BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hoofdprijs 4

De hoofdprijs 4

De volgende ochtend werd ik wakker omdat Yogi aan mijn oor zat te likken. In mijn halfslaap dacht ik eigenlijk dat het Jeanette was. Verschrikt keek ik op het kussen naast me, ze was nog in diepe rust. Yogi wilde bij ons op het bed springen, ik kon hem nog net tegenhouden. Onder zijn buik zag ik alweer de rode stift hangen. Een geile hond en een geile vrouw, ik kon mijn geluk niet op en sprong bijna juichend uit bed. Yogi glipte door de achterdeur de tuin in en ik glipte terug in bed. Jeanette opende voorzichtig haar ogen met een blik van waar-ben-ik, en begroette mij met een glimlach. Dat luchtte me op, ik was even bang dat het voor haar een one-night stand was. Ze strekte haar armen in de lucht, geeuwde uitbundig en strekte toen haar armen naar mij uit. Ik dook er meteen in en we knuffelden als een jong verliefd stel. Zij bleek ook haar onzekerheden te hebben.
“Vind je me nog steeds de moeite waard?”, vroeg ze.
Ik knikte van ja.
“Ook ’s ochtends vroeg zonder make up met mijn haar in een kluwen?”
Ik knikte weer: “Ik ben in jaren niet zo fijn wakker geworden.”
We kusten elkaar, het werd een lange, steeds nattere tongzoen. Onze verliefdheid vroeg om nieuw bewijs, we rolden om en om, het hele bed door. Dan lag ik weer boven, dan zij. Ik was klaar om te neuken, voelde de testosteron door mijn kop razen. Ik lag bovenop haar, tussen haar gastvrije dijen. Haar benen sloeg ze om me heen en toen ik haar behaarde kut streelde voelde ik vooral nattigheid. Ik bracht mijn ochtenderectie in stelling en gleed naar binnen, in de veilige warmte. Als een puber begon ik te stoten, veel te wild. Ze greep me bij mijn oren, trok me naar zich toe en fluisterde “Kalm aan dekhengst” in mijn oorschelp. Daarna drukte ze haar tong in mijn oor. Ik gierde het uit, wat haar de kans gaf om onze lijven om te rollen zodat ik nu onder lag. Langzaam begon ze te rijden, met haar kutspieren mijn pik melkend. Ze hield mijn armen achterover gedrukt, zo lag ik vol overgave te kijken naar haar prachtige rijpe lijf dat een ochtendwip maakte. Natuurlijk was dit veel fijner dan dat wilde gedoe van mij, ik had nog wel wat te leren.
“Lekker zo?”, vroeg ze.
“Heerl…”
Verder kwam ik niet want Yogi had de slaapkamerdeur open gekrabt, sprintte naar ons toe en sprong vrolijk naast ons op het bed. Ik wilde hem wegsturen maar Jeanette was me voor; ze pakte hem bij zijn grote kop en drukte dikke zoenen op zijn snuit. Ons potje neuken leek hiermee te eindigen maar niets was minder waar. Jeanette begon weer te wippen, mijn pik gleed heerlijk heen en weer in haar kut die nog steeds sopte van het vele geil. Ze sloeg het dekbed dat nog half over ons lag aan de kant, waarop Yogi onrustig om ons heen begon te snuffelen.
“Hij ruikt allemaal lekkere luchtjes”, zei ze voorover leunend, “laat hem maar even zijn gang gaan.”
Ik voelde hoe Yogi zijn snuit tegen Jeanette’s kont drukte, precies op de plek waar mijn pik in haar gleuf zat. Zij leek te weten wat er ging gebeuren, ze lachte geheimzinnig. Ik voelde Yogi’s tong tegen mijn ballen slaan en schrok.
“Rustig lieverd, hij zal je niet bijten”, zij ze.
“Jij kent hem he?”
“Yogi is een heel geil dier, geen bang dier of een boos dier.”
