BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Manege (deel 2)

Janny en Irene laten het paard spuitenJanny en Irene zijn gek op paardrijden. Janny is single en 29 jaar, ze wordt binnenkort 30. Ze heeft kort blond haar, is slank en heeft lekkere borsten en billen. Irene is al 30, heeft donker rood haar tot op haar schouders. Ze is volslank en heeft grote borsten. Irene woont samen met haar donkere vriend Kevin. Janny en Irene zijn vaak te vinden bij de manage waar ze paardrijden, de paarden verzorgen en allerlei klusjes doen. Ze zijn onafscheidelijk en delen lief en leed.

Het is weekend en Janny heeft zichzelf afgelopen dagen een aantal malen gevingerd en klaargemaakt. Ze heeft een Womanizer Pro en die ook gebruikt. Telkens als ze bezig is denkt ze aan die middag op de manege. Zij en Irene hadden toen de grote zwarte lul van een zwarte hengst vast en trokken eraan. (zie deel 1) Dat beeld en die gedachte maken haar nog steeds geil en ze kijkt met spanning uit naar de komende week wanneer zij en Irene weer naar de manege gaan. Die dag belt Irene en na het gehad te hebben over ditjes en datjes vraagt ze: “Zullen we komende week ’s avonds naar de manege gaan?”. “Oké, dat is prima”: zegt Janny, want het maakt haar niet zoveel uit. Wel vraagt ze zich af waarom. “Dan haal ik je om acht op”: zegt Irene. Dat is dus afgesproken.

Stipt om acht uur staat Irene met haar auto voor de deur. Het is lekker warm weer. Janny heeft een paardrijbroek en een jasje aan met daaronder een t shirt. Zomerse kleren heeft ze in een tas meegenomen. Ze gaan na het paardrijden vast nog iets drinken in de kantine van de manege. Irene heeft ook kleren aan om paard te rijden en een tas met zomerse kleren bij zich. Eenzelfde gedachte!

Als ze in de auto zitten en richting de manege rijden vraagt Irene: ”hoe vond je het vorige week?”. Janny twijfelt en zegt: “ik vond het een beetje gek en schaamde me, maar vond het ook erg opwindend en geil”. “Ja, ik ook”: zegt Irene. “En dat heeft Kevin ook gemerkt vorige week”: laat Irene me weten. “Hoezo?”: vraagt Janny, terwijl ze wel vermoedt wat er gebeurd is. “We zijn die avond niet in de slaapkamer gekomen, we hebben de keuken niet verlaten”: zegt Irene. “Kevin heeft me met zijn grote zwarte pik geneukt op de keukentafel”. “Wauw, dat klinkt heftig……en lekker”: zegt Janny. “Ik heb me klaar gevingerd onder de douche” biecht Janny op.

“Had jij dat al eens eerder gedaan?” vraagt Janny aan Irene. “Ja” antwoordt ze en vertelt dat ze een paar jaar eerder stiekem een pony heeft afgetrokken. Dat was bij een andere manege. “Die beesten kunnen spuiten joh……en denk dat deze hengst nog meer kan spuiten”: zegt ze. “Dus dat is de reden dat Irene ’s avonds naar de manege wilt”: denkt Janny en ze krijgt een raar gevoel in haar onderbuik. Het is een combinatie van angst, spanning en opwinding. Haar kutje begint alweer vochtig te worden.

Als ze bij de manege aankomen halen ze de paarden van stal, zadelen ze en stijgen op. Ze gaan in draf richting het bos. Ze rijden een tijdje door het bos en genieten van de natuur en de warmte. Het zonnetje schijn nog steeds, maar gaat al over een tijdje onder. Als het begint te schemeren rijden ze terug naar de manege. Ze brengen de paarden naar binnen, tuigen ze af en borstelen ze. “Zullen we zo even gaan douchen, omkleden en nog wat gaan drinken in de kantine?”: vraagt Irene. “Prima”: antwoordt Janny. Ze lopen richting de douchegelegenheid en komen langs de box waar vorige week de zwarte hengst stond. Hij staat er nu ook. Hij staat daar stoer in zijn box en zijn grote zwarte lul hangt slap. Irene en Janny lopen door naar de douchegelegenheid.

Ze douchen en kleden zich om. Janny heeft een string en bh aangedaan, met daarover een kort zomerjurkje. Ze draagt witte gympen. Irene heeft een kort spijkerrokje aan met een bloesje daarop. Het valt Janny op dat Irene geen bh aan heeft. Haar bloesje is strak vastgeknoopt en haar borsten zijn goed te zien. Irene draagt een paar cowboylaarzen. Ze heeft haar haar in een staart gedaan. Ze zien er beiden mooi en sexy uit. Ze lopen naar de kantine en nemen iets te drinken. Buiten is het ondertussen donker geworden.

Irene en Janny zijn nog de enigen die in de kantine zitten. Het loopt tegen tienen en de beheerder van de manege zegt: “dames, we gaan sluiten”. “Oké”: zegt Irene. “Wij sluiten de stallen wel af”! Terwijl ze dat zegt knipoogt ze naar Janny, die glimlacht. Het gevoel in haar onderbuik is weer terug. De beheerder sluit de kantine af, loopt naar zijn auto en roept: ”fijne avond”! “Dat komt wel goed……….hetzelfde”: roept Irene terug en tegen Janny zegt ze: ”hij moest eens weten”. Ze lopen naar de stallen en gaan naar binnen. Buiten is het helemaal stil op geluiden van paarden na. Irene sluit de staldeuren aan de binnenkant en zegt: “nu worden we niet gestoord”. “We gaan het dus weer doen…….”: denkt Janny en ondanks haar twijfels wordt haar kutje weer nat.

Ze lopen naar de box waar de zwarte hengst staat. Hij hinnikt zachtjes alsof hij al voelt wat er gaat gebeuren. Irene opent de box en gaat als eerst naar binnen. Janny volgt en aait de hengst om hem op zijn gemak te stellen. Irene heeft zijn grote zwarte lul al gepakt en begint die zachtjes te strelen. Janny volgt en pakt de lul ook vast. Samen trekken ze aan de lul en voelen ‘m groeien. De hengst siddert en hinnikt zachtjes. Zijn grote zwarte lul groeit gestaag. “Gaan we ‘m laten spuiten?”: vraagt Janny. “Ja”: zegt Irene. “Ik wil dat ie over mijn borsten spuit”: zegt ze en maakt haar bloesje open. Haar grote borsten bungelen naar voren en haar donkerbruine tepels zijn hard. Ze doet haar bloesje uit en gaat op haar knieën onder de hengst zitten. Janny pakt de grote lul met twee handen vast en begint heen en weer bewegingen te maken. Ze doet het steeds sneller en de hengst komt klaar en spuit een grote lading sperma over Irene’s borsten. “Jaaaa……dat is lekker”: roept Irene. Janny’s kutje sopt in haar string bij het zien van al dat sperma op Irene’s grote borsten.
Irene droogt zich af met een handdoek en doet haar bloesje weer aan. “Kom, we gaan”; zegt ze. Janny’s string is doorweekt en ze wil eigenlijk ook wel snel naar huis om onder de douche te stappen. Daar kijkt ze naar uit. “Net als de vorige keer…..”: denkt ze. Ze sluiten de stallen af en rijden weg in Irene’s auto.

“Dat was echt supergeil”: zegt Janny. “Ik drijf in mijn string”. Irene rijdt in één streep door naar haar eigen huis. “Maar…….”: zegt Janny vertwijfelt. Ze had zo’n zin in die douchebeurt! Ze stoppen bij Irene’s huis waar alles donker is. “Kevin slaapt vast al”: zegt Irene en ze gaan zachtjes het huis binnen. “Sssssst……..”: fluistert Irene en sluipt de trap op naar boven. Ze wenkt Janny en die loopt zachtjes achter haar aan. Haar hart klopt in haar keel. Ze vindt het superspannend.

