BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ninke ontmoet haar buurjongen

Na een klein zomerreces en een hoofd vol nieuwe verhalen hoop ik dat jullie genieten van de eerste na mijn vakantie.

Ninke was een vrouw van 45, deed veel om haar lichaam in conditie te houden. Was altijd opgemaakt en haar blonde krulhaar zat vaak in een staart of vlecht. Ninke woonde in het laatste huis van de straat, ze woonde samen met haar twee Mechelse herders, Bink en Zus. Dagelijks liet ze ze regelmatig uit, liep dan langs het huis van de buren, sloeg rechtsaf richting een mooi stuk bos. Waar de honden vrij konden lopen.
Het was haar opgevallen, nu het vakantie was, dat haar buurjongen, Bart haar altijd bekeek door een kier tussen de gordijnen als ze langs liep, wat haar best een goed gevoel gaf.

Bart was 16 en een paar dagen alleen thuis. Zijn ouders waren naar een tante van hem. Hij had beloofd het gras te maaien en nog wat klusjes te doen. Hij keek op de klok en zag dat het bijna 2 uur was, rende naar boven naar zijn slaapkamer.
Met zijn lichaam vol hormonen en bonkend hart, trok snel zijn broek uit en keek of ze er al aankwam. In zijn ooghoeken zag hij haar naderen met haar honden. Zijn vuist zat al om zijn stijve, hij trok zich af terwijl hij naar zijn buurvrouw keek. Bart hield van kleine borsten en een lekkere volle kont en die had ze gelukkig beide. Hij vond haar perfect en zou graag sex met haar willen hebben. Toen ze afsloeg en de straat, tegenover zijn raam, naar het bos inliep had hij goed zicht op haar lekkere kont. In een mum spoot hij zijn zaad in een handdoek. Nog even keek hij tot ze het bos inliep. Ze was altijd een uur weg dus liep hij naar beneden, liep naar de schuur en pakte de grasmaaier, dan was dat maar klaar. Hij begon achter wat met een half uur klaar was, nu moest voor nog. Toen hij halverwege was zag hij de buurvrouw weer aankomen lopen.

Ninke zag in de verte dat Bart, haar buurjongen het gras aan het maaien was. Ze was van plan om hem aan te spreken, niet op zijn gedrag, dat streelde haar ego. Maar om hem een beetje te plagen en uit te dagen. Ze was nu vlakbij en zwaaide naar hem, hij zwaaide schuchter terug. “Zo jij bent druk..” riep ze boven de maaier uit.
Hij liep op haar af, zette de maaier uit en antwoordde “ja dat had ik beloofd, mijn ouders zijn een paar dagen weg”. Ze zei tegen de honden “af” en die gingen gelijk naast haar zitten. Ze keek hem glimlachend aan en zag dat zijn ogen over haar lichaam gleden. De hare deden hetzelfde en het beviel haar wel wat ze zag. Hij hield zijn handen voor zijn kruis, dus dat kon ze helaas niet zien.

Bart zag zijn kans schoon toen ze naar hem zwaaide hij liep op haar af, zijn ogen gleden over haar lichaam en zag dat ze van dichtbij nog mooier was. Hij flapte er zomaar uit dat zijn ouders weg waren. Hij zag haar gezicht glimlachen toen ze spontaan vroeg of hij als hij klaar was even wat bij haar kwam drinken. Stamelend antwoordde hij “dat..dat..is..goed..oké..”. Hij keek haar nog even na toen ze richting haar huis liep.

Ninke lachte toen ze zich omdraaide, ze had handig gebruik gemaakt van wat hij had verteld. Hij was nog jong maar zag er goed uit en tenslotte had ze ook best weer eens zin in een lekkere mannenlul. Ze had gezien hoe hij angstvallig zijn handen voor zijn jonge heer had gehouden. Ze wiegde nog even extra met haar kont toen ze weg liep.

Bart draaide zich om en voelde zijn lul opveren in zijn broek. Hij maaide, al fantaserend over wat hij allemaal met haar wou doen, snel het laatste stukje af en ruimde als een malle alles op. Hij wou zich eerst even douchen voor hij ging, zijn lichaam was nat bezweet. Snel douchte hij zich en spoot een duur luchtje van zijn vader op. Het was nog warm dus trok hij een boxer en een bermuda aan en daarop een tshirt, gympen zonder sokken en klaar. Hij draaide de deur op slot en ging op pad.

Ninke was thuisgekomen, de honden liepen naar hun mand. Ze had onderweg gefantaseerd en was inmiddels best geil geworden. Ze sprong snel onder de douche, waste en schoor zich even. Liep naar haar kast, pakte een string, kort rokje en een blouse en kleedde zich aan. De blouse knoopte ze net boven haar navel dicht en knoopte wat knoopjes dicht. Keek even in de spiegel of haar make up nog goed zat en liep tevreden naar beneden. Ze liep even zenuwachtig heen en weer en besloot toen om buiten te gaan zitten.

Na een half uur ging de bel, ze opende de deur met een vriendelijke glimlach op haar gezicht en zei zogenaamd zijn naam niet zeker wetend “Bart..toch?, Kom binnen..jongen”. Hij stapte een beetje verlegen naar binnen. Ze sloot de deur en liep voorop vragend over haar schouder kijkend “zullen we buiten gaan zitten? Ik ben trouwens Ninke”.
Hij liep achter haar en kon zijn blik niet van haar goddelijke billen afhouden. Ze liepen door naar buiten. Zij ging in een stoel zitten en hij nam plaats tegenover haar. Ze vroeg na even gekletst te hebben “wat wil je drinken?” Hij antwoordt “doe maar hetzelfde als jij..”. Ze komt terug lopen met 2 glazen en 2 biertjes.

Bart drinkt niet vaak en als hij zijn eerste glas leeg heeft wordt hij wat losser. Ninke merkt dat en begint steeds intiemere vragen aan hem te stellen. Telkens als ze voorover buigt om haar glas op tafel te zetten krijgt hij een open blik in haar blouse. Hij had gezien dat ze geen beha droeg, hij zag de twee kleine bolletjes met parmantige tepeltjes vrij bewegen. Hij had spijt dat hij geen jeans had aangetrokken want zijn stijve was bijna niet meer te verbergen.

Ninke was zich er van bewust dat hij haar borsten zag. Ze zag hem steeds gaan verzitten, zijn hand probeerde zijn erectie te verbergen wat maar gedeeltelijk lukte. Haar kutje was kletsnat. Toen hij brutaal ook steeds intiemere vragen begon te stellen, gaf ze ook eerlijk antwoord.

Bart knikte even met zijn hoofd toen ze vroeg of hij nog wat wou drinken. Ze zat, haar benen ligt gespreid, op het puntje van haar stoel. Hij zag het goed, hij keek recht op haar kutje, haar lipjes gesplit door het smalle stukje stof, glommen. Hij schrok toen zij zei “ik vroeg je wat..”. Hij stamelend “uuh..ja..oké..”.

Ninke liep naar binnen, haar kutje jeukte. Ze had hem zien staren naar haar kruisje. Snel trok ze haar zeiknatte string uit, deed nog een knoopje van haar blouse open en pakte twee nieuwe biertjes. Liep terug en schonk hun glazen vol, hem een blik gunnend op haar wiebelende tietjes. Toen ze ging zitten liet ze haar benen iets uit elkaar. Ze zag hem loeren, glimlachte en zei, toen ze haar benen verder spreidde “zo beter?”.

Bart werd rood maar kon zijn ogen niet van haar blote rijpe kutje af houden. Het maakte hem niets meer uit hij haalde zijn handen van zijn kruis. Zijn enorme paal drukte tegen de stof aan en was duidelijk zichtbaar. liep op haar af toen ze hem wenkte. Ze stond op en kuste hem op zijn mond, hun tongen vonden elkaar en hun handen gleden over elkaars lichaam. Kreunend vrijden ze minuten lang. Bart voelde haar hand zijn broek in glijden, erg ervaren was hij niet maar zijn hand greep nu tussen haar benen. Hij liet twee vingers het natte holletje in glijden.

Ninke voelde de vingers haar kutje verwennen. Ze taste in zijn broek en voelde zijn lekker dikke jongenspik. Ze hijgde “hmmm..wat een lekkere jongen..” en kneep er zachtjes in. Ze voelde haar eerste orgasme al op komen. Hij was dan wel jong maar vingeren kon hij goed. Ze kreunde luider toen haar sapjes begonnen te stromen. Haar kutje hunkerde naar een mannenpik, die had ze al 4 jaar niet meer gehad. Niet dat ze frigide was of zo maar ze had zelf zo haar weg naar genot gevonden. Ze fluisterde in zijn oor “zullen we naar binnen gaan?”.

Ze dronken hun glazen leeg en liepen samen naar binnen. Ze pakte zijn hand toen ze zich omdraaide en serieus vroeg “wil je dit echt, Bart? Wil je echt seks met zo’n oude vrouw?.
Hij keek haar aan en antwoordde “ja Nin..ik vind je een mooie vrouw…enuh..heb me al talloze keren op je afgetrokken..” er schaamteloos achteraan.

Ninke was blij met zijn antwoord, kuste hem op zijn mond en trok hem toen mee naar boven. Bij haar deur zei ze “wacht jij even tot ik je roep..”. Ze liep naar binnen trok haar kleren uit en ging wijdbeens op haar rug op bed liggen, toen ze riep “kom maar”.

Bart liep naar binnen en zag zijn grootste natte droom nu naakt op bed liggen. Zijn pik prikte boven zijn broekband uit, ze zei hem dat hij zich ook uit moest kleden. Wat hij snel deed, eerst zijn shirt, toen zijn boxer en bermuda tegelijk. Zijn eikel tikte continu tegen zijn navel. Hij liep op haar af en ging op zijn zij naast haar liggen, zijn hand gleed over haar borstjes. Haar tepeltjes werden stijf onder zijn aanraking. Toen voelde hij haar hand om zijn pik gaan die hem langzaam aftrok. Hij genoot van haar warme hand. Zijn hand gleed via haar buik richting haar kutje. Toen zijn hand erover streek, drukte ze haar natte warme grotje hard tegen zijn hand.

Ninke kreunde en drukte haar kutje tegen zijn hand, ze voelde zijn vingers binnendringen. Geil als ze was liet ze zich gewillig klaar vingeren. Ze lag nog bij te komen van haar orgasme toen ze zijn warme adem over haar zeiknatte kutje voelde. Zijn lippen sloten zich om haar klitje heen, ze rilde over haar hele lichaam, toen hij er zachtjes op zoog en met zijn tong over streelde. Twee vingers drongen weer bij haar binnen, ze ademde zwaar en kwam alweer klaar. Ze kon niet genoeg van hem krijgen, pakte zijn hoofd en trok hem over haar heen. Zijn gezicht glom van haar sappen.

Bart zoog, likte en vingerde haar onder haar aanmoediging, of zijn leven er van af hing. Hij hoorde haar kreunen en voelde haar spieren weer aanspannen, hij wist dat ze weer klaarkwam. Toen ze hem omhoog trok keek hij naar haar gezicht. Haar mascara zat in grote zwarte kringen om haar ogen, dit vond hij er supergeil uitzien. Hij had haar kutje geproefd en vond dat er niets lekkerder smaakte. Ze trok hem verder op zich, zijn pik tikte tegen haar lipjes, toen hun hoofden elkaar bereikten. Ze likte haar sapjes van zijn gezicht en drukte hem tegen zich aan toen haar mond de zijne zocht. Even vrijden ze zo toen Ninke met hese stem zei “ik wil dat je me neukt…” en trok haar knieën op en sloeg haar benen om hem heen. Pakte zijn stijve en zette hem tussen haar gezwollen lipjes.

Bart kon niet geloven dat hij, de vrouw waar hij al zeker twee jaar over fantaseerde en zich op aftrok, nu echt ging neuken. Hij voelde haar hand zijn pik vastpakken en tussen haar gezwollen lipjes zetten. Hij steunde nu op zijn armen, zodat hij goed kon zien hoe hij langzaam dieper in haar verdween. Het werd even zwart voor zijn ogen. Zo’n intens gevoel had hij nog nooit gevoeld. Ze was strakker dan hij verwacht had, haar kutspiertjes knepen geroutineerd in zijn harde jongenspik. Toen hij helemaal in haar zat moest hij even stoppen, anders had hij zijn zaad al in haar gespoten voor hij haar verder kon neuken.

