BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cassandra (1)

Toen ik 16 was kwam ik hem tegen. Werd verliefd. En voelde het verschil tussen verliefd en niet verliefd. Ik geloof dat ik mijn lichaam al een beetje had leren kennen en ik wist precies hoe mijn borsten, tepels, navel, kut op jongens reageerden.

Mijn oudere zus plaagde me in die periode met de natte plekken in mijn slipjes die ze in de wasmand, onder mijn bed. Vond. Bewust zocht. Ze vroeg toen ik over hem vertelde of ik soms op hem masturbeerde. Ik bloosde. Lachte. Bekende. Ze voelde onder mijn zomerjurkje in mijn kruis dat ik de waarheid sprak. Mijn kut was nat, mijn schaamlippen weken toen ik haar vingers tegen mijn broekje voelde, liet haar met plezier nog even doorstrelen. We voelden dat ik natter werd.

Ik voelde de honger naar jongens in mijn buik. Maar de grootste honger zat in mijn borsten. Mijn borsten wilden aangeraakt worden, die wisten veel eerder dan mijn kutje wanneer ik oog in oog stond met een lekker ding. Mijn borsten bereidden me voor op mijn ontmaagding door hem.

We pasten op de avond voor oud en nieuw op. We kusten. Tongden. Hij voelde met zijn handen onder mijn truitje, voelde mijn borsten, streelde mijn tepels. Ze stonden stijf van verlangen, strak van wellust.
Mijn kut werd zo nat dat ik hoopte dat hij me ook daar zou strelen, me zou vingeren. Me laten klaarkomen. Hij wist wat hij doen moest en dus voelde hij eerst mijn borsten, verloste ze van mijn bh, gaf ze vrijheid. Voelde ze, woog ze, kuste ze, zoog mijn tepels. Het tintelde van mijn tepels naar mijn clit, van mijn borsten naar mijn kut. Alles tussen mijn benen ging open, mijn vingers wilden voelen dus maakte ik zijn riem los, schoof zijn boxershort omlaag. Zijn harde lul fascineerde me.
Hij ontdekte mijn kut, ongeschoren, vol haartjes, vingerde en likte haar.
Ik werd meer opgewonden dan ooit tevoren van een jongen en ik voelde dat mijn kut hem wilde.
In mij.

Hij spoot.

Over mijn benen, tegen mijn buik, op de tegelvloer.
Met zijn handen veegde hij op wat hij kon. Ik ging op mijn knieen, met mijn borsten door zijn zaad en vervolgens liet hij me op mijn knieen, mijn kont omhoog, likken, de vloer en zijn handen tot die schoon waren. Ondertussen streelde hij mijn billen, mijn kut, oh god al zuigend aan zijn zaad, vingerde hij me opnieuw, ik kreunde, was verliefd op dit nieuwe geluk dat orgasme heette.

De huiskamer rook naar vingeren en aftrekken nadat hij -op tijd- vertrokken was en de ouders van de kinderen terugkwamen. Ze lieten discreet niet merken dat ze ons geroken hadden.

Ze verhoogden na een tijdje de oppasfrequentie. Ik mocht soms blijven slapen. ‘Hij’ mocht ook, als ik dat wilde. Ze zouden het ‘natuurlijk niet’ tegen mijn ouders zeggen dat ik dan niet alleen sliep.
Zij toonde me de logeerkamer, haar man vond na de tweede keer dat we best in hun bed mochten slapen. Samen. Dat was half februari. Dat hij zo de nachten er na onze seks, en vooral mijn kut rook wist ik toen nog niet.

Vlak daarvoor, eind januari had hij op een zondagmiddag bij hem thuis -zijn ouders waren op vakantie-gevraagd om me uit te kleden. Mijn truitje, rokje, sneakers, sokjes legde ik op een stapeltje op zijn bureau. Ik stond met mijn kont naar hem toe en draaide me om. Mijn borsten zijn voor hem en bijna plechtig, herinner ik me nu, deed ik mijn BH uit, Cup C 85. Ik gaf die aan hem en voelde me begeerd door zijn ogen en zijn handen. Hij keek naar me, van mijn bruine haren, langs mijn bruine ogen naar mijn wipneus en mijn zwoele verlangende lippen. Naar mijn van begeerte hongerende borsten, mijn navel. Opgewonden werd ik als hij ze aanraakte. Mijn borsten, de sleutels die mijn kut nog geiler maakten dan mijn lippen en klit.

