BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vrijdagavond, wachten op Anita

Judit had toegezegd op de hond van haar broer Dan en schoonzuster Kara te passen. Ze verbaasde zich erover, bij het uitpakken van de auto, hoeveel spullen daarvoor nodig waren. Ze leidde Boef naar haar omsloten achtertuin. Haalde een bak koffie, deed haar schoenen, haar kokerrok en haar blouse uit om lekker ontspannen haar e-mails door te nemen. Daar was ze snel mee klaar. Ze verwijderde een aantal ongewenst e-mails. Wat haar betreft kon het weekeinde beginnen.

Ontspannen slurpend aan haar koffie opende ze de e-mails van haar vriendin Anita die haar meestal spannende zaken stuurde onder de titel “Lust voor het Oog.” Deze keer ging het om foto’s van een gespierde jongeman in verschillende stadia van uitkleden. Judit voelde een tinteling door haar lendenen trekken bij het scrollen langs de foto’s. Op de laatste drie foto’s was de man helemaal naakt afgebeeld met een dikke rechtopstaande pik. Haar vinger maakte langzame cirkels rond haar kloppende clitje dat bedekt werd door haar slipje. Ze stond op het punt klaar te komen toen
Boef’s harde geblaf haar uit haar concentratie haalde. Judit probeerde hem te negeren. Ze ging door met het omcirkelen van haar verlangende clitje. Boef bleef blaffen. Met een diepe zucht stond ze op en opende de deur De hond kwam enthousiast binnen, liep de wasmand omver en sprong tegen haar op.

Boef liep heen en weer en om haar heen terwijl ze zich voorover boog om de kleren uit de gevallen wasmand op te rapen. Hij begon te snuffelen en stak plotseling zijn koude neus van achteren tussen haar benen. “Stop ermee Boef,” zei Judit, terwijl ze zijn hoofd met één hand probeerde weg te duwen. Ze had de laatste paar kledingstukken verzameld en wilde ze terugstoppen in de wasmand toen Boef’s brede tong over het natte kruisje van haar slipje haalde.
“Boef,” riep ze, terwijl er een rilling door haar heen ging. “Wat ben je aan het doen? Stop hiermee.” Judi sprak hem hard en stevig toe. Hij legde zijn oren plat op zijn kop en begon te janken. Judit knielde voor hem neer en begon over zijn kop te wrijven. “Sorry, maar je gedroeg je dan ook niet netjes, niet als een heer.”
Judit stond op en vulde een van zijn kommen met water en voer. Ze ging naar haar kamer om op te ruimen. Toen ze langs het antwoordapparaat liep zag ze het lampje knipperen. Ze drukte op de knop en Anitas stem knalde uit de speakers. “Ik dacht dat je nu wel thuis zou zijn. Ik hoop dat je de e-mail die ik je stuurde leuk vond. Als het verkeer een beetje meezit, ben ik vrijdag in de loop van de avond bij je. Er verlang er naar je weer te zien, dus tot vrijdag.”

Judit verheugde zich op het bezoek van haar oude schoolvriendin. Ze hadden elkaar al lang niet meer gezien en gesproken. De laatste keer was rond de tijd dat Judit het had uitgemaakt met haar laatste vriend. Anita had haar toen op een heel intieme manier getroost. Voor Judit was die troost haar eerste en enige ervaring met vrouwenseks. Judit had altijd de voorkeur gegeven aan mannen, maar Anita snoepte met veel enthousiasme van beide walletjes.

Ze ging verder naar haar kamer en gooide haar kleren op het bed. Haar gedachten gingen naar de gespierde kanjer en ook dat wat ze ooit samen met Anita beleefd had bleef in haar hoofd hangen. Ze stapte onder warme douche.
Zichzelf afdrogend struikelde Judit bijna over Boef die op de grond voor de badkamer lag te kauwen op haar slipje. “Allemachtig,” was het enige dat ze kon uitbrengen toen ze het kapot gevreten slipje zag. “Gelukkig was hij niet al te duur,” schoot het door haar heen. Ze rukte het gescheurde slipje uit zijn bek en gooide het in de prullenbak in de badkamer. “Wat is er mis met jou?”, vroeg ze zich af. Ze leidde Boef de kamer uit en sloot de deur. Judit hoopte dat de rest van de week zonder incidenten zou verlopen. In de dagen die volgende raakten ze inderdaad meer en meer aan elkaar gewend. Af en toe rolde hij op zijn rug zodat ze zijn borst kon krabbelen. En als hij door de kamer had gelopen plofte hij aan haar voeten neer voor nog zo’n behandeling.

