BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rijden en bereden worden

Na een lange rit met veel snelle stukken komt Nienke op haar paard Panter weer aan bij de paardenstal. Panter is een toepasselijke naam, want het paard is een appaloosa. Dat ras is er in verscheidene vachtkleuren. Panter heeft een prachtige pantervacht. Volledig wit met over het ganse lijf zwarte stippen.

Omdat haar paard flink bezweet is leidt Nienke Panter in de stal naar de wasplaats. Daar krijgt hij een aangename douche. Nadat ze Panter drooggewreven heeft zet ze de hengst terug in zijn box waar hij kan drinken en eten.

Nienke is de dochter van een ZZP-er die een goedlopende onderneming heeft opgebouwd.

Paardrijden en handel in paarden was zijn hobby. Daarvoor had hij een uit de kluiten gewassen paardenstal laten bouwen. Zeven boxen, wasplaats, voederopslag, parkeerruimte paardentrailer, kantoortje met omkleedruimte… Kortom, alles wat er nodig is.

Nienke is nu 22 jaar en van jong af met paarden opgegroeid. Omdat de onderneming van haar vader steeds meer tijd vergde heeft hij zijn hobby flink afgebouwd. Ze hebben nu nog maar vier dieren. Twee ruinen voor pa en ma, Panter de hengst voor Nienke en dan ook nog Zarko. Zarko is een reu van het ras Pyreneeër. Hij weegt 50kg en is de waakhond.

Naast een paddock is er ook nog een stapmolen, geschikt voor zes paarden.

Verzorging van drie paarden vergt niet ontzettend veel werk. Toch moeten ze wel gevoederd worden en dagelijks voldoende beweging krijgen. Nienke studeert nog, maar regelmatig neemt zij de verzorging van de paarden op zich.

De relatie met haar vriend is een paar maanden geleden beëindigd. Daardoor heeft ze ook weer wat meer tijd voor haar paard.

Haar ex-vriendje mist ze niet. Maar de lekkere heftige seks mist ze af en toe wel. Nienke is niet alleen mooi, maar ook best wel een geil meisje.

Haar vader heeft Panter in Frankrijk gekocht. Daar werd de appaloosa vooral ingezet voor barrelraces. Bij de aankoop was een westernzadel met zadelknop inbegrepen.

Nienke had ontdekt dat, als ze tijdens het rijden wat verder naar voor ging zitten, het een aangenaam tintelend gevoel in haar kutje gaf. Ze had dan ook al meermaals een vochtig plekje in haar strakke rijbroek gekregen. Ze was zo zelfs al eens klaargekomen op de rug van Panter.

De stapmolen had programma’s die de staprichting en snelheid automatisch regelden. Die programma’s duurden vaak langer dan een half uur. Toch moest je veiligheidshalve een oog in het zeil houden om in noodgeval in te kunnen grijpen.

Als de stalpoort open stond kon je vanuit het kantoortje de stapmolen zien. Tijdens zo’n stapprogramma zat Nienke eens in het kantoortje. Ze las een tijdschrift, maar eigenlijk was ze bloedgeil. Automatisch ging een hand onder het korte rokje. Haar vingers schoven het stringetje opzij en twee verdwenen er probleemloos diep in haar natte gleufje. Kutgeil liep langs haar vingers naar buiten tussen haar dijen. Toen de duim haar klitje beroerde kon ze een kreun niet onderdrukken. Dat geluid wekte de aandacht van Zarko die naast de deur lag te slapen. Niet alleen de kreun, maar ook een typische teefjesgeur trof zijn neus. Aangetrokken door die onweerstaanbare geur kwam de reu dichterbij. Zonder pardon stak Zarko zijn snoet tussen Nienkes dijen. Ontdekte daar de bron van de lekkernij en begon dadelijk met zijn ruwe tong haar kutje diep uit te likken. Nienke was geen muurbloempje en natuurlijk had ze op internet ook wel clipjes gezien en verhalen gelezen over dierenseks.

Ze twijfelde niet. Duwde Zarko weg. Deed het rokje uit en stapte uit haar stringetje. Ging op handen en knieën op de grond zitten. Het commando “Zarko hier!” was voldoende. De 15cm lange pik van de door de geur opgegeilde hond steigerde onder zijn buik. Hij likte nog een keer door het geil-druipende kutje en besprong daarna zonder aarzelen zijn teefje. Nienke voelde dat Zarko op haar rug schoof en zich met zijn poten rond haar lenden vastklemde. Maar ze voelde ook dat haar kutlippen gespreid werden en hoe een dikke hondenpik diep in haar natte gleuf gestoten werd. Deze eerste stoot waarbij de ballen van Zarko tegen haar klit kletsten deed Nienke al klaarkomen. Het orgasme raasde door haar lichaam. De kutspiertjes maakten haar kutje nog strakker. Voor Zarko begon de pret toen pas. Aan een hels tempo begon hij het teefje te neuken. Nienke was overgeleverd aan de hond. Tijdens het neuken leek het alsof de pik nog groter werd en Zarko nog dieper stootte. Ze voelde ook dat bij elke stoot de knot van Zarko dikker werd in haar kutje. Toen hij volledig opgezwollen was werd Zarko rustiger en voelde ze hoe hij zijn zaad straal na straal tegen haar baarmoedermond spoot.

