BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente Deel 5

Geschreven door Hajo

Dokter liep naar de vitrine pakte het grootste speculum keek naar Jill haar kut voelde er een stukje in en zei daar hoef ik geen glijmiddel voor te gebruiken plaatste het speculum tegen de opengetrokken vagina en duwde het in en keer op zijn plaats om het vervolgens hellemaal open te zetten wat Jill goed kon volgen in de spiegel boven haar.
Jill wist dat ze knap was en heel erg mooi maar nu zag ze zich zelf in de spiegel liggen haar haar op het hoofdeind van de gynaecolenstoel en ver naast haar hoofd dan de tepelzuigers haar prachtig buik en dijen ver uiteen gedwongen door de beugels waar haar knieholtes in lagen met in haar kutje het speculum wat duidelijk te zien was voor zover het niet in haar kutje zat.
En dan ook haar benen gehuld in prachtige glansnylons en de schoenen met de zeer hoge naaldhakken Jill vond het heerlijk zo ze erbij lag nauw ja bij moest liggen.
Hij liet Jill zo liggen en begon met het opnemen van de bloeddruk aan beide armen en liet de meter aan haar arm zitten om zo automatisch verder de bloeddruk te meten.

Dokter ging verder met het afnemen van enkele bloedmonsters om daarna uitgebreid de hartslag van haar slagaderen te meten in haar hals tussen haar borsten en haar polsen maar ook in beide liezen waar hij ook weer de nodige tijd voor nam.
Jill had zicht op de klok die aan de muur hing die aangaf dat dokter al meer dan een uur met het onderzoek bezig was en Jill er van uit ging dat het onderzoek nog wel even zou duren.
Dokter ging nu tussen haar benen op een krukje zitten en tot verbazing van Jill pakte hij het speculum vast en trok het geheel open langzaam uit haar kutje wat ze goed kon volgen in de spiegel.
Jill verwachte dat het wel pijn zou gaan doen naarmate dokter het uit haar kutje trok maar dat viel mee en zo zag ze hoe haar kutje zich langzaam sloot maar lang zou dat niet duren wand dokter nam een ander speculum wat Jill ook goed kende en ze wist waar het voor was haar kutje zou open staan en blijven om onder anderen gekatheteriseerd te worden.

Dokter nam een spuitje met glijmiddel duwde het spuitmondje diep in de plasbuis veel dieper dan ze zelf bij patiënten deed om vervolgens de katheter ingebracht te krijgen en met een ballon in haar blaas er voorzorgen dat hij niet er uit kon.
Wat Jill hierbij opviel dat zij een spuitje met lucht gebruikte deed dokter het met grotere spuiten en dan nog drie keer wat voor Jill erg voelbaar werd zelfs een beetje pijnlijk waar ze ook wel weer snel aan gewend was en hij sloot de katheter aan op een opvangzak die hij naast de gynaecologenstoel hing.
Dat Jill ook pijn lekker vond had Werner al snel gemerkt en was een bevestiging van wat hij al lang vermoede en een blik op de vacuüm getrokken tepels liet hem zien dat het wel genoeg was wand wat hij niet wilde dat het schade aan de tepels van zijn uiterst mooie assistente toe brengen.
Hij stond op en ging naast haar staan om vanuit de doos eerst lederen boeien om haar polsen te doen en deze aan de armsteunen te bevestigen.
Daarna begon hij de borsten helemaal af te tasten van de basis naar de tepels toe en merkte dat Jill genoeg beweging met haar armen had om bij zijn kruis te kunnen en het koste Jill wat moeite maar ze kreeg de rist open en zijn penis naar buiten.
Op dat moment maakte Werner de vacuüm gezogen tepels een voor een vrij en de doorbloeding die daardoor weer op gang kwam deed Jill kort gillen van pijn maar ook daardoor kneep ze hart in zijn penis om langzaam het goede gevoel in haar tepels terug te krijgen hem aankijkend zei dank U wel dokter.