Ninke genoot van de loeiharde jongenspik die in haar gleed, ze zag aan zijn gezicht dat hij het moeilijk had. Na een tijdje begon hij in haar te bewegen. Ze hijgde zachtjes “jaa…ooh wat lekker…ja neuk mijn kutje…” om hem aan te moedigen. Zijn dikke eikel streek telkens over haar gspot zoals hij haar neukte. Haar kutje verkrampte en ze kwam loeiend klaar. Ze voelde zijn pik nog iets zwellen en wist dat hij ook bijna kwam. Haar spiertjes knepen in zijn stotende lul. Hij stootte kreunend, diep in haar toen ze zijn zaad haar kutje voelde vullen.

Bart loosde zijn kwak kreunend, zo diep mogelijk in het kutje van zijn rijpe, geile buurvrouw. Zijn pik bleef tot zijn verbazing stijf, haar kutje bleef zijn stijve kneden en melken.

Ninke was blij verrast toen ze voelde dat zijn pik niet slonk. Ze was al een paar maal klaargekomen maar wou meer. Ze wist zeker dat hij het nu langer vol kon houden en zei met haar geilste stemmetje “neuk me nog een keer maar nu op zijn hondjes..” en kroop onder hem uit. Haar hand drukte ze strak op haar kutje zodat er niets van zijn zaad uit zou lopen en ging op haar knieën op de rand van het bed zitten.

Bart zijn pik glom van hun sappen, stond op van het bed en ging achter Ninke staan. Pakte zijn harde lul en drukte tegen haar vingers, die langzaam naar beneden gleden. Haar glimmende lippen stonden open en hij gleed zonder moeite tot zijn wortel in haar hongerige liefdestunnel. Ze keek over haar schouder, haar ogen half gesloten en zei “dek dit teefje.. Bart, neuk me bruut, lang en diep..en spuit me nog voller”. Hij pakte haar heupen vast en trok met zijn duimen haar billen iets uit elkaar en begon haar stevig te neuken. Bij elke stoot trok hij haar hard naar zich toe, zijn kloten sloegen dan tegen haar klitje. Hij wist niet of hij zo snel, weer klaar kon komen en was daar nu ook niet mee bezig. Hij beukte met alle kracht zijn pik, nu al minuten lang, genadeloos hard in haar. Het zweet gutste van zijn voorhoofd en vroeg zwaar hijgend “bedoel je zo…geile..teef?”.

Ninke vond het supergeil dat hij haar ’teef’ noemde en kwam spontaan klaar. Haar kutje werd hard onder handen genomen, wat haar nog geiler maakte. Na een kwartier hoopte ze dat hij zo klaarkwam want ze werd behoorlijk gevoelig tussen haar benen ondanks dat ze kletsnat was.

Bart ramde zijn pik genadeloos hard in zijn buurvrouw toen, hij tot zijn verbazing, uit het niets zijn ballen voelde samen trekken. Hij trok zijn pik helemaal uit haar en trok haar ineens weer hard over zijn pik heen, brulde, hij trilde op zijn benen en zag sterretjes toen hij zich diep in haar ontlaadde. Straal na straal spoot hij in haar.

Ninke gilde toen hij haar ineens weer naar achter trok, ze voelde hem diep in haar klaarkomen. Toen hij eindelijk verslapte, sloeg ze haar hand weer op haar kutje. Liep naar haar kast, rommelde er wat in, pakte wat ze zocht en draaide zich om. Ze liet hem een soort van butplug zien, drukte de verdikking in haar kutje, het plaatje wat erbuiten stak bedekte haar schaamlipjes en sloten haar gevulde kutje af. “Zo” zei ze “dat bewaar ik voor later” en glimlachte naar hem.

Bart stond een beetje vreemd te kijken maar vond het allemaal best. Hij had haar mogen neuken, iets waar hij alleen maar van had kunnen dromen. Ze vroeg of hij zich wou wassen maar dat sloeg hij af. Dan zou hij vanavond nog even van haar geur kunnen genieten, als hij zijn voorhuid naar achteren trok Ze drukte hem haar natte string in zijn hand en vroeg knipogend “morgen, zelfde tijd?”. Waar hij gretig “ja…graag..” op antwoordde. Hij kuste haar nog even liefdevol en vertrok toen naar huis.

Ninke, fatsoeneerde haar make up, kleedde zich snel aan want Bink en Zus moesten er hoognodig uit. De plug liet ze in haar kutje zitten, met zijn zaad had ze nog andere plannen. Ze liep met de honden haar vaste route, alleen nu liep ze iets langzamer, licht met haar heupen draaiend. Ze voelde een aangename druk in haar afgesloten kutje toen ze liep. De honden deden hun behoeften en snel liep ze terug naar huis. Ze zwaaide even toen ze Bart zag staan maar liep door.

Thuis kleedde ze zich snel uit, riep de honden toen ze wijdbeens op een stoel ging zitten. Zus was de eerste die haar neus tussen haar dijen drukte, rook aan de binnenkant van haar dijen en over de plug likte., Ninke keek haar aan, aaide over haar kop en zei “mama heeft wat lekkers voor jullie…” toen ze de plug uit haar kutje trok. Gretig begon de hond het zaad van Bart tussen haar benen op te likken. Bink rook ook iets vreemds en drukte zijn kop er ook bij. De twee honden tongen likten wild tussen haar benen, ze genoot geweldig zelfs voelde ze de ruwe tongen over haar sterretje gaan. Ondanks dat ze vanmiddag geweldig geneukt was, kon er toch niets op tegen een goede dekbeurt van Bink. Toen haar kutje leeg was liep Zus weer richting haar mand. Bink bleef om haar heen lopen, toen ze opstond en op haar handen en knieën op de vloer ging zitten. Ze tikte een keer tegen haar kont en riep “Bink, op”.
De hond wist gelijk wat er van hem verwacht werd en sprong, hijgend met zijn tong al uit zijn bek op haar rug. Toen hij begon te stoten voelde ze zijn pik tussen haar billen glijden. Ze stak haar hand tussen haar benen en zette de reu zijn pik tussen haar lippen. Hij ramde zonder af te wachten zijn enorme rode staaf diep in haar en klauwde zijn voorpoten in haar zij om haar niet te laten ontsnappen.

In een ongehoord tempo ragde hij zijn pik diep in haar buik. Ze kreunde en was buiten zinnen van dit geweld, ze kon geen kant op, de reu had haar in een stevige greep en kwijlde op haar blote rug. Ze rolde van het ene in het andere orgasme. Toen ze hem hoorde grommen voelde ze dat hij zijn knot ook bij haar naar binnen probeerde te drukken. Met een luid “jaaaahg”, schoot hij haar tot het uiterst opgerekte schaamlippen voorbij. Hij stootte gewoon door. Hij begon te piepen, dat was het moment waar ze naar verlangde. Hij zou haar kutje vol spuiten met zijn enorme lading hondenzaad. Ze voelde hoe hij zijn lading zaad haar buikje deed bollen, haar sappen vermengde zich met het hondenzaad. Uitgeput was ze nu overgeleverd aan haar hond. Af en toe probeerde hij zijn pik uit haar te trekken, dan voelde ze een geweldige druk op haar lippen komen en riep dan “blijf..”.
Na een minuut of vijf gleed zijn pik eindelijk uit haar uitgewoonde kutje een plas zaad vormde zich tussen haar knieën. Wankel ging ze nog even op een stoel zitten om bij te komen. Zus wou haar weer likken maar dat keurde ze af, want ze kon nu even niets meer hebben. Maakte de vloer schoon en liep naar de douche. Ze douchte zich, onder de stralen liet ze de hele middag nog eens langs komen en prijsde zich een gelukkig mens…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 22608 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ninke ontmoet haar buurjongen”

Plaats een reactie