BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hete seks aan ’t meer dl. 4: Wraak en verzoening

Dit is het vervolg van https://www.gertibaldi.com/rijpe-vrouwen/hete-seks-aan-t-meer-dl-3-samengeperst/

Die zalige roes werd ruw verbroken door een vrouwenstem die zei:
“Wat is dit voor vertoning Ruben? Ik heb je goddomme uren lopen zoeken!”
Ruben schrok op, draaide zich om en zei: “O, shit, Agnes, ik kan ’t uitleggen.. ”

“Ik loop me ongerust te maken of je ergens bent verdronken, en jij zit hier een gezellige picknick te houden, of wat moet dit voorstellen?” ging de vrouw, z’n vriendin nam ik aan, driftig verder.
We waren alle 3 al overeind gekomen en ik deed beschaamd een handdoek over me heen, terwijl ik wat van Ruben vandaan kroop, tot achter Abel.
Ruben begon weer hakkelend te praten, maar Agnes, liet ‘m niet uitpraten.
“Ik wil ook wel meedoen.” Ze kwam naderbij. “Je gaat me precies laten zien wat je hier allemaal hebt uitgespookt met die twee.”
Ik wou haar een hand geven en zei al: “Hallo, ik ben Donna,” maar ze negeerde me en richtte zich tot Abel: “en jij ook dus.. Ik speel Donna, die vieze slet van je.”

Ze plofte zonder antwoord af te wachten tussen de 2 mannen in, en begon opzichtig met Ruben te tongen.. Die vond de ‘goedmaakseks’ wel best en zoende en vree meteen lekker met haar. Abel keek even toe maar begon haar toen van de andere kant af voorzichtig te strelen, langzaam steeds intenser.
Agnes draaide zich al snel naar hem om, pakte hem bij de nek beet en begon hem lustig te tongen. Ze zoende om en om met beide mannen en liet zich lekker aan alle kanten door hen betasten. ’t Zag er erotisch uit. ’t Was een mooie volslanke meid met half lang roodbruin golvend haar, in slechts een luchtig hemdje en rokje gehuld.
Ik zat tegen Abel’s lekker bezwete lijf aan te kijken en werd bloedgeil van ‘m, zoals ie vol passie over Agnes’ goedgevormde rondingen streelde en haar hals likte als ze weer naar Ruben gedraaid was.

Ik kreeg wel zin mee te doen, dus schoof naar Abel toe en begon hem te strelen, zachtjes met de vingertopjes over z’n huid om ‘m niet te veel af te leiden.
“Hé, weg jij .. er was net toch ook geen 2e vrouw bij, of wel?” beet Agnes me echter toe. Ik schudde m’n hoofd.
“Dus wegwezen.. Je vent is nu voor mij,” bitste Agnes weer. Wat verschrikt liet ik Abel los en week wat terug.
“Nou nou, je vrouwtje is wat kort aangebonden,” grinnikte Abel tegen Ruben.
“Ja hoed je maar als ze boos is,” grinnikte Ruben mee, “..mm lieverd?”
“Reken maar,” gromde Agnes terug en ze en gaf ‘m een ferme tik tegen z’n achterhoofd ter bevestiging, waarop hij haar met een ‘het spijt me schatje’ extra begon te liefkozen. Ook Abel ontfermde zich weer vol overgave over haar lichaam, en streelde haar overal.

Ik keek een poosje toe hoe de 2 mannen Agnes begonnen uit te kleden en zij zich sensueel tussen hen bewoog. Ze liet zich genotzuchtig door hen aanraken over ontblote borsten, zijen, dijen, rug, buik, waar ze maar bij konden, en ik zag hoe de mannen naar haar snakten.
Ik werd zo opgewonden van het tafereel dat ik niet kon laten toch weer wat naar Abel te schuiven en eventjes aan z’n schouder te sabbelen.
Maar Agnes had het onmiddellijk door, en snauwde me toe: “Hou je poten thuis.. jij kon je fikken niet van mijn lief afhouden, nu is ’t mijn beurt.”
“Toe.. ik doe ’t zodanig dat jij niks merkt..” probeerde ik smekend, al weer stiekem een hand onder Abel’s dij schuivend.. Daarop stond Agnes ineens op, deed haar pikante slipje, ’t enige dat ze nog aan had, naar beneden en zei:
“Oké, sloerie, als je dan persé wil meedoen, mag je mijn gleuf likken.”
En voor ik erop bedacht was duwde ze me plompweg achterover op m’n rug op het kleed en kwam frontaal met haar volle ronde stevige billen over m’n gezicht hurken.
“Ik zeg de dingen graag recht in ’t gezicht,” zei ze daarop, “of het je nu aanstaat of niet.”