Het was vrijdag en Judit verheugde zich op de komst van Anita en besteedde geen aandacht meer aan Boef. Toen ze nog even op haar laptop keek zag ze een nieuwe e-mail van Anita. Het waren meer foto’s van de gespierde kanjer; een aanvulling op de eerste serie. Op deze foto’s was te zien hoe hij seks had met een mooie blondine met lang haar en grote borsten. Ze was verrast omdat dat blondje op haar leek. Ze scrolde langs de verschillende standjes en bleef haken bij het standje doggie. Ze keek gebiologeerd naar de vrouw op haar knieën en hoe de man met zijn grote pik haar van achteren penetreerde. Judit stelde zich voor dat hij met zijn pik in haar doordrong. En golf van verlangen maakte zich meester van haar. Haar hand ging naar haar toch al natte flamous. Ze duwde in de taillebanden van haar slipje weg. Ze begon haar gezwollen clitje te wrijven.

Boef stond naast haar en duwde met zijn neus tegen haar arm. Ze aaide hem met haar vrije hand over zijn kop, maar bleef naar het neukende stel op het scherm kijken. Ze zakte een beetje onderuit in haar stoel en draaide zich zijwaarts om ruimte krijgen om haar benen te strekken. Judit voelde hoe het orgasme zich opbouwde in haar geile lichaam. Het spreiden van haar benen gaf Boef de gelegenheid om tussen haar benen te gaan staan. Judit haalde even haar hand uit haar druipende kutje om Boef weg te sturen. Maar die liet zich niet wegsturen. Hij begon als een bezetene haar natte kutje te likken. “Ohh Boef nee… Ohhh!” kreunde ze. Maar Boef bleef met zijn tong over haar natte slipje gaan. Ze wilde dat hij stopte, maar het voelde gewoon te goed. Judit gaf zich over. Spreidde haar benen verder en liet het heftige orgasme bezitnemen van haar geile lijf. Boef bleef haar kruis likken totdat haar orgasme uitgeraasd was. Ze kwam tot rust en duwde hem weg.

“Wat heb ik gedaan? Ik laat een hond gewoon mijn kutje likken! Er moet iets mis zijn met mij, want ik heb ervan genoten,” dit en soortgelijke gedachten schoten door Judit heen. Ze voelde zich verdorven en vies, maar het na ebbende genot temperde haar walging. Boef kwam weer naar haar toe, maar ze hield hem tegen. Judit stond op om zich te wassen. Maar de aanhoudende Boef begon haar weer te likken. Zijn tong drukte tegen haar kloppende clit. En ofschoon die bedekt was door haar natte slipje, ging er toch een heftige rilling door haar heen. Judit was inmiddels bloedgeil en besloot zich over te geven en af te wachten wat er zou gaan gebeuren. Ze deed haar kleren alvast uit om zich zo te kunnen douchen. Ze wild klaar zijn als Anita kwam.
Dat Boef zo een betere toegang tot haar verschafte drong nauwelijks tot haar door. Ze huiverde. Maar was het van verdorvenheid of door het verlangen om iets nieuws te ervaren? Even later stond ze met gespreide benen voor het prachtige beest. Ze klopte op haar buik en Boef stak zijn neus recht in haar natte gleuf. Zijn tong bewerkte haar vochtige kutlippen. Judit kromde haar tenen van puur genot. “Oh mijn god!” hijgde ze terwijl ze zijn tong over haar stijve clitje voelde gaan. Boef bleef maar met zijn tong over haar kutje en haar clitje gaan. Haar lichaam trilde en ze dreigde door haar knieën te gaan. Zich vasthoudend aan de tafel, bleef ze met moeite overeind, terwijl de orgasmes weer door haar lijf raasden.