Hij, 4 jaar ouder dan ik, liep om me heen, stond achter me, raakte mijn schouders aan, kuste me in mijn nek. En wreef. Langs mijn dijen, over mijn rug, tussen mijn benen, over mijn slipje door het geultje van mijn kut.

Hij ging voor me staan en vroeg me direct en onomwonden of ik mijn kut voor deze gelegenheid geschoren had. En hij beval me mijn slipje voor hem uit te doen. Ik wist dat mijn broekje verborg wat hij verlangde. De laatste haartjes had ik een kwartier voordat ik van huis weg ging nog weggeschoren.

Ik herinnerde me hoe ik woensdagmiddag ervoor met de scheerzeep en de kwast van mijn vader mijn kut had ingezeept. Ik voelde, voelde mijn eigen opwinding en nadat ik mezelf twee keer klaar gemasturbeerd had scheerde ik al mijn zwarte haartjes weg.
En voelde mijn kale kutje, alsof ik een jong en onbedorven meisje was. En dat was ik natuurlijk ook. Toen.

Nu stond ik daar. Mijn broekje verborg voor hem mijn kale kutje. Ik trok mijn broekje uit en zag de natte plek erin toen ik die aan hem gaf. Overhandigde.

Ik stond daar, naakt, stil en hoorde hem lieve woorden zeggen over mijn strakke, kale kutje. Ik hoorde mezelf vragen of ik de eerste ben die hij ontmaagdt.

Niet het meest prozaïsche voor dat moment bedacht ik me. Maar hij was voor mij de eerste en ik hoopte stiekem dat ik ook voor hem de eerste was. En ook dat hij precies wist hoe het allemaal moest.
Hij trok zijn trui en hemd uit, maakte zijn riem los. Zijn stijve zag ik parmantig in zijn onderbroek toen hij zijn broek omlaag deed. Hij had me een week onthouding beloofd omdat hij me veel wilde doneren. Ik hoopte dat hij gespaard had. Veel te geven had.

Subtiel had hij condooms op bed gelegd, maar ik wilde geen condooms. Ik was al twee jaar aan de pil en wilde hem, zijn lul in me voelen. Vlees. Geen rubber.

Hij kuste me,
Mijn lippen
‘Mijn geile lippen’
Mijn neus
Mijn wimpers
Mijn hals
Mijn nek
Mijn borsten
Hij zoog mijn tepels
Hij likte mijn navel
Streelde mijn buik
Mijn opgezwollen schaamlippen
Mijn billen.

Hij streelde zacht
Mijn kale kut
Voelde hoe nat ik was
Open voor hem stond
Ik kreeg het koud
En ging tussen de lakens liggen
Opende mijn benen
Voor zijn strakke paal.

Hij legde mijn knieën dicht bij mijn hoofd ‘om mijn kut beter te zien’. Te voelen vooral. Hij kwam diep in me,ik voelde iedere stoot, iedere beweging. Onze lippen smolten samen en we beten elkaar in de onderlip toen ik voelde dat hij in me klaarkwam, Stootte, spoot.

Ik was de derde met wie hij naar bed ging zei hij toen we klaargekomen waren en in elkaars armen droomden, praatten, kusten.

De tweede -of eigenlijk was zij de eerste die hém naaide- was mijn middelste zus Helena.
Maar dat hoorde ik pas jaren later. Van haar. Toen het allang uit was met hem -maar niet uit was met haar vriend, nu haar man, dus was en bleef de seks tussen hen voor hem geheim.

Op een zaterdagavond was hij bij ons langsgekomen. Ik was die avond oppassen, was eerder weggegaan dan afgesproken en daarom was ik al weg. Ook Helena’s vriend was net weg.
Helena -vertelde ze- zat botergeil in de huiskamer. Verder was er niemand thuis. Ze vroeg hem op haar aller, aller, allerliefst of hij toch ‘even’ wilde blijven voor hij naar mij zou gaan. Ze praatte over haar en ook over onze relatie met hem. Ze zag zijn stijve, en het duurde niet lang voordat ze die voelde, deed zijn gulp open, voelde beter, streelde zacht zijn blote lul, voelde aan zijn paarse eikel. Pijpte hem.

Ineens zei ze ad rem: ik wil je in mijn kut. Ze nam hem mee naar haar zolderkamer, deed haar jeans uit, hield wel haar slipje aan en ging op haar buik op bed. Ook zij vroeg of ze de eerste was en ook wilde ze weten of zij hem eerder in haar had dan ik. Zij was de tweede had hij gezegd toen zijn zaad uit haar kut droop maar hij liet in het midden of ik nu wel of niet die eerste was.
Ze draaide zich om en kuste hem intens. Ze tongden, hij zoog haar borsten tot ze lekte. Ze drong aan, wilde hem graag daar waar haar vriend nooit wilde komen En toen hij in haar kontje spoot gaf hij toe dat zij haar zusje nét was voorgegaan. Het teefje.

