteruit kantelt en haar kontje zo wat omhoog duwt, voel ik haar kittelaar over mijn schaambeen heen en weer schuiven. Ze buigt dieper voorover om het kantelen van haar bekken te vergemakkelijken. Haar mooie donkerbruine tepels schuren nu lichtjes over mijn borstkas. Ze strelen me als het ware. Die tepels waren al hard, maar die lijken nog harder de worden door de streling van mijn borsthaar en -huid. Je hoort mij echt niet klagen. Ze begint harder en harder haar bekken voor- en achteruit te kantelen en rijdt zich op die manier klaar.

Zo ver is ze nog niet, maar ze doet haar best. Ik zie zweetdruppeltjes op haar voorhoofd verschijnen. Haar borsten bewegen heen en weer. Ik kreun zachtjes, Elif beweegt driftiger, bijna verbeten. Ik vraag me af of ze zo kan klaarkomen. Haar vingers van beide handen en haar nageltjes aan haar vingers klauwen nu in mijn borstkas. Haar bekken beweegt nu hevig en hard over mijn pik. Een aaneenrijging van onsamenhangende klanken ontsnapt uit haar mond. De ‘ooooooohhhhhhh’s’ en ‘aaaraaaaaarrrghhhh’s volgen mekaar op. Ze begint alsmaar luider en heviger te hijgen en te kreunen. Met haar klit ramt ze fanatiek over en weer over mijn schaambeen. Ik voel dat mijn en haar schaamstreek veranderen in een poel van vocht. Ik kreun ook. Elif gaat in overdrive, ze knalt nu hard over mijn opstaande pik heen en weer. Zweetdruppeltjes vallen van haar hoofd en hals op mijn borstkas en gezicht. Ik lik mijn lippen en proef een zoute smaak als er toevallig een zweetdruppeltje op mijn lippen valt. Ik probeer aan iets anders te denken en ik hou krampachtig mijn pols vast. Elif rijdt nu als een bezetene over mijn onderlichaam, met een langgerekte oerkreet gilt ze op het moment dat ze klaarkomt. Ik dacht bij mezelf, dat moet half Antwerpen gehoord hebben. Ze blijft maar gillen en kreunen, haar haren zwiepen in het rond. Alsof ik een heel plaatselijke stortbui op mijn onderlichaam krijg, zie ik haar spuitend in mijn schaamhaar klaarkomen. Godzijdank ben ik nog niet klaargekomen doordat ik mijn aandacht op het plafond gefocust had. De bewegingen van Elif vallen stil. Mijn pik staat nog steeds recht in haar. Heel haar lichaam trilt en langzaamaan verslapt ze. Ze plooit haar armen en laat zich, met mijn lul nog in haar, voorover vallen. Haar borsten worden tegen mijn borstkas geplet. Haar hoofd met haar dikke haardos valt naast mijn hoofd op de zetel. Ze kust heel lief in mijn hals. Ze ligt zo een tijdje bovenop mij. Ik hoor haar snikken naast mijn hoofd. Elif weent met haar gezicht in de sofa gedrukt. Ik kan me niet langer beheersen en trek mijn armen naar voren. Met één hand streel ik zachtjes door haar haren op haar achterhoofd. De andere hand laat ik op haar onderrug liggen.

Minutenlang liggen we zo. Zij snikkend, half zittend en half liggend bovenop mij. Ik met mijn hand op haar achterhoofd en op haar onderrug. Ik draai mijn hoofd een beetje naar rechts, zover ik kan en ik kus haar midden in haar weelderige haardos. Ik snuffel met mijn neus in haar haar en ruik Elif. Heel zachtjes aan vermindert het snikken. Mijn beide handen maken kleine streelbewegingen. Ik voel dat haar ademhaling beetje bij beetje rustiger wordt. Ik geniet van dit zalig moment. Na enige tijd, als ze veel rustiger geworden is, drukt ze haar bovenlichaam wat omhoog. Ze kijkt naar mij met neerhangend hoofd omkranst met die dikke zwarte krullen. Ze fluistert : “dank je.” En ze zet zich terug rechter. Dan wordt ze bewust van het feit dat mijn lul nog steeds in stijve toestand in haar zit. Ze wil ervan af stappen, maar ik hou haar tegen en zeg : “rustig maar meisje.” “Blijf maar zitten.” Ze gaat wel wat rechter zitten en mijn éne hand glijdt uit haar haren. Ik leg mijn beide handpalmen onderaan haar billen tegen haar kontje en duw haar een beetje omhoog om haar daarna terug te laten zakken. De woorden ‘oranje’ en ‘groen’ en het feit dat ik haar niet mocht aanraken, ben ik al lang vergeten. Elif wordt zich nu terug bewust van het feit dat er een harde lul in haar kutje zit. Gehurkt en aan haar kontje ondersteund door mijn twee handen, beweegt ze zich terug opwaarts tot mijn lul nog enkel met de eikel in haar zit. Dan laat ze zich als het ware terugvallen op mijn onderlijf om dan direct terug omhoog te gaan met haar kontje. Ze moet over goeie beenspieren beschikken, want bij het opwaarts bewegen hoef ik nauwelijks te helpen met mijn handen.

