BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 15

De rooie buurvrouw met haar giga tietenNa het eten gingen Loes en moeder met Lila en een van de andere meisjes mee om zich lekker te laten masseren. Moeder ging op het massagebed liggen en kreeg van Lila wat creme op haar tepels, clit en anus gesmeerd. Moeder keek haar vragend aan en Lila zei: dit maakt je gevoeliger. Ga maar op je buik liggen. Moeder deed dit en Lila legde een paar kussens onder haar buik. Ze begon moeder te masseren met vanilleolie. Toen de olie over haar hele lichaam verspreid was trok Lila haar uniform uit en ging ze op moeder liggen en begon ze over haar heen te schuiven. Moeder vond het wel lekker en kreunde zacht. Lila plaatste een van haar handen op de billen van moeder en liet haar vingers door de bilnaad gaan. Met haar duim begon ze zacht tegen de anus van moeder te drukken terwijl ze met haar lange vingers tussen de benen van moeder door naar haar kut ging. Moeder begon steeds harder te kreunen. Lila ging nu tussen de benen van moeder zitten en met haar ene hand in haar bilnaad wrijvend ging ze met haar andere hand onder moeder door en begon ze de buik van moeder te kneden. Haar pols ging zacht over de clit van moeder die na een paar minuten begon te hijgen en klaarkwam.

Lila was daar echter nog niet tevreden mee. Ze begon nu met het kutje van moeder te spelen en ging zacht met twee vingers naar binnen waar ze zacht stotende bewegingen maakte. Haar duim van haar andere hand ging weer tegen de anus van moeder en toen Lila voelde dat de kut van moeder weer begon te verkrampen drukte ze haar duim diep in de darmen van moeder, die nu met een schreeuw klaarkwam. OOOHHHH JAAAAHH MIJN GOD WAT DOE JE DIT LEKKER. Lila ging met haar hoofd naar dat van moeder en beet zacht in haar oorlel en zei toen: Gerrit zei dat ik je zo veel moest laten klaarkomen als je wil. En geloof me maar, je gaat nog vaker klaarkomen. Ze nam de oorlel van moeder tussen haar lippen en zoog eraan. Hierna ging ze met haar mond naar de nek van moeder en kuste die en gaf haar daarna haar eerste zuigplek. Er zouden er nog meer volgen. Moeder mocht zich omdraaien en Lila masseerde haar voorkant en begon toen met haar tepels te spelen. Ze nam ze in haar mond en liet haar hand naar beneden afglijden. Terwijl ze de kut van mijn moeder streelde maakte ze op beide tieten ook nog een mooie zuigplek. Moeder was nu zelf ook bloedgeil geworden en ze trok Lila op haar en begon haar wild te kussen.

Dit ging een aantal minuten door en terwijl dit gebeurde begon mijn moeder nu ook actief met Lila te spelen. Lila zei zacht: dit doe ik normaal nooit, maar omdat jij straks oma van mijn kind gaat worden wil ik met jou ook een speciale band hebben, net als met Gerrit. Ze kuste moeder weer en ging toen naast haar zitten. Ze streelde het hele lichaam van moeder. Ze pakte een ander flesje olie en smeerde het op haar en moeders tepels en clit. Ze zei: dit voelt even branderig aan, maar daarna is het zo lekker, en het is eet en likbare olie. Inderdaad voelde het branderig aan voor een paar minuten, maar daarna, zelfs de lichtste aanraking gaf moeder rillingen en toen Lila zacht met haar lichaam over dat van moeder ging begonnen beide vrouwen te kreunen. Met de tepels elkaar aanrakend kwam moeder als eerste weer klaar. Lila ging weer met haar hoofd naar de nek van moeder en gaf haar aan de andere kant van haar nek ook nog een flinke zuigplek waarna ze weer met haar tieten over die van moeder ging en zo zacht naar beneden tot ze met een van haar tepels over de clit van moeder ging die direct met haar onderlichaam begon te stoten.

Lila ging verder naar beneden en toen ze met haar hoofd bij de kut van moeder kwam begon ze zacht tegen haar clit te blazen. Moeder riep: OOOOOHHHH MIJN GOD, WAAR HEB JIJ DIT GELEERD, DIT VOELT HEERLIJAAAAAAAHHHHHH. Moeder kwam weer klaar. Lila ging weer op moeder liggen, deze keer echter met haar hoofd naar de voeten van moeder. Ze schoof langzaam omhoog tot ze met haar kut bijna tegen de mond van moeder kwam. Die greep haar billen en trok haar over haar mond en moeder begon de kut van Lila te likken tot ze heftig klaarkwam. Toen dat gebeurde zoog Lila zich vast op de kut van moeder en likte ze de clit. Ze voelde moeder met haar buikspieren samentrekken en op dat moment ging ze met drie vingers in de anus van moeder. Het was het ene orgasme na het andere bij beide vrouwen tot na negen keer klaargekomen te zijn moeder riep: stop, ik kan niet meer. Lila keek haar aan en zei: nog een keer en ze zoog de clit van moeder weer in haar mond tot die schreeuwend en met tranen in haar ogen klaarkwam. Geen van de twee vrouwen hadden in de gaten dat Loes in de deuropening stond toe te kijken. Echter toen ze haar zagen staan zei moeder: beste massage ooit!! Loes zei: ja ja, meer dan massage, of niet dan?

