BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het meisje en de reu (2) the morning after

Toen de schokken in haar schoot, haar billen en haar kut waren afgenomen, legde broertje zusje op haar bed. Hij legde haar hoofd op haar kussen en het dekbed over haar lichaam. In haar slaap duwde ze met haar benen het dekbed wat opzij tot haar billen, haar kutje en haar benen er, bloot, half naast lagen. Broertje kuste haar wangen en haar billen wel te rusten, voelde nog een laatste keer met zijn vingers haar vochtige kutje en hield haar een met half open deur, bij haar en bij zijn slaapkamer in de gaten.

Toch sloop de reu halverwege de nacht haar slaapkamer in, legde zijn kop op haar warme billen en rook hoe haar schede zich in stilte voor hem opende en pareltjes van geilheid op haar schaamlippen verschenen. Hij verplaatste zich met zijn kop tussen haar benen, die langzaam maar resoluut weken en hij nestelde zich zo tussen haar benen dat zijn tong de pareltjes van haar geilheid op kon likken waardoor zich daar nog veel meer pareltjes aandienden. In haar slaap bewoog zij langzaam haar onderlichaam totdat zijn tong het ritme van die beweging begon te dirigeren. Haar ademhaling veranderde en de reu herkende daarin het naderend orgasme van een loopse teef. Zijn eigen geslacht kon de signalen van ontloken wellust en dierlijk verlangen bij zusje niet meer negeren en met een kleine beweging voorwaarts wist hij feilloos zijn eigen geslacht tussen haar strakke lippen te duwen. Haar lippen weken, haar billen lieten zich in het ritme van de rijdende reu verder meenemen. Haar handen grepen het kussen onder haar hoofd vast en met haar klit reed zij over het laken en het matras, daarbij driftig aangevuurd door de wellustige reu diep in haar warme kut. Steeds strakker klemden haar handen het kussen, ook haar gezicht verborg ze er diep zodat de woorden ‘oh jee wat is dit lekker’ in het kussen werden gesmoord toen zij haar eigen orgasme door haar lichaam voelde rollen, precies op het moment dat de reu haar succesvol had gedekt en zich uit haar terugtrok om opnieuw tussen haar dijen het vocht, nu niet meer parelend, maar stromend, op te likken en zich daaraan te vergenoegen.

Zo werd zij de volgende morgen wakker, met de hond slapend tussen haar benen, met haar gezicht in haar kussen, met haar kut half vastgeplakt aan de vochtplekken in het laken onder haar. Ze keek op haar telefoon en zag dat het inmiddels acht uur was. De reu was van haar wakker geworden en stond inmiddels naast het bed, kwispelend van verlangen om uitgelaten te worden. Snel zocht ze kleren bij elkaar, haar rokje, truitje en sokjes waren voor het grijpen, ze zocht haar joggingbroek, maar die kon ze zo snel niet vinden. Snel trok ze aan wat ze gevonden had, greep haar jas en sneeuwlaarzen bij de achterdeur en liet de reu alvast naar buiten, voordat zij samen het bos in liepen.

Het lopen door de sneeuw, met de kou tussen haar blote benen en kruis riep bij haar dezelfde sensatie op als de dag ervoor en voor ze het wist had ze haar korte jas open hangen en haar rokje helemaal uitgetrokken zodat ze met naakte billen door de sneeuw liep. Ze liet zich op haar billen in de sneeuw vallen, stond weer op en liet zich opnieuw vallen waarna zij met haar billen door de sneeuw gleed, reed en er sneeuw aan haar kutje en haar billen plakte.

Hoe ze precies op de plek waren gekomen waar zij gisteren met broertje de sneeuw had gevierd weet ze niet, maar ineens zag ze daar de plek waar zij als jonkvrouw haar paard en haar broertje had bereden. De sporen daarvan waren door de verse sneeuw grotendeels uitgewist, maar de scherpe neus van de reu kon ondanks de verse sneeuw blijkbaar nog wel de sporen vinden van een recent gevierd losbandig en wellustig feest. Zusje trok haar jas uit en ging opnieuw op haar naakte billen in de sneeuw zitten waar de reu al snel rook hoe tochtig, vochtig en hitsig ze was en met zijn tong likte hij haar kierende lippen uit tot zij met de nagels prikkend in haar bovenbenen een zinderend orgasme onderging. De reu en het meisje gingen zo op in hun gemeenschappelijk spel dat de reu noch het meisje zich bewust waren van het feit dat zij op afstand met plezier door een stiekeme kijker werden bespied en dat hun gemeenschappelijk plezier aanjager was van intensief handwerken op de locatie waar deze zich bevond.

Die ogen hadden ook gisteren al in een verrekijker ontdekt dat er niet alleen een ijsvogel in de bomen had gezeten. Niet veel later had hij ook een jonkvrouw ontdekt die op de rug van haar paard bevrediging vond, en even later ook door de jongeman die met haar was genomen, een ridder meende hij in de verte uit hun weinige woorden op te maken. Zijn boswachtersoog had gistermiddag ingezoomd op het lustig tweetal en tot zijn verbazing was de jonge dame van het gezelschap deze ochtend opnieuw in het bos en zij leek ook nu in alle vurige staten van wellust te verkeren. Hij dacht dat hij de hond die zij bij zich had herkende, wellicht woonde zij niet ver hier vandaan.

Hij twijfelde, omdat hij voelbaar genoot van haar wellustig erotisch spel en haar daar niet in wilde onderbreken en haar op die manier graag bespiedde. Zijn geslacht stond door het kijken naar het likken van de hond van haar harig kutje zo strak van verlangen naar het zelf binnendringen van haar kierende lippen dat hij niet goed besluiten kon aan welk verlangen hij toe zou geven. Toen hij haar opnieuw zag klaar komen van de likkende reu, en hij duidelijk hoorde ‘kijk toch hoe geil ik ben’ ‘oh mannen van het geile sprookjesbos mijn kut verlangt een warme lul’ wist hij wat hem te doen stond.

Heel even stond zij op uit de sneeuw en de reu duwde zijn natte neus en tong opnieuw tussen haar benen en liet zij zich met half gesloten ogen opnieuw door hem likken. ‘Oh kut, wat ben ik geil, mijn kut staat open voor je’ en toen zij haar ogen na een tijdje weer opende stond daar een boswachter, een jonge man met een in haar ogen immens strak en stijf geslacht tussen de bomen naar haar te kijken. De schrik die haar voor een kort moment beving sneeuwde onder in de golf van opwinding die de reu veroorzaakte met zijn tong en maakte plaats voor een reflex van haar handen naar de kop van de hond die ze vast moest houden omdat het orgasme dat zijn tong veroorzaakte door haar lichaam gierde. Ze hoorde en zag dat de woorden ‘toe dan pak me dan, naai me dan’ die ze vanuit dat orgasme gedachteloos uitriep zijn effect niet misten. De boswachter liep op haar toe, trok de reu los van haar, tilde haar op en zette haar op haar billen, half op het houten ros dat zij gisteren bereden had en waar haar kutje voor het eerst in deze winter een sneeuworgasme had gekregen. Nu was zij door broertje en de reu de afgelopen uren zo verschrikkelijk afgewerkt dat ze zich als een weerloos hertje nemen liet door de boswachter. Ze keek hem recht in zijn vlammende ogen en vuurde hem aan, ‘toe dan, neuk je zaad dan in me’. Hij keek diep in haar zaadvragende ogen en binnen drie minuten had hij zijn tussen haar liezen klotsende zak in haar geleegd, kuste haar op haar voorhoofd, draaide haar om, legde haar op de stam en nu voelde zij hoe hij zijn eigen stam aanlegde om opnieuw bij haar binnen te dringen. Ze voelde zich langzaam maar zeker wegzweven op de cadans van zijn rampaal in haar kut.

Vanuit een nieuw orgasme leek zij na verloop van tijd langzaam weer bij kennis te komen doordat de warme tong van de reu de binnenkant van haar dijen uitlikte op de mix van vocht van haar kut en zijn rampaal. Ze keek om zich heen. Niemand. De boswachter was zo plotseling verdwenen als hij gekomen was. Gekomen, dat was hij, minstens twee maal in haar, vermoedde ze. Ze gleed langzaam van de boomstam af en sprak de reu aan. Tijd om naar huis te gaan, en lekker in bad na te genieten van de eerste winterse sneeuw. De reu danste de hele tijd rond haar naakte billen, ze had geen zin om zich nog aan te kleden op het pad naar huis. Vanuit de verte zag de boswachter, door zijn verrekijker, het tweetal een pad nemen, het bos uit en wist zodoende waar hij de jonkvrouw ook buiten het geile sprookjesbos kon vinden. Haar billen had hij op zijn smartphone vastgelegd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14973 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het meisje en de reu (2) the morning after”

Plaats een reactie