Ik doe niets anders dan met mijn handen haar op en neerwaartse bewegingen een beetje begeleiden. Haar prachtige borsten zwiepen voor mijn neus heen en weer. Ik hap ernaar, maar mis meerdere keren, tot op een bepaald moment ik een tepel tussen mijn lippen te pakken krijg, ik zuig die samen met een deel van haar grote borst in mijn mond en laat binnenin mijn tong rondjes draaien rond die tepel. Ze kijkt met enige verbazing naar beneden en ziet wat er gebeurt met haar borst. Ze valt stil met de op en neerwaartse bewegingen en geniet van mijn gezuig aan haar tepel, na enige tijd trekt ze die borst uit mijn mond maar duwt direct de andere tepel tegen mijn lippen. Ik doe weer hetzelfde maar knabbel nu af en toe zachtjes op die tepel. Als ik dat doe, worden haar ogen groot. Ik kijk omhoog en vang haar blik. Eén en al opwinding en verbazing straalt ze uit. Meermaals wisselt ze van borst zodat ik om beurt elke borst kan verwennen. Na enige tijd begint Elif terug met haar bekken op en neer te bewegen. Ze gaat alsmaar sneller en sneller. Tegelijk probeert ze haar klitje terug tegen mij te duwen. Ik kan niet meer volgen met het likken aan haar tepels en druk in plaats daarvan mijn hoofd tussen haar magnifieke grote borsten. Mijn handen ondersteunen nu niet meer haar billen, maar ik verleg ze links en rechts bovenop haar heup.

“Groeeeeennn” schreeuw ik half versmacht van tussen haar borsten. Elif gaat nu fel op en neer. Ik voel dat mijn sperma zich niet lang meer in mijn lichaam kan houden, de druk wordt groter en groter, ik voel het borrelen. “Elif” fluister ik, “ik ga klaarkomen, als je dat niet in jouw kutje wil, zul je er moeten afkomen.” Ze kijkt me met glazige, bijna fanatieke ogen aan en zegt : “spuit maar, spuit diep in mij.” Ze heeft die zin nog niet helemaal uitgesproken of ik kreun : “Elif, schatje, ik kkkkooooooommmm” en ik voel de ene straal na de andere diep in haar tegen haar baarmoeder schieten. Elif drukt haar bekken hard naar beneden op dat moment en wrijft haar klit hard op mijn schaambeen en ineens gilt ze : “ik oooooookkkkkkk” en ze komt zo gillend klaar op mijn spuitende piemel. Ik schuif mijn handen naar haar rug op haar schouderbladen en in haar haar en trek haar zo naar beneden. Haar gelaat komt naar het mijne en met mijn neus in haar haren en wang tegen wang hijgen we zo nog een tijdje door tot de spasmen van het klaarkomen helemaal weggeëbd zijn. Ik draai mijn hoofd een beetje, kus haar zachtjes op haar wang en fluister : “dankjewel liefje, dat was goddelijk.”

We blijven nog een hele tijd zo liggen, Elif boven op mij, haar borsten plettend op mijn borstkas, mijn slapper geworden lul nog in haar doornat kutje, mijn handen in haar haren en de hare in mijn haren. Ik ruik haar geuren, haar zweet, haar geilheid, haar specifieke ‘Elif-geuren’ en geniet. Na zeker een kwartier, komen we beiden moeizaam en met tegenzin recht en lopen naar de douche die naast de keuken is. We wassen mekaar onder het deugddoende warme water en ik bewonder weerom haar mooie lichaam. Nadat we terug aangekleed zijn, zie ik Elif terug zenuwachtig worden. Ik drink het restant van de ondertussen koud geworden thee op en zij fluistert, “wil je alsjeblieft weggaan ?” “Je weet nooit dat iemand je hier ziet, ik kijk wel eerst even in de straat” en ze gaat naar de voordeur. Ze steekt haar hoofd buiten, kijkt rond, ziet niemand, wenkt me en als een dief in de nacht verdwijn ik uit haar huis.