Na de laatste stoot bleef Zarko hijgend en kwijlend met zijn opgezwollen lul diep in de tevenkut op Nienkes rug liggen. Zijn zaad moest nu zijn werk doen.

Het orgasme van Nienke was al weggeëbd. Het gewicht en de krassen op haar dijen begonnen pijn te doen. Niettegenstaande de knot nog in haar gleuf zat wrikte ze zich toch onder de hond uit. Zarko draaide zich om. Doordat Nienke als eens gefist was lukte het nu ook om met een flinke plop de knot van de hond uit haar zaaddoos te laten schieten.

Zarko ging recht terug naar zijn mand om daar uitgebreid zijn pik te gaan aflikken. Nou! Dacht Nienke bij zichzelf. Ik heb mijn orgasme gehad. Maar er zijn toch leukere manieren dan zo afgeraagd te worden. Ze liet het hondenzaad uit haar gleuf lopen. Maakte zich netjes en ging daarna de paarden uit de stapmolen halen.

Het werd zomer. Het academiejaar was ten einde. Nienke had nu geen cursussen meer en dus volop tijd voor de paarden. Haar ouders namen van de gelegenheid gebruik om vakantie te nemen en tien dagen naar Toscane te gaan. Nienke zou in die periode voor de paarden zorgen. Er was nog een pony van een kinderboerderij bijgekomen die tijdelijk in hun stal verbleef omdat de stal op de kinderboerderij vernieuwd moest worden. En twee dagen nadat ze vertrokken waren zou er ook nog iemand komen met een appaloosa merrie die door Panter gedekt moest worden.

Normaal handelde de vader van Nienke zo’n zaken af. Maar voor Nienke was het ook geen probleem. Ze had het al meermaals meegemaakt en wist wat er moest gebeuren. Alle dagen verzorgde ze de paarden en reed er een rit mee. Behalve de pony. Het was een rustig hengstje met stokmaat C maar hij was niet zadelmak. Na twee dagen komt er, zoals voorzien, een paardentrailer aangereden. De man is maar alleen. Dus zullen de man en Nienke de dekking moeten klaren.

Volgens de man is de merrie zeker hengstig. Toch kan je geen risico lopen want als het niet zo is dan kan de merrie venijnig uithalen en een flinke stamp uitdelen als een hengst in de buurt komt.

In de paardenstal staat een hoefstal. Om te controleren of de merrie echt hengstig is zetten ze deze eerst in de hoefstal en plaatsen enkele stangen achter de merrie zodat ze niet achteruit kan stampen. Nienke haalt nu Panter uit zijn box en leidt hem naar de merrie in de hoefstal toe. Zodra hij de merrie nadert wordt Panter onrustig. Hij ruikt aan de kont van de merrie en begint te snuiven en briesen. Zijn lul hangt al onder zijn buik te zwiepen.

De merrie blijft rustig staan. Terwijl Panter aan haar kont snuift. Slierten geil druipen uit de schede op de grond. Geen twijfel. De merrie is hengstig en klaar om gedekt te worden. Nienke leidt Panter terug in de hoofdgang zodat de merrie uit de hoefstal gehaald kan worden.

Zodra de man met de merrie in de hoofdgang staan nadert Nienke met Panter. Het kutgeil dat uit de merrie druipt maakt Panter onrustig. Zijn lul is nu zeker 40cm lang en steigert onder zijn buik.

Nienke staat naast Panter op het ogenblik dat die de merrie bestijgt.

Om de paring te verzekeren neemt Nienke de 8cm dikke paardenlul in de hand en stuurt die naar de kut. Panter stoot vooruit en Nienke ziet de lange dikke lul volledig in de kut van de merrie verdwijnen. Het bezorgt zelfs kriebels in haar kutje. Panter trekt en stoot maar enkele keren. Dan ziet ze dat de lul van Panter begint te golven en weet ze dat op dit ogenblik veel vruchtbaar zaad straal na straal in de merrie gespoten worden.

