BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een luchtig zomers jurkje.

Ik houd van de zomer. Van mooi weer. Ik vind het heerlijk om bij vijfentwintig graden of meer, de zon op mijn huid te voelen branden. Ik ga dan licht transpireren, en ook dat geeft me een heerlijk gevoel. Zo’n druppeltje zweet, dat af en toe over je huid naar beneden rolt. Het liefst zou ik dan niet hoeven te werken, en de hele dag op een terrasje in de zon zitten, of liggen aan het strand. Helaas is dat niet altijd mogelijk, maar ik profiteer er in ieder geval zoveel mogelijk van. Vandaag is ook zo’n dag. Het is ongeveer zevenentwintig graden, met een stralende zon. Helaas moet ik werken. De hele dag in zo’n grote kantoorkolos, met zonneschermen voor de ramen. Nou ja, gekleed in een luchtig zomerjurkje, moet het wel uit te houden zijn. En na binnenkomst stort ik me gelijk op mijn werk, en heb nauwelijks tijd om nog aan de zon en de zomer te denken. Hopelijk schiet de dag een beetje op. Gisteren ben ik wat te lang blijven hangen in mijn stamkroeg. Ik ben nog steeds erg slaperig, en mijn maag voelt nog ieder biertje dat ik gisteren gedronken heb. Nou ja, vanavond maar even flink gaan hardlopen om in conditie te blijven. Dat heerlijke gevoel, om bij dit te warme weer jezelf drijfnat van het zweet te lopen, en dan een hete douche om er vervolgens als herboren uit te komen. Maar eerst nog een dag werken. Met de trein naar mijn werk. Gelukkig kan ik in de trein nog een uurtje pitten. Dan kom ik aan bij het grote kantoorpand waar ik werk. Er zijn al verschillende collega’s aanwezig. Eerst maar een bak koffie pakken. Zoals gebruikelijk vraag ik wie van de collega’s die aan mijn bureaublok zitten ook koffie wil. Zowel Anton, Sandra als Miranda willen wel. Dus even later kom ik terug van de automaat met vier bakjes koffie. Als ik de koffie uit deel, valt het me pas op dat Miranda er weer zeer aantrekkelijk uit ziet. Het dunne zomerjurkje laat haar leuke figuurtje prima uitkomen. De smalle schouderbandjes laten haar schouders helemaal bloot.

Daaronder sluit het jurkje vrij strak rond haar bovenlichaam. Haar uiterst welgevormde bovenlichaam, met een paar heerlijke borsten. Miranda werkt nu zo’n zes maanden bij ons, en hoewel ik meteen gezien had dat ze er leuk uitzag met haar redelijk lange blonde haren, meestal in een paardenstaart, en een guitig, vrolijk gezicht, drong het in het begin niet eens zo tot me door dat ze een prima figuurtje had. Omdat ze van de winter meestal ruime truien en broeken droeg, viel dat namelijk niet zo op. Maar nu het weer de laatste weken veel verbeterd is, gaat ze heel wat luchtiger gekleed, en ik moet zeggen dat ik soms wel eens wegdroom als ik haar hier zo zie. Lekker zo’n bakje koffie. Ik was er aan toe. Het is ook lekker warm. Ik heb me wel een beetje verkeken op de airconditioning in dit gebouw. Die zorgt ervoor, dat het hier best een beetje aan de frisse kant is. Maar goed, we werken gewoon door. Opeens krijg ik het onbehaaglijke gevoel dat iemand naar me zit te kijken, maar als ik rondkijk zie ik niemand. Dus maar verder met het verwerken van alle binnengekomen facturen. Maar opnieuw krijg ik dat gevoel. En opnieuw zie ik niet echt iemand kijken. Bij de derde keer besluit ik niet zo opvallend op te kijken. Ik doe alsof ik doorwerk, maar loer vanuit mijn ooghoeken of ik iemand zie kijken. Het duurt wel even, maar dan zie ik dat Rob me vanuit zijn ooghoek opneemt. En even later weer. Hij heeft niet door dat ik hem heb zien kijken. En dat wil ik ook zo houden. Ach, Rob is best aardig. Een beetje verlegen en teruggetrokken, maar wel vriendelijk. En blijkbaar vind hij mij ook best aardig want nu ik hem door heb, merk ik dat hij voortdurend naar me loert. Heel even stoort het me, maar eigenlijk voel ik me ook wel gevlijd. Blijkbaar vind hij me erg leuk om te zien, en dat streelt mijn ego. Nog iets meer dan voorheen, recht ik mijn rug, en probeer er op mijn voordeligst uit te zien.