Ik loop in de richting van mijn appartement en bedenk me onderweg dat Elif wel een enorm risico genomen heeft om mij in haar thuis binnen te laten. Eerst en vooral woont zij in een buurt met nogal wat Marokkaanse en Turkse bewoners, als één van hen mij uit het huis van Elif zag komen dan weet je nooit of die informatie niet bij Mesut belandt, daarnaast kan haar man, als die tijd heeft om regelmatig de bakkerin van naast zijn kebab-zaak te neuken, dan heeft die ook tijd om even over huis te komen en dan waren de poppen zeker aan het dansen. Dergelijk risico kunnen Elif of ik niet meer nemen en die gedachte doet mij besluiten om niet naar huis, maar naar mijn stamkroeg “bij den John” te gaan. John is een boezemvriend van mij geworden en is cafébaas maar woont een blok of vijf weg van waar ik woon. In zijn buurt wonen geen Turken of Marokanen, dat is een doodlopende straat en hij heeft er een appartementje op de bovenste verdieping van een zes étages tellende blok. Geen directe buren, een prachtig uitzicht en als er lawaai gemaakt wordt, geen kat die dat hoort.

Ik stap het café van John binnen en zet me aan zijn toog. Nadat John mij een trappist bracht, vraag ik hem of hij voor mij iets wil doen. Het is eind van de voormiddag en er is nog niet veel volk in zijn kroeg. “Voor jou alles, Rick” zegt John. Dat is enigszins begrijpelijk als de mijn ‘Dilemma-verhalen’ leest. “John” zeg ik, “ik zoek een liefdesnest, discreet en wat uit de buurt en ik dacht daarbij direct aan jouw appartement.” John grijpt achter zich in de kast waar alle lege glazen staan, keert zich terug om en geeft mij een sleutel. “Voilà” zegt hij, “dit is een reservesleutel van mijn appartement, ik ben daar bijna nooit omdat ik elke dag, behalve de woensdag, mijn sluitingsdag, hier van tien uur ‘s morgens tot een stuk na middernacht in dit ‘klote-café’ sta en meestal blijf ik hier zelfs overnachten.” “Je kunt dus vrij over mijn appartement beschikken, alle dagen, behalve de woensdag en al zeker van tien tot middernacht.” “Wel moet je alle rotzooi die je maakt zelf opruimen.” “Deal” zeg ik. Ik bewonder John, omdat hij geen vragen stelt en mij gewoon het gebruik van zijn appartement gunt.

De dag erna zet ik mijn kleinkinderen af iets voor half negen en ga aan de overkant van de straat staan om op Elif te wachten. Die komt iets later met haar kinderen aangehold en loopt de school in. Ik wacht. Wanneer ze terug naar buiten komt, ziet ze mij aan de overkant staan, ze draait een kwartslag en wandelt met snelle stap terug naar huis. Zo snel dat het te gek is en dat ik achter haar aan zou rennen. Ik laat ze gaan, voel me wat teleurgesteld en tegelijk voel ik de sleutel van John’s appartement in mijn broekzak branden. Ik loop dan maar de taverne over de schoolpoort binnen, bestel een koffie en probeer de krant te lezen.

Ik ga ‘s namiddags weer de kleinkinderen halen, maar eer ik mijn drie pagadders verzamelt heb, zijn Elif en haar drie kinderen al vertrokken en zie ik ze in de verte linksaf slaan op weg naar hun huis. Mij is duidelijk, Elif ontloopt mij. Ik kies ervoor om dan maar zelf het heft in eigen handen te nemen en nadat ik de dag erop de kinderen afzet aan de school, loop ik gewoon terug naar huis. Elif komt met haar kinderen aangelopen en ziet dat ik al op terugweg ben, ze kijkt verbaasd, loopt evenwel door omdat ze maar net op tijd is om haar kinderen de school binnen te duwen. Als ik aan de zijstraat kom waar zij normaal afslaat, loop ik nog een paar meter door, kijk om en zie haar aankomen. Ze aarzelt even als ze me ziet staan, kijkt me aan, maar slaat dan toch linksaf en loopt in de richting van haar huis. Ik keer me om en loop naar mijn appartement. In de namiddag laat ik mijn vrouw de kleinkinderen afhalen en besluit enkel nog ‘s morgens ze te brengen. Zodra ze de schoolpoort binnen zijn, draai ik me om en loop recht naar huis. Geen koffie, geen krant, enkel wat somber gepeins zijn mijn deel. Ik heb met Elif een prachtige voormiddag gehad, maar blijkbaar zal het daarbij blijven. Dit fenomeen van mekaar te negeren gaat zo een week of drie door.