Na enkele minuten is het voorbij en laat Panter zich van de merrie afglijden. Zijn lange lul schuift uit de paardenkut. Samen met de lul druipen er kutsappen en zaad op de grond en vormt daar een plasje. Panter laat zich nu mak naar zijn box leiden en de merrie wordt terug in de trailer geplaatst. De man is tevreden en vertrekt terug naar huis.

Nienke sluit de grote poort en loopt dan terug de stal in. Ze moet de gang en de hoefstal nog wat zuiver maken want er ligt een flinke plas zaad en geil op de vloer. Ze neemt een poetsdoek en terwijl ze daarmee bezig is betrapt ze er zichzelf op dat ze zelf “hengstig” wordt van de geur van paardenzaad en paardengeil. Omdat het zo warm is draagt ze enkel een T-shirt en een kort jeansshortje. Ze voelt haar tepels hard worden en het kruis van haar broekje wordt kleddernat. Ze denkt terug aan de neukbeurt met Zarko. Maar, hoe geil ze ook is, ze heeft geen zin in zo’n wilde dekking.

Terwijl ze de plas paardengeil aan de hoefstal opveegt met de intussen doordrenkte doek krijgt ze een kinky idee. Panter is veel te groot geschapen om haar te dekken. Maar de ponyhengst staat er ook nog.

Ze voelt de sapjes uit haar gleufje in haar short stromen. Met de met paardengeil doordrenkte doek gaat ze naar de box van de pony. In de box houdt ze de doek voor de neus van de pony. Wat ze gehoopt had gebeurt. De pony wordt onrustig en begint ook te snuiven door de geur van de merrie die in de doek zit. Nienke blijft de pony met de doek nog even teasen. En dan ziet ze tot haar vreugde dat de lul van de pony ook groter wordt en al 20 tot 30cm onder zijn buik hangt. De dikte is ook minder dan die van Panter. Ongeveer 6cm vermoed ze.

Dit moet kunnen mompelt ze. Ze neemt een halster en leidt de pony naar de hoefstal. Die is volledig instelbaar en ze zorgt dat de pony goed vaststaat. Ze plaatst een stang achter zijn voorbenen en voor zijn achterbenen. Ze steekt de doordrenkte doek tussen zijn halster zodat de hengst de geur van de merrie goed ruikt. Zijn lul van 30cm zwiept nog steeds keihard onder zijn buik.

Nu is het aan mij denkt Nienke verrukt.

Ze neemt de pot met zadelvet en wrijft daarmee de lul flink in. Het wrijven maakt de pony nog hitsiger. Ze trekt vlug al haar kleren uit. Het kutgeil druipt nog steeds uit haar gleuf.

Dan kruipt ze voorzichtig via de zijkant van de hoefstal onder de hengst. Er is niet veel ruimte. Ze steunt met haar handen op de stang voor haar. Ze spreidt haar benen zo ver mogelijk. Zo kan ze net onder de pony gaan staan. De zenuwen gieren door haar lijf, maar Nienke is geil.

De pony snuift en briest. Ze grijpt met een hand de harde lul van de hengst vast en stuurt die naar haar kut. Ze drukt zichzelf wat achteruit waardoor de kop van de hengstenlul tussen haar kutlippen schuift. Zodra de hengst de warmte van de “merriekut” voelt stoot hij plots vooruit. Nienke gilt het uit als ze plots voelt dat er misschien wel 20cm paardenlul haar kut inschuift. Even moet ze bekomen maar dan neemt het genot de overhand. Ze laat de lul los en begint zich nu nog verder over de dikke pik te drukken. Dan begint de hengst ook te neuken en vooruit te stoten. Nienke moet zich stevig vasthouden maar ze voelt een gigantisch orgasme aan komen stormen.

Op het ogenblik dat ze klaarkomt en ze haar eigen kutsappen op de vloer spuit voelt ze de hengst tegen haar baarmoedermond stoten. Ook nu begint de paardenlul weer te golven en ze voelt de eerste straal zaad in haar kutje, vermoedelijk zelfs in haar baarmoeder, schieten. Er volgen nog drie of vier stralen. Het zaad spuit uit haar kutje en loopt langs haar dijen op de vloer.

De hengst wordt weer rustig. Terwijl ze zijn lul uit haar kutje voelt glijden beseft Nienke dat dit het meest lekkere, heftigste en meest kinky orgasme is dat ze ooit beleefd heeft. Als ze even later onder de douche staat is ze opgewekt en vrolijk. Wel jammer dat de pony volgende week weer terug naar de kinderboerderij gaat bedenkt ze zich.

Vincert

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12058 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Rijden en bereden worden”

Plaats een reactie