Doodmoe en min of meer total loss zag ze kans Boef te laten stoppen en hem naar haar slaapkamer te leiden. Ze ging aan het voeteneinde van het bed zitten met haar knieën tegen elkaar. Ze trilde van opwinding. Boef zat voor haar, zijn staart sloeg op het tapijt. Ze deed haar benen een beetje van elkaar. Boef zag het en duwde zijn kop ertussen en opende haar benen verder. En weer begon hij snel en stevig haar kutje te likken. Zijn warme ruwe tong verkende elke centimeter van haar vagina. En hij duwde die tong hard en ver naar binnen en bewerkte ook haar gevoelige clitje. Judit viel hijgend en schreeuwend in totale extase achterover op het bed. En weer werd ze verteerd door een monsterlijk orgasme. Ze kneep in haar tepels en kronkelde op het bed geteisterd door de woeste orale aanval van Boef.
Toen haar orgasme afnam duwde ze hem van haar hypergevoelige kutje. Ze ademde nog steeds zwaar toen ze rechtop ging zitten en Boef voor haar heen en weer zag lopen. Hij jankte en probeerde nog een keer bij haar natte genotsspleet te komen. Ze hield haar benen stijf tegen elkaar en duwde hem terug. “Sorry jongen, maar die tong is nu te veel voor me. Ik ben even niet beschikbaar!”

Maar Boef bleef aandringen. Sprong plotseling op, legde zijn voorpoten op het bed en duwcde met zijn kop Judit achterover. Toen ze hem van het bed probeerde te krijgen, voelde ze iets warms haar knie raakte. Judit schrok omdat het zijn pik was, die gedeeltelijk uit zijn schacht tevoorschijn was gekomen en nu tegen haar been drukte. Zijn warme voorvocht spoot op haar dijen. Hij bleef ritmisch op haar been bewegen. Judit zag dat zeker 10 cm van zijn pik uit de schacht was gekomen.
Ze verbaasde zich erover hoe groot en dik die lul van Boef was. Maar het zien van die dikke pik deed haar kutje branden van verlangen. Zou ze het durven zich door Boef te laten neuken? Hij zat voor haar en jankte. Hij hield zijn kop scheef en dat deed Judit smelten. Ze nam zijn kop in haar handen en kuste hem.
Ze wist niet goed hoe ze met de situatie aan moest. Ze was nog steeds bloedgeil, maar echte seks met Boef, je als zijn teefje laten dekken, was van een andere orde. Ze ging op haar knieën naast hem zitten. Haar hart klopte wild. Zou ze niet door haar knieën zakken als Boef die toch vrij fors was haar besprong. Maar ze had gelezen over vrouwen die zich als een teefje hadden laten dekken en iedere vrouw opriepen om zich ook zo’n beurt te laten geven.
Om de druk van Boef te kunnen weerstaan, leunde ze met haar bovenlichaam op het bed. Dat leverde een heerlijk aanraking op van haar tepels met het dekbed.

Boef sprong overeind en begon haar druipende kutje weer te likken. Ze bewoog haar heupen van links naar rechts in de hoop dat hij haar zou bestijgen. En dat gebeurde inderdaad. Hij sprong op haar en zijn voorpoten sloten zich om haar middel. En siddering trok door het geile lijf van Judit. Boef maakte stotende bewegingen. Hij raakte haar billen en haar dijen. Judit wachte in geile spanning af of hij haar kutje zou weten te vinden. Zijn pik spoot voorvocht. Hij bleef maar stoten tegen haar benen, haar kont en haar dijen. Maar het druipende kutje van Judit bleef buiten schot. Ze was nog steeds bloed geil en opgewonden, maar begon te vrezen dat een echte neukbeurt als teefje er niet in zat.
Maar plotseling was het raak. “Jaahh neuk jaah neuk je teef,” gilde Judit. Boef klemde zich nog vaster om haar middel en trok haar zo naar achteren. Hij neukte haar met snelle krachtige stoten. Judit kreunde van genot en haar handen grepen het dekbed. Ze wilde harder gillen en schreeuwen van genot, maar er ontsnapte geen geluid. Het plotselinge binnendringingen in haar strakke kutje door die dikke harde hondepik, benam haar de adem. En beetje pijn vermengde zich met een onvoorstelbaar heftig genot.

Boef stootte in en uit haar neukspleet met een ongelooflijke kracht en snelheid. Ze genoot intens en liet het maar over zich komen, happend naar adem. Boef’s kop rustte op haar schouder. Ze merkte dat zijn hamerende stoten steeds dieper in haar doordrongen. Een gekreun en gebrom diep vanuit haar keel vulde de kamer toen Judit heftiger en explosiever klaarkwam dan ze ooit in haar seksleven had meegemaakt. Haar ogen rolden, ze raakte min of meer van de wereld toen de trillingen door haar lichaam denderden. Ze was zich er ook van bewust dat er iets tegen haar kutlippen stootte. Maar in het waas van de orgastische vervoering die ze doormaakte drong het allemaal nauwelijks tot haar door. Boef ramde met volle kracht zijn knoop in haar kut. “Oohh auw, auw jaahh,” gilde Judit zonder echt te beseffen wat er gebeurde.

Het overweldigende genot bleef haar lichaam teisteren. Ze voelde de pik en zijn knoop opzwellen. Hij rekte haar tot het uiterste en vulde haar volledig. Het puntje van zijn pik drukte in haar baarmoeder. De knoop, kloppend tegen haar g-spot, voelde alsof er een grote sinaasappel in haar kut was geduwd.
Boef stopte met stoten en kromde zijn rug en duwde zijn lul zo diep mogelijk in zijn teefje Judit. Zij voelde hoe zijn warme zaad haar vulde. Schot na schot spoot hij zijn zaad diep in zijn geile teefje. En zij kwam ook weer, of nog steeds. Haar kreten van extase werden gedempt door het dekbed waarin ze schreeuwde. Judit voelde de harde dikke pik van Boef diep in haar onderlijf, een pik die zaad bleef lozen in een teefje dat bleef klaarkomen.
Langzaam kwam Judit weer bij zinnen en probeerde haar ademhaling onder controle te krijgen. Boef probeerde zijn pik en knoop uit haar kutje te trekken. De beweging veroorzaakte weer een nieuwe golf van opwinding bij Judit. Ze verwachtte dat de enorme hoeveelheid honden zaad uit haar kutje zou lekken. Maar de knoop sloot haar af en werkte als een kurk in een fles. Minuten gingen voorbij toen Boef zich omdraaide en kont tot kont bij haar stond. Voor haar gevoel bleef hij zijn warme zaad in haar zwaar bewerkte kutje pompen. Elke keer als hij verschoof kreeg ze een orgasme. Sommige waren klein, maar als ze haar pijnlijke clit aanraakte, explodeerde ze.

Ze keek met wazig blik keek ze naar de wekker op haar nachtkastje. Ze kwam tot de conclusie dat ze al meer dan twintig minuten met Boef verbonden was. Ze voelde zijn pik en knoop langzaam krimpen. Judit was volkomen uitgeput maar genoot met dichte ogen na van de meest intense seksuele ervaring die ze ooit had gehad.
Boef begon te brommen. Judit voelde het meer dan dat ze het hoorde. Boef bleef pogingen doen los te komen. “Boef blijf!” zei ze met diepe zucht maar tilde haar hoofd niet op. “Goeie jongen, blijf!”

Even later was het geluid er weer. Weer liet Boef een lage grom horen. De trillingen die tot het lijf van Judit doordrongen deden haar weer van genot kreunen. Maar toen hij weer aan haar trok draaide ze zich om om te kijken waar Boef op reageerde.
In de deuropening stond Anita aan de grond genageld . . . . . . . .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 21432 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Vrijdagavond, wachten op Anita”

Plaats een reactie