Lila klom van moeder af die Lila naar zich toe trok en haar op de buik kuste. Ze zei: ik hoop hier snel een grote bult te zien. Ze kuste Lila zacht op de mond en zei: ik moet hier beslist vaker komen. Ze zei tegen Loes fantastisch en stak twee handen op. Wat bedoel je vroeg Loes. Moeder zei: tel mijn vingers eens, inclusief de duimen dan weet je precies hoe vaak ik ben klaargekomen. WAAAAT riep Loes, ik ben een keer klaargekomen en jij tien? Dan heb ik vannacht nog wat tegoed van je. Ze zei: je zal de komende dagen wel een sjaal moeten dragen. Mijn moeder vroeg waarom. Loes nam haar mee naar de spiegel waar moeder haar vier grote zuigplekken zag. De eerste begonnen al paars uit te slaan. Moeder keek Lila aan en die haalde slechts haar schouders op en zei: ik was een beetje geil, dan gebeuren dat soort dingen. Moeder liep naar Lila toe en gaf haar een klap op beide billen. Ze zei: dat was heel ondeugend van je. Eigenlijk verdien je meer klappen. Lila zei: waarom doe je het niet dan? Moeder zei: omdat jij het waarschijnlijk lekker vindt. Moeder en Loes kleedden zich aan en kwamen terug de woonkamer in waar Liesje, Jasmin, JJ en ik aan het scrabbelen waren. Ik keek mijn moeder aan en zag de donkere zuigplekken en keek naar Lila en gaf haar twee duimen omhoog. Moeder keek mij aan en zei: wist jij dit? Ik zei: nee, ik heb haar enkel gevraagd jou een prettige tijd te geven tijdens je massage. Loes zei: prettig was het zeker.

Ze vertelde me zojuist dat ze tien keer is klaargekomen. Chi keek naar Lila en zei: je hebt er toch hopelijk wel extra voor gevraagd? Lila zei: nee, dat kan ik de oma van mijn kind niet aandoen. Na nog een kop thee gedronken te hebben gingen Loes en moeder weg. Ze lieten Liesje bij ons achter. Ik stond op van de tafel en zei: jullie moeten ons een tijdje missen. Ik ga even met Lila mee naar haar slaapkamer. De drie meiden riepen: wij komen mee, maar Chi zei: nee, dit is te persoonlijk. Als jullie met elkaar en met Gerrit willen spelen moeten jullie dit zelf weten, maar een kind verwekken is te persoonlijk, dat doe je met twee, niet vijf personen. De meiden gingen weer zitten en keken ons sip aan en ik zei: Chi heeft gelijk, vermaak jezelf maar met scrabble. Lila nam mij mee naar haar slaapkamer en ik zei: deur op slot en geen zuigplekken bij mij. Ze keek me lachend aan en zei: dan zal ik ergens anders op moeten zuigen. Ze trok haar uniform uit en ik deed mijn kleren uit. Lila begon me te kussen en trok me mee haar bed op. Ze zei: ik ben al genoeg klaargekomen, dus je mag het snel doen. Ik keek haar aan en zei: wil je dat? Ik dacht dat wij elkaar gingen liefhebben, niet snel een nummertje maken. Ze kuste mij en zei: wil je echt je tijd met mij nemen? Ik zei: ja, zo lang je wil.

Ze begon me weer uitgebreid te kussen en vroeg daarna: wil je mij eerst een keer lekker klaar likken, mijn clit tingelt nog van de seks met je moeder. Ik liet haar op het bed liggen en ging tussen haar benen zitten. Ik tilde ze op mijn schouders en bracht mijn hoofd naar haar kut. Eerst kuste ik haar hele schaamstreek en nam haar schaamlippen een voor een in mijn mond. Ik zoog er zacht op. Ze zei zacht: likje mijn kontje ook, dat vind ik ook heerlijk. Ik trok haar billen uit elkaar en likte haar anus en drukte mijn tong diep in haar. Terwijl ik dit deed streek ik met mijn vingers over haar clit. Ze kwam spuitend klaar en zei met een diepe zucht: dat voelt zoooo lekker. Ik ging weer met mijn mond naar haar kut en likte haar tot ze weer klaarkwam. Ze spande haar dijen om mijn hoofd zodat ik niet weg kon. Ze hield me bijna vijfminuten vast en kreunde die hele tijd. Toen ze me losliet zei ze: seks met je moeder was fijn, maar dit is veel beter. Ik ging op het bed liggen en ze klom over mij heen en pakte mijn pik en liet zich er overheen zakken. Ze ging languit op me liggen en schoof zacht op en neer. Ze zei: dit is voor mij het fijnste standje. Ik keek haar aan en kuste haar en zei: dan moet je zo, lekker langzaam, doorgaan. Lila keek me aan en zei: maar de anderen? Ik zei: die krijgen hun beurt later. Nu ben ik hier voor jou, en jou alleen. Ze kuste me zacht en ging door met zacht op me te schuiven.

