BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ultieme wens komt uit..

Dit verhaal is meer een wens verhaal dan een fantasie verhaal. Het is dus vrij extreem. Als je het gelezen hebt en je hebt dezelfde wensen, dan hoor ik graag van je.

We waren in contact gekomen. (Laten we voor het verhaal zeggen, in een leuke kroeg). Na een wat roestig begin van het gesprek, stelde ik voor om een vragen quiz met elkaar te doen. Daar stemde Myrte mee in.

Myrte is een mooie slanke meid. Iets van 175 lang. Prachtig mooi lang blond haar. Wel het type waar ik op zou kunnen vallen. Het vragenspelletje startte wat moeizaam, maar al snel kwam ze los. Het was gezellig. Heel gezellig. Tot ik de vraag durfde te stellen, “Doe je aan plasseks?” Ze antwoordde, “Ja!”

Gelijk keek ik op. Ging er wat beter voor zitten. “Jij doet aan plasseks?” “Nee..”, zegt Myrte, “Maar ik wil het graag een keer doen!” Gelijk leek het of het ijs gebroken was. Myrte durfde gelijk door te vragen wat ik lekker vond, want blijkbaar houd ik ook van plasseks.

Ik vertelde haar al mijn wensen. Als “dit” op een avond mocht gebeuren, met mij en ik mocht “dat” allemaal doen met een vrouw. Dan zou ik ‘de gelukkigste man’ van de wereld zijn. Als ze al mijn wensen gehoord heeft, is het al laat. Dus we gaan naar huis. Maar we geven wel contactgegevens.

Dagen gingen voorbij. Als ik ineens een WhatsApp berichtje van Myrte ontvang.

“Komende vrijdag, om 17.00, komen naar ‘NAW’.

Kus. Tot dan

Myrte”

Met open mond kijk ik naar mijn telefoon.
“Plieppliep!”, nog een berichtje.

“Schoon 😉”

Mijn hand trilt. Maar ik stuur een duimpje terug. Met een kus emoticon.

Nu het vrijdagmorgen is, ben ik gespannen. Moeilijk geslapen. De hele nacht al een stijve. Puur omdat ik hoop te weten wat er vanavond gaat gebeuren.

Als het middag is bereken ik wat de beste tijd is om mijzelf helemaal ‘schoon’ te maken. Maar na een goede douche ben ik klaar voor vanavond. Netjes gekleed stap ik in mijn auto en rijd naar Myrte.

Myrte opent de deur. Heel leuk gekleed. Seksy, maar niet te. “Kom binnen!” En ik volg. Maar de woonkamer. Ze heeft een ruime woonkamer. Als we op de bank zitten vraagt ze mij nog eens, “Zeker weten?” Ik beantwoord haar met een duidelijke, “Ja!”

Na een paar drankjes kleedt Myrte zich uit. Zelf kleed ik me ook uit. Nu we beide naakt zijn, loopt Myrte naar een kastje, pakt daar wat tubes uit en komt weer terug lopen. Ze zet de tube voor mij op de tafel. “Bukken!”

Ik sta op en leun over de leuning van de bank. De leren bank. Warm, maar zacht. Mijn kont nu mooi omhoog. Dan hoor ik het dopje van de tube. Myrte doet wat glijmiddel op haar hand. Ik voel dat ze de koude vloeistof over mijn kontgat smeert.

“Komt ie!”, hoor ik. Gelijk voel ik een vinger in mijn kontgat. Myrte wacht even. Dan drukt ze er een tweede vinger bij. Ook deze gaat makkelijk. Een derde volgt. Even draait ze de vingers. Een vierde vinger. Ik voel dat Myrte meer druk op mijn kontgat zet.

“Zeker weten?”
“Absoluut!”

Dan drukt ze harder. Ik voel mijn kontgat oprekken. Het voelt heerlijk. Beetje pijnlijk, maar evenzo lekker. Dan ineens. Zit haar hand in mijn kont. De pijn vloeit weg. Wordt overgenomen door een heerlijk, vol gevoel.

“Hoe voelt dat?”
Even ben ik stil. “Heerlijk!”
“Verder?”
“Ja graag!”

Ik voel beweging in mijn kont. Myrte draait nog een keer haar hand in mijn kont, om vervolgens door te duwen. Ik voel haar vingers mijn darm raken. Dan voel ik dat het opgerekt wordt. “Fuck!”, denk ik bij mezelf, “Gaat het nu echt gebeuren?” En ja. Dan voel ik haar hand écht mijn darm in gaan.

Het gevoel. Lichte pijn. Ik kijk onder mijzelf door. Ik zie Myrte gebiologeerd naar mijn kont kijken. Haar ene hand leidt haar arm die bij mij naar binnen gaat. Ik voel mijn darm oprekken. Ik voel mijn buik vol worden. Ik zie mijn buik bewegen. Ik kijk er gefascineerd naar. Dan hoor ik Myrte zeggen.

“Tot mijn elleboog!”
Ik zeg niets. Ik geniet.

Als Myrte naar mijn slappe lul kijkt, zou ze kunnen denken dat ik het niet lekker vind. Maar het gevoel dat ik nu heb. Mijn buik vol. Mijn blaas krijgt extra druk. Vooral als Myrte zegt, “De bocht om!”, wordt ik geil.

Ik had mijzelf vroeger met een dubbele dong van 40 cm lang in mijn darmen genomen, maar die is maar 4 cm in doorsnee. En buigzaam. Andere ‘speeltjes’ kwamen de bocht niet door. Maar de arm van Myrte haar hand dus wel.

“Hoever moet ik gaan bij je?”
“Zover je bij mij kunt of wit. Of hoe ver jij kunt!”, grom ik zachtjes weg.

