BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Huisvesting voor Studentes (3)

Michele wordt ontmaagdTIEN TE NEUKEN MEISJES

Rafaella wil graag verhuizen naar mijn bed maar ik kan het bijna niet over mijn hart verkrijgen om Maaike van me af te tillen. Nog nahijgend van haar rit als cowgirl heeft ze zich close tegen me aan gedrukt terwijl ik met mijn stijve paal nog steeds diep in haar zit. Het is adembenemend wat voor gevoel dit oplevert, dit grietje dat me een uur geleden nog niet eens kende en dat zich nu zo aan mij heeft overgeleverd. Nog steeds bewerkt ze mijn pik met kleine spierbewegingen van haar kutje, hoewel ze het volgens mij niet eens in de gaten heeft dat ze dat doet. Het is bijna meditatief zoals we zijn verbonden en onze adem steeds meer samen opgaat. Maar ja, Rafaella is er ook nog…

Rafaella

Verdorie, die Bastiò denkt ook alleen maar aan zichzelf, hij houdt die meid daar vastgepind en laat mij zo’n beetje aan mijn lot over. Tijd voor actie, sorry luitjes. Ik neem Maaike haar gezicht tussen mijn handen waardoor ze me aankijkt en dan geef ik haar een dikke kus: ‘kom op Maaike, er zijn nog meer fijne dingen te doen, ga je mee naar het bed?’ Langzaam hijst ze zich van Bastiò’s paal af, weird hoe die lange toren beetje voor beetje weer tevoorschijn komt, glinsterend van Maaikes sap. Het lijkt alsof Maaike het niet kan opbrengen om hem helemaal uit zich te laten gaan, steeds langzamer komt ze omhoog maar uiteindelijk is het zover, Bastiò floept met een plopje uit haar. Ik geef haar een hand en ze loopt met me naar het bed.

Ik ga op mijn rug liggen en wenk Bastiò: ‘allora ragazzo, werk aan de winkel voor jou.’ Ik spreid mijn benen en Bastiaan begrijpt me meteen, hij duikt er met zijn gezicht tussen en likt mijn kutje in lange halen, van onder naar boven, iedere keer mijn klitje ook even plagend, mmm. Maaike kijkt het allemaal alweer met grote ogen aan, snap ik wel, Bastiò en ik zijn zó vrij met elkaar geworden. Ik vraag haar naast me te komen liggen en als ze dat doet leg ik mijn hand vol over haar gleuf. Ik begin haar te vingeren, hele kleine beweginkjes over haar klitje, net zoals Bastiò dat bij mij met zijn tong doet.

Geile driehoek

Bastiaan

Onbeschrijfelijk mooi en geil, dat heerlijk ruikende prachtige kutje dat ik nu voor me heb. Nog maar een paar weken ken ik deze Italiaanse meid en niet te geloven hoe vertrouwd we al met elkaar zijn en hoevéél we al samen geneukt hebben, haar lijf heeft amper nog geheimen voor me. Rafaella’s lijf ligt open en bloot en uitnodigend voor me, haar kutje lonkt naar me en ik kan het niet laten om haar een tijdje met twee vingers te neuken. Steeds als ik die uit haar trek lijkt het of Rafaella me wat achterna komt en zo vast wil houden. Uiteindelijk trekt ze me aan m’n haar omhoog, tijd voor wat steviger werk, begrijp ik. Terwijl ze doorgaat met Maaike te vingeren schuif ik in me in Rafaella, heerlijk zoals haar nauwe vochtige warme grotje me ontvangt en zoals steeds moet ik me voor het laatste stukje flink inspannen om helemaal in haar te komen. Rafaella kreunt, genot of pijn, ik weet het niet maar nu wil ik ook álles. Ik trek me een stukje terug en ram me hard weer naar binnen en nu lukt het me haar helemaal te nemen, mijn ballen tikken tegen haar billen. Ik herhaal dat een paar keer, stukje eruit en dan hard weer naar binnen en iedere keer weer kreunt Rafaella zachtjes.