Het was een dinsdag, een paar weken later dus, dat ik de kleinkinderen afzet en terugkeer als ik Elif weer zie aan komen lopen met haar kinderen. Op een meter of tien van de schoolpoort verwijdert, kruisen we mekaar. Ik wil haar negeren en doorlopen, maar tijdens het kruisen van mekaar hoor ik haar zacht fluisteren, “wacht even op mij” en ze holt verder de school in. Ik loop verder tot aan de straat waar zij normaal afslaat en wacht daar. Een paar minuten later komt Elif aangerend. Ze stopt hijgend voor mij en zegt, “ik kan nu niet lang praten, mijn man is nog thuis tot elf uur.” “Dan kan je komen.” Ik zeg : “dat doe ik niet.” Ze kijkt me verschrikt aan. “Ben je boos ?” vraagt ze. Ik zeg gewoon : “kom na elf uur naar de Zwaluwstraat 79, dat is een zijstraat van de grote steenweg, richting Hoboken, de derde of de vierde voorbij de kerk.” Ik gaf haar het adres van het appartement van John. “Ga gewoon door de voordeur binnen, dat is een appartementenblok en bel op het bovenste belletje aan de parlofoon in de hall.” Ik draai me om en laat Elif gewoon achter. Haar reactie kon ik dus niet zien.

Thuis gekomen zeg ik tegen mijn vrouw dat ik naar den John ga tegen tien uur en dat ik waarschijnlijk tot in de namiddag wegblijf. Zij reageert daarop door te zeggen dat ik wel de kleinkinderen moet gaan ophalen aan de school want dat zij met een vriendin de hele dag naar Wijnegem shopping gaat en hoogstwaarschijnlijk niet voor zessen terug thuis is. Iets voor tien vertrekt Marianne, mijn vrouw met haar vriendin en een paar minuten later, vertrek ik zelf naar het appartement van John. Regelmatig kijk ik om, kwestie van zeker te zijn niet gevolgd te worden door mijn vrouw of iemand uit de entourage van Elif. Niets te zien, dus als ik in de Zwaluwstraat aankom, weet ik zeker dat ik gerust kan zijn.

Op het appartement van John, kan je duidelijk zien dat hier niet veel gewoond wordt. In de enige slaapkamer zijn duidelijk nieuwe lakens gelegd, dat wel, maar in de keuken staat nog een berg afwas. Ik begin dan maar de boel op te ruimen. De vuile vaat in de vaatwasser, ik stofzuig een beetje, gooi nog wat vuile was uit de slaapkamer in de wasmand en zet me een koffie. Ik inspecteer zijn ijskast en zie dat die toch redelijk gevuld is. Vooral met drank, maar ook met frisdrank. Dan zoek ik en vind een hele verzameling verschillende soorten thee en er is zelfs een waterkoker in de open keuken. Als naar mijn gevoel alles netjes aan de kant staat, nestel ik me in de enige sofa die John rijk is en overdenk de situatie. Het is iets voor elf als ik besluit om Elif toch wat kordater aan te pakken, ik heb geen zin om nog eens drie weken mij te ergeren.

Om kwart na elf gaat de bel. Ik kijk in de camera van de parlofoon en zie Elif beneden in de hall staan. Ik open de tweede deur van de hall met de buzzer en zeg ondertussen tegen haar dat ze naar de bovenste verdieping moet komen met de lift. Even later gaat de bel aan de appartementsdeur. Ik kijk door het spiekgaatje van de deur, zie haar staan en laat ze binnen. Ik sluit de deur, draai me om en zie een nerveuze Turkse vrouw voor mij staan, in een lange overjas, sjaaltje op het hoofd die mij onzeker aankijkt. Ze maakt aarzelend aanstalten om mij een zoen te geven of een knuffel, maar ik loop haar voorbij de woonkamer in terwijl ik haar zeg dat ze haar jas aan de kapstok mag hangen. Vanuit de keuken, vraag ik haar of ze iets wil drinken, “koffie, thee ?” Elif zegt : “doe maar een thee.” Ik zet de waterkoker aan, een glas eronder, theezakje erin en het ding begint te pruttelen. Als ik me omdraai met de thee, zie ik dat ze in de sofa is gaan zitten, haar sjaaltje nog steeds op haar hoofd. Ik neem mijn koffiemok, zet de thee voor haar op de salontafel en ga in de zetel, een éénpersoonszetel, schuin tegenover haar zitten. Elif kijkt me schuchter aan. “Jij woont hier niet” zegt ze. “Neen” zeg ik, “ik heb dit appartement van een vriend ter beschikking zoveel en zolang ik wil.” “Jij wilt seks met mij” zegt ze, om te vervolgen “de hoeveelste ben ik in de rij die je op dit appartement gebruikt voor je pleziertjes ?” Haar toon is redelijk aanvallend. Ik kijk haar verbaasd aan. “Wel godverdomme” zeg ik “jij bent echt wel een echt kutwijf” en neem een grote slok van mijn koffie. Ik zie woede in haar ogen, dan zeg ik : “nu ga jij eens goed naar mij luisteren Elif en als ik uitgesproken ben kan je het gerust afbollen als je daarvoor kiest.”

“Die voormiddag een week of drie geleden, dat was prachtig, het beste dat mij ooit overkomen is en daarvoor ben ik je dankbaar.” “Tegelijk wist ik dat zoiets in jouw huis doen, voor jou ongelofelijk gevaarlijk is.” “Een buur kon mij gezien hebben, of erger, je man kon onverhoeds thuis gekomen zijn.” “Dat is niet voor herhaling vatbaar, veel te gevaarlijk voor jou.” “Daarom ben ik drie weken geleden direct als ik van bij jou kwam naar den John geweest, dat is een cafébaas die ik ken en die ik voor duizend procent kan vertrouwen.” “Speciaal voor jou, omdat ik wil vermijden dat jij door mij in de problemen komt, heb ik John gevraagd om van zijn appartement gebruik te mogen maken.” “En dat kan, alle dagen van de week, behalve de woensdag van tien tot middernacht zonder problemen.” “Bovendien ligt dit appartement in een wijk waar quasi geen Marokkanen of Turken wonen en het ligt bovendien wat afgelegen, dus de kans dat je hier in deze straat of omgeving ervan, herkent wordt, is bijna nul.”

“De dag na ons ‘onderhoud’ drie weken geleden, kon ik je hier al zien, maar jij hebt me toen compleet genegeerd.” “Ik begreep dat niet en nog een dag later net hetzelfde, weer negeerde jij me.” “Ik was niet boos, echt niet, maar wel bijzonder teleurgesteld en ja, ik geef eerlijk toe, ik wil seks me je.” “Dat is nogal logisch, ik vond wat we drie weken geleden met mekaar hadden ongelofelijk en wonderbaarlijk mooi.” “Jij bent een pracht van een vrouw en ja ik zou je zo willen opvreten, bij wijze van spreken, maar dat wil niet zeggen dat we domme dingen moeten doen.” “Jij moet er nog voor zorgen dat je iemand hebt die jou een alibi geeft, die, mocht jouw man dat willen controleren, altijd kan zeggen dat je bij haar bent.” “Ik wil voor jou het risico zo klein mogelijk maken, maar als jij nu zegt, ik wil niet verder, laat me gerust, dan kan je nu rechtstaan en weggaan.” “Hoeveel pijn het me ook zou doen, maar ik zal je niet tegenhouden.” Alles wat ik in deze alinea schreef sprak ik uit met een nogal harde stem.

Op Elif’s gelaat stond een mengeling van verbazing, angst en ongeloof te lezen. Ik zei nog : “waar jij me van beschuldigt, dat ik dit appartement gebruik als een liefdesnest voor een hele resem sekspartijtjes, is totaal fout (toen toch, alhoewel, dit is ferm gelogen, zie mijn andere verhalen) en omdat te bewijzen wil ik met jou nu direct naar John gaan en dan kan je hem zelf vragen op welke dag dat hij mij de sleutel van zijn appartement gaf en of ik dit appartement ooit nog gebruikt heb.” Bij Elif, zag ik ineens tranen in de ogen verschijnen. Ze trekt haar hoofddoek af, maakt haar haren los en snikt, “sorry Rick, ik had die dingen niet mogen zeggen, maar ik was zo bang, bang voor mijn man, bang voor de buurt, bang voor jou en wat je van mij zou willen of dat jij mij net zoals mijn man mij zou gaan gebruiken als een voorwerp.” “Och,” zegt ze “sorry maar ik heb me misschien wel als een ‘kutwijf’ gedragen, sorry, sorry, mijn angsten hebben mij niet meer helder laten nadenken, sorry, kan je mij vergeven ?”

Einde deel 2 van 5

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 7225 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Culturele Integratie 2”

  1. Een misbruikte vrouw is altijd voorzichtig met andere mannen maar als allochtone is dit nog véél moeilijker om toe te geven aan haar gevoelens, en dan kan ze na een eerste misstap plots gaan twijfelen maar vaak overheerst het genot van de eerste keer deftige seks en kan zij toch toegeven aan wat ze mist.

    hopelijk kan Elif dit ook nog lang doen met Rick

Plaats een reactie