Dit was een ervaring die ik ook nog nooit had gehad.. Eén keer was ik met een vrouw naar bed geweest, maar die had ik niet gelikt.. Dat ging me toen nog net iets te ver. Maar nu had ik geen keus.
“Schiet op, beffen met die hap!” beval Agnes terwijl ze haar schaamlippen wat uit elkaar trok en over m’n mond zette.
Ik kwam er niet meer onderuit, letterlijk en figuurlijk..ze had m’n hoofd zowat vastgeklemd onder haar kruis, en Ruben hield intussen met z’n handen m’n flanken tegen de grond.
Ik rook Agnes’ kutsap en eigenlijk vond ik ’t wel heel spannend.. m’n hart bonkte van zenuwen en opwinding. Aangemoedigd door het gebiedende ‘Likken nou, slettebak’ van Agnes begon ik m’n tong over en tussen haar lipjes te bewegen.
“Dit is niks.. Beetje meer tong.. ” zei Agnes weer streng. “Of moet ik je onder pissen, daar hou je toch zo van, gore slet?”
Hoe wist ze dat? Had ze ons ook gezien? Ik kreeg geen kans wat te vragen, ze plette mijn lippen onder haar al flink gezwollen schaamlippen en ik moest er wel stevig aan zuigen nu, of ik wou of niet.

De mannen werden er kennelijk helemaal geil van, want ze kwamen beide aan een zijde van ons, en begonnen weer met Agnes te vrijen. Hun handen gleden nu over haar kont en schaamheuvel zover ik dat vanuit mijn positie kon zien, maar Agnes kreunde er in elk geval flink bij en ik voelde en proefde meer kutvocht over m’n tong. Het smaakte wat ziltig, haast opwindender dan sperma. Ze drukte haar lipjes nog wat dichter op m’n mond en neus en ik kreeg haast geen lucht meer. ’t Was dat er een hand over mijn borsten gleed, dat ik er amper erg in had, zo opgewonden raakte ik.

Ik voelde nog iemand over me plaats nemen, op m’n borst, pal achter Agnes. Agnes begon al gauw harder te kreunen, en wilder op m’n mond te bewegen. Er stond ook iemand achter m’n hoofd.. Ik gluurde wat uit m’n ooghoeken en zag aan de benen dat het Abel was.. Hij stond pal voor Agnes en daar haar gekreun ineens gesmoord klonk kreeg ik de indruk dat ze hem pijpte. Dit mede daar ik Abel’s benen wat zag bewegen.. Ik hoorde zacht gehijg en gekreun boven me, o.a. van Abel, die herkende ik goed. Maar ook Ruben hoorde ik, achter Agnes. Het klonk goed geil.. “Jah lekker Agnes, slik m’n pik,” hoorde ik Abel nu kreunen.

Ik kreeg echter steeds minder lucht doordat Agnes, zonder dat ze ’t merkte, platter op me zat en haar kittelaar in m’n neus drukte.. ’t Begon wat onaangenaam te worden, dus ik duwde haar kont iets omhoog.. Toen zag ik ineens Ruben’s pik boven me verschijnen en verrek, hij begon Agnes te neuken, letterlijk pal voor m’n ogen.. Zonder condoom zo te zien. Ik hief m’n hoofd iets op en likte, terwijl Ruben van achter bij Agnes naar binnen schoof, over hun beider geslachtsdelen.
Agnes kreunde opgewonden.. Ze zat nog steeds half gehukt, maar nu met één knie op de grond. Toen Ruben in haar begon te bewegen kon ik met ’t puntje van m’n tong nog net bij Agnes’ kittelaar en ik likte haar daar.. Ze leek dat wel lekker te vinden,want ze kreunde nog heftiger.