Ik vertrouwde erop en stootte voorzichtig verder in haar kutje. Het was duidelijk waar de hond op uit was, hij likte gretig het geil op dat in stromen uit de gleuf van het vrouwtje lekte. Jeanette kirde van plezier, ze had haar borsten beetgepakt en kneedde de tepels. Yogi likte haar aarsgat, daar was geen twijfel over, en zij genoot ervan. Met steeds meer moed pompte ik omhoog in haar poes, mijn zaad lag te borrelen in mijn zak. Ik was klaar om haar vol te spuiten. Maar Jeanette had andere plannen. Ze stapte van me af met een hand voor haar vagina, viel naast me op haar rug en spreidde haar benen.
“Kom Yogi.. lik!”
Yogi begreep precies wat ze bedoelde. Hij leek wel getraind te zijn op dit soort commando’s. Door wie, dat wist ik niet, misschien wel door Jeanette zelf. Terwijl zij haar kut aanbood drukte Yogi zijn snuit erin en lapte met zijn enorme tong door haar grillige schaamlippen. De natte plek op de matras was het bewijs dat er wat te halen viel. Wild vingerend keek ze toe hoe Yogi haar likte, af en toe zijn hele snuit in haar trut duwend. Ze moedigde hem aan, ze kwam al bijna klaar.
“Toe maar.. toehmaarhhhrr.. ja ja ja JA!!..”, gilde ze en ruw schokkend kwam ze klaar waarbij opnieuw een fikse waterval uit haar kut geknepen werd. Het was goed besteed, Yogi schrokte alles op, ook het sap in haar bilspleet nam hij mee.

Ik had al die tijd liggen kijken, spelend met mijn pik. Jeanette kwam weer bij haar positieven, duwde de hond van zich af en zei dat ik Yogi moest helpen.
“Waarmee?”, vroeg ik onnozel.
“Met zijn ochtenderectie.. kijk dan!”
Ik keek onder de buik van mijn hond, onze hond, en zag zijn indrukwekkende staaf naar buiten hangen. Even begreep ik niet wat ze bedoelde, toen nam mijn fantasie het over. Ik werkte me op mijn zij onder zijn buik tot zijn dikke rode pik vlakbij was. Het voorzaad spoot in golven over de matras. Nog een klein stukje verder schoof ik en nu kon ik zijn hondenpik in mijn mond nemen. God jezus wat lekker was dit.. zijn pik was groot en hard, met mijn vuist hield ik ‘m op zijn plek. Zijn hondengeil spoot maar door en vulde mijn mondholte. Ik pijpte hem met alle liefde die ik in me had, roerloos en hijgend stond hij stil en genoot. Jeanette kroop van haar plek, ik dacht dat ze vast naar de badkamer zou gaan. In plaats daarvan voelde ik de warmte van haar mond rond mijn pik, die meteen weer op volle sterkte omhoog stak. Ik wist even niet waar ik me op moest concentreren, Yogi’s pik of mijn eigen. Ik kreeg zin om net zo te spuiten als de rode hondenlul in mijn mond. Maar alweer kreeg ik geen kans, de mond rond mijn pik verdween en maakte plaats voor het zalige lijf van mijn nieuwe, rijpe en overzadigbare vriendin. Ze ging op me zitten, stak mijn zwaard in haar schede en begon vrolijk aan een nieuwe wipronde. Ze had het nu zo geregeld dat de hond in een standje 69 over me heen stond, zijn pik in mijn mond en zijn kop in de stevige omhelzing van Jeanette. Ik kon niet zien wat ze deed, wel hoorde ik haar liefdevolle dingetjes tegen hem zeggen en het geslobber van zijn tong. Yogi maakte piepende geluidjes en stond boven me te trillen met zijn heupen. Ik had een vermoeden wat dat betekende.
Ik hoorde Jeanette tegen hem praten: “Wat is dat knul.. ga jij lekker spuiten? ..ga jij je lekkere geile zaadjes voor het baasje spuiten?.. toe dan maar.. toe maar..”
Ze had het goed gezien, Yogi jankte kort en begon zijn sperma te lozen. Het schoot in dikke verse stralen mijn mond binnen, het was zoetig, lauwwarm, pittig. Ik vond het lekker en dit keer hield ik zijn zaad in mijn mond die langzaam vol liep en overstroomde. Met beide handen greep ik de enorme hondenpik en kneep er zachtjes in, alsof er nog iets verstopt zat. Maar hij was klaar. Yogi stapte van me af en daar verscheen het lachende gezicht van mijn geliefde Jeanette.
“Heb je wat bewaard voor mij?” vroeg ze.
Ik opende mijn mond waar de dierlijke zaadkwak ronddreef. Haar gezicht kwam dichterbij en ze perste haar mond op de mijne. We tongden het zaad van onze hond over en weer, ik dacht dat ik gek werd. Wild stootte ik op en neer in haar kut waar mijn pik al die tijd gevangen zat.
“IK KOM!!!..”schreeuwde ik terwijl het dunne hondensperma langs mijn wangen droop.
Elke vezel in mijn lichaam stond strak toen ik klaar kwam en mijn zaad in haar kut joeg. Het duizelde in mijn hoofd, in een waas zag ik hoe Jeanette zich gillend klaar vingerde. Daarna vielen we half bewusteloos in elkaars armen.

Overal zaten zaadresten en andere sporen van ons geile spel. Ik strompelde uit bed en sleurde het beddegoed achter me aan richting wasmachine. Jeanette was naar Yogi gelopen die op de grond lag. Wijbeens ging ze boven hem staan en zei “Bekkie open” waarna een sliert sperma traag naar beneden droop. Yogi had het goed door, zijn lange tong slurpte heel precies het menselijke eiwit uit haar gleuf. Ze slaakte een kort gilletje, perste nog een keer en verdween giechelend naar de badkamer. Toen ik er bij kwam deed ze de deur van de cabine open en omhelsde me vanonder de waterstraal.
“Dank je”, was alles wat ze zei.
“Ik wil je nooit meer kwijt”, flapte ik eruit.
Minutenlang stonden we daar. We hoorden bij elkaar, zoveel was wel duidelijk.

Ze moest die dag nog werken, haar dochter zou de ochtenddienst draaien tot 13 uur. We wisselden telefoonnummers uit en namen afscheid. Yogi kwam ook mee en blafte een paar keer hard toen ze in haar auto wegreed. Ik ging met hem een lange wandeling maken, een goed moment om alle gebeurtenissen een plek te geven. Ik had me van een onderdanige kant getoond, ik had gepijpt, ik had.. verder dacht ik niet, mijn pik zwol alweer op terwijl er mensen aankwamen. Ik sloeg een bospaadje in en verdwaalde een beetje. Zo goed kende ik het hier nog niet. Toen ik moest plassen kwam Yogi er nieuwsgierig bij staan. Vond hij dit geurtje ook al de moeite waard? Hij hapte in de gele straal en likte zijn natte bek, schudde zijn kop en kwam vlakbij me, terwijl de laatste druppels uit het pisgaatje vielen.
“Malle hond”, zei ik.
Hij antwoordde met een stevige lik tegen mijn pik.

’s Avonds belde ik met Jeanette. Ik wilde me niet opdringen maar moest even haar stem horen. Ze zei dat ik maar gauw bij haar op bezoek moest komen. Of ik morgenavond tijd had? Tuurlijk, ik had alle tijd van de wereld. Yogi hield zich vandaag redelijk koest, nadat ik hem vanochtend had laten spuiten. Toch wilde hij tegen me aan liggen toen het bedtijd was. Daar had ik geen moeite mee, ik had niet voor niks een kortharige hond genomen. Als een halve minnaar lag hij naast me en liet zich overal aaien. Zijn lijf voelde warm en steeds vertrouwder. Toen ik hem tussen de achterpoten streelde en de stevige schacht van zijn pik door mijn vingers liet glijden, kwam de rode punt weer uit zijn holletje naar buiten. Ik genoot van zijn geslacht in mijn hand. Yogi lag op z’n zij naar mij toegekeerd, ik gaf hem een zoen op de neus. Mijn eigen pik was ondertussen hard geworden. Ik trok er even lekker aan, lepelde wat voorgeil op mijn vinger en hield die onder Yogi’s neus. Meteen likte hij mijn vinger af en kwam zijn pik verder uit de schacht. Ik streelde zijn hondenballen en liet mijn hand op en neer gaan, hem rustig aftrekkend. Waarom werd ik toch zo geil van deze hond? Waarom kon ik niet gewoon even knuffelen en dan gaan slapen? Yogi likte me in mijn gezicht, zijn tong sloeg tegen mijn mond aan. Toen ik naar beneden keek, zag ik dat zijn zachte piemel een grote harde paal was geworden. Snel draaide ik me om, zodat we net als vanochtend in een 69-houding lagen, alleen dit keer naast elkaar. Ik rook aan zijn geslacht, de kleine straaltjes vocht spoten als vanouds in het rond. Snel sloot ik mijn lippen rond zijn staaf om de nattigheid op de schone lakens te beperken. Misschien werd het tijd voor een plastic bedzeil.
Heel ontspannen lag ik mijn hond te pijpen. Ik hoopte dat hij mijn pik ook zou likken maar hij leek geen interesse te hebben. Het blijven dieren. Ik was zo moe dat mijn ogen dichtvielen.
“Welterusten jochie”, fluisterde ik hees en veegde het laatste hondengeil van mijn kin.
Toen vielen we allebei vredig in slaap.

De volgende dag stond ik te popelen om naar Jeanette te gaan. Het leek wel een week geleden dat ik haar zag, het was pas gisteren. Ze had gezegd dat ik Yogi maar mee moest nemen. We hadden afgesproken bij het asiel, vandaar zouden we naar een restaurant in de buurt gaan.
Toen ik binnenkwam lachte zij haar mooie tanden bloot en huppelde als een jonge meid op me af, ik nam haar in de armen voor een lange knuffel. Daarna werd Yogi door haar geknuffeld, al net zo enthousiast.
“Kom eens Yogi, ik heb hier een leuk vrouwtje voor je!”, riep ze.
Niet begrijpend liep ik achter hen aan. Ze ging ons voor naar een kooi waar een flinke lichtbruine hond nerveus stond te wachten. Het was net als Yogi een Labradorachtig type, een mooie lichtbruine hond. Yogi begon nu heel onrustig te worden en toen Jeanette hem binnen liet was hij niet meer te houden. Het teefje werd besnuffeld van kop tot kont en het beviel hem goed, te oordelen aan de rode punt onder zijn buik die snel groter werd. Eerlijk gezegd had ik nog nooit gezien hoe honden het doen, hoe ze paren zeg maar. Jeanette wel, die zag dat dit een goede match was. Yogi deed een eerste poging het vrouwtje te bestijgen. Wild en ongeduldig viel hij aan op het achterwerk van het teefje, die gewoon wegliep en hem verbouwereerd achterliet. Zijn pik verdween zelfs in de hoes.
“Ze wil hem niet”, mompelde ik.
“Wacht maar Sjors, dan ken jij Yogi nog niet”, antwoordde Jeanette.
Het was waar, hij ging in de achtervolging en had al snel het vrouwtje weer te pakken. Zijn pik was weer naar buiten gekomen, groter dan zonet, en met wild schokkende heupen leek hij nu meer succes te hebben. Maar nee, zijn pik vond geen doel en hij gleed van de rug van het teefje af.
Terwijl we toekeken konden Jeanette en ik niet van elkaar afblijven. Ik streelde haar borsten, zij had een hand achter in mijn broek gepropt en streelde mijn billen.. heerlijk.
“Als tiener werd ik al geil van parende beesten”, bekende ze.
“Ik snap wat je bedoelt”, zei ik, terwijl we keken hoe Yogi zich weer op het vrouwtje stortte.
Ineens deed Jeanette de deur naar het hok open en trok me mee naar binnen. Wat was ze van plan? Ze trok een beduimeld matrasje naar zich toen en ging er op de knieen op liggen. Haar billen staken in de lucht, wat al een geil gezicht was want ze was gekleed voor ons etentje: een strak rokje met nylon kousen eronder en hakjes aan de voeten. Ze sjorde haar rok omhoog. Ik kreeg een instant erectie toen ik haar billen en panties zag.
“Neuk me Sjors!”, kreunde ze.
Ik gespte mijn riem los, knoopte mijn broek open en stroopte alle textiel op mijn enkels. In een paar tellen zat ik achter haar en peuterde aan het zeiknatte slipje dat in haar bilspleet verstopt zat. Het kleefde van het geil, ik had de neiging mijn neus er in te duwen. Maar mijn pik wees me de enige juiste weg; ik haalde mijn paarse eikel van onder tot boven door haar verhitte scheur en doopte hem tussen de openhangende schaamlippen. Het was meteen raak, tot aan mijn ballen gleed ik bij haar naar binnen.
“Aaaaahhh..”, gromde ze luid, ze was er aan toe zo te horen.
Naast ons waren beide honden rond elkaar aan het draaien, Yogi leek zelfs te twijfelen waar al die lekkere geurtjes toch vandaan kwamen. Ik stootte krachtig in Jeanette’s slissende kut en voelde Yogi aan mijn billen snuffelen. Toen richtte hij zich weer op het teefje, besprong haar, beet haar in de nek en werkte zich met krachtige slagen op haar achterwerk. Zijn pik flitste tussen de staart heen en weer, hij was inmiddels op oorlogssterkte. Het vrouwtje bleef staan, tong uit de bek, de ogen half dicht. Yogi had raak geschoten. Ze zou nu wel voelen hoe lekker zijn grote Labradorpik haar vulva penetreerde. Yogi begon te schokken in een hoog tempo, hij zat beslist in haar kutje en dulde geen uitstel meer. Hij moest en zou haar bevruchten. Ik genoot van de neukende dieren terwijl ikzelf mijn knappe vriendin neukte.
“Gaat hij haar zwanger neuken?”, hijgde ik.
“Ik.. hoop het..”, kreunde Jeanette, “..hebben we straks een paar mooie puppies rondlopen.“ Jeanette vingerde zich terwijl mijn pik in haar stroperige geil op en neer schoof. Dan weer langzaam, dan weer snel, zo wisselde ik van tempo, en af en toe stopten we zelfs om naar de neukende honden te kijken. Toen mijn lul uit haar spleet schoot zei ze dat ik haar in haar andere gaatje mocht nemen als ik zin had.
“Je bedoeld.. in je kontje?”, vroeg ik voor de zekerheid, ik had nog nooit aan anale seks gedaan.
“Toe maar”, kreunde ze, “ik wil het!” en ze trok een bil opzij om haar anus te spreiden.
Ik smeerde een klodder spuug op haar ster, nam mijn stijve in mijn vuist en drukte de eikel tegen de opening. Zou dat zomaar kunnen? Ik had geen idee. Jeanette kreunde, ze zette druk op haar gat en meteen gleed mijn eikel bij haar naar binnen.
“Shit wat geil”, riep ik, kijkend naar haar knijpende kringspier rond mijn paal.
Ik zat in haar kont, in haar bruine hol, wat een strak gat was dit! Langzaam begon ik te pompen.. in.. uit.. in.. uit.. Er verscheen een witte schuimkraag rond mijn glimmende schacht, haar aars stulpte naar buiten en vouwde zich terug, alsof het ademde op het ritme van mijn zuigerstang. Yogi begon te piepen, hij stootte nog altijd als een dolle op het teefje in, ze schuifelden in hun paringsdans het hele hok rond. Ik richtte me op mijn eigen genot, mijn kloten kriebelden ongeduldig. Ik wilde nog lang niet klaarkomen maar juist zo lang mogelijk genieten van Jeanette’s heerlijke anus, maar het lukte me niet om aan domme dingen te denken.
“O god.. ik hou het niet meer lieverd..”, jammerde ik.
“Toe maar!.. het is goed.. knal mijn kont vol zaad!..”, siste ze.
Ik zette aan voor de eindspurt, die gelukkig nog een hele poos duurde. Haar kontgat was bijna net zo vochtig als haar kut, moeiteloos gleed ik heen en weer door de glibberige schuimkraag, haar kringspier tot het uiterste oprekkend. Toen was er geen houden meer aan.
“God ja! ..ik ..KOOOOM!”, loeide ik, en begon spastisch mijn sperma in haar darmen te lozen.
