BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De dominante salesmanager 3

Het was de ochtend van dag twee van de beurs in Frankfurt. De avond van aankomst en de eerste avond waren sensationeel geweest. Mijn salesmanager Yvette had me twee keer volledig verrast. Ze was volledig “in the lead” en had er zelfs voor gezorgd dat ik mijn eerste trio ervaring had beleefd. Ik was benieuwd wat deze dag ons brengen ging.

In de ontbijtzaal zag ik Yvette al lopen en tot mijn verrassing was Monique er ook nog. De business suit van Monique had plaatsgemaakt voor een strakke lange zwarte leren rok en een rode wikkelblouse die met een knoop op haar heup vast zat. Ze had bij dit niet te missen setje kleding, witte laarzen aan die onder haar rok zichtbaar waren. “Gutenmorgen” zei ze met een knipoog. Yvette zat al aan tafel terwijl ik het damasten tafelkleed hoorde ruisen op het leer van de rok van Monique. De dames bleken de kamer te hebben gedeeld en waren beide weer tot in de puntjes verzorgd. Stijlvolle make-up, de wenkbrauwen strak en ze hadden allebei hetzelfde geurtje op. Of ze wilden zeggen, dat ze een setje waren. Yvette had een strak glanzend shirtje met een print en een colletje aan. Daaroverheen droeg ze een leren jasje, dat strak van snit was. Haar figuur kwam er prachtig in uit. Wat ze daar onder droeg kon ik niet zien want dat zat verstopt onder het tafelkleed. Er bleef dus nog wat te raden over. We ontbeten en bespraken zaken die komen gingen die dag. Ik zou de hele dag weer met Yvette optrekken en Monique zou haar eigen weg gaan. Na een half uur waren we klaar het ontbijten en liet ik de dames uiteraard voor gaan op weg naar de lift. Yvette had ongeveer mijn gedachten gelezen over welke kleding ik lekker vond. Ze droeg een strakke broek met krokodillenprint met lage laarsje met stilettohak die spits in een punt toe liepen. Het licht glinsterde op het zwarte leren jasje en haar broek die haar billen heerlijk omspande. In de lift kon ik me niet bedwingen toen ik tussen de dames in stond. Ik wreef ze beiden even over hun billen en voelde de gladde stof. Wat een lekker begin van de ochtend. We liepen de gang in en de dames verdwenen door één deur en ik ging aan de overkant mijn slaapkamer binnen. Ik maakte me klaar voor weer een dagje op de beurs.

We troffen elkaar in de lobby en gingen met de taxi naar het beursgebouw. De twee vrouwen achterin. Monique ging haar programma afwerken voor die dag en ik ging met Yvette op pad. Gedurende de dag zag ik duidelijk dat het mannen opviel dat ik vergezeld werd door een mooie vrouw. Een man heeft daar een antenne voor. Die zit het aan de blik van mannen. De dag verliep prima en rond 15:00 uur waren we moe maar voldaan. Het was klaar voor vandaag. We stapten in de taxi en nu ik naast haar zat had ik weer heerlijk zicht op Yvette. Wat zag ze er geil uit. Met alle moed die ik had, vroeg ik haar waarom ze op kantoor zo degelijk overkwam en zich nu opeens als een soort vamp ontpopte en er geweldig uitzag. Ze vertelde over het gezapige leven dat ze thuis had. Ze had niets te klagen en alles was prima maar spannend was het niet. Ze zag dit tripje als kans om een keer los te gaan en dingen te proberen waarvan ze zelf niet had gedacht dat ze ze ooit ten uitvoer zou brengen. Ze had gegokt het te doen en tot op heden was ze niet teleurgesteld. De boxershort voor mij had ze gekocht in een lingeriezaak waar ook mannenondermode werd verkocht. Ze vond de aankoop van de boxershort al spannend, laat staan de actie die in het hotel volgde. Maar ze wilde wel verder gaan. Ik vroeg haar wat voor fantasieën ze nog meer had. Ze twijfelde even of ze het moest zeggen en zei toen: “Dit blijft toch wel onder ons?” Ik keek haar aan en zei dat “what happened in Frankfurt stayed in Frankfurt”. “Luister, zei ze. Ik heb verschillende fantasieën. Zo vraag ik me af, hoe het zou zijn om op 1 avond meerdere mannen te hebben. Ook vraag ik me af hoe het zou zijn als ik te koop zou zijn voor een man. Maar dat komt misschien allemaal nog wel een keer. Ik ben 2 avonden “in the lead” geweest en vanavond is het jouw beurt het initiatief te nemen, maar onder één voorwaarde: Als ik zeg “basta” is het voorbij. Ik wil wel dat er grenzen zijn. Tot nu toe heb ik dingen gedaan die jij lekker vond en mij ook opwonden, maar ik weet niet wat jij van plan bent”. Ik gaf aan dat dat goed was en mijn gedachten begonnen te malen. Ik moest improviseren want ik had niets voorbereid.

Ik nam een douche en liet letterlijk alles van me afspoelen. Wat moest ik doen om Yvette te verrassen zodat ze een onvergetelijke avond zou hebben? Het was nu bijna 16:00 uur en de winkels waren nog open. Ik appte Yvette of ze zin had de stad in te gaan en of ze hetzelfde wilde aan houden wat ze hele dag al aan had inclusief een emoji met een knipoog. Ik kreeg een zelfde emoji 2x terug en “1600 uur”. Om 16:00 uur klopte ze op de deur en ze had de slangenleren zwarte broek nog aan maar haar laarsjes waren vervangen door haar hoge lakpumps van gisteren. Wat een vrouw! Daarom appte ze dus 2 knipoogjes. Ze wist precies wat ik wilde. “Wat gaan we doen” vroeg ze. Ik zie dat ze mij moest volgen en dat de rollen nu omgedraaid waren. Het codewoord mocht ze gebruiken maar dan zou op dat moment alles stoppen. We gingen met de lift naar beneden en de portier hield de deur van de taxi open. Ik liet de chauffeur een adres op mijn telefoon zien en we vertrokken.

We reden 20 minuten door de stad toen we stopten bij een winkel met een grote pui met allemaal kleine etalages waar subtiel licht in brandde. Yvette keek me aan en begreep dat we voor een luxe sexwinkel stonden. Ik vroeg of ze naar binnen wilde en ze knikte bevestigend. Ik liet haar voor gaan en we stonden in een rechthoekige ruimte met gedimd licht. De muren waren bekleed met luxe stoffen van velours in zwart, paars en rood. De houten planken en luxe inrichting gaven het een intieme sfeer. Van achter een gordijn kwam een verkoopster naar ons toe. Een chique vrouw van zeker 65 die er tiptop uitzag. Haar witte huid met rode blosjes en 3 oorringetjes vielen op. Ze had hetzelfde figuur als Yvette, wat mij goed uitkwam. Ik vroeg de vrouw of ze een spannend setje voor Yvette had. We liepen naar een rek met de meest geile setjes die ik ooit bij elkaar had gezien. Het ene setje was nog mooier dan het andere. Ik liet Yvette even kijken en ging zelf ook door het rek.