Na een tiental minuten voelde ik haar kut verkrampen. Ze plaatste haar mond op die van mij en kuste me net zo lang als haar orgasme duurde. Hierna ging ze weer langzaam door. Het duurde nog bijna een kwartier en nog een orgasme van Lila voor ik tegenhaar zei: ik ga klaarkomen. Ze keek me liefdevol aan en zei: spuit je zaadjes maar diep in me schat, maak me de moeder van je kind. Terwijl ik klaarkwam kuste Lila me zacht en zei bij elke straal die ik in haar spoot: goed zo en nog meer en genoeg om een vierling te maken. Ik keek haar aan en zei: geen flauwe grapjes alsjeblieft. Ze zei: je vult me helemaal. Ik greep twee kussens en legde die naast ons en rolde Lila op haar rug zodat de kussens onder haar kont lagen. Ik trok me langzaam uit haar en zei: blijf nu maar een half uur zo liggen zodat mijn zaadjes hun weg kunnen vinden. Daarna mag je terug naar de woonkamer komen. Ik gaf haar nog een kus en liep de slaapkamer uit. Terug in de woonkamer klonk het HEHE eindelijk, we dachten dat je de weg kwijt was. Toen Lila een half uur later met een grote glimlach de woonkamer in kwam keek Chi haar aan en vroeg: en gelukt? Ze zei: ik hoop het. Chi trok haar naar haar toe en streelde haar buik en gaf er een kus op. Ze zei: dat is voor goed geluk. Lila liep naar de tafel en zei tegen JJ: van een kant hoop ik dat ik niet zwanger ben, dan kan ik nog wat vaker met hem spelen. JJ keek haar aan en zei: als je dat wil, dan mag je dat ook als je zwanger bent. Ze zeggen dat het goed is om seks te hebben tijdens je zwangerschap.

Na nog een paar flessen wijn leeggedronken te hebben zei ik: tijd om naar bed te gaan. Ik liep naar Lila en zei: kan jij vannacht met Liesje slapen, die heeft iemand nodig die haar verhaal wil horen, ze voelt zich alleen. Lila knikte en liep naar Liesje en nam haar bij de hand en zei: wij slapen vanavond samen. Ik wil even wat dingen met je bepraten, je bent niet de enige die zich niet op haar plaats voelt. Liesje keek haar aan en ging met Lila mee. Ik zei: JJ, ga je mee? JJ keek me aan en zei: en Jasmin dan? Ik keek haar en Jasmin aan en zei: ok, gaan jullie mee? De glimlach op het gezicht van Jasmin sprak boekdelen. Eenmaal in de slaapkamer van Jj begonnen we ons uit te kleden en gingen we op haar bed liggen. JJ kwam plotseling overeind en rende naar de badkamer waar ze begon over te geven. Ik snelde haar achterna en vroeg of ik kon helpen. Ze zei: pak een nat washandje zodat ik me kan schoonvegen. Ik deed dat en toen ze schoon was pakte ze haar tandenborstel en begon ze haar tanden te poetsen. Hierna gingen we samen terug naar haar slaapkamer waas Jasmin nog steeds naakt op het bed zat. JJ zei: jij mag jezelf vanavond met haar vermaken, ik voel me niet lekker. Jasmin keek JJ aan en vroeg: mogen we alles met elkaar doen? JJ zei: ja, behalve klef met elkaar liggen zoenen, ik kijk vanavond wel hoe jullie elkaar vermaken, maar voor elke keer dat hij in jou klaarkomt ben jij mij tien minuten tijd schuldig waarin ik bepaal wat er gebeurt.

Jasmin keek haar vreemd aan maar zei: ok. Ik ging liggen en Jasmin kroop over me heen met haar hoofd over mijn pik en haar kut boven mijn gezicht. Ik zei tegen haar: je mag me pijpen, maar ik ga jou niet likken, ik houd niet van harige kutjes als het om beffen gaat. Ze zei niets maar begon mijn pik te likken en nam mijn eikel in haar mond. Ik speelde met mijn vingers in haar kut. Ze was geil en begon direct met haar kut te knijpen terwijl ze me pijpte. Het duurde 10 minuten voor ik haar mondje volspoot. Ze schoof naar onderen en kwam met haar kut boven mijn pik zitten en liet zich erop zakken. Ze begon mij langzaam te berijden en kwam niet een, niet twee maar drie keer klaar voor ik ook dat gaatje vulde. Ze zei: nu ben ik pas voldaan ik zei: maar ik nog niet, ga maar op handen en knieen zitten, je derde gaatje gaat ook gevuld worden. Ze keek me aan en vroeg: doe je voorzichtig? Toen ik een half uur later dat gaatje ook gevuld had ging ze op haar rug liggen en zei ze: dit is genoeg. Ik antwoordde: nee, nog lang niet. Ik wil nog tussen je tieten klaarkomen en je gezicht onder spuiten. Ik vroeg JJ om massageolie en spoot dat tussen haar tieten. Ik ging daarna over haar buik zitten en legde mijn pik ertussen. Ik zei: Jasmin, duw je tieten tegen elkaar zodat ik ertussen kan schuiven. Jasmin deed dit en na nog een kwartier spoot ik mijn zaad over het hoofd van Jasmin. Het zat in haar ogen, haren, mond en neus en ze had moeite te ademen. Ze wilde zich gaan schoonmaken maar JJ zei: nee, eerst ga je mij vermaken, vier keer klaargekomen dat is veertig minuten.

