BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lief zijn voor mijn nicht

Als 50-jarige oom krijg ik van mijn 25-jarige nicht een whatsapp of ze een nacht bij mij kan logeren i.v.m. een fietstochtje die ze aan het doen is na een vechtscheiding met haar, vind ik, arrogante man. Uiteraard zeg ik hierop dat het goed is en moet denken aan haar liederlijk mooie lijfje. Door onze jaarlijkse kampeer familieweekenden weet ik dat ze hele mooie benen, een stevig bol kontje, een wespentaille waarbij ik iedere dacht, hoe kunnen daar in godsnaam alle organen in zitten, en leuke kleine tietjes heeft.

Vaak wat jaloers gedacht aan het feit dat ze in bed, onder die eikel, met die mooie pootjes wijd om hem heen geslagen en met haar handen op zijn kont zijn lul diep in haar kutje trok waarbij hij dan lekker zijn witte geil in haar waarschijnlijk hele natje kutje kon spuiten.

Ik ruim mijn logeerkamer op verschoon hat logeerbed en krijg het heerlijke idee dat ze dan een paar meter van mij af, misschien wel in haar blote kontje daar in zal liggen. Dan bedenkende, heilig van plan na haar in dat bed te gaan liggen en me met haar geurtje in het beddengoed me weer eens na lange tijd lekker geil af te trekken.

Op vrijdag belt ze aan en als ik open doe zie ik dat ze een strak fietspakje aan heeft en bewonder ik haar. “kom binnen schat”, zeg ik en geef haar een knuffel. Altijd een beetje afstandelijk geeft ze me een knuffel terug, “dankjewel dat ik hier kan overnachten”. Ik neem haar tas aan en zeg, “ga lekker zitten, wil je eerst wat drinken of liever eerst douchen”. De schat zegt, “lust wel een keer een wijntje, doe ik anders nooit maar een beetje ontspanning kan ik wel gebruiken”.

Ik schenk een wijntje voor haar in en neem zelf een biertje, “hoe gaat ie, beetje over de ergste ellende heen?. Ze trekt haar schoenen uit en schuift haar benen onder haar kontje, “gaat wel weer een beetje, het fietsen is wel even lekker”. Ze drinkt wat snel haar wijntje op, “mag ik nu even douchen?”. Ik sta op en “zeg kom maar, laat ik je zien waar en hoe”. Voor haar uit lopend ga ik haar voor naar de badkamer, “ik heb handdoeken klaar gelegd en als je nog iets nodig hebt hoor ik je wel”. Ik krijg een lachje en laat haar alleen. Denkend dat ze straks in haar blootje in mijn huis staat, geeft me een lekker dik gevoel in mijn Joris.

Na een klein uurtje komt ze naar beneden in een korte nighty, een lekker stuk van haar benen tonend, en poezelige slofjes. “Kom lekker op de bank zitten, leg je benen maar op de bank en doe of je thuis bent”, zeg ik lief. Ze kijkt me wat wazig aan, “dat kan niet want dan zou ik mijn sloffen niet aan hebben”. Wat verbazend kijk ik haar aan , “juist daarom zou ik willen dat je ze uit doet, weet je wat, doe ik het ook”. Ik doe mijn sloffen uit en leg mijn benen op de bank. Ze kijkt naar mijn voeten, “mooie voeten heb jij, ik bedoel zo verzorgd, ben ik niet gewend”. Ik geef haar een kusje in de lucht, “vertrouw je me, zal nooit iets doen wat je niet wilt”, en schuif haar slofjes van haar voeten. “meid ze zijn prachtig, ik hou van kleine verzorgde voetjes”.

Als ik ze even in mijn handen neem, trekt ze wat terug maar laat ze daar dan, “behalve mijn pedicure en ik, heeft er nooit iemand aan gezeten”. Ik masseer haar teentje wat, “ik zou ze wel willen zoenen, zo mooi vind ik ze”. Het schatje zucht diep, “wat vind jij mooi of leuk aan een meisje, of liever gezegd aan mij dan”. “Ik wil niet seksistisch overkomen dus vind het moeilijk dit eerlijk te zeggen”. “Geef nog maar een wijntje dan, dat praat wat makkelijker”.