Mijn blik viel op een leren string met open kruis en een kwart cup push-up BH in knal rood. “Ik denk dat dat je goed staat” zei ik. Yvette keek me aan de verkoopster begreep dat het even gepast moest worden. Ze begeleidde Yvette naar het pashokje. Ik hoorde het knisperen van haar broek toen ze deze uit deed. Na enige tijd werd ik geroepen om te kijken of het goed zat. Ik ging het pashokje in en daar stond mijn salesmanager met een open kruis slip en een kwart cup push-up BH die haar borsten in een decolleté drukten waar alle vrouwen jaloers van zouden worden. Wat zag ze er lekker uit. Ik riep de verkoopster erbij. Het gordijn ruiste open en de verkoopster tuitte haar rode lippen. “Sehr schön” zei ze. Ze ging voor Yvette staan en streek even over het dunne leren bandjes op de heupen van Yvette. Ik zag dat Yvette even haar ogen dicht deed en genoot van het moment. “Ik denk dat we wel geslaagd zijn” zei ik. De verkoopster en ik verlieten het kleedhokje en Yvette ging zich omkleden. Terwijl ik door de winkel liep pakte in nog wat interessante producten en rekende alles af. De kassa bleef staan op fenomenaal bedrag, maar dan had je ook wat. Yvette gaf het setje aan de verkoopster die het inpakte in een geschenkverpakking met en strik er om. Ook dat doosje verdween in de grote kartonnen tas waar van alles in zat waar Yvette geen weet van had. Ondertussen was het na vijven en gingen we op zoek naar een restaurant om wat te eten. Dat was niet zo moeilijk want we zaten hartje centrum.

We lieten het eten goed smaken en de fles wijn maakte ons beide lekker los. Ik zag regelmatig met mijn hand op het bovenbeen van Yvette en ze vond het geen enkel probleem. We hadden doorgesproken dat zij vanavond de grenzen aangaf en zich volledig over zou gaan geven aan mij. Ik kon niet wachten! Om 20:30 uur stapten we in de taxi en reden we terug naar het hotel. Ik liet haar in mijn kamer en ik verdween met de tas vol spulletjes in haar kamer. Om te beginnen appte ik haar dat ze zich maar lekker moest gaan douchen. Daardoor zou ze lekker fris zijn en won ik tijd om alles klaar te maken in haar kamer. Ik hing het setje wat we net gekocht hadden op een hangertje aan de kast tegen de spiegel. Ik legde het laklaken weer op bed en de dekbedden verdwenen in de kast. De inhoud van de tas had ik nu nodig. Ik had touwen gekocht met karabiners en gespen met lengteverstelling. Zo kon ik razendsnel iemand vastbinden en de touwen op spanning brengen. Ik maakte de pols en enkelbanden vast aan de touwen en maakte de touwen vast een de poten van het bed. Uit de tas kwamen nog wat chique doosjes met inhoud. Een vibrator, dildo’s van verschillend formaat, en een fles glijmiddel. Ik leg alles op een helft van het bed. Dan app ik Yvette met de vraag om naar haar kamer te komen in een badjas.

Even later klopt ze op de deur en laat ik haar binnen. Ze heeft mijn gel gebruikt en haar haar zit in wetlook naar achteren in en staart. Haar gezicht begint te stralen als ze ziet wat ik allemaal heb klaargelegd. Ze loopt naar de spiegel waar het leren setje met open kruis aan hangt. Ze laat de badjas van haar schouders afglijden en trekt de string aan. Daarna doet ze de kwart cup open BH aan. Haar decolleté is weer heerlijk. “Ga maar op bed liggen” zeg ik. De rollen zijn nu duidelijk omgedraaid. Ze gehoorzaamd en gaat op haar rug op bed liggen. Ik klik de handboeien en enkelbanden vast met een gesp, pak de karabiners en klik ze aan de banden en met de gespverstelling trek ik het strak. Haar gezicht vertrekt enigszins want het bed is breed en haar benen nogal gespreid. Haar dijen staan strak en haar kont ligt lekker op het laklaken “Ik hoop dat je lekker ligt op het laklaken” zeg ik. Ze kijkt me veel betekend aan en wacht af wat ik ga doen. Ik verstuur een appje en even later wordt er op de deur geklopt. Yvette kijkt verschrikt op. Ze ligt geboeid op bed en kan geen kant op. Ik loop naar het gangetje en ik laat de man binnen en zeg hem dat hij de envelop op tafel kan leggen. Hij mag 30 minuten doen waar hij zin in heeft tenzij Yvette “basta” zegt. Yvette kijkt me met grote ogen aan. “Dit meen je niet zegt ze. Ik weet niet of ik dit wel wil”. We hebben deze man vanmiddag ontmoet op de beurs. Ik zeg dat het haar fantasie is die ze ooit, misschien, een keer wilde uitproberen. Vanavond is het zover. Jij bent onderdanig maar hebt wel de macht. Ik schenk champagne in, geef de man een glas en ik ga in een fauteuil zitten. “Ga je gang” zeg ik. “Blijf je erbij dan”? vraagt Yvette. “Denk je dat ik jou alleen laat? Daar ben je veel te lief voor. Ik waak over je en wil je wil eens zien genieten terwijl je lekker genomen wordt.

De man kleedt zich uit, loopt naar het bed en buigt zich over Yvette. Zijn lul raakt gelijk het leer van haar string waar haar gezwollen schaamlippen zichtbaar zijn. Hij leunt met zijn armen naast haar en zakt langzaam naar beneden met zijn hoofd. Hij beroert heel teder haar gestifte lippen en maakt met het puntje van zijn tong haar lippen nat. Na een paar keer cirkelen opent zij haar mond en vinden hun tongen elkaar. Langzaam laat hij zijn middel zakken en terwijl ze tongzoenen rijdt hij tegen haar kut. Er is geen glijmiddel nodig want al snel is Yvette zo opgewonden dat ik het hoor soppen als zijn lul tussen haar lippen heen weer glijdt. De man leunt ondertussen op zijn ellebogen en begint haar tieten te verwennen. Ze tongzoenen nog steeds en Yvette wordt nu op drie manieren gestimuleerd. De man drukt steeds harder tegen het kruis van Yvette en haar klitje wordt nu ook geprikkeld. Dan glijdt de man iets naar beneden met zijn kruis, komt naar boven en stoot diep bij haar naar binnen. Yvette spert haar ogen en kijkt mij aan. Wat een geil gezicht! De man verhoogt het ritme terwijl Yvette gaan kant op kan. Zijn lul glijdt in en uit haar kletsnatte kut. Soppende geluiden vullen de kamer en Yvette geniet er van. Dan gaat het ritme nog verder omhoog en spuit hij Yvette vol met zijn zaad. Yvette voelt het warme zaad in haar spuiten en realiseert zich dat ze zich door een zakenrelatie laat neuken in een hotelkamer terwijl haar manager toekijkt. De man geeft haar een kus op haar lippen, pakt zijn kleding en gaat naar de badkamer. Voor douchen is er geen tijd. Ik hoor de handdoek op de vloer vallen en de man vertrekt. Ik verstuur een appje en hoor direct daarna een klop op de deur. Ik doe open en daar staat een andere man. Hij keek gisteren al begeerlijk naar Yvette, dus hem had ik ook ge-appt. Hetzelfde ritueel ontvouwt zich, met dat verschil dat Yvette mij aankijkt en vraagt, wat dit is. Ik zeg dat dit man nummer 2 is die het graag met je wil je doen. Je kent het codewoord dus…..