Ik gun dit lekkere buurmeisje even wat rust, ga op haar liggen en draai mijn gezicht naar Maaike die me meteen een kus geeft, een kus die al gauw een tongzoen wordt. Dit is genieten, onder pin ik me stevig vast in Rafaella terwijl boven mijn tong een gevechtje voert in Maaikes mond. Ik kan me niet voorstellen dat ik dit doe terwijl ik een paar weken terug nog een teruggetrokken en beetje wereldschuwe jongen was. Als onze tongzoen afloopt ga ik op mijn knieën tussen Rafaella’s benen zitten, spreid ze zo ver mogelijk met de mijne en zo neuk ik haar rechtop knielend verder.

‘Hey Maaike, wil jij niet boven Rafaella komen zitten? Dan kunnen wíj tongen en kan zij jou tegelijk verder verwennen.’ Maaike komt meteen in actie, mij lijkt dat ze dat zelf ook al een beetje had bedacht. Ze knielt aan weerszijden van Rafaella’s hoofd, laat zich dan zakken tot haar kutje bewerkt kan worden door Rafaella. Die steekt haar tong uit en boort zich bij Maaike naar binnen en neukt haar zo, daarna bewerkt ze opnieuw haar klitje. Maaike kreunt luid, buigt zich voorover naar mij en we slaan opnieuw aan het tongen. Mijn pik in Rafaella, die haar tong in Maaikes kutje heeft zitten terwijl zij haar tong weer in mijn mond heeft, we zijn letterlijk een driehoeksverhouding geworden.

Rafaella

Dit is zó fijn, het kan me bijna niet ruig genoeg zijn als Bastiò me paalt, wat mij betreft mag hij er boven in mijn mond weer uitkomen, ook al doet het soms wel wat pijn. Op de een of andere manier weet hij bij een stevig nummertje al mijn geheime plekjes te raken, gekmakende zenuwen waarvan ik voor die tijd niet wist dat ik ze had. Maar nu hij is stilgevallen en Maaike op me heeft gedirigeerd is het haast nog fijner, voor het eerst steek ik mijn tong in het neukgrotje van een ander meisje en alleen al die geur bedwelmt me. Terwijl mijn lijf door die dikke staaf in me op scherp staat lijkt het wel of ik estravaganza gevoelig ben voor deze nieuwe ervaring.

Maaike geniet er ook duidelijk van want ze zit bepaald niet stil, ze ‘rijdt’ zo’n beetje over mijn mond en ik voel hoe ze steeds natter en gladder wordt en alweer tegen klaarkomen zit. Dat maakt dat het bij mij ook op gang komt en door met mijn dijen Bastiò aan te sporen gaat hij weer ‘te paard’ en begint hij me hard te neuken. Steeds vaker trekt hij zich bijna helemaal uit me terug, gek word ik er van, maar gelukkig komt hij dan snel en hard en diep en meer dan volledig weer terug. Het lijkt of hij zich iedere keer nog iets verder mijn lijf in weet te boren, hij gaat er écht nog eens via mijn mond weer uitkomen. Maaike komt op mijn mond klaar en ik volg haar, onze orgasmes vermengen zich en samen lijken we op te stijgen. Bastiò voegt zich bij ons, hij neukt en beukt en paalt en ramt me en niet veel later zoekt zijn zaad zich een weg in mij.

De top 10 neuklijst

Bastiaan

We neuken in allerlei combinaties een behoorlijk tijdje door, wat een leerschool is dit! Het is al tegen middernacht als Maaike sufgeneukt naar haar kamer gaat en Rafaella en ik kijken elkaar daarna grijnzend aan. Yés, het is gelukt, we kunnen extra meiden in ons bed lokken en het is leuk en geil! Oké, en nu verder! Genoeglijk tegen elkaar aanliggend bepraten we wat we het leukste vinden aan meiden en we wisten het eigenlijk al maar we vallen duidelijk allebei op slanke meiden met kleine tieten. Blond, bruin, rood, zwart, paars haar, dat maakt allemaal niet uit, beetje vlot en sportief moeten ze wél zijn.

Nou, mijn ‘boodschappenlijstje’ is wel duidelijk en de komende dagen ga ik op pad. Ik heb een lijst van alle veertig hurende meisjes geprint en ‘werk’ ze een voor een af. Op mijn bloesje heb ik een minicameraatje dat bewegende beelden direct uploadt naar mijn laptop, Ik ga proberen van ieder meisje goeie close-ups te maken maar ook iets van haar lifestyle in beeld te brengen. En natuurlijk van haar kleding en ondergoed als dat te zien is, want dat zegt ook heel veel van zo’n meid.
Later kunnen Rafaella en ik dan lekker chilled samen bepalen wie we wel en wie we niet gaan neuken, natuurlijk met de nodige voorpret.

Rafaella

Een beetje jaloers ben ik wel op Bastiò die nu bij al die meiden door hun kamers gaat sneaken. Va bene, ’t is niet anders, ik kan via zijn filmpjes meegenieten. Bastiò is een test gaan doen bij zijn buurvrouw en eigenlijk is het daar meteen al raak. Een lief ogend meisje, niet groot, blond haar, blauwe ogen, slank en rank, Michèle heet ze. Ze woont dus naast Bastiò maar ze is zo teruggetrokken dat hij haar nog nooit had ontmoet. Haar kamer is een toonbeeld van opgeruimd, ze is een van de weinige meisjes die er niet een puinzooi van maakt. Ze sport veel, Bastiò heeft haar wasgoed kunnen filmen dat in de douche te drogen hing. Sportbehaatjes, shorts, maar ook een blauw lingeriesetje. Terwijl we samen zitten te kijken naar deze eerste opname zie ik Bastiò’s paal alweer rijzen.

Bastiaan

Het is de mooiste trip aller tijden die ik mag maken. Na het meisje dat op de benedenverdieping naast mij woont werk ik de hele gang en vervolgens de rest van het gebouw af. Het duurt vier dagen voordat ik op de vierde verdieping bij meisje veertig ben. Daags voordat ik ze bezoek doe ik een briefje in de bus dat de kranen mankementen beginnen te vertonen en dat ik de hele waterleiding en alle kranen kom inspecteren. Bijzonder hoe graag alle meisjes meewerken, ik heb allerlei gesputter verwacht maar eigenlijk vinden ze het meestal wel leuk, geloof ik. Ik merk ook dat ze me anders behandelen sinds ik me op advies van Rafaella anders kleed en mijn haar laat groeien, ze bekijken me nogal eens met interesse. Als ik aanbel laat ieder meisje me direct binnen en dat geeft mij keer op keer een unieke kans om door hun hele huisje te snuffelen en overal mijn neus in te steken.

Na vier dagen ben ik klaar, het is vrijdag en deze middag gaan Rafaella en ik de laatste filmpjes bekijken en de lijst van te neuken meisjes opstellen. We maken een top tien en gaan die relaxed afwerken, het eerste meisje liefst vandaag al. Genietend bekijken we alle filmpjes en het is heel opvallend hoe snel we het eens zijn welke meisjes we in ons net gaan strikken, met gemaak komen we tot tien meisjes waar we graag seks mee willen hebben. Omdat zij ons als eerste opviel beginnen we bij Michèle, mijn buurmeisje.

Michèle in de verleiding

Bastiaan

Ik bel bij Michèle aan en als ze open doet vraag ik of het gelegen komt als ik nu de kraan vervang omdat die er volgens mij zeer ernstig aan toe is. Nu ik haar weer zie vergaap ik me aan haar, blonde krulletjes, felblauwe ogen, klein slank lijf, klein tietjes die toch goed zichtbaar zijn in haar shirtje, mooie benen onder een korte rokje. ‘Oh, ja, sorry, maar ik had niet op je gerekend, ik heb net in de stad met een vriendin afgesproken,’ zegt ze. Ik reageer begrijpend: ‘snap ik Michèle, maar ik had onverwacht nu tijd en ik wil voorkomen dat je in de problemen komt. Het is niet zoveel werk maar oké, dan kom ik andere keer wel terug.’ Ik wil me al omdraaien maar dan gebeurt wat ik al hoopte, ze roept me terug: ‘kom maar Bastiaan, het kan maar beter gedaan zijn, ga ik straks wel de stad in.’

Ik geef Michèle een opgeluchte smile, loop langs haar naar binnen en bereid de klus voor. Ondertussen hoor ik hoe Michèle met haar vriendin belt dat ze later komt en wel een seintje geeft als ze van huis gaat. Hmm, als het aan mij ligt komt dat seintje er niet. Daarna ga ik aan de slag en herhaal ik de act waarmee we Maaike eerder met succes hebben ingepakt. Ik schroef de kraan bijna los, laat me zeiknat sproeien, maak een hoop lawaai, Michèle komt erop af, ze schrikt, ze wil me helpen, ze draait de hoofdkraan dicht, ik geef haar mijn sleutels, ze gaat naar mijn kamer om droge kleding te gaan halen.

Rafaella

Ik zit relaxed in Bastiò’s bank aan een wijntje te nippen als Michèle een beetje buiten adem binnenkomt. Ze schrikt van me: ‘oei, sorry, ik kom even droge spullen voor Bastiaan halen, hij had een ongelukje.’ Ik zie dit grietje voor het eerst in het echt en ben ernstig onder de indruk. Zo’n leuk gezichtje, jong en meisjesachtig nog, een lieve en tegelijk toch zó’n sexy uitstraling. Een ultrakort rokje laat haar mooie benen zien en naar de rest moet ik nog raden maar als ik verheug me er al op dat we dit meisje in ons bed gaan krijgen. ‘Ik zal je zijn kamerjas meegeven, dan kan Bastiò zich hier in alle rust opnieuw aankleden, oké?’ Michèle knikt en wil met de kamerjas vertrekken als ik haar vraag straks met Bastiò nog even terug te komen om voor de schrik mee een wijntje te drinken. ‘Sorry, ik wil wel maar moet nog naar de stad, ander keertje graag’ en weg is ze. Shit!

Bastiaan

Als Michèle terug is trek ik snel mijn kletsnatte spul uit en ‘vergeet’ dat ik geen boxer aan heb. Als ik Michèle naar mijn pik zie kijken reageer ik: ‘ohw, sorry Michèle, dit was ik even vergeten, alles zit in de was.’ Ik begin te hannesen met de kamerjas en al met al heeft Michèle wel een minuut de tijd om mijn pik te bekijken, die ondertussen al fors aan het opstijven is. Ik zie dat ze haar ogen geen seconde afwendt, het doet haar dus wel wat. ‘Nog een keer sorry hoor. Wil je voor de schrik niet een wijntje mee komen drinken? Rafaella zou ook komen.’ ‘Klopt Bastiaan, ze was er al, ze vroeg me ook. Maar ik heb een afspraak.’ Oei, moeilijkheden. ‘Kom op Michèle, ik voel me schuldig over deze zooi. Ga even mee ’n glaasje en ’n kaasje doen, daarna kun jij rustig vertrekken en maak ik hier alles op orde en weer schoon. Deal?’ ‘Ohw, dat is lief van je. Oké, neem ik meteen mijn tasje en jas mee en bel mijn vriendin wel bij jou als ik vertrek.’

Rafaella

Ik zit net een beetje chagrijnig bij Bastiò op de bank te hangen en m’n wijntje te drinken als hij mét Michèle binnenkomt. Va bene, Bastiò, mio ragazzo! ‘Leuk dat je toch even meekomt Michèle, kom lekker naast me zitten!’ Op deze manier zorg ik dat Bastiò tegenover ons komt te zitten, kan hij zijn act om zijn pik te showen wat makkelijker uitvoeren. Michèle vertelt dat ze maar één wijntje drinkt en dan naar de stad gaat, dus er is haast geboden, hopelijk werkt de ghb in haar drankje snel.

En terwijl Michèle genietend wat slokjes wijn naar binnen werkt zeg ik dat ik de kaasjes ga snijden. Ik ga meteen ook wat tijd rekken, het duurt toch zeker een minuut of vijftien voor dat goedje werkt. In de keuken roep ik naar Bastiò waar ik zijn scherpe mesje kan vinden, hij begrijpt me gelukkig en komt aanlopen: ‘geef haar snel nog een glas met wat van die druppeltjes, oké? En show je pik!’ fluister ik. Bastiò knikt, rammelt wat in een la, ik zeg hardop ‘grazie Bastiò.’ Hij geeft me een kusje, fluister nog dat ik hem even heen laat doen door hier te blijven rommelen, waarna hij teruggaat.

Ons nieuwe neukmeisje

Bastiaan

Als ik terugkom wil Michèle net haar mobieltje pakken. ‘Hey Michèle, wacht nog even. Rafaella en ik vieren op vrijdagmiddag vaak samen het begin van het weekeinde, ik heb best wel lekkere kaasjes gehaald. Eet nog wat, dan heb je een bodempje, kan je daarna lekker naar de stad.’ Michèle stopt haar mobieltje terug en zegt ‘Oh ja, je had wat te smikkelen, lekker. Mag ik dan nog een beetje wijn erbij? Smaakt goed!’ Dit loopt gesmeerd, ik schenk haar nog een goed glas vol, doe er stiekem nog enkele druppeltjes bij en plof dan naast haar neer. Mijn pik is al aardig stijf en Michèle krijgt zo goed zicht op mijn paal die mijn kamerjas tot een soort tent opbolt.

Ik zie dat ik haar blik op mijn kruis te pakken heb en vraag dan of het haar hier bevalt. ‘Echt wel, ik ben blij dat ik thuis weg ben. Ik ben enig kind en mocht hélemaal nooit iets van mijn ouders.’ ‘Hey, toeval, ik ben ook enig kind! En ik mocht óok nooit iets!’ Opgetogen wisselen we ervaringen uit die behoorlijk overeen komen, allebei werden we teveel beschermd. Ondertussen merk ik dat de wijn en de druppeltjes al beginnen te werken, want Michèle wordt steeds vertrouwelijker en biecht op dat ze nog nooit wat met een jongen had, mocht niet van haar ouders en dat ze hoopt dat daar hier gauw verandering in komt. Oeps, nog maagd dus, daar wil ik haar best mee helpen, ik weet nog precies van een paar weken terug hoe dat voelde. We gaan haar verleiden maar ik heb besloten dat ik alle meisjes op een gegeven moment wél steeds open vraag of ze echt wel mee willen doen. Ik jutter met mijn benen waardoor mijn kamerjas wat openschuift, en ja hoor, daar komt mijn staaf al in zicht. Ik merk natuurlijk niks en terwijl ik gewoon doorklets valt Michèle bijna stil omdat mijn pik in volle glorie haar aandacht opeist.

‘Oh, sorry, daar istie weer, ik weet niet wat dat vandaag is, hij moet je wel hebben hè?’ grijns ik een beetje maar doe geen moeite hem weg te stoppen. ‘Mag ik hem eens aanraken?’ vraagt Michèle verlegen. Ik knik en doe de flappen van mijn jas nu helemaal opzij, neem haar rechterhand en leg die vol op mijn pik. Ze moet voelen dat ik meteen nog wat stijver word en zachtjes streelt ze over mijn lange schacht. ‘Ik wist niet dat ze zó groot zijn’ fluistert ze. ‘Nou, deze is toevallig wel vrij groot uitgevallen hoor, vroeger onder de douches bij sporten werd ik er altijd mee gepest’, fluister ik terug. ‘Dat is raar, volgens mij moet je er juist trotst op zijn, toch?’ Ik knik: ‘Tja, jongens onder elkaar hè?’ Michèle: ‘nou da’s dan pure jaloezie, ik kijk tegenwoordig best vaak porna op die ene zender en zie ook wel dat er verschillen zijn maar deze is echt huge!’ En terwijl ze dat zegt legt Michèle haar hand steeds voller om mijn pik, zo onervaren als ze is vrijt ze me toch al goed op!