Vanuit mijn ooghoek kijk ik Miranda telkens weer aan. Ik merk dat ik me niet echt kan concentreren op mijn werk, en telkens weer naar haar kijk. Het lijkt wel of ze meer nog dan anders rechtop zit, en haar lange dikke paardenstaart telkens weer om haar hoofd laat schudden. Nu ik wat beter kijk, zie ik dat ze de airco in dit pand enigszins heeft onderschat. Doordat ze haar rug zo recht heeft, spant de stof van het jurkje strak om haar stevige borsten, en ik zie hoe de harde tepels zichtbaar afgetekend staan in de dunne gele stof. Ik besef nu dat ze ook een geel Bhtje draagt, omdat ik twee paar gele schouderbandjes zie, een van haar jurkje, en de andere moet dus van haar Bhtje zijn. Langzaam zwijmel ik weg. We zijn nog alleen in het pand. Ik loop om de bureaus heen, en ga achter haar staan. Ik schuif de bandjes van haar jurkje over haar schouder, en rits haar jurkje van achter los. Daarna maak ik de sluiting van haar Bhtje los, en ontbloot haar perfecte stevige borsten. Haar tepels steken al een beetje uit, omdat ze ook al opgewonden is. Mijn handen sluiten zich om de stevige borsten. Met duim en wijsvinger pak ik haar tepels beet, en knijp er zachtjes in. ”Wil je nog koffie?” Ik schrik op uit mijn dagdroom. Anton staat naast me. “Ja lekker,” zeg ik, en geef hem mijn mok. Ik probeer me weer op mijn werk te concentreren. En gedurende enige tijd lukt me dat ook. Blijkbaar heeft Rob zichzelf ook weer enigszins onder controle, en gedurende een uur of wat richt hij zijn aandacht weer op het werk. Maar ik merk dat na de lunch, zijn blikken weer vaker op mij gericht zijn. Ik krijg zin om hem te plagen. Hoewel het niet echt nodig is, loop ik een paar keer door het kantoor, waarbij ik als hij kijkt, snel ronddraai, waardoor het wijde rokje van mijn jurkje een klein beetje omhoog draait. Daardoor komen mijn lange benen voordelig uit. En ik weet zeker dat ik hem enkele keren ernaar zie kijken. Ondanks de airco heeft hij het er warm van gekregen, want ik zie hoe hij wat zweetdruppeltjes van zijn voorhoofd wist. Ik moet toegeven, dat ik geniet van zijn aandacht. Eigenlijk heb ik wel een licht exhibitionistische kant.

Ook als ik uitga, draag ik vaak sexy kleding, die mijn lijf optimaal benadrukt. En als mannen me dan nakijken, of soms zelfs nafluiten, geeft me dat best wel een kik. Vaak doe ik er dan nog een schepje boven op. En ook nu wind dit spelletje me eigenlijk best wel op. Nu na de lunch, kan ik me helemaal niet meer concentreren. En tot overmaat van ramp gaat Miranda nu ook nog eens regelmatig op haar naaldhakken rond paraderen door het kantoor. Wat een prachtige benen heeft die griet zeg! De naaldhak laat haar slanke stelten nog beter uitkomen. En als ze dan ook nog een naar een kast loopt op drie meter van mijn bureau, en vooroverbuigt om iets van de alleronderste plank te pakken, dan krijg ik een perfect beeld van de achterkant van haar dijen. Het jurkje kruipt hierdoor zo hoog dat ik bijna haar string moet kunnen zien, maar dat gebeurt helaas nog net niet. Maar op zich is dit al meer dan genoeg. Ik merk dat zich in mijn, gelukkig, wijde zomerbroek iets begint te roeren. En een nieuwe blik op Miranda zorgt ervoor dat ik met een stijve lul achter mijn bureau zit. Door even gefixeerd aan de in te voeren betalingen te werken, zakt hij gelukkig weer weg. Maar vandaag blijft me niets bespaard. Want een tijdje later staat Miranda ineens naast me met enkele documenten, en stelt allerlei ingewikkelde vragen over BTW procedures. Ze heeft de papieren naast me gelegd, en buigt voorover om wat dingen erop aan te wijzen. Daarbij leunt ze met haar linkerborst tegen mijn schouder, en ik voel de warmte van haar lichaam door mijn overhemd heen. Haar andere hand ligt op mijn andere schouder, en ik wordt bijna gek van verlangen. Als ze eens wist wat ze in me losmaakte. Volgens mij maak ik Rob nu helemaal gek. Ik druk mijn linkerborst tegen zijn schouder, terwijl mijn hand op zijn andere schouder ligt. Ik stel nog wat vragen over de documenten die ik voor hem leg en kijk hem van dichtbij aan. Het zweet parelt op zijn voorhoofd.