De man loopt naakt naar de tafel en legt ook een envelop neer. Daarna loopt hij naar het bed waar het sperma uit de natte kut van Yvette loopt. De man gaat bij haar hoofd zitten en speelt met zijn vinger over haar lippen. Yvette opent haar mond en sabbelt aan zijn vinger. Daarna streelt hij haar over haar kin en hals en zijn beide handen pakken haar borsten. Hij maakt haar tepels stijf en knijpt er in. Yvette slaakt een klein gilletje daarna buigt hij voorover en masseert haar buik om bij haar leren string te komen. Hij glijdt met zijn handen van haar navel naar beneden en voelt hoe haar gezwollen schaamlippen druipen van het zaad. Hij pakt een handdoek en wrijft haar droog. Hij zal zelf wel zorgen dat ze nat wordt. De man is nu gestrekt en zijn lul komt in de buurt van het hoofd van Yvette. Ze probeert zijn lul nog te ontwijken, maar hij klemt haar hoofd tussen zijn benen en schuift naar voren. Ze wordt gedwongen zijn lul in haar mond te nemen terwijl hij haar kut nat maakt. Dat kost niet veel moeite want in no time komen de kutsappen weer op gang. Zijn lul is ondertussen stijf en hij maakt neukbewegingen in de mond van Yvette. Het speeksel en voorvocht druipen uit haar mondhoeken en gulzig pijpt ze de man. Met glokkende geluiden duwt hij zijn lul steeds verder en neukt haar in haar mond.

“Glok, glok glok, glok” hoor ik vanuit de keel van Yvette. Zijn vingers hebben Yvette kletsnat gemaakt en de man pakt een goudkleurige dildo van het bed. Hij wrijft een paar keer langs haar kut om hem nat te maken en duwt dan in één keer de dildo hard naar binnen. Tussen het pijpen door slaakt Yvette een paar kreten. De man haalt de dildo gedeeltelijk uit haar kut en maakt neukbewegingen die steeds sneller gaan. Yvette houdt het niet meer en komt klaar. De man smeert het geil over haar kruis uit en met razendsnelle handbewegingen gaat hij door haar kruis. Haar klitje is zo gevoelig dat ze squirtend opnieuw klaarkomt. De man is ondertussen zo opgewonden door het dubbele orgasme dat hij ook klaarkomt. Hij spuit zijn zaad in de mond van Yvette. Ondanks dat ze dit nog nooit heeft ervaren, slikt ze het warme zaad door. De man trekt langzaam zijn lid uit haar mond en een sleept een spermaspoor over haar lippen en wang. Hij kruipt van het bed, geeft mij een knipoog en verlaat via de badkamer de hotelkamer.

Ik kijk Yvette aan en ik zie zaadvragende ogen. Ze is totaal geil en komt even op adem. Maar niet voor lang, want er wordt alweer op de deur geklopt. “Wil je de “grand finale” ook nog?” vraag ik. Ze kijkt me geil aan en zegt dat ze dat wel wil. Ik loop naar de deur en er staan twee mannen die we vanmiddag al ontmoet hebben. Ze komen binnen en ook zij hebben een envelop bij zich. Ze kleden zich uit en lopen naar het bed. Yvette kijkt me aan en fluistert “twee?”. Ik zeg niets, ga zitten en neem een slok champagne. De mannen maken de handboeien en enkelbanden los en draaien Yvette om. Ze ligt nu op haar buik. De boeien en enkelbanden worden weer vastgezet en de banden opgespannen. Ze ligt als een X op het bed met haar druipende kut terwijl haar billen glinsteren van haar eigen sappen. Er gaat een man op haar rug zitten en met zijn gezicht naar haar voeten. De andere man neemt plaats tussen haar benen. Ze nemen elk een ruime hoeveelheid glijmiddel en ze warmen Yvette eerste verder op.

Ze glijden met hun handen over haar benen en onderrug en werken langzaam naar haar middel. Ze masseren haar billen en teasen haar rond haar kontgaatje. Bij Yvette is daar nog nooit een vinger naar binnen geweest en ze heeft geen idee of ze dat lekker vindt. De vingers cirkelen rond haar gaatje en drukken af en toe op haar sterretje, maar ze drukken niet door. De vingers maken weer grotere cirkels maar ineens voelt ze een vinger op haar sterretje. Langzaam glijdt er voor het eerst in haar leven iets in haar kontgaatje. Ze slaakt een zucht en een kreet. De vinger gaat langzaam op en neer terwijl ze iets meer kan ontspannen. Het voelt eigenlijk best wel lekker moet ze toegeven. Net als ze er een beetje aan gewend is, komt er een tweede vinger bij die op en neer gaat in haar kontgaatje. De andere man heeft de vib aangezet en bewerkt haar klitje. Hij glijdt naar beneden en drukt de vib in haar druipende kut.