Het werd natter en natter boven me.. Agnes droop terwijl Ruben’s joekel harder en harder in haar tekeer ging. Ze kreunde ’t uit. Ik zag haar kont trillen boven me en haar schaamlippen bewegen. Haar vagina kneep flink om Ruben’s paal zo te zien. Het wond me enorm op..m’n hormonen tierden door m’n lijf. Maar het werd helemaal geil toen Ruben nog sneller begon te bonken en met een harde kreet in Agnes klaarkwam.. Hij spoot z’n lading deels naar binnen, maar haalde toen z’n lul uit haar en ik zag het als een fontein tegen Agnes’ kont en over haar poes spuiten.. Het droop ook uit haar kut zo over m’n gezicht en een beetje belandde tussen m’n lippen..
Agnes kreeg geen kans op adem te komen want ineens zag ik Abel naar beneden zakken. Z’n keiharde pik verscheen vlak boven m’n ogen en zocht Agnes’ spleetje.. Ik had m’n tong nog aan haar kittelaar, en streek er nu even mee over Abel’s omrubberde eikel.. Terwijl hij bij Agnes naar binnen gleed bleef ik hem doorlikken over de rest van z’n schacht en z’n ballen. Hij neukte Agnes zo van voren en ze begonnen beiden al snel harder en harder te kreunen. Ik werd uitzinnig geil en kronkelde met m’n onderlichaam, waarin ik de ene na de andere opwindingsgolf voelde opwellen .. Ik kon zo wel klaarkomen, zonder dat iemand me aanraakte..

Maar ineens voelde ik 2 handen m’n knieën omhoog schuiven en even later een tong bij m’n kut.. O shit, moest daar niet een regenschermpje overheen…? Ik kreeg geen kans te praten, Abel’s ballen smoorden m’n lippen, en ik zoog er maar weer lekker aan.. Ik probeerde hem even omhoog te duwen om alsnog om een beflapje te vragen, maar geen kans..hij neukte te wild. Bovendien kreunden ze zo hard dat niemand me zou horen. Ik voelde Rubens’ tong al bij me naar binnen gaan, en even later begon ie flink aan m’n kut te zuigen.. Intussen drupte het vocht uit Agnes’ vagina ook weer op m’n kin.. Ze had haar benen nog wat verder gespreid om Abel’s pik goed diep in haar poes te laten stoten. Het zag er waanzinnig geil uit, zo van onderaf, de momenten dat ik kans had even langs Abel’s ballen te kijken. Ik keek ook lekker tegen z’n gat aan en ik stak daar nu een vinger in.. Hij leek er nog wilder door te worden. Ik zag z’n kont hevig trillen.. en ik kon niet laten er even in te knijpen met m’n andere hand.

De tong van Ruben ging intussen wat naar beneden richting m’n anus, en een vinger streelde zachtjes m’n kittelaar.. Automatisch volgde ik zijn voorbeeld en liet nu een vinger tussen Agnes’ en Abel’s lies door gaan naar Agnes’ kittelaar. Ik wreef erover met m’n vingertop, en ik streek langs Abel’s pik over haar schaamlip. Ze reageerde er met nog meer gekerm en vibraties op. Het leek of ik haar sensaties voelde terwijl intussen ook Ruben’s vingers over mijn schaamlippen streken. Het tintelde en kriebelde zo enorm dat ik elk moment kon spuiten.. Toen hij ook nog es met 2 vingers m’n schaamlippen begon te masseren, net boven m’n schede, nog steeds z’n tong tussen m’n bilspleet, kon ik ’t niet meer houden. Ik kronkelde op en neer en terwijl ’t boven me begon te regenen vanuit Agnes’ kut begon ’t bij mij van onder te regenen…. M’n kont in ’t zand onder het kleed persend van genot liet ik me helemaal gaan..