Hij ging weer tussen de benen van Jill zitten met zijn penis recht vooruit en deze zou ook niet snel slap worden met het uitzicht op deze prachtige assistente maar ging verder met het onderzoek bekeek en betaste de wijd open getrokken vagina uitvoerig en zag dat er geen urine meer uit haar blaas kwam en koppelde de slang van de katheter af en haalde de katheter uit de plasbuis.
Zo Jill ik ga nu even kijken of er in je plasbuis geen obstructies zitten en Jill zag wat ze in een pornofilm ook wel gezien had een doos met metalen staven oplopend in dikte en wist dat deze een voor een in haar plasbuis zouden gaan.
Dokter spoot weer glijmiddel in haar plasbuis en begon met de test.
Jill zag dat de eersten er snel in gingen en naar mate dokter dikkere nam ging hij langzamer naar binnen en liet Jill al een paar keer weten dat als het pijn deed ze het moest laten weten.
Bij de op een na dikste zei Jill nu gaat het pijn doen dokter.
Moet ik hem er uit halen Jill.
Nee dokter ik wil deze graag helemaal in mijn plassertje dokter.
Waarom Jill.
Omdat ik pijn lekker vind dokter.
Dat bewonder ik in je meisje ik laat deze een tijdje zitten en ga de klemmetjes van je schaamlippen afhalen wand die kunnen niet langer blijven zitten.
Zoals U wenst dokter en besefte meteen dat het verwijderen van de klemmen net als bij haar tepels veel pijn gingen doen.
Werner besloot om het heel snel te doen en dan haar schaamlippen te masseren zodat de doorboelding snel op gang kwam.
Dat overviel Jill wel een beetje en gilden het uit van de pijn die op deze manier ook heel kort was toen hij naast Jill kwam staan en begon met het verwennen van de schaamlippen van zijn assistente en daardoor ook zijn pik weer binnen het bereik van Jill haar hand was hetgeen hij onmiddellijk merkte.

Snel werd Jill geiler en de staaf in haar plasbuis werd daardoor iets naar buiten gedrukt.
Jill voelde het voorvocht van haar arts langs haar hand lopen maar dokter liet het niet zover komen dat hij klaar ging komen en was ook niet van plan om tijdens dit onderzoek klaar te komen maar dat wist Jill niet.
Dokter ging weer tussen haar benen zitten en zag nog goed de afdrukken van de klemmen in de volle schaamlippen die zich nu om het speculum sloten.
Hij keek Jill aan en vroeg hoe gaat het Jill.
Ik geniet met volle teugen van dit geil onderzoek dokter met een bic smile op haar gezicht.
Ok dan verwijder ik nu de sound uit je plasbuis en trok hem langzaam naar buiten waarop Jill zei dat voelt heerlijk dokter hem aankijkend moet U met de dikste ook kijken dokter.
Ik denk dat het beter is dat we dat en andere keer doen als je wat beter getraind bent Jill.
Jill keek Werner een beetje sip aan waarop hij zei meen je het echt dat je het nu wild.
Ja dokter ik wil meer zijn dan een patiënte ik wil ook Uw slavin zijn en daarom moet ik dat ondergaan Meester.
Een beetje van zijn stuk gebracht stond hij langs de gynaecolenstoel nam haar gezicht in beide handen en drukte een kus op haar lippen waarop Jill meteen haar tong naar buiten stak en zo raakten ze in een langdurige kus waarbij Jill ook nog zijn pik aan het melken was en Werner op zijn hoede moest zijn om niet klaar te komen.

Dokter hernam zich zelf en ging verder met het onderzoek en zei Jill de dikste sound zal ook nog in je plasbuis moeten.
Echt waar dokter moet dat echt het doet zo pijn speelde Jill het spel.
Ja Jill ik moet echt weten of je goed gezond bent om voor mij te mogen blijven werken.
Als U dat nodig acht dokter zal ik het moeten ondergaan.
En zo nam Werner de voorbereiding ter hand om de laatste sound in te brengen.
En het wond hem op nu Jill aangegeven had ook zijn slavin te willen zijn maar dat deze laatste sound pijn zou doen wist hij zeker en daarom spoot hij meer glijmiddel in het plasgaatje keek Jill aan en vroeg ben je er klaar voor Jill.
Ja dokter en voelde meteen dat de sound een stukje in haar kutje verdween maar ook snel de bijna ondragelijke pijn die het met zich meebracht langzaam met neukbewegingen ging de sound steeds verder wat Jill door haar tranen ook kon zien en het maakte haar blij en ondanks de pijn kon dokter zien dat ze genoot hetgeen ook te zien was aan haar bewegingen op de gynaecologenstoel met een klein gilletje zat de hele sound in haar kutje en liet het daar zitten om vervolgens vele uitstrijkjes uit haar vagina te nemen en met een borsteltje vocht en slijm van haar baarmoedermond wat voor Jill een nieuwe ervaring was het kribbelde vreselijk maar vond het ook een heerlijke ervaring hetgeen ook wel te zien was aan het geilvocht dat rijkelijke naar buiten liep.