Rafaella

‘Alora amici, kijk, lekker wat stokbrood en kaasjes’ kom ik kwekkend binnen en ben stomverbaasd hoe ver Bastiò die meid al heeft, dat wichtje doet inmiddels een echte masturbazione. Ik geloof dat we nog even niet aan de kaasjes toekomen. Dat kleine lieve onschuldige blondje is gewoon een geil dondertje, Bastiò heeft haar al volledig in de pocket. Ik ga aan haar andere kant zitten en leg mijn hand op haar been, we moeten het hete ijzer nu maar meteen gaan smeden, of zoiets…
Michèle kijkt verrast op en komt dan geloof ik tot dezelfde conclusie. Ze geeft me een kusje en klautert dan pardoes op Bastiò, schrijlings zit ze op hem met alleen haar broekje nog maar tussen haar gleufje en zijn pik. Ze rijdt een beetje op Bastiò’s giga-palo en tongt hem ondertussen.

Bastiaan

Zo zeg, die meid zet er ’n lekker tempo in. Maar ik moet voorzichtig zijn, ze is nog maagd. Ik vraag haar: ‘liefje, ’t wordt een beetje erg zwoel hier, wil je dit echt wel?’ Michèle knikt heftig. ‘Maar je bent nog wel maagd hoor.’ Ze wordt een beetje rood en zegt dat ‘please, dit is mijn kans, ik heb er nú zin in en ik vertrouw jullie.’ Ik weet genoeg. Ik sta op en terwijl ze zich als een aapje om me heen klemt, draag haar naar mijn bed en leg haar er op neer. Ik laat mijn kamerjas op de grond vallen, maak snel een gebaar naar Rafaella dat ze me nog héél even m’n gang moet laten gaan en dan buig ik me over Michèle. Ik knoop haar rokje los en trek het over haar benen omlaag. Het zwarte broekje dat ze aan heeft gaat er achter aan en wat dan vrij in beeld komt is een ontzettend geil kutje om te zien. Zo te zien kersvers kaal geschoren, met lichtroze lipjes die nog zedig tegen elkaar aan zitten.

Ik geef er een kusje op en trek Michèle dan in zitstand, ze kijkt me een beetje rozig aan, tjonge, die druppeltjes zijn heftig, maar vooruit, ik heb het haar gevraagd en ze wil dit. Ik trek haar shirtje over haar hoofd omhoog, klik haar behaatje los en leg Michèle dan weer zachtjes neer. Twee pittige meisjesbolletjes zijn vrij gekomen, klein maar óók rond en stevig, stijve tepeltjes die me strak aankijken, bizar, mijn pik wordt nóg blijer. Ik geef allebei de tepels tussen mijn tanden een subtiele massage, kneed haar tietjes en voel hoe stevig ze zijn. Dan spreid ik Michèle haar benen, breng mijn mond naar het kutje en lik met het puntje van mijn tong haar kutlipjes open. Bovenaan verwen ik bij iedere lik haar klitje en al snel begint dat geile strakke meisjeslijf heftig onder me te kronkelen, alsof ik haar hoofdschakelaar heb omgedraaid. Dit is het moment dat Rafaella, inmiddels ook bloot, erbij komt liggen en een tongzoen met Michèle begint.

Michèle ontmaagd

Rafaella

Ik heb het even aangekeken en ben zó geil geworden van de manier waarop Bastiò dit maagdje aan het verleiden is. Bij Maaike zag ik het nog niet zo zitten maar nu vind ik het toch wel heel goed dat hij eerst vraagt of ze hier mee door willen gaan. Allora, basta, ze wil en nu wil ík ook meedoen, een tongzoen lijkt me om te beginnen het beste. Dat leidt haar ook wat af van Bastiò’s aktiviteiten daar beneden want ze zal zo meteen wel even pijn hebben. Michèle beantwoordt mijn kus gretig, onze tongen verkennen elkaar en daarna veroveren we elkaars mond, geiler dan geil! Ik lig op mijn zij en druk me heftig tegen deze lekker meid meiden aan, mmm, alles is lekker rond en zacht en toch stevig, genieten…

Aan haar reacties merk ik dat Bastiò ondertussen met zijn mond en tong haar kutje en haar klitje goed verwend want haar mooie benen gaan steeds verder van elkaar om hem ruim baan te geven. Als Bastiò haar genoeg heeft opgegeild komt hij omhoog en kijkt me aan. Ik knik en fluister in zijn oor ‘bij ’t vliesje even doorzetten, dan heeft ze ’t minste pijn.’