Naar haar lachend sta ik op om wat voor haar in te schenken. Als ik terug loop zie ik dat ze met haar handen langs haar lijfje wrijft en kan ik haar mooie tietjes door het slaapsetje heen zien. Ik zet haar wijn op tafel, ga weer op de bank zitten en leg haar voeten op mijn benen. “Mag ik alles zeggen?”, vraag ik. Ze neemt een grote slok van haar wijn, “probeer maar”, zegt ze. Ik neem haar voetje vast en speel met haar nu wat wiebelende teentjes, “dit, wat ik nu bij je doe, ben ik gek op, jouw mooie warme benen, zou ik ook wel willen zoenen, helemaal, jouw gladde blote okseltjes, en jouw mooie tietjes, kortom ik zou alles wel willen zoenen bij jou”. Ze drukt nu haar voetjes in mijn handen, “je hebt mooie schone korte nagels, daar hou ik van. Frank werkt in een garage en had altijd zwarte rouwranden, vond het niet prettig als hij daarmee aan me zat. Hij vond mij altijd een huishoudgeld verslindende ijsberg. Beetje gelijk had hij ook wel, ben ik of was ik ook bij hem”. “mag ik wat intiems vragen nu?”. Ze knikt traag, neemt weer een slokje wijn, “ik voel me best lekker nu, mijn voeten in jouw handen had ik me gisteren nog niet voor kunnen stellen hoor”. Ik breng heel voorzichtig een voetje naar mijn mond en lik even haar teentjes. Als ze wat wiebelt en ze tegen mijn mond drukt, lik ik tussen haar teentjes, “ooh wijffie dit is goud”, fluister ik.

“Wat wilde je vragen dan?”, antwoordt ze zacht. Ik neem haar andere voetje en doe daar hetzelfde mee, “eigenlijk wilde ik zeggen wat ik heel vaak gedacht heb als ik jullie op de camping zag”. Jij, onder Frank in bed, die mooie warme benen om hem heen terwijl jullie de liefde bedreven, dat”. Ze trekt haar voetjes uit mijn handen en gaat wat rechterop zitten, “nu wil ik, en geloof me dit is nieuw voor me, een kusje van je, daarna zal ik je het een en ander vertellen”. Ik zei, “kom eens hier naast me tegen de armleuning zitten met jouw benen over de mijne”. Ze staat op en komt naast me zitten zoals ik gevraagd had en ik sla mijn arm om haar heen. Heel langzaam breng ik mijn mond naar die van haar en druk mijn lippen zachtjes op haar mond. Als ik wat heen en weer ga, voel ik dat ze haar lippen wat van elkaar doet en streel ik met mijn tong wat over de buitenkant van haar lippen. Met een keelgeluidje voel ik dat haar mond wat zachter wordt. Heel voorzichtig voel ik haar tongetje aan mijn lippen likken, “oohh schatje, dit is fijn”, kreun ik tegen haar mond. Ik voel dat ze wat gulziger wordt en haar tongetje in mijn mond laat glijden. Het wordt een vochtige tongzoen die mijn piemel wat dikker laat worden. Als ze me lost, kijkt ze me met grote pupillen aan, “wat ik nu ga vertellen blijft onder ons toch?”. Ik geef haar een warme kus, “meisje alles wat hier gebeurt en gezegd wordt blijft tussen deze vier muren”.

De lieverd rekt zich wat uit, “doe nog eens zo lekker met mijn voetjes”. Ik neem haar voetjes weer in mijn hand, “dat ja”, fluistert ze. “ik had tegen Frank gezegd dat ik op z’n hondjes het lekkerste vond, als we het deden. Ik wilde niet dat hij op me kwam liggen. Dat was altijd op zondagochtend. Dan kreeg ik een beurt zoals hij dat noemde. Voor we het deden ging ik naar de badkamer en pakte de tube glijmiddel en drukte een klodder in mijn vagina. Als hij dan met zijn penis in me kwam had ik tenminste geen pijn. Wel eens een filmpje gezien van een jong stel dat in bed lag en dat zo’n meisje dan zei dat ze zo nat werd. Ik word nooit nat. Als hij dan zijn sperma kwijt was in me, ging hij met zijn natte penis van zijn sperma naast me liggen ronken. Een vriendin van me, Anne, trouwens jij kent haar ook, zei altijd dat ze na het vrijen heerlijk ontspannen en klaargekomen tegen haar vriendje liggend zo lekker kon slapen. Ik kom niet klaar, nooit gehad ook”. Ze begint zacht huilen en drukt haar hoofd in mijn hals, “vind je me nu nog zo leuk?”, fluistert ze. Ik neem haar hoofd in mijn handen en kus haar, “onbegrijpelijk, zou bij mij niet gebeurd zijn, een meidje wat niet klaar komt behoort niet tot de mogelijkheden bij mij”.

De schat rekt zich weer uit en doet haar armen boven haar hoofd. Ik zie haar blote gladde oksels, en druk mijn mond erin. Zacht likkend kom ik al bijna klaar, “oohh lieverdje, ik zou alles wel willen likken aan en bij jou”. Ze trekt haar nighty wat naar beneden en ontbloot haar tietjes, “ze zijn wel te klein, volgens Frank dan”. Driest van lekkerte zie ik haar tepeltjes “die ga ik ook likken hoor, als je niet uitkijkt”. “Lijkt me lekker nu, ik ken mezelf niet meer vanavond”. Vol geil genot lik ik haar tepeltjes en zuig er zacht op. Langzaam voel ik ze wat stijver worden heeft ze heerlijke lange tepels. “Ooohhh John,, dit is lekker, mijn knopjes worden zelfs stijf nu, niet stoppen hoor. Wou dat je twee monden had, een in mijn okseltjes en een op mijn tepels”, wat lekker dit”, fluistert ze wat hijgerig. Ik lik haar okseltje weer en neem haar tietje in mijn hand. “mijn knopjes is niet het enige die stijver worden, geloof ik. Doe ik dat door alleen maar aan me te laten likken?”. Met een big smile druk ik mijn mond weer op die van haar en hebben we een lange hele natte tongzoen. Terwijl ik haar zoen leg ik mijn hand op haar been. Zacht streel en knijp ik wat in en over haar kuit, “lekker warme benen heb, daar houd ik van”. Ze kijkt me lief aan, “doe is wat hoger, daar is het nog warmer nu”.

Genietend van haar mooie lijf schuif ik mijn hand wat hoger en neem daarbij haar slaapdingetje mee omhoog. Kijkend naar haar mooie stappers streel ik de binnenkant van haar dijbeen. Me een kus gevend, legt ze haar hand op de mijne en schuift hem wat hoger, “doe maar verder, van jou kan ik het hebben”. Ik laat mijn hand verder omhoog glijden en streel de binnenkant van haar dijen wat hoger tot ik haar broekje voel, “Ohhh schatje, zo lekker dit bij je te doen”, kreun ik geil. Ze drukt haar mond op de mijne en laat haar tong in mijn mond glijden. Als ze me lost kijkt ze me hijgerig aan, “in mijn broekje, oohh kom in mijn broekje, please”. Ik schuif haar slipje wat opzij en voel haar gladde lipjes. Heel langzaam glij ik met mijn vingers over haar kutje, “Ooooh wijffie, mijn vingers aan jouw kutje, zo vaak aan gedacht dit te doen, oohhh, ik wil je kutje zien en likken, ik wil je kutje likken”, hijg ik bloedje geil. Ze haalt mijn hand uit haar broekje, geeft me een natte kus en staat op. “dit geloof ik zelf niet bijna”, en ze trekt haar nighty omhoog en uit. Ik kijk naar haar mooie appeltietjes en een klein broekje. Ze ziet me kijken, “kan ik er een beetje mee door?, wil eigenlijk met je in bed nou , zien we wel wat er van komt”.