Met nog steeds de sound in haar kutje haalde Werner het speculum uit haar kutje weer geheel open en toen het er uit was keek dokter op zijn horloge en constateerde dat Jill haar kutje binnen af zienlijke tijd weer gesloten was en dat stemde hem goed alles werk zoals het hoort Jill.
Dank U wel dokter zei ze om te zien dat dokter nu aanstalten maakte om met zijn vingers inwendig onderzoek te doen.
Maar al snel vond hij dat de sound niet kon blijven zitten verwijderde die om dan langdurig inwendig te voelen waarbij Jill regelmatig met haar billen van de tafel kwam met name als hij de baarmoeder betaste maar nog meer als hij haar g plek vond en die bevoelde maar tot teleurstelling van Jill haat net niet klaar liet komen.
Jill keek hem aan en vroeg toen dokter mag ik alstublieft klaar komen.
Nee Jill onder geen enkele voorwaarde.
Waarom niet dokter smeekte Jill.
Dat onderzoek komt nog.
Dokter bleef voelen en Jill merkte dat hij nu met drie vingers in haar kut zat en opmerkte dat de kogels goed hun werk hadden gedaan zo vond hij dat haar kut heel erg soepel was geworden.
Met een hand op haar buik drukkend merkte Jill dat hij de eierstokken had gevonden en er in kneep en dat deed pijn zo erg dat het fijne gevoel om tegen een orgasme aan te zitten snel weg was.
Jill zag nog steeds in de spiegel hoe sexy ze er bij lag en dat wond haar op en wist dat het ook dokter opwond en dacht wat onderzoek komt er dan nog om mijn orgasme te onderzoeken.

Ook kon Jill nu goed zien dat er al vier vingers in haar kut zaten en dokter begon te draaien met zijn hand om dan ook zijn duim erbij te zetten om even later zonder veel moeite zijn hele hand in haar kutje liet verdwijnen om dat ook weer de baarmoeder eierstokken maar zeker de G plek niet vergat en wat Jill weer opnieuw naar een weergaloos lekker onderzoek leidde maar ook zich in moet houden om niet gierend klaar te komen.
Jill zag op de klok dat het onderzoek nu al meer dan twee uur duurde en dokter nu al meer dan tien minuten met zijn hand in haar kutje zat .
Met een giletje van Jill die voelde dat dokter nu ook met zijn vingers haar anus penetreerde en zo zei hij de tussenwand die de darm van de schede-ingang scheidde te onderzoeken waar hij ook weer de nodige tijd voor nam en hij zag duidelijk dat het ook voor Jill heerlijk was Werner zag haar genieten.
Hij vroeg aan Jill hoeveel vingers zitten er nu in je anus.
Jill kon het in de spiegel niet zien maar voelde duidelijk dat dokter vingers bewoog en kon niet anders vaststellen dan dat er vier vingers diep in haar kontgaatje zaten.

Werner bevestigde dat om dan tergend langzaam zijn beide handen uit Jill haar kut en kont te halen.
Hij deed zijn latexhandschoenen uit en liep weer naar de doos die voor Jill al de nodige verassingen had prijs gegeven maar er kwam nog meer nu twee riemen die haar benen in de beugels moesten houden en twee enkel boeien het zelfde als om haar polsen zwart leer met een rode leren bies.
Deze deed Werner aan haar enkels en maakte ze aan de gynaecologenstoel vast zodat ze haar benen ook niet meer uit de beugels kon krijgen.
Dokter liep weer naar de doos en nam er een doos uit die Jill al eerder had gezien dat daar de kogels uit waren gekomen en even dacht Jill dat er nog grotere kogels in zaten maar dat was niet zo.
Jill zag een doosje met nog een en daar kwam een ei uit zo groot als een fors kippenei wat Jill wel kende uit de catalogus maar het was wel de grootste die er te koop was tenminste bij deze webshop.
Uit de andere doos kwam een paneeltje wat voor Jill duidelijk met het ei te maken moest hebben.
Dokter maakte het ei schoon onder de kraan kwam tussen Jill haar benen zitten en drukte het ei naar binnen met een gil van Jill dokter het is zo koud.
Dat word zo warm geloof mij maar hij ging naast haar staan nam de stethoscoop zetten die op de hartstreek van Jill en met het bedieningspaneel zetten hij het ei aan en begon te trillen in haar kut.
Werner zei kijk mij aan Jill en luister.
Jij speelt met mijn penis en ik zet nog een vibrator op je klit maar je mag niet eerder klaarkomen dan dat ik mijn sperma in je mond spuit en dat je het in je mond houd is dat begrepen Jill.
Ja meester.
Zo dat hoor ik graag ga je gang.