Ze keek mij aan en zei: heb jij je martel werktuig bij je? Ik zei: in mijn tas. Jasmin begon angstig te kijken. JJ haalde het uit mijn tas en liet het aan Jasmin zien. Ze zei: dit deel gaat bij jou in je kut en dan zullen we eens zien hoe goed je je orgasmes kan inhouden. Het apparaat werd bij Jasmin ingebracht toen ze in de luie stoel bij de kaptafel zat. De cup werd over haar schaamlippen geschoven en JJ pakte mijn telefoon. Ze zette het apparaat aan op de laagste stand en Jasmin begon direct te kreunen. Ze zei: wat is dit voor een marteltuig. Het is meer een plezier speeltje. JJ zei: straks praat je wel anders. Ze liet het in de laagste stand staan tot ze aan het gezicht van Jasmin zag dat die op het punt stond om klaar te komen en zette het apparaat uit. Jasmin keek naar jj en zei: ik was bijna zo ver. JJ zei: juist daarom heb ik het uitgezet. Ze wachtte een paar minuten en herhaalde dit tot twee keer toe en tot Jasmin smeekte om klaar te mogen komen. JJ zei: jouw wens is mijn bevel ze zette het apparaat weer aan, deze keer op een iets hogere stand en toen Jasmin klaar begon te komen verhoogde ze de intensiteit nog hoger Jasmin kwam klaar en het vocht uit haar kut begon de cup te vullen waardoor Jasmin zachte electrische schokjes tegen haar clit kreeg. Haar orgasme werd versterkt en hield aan.

Jj verhoogde de intensiteit naar maximaal en Jasmin begon hard te kreunen en te roepen: JAAAAHHHH JAAAAAHHHH OOOOOHHHHH. Haar orgasme werd steeds verder versterkt tot ze uitgilde: genoeg, genoeg. JJ keek op haar horloge en zei: nee, ik heb nog 22 minuten tegoed. Je blijft zo zitten en we gaan gewoon door. Tien minuten later begon Jasmin te huilen en smeekte: alsjeblieft, laat het stoppen, dit is onmenselijk. JJ zei: nog 12 minuten. Vijf minuten later gilde Jasmin het uit en kwamen Liesje en Lila en Chi kijken wat er gebeurde. Ze zagen Jasmin die in de stoel lag te kronkelen en JJ zei: ze wilde klaarkomen, dat geef ik haar. Ze is nu al 35 minuten aan het klaarkomen en heeft er nog zeven tegoed. Na nog een paar minuten begon Jasmin de controle over haar lichaam te verliezen en piste ze in de cup en over de vloer. Ze hing nu met haar armen over de stoelleuning en haar lichaam was van de stoel gegleden. Tranen rolden over haar nog met zaad bedekte gezicht en toen na zeven minuten het apparaat werd uitgezet ging Jasmin van haar stokje. JJ zei: veertig minuten aan een stuk klaarkomen was blijkbaar genoeg voor haar.

Chi vroeg: wat is dat voor een ding en Lila zei: hoop maar dat je dit nooit hoeft uit te vinden. Dat ding laat je klaarkomen en je blijft klaarkomen zolang degene die de afstandsbediening vast houdt dat wil. JJ zei: ik had haar verteld dat voor elke keer dat Gerrit klaar zou komen bij haar, ik tien minuten van haar tijd zou nemen. Hij is vier keer klaargekomen, dus veertig minuten. Ik tilde Jasmin op en nam haar mee naar de badkamer waar ik haar vasthield onder de douche. Ze kwam bij en vroeg wat er gebeurd was. Ik vertelde het en ze zei: het was net alsof mijn kut in brand stond. De eerste vijf minuten waren lekker, daarna werd het pijnlijk. Ik streelde haar haren en waste haar gezicht en haren. Ik waste de rest van haar lichaam en toen ik bij haar kut kwam zei: nee, niet aanraken, dat doet te veel pijn. Ik keek haar aan en zei: dat moet ook gewassen worden, ik zal het voorzichtig doen. Ze liet me mijn gang gaan en zei naderhand: jij bent veel te goed voor iedereen. Geen wonder dat JJ zo van je houdt. Ik zei: dat is wederzijds. Ik tilde haar op en bracht haar terug naar het bed van JJ en legde haar op het bed. Ze keek JJ aan en zei: nu wil ik alleen maar slapen. JJ vroeg: weet je zeker dat je niet nog een keer wil klaarkomen? Jasmin bedekte haar gezicht en riep hard: nee, niet meer. Ik ging naast haar liggen en JJ kwam naast mij aan de andere kant liggen. Ik keek JJ aan en zei: dat was niet lief van je. Ze zei: er moeten ergens grenzen getrokken worden. Ik vroeg: maar zo, en zo lang? Ze zei: ik weet zeker dat ze een volgende keer zichzelf inhoud als ik jullie een volgende keer met elkaar gaan spelen. Ik zei: laat mij haar maar even in slaap brengen. Ik streelde Jasmin over haar lichaam tot ze vast in slaap was en draaide me daarna naar JJ en vroeg: waar mag ik mijn auto vannacht parkeren? Ze draaide zich op haar zij en zei: doe maar in mijn kontje. Ik drukte mijn pik in haar en een kwartier later sliepen we.

Ik werd wakker rond 3 uur toen ik een hand aan mijn kont voelde. Het was Jasmin die twee vingers in mijn anus drukte. Ze zei zacht in mijn oor: tijd voor wraak. Ze voelde rond tot ze mijn prostaat voelde en masseerde die. Ik kwam klaar in de kont van JJ die er gewoon doorheen sliep. Eenmaal uitgespoten trok Jasmin haar vingers uit me en ging ze dicht tegen me aan liggen. Ze gaf me nog een kusje op mijn wang en viel terug in slaap. Voor mij gebeurde hetzelfde. Toen ik rond half negen wakker geschud werd door JJ keek ik haar aan. Ze zei: wat heb je nu weer gedaan, had je gisteren niet genoeg gehad of heb je zo geil van mij gedroomd dat je spontaan in mijn kontje bent klaargekomen? Ik zei: dat laatste zal wel gebeurd zijn. Jasmin keek slaperig uit haar ogen en vroeg: heb je nat gelegen JJ? JJ keek haar aan en zag haar lachen. Jij klein kreng dat je bent zei ze. Jasmin antwoordde: boontje komt om haar loontje. Beide meiden barsten in lachen uit. Ik zei: eerlijk, ik weet van niets. JJ keerde zich naar mij toe en zei: ok, ik vergeef je, maar alleen voor deze keer. Ze vroeg wat ik vandaag wilde doen en ik zei: fotos maken van jullie allemaal. Gaaf zei Jasmin.

Een paar minuten later kwam Liesje slaperig de kamer in. Ik zei: meid, je ziet eruit alsof je de hele nacht wakker bent geweest. Ze antwoordde: niet de hele nacht, maar wel tot half zes. We hebben de hele nacht liggen praten. We hebben samen gelachen en gehuild. We weten nu zoveel van elkaar dat ik geen medelijden meer voor mezelf heb, maar wel voor haar. Wist je dat ze door Chi geadopteerd was op hele jonge leeftheid? JJ zei: ja dat wist ik. Ze mist haar eigen familie, ze weet niet of die nog leven en ze durft en wil het niet aan Chi te vragen omdat ze bang is voor de reactie die ze mogelijk krijgt. Ze zei dat ze bang was dat Chi iets in de trend van: heb je bij ons geen goed leven gehad krijgt en dat ze Chi daarmee ontzettend pijn doet. Dat is de reden dat ze zwanger wil worden. Ze doet het om haar eigen familiegevoel terug te krijgen. Ik zei tegen Jj: dat is een zielig verhaal, kunnen we haar niet meer bij ons doen en laten betrekken? Goed idee zei JJ, ik had geen idee dat ze zich zo voelde en ik kan begrijpen dat ze er alleen met vreemden over kan praten. Als ze het aan mij zou vragen, dan kwam mijn moeder het ook te horen. Beloof me dat dit tussen ons blijft ok?

Ik keek haar aan en zei: wij gaan alles voor haar doen. Een paar minuten later kwam Lila naar ons en zei: jullie ontbijt staat klaar, ik ga de Jacuzzi vullen. Ik keek haar aan en vroeg of ze die maar voor 60% kon vullen omdat ik er fotos in wilde maken. Ze keek me aan en vroeg: hoeveel is 60%? Ik zei: als je erin gaat zitten mag het water tot net onder je tieten komen. Als het dan niet genoeg is vullen we het bij. En zet de verwarming maar direct aan zodat het water op goede temperatuur is. En vergeet niet, nog geen desinfectiemiddel in het water. Ze zei: ok, verder nog iets? Ik zei als dat gedaan is wil ik dat je bij ons komt, dan gaan we met jullie vier fotos maken. Ze keek me aan en zei: wil je mij ook in de fotos hebben? Ik zei: natuurlijk wil ik dat, nu zie je er nog mooi uit, over een paar maanden worden het fotos met jouw dikke buik. Ze streelde haar buik en zei: ik kan niet wachten. En die fotos met de dikke buik, die wil ik ook zodat mijn kind later kan zien dat ik de moeder ben!! Ik keek haar aan en gaf haar een zachte tik op haar billen en zei: vooruit, doe je werk zodat ik je fotos kan maken. Ze keek me aan en gaf me een kus op mijn wang en zei: zeker liefste. JJ gaf haar ook een tik op haar billen en zei: dat liefste is voor mij. Jullie moeten iets nieuws verzinnen. We gingen eten en tijdens het eten vroeg ik aan Chi: kunnen wij in de bovenwoning van het pand hiernaast? Ze keek me aan en zei: maar dat staat leeg. Ik zei: dat is het mooie van een lege ruimte, je kan er mee toveren. Geen meubels in de weg, geen lelijke schilderijen, niets gewoon een blanco canvas.