Ik sta op en neem haar in mijn armen. Terwijl we heel nat tongzoenen leg ik mijn handen op haar stevige kleine kontje en druk haar onderlijf tegen mijn stijve, “sorry hoor, je voelt wel wat je bij me doet”. Beetje lacherig drukt ze nu zelf haar onderlijf tegen me aan, “wil ik jou ook zien, kom”. Hand in hand lopen we naar mijn slaapkamer en gaat nichtlief op bed liggen. Wat verlegen heeft ze haar handen op haar mooie tietjes en haar lekkere benen gesloten, “vind je het erg als ik mijn broekje nog aan houd, er gebeurt al zo veel vandaag met me”. Ik loop naar haar toe en geef heer een warm kusje, “tuurlijk niet schatje, doe ik het ook”. Ik sta op en kleed me uit op mijn boxershort na en kruip naast haar. “ik wil nu wel een hele natte tongzoen van jou, vind ik nu heel lekker dit met jou te doen”. Gelukzalig beginnen we aan een lekkere natte tongzoen waarbij ze heel geil in mijn mond likt en op mijn tong zuigt. Ik zie dat ze wat in haar tietjes knijpt om dan met een grote zucht haar armen boven haar hoofd legt, “mijn okseltjes vind je ook lekker toch?”, fluistert ze. Ik druk mijn mond in haar okseltje en zuig zachtjes, “zo’n lekker plekje dit”, kreun ik zacht, “zijn net als jouw liezen”, haar andere oksel ook likkend. Heel zacht legt ze een hand op mijn achterhoofd en drukt mijn hoofd wat naar beneden. Met vol genot denk ik te weten wat ze zou willen en begin haar tepeltjes te likken. Als ik wat harder zuig zie ik dat ze met haar andere hand over haar broekje wrijft. Ik doe of ik het niet gezien heb en begin haar zoentjes te geven, haar tietjes, buik en lik haar naveltje. Weer voel ik dat ze haar hand wat meer druk geeft op mijn hoofd en druk mijn mond op het bolle kruisje van haar broekje, “oooeeefff, Johnny, je likt mijn broekje,ooeeww”, kreunt ze zacht.

Ik druk mijn mond wat steviger op haar broekje en beweeg mijn mond als in een zoen, “ooohhh Johnny lik eens in mijn broekje over mijn vagina”. Ik kom omhoog, leg zacht haar benen wat uit elkaar en kruip in kleermakerszit er tussen, “Lieve schat van me, vanaf nu gaan we alles noemen zoals ik dat zou doen tijdens het vrijen”. Ik schuif mijn hand langs haar heerlijke pootjes omhoog tot ik mijn hand op haar broekje leg, “dit is jouw kutje”, en haar hand pakkend en op de enorme bult in mijn boxer leg, “en dit is mijn hele dikke piemel of lul, niks geen penis en vagina meer”. Ze ligt me met grote ogen aan te kijken, glimlacht en fluistert dan, “lik dan mijn kutje in mijn broekje maar”. Ik lach haar toe en neem een voetje in mijn hand en breng die naar mijn mond, geil van puur genot lik ik tussen haar tenen om dan haar grote teen in mijn mond te nemen. Ze knikt heel heftig ja, en brengt haar andere voet ook naar mijn mond, “deze ook en zoals je belooft hebt, alles daar tussen”. Met een hele stijve Joris in mijn slip begin ik haar warme benen kusjes te geven om dan tussen haar benen te gaan liggen en mijn mond op haar broekje druk, haar tietjes in mijn handen nemende, begin ik haar broekje te likken. “ze trekt haar voeten naar zich toe en drukt haar kutje omhoog, “wil ik wel uit nou”. Ik laat haar lekkere tietjes los, haak mijn vingers achter haar broeksbandje en trek weer gaan zittend haar slipje uit. Terwijl ik haar aankijk lik ik over de binnen kant van haar broekje, “ooohh dit ziet er zo geil, hoor mij nou, ik zeg gewoon geil, het ziet er zo geil uit”.

Ik leg haar broekje weg en ga weer tussen haar stappers liggen. Ik zie nu haar kutje en ben meteen stik verliefd. Als ik mijn slappe tong over haar kutlipjes haal, kreunt ze zacht, “ooohhh”, bij iedere lik die ik geef. Vol geil genot dat ik eindelijk haar kutje kan likken, beweeg ik mijn tong links en rechts van haar leuke krullerige schaamlipjes.

Doorgaan?
Liefs Woody

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 18281 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Lief zijn voor mijn nicht”

Plaats een reactie