Hij probeert verder onder het bureau te schuiven met zijn stoel, en ik vraag me af of hij soms wat voor me te verbergen heeft. Met een rode kleur op zijn gezicht, probeert hij mijn vragen te beantwoorden., en ik merk dat hij bijna opgelucht is als ik weer naar mijn plek terugloop. Tegen het eind van de middag komt het ultieme moment. Tussen de bureaus van ons blok bevind zich een opening van enkele centimeters, en nadat ik een highliter stift van Rob heb geleend, schuif ik hem over het bureau terug. Daarbij valt hij uiteraard door de opening op de grond. “Ik pak hem wel,” zegt Rob, en hij verdwijnt onder zijn bureau. Precies op dat moment plaats ik mijn voeten uit elkaar, en spreid langzaam mijn knieën. Ik hoop dat hij kijkt. Want door het spreiden van mijn benen, moet hij daar een uitstekend uitzicht hebben op mijn mooie stevige dijen en op mijn kutje, dat nog slechts bedekt wordt door een dunne gele string. En ik krijg gelukkig het bewijs dat hij heeft gekeken. Ik moet stiekem lachen, als ik de bonk hoor van zijn achterhoofd, tegen de onderkant van het bureau.
“Shit,” vloek ik, als ik mijn hoofd stoot tegen de onderkant van mijn bureau. Het kwam omdat ik nogal schrok, toen ik ineens een vol uitzicht kreeg onder het jurkje van haar. Haar benen stonden gespreid onder het bureau, en ik zag het natte kruis van haar gele string als een trofee voor me uit. Snel krabbel ik onder het bureau uit. Ze lijkt druk aan het werk, en terwijl ik over mij achterhoofd wrijf, doe ik ook of er niets aan de hand is. Toch vraag ik me af of het allemaal toeval is, of dat ze me zit uit te dagen. Veel tijd om daarover na te denken krijg ik niet, want het loopt inmiddels tegen vijven, en ze pakt haar spullen bij elkaar, en gaat naar huis. Bij het afscheid loopt ze om mijn bureau, en met een vriendelijk klopje om mijn schouder, zegt ze; “tot morgen Rob,” terwijl ze me bijna uitdagend toelacht. Zelf ga ik even later ook weg, en ik haast me naar het station. In de vertrekhal hoor ik alle omroepberichten over wisselstoringen en vertragingen. Snel kijk ik op het grote bord, en zie dat een trein die mijn richting uitgaat, maar normaliter al weg moet zijn, nog op perron acht staat, en ik ren er heen. Om daar alleen maar om een gigantische massa mensen te vinden, die zich in een veel te volle trein persen. Ik overweeg nog even om een half uur te wachten, en de volgende trein te nemen, als ik plotseling een eindje verderop Miranda zie instappen.

Snel loop ik naar die deur toe, en stap achter haar in. Het is echt overvol, en de mensen staan tegen elkaar aangeperst op het treinbalkon. Ik zelf sta achter haar. “Hoi,” zeg ik, alsof ik haar nu voor het eerst zie. “Wat een drukte he,” Ze bevestigd dat, en op dat moment stappen nog enkele mensen in, en worden we nog verder naar binnen gedrukt. Ik werd nog verder het drukke balkon op geduwd, en stond geklemd tussen de menigte treinreizigers. Gelukkig klonk nu de fluit, gingen de deuren dicht, en zette de trein zich in beweging. Door de opeengepakte mensenmassa, was het bloedheet in de trein. Zweetdruppeltjes vormden zich op mijn gezicht. Voor mij stond een grote forse man, met de rug naar me toe, en mijn borsten werden tegen zijn rug geperst. Achter me voelde ik, hoe Rob tegen me aangedrukt stond. Opeens had ik zin om mijn spelletje van die dag verder door te zetten. Ik zei niets, maar slaagde erin mijn stevige billen naar achter tegen zijn kruis aan te duwen. Daarbij draaide ik wat met mijn billen tegen zijn kruis aan. Als reactie hoorde ik een zucht achter me. Daardoor aangespoord bleef ik mijn stevige kontje tegen zijn kruis aan wrijven, en al snel voelde ik het resultaat tegen mijn billen groeien. Onmiskenbaar voelde ik een stevige erectie, geklemd tussen onze lichamen. Ik wreef mijn achterste er tegenaan. En raakte opgewonden bij de gedachte, wat we aan het doen warren in deze mensenmassa. Plotseling voelde ik een hand op mijn bovenbeen, half onder mijn rokje. De hand streelde mijn been. Ik voelde hoe mijn kutje vochtig werd. De hand was langzaam daarnaar op weg. Ik voelde hoe hij in de richting van mijn gele string schoof, mijn jurkje enigszins opschortend. Ik sloot mijn ogen, en gaf me over aan dat heerlijke gevoel. Toen voelde ik zij vingers tegen de stof van mijn string drukken. De stof werd door een duim in mijn bilspleet geduwd terwijl de andere vingers mijn string tegen mijn kutje duwde.