Ik bleef intussen zacht Agnes’ lipjes strelen met 2 vingers aan weerszijden van Abel’s lul en zij begon nog meer te soppen en schuimen, ’t werd druipnat rond m’n vingers. Terwijl Abel flink in haar los ging kreunde ze met een verzaligde lange intense kreet haar orgasme uit..
Het werd Abel teveel, hij begon naar hartenlust te kreunen en als een idioot te trillen en drukte toen ook z’n orgasme diep in Agnes uit..
Terwijl hij langzaam uit haar ging trok ik z’n condoom af en liet de inhoud over m’n wang en kin en langs m’n lippen lopen. Ik streelde nog even over z’n kont en toen viel ie totaal laveloos opzij achter me neer.. Agnes en Ruben vielen ook elk aan een kant van me, volkomen uitgeput..

Toen we uitbliezen vroeg Abel Agnes:
“Ik hoop dat we het hebben goed gemaakt Agnes..”
“Ja, reusachtig.. nog beter dan het voorbeeld..”
“Voorbeeld.. heb je dan wat gezien?” vroeg Abel verbaasd.
“O shit, daar verspreek ik me,” lachte Agnes.
En nu biechtte ze op dat zij en Ruben ons al een hele tijd hadden zitten begluren.. ook bij ons modderbad. En ze waren zo geil geworden dat ze ’t toen met elkaar hadden gedaan in de bosjes.. Daarna hoorden ze ons weer bij onze privé plek en gingen erheen.
Daar hadden ze toen gezien wat we allemaal hadden uitgespookt in ’t zand.
“Shit, alles?” vroeg ik beetje gegeneerd, nu ook Ruben aankijkend om te zien of Agnes ons niet in de maling nam.
“Ja.. vooral dat plasgedeelte vond ik erg geil,” zei die nu. Hij beschreef exact hoe ze me gehurkt hadden zien plassen over Abels’ hand, waarop die me van achter had geneukt.
“Dat doen we normaal nooit hoor…” zei ik beschaamd. Maar Ruben lachte dat hij ’t zo geil vond dat hij ’t voortaan ook met Agnes wou doen.
“Ruben toch… zoiets doen nette mensen niet,” zei Agnes plagerig.
“Ik kan ’t aanbevelen, ’t is ’t ultieme genot ,” grinnikte Abel. Ik keek nog steeds wat beschaamd.
“Sorry dat we jullie begluurden.. maar ’t was gewoon zo geil..we konden niet anders,” zei Agnes excuserend..
“Maar waarom kwam jij niet mee dan toen je vriend naar ons toe kwam?” vroeg ik.
“Ik durfde nog niet zo.. ik wou eerst toekijken..”
“O.. dat heb je ook allemaal gezien? Dat je ons betrapte was komedie?” vroeg ik verbouwereerd.
“Ja, sorry.. dat hadden we zo afgesproken,” lachte Ruben nu.
Abel gaf ‘m een nep boze stomp tegen de schouder.
“Maar ik was zo opgewonden geraakt van jullie show, dat ik toch wel wou meedoen, vandaar dat ik die ‘wraakseks’ nam,” grijnsde Agnes. Nu was ’t mijn beurt haar een stomp te verkopen.. Ze stompte lachend terug met een ‘je vond ’t anders best lekker.’ .. Ik viel haar kwasi verontwaardigd aan en duwde haar tegen de grond.
“O, wil je met me op de vuist? dat kun je krijgen,” lachte ze uitdagend, en we raakten even in een doldries gevecht in ons nakie, waar de mannen glunderend naar keken…
Toen Agnes me eronder had gilde ik ‘Abel help’ en die trok Agnes van me af.. De twee begonnen te stoeien onder veel gegiechel en gejubel. Intussen greep ik m’n kans bij Ruben, en zo waren we al snel weer ‘bezig’.

