BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks op reünie feest

Wij hadden een reünie van onze klas, bij mijn beste vriendin Kim (27), ik ben Eva (27) en getrouwd met Mark(27), wij zaten bij elkaar in de klas.
Kim had de reünie georganiseerd en was bij haar thuis, Kim is getrouwd met Bas die zat ook bij ons in de klas. Zij wonen op een boerderijtje met best wat ruimte, dus ideaal voor een BBQ.
Het was in de zomer en mooi weer, de drank vloeide rijkelijk.

Wij woonden aan de andere kant van het land en hadden een hotelletje geboekt in het dorp van Kim zodat wij ook konden drinken.
Het was rond een uur of 12 ik stond daar in mij korte zomer jurkje en Kim stond bij mij wij hadden allebei iets teveel op en Kim gooide een glas rode wijn tegen mij aan.
Kim zei gelijk kom mee dat moet je gelijk uit wassen anders kun je dat jurkje wel weg gooien, ik liep natuurlijk met haar mee want het jurkje was heel mooi en duur.
Ik zou wat kleren van Kim aan trekken en zij zou dan mijn jurkje in de wasmachine stoppen.
Ik trok mijn jurkje uit en nu zag Kim dat mijn witte bh ook met wijn door drenkt was net als mijn witte kanten onderbroekje, doe dat ook maar uit dan stop ik dat er ook bij in.

Ik heb cup D borsten en zei lachend een onderbroek heb jij nog wel voor mij maar jij met je kleine cup B borstjes ,maar je hebt geen bh voor mij.
Kim keek naar mij terwijl ik daar naakt stond, dat klopt zei Kim maar iedereen heeft drank zat gehad, het valt niet op dat jij geen bh voor hebt.
Kim kwam naar mij toe en zoende mij op de mond en masseerde mijn billen en fluisterde, wat ben jij toch een lekker wijf.
Wij waren eerder vriendinnen en sliepen soms bij elkaar, wat veel meiden wel doen na een avondje stappen, en toen kon Kim ook vaak niet van mij af blijven, de meeste meiden zitten wel aan elkaar als ze bij elkaar blijven slapen, dus zo vreemd was dat niet.
Kim zei zelf ook dat zij van 2 walletjes had of te wel dat zij bi was.
Zelf vind ik mij hetero maar als Kim begon had ik er ook geen moeite mee.
Kim was zo als het noemen het mooiste meisje van de klas en ik weet dat mijn Mark ook stapelgek op haar was maar Kim ging meer voor de man die zij nu heeft, die had rijkere ouders.
Maar Kim begon mijn billen dus te masseren en even later voelde ik haar hand bij mij kut, het voelde best lekker en kim duwde mij op bed en begon mij kut te likken en ging met haar kut op mijn mond en ik moest haar likken.
Wij waren druk bezig toen de deur open ging en mijn Mark daar met grote ogen stond, en zei waar zijn jullie in vredesnaam mee bezig.

Ik schrok maar Kim zei doe de deur dicht en neuk mij dat wilde jij eerder ook nu mag het.
Hij keek bedenkelijk, maar ik dacht laat hem het maar doen dan hebben we morgen geen gezeur.
En soms droomt hij nog van Kim, dus ik weet dat hij wel graag wil.
Ik zei dat het goed was gelijk trok hij zijn broek uit prikte zijn pik in Kims kut en begon heen en weer te gaan, zijn ballen zaten net boven mijn gezicht en kletsten tegen het zeiknatte kutlipjes van Kim, het was een geil gezicht en als snel kwamen Kim en Mark klaar.
Mark trok zijn pik uit het kutje en het sap liep in mijn mond, Kim masseerde mijn clit en ik kwam met een gil klaar.
Mark trok snel zijn broek aan en zei komen jullie ook zo en hij liep weg.
Kim kuste mij, en gaf mij een kort broekje en een shirt en wij liepen naar buiten, velen viel het best wel op dat ik geen bh voor had maar natuurlijk zei niemand wat.
Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10424 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie