BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liever een hond (3)

Lekker met de hond in de tuinJan mijn ex beweert dat ik het leven van mijn moeder uit wraak heb verwoest. Hoe durft hij, ik ben het slachtoffer! Door inteelt ben ik klein gebleven, is mijn gezicht en lichaam ontsiert. Jan noemt mij een slimme monster. Mijn moeder was een monster, ze pakte papa van mij af!
Spijt van mijn daden heb ik niet, zou het zo weer doen!

Moeder loopt de hele ochtend voor de caravan te zingen. Vader heeft meer aandacht voor haar, dan voor zijn zestienjarige dochter. Vader pakt zijn nieuwe Polaroidcamera, schiet alleen een foto van moeder; “Truus iets naar links, prima, wat ben je toch een mooie vrouw”. Uit de camera rolt de foto; “Rita, is jouw moeder geen schoonheid?”. Ik kan het niet opbrengen om te reageren. Moeder pakt de boodschappentas; “Henk, ik ga naar het winkeltje, zal ik een paar pilsjes voor je meenemen?”. Ze doet alles om papa van me af te pakken.
Zodra moeder uitzicht is, ga ik uitdagend voor mijn vader staan, doe de bikini slipje omlaag en toon mijn kale kutje. “Sorry Rita, ik heb mama beloofd om van jou af te blijven”. Woedend loop ik met mijn boxer naar mevrouw Marjam.

De oude gebruinde mevrouw zit topless voor de caravan; “Rita, zie ik tranen, wat is er gebeurd?”. Ik snik; “Moeder heeft me geslagen”. Ze slaat haar arm om me heen; “Ach meisje toch, kan ik je ergens mee helpen?”. Ik schud mijn hoofd; “Nee, dat is niet nodig, dat doet papa al”.
Mijn boxer is zijn avontuurtje met mevrouw niet vergeten. Bas gaat met zijn rug op het gazon liggen. Mevrouw streelt hem over de buik, zijn rode punt verschijnt direct. Ze lacht; “Rita, jouw hond is oversekst”. Mevrouw doet zijn voorvel heen en weer, schuift haar gestifte lippen strak om de dikke donkerrode hondenlul. Met grote ogen zit ik te kijken, mevrouw laat haar tong flink om de ronde punt gaan; “Rita, wil jij het proberen?”. Samen likken wij langzaam de hondenlul af, ondertussen tongen wij elkaar. Mevrouw staat op; “Ik ben bloedje geil, Rita houdt zijn lul rechtop”. Ze trekt haar slipje uit, zet haar mooie slanke gebruinde benen wijd, laat zich langzaam zakken, vol verbazing zie ik de enorme dikke donkerrode hondenlul in haar kale kut verdwijnen, ze kreunt: “O Rita …dit..is zo lekkerrrr…….”. Mevrouw rijdt zich helemaal geil, haar kutsap druipt over zijn vacht, plots schieten de hondenballen tussen de schaamlippen, de boxer zet haar kut klem, mevrouw is door het dolle; “O Rita…Bas spuit in mij….oooh…ja….hij blijft spuiten…..oooh….”. Mevrouw trilt van haar orgasme, voorover gebogen steunt ze op haar handen. Ze kan geen kant op met de zaadballen in haar druipende vagina. Dit is echt geil, ooit laat ik me ook door een hond neuken.

Mijn ouders komen terug uit de stad. Moeder loopt van liefde te stralen; “Henk, dank je wel voor deze heerlijke middag en deze prachtige jurk”. Ze geeft vader een hartstochtelijke kus. Dit kan ik niet aanzien, ik moet zorgen dat moeder uit ons leven verdwijnt. Ze pakt een handdoek en haar toilettas; “Henk, ik ga me fris maken voor de bingo”. Ik krijg een briljant idee; “Mama, zullen wij samen douchen?”. Haar mond valt open; “Rita, ik ben blij verrast, zou het heel gezellig vinden”.
Wij nemen de familiedouche, terwijl wij ons wassen, bekijk ik haar lichaam. Bij haar vagina zit een moedervlek, perfecte kan het niet!

De zaal zit halfvol met oudjes, een paar aso’s en mijn verliefde ouders. Voor de kantine staat een aso met zijn blote pens over een afgezakte broek een peuk te draaien, hij moppert; “Belachelijk, één oudje heeft astma en ik moet buiten roken, wil jij ook een trekje?”. Ik hoest alles bij elkaar; “Meneer dit smerig”. Een blonde opgedirkte vrouw met grote oorbellen komt de kantine uit; “Leo, de bingo gaat beginnen!”. De aso roept; “Nathalie! Ik heb geen zin, ik ga naar de caravan!”. De blonde vrouw kijkt neerbuigend naar mij; “Leo, wat moet dat achterlijk meisje met jou?”. Hij haalt zijn schouders op; “Weet het niet, ze kwam bij me staan!”.

De aso grijnst naar mij; “Dat was Nathalie, mijn tweede wijf, lekker hè”.
Leo is getrouwd, perfecte kan het niet! Ik druk mijn knieën tegen elkaar; “Meneer Leo, ik moet plassen, wilt u mij helpen?”. In het braakliggend deel, bij een aftands sanitair gebouw, houdt Leo de afzetlint omhoog; “Meisje, hier kun je rustig plassen”. Binnen is de stank niet te doen. Hij doet mijn slip uit, zet me op de smerige wc-pot en kijk hoe ik mijn plasje doe. Zijn vieze trainingsbroek staat bol, ik giechel; “Meneer Leo, wat is dat?”. Hij doet zijn broek omlaag; “Meisje, dit is mijn pielemuis”. Zijn lul stinkt als het gebouw, hij doet zijn voorhuid terug. Voor mijn plan moet ik zijn witte smeer tussen de eikelrand wel oplikken. Leo doet mijn shirt uit en laat mijn slappe tietjes door zijn handen gaan; “Meisje, jij moet mijn pielemuis wel zuigen”. ‘Onwetend’ lik ik een beetje langs, het duurt hem te lang. De aso zet me gebukt aan de smerige wc-pot; “Oooh meisje, wat een geil kaal kutje”. Hij gaat ver door zijn knieën, voel zijn eikel tussen de schaamlippen; “Meneer Leo ….. wat doe je ……. Ik wil niet ……. Oooh …… uw pielemuis …… zit in mijn poesje ………niet doen”. “Meisje …. Stop met zagen …… je bent zeiknat”.
Met mijn hoofd boven de pot, in een geur van urine word ik geneukt; “O meneer ….. dit mag niet ….”. De aso stoot diep, mijn tieten klotsen tegen de pot, ik wil mijn geilheid wel uitschreeuwen. Bij de gedachte dat ik op de smerigste plek wordt ‘verkracht’ voel ik zijn kloppende eikel. De aso staat te schudden in zijn badslippers en loost een lading sperma diep in mijn kale kutje. Resten zaad druipt over mijn korte benen. Hij doet triomfantelijk zijn broek omhoog; “Dat was geil meisje, ik hoop je snel weer te zien”. Ik denk; dat gaat zeker gebeuren.

De volgende ochtend gaat vader wel heel vroeg uit zijn bed. Tijdens de bingo heeft vader een campinggast beloofd om mee te gaan vissen.
Vader heeft spijt van zijn belofte; “Jezus, wat een tijd, eerst koffie”.
Nog slaperig geeft hij moeder een kus; “He schat, ik ga, ik hou van jou”.
Moeder zegt; “Henk, ik ook van jou, veel plezier”. Twee uur later zit ik met mijn moeder aan het ontbijt; “Rita, zullen wij iets leuks gaan doen?”. “Mama heel graag maar ik moet eerst iets regelen”.

Voor zijn caravan zit aso Leo met zijn jongere vrouw en dochter te eten. Hij ziet me staan, schrikt zich kapot en loopt op me af: “Meisje wat doe jij hier? Ga weg”. Ik kijk hem indringend met mijn donkere ogen aan; “Meneer Leo, ik ga jouw vrouw vertellen dat je me hebt gepakt!”. Hij raakt in paniek; “Meisje, dat kan je niet maken, wat wil je?”. Ik fluister mijn eisen in zijn oren. Leo schudt zijn hoofd; “Meisje, je bent de duivel, dit kun jij niet maken, ik doe het niet”. Ik haal mijn schouders op; “Dan niet, loop ik nu naar jouw vrouw en daarna na de politie”. Leo krijgt het Spaans benauwd, beseft dat hij geen keuze heeft. Ik zeg dwingend; “Leo, mijn vader zit bij de visvijver, ik geef je een uur om het te vertellen en daarna vertrekt jij direct met jouw gezin van de camping”.

Na een lange wandeling met Bas kom ik op het juiste moment in onze caravan. Moeder krijgt harde klappen. Vader is woest; “Je bent een Hoer! Eerst met jouw eigen vader en dan met die Leo van de camping!”. Moeder is radeloos, huilt; “Henk! Ik ken die man niet eens!”. Ze krijgt nog een tik; “Truus! Leo wist van die moedervlek bij jouw vagina!”. “Henk ik zweer het! Ik ken die Leo niet!”. Vader pakt een mes; “Truus ga weg anders steek ik je hartstikke dood!”. Moeder verlaat overstuur de camping. Ik troost vader; “Papa het is erg hè, ik heb mama met Leo gezien maar kon niets doen. Ik was bang”. Vader geeft me een kus; “Dat begrijp ik liefje, neem jou niets kwalijk”. Vader zucht; “Rita, wij moeten helaas naar huis. Ik wil de scheiding regelen”.

Moeder heeft thuis tevergeefs geprobeerd om haar man van haar onschuld te overtuigen. Vader heeft moeder bij de haren gepakt en haar van het erf afgeschopt. Nu moeder definitief uit ons leven is, neem ik haar taken met plezier over. Vader heeft zijn vakantie erop zitten; “Rita ik ben om vijf uur thuis”. Ik geef vader zijn broodtrommel en een dikke kus; “Papa, ik zorg dat het eten op tafel staat”. Tijdens het uitlaten van mijn lieve boxer voel ik mijn kruis nog zitten. De ochtend wip met vader was heerlijk en hij heeft een enorme lading zaad in mijn kale kut gespoten. Terug naar huis, zie ik een oude griezel gluren door onze venster: “Hallo! Wie bent u?!”. Hij geeft me een hand; “Ik ben dokter Schouten uit het dorp. Rita ik moet met jou praten. Wil jij de hond in de schuur doen, ik ben allergisch”. De dokter haalt uit de hal de spiegel van de muur en houdt het voor mijn gezicht; “Rita, daarom ben ik hier. Ik moet jou onderzoeken”.

Mijn spiegelbeeld die ik jaren heb vermeden maakt me diep ongelukkig. Wat is dit voor tactiek, beduusd ga ik in de woonkeuken naakt op tafel. In de woonkeuken ga ik voor het onderzoek naakt op tafel. De arts kijkt over zijn bril; “Meisje doe je benen wijd”. De dokter schudt zijn hoofd; “Uitpuilende schaamlippen, enorme clitoris is niet normaal voor een zestienjarig meisje“. Hij pakt een ijzeren tang; “Dokter wat is dat?”. “Rita ontspan, ik breng de eendenbek in”. Mijn vagina gaat wijd open, vocht sijpelt langzaam over de tang. De dokter ruikt; “Rita, dit is mannelijk zaad”. Hij haalt de tang eruit, ik moet mijn korte benen wijd omhoog houden. De dokter smeert iets tussen mijn billen, laat zijn broek zakken. Hij trekt zijn enorme lul stijf; “Meisje even ontspannen”. Ik ben niet gek! Ik schop tegen hem aan; “Wegwezen viezerik!”. De dokter grijpt me bij de keel, drukt zijn eikel in mijn anus, ik snak naar adem, centimeter voor centimeter schuift hij zijn keiharde lul door. Ik kom een paar centimeters tekort om het keukenmes te pakken. De dokter knijpt me strot dicht en neukt me diep in de kont; “Vieze inteeltkop, doe je bek open”. Met zijn tong roerend door mijn mond, hard stotend pompt de dokter mijn endeldarm vol.

Uitgeput op de keukentafel met pijnscheuten door mijn hele lijf zie ik vaag een persoon staan. O mijn God, haar ogen spuwen vuur; “Moeder, wat doe jij hier?”. Ze komt bij mij me staan; “Rita, de dokter had je moeten doden ……. Jij hebt het heel slim gespeeld. Toen jij mij op de camping vroeg om samen te douchen had ik beter moeten weten”. “Mama waar heb je het over?”. Ze pakt me bij de haren; “Rita, ik heb jouw geliefde hond ergens anders ondergebracht. Die zie jij niet terug. Wees gerust Bas heeft het goed, hij mag tenslotte niet de dupe worden van mijn duivelse dochter”. Nu spuwen mijn ogen vuur! Als zij me een duivel vindt, kan moeder die krijgen!

Zodra vader van het werk komt laat ik hem achter in de tuin het graf zien. “Bas is vanmorgen onverwachts gestorven. Ik heb hem hier begraven”. Vader slaat de arm om mij heen; “Ach meisje toch, als je wilt mag je een andere hond nemen”. Ik ben echt heel verdrietig, kan niet wachten op een lieve trouwe viervoeter; “Papa, kun jij morgen vrij nemen?”. “Sorry Rita, het is druk in de steenfabriek. Ik kan pas zaterdag naar het asiel”. Ik tel de dagen af, het schiet niet op, het is nu pas woensdag. Balend, verveelt doe ik de huishouding. Tussen het schoonmaken door krijg ik onverwachts bezoek. De dorpsagent heeft slecht nieuws; “Rita, jouw moeder is als vermist opgegeven”. Ik schiet gelijk in tranen, de agent slaat een arm om me heen; “Rita, je moet niet gelijk aan het ergste denken. Mag ik binnenkomen?”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13874 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Liever een hond (3)”

Plaats een reactie