Een beetje erin zelfs. Mijn string werd al snel drijfnat van mijn kutgeil. Helemaal toen een paar vingers langs de rand onder mijn string kwamen, en regelrecht naar mijn kutje gingen. Toen ik een vinger voorzichtig naar binnen voelde glijden, ontsnapte een diepe zucht aan mijn lippen. Ik opende mijn ogen, om te zien of iemand me in de gaten hield, maar dat was niet zo. Heel langzaam begon de vinger op en neer te bewegen in mijn steeds vochtiger wordende kutje. Ik had grote moeite om niet hardop te kreunen. En ik maar denken dat hij zo verlegen was. Met moeite wrong ik een hand naar beneden en naar achteren. Tussen onze lichamen ging ik op zoek naar zijn stijve lul. Ik wreef over de stof van zijn broek, en voelde een flinke lul. Met de nodige moeite, slaagde ik erin zijn rits omlaag te krijgen. En terwijl hij nu een tweede vinger bij me naar binnen drong, wurmde ik mijn hand door zijn gulp naar binnen, en haalde zijn lul te voorschijn. Ik masseerde de dikke, gezwollen eikel, terwijl het kutgeil uit mijn kutje over zijn vingers droop. Ik maakte me langer, door op mijn tenen te gaan staan. Daardoor had ik net genoeg ruimte om zijn lul naar beneden te drukken, zodat die tussen mijn benen verdween. Ik klemde mijn dijen iets tegen elkaar, waardoor zijn lul ertussen klem kwam zitten. Hij maakte een paar kleine bewegingen met zijn heupen, en ik voelde zijn warme, stevige lul tussen mijn bezwete dijen. Zijn hand had hij nu weggenomen, en hij gebruikte die om zijn eikel tegen mijn schaamlippen te zetten. Enkele pogingen om binnen te dringen mislukten, omdat zijn lul telkens weer naar voren wegglipte. Maar door even weer op mijn tenen te gaan staan, werd de hoek beter, en toen ik weer naar beneden zakte, gleed zijn lul voorzichtig in mijn natte kutje. Ik houd ervan om met lange halen geneukt te worden, maar moest me nu behelpen met korte stootjes, en het geschommel van de trein. Maar dat, in combinatie met de situatie zelf, was meer dan voldoende. En terwijl mijn opwinding toenam, wreef ik mijn stijve tepels tegen de rug van de man voor me. Ik moest alle mogelijk moeite doen, om mezelf niet volledig te laten gaan, en het luidkeels uit te gillen. Het idee, om hier in een overvolle trein geneukt te worden, maakte me bloedgeil, en toen de trein een bocht maakte, en hij daardoor tegen me aangedrongen werd, en daardoor nog dieper in mijn kutje ging, kwam ik met een diepe zucht klaar.

Ik voelde het orgasme door me heen gaan, en kon niet helpen dat ik mijn ademhaling niet helemaal meer onder controle had. Hij neukte voorzichtig door, terwijl het orgasme uit me wegtrok, en ik merkte dat zijn bewegingen wat wilder werden. Ik opende mijn ogen, om te zien of niemand ons doorhad. Op dat moment kwam hij schokkend in me klaar. En terwijl zijn ballen zich leegden in mijn nog drijfnatte kutje, en de trein langzaam afremde in het station, kreeg ik een enorme schok te verwerken. Want in een ooghoek zag ik daar schuin, een stukje achter me, Rob staan. En gelijk drong de vraag zich aan me op, wie zojuist zijn ballen in mijn kutje leeggespoten had. En terwijl de deuren zich openden, draaide ik me om, en zag een wildvreemde kale man naar me grijnzen, waarna hij zich omdraaide en de trein uitstapte. En terwijl ik een druppel van zijn sperma langs mijn dijbeen voelde lopen, staarde ik hem verbijsterd na.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 14055 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Een luchtig zomers jurkje.”

  1. Is de hoofdrolpersoon nu een man of een vrouw? Eerder wed een dame in zomerjurkje beschreven en dan lijkt het om een man te gaan, bij wie ‘in de wijde zomerbroek zich iets begint te roeren’…

    • Ik begrijp je reactie. Er zijn 2 hoofdpersonen, een man en een vrouw. Zij zijn collega’s van elkaar. Als je het verhaal goed leest, dan kun je dat verdelen in stukjes die vanuit de vrouw, of vanuit de man komen.
      De zin die begint met “vanuit mijn ooghoek” is zijn gedachte, de zin die begint met “ook als ik wil uitgaan” is weer van haar. En zo loopt het verhaal.

Plaats een reactie