BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verstand Verbijstering 1

Hoi. Ik ben Thomas. Ik wil je hier een heel bijzondere ervaring vertellen. Iets wat me is overkomen en wat ik tot op de dag vandaag nog steeds niet goed kan bevatten.

Eerst kort iets over mezelf. Ik heet dus Thomas en ik ben twintig jaar. Ik ben een meter vijfentachtig lang en ik heb al zeg ik t zelf een goed figuur, slank en redelijk gespierd, eigenlijk vooral omdat ik veel aan zwemmen doe. Ik heb heel donker haar, nogal lang tot op mijn schouders. Tot zover het goede nieuws over mijzelf, want helaas heb ik ook een bril met best opvallende glazen, die ik nooit kan inwisselen voor contactlenzen vanwege een of andere rare afwijking.

Ik heb gemerkt dat vooral meisjes mij door die bril een soort nerd vinden, misschien ook wel omdat ik ’t liefst op mezelf ben, en graag lees en computerspelletjes doe. Toen ik in het vwo zat ben ik daar veel om gepest, heel vaak pakten klasgenoten mijn bril af en dan zag ik niks meer. Steeds was ‘t afwachten wanneer die terugkwam, als reactie trok ik me dan nog meer terug.

De laatste tijd ben ik daarin aan het veranderen, vooral omdat ik meisjes leuker ben gaan vinden. Een beetje laat geloof ik en daarom ben ik waarschijnlijk nog maagd. Ik zit nu op de universiteit en bij een van mijn colleges is er ook steeds een meisje, Anna, die ik echt superleuk vind. Maar jammer genoeg ziet zij mij omgekeerd niet staan, en nou ja, eigenlijk hebben geen van alle meiden oog voor me. Dat is dus waar ik mee moest dealen, totdat het ongelofelijke me overkwam.

Gekookt

Zoals ik al zei, ik zwem graag en op een middag was ik in het meer in het bos aan het zwemmen, naakt, omdat dat zo lekker voelt aan mijn lijf. Ik woon daar vlakbij, mijn vader is boswachter en mijn ouders hebben daarom een huis in datzelfde bos, met een stukje daar vanaf buiten hun zicht een tuinhuis, waar ik in ben getrokken. Ik was van plan het meer helemaal over te zwemmen, toch gauw zo’n uurtje heen en terug, maar toen ik halverwege was zag ik dat het dreigende onweer al veel dichterbij was dan ik van tevoren had gedacht.

Als het onweert is het supergevaarlijk in het water, dus ik draaide snel om richting de oever waar ik vandaan kwam. Maar het was eigenlijk al te laat, het begon stevig te waaien en even later viel het water met bakken uit de hemel. Niet veel later bliksemde het stevig en ik zag dat de bui inmiddels precies boven me hing. Na amper een paar minuten sloeg de bliksem vlak voor me in, het water spatte in een gigantische zuil op en het leek alsof ik een enorme warmtestoot door mijn lijf kreeg, vooral mijn hersens leken wel te worden gekookt.

Alles aan mijn lijf tintelde en, heel apart, toen ik kort daarna met mijn hand mijn lijf checkte of alles er nog aanzat voelde ik dat mijn pik in die paar seconden van klein en koud en verschrompeld was gegroeid naar een superpik, zo groot en stijf had ik hem nog nooit mee gemaakt. En wat nog lekkerder was, ondanks het koude water en het beangstigende noodweer voelde ik me ultrageil. Ondertussen moest ik echter zorgen niet te verzuipen, want door dat tintelende gevoel was ik de controle over mijn spieren behoorlijk kwijt, mijn hersens deden nog maar amper wat ik wilde.

Langzaam maar zeker kreeg ik gelukkig het zwemritme weer zo’n beetje te pakken en al ploeterend bereikte ik de oever waar ik vandaan was gekomen, maar dan wel een heel stuk verder dan waar mijn kleren lagen. Daar stond ik dan, spiernaakt met een grote stijve pik die niet meer omlaag wilde gaan, op een verlaten plek in de stromende regen. En terwijl ik nog stond te bedenken hoe ik dit verder moest aanpakken zag ik in de verte over het fietspad een meisje aan komen peddelen op haar mountainbike. Ik dook weg achter wat struiken, want ik wilde niet dat ze me zo naakt zag, vooral niet met die enorme stijve paal voor me uit. Het meisje ging bijna helemaal verscholen onder een grote gele poncho, en zonder dat ik het me echt bewust was wenste ik dat ik die had, zodat ik me ermee kon bedekken.