Ze liep naar de kast en pakte een bos sleutels en haalde er een vanaf. Hier is de sleutel van de voordeur. Als jullie eenmaal binnen zijn sluit ik de deur, jullie kunnen de deur van binnen uit gewoon openen en als jullie klaar zijn dan sluit ik het pand weer. Een kleine drie kwartier later kwam Lila de woonkamer in en zei JJ: mam, we lenen Lila voor de dag. Ze mag met ons op de foto. Chi keek me aan en ik zei: Zondag heeft iedereen normaal vrij. Ok ok zei Chi, dan zal ik het werk vandaag zelf doen. Er verscheen een grote glimlach op het gezicht van Lila en ik zei: kom, laten we eens gaan bekijken in wat voor staat de woning is achtergelaten. Chi liep mee en deed de voordeur open en sloot die toen we binnen waren. Ze liep terug naar de salon en kwam de buurvrouw van de andere kant tegen. Een roodharige slanke vrouw met enorme tieten. Ze was ergens in de zestig. Ze zei: ik stond op het punt om vannacht de politie te bellen. Wat was er aan de hand. Chi vertelde wat er gebeurd was en dat wij nu bezig waren om naaktfotos te maken. De vrouw keek met grote ogen naar Chi en die zei: om heel eerlijk te zijn had ik gehoopt dat ze mij ook zouden vragen. De buurvrouw zei: mag ik een ondeugend voorstel doen? Chi vroeg: waar zit je aan te denken?

De vrouw zei: als wij nu straks eens het huis in sluipen, ons zelf ontkleedden en hun verfrissing gaan brengen? Chi keek haar aan en zei: dat is een geil idee, dan kan je meteen ook zien waarom al deze vrouwen, inclusief mezelf zo dol op hem zijn. Hij heeft een gigantische pik en weet er gebruik van te maken. Ik geniet regelmatig van mijn schoonzoon, vaak ook samen met mijn dochter. De vrouw keek Chi aan en zei: jij neukt met hem? Chi zei: hij was nog maagd en iemand moet het hem leren. Nu krijgt hij les van vijf verschillende oudere vrouwen, mij inclusief en mijn dochter deelt hem met haar nicht, zijn nicht, Lila en god weet wie nog meer. De vrouw drukte haar hand tegenhaar kruis en zei: mijn kut druipt al bij de gedachte alleen. Chi zei: kom dan gaan we vast de verfrissing maken. De vrouw zei: wacht even dan sluit ik de deur. Ze liepen daarna samen de salon binnen en gingen drinken klaarmaken.

In de tussentijd had ik al een aantal mooie naaktfotos gemaakt. Lila was bezig een ruimte leeg te maken op het bed na wat erin stond en de kussens die erop lagen. Ik keek Liesje en Jasmin aan en zei: ik wil fotos maken van jullie twee. Ga eens naar elkaar toe staan. Ik wreef even over de tepels van beide meiden en zei: met jullie tieten tegen elkaar een hand van Jasmin op de billen van Liesje. Liesje, jij met je hoofd naast het oor van Jasmin, een hand om haar nek, de andere aan haar zij en doe maar net alsof je haar een geheim verteld terwijl ik fotos maak. Liesje ging met haar hoofd naar het oor van Jasmin en zei: ik ga je wat vertellen, maar dat mag NIEMAND weten tot ik het zelf bekend maak. Jasmin knikte en Liesje ging verder met: ik denk dat ik zwanger ben van Gerrit. De mond van Jasmin viel open en ik zei: mooi wat een mooi gezicht. Ik maakte 15 fotos. Ik verplaatste de camera naar de andere kant en nam dezelfde foto alleen deze keer met het gezicht van Liesje vol in beeld. Liesje deed net alsof ze nog aan het vertellen was. Weer nam ik 15 fotos. Ik zei: en nu elkaar op de lippen kussen, zonder tong. Ze deden dat en weer nam ik van beide kanten 15 fotos.

Jasmin ging ongevraagd op haar hurken zitten en kuste Liesje op haar buik. Ik zei: heel mooi en nam weer een aantal fotos. Ik zei: en nu wil ik dat jullie hand in hand naast elkaar lopen en eerst naar de camera kijken en daarna naar elkaar. Weer nam ik een serie fotos en zei: dit zou genoeg moeten zijn van jullie twee. Nu tijd voor close-ups en half naakte fotos, jullie mogen poseren zoals jullie willen ik nam weer een flink aantal fotos van elke meid en hoorde toen iemand de trap op komen. Het waren Chi en haar buurvrouw. Beide spiernaakt. Ze hadden twee dienbladen met drinken bij. We dronken de glazen leeg en de vrouw stelde zich voor als Anjo ze gaf me een hand en met de andere voelde ze aan mijn pik. JJ zei: buurvrouw toch, dat is mijn vriendje, dat doe je toch niet? Anjo keek JJ aan en zei: hoeveel heb ik in het verleden voor jou gedaan? JJ antwoordde: ok je hebt gelijk, maar alleen voor vandaag dan. Anjo glimlachte. Ik keek de vrouw aan. Ze had grote hangende tieten met dikke tepelhoven en lange tepels. Verder had ze een mooi getrimde roodharige schaamheuvel waar de eerste grijze haren aanwezig maren.

Ze keek me aan en zei: wil je ook fotos van mij? Ik streelde zacht over haar tepels en zei straks, eerst wil ik je beter leren kennen. Ik gaf de camera aan JJ en trok haar mee de kamer in waar alleen het bed in stond. Ik liet haar op de rand van het bed zitten en spreidde haar benen en likte zacht over haar schaamheuvel. Ik zei: normaal doe ik dit enkel bij kale kutjes, maar voor jou maak ik een uitzondering. Ik kuste haar dijen en likte zacht aan haar klit terwijl mijn handen met haar tepels speelden. JJ stond op afstand fotos te maken. Nadat ik haar een tijdje gelikt had liet ze me opstaan en begon ze mijn pik te bevoelen, eerst met haar hand en daarna met haar tong. Ze nam mijn pik in haar mond en zoog er zacht op. Ze vroeg: ga je me zo meteen ook neuken? Ik vroeg wil je dat? Ze knikte ja en zei erbij: je zal mij kunnen neuken maar ik betwijfel of je me kunt laten klaarkomen. Ik heb nog nooit een echt orgasme gehad. Ik zei: maar je hebt ook nog nooit mijn pik in je gehad. Lila vroeg: mag ik je kut eens bekijken om te zien of er iets mis mee is. Anjo ging liggen en Lila onderzocht de kut en zei: jouw clit zit erg diep, geen wonder dat je weinig voelt.

Ze greep in haar tas en haalde de pinguin eruit. Ze zette het zuigmondje van de pinguin over waar de clit van Anjo zat en zette de pinguin aan op standje 4. De clit werd uit het kapsel gezogen en vulde zich met bloed. De trillingen van de pinguin maakten dat Anjo direct begon te kreunen. Lilazette de pinguin op standje zes en binnen een minuut kwam Anjo klaar: ze gilde: OOOOOOHHHHHH JAAAAAHHHH LAAT HET DOORGAAN, NIET STOPPEN DIT IS LEKKERRRR OOOOOHHHH. Nadat ze tot rust kwam zei Lila: dit is makkelijk te fixen. Je gaat naar een tatooparloer en laat een staafje door je clit zetten zodat deze altijd beschikbaar is. Je leven zal op slag veranderen. Ik ging op het bed liggen en vroeg of ze nog een paar keer wilde klaarkomen. Anjo zei: hell yeah. Ik liet haar over me zitten en legde haar schaamlippen aan weerszijde van mijn pik. Haar clit was nog steeds gevuld met bloed en stak uit. Ik zei: nu leun je voorover, zet je handen op mijn schouders en schuif op en neer zodat je clit over mijn pik schuift. Anjo deed dit en kwam een tweede en derde keer klaar. Ik zei: bij de volgende keer steek ik mijn pik in je, draai ik je op je rug en ga ik je hard neuken. Ze knikte ja en begon weer te schuiven en na drie minuten kondigde haar volgende orgasme zich aan en stak ik mijn pik in haar samentrekkende kut. Ik rolde haar op haar rug en begon hard in haar te stoten.

Anjo sloeg haar benen om mijn rug en probeerde tegen te stoten. Het duurde voor mij nog bijna twintig minuten en voor Anjo nog een orgasme voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze trok me op haar en met tranen in haar ogen kuste ze me uitbundig. Ik trok me langzaam uit haar en nam daarna haar tepels om beurten in mijn mond en zoog eraan. Ze lag letterlijk te huilen van blijdschap. Ik zei tegen Chi: nu is het jouw beurt. Ik ga jou neuken terwijl jij de kut van Anjo leeg likt. Ze keek me aan en zei: ik dacht het niet. Ik keek Lila aan en zei: wat dacht je van 45 minuten straf? Jasmin gilde naar Chi: snel, begin te likken voor hij dat ding in je stopt. Dat is pure hel. Ik had het apparaat reeds in handen en Chi koos eieren voor haar geld en begon Anjo te likken. Ik zei: zorg ervoor dat ze meermaals klaarkomt terwijl ik jou neuk. Ik stak mijn pik in de natte doos van Chi en begon haar te neuken. Ze likte zoveel mogelijk zaad uit de kut van Anjo en zoog op haar clit tot Anjo uiteindelijk riep: genoeg, genoeg ik ben dit niet gewend. Ik zei tegen Lila: ga jij maar op het gezicht van Anjo zitten en laat haar jou kut maar klaar likken.

Anjo keek me geil aan en Lila ging zitten. Anjo deed haar werk en toenLila klaar was zei ze: ik moet plassen. Ik zei: Anjo, mond open en niets laten verspillen. Lila ging wat omhoog met haar kut en liet haar pis zacht in de mond van Anjo lopen. JJ stond met de camera alles vast te leggen. Ze zoomde in op de kut van Lila en de pis die in de mond van Anjo liep en zoomde uit op haar moeder die geneukt werd en zelf Anjo aan het beffen was. Er werden honderden fotos gemaakt. Toen ik uiteindelijk de kut van Chi volspoot en mijn pik uit haar trok liet ze zich achterover op het bed vallen. Ik nam de camera over van JJ en zei: zo, nu wordt het tijd dat jij ook wat doet. Jij mag je moeder leeglikken. JJ keek me aan en zei: maar het is mijn moeder. Ik zei: nou en, zie het maar als de kut van Liesje of Jasmin. JJ klom op het bed en begon haar moeder te likken. Eerst voorzichtig maar al snel met haar mond vol over de kut van haar moeder. Toen haar moeder klaarkwam sloot ze haar dijen om het hoofd van haar dochter en hield haar vast voor een dikke minuut. Toen ze haar dijen weer opende kwam JJ hard hijgend tussen haar benen uit en zei: ik dacht dat ik zou stikken mam. Chi zei: dat is omdat je het zo lekker deed. We gingen allemaal van het bed af en ik maakte nog een aantal halfnaakt fotos van Chi en Anjo.

Bij Anjo deed ik ze zonder dat haar hangende tieten ondersteund werden en ook een aantal waarbij ik tegen haar zei: vouw je armen en laat je tieten erop rusten. Deze waren een stuk mooier. Bij Chi liet ik JJ op het bed zitten met Chi achter haar zodat het hoofd om beurten voor een van de tieten van Chi zat terwijl Chi de haren van JJ streelde. Hierna kleedden we ons allemaal en gingen we terug naar de salon en Anjo terug naar haar winkel. Ze zei bij afscheid: ik hoop dit nog eens te mogen meemaken. JJ zei: van nu af aan ben je mij 10 minuten schuldig voor elke keer dat hij in je klaarkomt. Anjo zei: na vandaag weet ik dat hij dit waard is. Wij liepen de salon in en ik vroeg aan Lila of het water in de jacuzzi warm was. Ze zei: ik denk het wel. Ik zei tegen JJ: ik heb jou camera zien liggen, mag ik daar gebruik van maken? Ze vroeg waarom en ik zei: omdat mijn camera niet waterdicht is en die van jou wel. JJ zei: ok wat wil je doen? Ik zei we gaan naar de Jacuzzi, jij gaat daar naakt in zitten zo dat je tepels net boven het water uitsteken. Dan zet ik de luchtpomp aan. Jij gaat boven op de jets zitten zodat alle belletjes tussen je benen door naar boven gaan. JJ ontkleedde zich en ging in de jacuzzi zitten zoals ik haar gevraagd had. We moesten nog wat extra water in de jacuzzi doen zodat het water net onder haar tepels kwam.

Ik zette de luchtpomp aan en schakelde de andere jets uit zodat de lucht alleen tussen de benen van JJ omhoog kwam en stelde de luchtstroom af. Ik klom in de jacuzzi tegenover haar en hield de camera zo dat deels onderwater en deels boven water uitstak. Het was een mooi gezicht. Je kon de kut van JJ niet zien door de luchtbellen die van tussen haar benen omhoog gingen. Eenmaal aan het wateroppervlak barsten de luchtbellen en spatten wat water over de tietjes van JJ. Ik maakte 25 fotos vanuit verschillende hoeken en JJ zei op het laatst: die luchtbellen maken me reuze geil. Ik legde de camera weg en trok JJ op mijn schoot en liet haar over mijn pik zakken. Ze zat met haar gezicht naar mij toe. Ik zette de jet die tussen mijn benen zat ver open en de luchtbellen spoten direct tegen de kut van JJ. Ze kreunde en zei geil: dit is pas lekker. Ze ging heel langzaam op en neer en zei: schuif eens wat naar voren. Ik deed dat en voelde de bellen nu tegen mijn zak gaan., vandaar langs mijn pik omhoog tegen de schaamlippen en clit van JJ. Het duurde slechts 8 minuten voor we beide gelijktijdig klaarkwamen. We bleven nog even zitten en gingen daarna de jacuzzi uit.

Lila kwam kijken en zei: nu mag ik het water opvullen en desinfecteren? Of moet ik eerst het ronddrijvende zaad even verwijderen? Ik zei: doe eerst dat laatste maar, dan mag je het opvullen en desinfecteren. Ik gaf haar een zachte tik op haar billen en ze keek geil achterom. Ik zei tegen JJ: even die fotos op mijn harddisk zetten en dan ga ik naar Loes en moeder. Jullie vermaken je verder wel en ik zie jullie wel op het internet. Ik zei verder: als jij en Liesje vast eens wat ideeen bij elkaar zoeken over een website met e-commerce winkel dan kunnen we misschien wat geld gaan verdienen met de fotos. JJ keek me aan en zei: maar ik wil wel zeggenschap in wat we online zetten en verkopen. Ik zei: maar natuurlijk schat. Ik nam afscheid van Jasmin, Liesje en JJ en gaf ook Chi een kus vol op haar mond terwijl ik zacht over haar billen wreef. Ze kneep me zacht in mijn pik en zei: wij zijn nog niet klaar met elkaar. Ik vroeg: was jij niet klaar? Ik dacht dat ik je hoorde kreunen. Ze keek me lachend aan en zei: je weet best wat ik bedoel. Mij de kut van mijn buurvrouw uit laten likken is ongehoord. Ik zei: sorry, maar ik dacht dat je het lekker vond. Chi zei: ze smaakte goed, naar jouw zaad maar het idee erachter vond ik niet correct. Ik zei: dan maak ik dat nog wel goed met je. Ik zei tegen JJ: ik zie jou vrijdagavond en zaterdag misschien ook nog even, na mijn lessen. En ik vertrok naar het huis van Loes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6076 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 15”

Plaats een reactie