BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oh Boy

Ik heb mijn vriend nooit durven zeggen dat ik niet door hem ontmaagd ben. Natuurlijk, hij was de eerste jongen die in me kwam. Maar er was een ander in mijn leven, stoer, mannelijk, over wie ik hem nooit verteld heb. Althans niet over onze relatie. Want jazeker, hij kende hem. Hem, bij wie ik het eerste klaar kwam.
Van mijn 16e tot mijn 21e voelde ik zo’n 2, 3 x per week als ik op hem zat dat ik mij lekker voelde, lekkerder, op zijn lekkerst bij hem klaarkwam.

Boy was de eerste die mijn geilheid rook, de eerste over wie ik fantaseerde, de eerste aan wie ik mijn kutje gaf. Maanden lang was ik van hem klaargekomen, toen ik door hem ontmaagd ben en ik weet eigenlijk niet goed op welk moment dat was.

Was het nou die keer dat ik mijn orgasme wilde ontwijken omdat we met meerderen bij elkaar waren en ik niet wilde dat ze zagen dat ik aan het klaar komen was. Ik kwam in een soort spagaat, mijn benen te wijd, ik gleed van zijn rug en ik wist eigenlijk niet of de pijn tussen mijn benen nou van het verrekken van mijn spieren en het bloeden van de val was of van mijn gescheurde maagdenvlies.

Waarschijnlijker denk ik zelf, en ik schaam me er nog voor, was de keer dat ik, een meisje van 17,
in de stal hem mijn kutje liet ruiken. Mijn kutje dat haar driften met mijn paard niet alleen in haar dromen maar ook in het echt wilde ervaren.
Ik deed mijn rokje omhoog, had geen slipje aangedaan, die zat in mijn rugzakje. Ik legde me op een strobaal met mijn kut vlak bij zijn gezicht. Hij snuffelde, likte me, hij likte door en door en ik werd er opgewonden van. Binnen een paar minuten ademde ik zo diep dat ik hoopte dat er echt niemand anders in de stal was want ik kreunde, stotterde de eerste letters van zijn naam tot die er helemaal en ongecontroleerd uitkwam. En ik Oh Boy op de golven van mijn geilheid riep en mijn handen diep en stevig in de strobaal klemde.

Ik draaide me om, kuste zijn gezicht en zag zijn enorme paal en bedacht me niet langer dan 5 seconden. Ik zette 2 strobalen zo neer dat ik onder zijn buik kon liggen en ik wachtte op wat komen ging. Niet passief want ik duwde mijn billen tegen zijn geslacht. Hij brieste, zwabberde met zijn lul en ik voelde zijn wellust, de kracht tegen mijn gaatjes: mijn kont, mijn kut tot hij ineens krachtig mijn kut penetreerde. Ik gilde, voelde pijn, zette door, want ik wilde hem in me blijven voelen. Maar hij trok zich terug alsof hij voelde dat hij me hiernee pijn deed.
Toen de pijn gezakt was draaide ik me om streelde zijn lul tot die weer strak en stijf werd en draaide me opnieuw om.
Mijn natte kut duwde ik tegen zijn lul en in een keer stootte hij zeker 20 centimeter diep.

Hij was voor mij op dat moment zo intiem, zo dichtbij. Ik liet hem, in me.
Vingerde me klaar voelde zijn stoten in me, zijn naderend orgasme, golven over mijn billen en mijn opgetrokken rokje. Zijn geslacht rustte tussen mijn billen.

Ik ben in slaap gevallen onder hem en werd een uur later wakker met plakkerige billen en zijn gezicht vlak naast het mijne. Hij likte toen ik wakker was, mijn billen tot ze schoon waren.
Ik zag wat bloed maar wist niet goed of dat nou kwam doordat zijn lul zo veel groter was dan mijn strakke, veel te strakke kut, of dat hij me zojuist ontmaagd had.

Boy heb ik nadien nooit verteld dat ik vreemd ging. Met mijn vriendje vreemdging, zo voelde het. Met Boy heb ik mijn vrouwelijkheid, mijn lust en geilheid ontwikkeld, Hij gaf me alle ruimte en was teder en zachter dan mijn vriendje ooit geweest is.
De dag voor zijn dood heb ik afscheid van hem genomen.
We knuffelden, ik trok hem af, ik bood hem mijn kontje aan waar hij zijn lid tussen legde en bereed mijn opgewipte billen tot hij voor de laatste keer over me heen spoot.
Hij likte me en beide voelden we tranen om het afscheid.
Nooit heb ik een paard, een mens meer bemind dan Boy.

Laat mijn vriendje het maar niet lezen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13168 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Oh Boy”

Plaats een reactie