Poncho-meisje

Tot mijn verbazing reed het meisje op dat moment van het fietspad af, de berm in, precies richting de struiken waar ik achter zat. Ze stapte af, deed haar poncho uit, liep om de struiken heen recht op me af, en zei ‘hier heb je mijn poncho, ik hoorde dat jij die nodig hebt’. Hier begreep ik echt helemaal niets van, ik zat immers verstopt en vooral ook omdat het meisje niet echt verbaasd leek over mijn naakte toestand of mijn stijve pik.

Nadat ik van mijn verbazing was bekomen bekeek ik het meisje eens goed en zag dat ze een erg mooi lijf had, slank, niet zo groot, vrij kleine maar mooie spits uitstekende tietjes, waarvan de tepeltjes door haar inmiddels natte T-shirt goed te zien waren. Ook had ze een leuk koppie, blonde haren, vrij lang en die kletsnat tegen haar hoofd geplakt lagen.

Geen idee hoe het kwam, normaal was ik niet zo maar nú. Zomaar spontaan bedacht ik me dat ik dat meisje echt graag zou neuken, ineens wilde ik wel eens af van het nog steeds maagd zijn. Toen gebeurde het ongelofelijke, op hetzelfde moment van mijn gedachten trok het meisje haar T-shirt over haar hoofd en schopte ze haar schoenen uit. Daar ging meteen ook hier fietsbroek achteraan, waarna ze alleen nog maar een sportbehaatje en shorts droeg, mooi paars allebei. Maar ook die gingen dezelfde weg en even later stond het meisje net als ik spiernaakt in de stromende regen.

Maar niet lang stonden we zo, want het meisje pakte haar poncho, spreidde die uit in het gras en ging er op liggen. Ze trok haar benen wat op en spreidde ze zo ver als ze kon, deed daarna met haar linkerhand de lipjes van haar mooi geschoren kutje uit elkaar, smeerde vervolgens met haar andere hand wat van haar eigen spuug op het nu geopende kutje en zei ‘ik hoorde je wens, kom maar in me’.

Whow, wat overkwam me hier, ik kon gewoon niet geloven dat ik dit meemaakte. ‘Kóm nou maar, neuk me’ zei het meisje, en dat liet ik me daarna niet nog een keer zeggen. Ik ging languit op haar liggen, haar kletsnatte slanke gespreide lijf lekker tegen me aan drukkend. Maar het meisje wachtte niet op wat er komen ging, ze wurmde haar hand tussen onze buiken door, pakte mijn pik vast en zette hem voor haar kutje. Vervolgens sloeg ze haar benen om mijn billen en ze duwde me zo een stukje naar binnen. Ohw, dat heerlijke warme nauwe gevoel had ik nog nooit meegemaakt en nu gebeurde het, zomaar, als een bovenaards geschenk van een totaal onbekend meisje.

Dus dit is nou neuken

Zo lagen we daar in de stromende regen, kletsnat, éen met de op hol geslagen natuur. Ze bewoog met haar bekken en duwde haar hakken nog wat steviger tegen mijn billen. Voorzichtig gleed ik verder in haar, tot ik voelde dat ik niet verder kon en mijn ballen tegen haar billen aankwamen. Zo bleef ik even liggen want ik kwam bijna meteen klaar van geilheid. Helaas hielp dat stilliggen niet want met een kreun, van het klaarkomen maar ook van schaamte, spoot ik voor het eerst mijn zaad in een meisje. Ik bleef diep in haar zitten maar durfde haar niet aan te kijken. Ohw, dacht, wat zou ik graag nog een tweede keer in haar klaar willen komen, misschien dat ik het dan wat langer vol houd. ‘Blijf maar even lekker diep in me zitten’, zei het meisje, ‘dadelijk kan je wel weer en kunnen we doorneuken’.

Niet te geloven, alles wat ik me in gedachten wenste hoorde zij blijkbaar. Hoe kon dat nou? Ineens kreeg ik een brainwave: de blikseminslag. Ik voelde me toen alsof alles in mijn hersenen gekookt, alsof ze in alle opzichten door elkaar werden geschud, misschien was ik daardoor wel een beetje paranormaal geworden. Kon ik in de mind van andere mensen terechtkomen en ze laten doen wat ik wenste. Zou het echt zo zijn? Zou ik door alleen maar iets te wensen hen kunnen laten doen wat ik wilde? Hun mind sturen, zeg maar? Wauw, als dat zo was gaf dat wel heel nieuwe mogelijkheden.

Ik wilde meteen testen of het klopte wat ik had ontdekt. In mijn hoofd wenste ik dat het meisje mijn hoofd vast zou pakken en me een flinke tongzoen gaf. Het meisje begon meteen met haar handen door mijn kletsnatte haren te kroelen, tilde mijn hoofd op, bracht het recht boven dat van haar, keek me eens diep aan en begon me vervolgens een super lekkere tongzoen te geven. Haar tongetje cirkelde heerlijk om de mijne en langzaam maar zeker wond ze me daarmee weer zo op dat mijn pik nog stijver en dieper in haar stak dan toen we daarstraks begonnen. Tjonge, het werkte echt, ik kon haar geest sturen! En daarmee haar kutje, heerlijk!