Jill was van boven zover los dat ze makkelijk bij zijn pik kon en die doordat de gynaecologenstoel zo was bijgesteld ze zijn pik tot haar keeltje in haar mond kon nemen.
En zo voelde ze het ei gaan trillen en haar klitje ook de nodige vibratie mee kreeg en het duurde niet lang en ze lag volop te genieten wat Werner ook goed merkte wand mijn god wat kon die meid goed pijpen waarbij ze haar handen het werk aan zijn ballen liet doen.
Hij zag dat Jill een hoogtepunt ging naderen en Jill alle zeilen bij moest zetten om niet klaar te komen toen hij merkte dat ze twee vingers in zijn anus duwde en zijn prostaat vond waarop zij snel merkte dat ook zijn penis nog meer begon te groeien en op dat moment kwamen ze beide klaar.
Maar Jill wist wat er van haar verlangd werd en zoog als de beste zijn penis en ballen helemaal leeg.
Liet zijn penis los en deed haar mond open om te laten zien dat ze het allemaal nog in haar mond had.
Goed zo sletje en nu doorslikken.
Toen hij dat zag dat zijn sperma door haar keeltje liep begon hij Jill los te maken en zo lag ze nog even na te genieten voor dat ze van de onderzoeksstoel kwam.
Je mag je aankleden en dan zie ik je bij mijn bureau.
Ja dokter en Jill maakte zichzelf een beetje schoon met wat papieren doekjes en terwijl ze zich aankleedde merkte ze dat het ei nog in haar kut zat en er vanuit ging dat het daar net als de kogels zou moeten blijven.

Aangekleed kwam Jill bij het bureau in de spreekkamer en dokter gaf aan te gaan zitten en Jill liet wachten tot hij het dossier van Jill had bijgewerkt.
Toen keek hij op Jill recht in haar ogen en zei ik ben zeer tevreden over jou gezondheid ik heb niets kunnen vinden wat er medisch met je mis zou kunnen zijn.
Omdat zo te houden zal ik je regelmatig oproepen om je te onderzoeken maar je zult er rekening mee moeten houden dat het niet regelmatig is ik wil je onderzoeken wanneer ik vind dat het nodig is.
Heb je dat begrepen Jill.
Ja dokter.
En ik zal ook zo nu en dan kleine tussenonderzoekjes doen.
Ja dokter.
En ik stel voor dat jij jezelf laat ontharen je bent altijd geschoren en dat is netjes maar ik kan je doorverwijzen om op medische grond het haar in je schaamstreek in je bilnaad definitief te verwijderen.
Moet dan alles weg dokter.
Nee je mag zelf kiezen of hellemaal kaal met een driehoekje of landingsbaantje.
Dan kies ik voor een landingsbaantje dokter.
Goed ik zal een verwijsbriefje maken dan kun je een afspraak maken.
Dank U wel dokter.
En ik stuur je ook nog naar een gynaecoloog die kan beter dat onderzoek doen dan ik wand die zijn er in gespecialiseerd.
Zoals U wenst dokter.
O ja Jill ik draag je nu op om maar een keer per dag een orgasme te hebben je moet leren je lichaam te beheersen is dat begrepen Jill.
Ja dokter.
Goed Jill je kunt gaan ik zie je morgen weer voor je werk.

Jill stond op gaf Werner een hand en bedankte dokter voor het onderzoek en de goedkeuring om voor hem te mogen werken.
En zo vertrok Jill nog erg onder de indruk van het onderzoek dit onderzoek was veel verder gegaan dan ze ooit had durven dromen.
Dit was wat ze wilde en waar ze super geil van werd ze zou meer van deze onderzoeken kunnen verwachten daar was ze zeker van.
Onderweg naar huis begon het tril ei te werken en stopte pas toen ze naar bed wilde gaan en de volgende morgen werd ze wakker toen het tril ei weer werd opgestart waarop Jill kon weten dat dokter hier ook controle over had
En Jill kon niets anders dan vaststellen dat hij ook op zijn telefoon kan zien of en wanneer ze een orgasme had.
Jill keek in haar telefoon en zag weer een andere app die zoals ze dacht het tril ei regelde.
Maar ze kon niet in de app kijken om te zien welke frequentie het ei was ingesteld.
Geil vond ze het wel en ze wist dat het moeite zou kosten om het maar bij een orgasme te houden.

Ende deel 5.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7378 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Jill word doktersassistente Deel 5”

 1. hellemaal > helemaal
  gynaecolenstoel > gynaecologenstoel
  nauw ja > nou ja
  wand > want

  Alleen al in de eerste 2 alinea’s zoveel taalfouten en ook nog een gemis aan komma’s op de juiste plaatsen…

  Je verhaal is prima maar dit leidt heel erg af bij het lezen.
  Kost je 3 punten. Ga vooral door maar lees het geschrevene dan goed door om het te corrigeren voor je het plaatst.

Plaats een reactie