Maar ik wist aan Ruben te ontkomen en wierp me tussen Agnes en Abel, die al half aan ’t vrijen waren. “Blijf van m’n liefje af kuthoer!” riep ik lachend naar Agnes terwijl ik haar een mep op de billen gaf.
Dat legde ik af, ze vielen me nu met z’n tweeën aan. Abel klemde me al snel tegen de grond.
“Kun je wel, met z’n tweeën tegen mij!” riep ik verongelukt, hijgend pogend los te komen uit z’n greep. “Wil je die snol zo graag?”
Abel boog z’n hoofd vlak naast me. “Rustig maar Donna..Ik wil m’n laatste portie voor jou bewaren,” zei hij lief in m’n oor. “Jaja!” riep ik, plagerig een dot zand naar z’n hoofd strooiend zodat ie me losliet.. Agnes viel me meteen weer aan en ik kon niet tegen deze potige tante op.
Toen ze mij er weer onder had en voluit op me lag, terwijl Abel m’n handen vastklemde boven me in ’t zand, riep ik om genade.
“Alleen als je er wat voor doet,” zei Agnes.
“Wat dan?” vroeg ik.
“Ik wil nog wel zo’n showtje van jullie.”
“Wat, van mij en Abel?”
“Ja..”
“Een neukdemonstratie?”
“Ja, en vooral dat andere..”
“Wat..voor andere?” hield ik me van de domme al begreep ik wel wat ze wou.
“Jullie schunnige spelletjes..”
“Plasseks..neee toch hè?!” riep ik ontzet.
Maar Abel ging er al grif op in. “Ja kom es hier Donna, ik moet toevallig nodig.”

Ik vluchtte naar de waterkant, zag de ‘bui’ al hangen, letterlijk en figuurlijk.
Net aan de rand van ’t water had Abel me te pakken en na enig gevecht wist ie me op de grond te drukken, op m’n handen en knieën.
“Kom, je wil m’n plas wel,” hijgde hij verlustigd in m’n nek terwijl ie achterop me hing. Ik voelde z’n toch alweer half harde tegen m’n kont drukken. Ik verlangde ook weer naar z’n pik in m’n gaatje.. Onwillekeurig spreidde ik m’n benen iets, maar toen ie z’n warme eikel tegen m’n kutgat drukte kwam ik weer bij zinnen en sloot ik m’n benen weer wat.
Intussen waren Agnes en Ruben dichterbij gekomen en moedigden Abel aan: “plassen, plassen!”
“Hou op, jullie zijn stapelgek!” protesteerde ik.
Toen Abel me met één hand losliet om z’n piemel vast te houden probeerde ik weer te ontsnappen, maar Ruben greep me onmiddellijk bij één arm en m’n rug vast en Agnes kwam aan de andere kant naast me en omklemde m’n hals met haar arm. Haar andere hand trok weer een been van me opzij, die nu half in ’t water belandde..

“Kom maar op Abel, laat die straal maar komen,” moedigde ze Abel aan, wiens eikel ik tegen mijn plasgaatje voelde drukken.. Ik werd er, of ik wou of niet, toch weer flink opgewonden van en wilde niks anders meer dan zijn hete vocht tussen m’n lipjes voelen stromen. En dat gebeurde, 2 tellen later werd ’t nat en warm tegen m’n schaamdelen en voelde ik ’t langs m’n buik en dijbenen naar beneden in ’t zand glijden.
Hij was nog niet uitgepist, of Agnes zei tegen mij: “Zo nu jij.”
“Wat nee, ik moet niet!” protesteerde ik, al moest ik intussen eigenlijk wel een klein beetje, vooral met het koude water dat over m’n ene been spoelde dat net ín ’t water stond. Maar ik durfde niet, met al die blikken op me gericht voelde ik me bespottelijk
“Tuurlijk wel..” en plagerig plensde Agnes wat water tegen me aan, en sproeide een hand vol water tussen m’n dijen, half over m’n poes.
Ik probeerde weer weg te komen, maar de 2 mannen begonnen me ook aan te moedigen..
“Nee, eerst iemand uit ’t andere team!” riep ik.

“Oké..ik zal je plas wel even opwekken,” zei Ruben tot m’n verrassing en schrik tegelijk. Ik voelde Abel al voor hem plaats maken achter me.. Ik kreeg geen kans te bedenken of ik ’t wel wou. Ruben greep me gelijk stevig vast bij m’n heupen zodat ik niet kon wegkomen. Ik voelde z’n slappe piemel beetje tegen m’n kont aan zwiepen en dat prikkelde me alweer zo dat m’n kut volgens mij flink begon te druipen..M’n hele lijf stond weer extatisch geladen. Abel kwam aanzetten met een bidon water en zette het tuitje aan m’n mond. “Kom, drinken, dan moet je zo wel,” gebood hij.
Agnes drukte m’n hoofd wat naar achter en ik kreeg ’t water in m’n mond gegoten.. ’t Eerste spuwde ik wat uit maar dat leverde me een pets tegen m’n wang op van Agnes en toen dronk ik maar. Intussen voelde ik dat Ruben z’n al iets harder geworden lul tegen m’n kut drukte en zelfs al beetje erin gleed.. Ik probeerde weer los te komen, maar hij duwde m’n benen tegen elkaar zodat z’n pik er klem tussen zat. Ze hielden me gedrieën stevig vast, geen uitweg mogelijk.. Ik wilde dat Ruben z’n snikkel in me drukte en me neukte, zo klopte en jeukte m’n kut.. Ik kon wel weer klaarkomen had ik ’t gevoel…
Ruben gaf even een verzaligde zucht en toen voelde ik z’n urine half in m’n kut half erover lopen.. Het duizelde me van geilheid en afkeer tegelijk. Ik sidderde even en wou klaarkomen. “Knijp in m’n kont!” riep ik achterom..
Ik kreeg echter, nadat Ruben uitgepist was, alleen een speels tikje tegen m’n bil, en een: “Nou is ’t jouw beurt..”
“Ik kan niet, ik kom klaar als iemand heel even nu m’n kutje aanraakt,” smeekte ik.

“Kan je niet plassen? Moet ik even laten zien hoe dat moet?” verraste Agnes me nu. Ze kwam pal voor m’n neus staan, licht gehurkt , wijdbeens.. Ze stond met haar poes precies op mijn ooghoogte en ik zag haar binnenste schaamlippen wat openstaan, waarop ze begon te urineren.
’t Was geil en vies tegelijk. Vooral geil. Ik wilde klaarkomen.. Maar omdat ’t nu toch aardig begon te stinken en ik er maar vanaf wou zijn, begon ik op ’t volgende aanmoedigende tikje van Ruben op m’n billen mijn plas ook maar te laten lopen, m’n benen wat spreidend, al zaten die toch al onder de pis.. Ik werd nu wel in m’n beide billen geknepen en ik had ’t gevoel gelijkertijd alweer klaar te kunnen komen ook. M’n plas spette op de grond en ik voelde aller ogen op me gericht.. Ik durfde niet te kijken en schaamde me, ondanks de anderen hetzelfde hadden gedaan.

Tegelijk voelde ik me nog geil en wou ik nog steeds klaarkomen. ’t Was dat ’t toch wel erg stonk nu, en eerst Abel, toen Agnes ’t water in liep, dat ik ook maar volgde, samen met Ruben. En zo koelde ik wat af, al moet ik bekennen dat het naakte lijf van Agnes dat lekker door het water sprong en spetterde me wel weer heet maakte.. Moest ik er op m’n 50e achter komen dat ik biseksueel was?

Spetterend eind.. of … niet?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Narcis

Ik ben bezeten van schrijven, seks en lezen. Heb m'n repertoire op onderstaande website gezet en paar op opwindend.net (https://www.opwindend.net/?Profiel=Narcis). Het meeste is homo of bi, over vele veroveringen, seksfeesten, orgieën, SM, travestie, hermafrodieten enz. Hier en daar een vleugje romantiek en wat gefilosofeer.
Hier op gertibaldi heb ik paar hetero verhalen geplaatst. hoop dat je er plezier van hebt.

Dit verhaal is 7375 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Hete seks aan ’t meer dl. 4: Wraak en verzoening”

Plaats een reactie