BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van bordspel naar seksspel (2)

Boris uitlaten
Dennis en Lieke lieten Tessa en Steven achter en gingen naar buiten met Boris aan de riem. Lieke ging dicht tegen Dennis aanlopen, zodat ze de contouren van zijn lichaam voelde. Ze sloeg een arm om zijn schouder. Dennis schrok daarvan. “Schrik je?” vroeg Lieke met een zwoele verleidelijke stem. “Eh nou nee schrikken is wat veel gezegd, maar ik had er niet op gerekend dat je arm om me heen zou slaan. Normaal doet Tessa dat altijd. Vandaar mijn reactie.” “En als je nu doet of ik Tessa ben?” “Eh dat is niet zo. Dus beeld ik me dat ook niet in.” Lieke liet haar hand over zijn rug glijden. “Volgens mij ben je behoorlijk gespierd.” “Ja ik doe veel aan sport. Binnen de politie vinden ze dat belangrijk en ik vind sport leuk.” Lieke legde haar hand op zijn billen. “Hm ik voel dat je stevige billen hebt. Daar kick ik op.” “Heb je aan de billen van Steven dan niet genoeg of zijn die niet stevig. “Ze zijn wel stevig, maar andermans billen voelen daar word ik opgewonden van.”

Ze bleven stilstaan om Boris de gelegenheid te geven wat te snuffelen. Lieke bleef de billen van Dennis masseren. Hij voelde hoe zijn lul langzaam stijf werd. Plotseling begon Boris hard te trekken en struikelden Dennis en Lieke tegen elkaar aan. Lieke greep zich vast om niet te vallen. En toeval of niet, ze greep Dennis vol in zijn kruis. Ze stelde tevreden vast dat zijn pik al hard begon te worden. Haar avances hadden blijkbaar succes. “Sorry, maar gelukkig was er iets om me aan vast te houden,” zei ze en hield haar hand nog even op nu snel harder wordende lul. Dennis reageerde niet. Hij zuchtte alleen diep. Boris was uit gesnuffeld en ze liepen verder. Lieke bleef dicht tegen Dennis aanlopen.

“Laten we hier linksaf slaan,” zei Lieke. Ze kende de buurt en wist dat dit paadje langs een afgelegen veldje kwam. “Het is niet de kortste weg en het is er erg donker.” “Ben je bang in het donker?” “Nee, dat niet maar Steven en Tessa wachten met een drankje op ons.” “Oh maak je geen zorgen die vermaken zich wel.” “Ja met opruimen, maar dat is nu wel klaar denk ik.” “Oh en misschien vermaken ze zich ook wel met elkaar.” “Dat lijkt me stug,” zei Dennis. “Je weet het maar nooit,” reageerde Lieke.

Al pratend had ze haar hand weer naar de pik van Dennis gemanoeuvreerd. De lul van Dennis was inmiddels lekker hard geworden. Ze waren nu op het donkere deel van het veldje. En Boris wilde weer stoppen om te snuffelen. Dus stonden ze stil. Lieke bleef zijn nu harde lul bewerken. “Stop hiermee. Je lijkt wel een hoer zoals ik ze soms in mijn werk tegenkom.” “Af en toe de hoer uithangen vind ik wel leuk,” giechelde Lieke. Ze richtte zich op en kuste Dennis vol op de mond. Ze sloeg haar arm om zijn hals, zodat hij zijn hoofd niet terug kon trekken. Met enige moeite wist Dennis zich te bevrijden. Dat ze een geil ding was dat wist hij uit de verhalen van Tessa, maar dat ze zo geil was had hij niet verwacht. Zijn lul was inmiddels op volle sterkte. “Toen ik het bier van je broek veegde dacht ik al te voelen dat je een lekkere lul hebt. Ik geloof dat mijn gedachte juist was. Ik houd van forse lullen. Steven is ook zwaargeschapen,” fluisterde Lieke, terwijl ze met haar hand over zijn lul bleef wrijven.

“Lieke wil je hier mee ophouden. Wij zijn vrienden en geen seksmaatjes. Je gaat echt te ver. Ik durf Tessa straks niet meer onder ogen te komen.” “Dat zeg je omdat je niet weet wat Tessa en Steven uitvoeren nu ze alleen zijn.” “Uitvoeren? Ze zijn aan het opruimen en zetten drankjes klaar.” “Dat denk jij. Maar Steven is smoorverliefd op dat sletje van jou. Hij droomt ervan haar een keer te neuken.” Dennis stond als aan de grond genageld. Hij was als agent gewend te denken in oorzaak en gevolg. Nu snapte hij waarom Lieke met hem meeging de hond uit laten. En dat verklaarde ook de knipogen van Steven. Knipogen waarvan Dennis dacht dat hij dat deed omdat hij verliefde was op Lieke, die in zijn ogen geen slet was maar een lekkere geile meid.
Lieke bleef dicht tegen hem aan staan en begon zijn broek los te maken. “Lieke stop hier mee!” Maar zij deed of ze het niet hoorden en ging onverdroten door. Plots floepte de stijve lul van Dennis uit zijn broek. Lieke ging wat naar achteren staan om het vrijgekomen exemplaar te bewonder.

”Wauw wat een lekkere jongen en wat is hij dik. Het lijkt me heerlijk om daardoor gevuld te worden. Tessa is zeker blij met die neukkanjer van je?” Ze boog zich naar voren stroopte zijn voorhuid naar achteren en liet haar mond over de eikel van Dennis zakken. “Stop, stop, dit kan niet!” Hij greep haar hoofd en probeerde haar omhoog te duwen in de hoop zijn lul uit haar mond te bevrijden. Maar Lieke gaf geen krimp. Dennis voelde zijn harde lul achter in haar keel kloppen. Het was niet goed, maar wel ontzettende lekker. Hij stribbelde nog wat tegen, maar besloot zich over te geven. Hij legde zijn hanen op haar hoofd en ondersteunde haar ritmische beweging.

Het duurde maar even en Dennis begon heftig te spuiten. Schot na schot spoot hij zijn zaad achter in haar keel. Lieke deed haar best het allemaal door te slikken. Maar dat lukte niet erg. Ze kreunde en rochelde en deed haar best zijn warme zaad door te slikken. Maar een deel droop langs haar kin. “Jaahh, jaahh dat was lekker dat was zalig.” Lieke kwam overeind en had ergens een zakdoekje tevoorschijn getoverd en veegde haar gezicht schoon. Ze hield het zakdoekje voor de neus van Boris. “Zo ruikt je baas als hij seks heeft gehad.” Boris liet zijn tong er over gaan. Dennis stond nog na te genieten van deze onverwachte pijpbeurt. Maar hij was nu echt geil geworden. Hij kon zich niet meer beheersen en drukte Lieke in zijn armen en legt zijn handen op haar billen.

Hij schoof zijn handen onderhaar topje en maakt als een volleerde minnaar met een soepele beweging haar BH los. Hij legde zijn handen op haar bevrijde tieten. Hij voelt dat haar harde tepels. Hij wrijft zacht. Ze worden harder, “Jaahh jaahh dat is lekker.” Lieke richt zich op en kust Dennis vol op de mond. Haar tong zoekt de zijne. Hij maakt haar broek los en manoeuvreert zijn hand naar de voorkant en glijdt met zijn hand tussen haar benen. Lieke spreidt ze gewillig om Dennis in alle ruimte te geven om haar te vingeren. “Lekker, vinger me klaar, vinger me klaar,” hijgt Lieke. “Wat is je kutje al lekker nat, ben je zo geil?” “Ja, maar dat is ook zaad van Steven, die heeft me nog geneukt voordat we naar jullie toegingen. Ohh, wat ben ik geil.” Dennis vingerde haar kutje en haar clitje. Hij merkte dat haar clitje zwol tot een forse knobbel. Hij duwde twee vinger in haar neukspleet. “Jaahh jaahh,” hijgde zijn hoertje. In en uit schoot hij met zijn vingers. Hij voelde hoe haar kutspieren zich bij elke stoot samentrokken. Hij duwde een derde vinger in haar natte kutje. Lieke spreidde haar benen om hem alle kans te geven. Hun tongen kronkelden om elkaar heen. Kreunend en intens heftig kwam Lieke klaar. Haar kutsappen dropen langs de hand van Dennis. Er werd niet gesproken, maar deste meer genoten.

Dennis ging achter haar staan en schoof haar broek nog wat naar beneden. Lieke boog zich voorover en zocht houvast bij een boom. Dennis duwt zijn harde pik tussen haar billen en glijdt langzaam naar beneden. Dan vindt hij haar geile grotje. Hij stop. “Neuk me, neuk me” hijgt Lieke en duwt haar kont naar achteren. Met een forse stoot ramt Dennis zijn keiharde dikke lul in zijn hoertje. “Jaahh jaahh,” gilt Lieke, “neuk me, neuk me zo diep en zo hard als je kunt.” Niet zo schreeuwen, straks komt de hele buurt kijken.” “Sorry, sorry, maar je hebt ook zo’n lekkere dikke pik. Dat voelt fantastisch als je die bij mij naar binnen duwt. Neuk me, neuk me, spuit me vol, geile dekhengst.”

Bij Dennis is alle schroom verdwenen, de gedachte dit kan toch eigenlijk niet is diep weggestopt. Hij grijpt Lieke bij haar heupen. En begint als een razende te neuken. Met grote snelheid en kracht duwt en ramt hij zijn keiharde leuter telkens diep in haar onderlijf. Hij voelt hoe ze bij ieder stoot haar kutjespieren samentrekt. Als hij stoot duwt zijn lekkere sletje haar kont naar achteren en om hem nog dieper en intenser te voelen. Lieke kreunt bronstig en heftig. Onverwacht grijpt Dennis haar heupen met extra kracht vast en duwt zijn harde lul diep in heer kutje. “Auw, auw je neukt mijn baarmoeder auw, jaahh jaahh dat is lekker, kom dieper, stoot dieper en harder. Geile dekhengst, geile dekhengst neuk me klaar, neuk me klaar, spuit me vollllll met je dikke lul.”

Dennis perst zijn onderlijf tegen de billen van Lieke en loost schot na schot zijn warme zaad diep in haar samentrekkende kutje. Het lijkt wel of ze hem melkt. “Ik voel je warme zaad, ik voel je warme zaad.” Lieke duwt haar kont naar achteren en komt loeiend klaar en haar hele kutje trekt samen. Het zaad van Dennis komt binnen, maar ze perst door het samenknijpen van haar kutje, haar kutsappen en het zaad ook weer naar buiten. Al die geile sappen druipen langs haar dijen naar beneden als Dennis zijn lul uit haar kutje laat ontsnappen.

Boris zit geduldig te wachten. Maar als de warme sappen uit het kutje van Lieke worden direct door zijn scherpe neus opgemerkt en hij draait zijn kop in de richting van haar kutje. En voor dat iedereen beseft wat er gebeurt, begint Boris de dijen van Lieke te likken. Slobberend likt hij het zaad en de kutsappen van haar dijen. Lieke beseft eigenlijk niet wat er gebeurt, ook Dennis staat verbaasd te kijken. Maar als Boris met zijn tong bij het kutje van Lieke komt begint die spontaan te kreunen en te hijgen. “Ja dat is heerlijk dat is lekker. Dennis lik me, lik me klaar!” Dennis zegt niets hij wacht af wat er gaat gebeuren. Boris likt als een bezetene. Maar plotseling krijgt Lieke door wat er gaande is. “Oh jeehh, het is Boris, het is Boris, stop die hond, Dennis, stop die hond. Dit wil ik niet!” “Kom op sletje niet zo preuts, laat Boris zijn werk even afmaken. Die natte dijen geven alleen maar vlekken in je broek.

En even later komt Lieke heftig en emotioneel klaar; ze bromt en kreunt en spreidt haar benen om Boris alle ruimte te geven. Haar kutsappen druipen langs haar kleine kutlippen naar haar dijen. Ze schudt en trilt. Tranen van emotie lopen over haar wangen. “Klaar gelikt door een hond, dat heb ik nog nooit meegemaakt, maar het was eindeloos lekker. Mannentongen kunnen daar niet aan tippen. Dit ga ik Tessa vertellen die zal het ook vast erg lekker vinden.” Lieke brengt haar kleren weer in orde en slaat haar arm om Dennis. Innig omstrengeld lopen ze naar huis. “Ik weet niet of het zo’n goed idee is om het Tessa te vertellen. Want dan moet je ook vertellen dat ik je geneukt heb.” Lieke regeert niet maar geniet nog na van hetgeen haar is overkomen.
“Dat was eens maar nooit weer,” bromt Dennis, als hij de sleutel omdraait om de deur te openen. “Kom doe niet zo schijnheilig. Je vond het toch lekker en je doet Tessa niet te kort? Zij krijgt toch ook het zaad waar ze recht op heeft, maar dan van Steven.” Lieke sloeg de arm om Dennis heen en drukte zich stevig tegen hem aan. In de hal hoorden ze Tessa en Steven tekeergaan. Dennis verstijfde. Lieke deed met een zwaai de deur open. Ze zagen de glimmende lul van Steven diep in de kutje van Tessa stoten en hoorden Steven zeggen, “De baarmoeder van Lieke neuk ik ook altijd mee. Het is even wennen, maar je houdt er niets aan over. Hoogstens het verlangen nog een keer geneukt te willen worden.”

“Wie wil nog een keer geneukt worden?” zegt Lieke die met Dennis in de kamer binnen stapt. “Jouw baarmoeder,” zegt Steven. Dennis staat als aan de grond genageld. Ook Tessa kan geen woord uitbrengen. Maar Steven blijft in een gestaag tempo doorneuken in het natte kutje van Tessa. Zij wil van alles zeggen en uitleggen, maar de pompende lul van Steven belemmert haar dat omdat ze op het punt staat klaar te komen. Ze kreunt en hijgt. En dan plotseling “Jaahh ik komm ik kommm spuit me vol.” Steven komt op dat moment ook klaar en loost zijn sperma diep in haar kutje. “Jaahh, ik voel je warme zaad, neuk me klaar.” Tessa grijpt zich vast aan de randen van de tafel. Steven perst zijn lul zo diep mogelijk in haar kutje en spuit schot na schot zijn zaad in zijn sletje. Dennis weet van verbazing niet wat hij moet zeggen. Lieke zegt ook niets. Ze vindt het fantastisch. Ze weet zeker dat het een fantastische avond wordt.

(wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 8794 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie