BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hoofdprijs 13 Slot

Margriet hoorde er nu helemaal bij, ze zonder schaamte of terughoudendheid dat ze vandaag ook nog geneukt wilde worden door Yogi. En door mij. Aangezien Yogi nog lag te slapen in zijn mand, kwam ze bij mij op schoot zitten. Voor de ogen van haar moeder en oma begon ze me kusjes te geven, trok haar hemdje omhoog zodat haar borsten bloot voor mijn neus hingen, en wreef haar billen over mijn alweer steigerende lul. Al gauw zat mijn hand bij haar slipje in en vingerde ik haar natte tienerkutje. Onze tongen draaiden rondjes om elkaar, zij kneep in mijn tepels. Allebei waren we bloedgeil en ik vroeg haar waar ze geneukt wilde worden.
“Hier op de bank, zodat mama en oma kunnen kijken.”

Ze trok me mee aan mijn pik, die stijf uit mijn broek stak. Daarna zakte ze op haar knieën en pijpte me alsof haar leven er van af hing. Haar vingertjes zaten rond mijn ballen, die ze een voor een in haar natte mondje stopte, daarna sloeg ze mijn pik een paar keer tegen haar wang aan. Speeksel en voorzaad spatte in het rond. Ik trok Margriet omhoog, tongde haar kort en duwde haar voorover op de zitting. Het leek wel een pornoscene, zo geroutineerd deden we ons ding voor publiek. Haar slipje verdween als een vaatdoekje in de hoek, ze spreidde haar slanke benen en toonde haar kale kut met het streepje haar. Ik had geen enkele moeite om bij haar binnen te dringen, ze was nat. Haar kutje kneep als een handschoen rond mijn stijve. Met stevige slagen naaide ik haar tegen de rugleuning omhoog, mijn schoot ketste tegen haar stevige, ronde billen. Haar moeder en oma zaten geboeid toe te kijken en commentaar te leveren.
“Ik hoef jou niks meer te leren”, grijnsde Ylonka.
Jeanette zei dat ze benieuwd was of ze er met Yogi ook zo’n show van zou maken. Margriet had het te druk met klaarkomen, achter elkaar gilde ze om genade en spoot dan steeds een kleine portie kutgeil over mijn lul, waar zich steeds meer wit stremsel verzamelde. Ylonka zag het het ook, ze kende dit van haar dochter. Ze kwam erbij zitten, legde haar hoofd op Margriets billen en keek me vragend aan. Ik begreep wat ze wilde, trok me terug en schoof mijn stijve paal zo in haar open mond. Ze likte nu haar dochters geil op.
“Mmmjammm..”, kreunde Ylonka, haar tong slurpte mijn pik aan alle kanten schoon en stopte ‘m daarna terug in haar dochters poesje.
Jeanette zat Snapper te aaien, die er ook bij was komen staan. Ik had haar nooit gehoord over seks met een teefje. Zou ik het haar laten zien? Eerst trok ik mijn kleverige penis uit het tienerdoosje waarna Ylonka me opnieuw pijpte. Ik vroeg Jeanette of ze ooit een hondenkutje gevingerd had.
“O ja, dat voelt heel lekker als ze nat zijn, maar als vrouw kan ik er niet zoveel mee.”
“Sjors wel!”, grapte Margriet, die zich ermee bemoeide terwijl ze voorover gebogen wachtte op mijn snikkel.
Oké.. wat nu? Jeanette en Ylonka keken me aan met een verbaasde blik.
“Jij leert ook steeds bij”, lachte Jeanette, “nou dat wil ik weleens zien!”
Ik stootte nog een poosje door in Margriets kutje tot ze voor de derde of vierde keer klaarkwam, en trok me daarna terug.

“Kom ‘es Snapper..”, zei ik.
De trouwe Labrador-teef reageerde meteen, ze liet zich knuffelen en toen mijn hand onder haar staart verdween protesteerde ze niet. Net als de vorige keer nam ik de tijd om haar te laten wennen aan mijn natte vinger die haar kutje opende. Haar lipjes zwollen op en vanuit haar tunneltje kwam de smering op gang. Ik liet mijn kleverige vinger zien, en likte ‘m af.
“Ze smaakt echt zoet”, zei ik.
Nu werd Jeanette nieuwsgierig: “Ik kan me de smaak niet meer herinneren, laat mij eens?” Zij stak ook een vinger in het hondenkutje en likte vervolgens de lobbige substantie van haar vinger af.
“Hmm.. echt zoet..”, lachte ze.
Ook Ylonka doopte een vinger in het holletje en likte hem smakelijk schoon.
“Jeetje Snapper, als ik had geweten dat jij zulk lekker geil aanmaakt had ik je al veel eerder geproefd.”
Ze gaf toe aan haar perverse neigingen en bukte achter de teef zodat ze het dierlijke neukdoosje goed kon bekijken en er met haar vingers in rond kon poeren. Steeds likte ze het hondengeil eraf en op het laatst drukte ze haar mond rechtstreeks op de dikke kutlippen en stak haar tong bij Snapper naar binnen.
“Mhjaammm.. lekker hoor..”, kreunde ze, en begon haar hond uitgebreid te beffen, “ze is minder harig dan jouw kutje mam!”
Jeanette nam gierend van de lach haar plaats in, duwde haar tong ook diep in de hondenkut en likte luid schrokkend het zoete geil op. Zelfs Margriet werd aangemoedigd om het ook te proberen, voor het eerst ging ze een hondenkutje likken. Het was een heerlijk gezicht om haar jonge snoetje tussen Snappers billen te zien om daar het teefjesgeil op te halen. Ik hield met een hand aan mijn pik mijn erectie op peil en duwde Margriet aan de kant om haar plek in te nemen. Toen ze omhoog kwam zat haar neus en kin onder het dunne hondengeil. Ze lachte, ik likte snel haar neus af. Toen zette ik mijn verhitte geslachtsdeel tegen de kutlippen van het teefje, trok haar aan de achterpoten over mijn paal en begon haar te neuken. Ik wist dat ik er helemaal in kon, zeker als ze zo nat was als nu. Snapper liet het allemaal braaf gebeuren. Ze kreeg veel knuffels van de meiden die om beurten keken hoe haar kutje zich rond mijn paal gezogen had.
“Is het lekker Snapper?”, wilden ze allemaal weten, maar het teefje gaf geen sjoege.
“Ik kom al bijna klaar”, zei ik en nu klonk er geroep van alle kanten.
“Toe maar Sjors.. spuit haar vol.. maak maar mooie baby’s bij haar..”, dat soort kreten.
Fanatiek stootte ik op Snapper in, ik probeerde op een reu te lijken. Wat voelde ze lekker nat en nauw. Mijn orgasme kwam eraan. Ineens trokken mijn ballen hevig samen en grommend explodeerde ik in het zuigende tunneltje. Voor de tweede keer vandaag ontlaadde ik me, nu in het warme Snappergleufje. Schot na schot lanceerde ik een flinke lading sperma in de nauwe hondenkut en toen het voorbij was hing ik een ogenblik vermoeid op het stevige, harige lijf van de Labrador. Jeanette streelde mijn bezweette rug en masseerde mijn schouders. Heerlijk om haar weer in de buurt te hebben. Haar handen gleden naar onderen, kneedden mijn billen en verdwenen in de spleet om pas te stoppen bij mijn ster en ballen. Haar vingertoppen gingen verder langs de dikke, dierlijke schaamlippen die mijn pik gevangen hielden. Met haar nagel schraapte ze over mijn ballen. Mijn hele lichaam leek onder stroom te staan.
“Kijk dan hoe lekker hij in haar zit!”, zei ze verrukt.
Ylonka en Margriet keken allebei van dichtbij naar mijn kale billen en ballen tegen Snappers harige derrière. Het werd langzaam tijd om me terug te trekken. Met een zachte ‘plop’ verliet mijn lul het glibberige kutje. Een paar tellen later kwam het sperma er in een dunne witte stroom uitlopen. Yogi was er ook weer zag ik nu, en drong zich naar voren. Hij duwde zijn neus tegen Snappers achterste en begon haar te likken.
“Goed zo Yogi, eet maar lekker op!”, lachte Jeanette, die wel van dit soort gekkigheid hield.
Hij stond werkelijk te smullen van mijn pap en haar kutje. Zoals wel vaker liep Snapper weg toen haar geduld op was, Yogi achtervolgde haar kort maar kwam toen bij ons terug. Zijn rode hondensnikkel hing alweer op half zeven.

Margriet zat er als eerste bij, ze wilde hoe dan ook aan haar moeder en oma laten zien dat zij Yogi kon verwennen en verleiden. Ze ging onder hem liggen en pakte hem bij zijn ballen. Ylonka zat bij zijn kop en aaide hem. Uiteraard duurde het maar even of zijn tong vloog in haar mond, het was een spelletje waar hij en het baasje gek op waren. Ik kon er mijn ogen niet vanaf houden, voor mij was een tongzoen altijd een van de meest intieme liefdesuitingen geweest. Om een volwassen vrouw met een dier te zien tongen was surrealistisch. En pervers natuurlijk, omdat het zo verboden is.
“Kijk dan hoe lekker ze hem ligt te pijpen”, fluisterde Jeanette in mijn oor.
Zij had meer oog voor haar kleindochter die met volle teugen genoot van de alsmaar groeiende hondenpik in haar mond. Het voorgeil liep aan alle kanten langs haar lippen, haar kin en wangen dropen van het nat.
“Kijk haar slikken, ze drinkt zijn geil..”, siste Jeanette weer, die zich stond te vingeren bij de scandaleuze vertoning.
Margriet deed echt haar best. De enorme dierlijke knots, inmiddels twintig centimeter lang en zo dik dat haar tienervingers er net omheen pasten, spoot onophoudelijk zijn dunne geil. Het meeste verdween direct in haar keel, maar af en toen gaf ze de knoestige pik wat ruimte en dan zag je een fontein aan voorzaad in haar gezicht spatten. Haar topje raakte doorweekt, als ze nog door Yogi geneukt wilde worden moest ze opschieten. Hij zou anders in haar mond klaarkomen.

“Kom lieverd”, gaf Ylonka aan, “op de knieën..”
Ze deed snel wat haar moeder vroeg, de pijpbeurt had lang genoeg geduurd. Jeanette had de sokjes al klaar, deed ze om zijn voorpoten en gaf Yogi opdracht het tienerteefje te bestijgen.
“Op Yogi.. OP!”, riep ze en daar ging hij al.
Met een pets sloeg zijn snikkel tegen de tedere ronde billen van Margriet, die probeerde de goeie houding aan te nemen. Haar kutje was na het voorspel nat genoeg, het hing een beetje open zelfs. We hoopten dat de hond op eigen kracht haar zou penetreren. Zijn pik was echt enorm, de knoop stak zelfs al uit de schacht, hij kon het apparaat niet goed sturen en Jeanette moest te hulp schieten. Daarna was het zo gepiept, de punt voelde de vochtige ingang, zijn heupen schoten naar voren en de volle lengte van zijn penis schoot naar binnen.
“OOOHGGHHH!!..”, hijgde Margriet, haar ogen in verbijstering open gesperd.
Yogi vulde in een keer haar grotje en twee stoten later kwam zijn bulbus erbij. Het arme kind werd gewoon verkracht! Ik zag hoe Ylonka met een bezorgd gezicht haar best deed om haar dochter voor het dierlijke geweld te behoeden. Maar hij was niet te stoppen. Zijn wijd open bek probeerde houvast te vinden in haar nekvel maar vond alleen maar blonde haren. Zijn voorpoten knelden Margriets buikje af, ze kon geen kant op. En de hond bleef in een moordend tempo haar kut neuken, de knoop ramde hij gewoon in en uit. Het arme meisje lag bijna te janken, ik wist niet meer of het van genot was of van de pijn. Ylonka en Jeanette hadden dat beter in de gaten. Ik begreep later dat zij ook weleens zo te grazen genomen waren. Als je maar ontspande overleefde je het wel.
Yogi ragde maar door, het piepen werd luider, de finish kwam in zicht.
Margriet begon te gillen: “Ik voel hem.. HIJ SPUIT IN ME..” waarna haar ogen wegrolden.
De reu vertraagde langzaam met zijn stoten, de knot van zijn pik zat stevig in het kutje gevangen. Zijn zaad vloeide in dikke golven naar binnen, warm en stroperig. Margriet lag te schokken onder het harige monster. Volkomen willoos hing ze daar, een flauwe glimlach op haar meisjesgezicht. Yogi hing roerloos bovenop haar. Allemaal hadden we ademloos toegekeken en leken nu pas te beseffen wat een beestachtige beurt dit was geweest.
“Leef je nog?”, informeerde ik.
Margriet knikte sloom.
“Ik dacht even dat hij me open spleet..”, hijgde ze.
Ze was een paar keer klaargekomen, niemand had het gemerkt. In een kring zaten we te wachten tot zijn pik slonk, het duurde een hele poos. Na een kwartier begon Jeanette met haar vingers zijn knoop te bewerken en het lukte haar om Yogi van haar kleindochter te bevrijden. Margriets rauw geneukte kutje hing wagenwijd open, de schaamlippen en ook haar billen waren rood en gezwollen. Hondengeil droop op de vloer en maakte een plas. Met moeite werkte ze zich op haar rug en streek de tranen uit de ogen. Dit zou ze voorlopig niet weer doen. Hoewel? Oma inspecteerde haar poesje dat weer een beetje in de oude vorm terugkeerde.
“Je bent verkracht schat”, zei ze waarna ze haar mond op het verhitte mosseltje drukte om het laatste geil eruit te zuigen. “Volgende week kan je wel weer.”
Met die vrolijke mededeling sloten we de sessie met Yogi en Snapper af.

’s Avonds begon het toch weer te kriebelen natuurlijk. Ik had mijn geliefde Jeanette een week gemist en wilde niks liever dan lekker met haar naaien. Bij de afwasmachine pakte ik haar achterlangs vast en streelde haar zalige zware tieten. Zacht en soepel gleden ze door mijn vingers, de tepels stijfden op. Het korte truitje dat ze aanhad schoof ik omhoog, haar prammen zweefden op mijn handen de lucht in. Ik duwde mijn neus in haar hals waar ik haar vertrouwde parfum tegenkwam. Toen ze zich omdraaide keek ik recht in haar moederlijke, rijpe gezicht. We kusten, tongden, onze handen vlogen overal heen. Haar truitje zat inmiddels onder haar oksels, ik bukte om aan haar gebruinde boezem te snuffelen en de dikke tepels te zuigen. Ze trok haar truitje over haar hoofd uit, snel duwde ik mijn tong in haar oksels en likte ze nat.

Yogi was erbij komen staan. Na de middagwandeling had hij lang en diep geslapen, nu leek hij weer helemaal opgeladen. Hij snuffelde tussen onze benen. Jeanette en ik draaiden ons om en zij spreidde haar benen, ze nodigde de hond uit om haar kutje te ruiken. Hij pikte de geur op want ze lekte alweer veel vocht en haar slipje was nat in het kruis. Met zijn lange, sterke tong begon Yogi haar te likken. Ik moest haar ondersteunen want hij befte zo goed raak dat ze stond te trillen op de benen. Ylonka en Margriet waren al die tijd in de woonkamer, ze keken tv. Pas toen Ylonka de keuken binnenkwam om koffie te halen, had ze door wat er gaande was. Ze knielde achter Yogi en streelde zijn onderbuik.
“Volgens mij ben jij weer het mannetje”, glimlachte ze.

Ylonka leek meer ontspannen nu ze haar neigingen niet meer voor haar dochter hoefde te verstoppen. Ze deed heel lief tegen Yogi, die geen genoeg kreeg van het geil dat uit Jeanettes spleet droop. Zijn pik stak uit zijn buik, en werd liefdevol door haar ervaren vingers afgetrokken.
“Zou hij nog een keer kunnen?”, vroeg ze zich hardop af.
Jeanette stond nog steeds te trillen met de schrokkende tong op haar gleuf. Haar rok zat rond haar middel, het slipje had ze aan de kant geduwd. Ik wreef haar tepels en luisterde naar haar ademhaling in dat strak gespannen lijf van d’r. Ze pufte steeds sneller tot ze klaarkwam met een langgerekt ‘Aaaaaahnnn..jaaahh’. Ik voelde haar gewicht in mijn armen toenemen, het orgasme had tijdelijk alle kracht uit haar spieren weggeblazen. Met het zweet op het voorhoofd liet ze zich door mij en Ylonka naar de woonkamer dragen waar we haar op het bankstel naast de verbaasd kijkende Margriet neerzetten.
“Dat was lekker..”, grijnsde Jeanette, “nog een keer..”

Op mijn knieën zat ik voor haar. Ik trok haar rok op, en haar benen, daarna stroopte ik het doorweekte slipje omlaag en liet het Margriet zien.
“Ze kan beter een spons omdoen in plaats van een slipje”, grapte ik.
Margriet drukte haar neus op het natte broekje van haar oma en ik dook tussen Jeanettes benen om haar kut te likken. Ik was verslaafd aan haar rijpe geil. Met mijn neus diep in de behaarde sleuf slurpte ik mij de intieme diepte in, van haar dikke clitoris naar haar gerimpelde ster. Ze lag wijdbeens te jammeren, misschien wilde ik te veel. Haar borsten hingen op haar navel in dit standje, mijn tong vloog erheen en ik zoog de tepels om beurten tussen mijn lippen. Wat een wijf was het toch.
Margriet had een hand tussen onze lijven in gewurmd. Ze zocht oma’s kut, ze wilde die zachte haartjes voelen. Ik maakte wat ruimte zodat ze haar kon vingeren en weer brak Jeanette uit in luid gekerm.
“Zachtjes.. schatten van me”, hijgde ze.
Margriet begon haar nu heel voorzichtig te likken. Met haar tongpuntje tikte ze zacht tegen het knobbeltje bovenin, haar lippen sabbelden als een baby aan de schaamlippen en trokken speels aan het schaamhaar en ze blies haar warme adem in oma’s open hangende vagina. Deze behandeling beviel haar beter, ze rekte zich uit over de volle 1.80m, strekte haar voeten naar onderen en haar armen naar boven. Ylonka was er bij komen zitten, ze nam de tenen van haar moeder in de mond en zoog er op, een voor een.
“O.. jullie laten me zo lekker klaarkomen!”, giechelde Jeanette als een jong meisje, om tien tellen later de daad bij het woord te voegen en met een langgerekt ‘Uhhhmmmm.. JAAAAHHH!!..’ richting Orgasmia te vertrekken.

We sloegen een deken over haar heen en lieten haar lekker liggen op de bank.
Ylonka was alweer op de grond gekropen, haar legging en slipje had ze uitgedaan. Ze smeekte Yogi zowat om haar te bestijgen. Hij was gelukkig genoeg opgeladen om zijn taken te vervullen. Na wat likwerk met zijn lange, ruwe tong werkte hij zich op de rug van het vrouwtje en stootte wild op haar in. In een paar tellen was het al raak en zat zijn zwaaiende pik gevangen in het geile potje. Ylonka jankte van genot toen ze zijn enorme geslacht in haar buikje voelde en vervolgens door de wild raggende hond afgeneukt werd.
“OGOD.. beestachtig.. wat een geile paal heeft hij toch.. PAK ME MAAR!!”, kraaide ze.
Margriet zag nu ook hoe haar moeder zich uitleefde met een hond. Zo uitbundig waren hun moeder-dochtersessies nooit geweest. Met soppende geluiden vulde Yogi het teefje met zijn mannelijkheid, er leek geen eind aan te komen. Het stopte abrupt toen Ylonka haar tweede orgasme beleefde en uitgeput op haar buik viel. De glimmende hondenpik gleed uit haar kut en hing onhandig spuitend boven haar billen. Ik keek Margriet aan.
“Nee, na vanochtend kan ik even niet meer, mijn kut doet nog zeer”, zei ze met een spijtige blik.
“Dan ga ik weer”, lachte ik, en ging meteen klaarzitten.
Snel nam Margriet de druipende hondenpik tussen haar lippen en zoog er op. Daarna gaf ze Yogi het commando ‘op’, hij kwakte op mijn rug en ging verder waar hij gebleven was, die macho.
“OMYGOD… oh wat geilll!!..”, kreunde ik.
Elke keer was het pure sensatie als ik het harige dierenlijf op me voelde en de beestachtige pik me penetreerde. Ik had geen tijd gehad mijn ster te vingeren, en de wilde reu had geen geduld. De pijn en het genot gingen gelijk op, ik hing als verdoofd onder de rauwe liefdesuiting van mijn trouwe viervoeter. Yogi zat inmiddels niet ver van zijn hoogtepunt af, je hoorde het aan zijn piepen dat zich opbouwde tot luid gehijg. Al die tijd onderging ik zijn stoten als een onderdanig teefje.
“Margriet.. UHH.. mijn pik, trek me af please?”, jammerde ik.
Snel gleed ze onder me en strak mijn harde staaf in haar mondje. Nu kon ik me ook op mijn eigen orgasme concentreren.
“JAAH.. het komt.. pijp me!”, kreunde ik, terwijl Yogi zijn piepende adem in mijn oor blies.
“Ik voel het.. ik voel hem!”, gromde ik.
Toen kwam de ontlading. Het was iets dat ik nog nooit meegemaakt had: precies op hetzelfde moment dat Yogi’s pik nog dikker werd en zijn sperma in mijn darmen knalde, begon mijn eigen opzwellende paal mijn sperma te spuiten. Het was puur vuurwerk. De ene na de andere golf zaad werd in Margriets zuigende mondje gelanceerd, terwijl Yogi’s dierlijke pik spuitend langs mijn prostaat schuurde. Minutenlang duizelde het me aan alle kanten, mijn ballen gingen helemaal leeg. Heel teder voelde ik Margriet aan mijn gevoelige lul sabbelen om het laatste geil eruit te likken. Yogi’s paal stak bonkend in mijn aarsgat en zou daar nog een kwartier blijven. Mijn knijpende ster wilde hem niet laten gaan, zo lekker vond ik het.

Uiteindelijk kwam aan alle plezier een eind, tenminste wat deze dag betrof. Yogi gleed uit me, om de beurt vertrokken we naar de badkamer om onszelf schoon te spoelen. Iedereen leek bevredigd, Yogi lag al gauw te slapen in zijn mand. Snapper bleef een mysterie, daar merkte je niks aan.

De volgende dag bracht de routine terug in ons leven, ook wel fijn. Ook begonnen we plannen te maken voor de toekomst. Ik was nog steeds miljonair, weet je nog? Zou het niet mooi zijn als ik een grote villa zou kopen waar we allemaal konden wonen, neuken en honden opvangen? Daar zijn we nu naar op zoek. Wie weet schrijf ik nog eens hoe het ons daar vergaat.

Einde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10266 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De hoofdprijs 13 Slot”

Plaats een reactie