Bastiaan

Ik spreid Michèle haar benen, kniel er rechtop tussen en ga dan in spreidstand zodat haar benen ver uit elkaar op mijn bovenbenen rusten. Haar kutje ligt nu goed bereikbaar en nat en open voor me. Ik zet mijn pik voor het roze ingangetje en glijd heel voorzichtig een klein stukje bij haar naar binnen. Ze is écht nog heel nauw, het kost best wat moeite om beetje bij beetje mijn hele eikel in haar te krijgen. Als me dat gelukt is schuif ik alleen dat eerste stukje van mijn paal een tijdje wat op en neer zodat Michèle aan het gevoel kan wennen. Het is een sensatie, het strakke gevoel om mijn supergevoelige eikel, vooral als ik met het randje daarvan dan weer wel en dan weer niet in haar ben, genietend voel ik hoe haar prille kutje zich strak en toch gewillig voegt om mijn pik.

Rafaella is Michèle aan het tongen maar zelfs dan hoor ik nog hoe ze kreunt terwijl ze enthousiast tegen mijn bewegingen in met haar bekken beweegt, ik voel me erg welkom. Rustig duw ik me daarna steeds een klein stukje verder in haar en als mijn pik voor een derde deel in Michèles kutje zit kom ik niet verder, daar is haar vliesje dus. Ik buig me voorover naar die twee geil tongende meisjes en zeg tegen Michèle: ‘liefje, dit gaat even pijn doen hoor.’ En vóór Michèle dat goed door kan laten dringen kom ik weer rechtop, trek me zachtjes bijna helemaal terug uit haar en ram me dan hard naar binnen. Ik voel hoe het vliesje meegeeft en breekt en mijn paal nu dieper in haar strakke buisje glijdt, ik ben nu tot op twee-derde van mijn pik in dit schokkende buikje aangeland. En liefst schuif ik hem er meteen hélemaal in, maar ik weet niet of ze dat kan hebben. Eerst maar even rustig aan.

Michèle heeft echt pijn, Rafaella vangt haar op door haar te blijven tongen en haar lijf te strelen, terwijl ik me nu stil houd om haar te laten wennen. Ik zie wat tranen verschijnen bij Michèle en Rafaella kust ze weg om daarna door te gaan met tongen. Ik buig me weer voorover en vraag ‘gaat het nog Michèle? Als ik moet stoppen, zeg je het dan?’ Maar ze schudt bijna woest nee, ‘please doorgaan’ versta ik, ondanks dat Rafaella haar mond bezet houdt. Nou, graag!

Rafaella
Ik wíl haar helemaal hebben, dit grietje is zó aandoenlijk en als ze een beetje tot rust begint te komen klauter ik over haar heen. Ik kniel aan weerszijden van haar buik, buig me voorover zodat mijn billen richting Bastiò gaan en die nu wel een mooi uitzicht zal hebben. Opnieuw steek ik mijn tong bij Michèle in haar mond, ze hapt meteen toe, ik krijg nooit meer genoeg van dit spelletje. Bastiò houdt zijn pik nog steeds rustig in Michèles kutje en dat geeft hem de tijd om mijn billen te strelen en mijn kontgaatje en kutje te bewerken. Dat is echt lekker, ik voel hoe hij een vinger in mijn kutje brengt en zich daar naar mijn allergevoeligste plekje beweegt, het windt me wezenloos op! Op het moment dat hij mijn geheime plekje heeft gevonden en het topje van zijn vinger er gekmakend overheen beweegt, anomalo, ik kom meteen klaar. Ik druk mijn tieten plat op die bolletjes van Michèle, onze tepels vinden elkaar in een soort rondedansje, mijn kutje wordt bewerkt door Bastiò terwijl hij ook nog eens met zijn duim een beetje in mijn kontgaatje masseert, whooow!