“Jeanette had zitten wachten op dit moment, zij vingerde met een hand haar klit en kwam ook klaar. Haar sterretje kneep mijn pik zowat af, die net zijn laatste zaad doneerde.
Ze liet een langgerekt ‘Jaahhhhh.. O JAAAHH..!’ horen en schuddend beleefde ze een intens orgasme.
Ons geneuk had aanstekelijk gewerkt op Yogi die met veel gepiep en een laatste stuiptrekking bezig was zijn sperma in het teefje te schieten. Ik weet nog steeds niet hoe ik een dierlijk orgasme moet omschrijven, het blijft toch een mysterie wat er in die trouwe koppen omgaat. Het teefje stond gewoon stil, wachtend tot hij klaar was. Maar Yogi kon niet weg, zijn pik zat vast in haar kutje.
“Kom Sjors, ga ‘es van me af”, zuchtte Jeanette onder me, “ik wil zijn pik zien als hij uit haar komt.” Moeizaam kwam ik overeind en merkte nu pas wat een zere knieen ik had van de harde betonvloer. Jeanette kroop naar het teefje en werkte zich met haar achterwerk voor de neus het dier.
“Eens kijken of ze het lust”, lachte ze naar mij.
Het dier keek onnozel naar de blanke billen voor haar. Ik zag een klodder sperma in een witte sliert naar buiten rollen. Jeanette anus stulpte open en dicht. Het teefje likte een keer maar besloot dat dat genoeg was. Met een teleurgesteld gezicht kwam ze overeind en nu volgde hetzelfde ritueel bij Yogi. Hij snuffelde wat en had toen de pittige geur van mensenseks, kontgat en sperma te pakken. Met grote halen begon hij mijn sperma uit het lekkende gaatje te likken. Jeanette slaakte een gilletje.
“Toe maar lieverd.. lekker toch..”, lispelde ze.
Ze liet zich haar kont uitlikken en bijna had ze zich weer klaar gevingerd toen hij ineens loskwam uit het teefje en wegliep. Zijn grote, rode lul zwengelde doelloos tussen de achterpoten. Jeanette greep Yogi bij zijn staart en dwong hem te stoppen zodat ze zijn pik kon inspecteren. Met een zacht en voldaan gekreun pijpte ze het achtergebleven geil van zijn hondenpik, ook de knoop werd schoon gesabbeld. Ze genoot er echt van.
Het teefje was bezig haar druipende kutje schoon te likken. Of zij er net zo van genoot als mijn rijpe vriendin weet ik niet, ik hoop het. Jeanette was klaar met Yogi en inspecteerde het tevenkutje. De hond liet het met een vermoeide blik toe. Ik kroop erbij, had nog nooit zoiets gezien. De schaamlippen waren gezwollen, daartussen was duidelijk haar vochtige spleet te zien waar Yogi’s geil met tegenzin naar buiten droop. Jeanette haalde haar wijsvinger door de spleet, hij was nat. Nu keek ze mij uitdagend aan, ze wilde zien wat ik er van vond. Ze stak de vinger in haar mond en likte hem af.
“Geil beest dat je bent”, lachte ik met verholen bewondering.
Ik streelde haar benen en liet mijn handen er onder gaan tot ik haar vochtige bilspleet tegenkwam. Het was er nog steeds glibberig, van mijn zaad of van hondenspeeksel, ik weet het niet. Haar kut voelde warm en vochtig, ik liet twee vingers door de natte scheur glijden, haalde ze terug en stak ze in mijn mond.
“Ik ben gek op jouw kutgeil”, zei ik en schrok van mijn eigen woorden.
Ze greep me vast, keek me vurig aan met die mooie groene ogen en perste haar lippen op de mijne. Hongerig stonden we te tongen, in een hondenhok notabene.

Het was tijd om uit eten te gaan. Jeanette moest nieuwe panties aan want deze waren kapot bij de knieen. Ze had een paar op reserve liggen. We fatsoeneerden ons en vertrokken naar het restaurant, Yogi zouden we daarna weer ophalen.

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10361 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “De hoofdprijs 4”

Plaats een reactie