In míjn armen, die zondag in februari, vertelde hij dat dit zijn tweede ontmaagding was. Zijn eerste, ze waren beide 19, was ongeveer een jaar geleden. In haar bed. Met condoom. Ze hadden in de vier weken erna bijna elke dag geneukt tot het uit ging.

Wij hadden de meeste seks in het oppashuis.
Hij, de vader, toonde als ze ‘s ochtends weer terug thuis waren meer belangstelling voor ons dan zij.
Hij vroeg details, soms best intieme. Het wond me op, ik merkte dat ik geil werd van zijn vragen. Wanneer ik precies ontdekte dat het niet alleen mij maar ook hem opwond als hij er naar vroeg dat weet ik eigenlijk niet goed.
Mijn vriend was in het begin meestal al weg voordat zij op zondagmorgen thuiskwamen, zijn vrouw deed op dat moment altijd beide kinderen in bad en hem vertelde ik ondertussen hoe makkelijk ik klaar kwam, hoe hij me had genomen, wanneer hij me likte, en als ik ongesteld was hem pijpte, wanneer ik naakt was of een slipje droeg, en wanneer hij voor het eerst -in hun bed- in mijn kontje spoot.

Op een dag zag ik in zijn pyamabroek zijn erectie. Of hij mijn eerste orgasme tijdens zulke gesprekken op zijn bank gezien heeft terwijl we zo praatten weet ik niet. Ik voelde me behoorlijk opgelaten, hoopte dat ik die alleen gevoeld had. Ik vond het fijn om zo te praten, om aan hem te vertellen wat we hadden gedaan en geil te worden, klaar te komen.
Bij de vijfde keer, weken later, zei hij vlak nadat ik weer een orgasme had gekregen dat hij me mooi vond als ik spontaan klaarkwam. Streelde mijn bovenbenen. Tot de rand van mijn slipje. Ik kreunde. Hoopte dat hij verder zou gaan maar zijn hand bleef liggen.

Dat ik doelbewust dat meiweekend op die zondagmorgen geen slipje aan had was hem aanvankelijk ontgaan. Na een paar minuten ontdekte hij het en ik keek naar hem op het moment dat hij het zag. We zwegen erover. Toen. Op dat moment. We waren op dat moment alleen. Samen. Zij was met de kinderen naar zwemles gegaan. Ik zou samen met hem de tafel, de keuken, opruimen voordat ik wegging.

Het kon ook niet anders dan dat hij het zou zien. Ik zat met mijn blote billen en een voet op tafel toen hij, zomaar uit het niets, vertelde waarom ik zo vaak bij hen oppaste. Zij waren swingers, deden aan partnerruil met een ander stel, zonder kinderen. Slapen kon daar vrij eenvoudig; hij sliep dan altijd met die andere vrouw, 10 jaar jonger dan de zijne.
Het wond hem op er over te vertellen, mij ook. Ik voelde me nat worden, de tafel voelde het ook en ik stelde me voor hoe hij die andere vrouw neukte. Zij lieten elkaar vrij, zijn vrouw zei altijd dat die andere vrouw op mij leek en zij vermoedde zei hij terwijl hij me recht in de ogen keek dat ik net zo geil was.

Op dat moment ging zijn hand langs mijn benen onder mijn rokje. Hij voelde en zei dat zijn vrouw gelijk had. Natuurlijk had ze gelijk, waarom zat ik hier anders met mijn blote billen onder mijn rokje hun tafel nat te maken.

Hij tilde me op, ik werkte iets te spontaan mee, hij draaide me om en legde me op mijn buik op tafel. Voordat ik het wist, stootte hij diep in me. Ik gebruikte al mijn kutspieren, verraste hem -‘heb je al zoveel ervaring, Cassandra?’- en ik had binnen 5 minuten mijn eerste donatie van hem gekregen. Alsof de vrouw op wie ik leek vannacht droog was blijven staan.

Tot mijn 21e paste ik bij hen op en werd ik niet alleen door mijn vriendje maar ook door hem geneukt. Vriendje ging, vriendje kwam, al die jaren waren er momenten dat ik, soms nog niet eens gedoucht en fris, ook -kort en snel of lang en uitgebreid- door hem genomen werd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6073 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Cassandra (1)”

Plaats een reactie