Bastiaan

Rafaella probeert zich geloof ik helemaal in dat meisje te werken, ze plet zich op haar alsof ze een soort van twee-eenheid wil worden. Omdat ik mijn staaf in Michèles buik nog steeds rustig hou kan ik Rafaella helpen haar orgasme zo lang mogelijk te beleven, ze gaat echt los. Dan verleg ik mijn aandacht weer naar het kutje van Michèle, ik bewerk haar klitje en ik voel hoe ze reageert door steeds haar bekken te kantelen en haar kutje om mijn pik samen te knijpen. Mmm, ze is er klaar voor lijkt me. Ik geef Rafaella een seintje en ze klauter weer van Michèle af, gaat op haar zij close tegen haar aanliggen. Rustig begin ik in haar kutje te bewegen en als ik merk dat ik haar geen pijn meer doe ga ik serieus pompen. Bijna helemaal uit, bijna helemaal in, bijna helemaal uit, nog ietsje verder er in…

Soms lijkt het een soort vloek om zo’n lange pik te hebben want het kan een meisje echt pijn doen. Maar het rare is dat ze meestal niet tevreden zijn als ik me in houd, blijkbaar moeten mijn ballen tóch hun kontje raken. Dat gebeurt nu ook met Michèle, ik duw me niet helemaal in haar om haar geen pijn te doen, maar wat ik dan voel is hoe ze haar bekken opdrukt en me verder naar binnen probeert te krijgen. Bij iedere keer dat ik in haar schuif duw ik daarom ietsje verder door. Als ik merk dat ze pijn heeft stop ik meteen maar Michèle wil alleen maar meer, ik voel hoe ze me als het ware naar binnen zuigt.

Rafaella

Het orgasme raast nog steeds een beetje na in mijn lijf, alsof die rondtollende bolletjes zich nog onrustig door mijn buik bewegen en elkaar steeds aantikken. Ondertussen streel en kneed ik de kleine stevige tieten van Michèle, haar tepels lijken er bijna af te willen springen, zo stijf staan ze. Ik beweeg mijn hand over haar strakke trillende buik naar beneden tot het punt waar Bastiò zijn palo in haar lijf verdwijnt. Met mijn middelvinger masseer ik haar klitje en meteen reageert Michèle door zich als een soort brugje op te drukken, Bastiò moet haar snel met zijn pik achterna om niet uit haar te floepen. We hebben wel wat aangeboord in die meid, ze gaat te keer en gilt en kreunt alsof ze nooit anders gedaan heeft.

Bastiaan

Het is übergeil om te zien hoe die twee naakte meiden elkaar gek maken en om dan tegelijk een van hen te mogen neuken, soms snap ik nog niet waarom ik sinds kort zo bevoorrecht ben en dit mag doen. In een dwingend tempo beweeg ik mijn pik in en uit, in en uit en uiteindelijk lukt het me om helemaal binnen te komen, ik voel hoe mijn eikel zich daarbinnen een weg heeft gebaand en hoe mijn ballen vanaf nu steeds weer tegen Michèle billen tikken. Rafaella helpt haar d’r benen nog verder te spreiden en op te trekken waardoor ik maximaal diep in haar kom.

Het is duidelijk dat Michèle richting een orgasme gaat, ze kreunt en piept als een te hard werkend machientje, de stoom komt nog net niet uit haar kutje. IJverig beuk en ram ik door, ik houd me nu totaal niet meer in en samen met Rafaella werk ik Michèle naar haar kookpunt. Op een gegeven moment gilt ze het uit, haar lijf glanst van het zweet en spartelend en alles bewegend wat er te bewegen valt komt Michèle klaar. Het gevolg is dat mijn ballen al hun zaad verzamelen, het moet er nú uit, er is geen houden meer aan. Heftig beukend schiet ik mijn zaad straal na straal in Michèle haar prachtige zwetende hardwerkende strakke meisjeslijf.

Plotseling heeft mijn buurmeisje niet veel meer te missen en valt ze stil, maar dat geeft niet, ik heb nog veel aan háár te geven. Ik pomp en pomp tot ik alles in de diepte van haar lijf heb geschoten en val dan voorover, plet me op Michèles lijf terwijl Rafaella zich tegen ons aan kroelt. Ik geniet intens van het nauwe contact met deze meiden, zo zeg, we hebben in dit resort wél een goudmijntje aangeboord…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9941 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Huisvesting voor Studentes (3)”

Plaats een reactie