Irene opent de slaapkamerdeur en sluipt naar binnen en Janny volgt haar en blijft bij de deur staan. Door de heldere maan is het redelijk licht in de kamer en Janny ziet dat Kevin naakt op het bed ligt te slapen. Zijn slappe zwarte pik ligt op zijn onderbuik. Zelfs slap is ie groot. “Wauw”: denkt ze. “Geen wonder dat Irene ‘m vergelijkt met de lul van de hengst”. Irene trekt haar spijkerrokje en slipje uit. Ook haar bloesje knopt ze los en gooit die op de grond. Dan gaat ze op de rand van het bed zitten en begint de zwarte pik van Kevin te strelen. “Mmmmmm…….”: zucht Kevin in zijn slaap. Irene buigt zich voorover, haar grote borsten schudden zachtjes heen en weer, en ze neemt de pik in haar mond. Ze begint zachtjes te zuigen. Janny staat in de schaduw bij de deur en kan alles goed volgen. Ze ziet de zwarte pik groeien en haar kutje staat in brand. “Hebben jullie hem laten klaar komen?”: vraagt Kevin zachtjes. Hij is wakker geworden en blijft met zijn ogen dicht op bed liggen. “Ja”: antwoordt Irene. “En ik heb ‘m over mijn borsten laten spuiten…….geil was dat”. “Dat is zeker geil”: zegt Kevin en Janny ziet dat zijn zwarte pik staat al fier rechtop staat.

“Ik heb nog een verrassing……”: zegt Irene en ze wenkt Janny om dichterbij te komen. Janny trekt haar natte string uit en knoopt haar jurkje los. Ze loopt naar het bed en gaat schrijlings op de stijve zwarte pik van Kevin zitten. Zijn pik glijdt soepel naar binnen. Janny zucht en Kevin opent verbaast zijn ogen en ziet Janny op zijn pik zitten. Haar borsten staan fier vooruit en haar tepels zijn keihard. Kevin glimlacht en begint op en neer te bewegen. “Mmmm……wat een verrassing……heerlijk”: zegt hij en pakt Janny’s borsten.
Irene gaat boven Kevins gezicht zitten en laat zich door hem likken. Haar kutje is kletsnat en heel gevoelig. Kevin likt haar klitje en Irene buigt zich voorover en geeft Janny een lange tongzoen. Janny zoent haar terug en waant zich in wonderland. Zachtjes komt Janny al een keer klaar op Kevin’s grote zwarte pik.

Na enige tijd gaan Irene en Janny naast elkaar op hun knieën op het bed zitten. Hun natte kutjes glinsteren van het geil. Kevin staat achter hun en neukt hen om de beurt. “Jaaaaaa…….kom maar met die dikke zwarte pik”: roept Irene en Janny kreunt: “Maak me klaar……..met je geile grote zwarte pik”. Kevin stoot steeds harder en Janny streelt haar klitje, terwijl zij en Irene elkaar aan kijken. Hun tongen raken elkaar en Janny komt hard kreunend klaar. Kevin laat zijn grote zwarte pik nog even zitten en schuift zijn pik dan in Irene’s kutje en begint haar pompend te neuken. Janny wrijft over Irene’s klitje en zo komt ook Irene klaar. Irene en Janny gaan op hun knieën voor Kevin zitten en nemen om beurten zijn grote zwarte pik in hun mond. Zo pijpen ze Kevin bijna klaar. Als hij bijna komt pakt hij zijn pik en trekt er hard aan. Hij komt grommend klaar en spuit zijn sperma over hun kinnen en borsten. Irene wrijft de sperma uit over haar tepels. “Dat was heerlijk……”: zegt Kevin. Irene en Janny knikken instemmend en uitgeput gaan ze op bed liggen en vallen in een diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16964 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De Manege (deel 2)”

Plaats een reactie