BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met de vriend van mijn vriend

In de sauna kijken naar zijn grote pik-2Ik heb cup c borsten voor wie er een beetje beeld bij wil hebben en woon samen met Peter (24) ons seks leven vind ik prima alleen de piemel van Peter is niet al te groot uit gevallen, hij baalt er zelf ook enorm van maar daar kun je natuurlijk niets aan veranderen, toen ik hem leerde kennen op de middelbare school en wij vrienden werden is het natuurlijk ook niet iets waar je direct naar kijkt, wij waren toen 15 en wij waren 17 voordat wij elkaar eerst naakt zagen en ik wist ook niet hoe groot een piemel normaal moest zijn.
Ik had mijn vader wel eens naakt gezien onder de douche en die had best een grote piemel.
Maar goed toen Peter zijn pik voor het eerst zag was in een omkleed hokje bij een zwembad het was heel druk en ik stelde voor om samen in een hokje te gaan en om ons om te kleden, omdat er maar 1 hokje leeg was.
Peter durfde geen nee te zeggen maar stond ook niet te springen omdat te doen.

Even later trok ik mijn bikini uit en stond naakt, Peter deed zijn zwembroek uit en stond daar met een heel klein piemeltje, ik was verbaasd maar dacht dat het aan het koude water lag.
Ik weet nu wel beter, in erectie komt zijn pik niet verder dan 12 cm, natuurlijk geen ramp er zijn tegenwoordig genoeg hulp middelen wij hebben een grote voorbindpik gekocht en Peter doet die dan soms om en dan neukt hij mij, of hij neukt mij met zijn pik in mijn kontje.
Maar er gaat natuurlijk niets boven een echte pik, droomde soms van een grote echte pik.
Peter had al eens een paar voorgesteld om er een man met een grote pik bij te nemen met de seks, hij had mij hardop horen dromen over een grote pik en het leek hem ook wel wat om mij te zien dat ik geneukt werd door iemand met een grote pik.

Ik zei tegen hem dat hij dat alleen maar wilde uit schuldgevoel omdat hij een kleine piemel had, daar reageerde hij dan niet op, ik had er dus vaak over gedroomd maar vond dat het natuurlijk niet kon.
Hoewel ik soms zelfs al weer vaker terug dacht aan grote piemel van mijn vader.
Maar goed, Peter had van een vriend gehoord dat er een geweldige sauna complex was met hotel bij die vriend in de buurt waar die vriend vlakbij woonde en daar geregeld naar toe ging.
Peter stelde voor om daar ook eens naar toe te gaan 2 dagen met een overnachting en beide dagen gebruik van de sauna’s en baden.
Wij waren nog nooit naar sauna geweest, maar het leek mij wel leuk, Peter boekte de 2 dagen.
Peter had nog contact met zijn vriend die daar vlakbij woonde over er voor de rest nog wat bijzonders was te doen voor het geval wij ons zouden vervelen.

Voor ons was het ruim een uur rijden en wij kregen een prachtige kamer toe gewezen met een bed waar je wel met 5 personen in kon slapen, ver geleken met ons bed.
Maar goed even later liepen wij naar de sauna’s en kwamen bij de omkleed ruimte, hoewel omkleed ruimte iedereen liep daar naakt dus gewoon kleren uit doen.
Ik keek Peter aan die trok zijn kleren snel uit en de badjas aan die wij mee gekregen hadden van het hotel.
Ik vond het eerst wel spannend maar deed het zelfde als mijn vriend, even later moesten wij natuurlijk douchen, en daar stonden wij naakt dus andere mensen, mij vielen direct de piemels van de andere mannen op die waren allemaal veel groter dan van Peter.
Een poosje later liepen wij buiten en hoorden wij iemand zeggen he Peter.
Daar stond Wim de vriend van Peter, hij stond daar naakt zonder badjas en een badlaken in zijn hand, mijn ogen gingen over zijn lichaam en mijn ogen werden groter toen ik zijn pik zag, wat een ding slap was die net zo groot als die van Peter in erectie.

Peter zag mij kijken maar begroete zijn vriend met, he toevallig dat jij hier ook bent.
Wim vroeg gaan jullie mee wat drinken, even later zaten de heren aan een biertje en ik een wijntje, wat achteraf niet slim was want tijdens de sauna voelde mij al wat dronken worden, wijn en sauna gaan niet goed samen, niet bij mij tenminste.
Even later gingen wij naar een opgieting dat was het heerlijkste volgens Wim, het was enorm druk en wij zaten stijf tegen elkaar en ik zat in de kleermaker zit om niet met de benen bij een ander in de nek te zitten.
Ik zag Wim zat tegen over ons en hij zat kijken naar mijn naar mijn borsten en kut, ik zag zijn pik groeien en wow wat een ding, ik voelde mijn lipjes opzwellen en open gaan.
Ik kon ook niet anders zitten en vond het eigenlijk ook wel mooi dat Wim zijn pik groter werd door mij, zijn pik was zo groot dat hij hem ook niet kon verbergen.

Ik hield eerst mijn hand voor mijn kutje maar werd er zelf een beetje geil van dat iemand een stijve van mij kreeg.
Tegen de avond zei Peter gaan jullie mee naar de kamer ik heb nog iets voor Wim, op de kamer zei Peter tegen mij als jij wilt dan mag jij de pik van Wim wel even vast houden.
Ik keek verbaasd, Wim stond dicht bij mij en ik kreeg het gevoel dat de heren dit hadden afgesproken.
Wim stond zo dicht bij mij, en ik voelde zijn hand al op mijn bil en zijn pik stond stijf.
Ik keek mijn vriend aan die knikte ik was nog verdoofd van de warmte en wijn, mijn hand ging naar Wims pik dat voelde ongelooflijk Wim pakte mij op en legde mij op het bed, mijn benen gingen als vanzelf uit elkaar mijn kut was zeiknat en ik voelde zijn enorme pik naar binnen glijden.
Ik ben nog nooit zo heerlijk geneukt, hij masseerde mijn borsten Peter kwam met zijn pik naast mijn mond zitten en ik pijpte hem wat normaal niet mijn ding is.
Even later kwam ik klaar en viel vermoeid in slaap.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15150 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met de vriend van mijn vriend”

Plaats een reactie