De wens is tegelijk de daad

Ik wilde nog een testje doen en wenste in gedachten dat ze m’n pik met haar kutje zou gaan kneden. Ze reageerde direct en diep in haar voelde ik hoe allerlei kleine spiertjes begonnen te werken en mijn pik als het ware begonnen te melken. Daarbij tilde ze af en toe ook haar bekken iets omhoog, zodat ik nog een beetje dieper in haar schoof, tot het ik niet verder kon komen, mijn pik raakte diep in haar iets, misschien wel haar baarmoeder.

Omdat ik bang was dat ik meteen weer klaar zou komen begon ik tegen te bewegen, maar het was alweer te laat, opnieuw spoot ik mijn zaad diep in haar. Als reactie kneep het meisje haar kutje nog steviger om mijn pik, ze wilde me diep in haar houden. Daardoor bleef mijn pik nog behoorlijk stijf en kon ik haar eindelijk gaan neuken.

Zachtjes schoof ik uit haar en toen weer naar binnen, haar diepe warmte in. Zo lekker, wat heb ik de afgelopen jaren al veel gemist. Ik begon steeds sneller in haar op en neer te schuiven, tot ik een ritme te pakken kreeg dat zowel haar als mij leek te bevallen. Steeds weer duwde ze haar kutje tegen me aan als ik diep in haar kwam en gaf dan een zacht kreuntje, zo lief.

Doordat ik al twee was klaargekomen en doordat het meisje me zo daarna steeds geduldig in haar vast hield kon ik nu eindelijk iets voor haar terugdoen. Ik merkte dat ze het lekker vond als ik mijn pik een beetje langs de boven-wand van haar kutje liet gaan dus daar legde ik me echt op toe. Ze kreunde bij iedere stoot van mijn pik en duwde zich steeds heftiger tegen me aan, totdat ze met een gilletje klaar kwam. Omdat ik ondertussen diep door bleef stoten in haar kwam ze snel daarna weer klaar. Daarbij krampte haar kutje zo erg om mijn pik dat ik ook opnieuw mijn zaad spoot, voor de derde keer in mijn leven in de warme diepte van een meisje. En nog wel zo’n mooi meisje, ik kon mijn geluk niet op.

Allebei nog wat na hijgend bleven we nog lekker een tijdje zo liggen, in de stromende regen was dat echt een geil gevoel, alsof we niet alleen met elkaar maar ook met de kolkende natuur waren verbonden. Met het ritme van onze ademhaling bewogen onze buiken zich steeds weer een beetje zuigend tegen elkaar, haar tietjes geplet tegen mijn borst. Met mijn hoofd naast het hare lag ik stil van dit intieme contact te genieten, haar ondertussen overal in haar nek en rond haar oor kusjes gevend.

Nieuwe mogelijkheden

Na een tijdje zei het meisje dat ze weg moest en met tegenzin trok ik me uit haar terug. Ze was zo lief voor me geweest dat ik nu niks meer wilde wensen, ze moest haar vrijheid terugkrijgen. En dat is dus wat ik wenste, dat het meisje weer vrij was om te gaan en staan waar ze wilde. Het meisje zei verder niks, trok haar natte kleren weer aan, gaf mij een kusje, gaf me ook de poncho en fietste weg, alsof er niks was gebeurd. Wat een geweldige ervaring maar ook wat een vreemde toestand. Ze leek het echt te willen maar het kwam duidelijk omdat ik blijkbaar in haar mooie koppie was gekropen. Had ik misbruik van haar gemaakt? Dat leek me niet want ze had ook echt genoten.

Terwijl ik met de poncho omgeslagen naar mijn eigen kleren toe liep voelde ik me nog steeds totaal verbijsterd, alsof mijn verstand volledig gereset was. Ook leek het erop dat ik beter was gaan zien, mijn bril lag nog bij mijn kleding en toch zag ik alles haarscherp.
Wat me nog een beetje dwarszat was de vraag of ik nou iemand was die meisjes verkrachtte?
Nee toch? Ze was zelf naar me toe gekomen.
Al met al was ik intens gelukkig met deze nieuwe eigenschap, als ik de mind van dít ‘bosmeisje’ kon besturen moest ik dat ook bij andere meisjes kunnen.
Anna! Zij zou mijn eerste experiment worden…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 13341 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verstand Verbijstering 1”

Plaats een reactie