Daar ligt ze dan met twee mannen die een vib in haar hebben geduwd en iemand die haar kontje oprekt en twee vingers in haar kontgaatje op en neer beweegt. Ze moet bekennen dat het heerlijk is. De vib wordt een standje hoger gezet en vinger nummer 3 komt erbij. Ze heeft drie vingers in haar kontgaatje! De man blijft neukbewegingen maken en de touwen aan haar benen worden losser gemaakt zodat ze op haar knieën kan zitten. De vib wordt nog een standje verhoogd en vastgezet door de bandjes van haar leren string er overheen te doen. Dan voelt ze op haar rug iets hards. Het glijdt over haar ruggengraat naar beneden en volgt haar bilnaad. Ze kan niet inschatten wat het is, of hoe groot het is, maar het is duidelijk dat dat in haar kont moet. De man bleek een dildo te hebben gepakt en stond nu op het punt te stoppen met het vingeren in haar kontgaatje. De dildo staat nu op haar sterretje en langzaam liet de man de dildo zakken. Ze gilde het uit want het was een heftige ervaring. Twee mannen die haar dubbel penetreerden met een trillende vib in haar kut en een dildo in haar kont. De dildo man liet de dildo in en uit haar kont gaan terwijl de andere man op zijn hurken voor haar was gaan zitten. Hij pakte haar hoofd en drukte zijn middel naar voren. Hij pakte haar staart, trok deze naar achter en keek in een verwilderd gezicht waarvan de make-up was uitgelopen.

Het zaad zat nog op haar wang maar de man drukte zijn harde lul tegen haar huig. Hij neukte haar terwijl ze op handen en knieën zat. Het waren zoveel prikkels de ze niet in de gaten had dat de dildo uit haar kont was gehaald en dat de andere man haar ritmisch in haar kont neukte terwijl de vib nog zoemend in haar kut zat. Yvette werd aan haar hoofd vastgehouden en de andere man hield haar heupen vast. In hetzelfde ritme werden ze steeds ruwer en kwamen aan hun genot. Het sperma droop uit haar mond over haar kin terwijl ze een lul tot in haar keel voelde. De andere man kletste met zijn onderlichaam tegen de billen van Yvette die doggy style werd genomen. Dankzij de cockring bleef zijn lul stijf en neukte hij keihard door. Minutenlang was Yvette overgeleverd aan deze twee mannen die Yvette de sex van haar leven gaven. Toen beide helemaal geen zaad mee hadden, kreeg Yvette een kus op haar mond en vertrokken de mannen. Ik bleef alleen achter met Yvette die op haar buik uitgeput in het sperma en haar eigen geil lag.

Ik maakte haar los en gaf haar een handdoek. Ze ging zich opfrissen in de badkamer. “Ik zie je zo in mijn kamer” zei ik. Ik verliet de kamer en ging terug naar mijn eigen kamer. Yvette klopte op de deur en kwam zonder make-up binnen in de lange hotelbadjas. Ze had een gelukzalig gezicht en kuste me op mijn mond. De champagne stond klaar en ik gaf haar de enveloppen. Ze had geen idee wat er in zat, maar toen ze ze openmaakte begreep ze hoe het zat. Ze had de hoer gespeeld onder mijn controle. Dit waren allemaal kapitaalkrachtige mannen die niet alleen seksueel een grote jongen wilden uithangen, maar dat financieel ook zijn. Ik schonk de champagne in en proostte op Yvette. In totaal lag er € 1.000,- op tafel waarmee de fantasie van Yvette in vervulling was gegaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6408 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie