BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn sexleven met mijn vrouw.

Mijn vrouw wil wel nog eens wilde ruwe seks, maar doordat mij fren wat op de korte kant is lukt dat voor mij niet, dus ben ik onder lichte dwang van mijn vrouw besneden strak en laag was haar keuze, daar wilde ze niet dat ik daar iets over te beslissen had, daardoor zijn we ook naar een urologe geweest, vrouwen besnijden naar wat zij het leukste en mooiste vinden, dus laag en behoorlijk strak, maar niet dat de balzak mee omhoog trekt tot zover, na alles genezen was kwam het moment van de waarheid. Voor mij was het harder werken geblazen en voor haar meerdere keren een hoogtepunt te krijgen. Maar ik geniet ook langer in feite, je moet wel geduld hebben ander wordt je snel ontgoochelt. Zij tevreden ik tevreden is haar standpunt.

Maar ze wil ook graag eens dat we samen met onszelf spelen, en zij wilt dat het voor een langere tijd is dan, en geen seks meer samen daarna. Zij doet het rustig aan dan en neemt haar tijd, terwijl ik nogal redelijk wilde begin te masturberen om klaar te komen met een nagenoeg gevoelloze eikel en zonder glijmiddelen, en kom ik toch meestal sneller als zij klaar en is het voor mij gedaan na één keer, wat haar niet zint, we moeten samen of nagenoeg samen klaarkomen volgens haar, zij natuurlijk meerdere malen tegenover ik slechts één keer.
Dus wat nu, na wat hier en daar horen met vriendinnen komt ze met de voor haar oplossing, waar ik niet het zo voor heb, namelijk een eikelpiercing, en geen Albert wat ze niet graag ziet en haar hindert.
Dus wordt het een Ampallang dwars horizontaal door eikel, heel pijnlijk, en kiest ze ook voor een vrouwelijke piercer, ten eerste voor haar natuurlijk dat het meer vernederend is als man.

Maar ja een vrouw heeft meestal ook minder macht, en daar dat de eikel nog redelijk taai is duurt het doorprikken en stuk langer wat veel pijnlijker is, maar dat moet je maar als man erbij nemen zegt ze, jullie willen toch altijd de stoerste zijn, dus ga ik eens kijken hoe stoer je wel bent. En het wordt een pijnlijke bedoening waar niet veel te zien is van mijn stoerheid, nadat de naald erdoor zit lachen ze eens naar elkaar zie ik. Nu na de helse prik is de pijn onmiddellijk over, en alles verloopt verder normaal.
Verder na de genezingstijd die bij mij nogal snel gaat, is het tijd voor een stretching, of er nog stretchingen moet gebeuren weet ik tot nu toe nog niet. Wat ook weer een helse pijn doet maar van heel korte duur is.
Wat is het resultaat daarvan, dat ik nu een stuk minder wild masturbeer en het stukken langer duurt voor ik klaarkom, dat ze soms nog zegt ben je nog niet klaar, haast je maar want we sluiten af, zonder dat je een zaadlozing hebt gehad dan. Maar waarom masturbeer ik stukken minder wild, namelijk stoot ik nu bij wild masturberen tegen de piercing langs achter met het beweegbare vel dat er nog is was nogal wat pijn kan doen, en zo dus rap begreep dat ik het wat langzamer aan moest doen, en ja ze had gelijk ik had het snel afgeleerd wild te masturberen.

Maar wat is het resultaat van dit alles dan, dat alles draait naar haar goesting, en ik moet tevreden zijn met wat zij leuk vindt en niet ik over mijn genot. Verder heeft ze mij nu laten steriliseren door de zelfde Urologe, wat geen invloed heeft op mijn seksleven, en eveneens nu mijn compleet lasert, vanaf het einde van mijn billen tot aan mijn heupen, maar verder ook mijn hele borstkas en oksels. Zo ik er uitzie als een beginnende puber, en nu wij zo naaktstranden bezoeken en alle naakt activiteiten, zowel in binnen als buitenland. Nu begint ze meer en meer spreken om naar chastity stranden te gaan, wat ik er ook zal moeten bijnemen om aan haar wensen te voldoen, als ik dat stuk kooi hopelijk niet in het dagelijks leven zal moeten gaan dragen, wat een ander paar mouwen zou zijn. Maar hopelijk zijn haar fantasietjes ten einde, dat ze het toch maar niet in haar hoofd haalt om mij te laten castreren, maar ja als ik hier haarmee kan plezieren verder is het een wonderbare goede vrouw, zeg maar onvervangbaar. Maar reizen naar de naaktoorden in meerdere verdere landen is nog haar wens zoals de Balkan waar alle zomers mooi zijn. Wat wij op onze ouderdom kunnen permitteren en zelfs voor een langere tijd of meerdere malen per jaar. Het is meegenomen dat we ons werk zo kunnen regelen, niet iedereen heeft die kans. En om er nog eens op terug te komen zou ik als ik later impotent zou worden, er geen bezwaar zou tegen hebben dat ze mij laat castreren, met balzak en alles, maar enkel en als als ik impotent ben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ronny

Ik ben een plus 50iger die besneden en eikel piercing heb, en hou van besnijdenis verhalen.

Dit verhaal is 11050 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn sexleven met mijn vrouw.”

  1. Hallo Ronny,
    Mooi verhaal met veel herkenningspunten. Ook ik ben gesteriliseerd en sinds enige tijd besneden. Ik heb ook een piercing, alleen zit hij bij mijn vertikaal een apadravya. Deze is gestrecht tot 4 mm. En draag soms een staaf en soms een ring. Ook bij ons is castratie al ter sprake gekomen.
    Mooi om deze overeenkomsten te zien.
    Groeten Chas.

Plaats een reactie