Dan voel ik duidelijk haar elleboog in mijn kont gaan. Iets hards komt in mijn kont. Maar ik voel haar arm nog steeds dieper in mijn kont gaan. Dit gevoel heb ik nog nooit gehad. “Dit was het!”, hoor ik Myrte zeggen, “Ik kan niet verder bij jou!”

Even laat ze haar arm zo diep als hij nu zit. Langzaam voel ik dat mijn lichaam begint te rillen. Tot mijn grote verbazing begint mijn lul sperma te lekken. Niet dat “normale” lekken. En néé, ik kom niet echt klaar. Maar het sperma loopt uit mijn lul. Myrte likt het van mijn eikel af. Dan trekt ze langzaam haar arm er uit me.

Dit gevoel is nóg lekkerder dan dat haar arm erin ging. Als haar hand uiteindelijk uit mijn kont komt, staat ze op. Ik zak door mijn knieën en leun met mijn rug tegen de bank. De arm van Myrte is helemaal nat. Beetje bruinig nat, maar niet vies. Ik ben eigenlijk trots op mijzelf, dat ik mij van binnen zo schoon heb weten te maken. Dan zie ik hoe Myrte haar handen aan haar eigen borsten afveegt.

Haar mooie C-cup tieten glimmen helemaal. Nu… nu wordt mijn lichaam vrij, want mijn lul gaat nu stijf staan. Waar ik nu van baal, want ik merk dat ik eigenlijk al een tijdje moet plassen. Maar ik sta op. Pak Myrte beet en begin aan het borsten te likken. Ik lik aan haar zachte, met mijn kontsappen besmeurde, heerlijke tieten.

Met één hand ga ik langzaam tussen de benen van Myrte. Ik wrijf eerst zachtjes over haar, heerlijk kale, kutje. Maar al snel druk ik mijn middelvinger en ringvinger bij haar naar binnen. Ik begin haar stevig te vinger. Myrte legt haar hoofd op mijn schouder en mompelt, “Nie…ie…ie…t doen…. Ik moe… moe… moet, fuck,.. pla… plass… ssen..!”

Ze tilt haar hoofd op en kijkt me nu recht in de ogen aan. Ik ben gestopt met haar te vingeren en steek de twee vingers in mijn mond en zuig ze schoon. Gelijk zak ik door mijn knieën. Pak haar kont beet, en druk Myrte stevig tegen mijn gezicht. Mijn mond op haar kut. Even lik in haar. Haar kut is drijfnat, heerlijk.

Maar dan druk ik mijn hoofd iets omhoog en wacht. Maar al snel voel ik warm vocht mijn mond in lopen. Heerlijk warme plas van Myrte. Het is niet eens smerig. Als mijn mond bijna vol is, slik ik door. Al snel houdt het plassen op. Myrte wrijft over mijn hoofd. “Dit is zó fucking geil dat je dit wilt doen Sam!”, zegt ze me in de ogen aankijkend, terwijl ze bloost van oor tot oor.

Ik sta weer op en geef Myrte een diepe tongzoen. Zo proeft ze nu haar eigen plas uit mijn mond. Gelijk grijpt ze mijn billen beet, om vanuit beide handen de wijsvinger in mijn reet te steken.

“Dit is toch fucking porno wat we nu doen!?”, zegt ze.

Ik beaam dat en draai Myrte om. Druk haar naar voren en begin haar aan haar kont te likken.

“Nu al!”, vraagt ze.
“Nu al!”, antwoord ik.

Ik zet mijn handen op haar billen en duw deze wat uit elkaar. Haar kontgat lacht me heerlijk tot. Alsof dit het lekkerste ijsje ooit is, begin ik haar kontgat te likken. Eerst erover, maar al snel steek ik mijn tong in haar kont. Steeds dieper en het gaat steeds makkelijker.

Als haar kontgat echt meewerkt, sta ik op en druk mijn, nu keiharde, lul tegen haar kontgat en druk deze er in één beweging hélemaal in. Myrte zucht en gromt.

“Ga je me neuken?”
“Wil je dat?”
“Ja!”
“Hard?”
“Ja!”
“Hoe hard?”
“HEEL HARD!”, roept Myrte.

Gelijk begin ik haar, en ik weet dat hij nog nooit geneukt is, in haar maagdelijke kontgat te neuken. Ik hoor Myrte kreunen. “Fuck Fuck Fuck!”, sist ze, terwijl ik haar steeds harder en dieper in haar kontgat neuk.

“Nee.. nee!”, kermt ze, om vervolgens spuitend klaar te komen. Trillend zakt Myrte door haar knieën. Als ze zich omdraait om te gaan zitten, met de rug tegen de bank, ziet ze dat mijn lul slap begint te worden. Ik ben stilletjes in haar kont klaargekomen.

Myrte gaat rechtop zitten. Pakt mijn lul beet. En begint mij te pijpen. Mijn lul schoon te pijpen. Maar dan zie ik de ogen van Myrte. Ze worden groter. Ik weet wel waarom. Haar mond loopt vol. Voller en voller.

Ik vervult mijn wens, die deels van haar is. Ik plas haar in de mond. Ik zie haar duidelijk slikken. Het is geil om te zien. Als laatste trek ik mijn lul nog uit haar mond, zodat ik over haar borsten kan plassen. Ze gaan er heerlijk van glimmen.

Als ik klaar ben, zak ik door mijn knieën. Grijp haar borsten en lik een zuig eraan.

Dan staan we allebei op en gaan we weer op de bank zitten.

“Was dit al fijn?”, vraagt Myrte.
“Heerlijk!”, antwoordde ik.

“Mooi, want we hebben het hele weekend!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 10415 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ultieme wens komt uit..”

Plaats een reactie