BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van bordspel naar seksspel (1)

Tessa en haar vriend Dennis, beiden in de twintig, en zijn al jaren bevriend met Steven en Lieke, ook twintigers. Tessa werkt bij een bouwbedrijf en omdat er 100.000 huizen gebouwd moeten worden, heeft ze het dus druk. Ook de onregelmatige diensten van politieagent Dennis zijn niet bevorderlijk voor hun seksleven. Tessa en Dennis ervaren hun seksleven als routineseks. Vooral Tessa heeft het daar moeilijk mee. Als Dennis actief is om relletjes de kop in te drukken en Tessa weer alleen thuis is, kan ze het niet laten om zich te verwennen met één van haar dildo’s. Tessa kickt op sportieve mannen. Vooral wielrenners hebben haar belangstelling, omdat hun fietsbroeken vaak duidelijk laten zien wat ze vrouwen te bieden hebben. Tessa spreekt met haar vriendinnen over broeken met bobbels.

Lieke en Steven hebben een minder routinematig seksleven, maar fantaseren toch wel over meer. En na een bezoek van Tessa en Dennis kwam vaak de vraag op “hoe zou het zijn om met Lieke c.q. Steven seks te hebben.” Maar zover is het dus nog nooit gekomen.
De beide koppels hadden af en toe te gewoonte om bij elkaar te komen en onder het genot van een hapje en een drankje een avondje gezellig een bordspel te spelen. Na het afscheid van zo’n avondje kwam bij Lieke de gedachte op, “zouden we Tessa en Dennis niet kunnen verleiden seks met ons te hebben? Ik weet uit gesprekken met Tessa dat hun seksleven een beetje sleurseks is geworden. Dus wie weet zijn ze in voor een avontuurtje.” Steven, die stiekem een beetje op Tessa geilde had daar wel oren naar. Tessa een keer neuken stond nog op zijn to-do-list. “Hmm lijkt me geen verkeerd plan. Tessa is wel een lekkere meid en als ze wat tekortkomt kan ik dat misschien aanvullen. Maar wat vind jij van Dennis?” Lieke kreeg spontaan een kleur. “Oh ik zie het al je geilt een beetje op de politieagent.” “Ja ik houd wel van mannen in uniform. Maar uit onze gesprekken is mij duidelijk geworden dat Dennis ook zwaargeschapen is, net als jij. En je weet ik houd van harde maar vooral ook van dikke lullen. Een beurt door Dennis lijkt mij een welkome afwisseling om eens mee te maken. En ik kan je nog een geheimpje verklappen. Tessa heeft de wens om anaal geneukt te worden. Maar ze is een beetje bang van de dikke lul van Dennis. Bij anale pogingen verkrampt ze steeds. Dus wellicht dat jij het wat subtieler aan weet te pakken en haar droom kan waar maken.”

Het was duidelijk. Lieke en Steven zagen een avondje swingen wel zitten. Toen Tessa belde of het niet weer eens tijd werd voor ouderwets avondje Monopolie spelen, hapte Lieke gretig toe. “Ja leuk en wie weet wat er die avond verder nog gebeurt,” liet ze zich ontvallen. “Wat zou er kunnen gebeuren?” Lieke kon haar tong wel afbijten. “Oh niets, maar mogelijk kunnen we na het spel nog naar een leuke film kijken of zo.” “Ja je weet nooit hoelang het spel duurt, maar het zou kunnen. Ik kijk er naar uit.” “Anders wij wel,” reageerde Lieke.

Op de afgesproken zaterdagavond komen Steven en Lieke bij Tessa en Dennis. Tessa heeft een wit getailleerd bloesje aan met drukknopen, het zit strak om haar lijfje en borsten, daaronder een kort rokje met panty’s. De drukknopen deden bij Steven direct de gedachte opkomen. “Hm dat is lekker vlot te openen.” Ze houdt haar stevige borsten in bedwang in een witzijden half cup beha en ze draagt een bijpassende witte zijden string. Dennis heeft een lichtgekleurde jeans aan met een T-shirt en een blauwe Bjorn Borg boxer. Lieke heeft een witte linnen broek aan met een blauw topje met een jasje. Steven draagt een strakke jeans met een bijpassend T-shirt. Tessa kijkt met plezier naar de strakke jeans van Steven; ze denkt te kunnen zien wat hij in huis heeft.

Ze begroeten elkaar, zoals altijd, met een omhelzing en de nodige zoenen. Steven raakte enigszins opgewonden toen hij Tessa in dat strakke bloesje met drukknopen zag en verloor een beetje zijn zelfbeheersing en kon het niet laten om zijn handen over haar rug naar haar billen te laten glijden. En zo drukte hij haar onderlichaam stevig tegen het zijne. Een begroeting die bij hem de nodige reuring teweegbracht en hem een halve stijve bezorgde. En dat in een stretchbroek. Gelukkig stond, Boris, de hond van Tessa en Dennis kwispelstaartend op een begroeting te wachten. Steven boog zich naar de hond toe in de hoop dat Tessa zijn bobbel niet zag. Tessa raakte een beetje in verwarring, want zij voelde hoe Steven met zijn handen over haar rug gleed en langer dan nodig haar strakke kontje aanraakte. Ze schrok en duwde haar bekken naar voren en ohjee wat voelde ze daar. Ze drukte stevig tegen een niet te missen bobbel aan. Ze wilde er niet over nadenken. Gelukkig ging de aandacht naar hun hond. Steven en Lieke knipogen naar elkaar.

Steven droomde er dus van om ooit nog eens seks te hebben met Tessa. Niet omdat hij op Lieke was uitgekeken of omdat hun seksleven tot sleur was verworden. Maar hij huldigde het standpunt, “het is niet verkeerd om af en toe eens buiten de deur te eten.” Hij genoot ervan om Tessa te plagen. Hij vermoedde dat ze daar een beetje geil van werd. De ontmoeting van de koppels ging dan ook vaak gepaard het plagen van Tessa door Steven. Ze liep dan rood aan en begon op haar stoel te schuiven. De geile gedachte die dan bij Steven opkwam, was “probeert Tessa zo haar opkomende libido een beetje in toom te houden?” Hij verbeeldt zich dan zelfs dat haar tepels harder werden en duidelijker zichtbaar. Het waren dergelijke vermoedens, die zijn verlangen naar Tessa levendig hielden.

Dennis en Lieke zaten naast elkaar en aan de andere kant van de tafel zaten Steven en Tessa. Na het wisselen van de gebruikelijke plichtplegingen over ieders werk en de vaststelling dat de Haagse politiek voor geen meter deugde, begon het echte werk, het spelen van Monopolie. “Biertje?” vraagt Dennis aan Steven. “Ja, graag.” Als het biertje op tafel staat is Lieke zo stom om het om te duwen. Dennis is de pineut en krijgt de volle laag in zijn kruis. Lieke springt overeind. “Wat stom hoe kan ik dat nu doen, wat stom.” Ze grijpt een droogdoek van een rekje en begint als een bezetene over het kruis van Dennis te vegen. Maar dat is een verloren zaak. De broek van Dennis wordt niet droog, maar zijn pik wordt wel stijf en tekent zich duidelijk af. “De schade wordt alleen maar groter zegt Tessa. “Maar zo te zien zijn er ook gebieden die niet beschadigd zijn en nog uitstekend werken.” Ze schoten allemaal in de lach. Dennis kreeg een kleur. Hij voelde zich niet op zijn gemak en ging naar boven om zich om te kleden. Als hij weg is knipogen Lieke en Steven naar elkaar. Steven steekt heimelijk zijn duim op.

“Klopte het dat alles nog werkt?” vraagt Lieke. “Eh dat weet ik niet. Ik heb alleen maar droge kleren aangetrokken.” “Mijn conclusie is dat de poging tot droogwrijven heeft bewezen dat bij jou alles nog werkt.” Weer schoot iedereen in de lach. Tessa voelde zich wat ongemakkelijk over de reacties van Lieke en Steven. Zijn zij wat van plan? De woorden “en wat er verdere kan gebeuren,” speelden nog steeds door het hoofd.

Tijdens het Monopoliespel zit Steven onderuitgezakt. Tessa zit recht tegenover hem. Het wil Tessa maar niet lukken om een bepaalde Straat te krijgen, wat haar heel erg irriteert. Dennis lacht een beetje, “komt wel goed schatje” zegt hij. Tessa heeft bijna een station te pakken, maar gooit net mis. Maar dan gooit Steven en pakt zo ineens het Station. “Oh neeee,” zegt Tessa, “shit weer niet”. Steven barst in lachen uit. “Je kunt niet alles hebben meisje” Dennis lacht hard om het grappige gebruik van het woord ‘meisje.’ Maar Tessa vindt het absoluut niet leuk, wordt rood en een beetje boos. ”Steven, ik ben geen meisje meer,” zegt ze. “Oh nee? Wat dan wel,” zegt Steven. ”Of heb jij iets tussen je benen wat wij niet weten” De anderen gieren het uit van het lachen. Terwijl ze zitten te lachen, wrijft Steven, die zijn schoenen uit heeft gedaan, even met zijn voeten langs de kuiten van Tessa. Ze probeert zijn voeten weg te duwen, ongemerkt onder de tafel, maar hij begint steeds weer en probeert ook steeds hoger te komen.

Tessa wordt door tweespalt verscheurd. Door het geplaag van Steven begint ze een beetje geil te worden. Steven had Tessa dus goed ingeschat, door geplaag wordt ze inderdaad geil en opgewonden. En het heen en weer schuiven op haar stoel heeft ook te maken met het afreageren van de spanning in haar onderlichaam. Haar geile gevoel zegt haar dat ze Steven onder de tafel zijn gang moet laten gaan. Maar haar verstand zegt dat ze moet stoppen.

Door het gedoe met Steven is Tessa minder gefocust en laat een dobbelsteen op de grond vallen. Het gevolg is allerlei plagerige opmerking van de anderen. De dobbelsteen ligt midden onder de tafel. Tessa gaat op de knieën om de dobbelsteen op te pakken. Steven zit wijdbeens op zijn stoel. Tot grote schrik van Tessa is de halve harde bobbel die bij de begroeting meende te voelen uitgegroeid tot een echt forse bobbel. Tessa stelt vast dat hij een stijve heeft. Ze voelt hoe haar kutje samentrekt en haar tepels hard worden. Stevens legt een hand op zijn kruis en begint uitnodigend te wrijven. Tessa pakt de dobbelsteen en wil opstaan, met als gevolg dat ze haar hoofd tegen de onderkant van de tafel stoot. De klap doet haar weer terugkeren naar de werkelijkheid. De vrienden roepen spontaan “auw” gevolgd door gelach. Steven heeft de moed om te roepen, “werd je soms afgeleid?” Nog luider gelach. “Nee ik werd niet afgeleid, maar Steven heeft z’n schoenen uitgedaan en de geur die dat veroorzaakt, zorgde ervoor dat ik te snel weg wilde en mijn hoofd stootte.” Nog meer gelach.
Terwijl het spel verder ging bleef Steven de benen van Tessa bewerken. Hij is sportief en lenig en ziet kans om een voet zo hoog te krijgen dat hij tussen haar dijen komt. Tessa heef het niet meer van geile ellende. Ze knijpt haar dijen stijf tegen elkaar om te voorkomen dat Steven met zijn voet haar kutje zal raken. Maar ze voelt dat haar kutje nat wordt en haar tepels hard. Haar concentratie op het spel is ver te zoeken, want Steven blijft aandringen. Tessa voelt hoe de kracht in haar dijen afneemt. Het samenknijpen wordt lastig en Steven duwt zijn voet langzaam maar zeker in de richting van haar in middels drijfnatte string.

En plotseling voelt ze zijn voet tegen haar kutje. “Jaahh,” hijgt Tessa. “Ja??’roepende anderen in koor. “Je zult nee bedoelen, want het kopen van de Kalverstraat, gaat jouw budget ver te boven. Een betalen in natura is niet aan de orde.” Bulderend gelach. Tessa bloost en spreid spontaan haar benen om Steven vrij toegang te geven tot haar natte kutje. Het spel gaat door, na de opmerking van Tessa dat betalen in natura voor seksmaniakken is en niet voor simpele spelers.

Steven blijft met zijn voet het natte kutje van Tessa bewerken. Het duurt dan ook niet lang en Tessa komt heftig klaar. Al probeert ze dat niet te laten merken. Ze knijpt haar dijen stijf tegen elkaar, ademt diep en langzaam. Maar ondanks dat alles zit ze onrustig. “Wat ben je onrustig,” zegt Lieke. “Ik ben nog steeds een beetje van slag dat die Kalverstraat aan mijn neus voorbij is gegaa-aa-aann,” zegt Tessa terwijl een orgasmekramp door haar lichaam trekt van haar gezwollen clitje naar haar harde tepels. “Oh, ik dacht dat je toe was aan een grote beurt,” zegt Lieke. “Nee op dat gebied kom in niets te kort.” “Goed om te horen,” zegt Steven, “Maar als dat wel zo is, is één oproep naar Steven-staat-klaar voldoende en ik kom je helpen.” “Kom, kom, beste mensen zullen we ons weer concentreren op Monopolie?! Met Tessa, trouwens met ons, is niets aan de hand. Maar je hebt gelijk ze is wat onrustig,” zegt Dennis. Steven trekt zijn voet terug en voelt dat zijn sok drijfnat is.

“Shit,” zegt Dennis. “Het wordt tijd om Boris even uit te laten.” “Oh leuk,” is de spontane reactie van Lieke, dan loop ik even met je mee.” “Ok, dan kunnen wij de spullen opruimen en nog een paar drankjes klaarzetten kunnen we strak nog even napraten over de hoogtepunten van deze avond,” zegt Steven met een grote glimlach en een knipoog naar Lieke.
Lieke en Dennis gaan weg met de hond. Tessa komt langzaam uit haar stoel en begint op te ruimen. Haar kutje is nat. Ze ziet dat Steven een behoorlijke bobbel in zijn broek heeft. Als ze staat komt hij naar haar toe. “Lekker geil sletje, wat was je kutje lekker nat.” Tessa zucht diep. “Genoot je ervan dat ik je klaar liet komen?” Hij glijdt met zijn hand over haar rug en masseert haar billen. “Nee, Steven niet doen, dat kan niet, ik wil het niet En veronderstel dat Dennis en Lieke snel terug terugkomen. Het uitlaten van Boris kan soms snel gaan.” “Maak je geen zorgen. Lieke weet dat even alleen met jou wil zijn dus ze zal Dennis wel even bezighouden.” “Wat weet Lieke?” hijgt Tessa. “Gewoon heel simpel. Jullie zijn een lekker stel en wij geilen een beetje op jullie. Soms fantaseren we erover hoe het zou zijn om seks met elkaar te hebben. Ik met jou en Lieke met Dennis.” Tessa weet niet hoe ze er mee aan moet wat ze moet zeggen. Ook zij geilde immers af en toe op Steven, maar had hier nooit met Dennis over gesproken. En nu wordt haar dit geile genot zomaar in de schoot geworpen.

Steven glijdt met zijn hand onder haar rok en gaat langs haar dij langzaam omhoog naar haar natte kutje. “Nee, nee, nee, dat kan niet,” kreunt Tessa en knijpt haar dijen zo stijf mogelijk tegen elkaar. Steven kan zijn hand niet meer bewegen en masseert met zijn andere hand voorzichtig haar billen. Hij bukt zich voorover en zet zijn tanden in haar bloesje. Met een stevige ruk vliegen de drukknopen open. Hij drukt zijn lippen op haar borsten. Tessa worstelt nog wat tegen. Met zijn tanden trekt hij de BH verder omlaag zodat haar tepels vrijkomen. “Hm, harde tepels. Heb je er zin in lekker geil sletje? Weet je zeker dat je niet toe bent aan een grote beurt? Wanneer heb je voor het laatst geneukt? Wanneer heb je die lekkere lul van Dennis in jet kutje gevoeld? Zit er nog zaad van Dennis in je kutje? Zal ik het nog wat bij vullen.” Tessa kreunt alleen maar en zegt niets. Ze wilde nee zeggen maar voelt dat haar naar seks verlangende lijf de strijd begint op te geven. Haar kutje vol laten spuiten door Steven. Aan het begin van de avond was het nog een droomwens, een geile fantasie en nu lijkt het zomaar werkelijkheid te kunnen worden. Tessa laat zich gaan. En spontaan spreidt ze haar dijen om Steven toegang te geven naar haar natte kutje.

Tessa en Steven staan met hun onderlichamen tegen elkaar. Tessa voelt de lul van Steven groeien. “Zou hij echt zo groot zijn als waarover ze wel eens droomde en hoopte. Ze overwint haar schroom en laat een hand zakken tot op zijn bobbel. Ze duwt zacht. Steven reageert door zijn onder lichaam tegen haar hand te duwen. “Kom op Tessa je mag hem wel uitpakken. Hij snakt naar zijn vrijheid.” “Maar dat kan toch niet. Dit loopt uit de hand.” Is de laatste tegenstand die Tessa biedt. “Dat is ook de bedoeling. Dit moet een onvergetelijke avond worden.” “Maar als Dennis en Lieke terugkomen met Boris, wat moet we dan zeggen?” hijgde Tessa terwijl ze zacht in de harder wordende lul van Steven kneep.

Steven greep haar string en rukte die met een forse beweging naar beneden. Tessa stapte eruit en schopte hem aan de kant. Steven duwde twee vingers in haar natte kutje. En schoof langzaam in en uit. “Jaahh jaahh, maak me klaarrrrrrrr,” hijgde ze. Tessa kon zich niet meer beheersen en begon de broek van Steven los te maken. Broek en boxershort hingen weldra op zijn enkels. Hij stapte eruit en schopte ze in de richting van het slipje van Tessa. “Wauw, wat een kanjer, wat een neukpaal,” gilde Tessa toen ze de stijve lul van Steven zag. “Jahh Lieke is er ook erg tevreden over, maar vindt dat jij, als haar geilste vriendin, er ook wel eens van mag genieten.” Tessa pakt de lul met twee handen vast en ging langzaam op en neer en ontblootte de paarse eikel. Ze schoof de voorhuid verder naar achteren en kuste de glimmende eikel en ging er met haar tong over. “Jahh dat is lekker,” zuchtte Steven.

Tessa leunde achterover tegen de tafel. Steven stond met zijn stijve paal recht voor haar. Hij tilde haar op en legde haar ruggelings op de tafel. Tessa opende spontaan haar dijen en Steven duwde zijn eikel in haar drijfnatte kutje. Tessa schrok. “Nee nee dat mag niet,” hijgde Tessa. “Misschien mag het niet maar het kan wel,” zei Steven terwijl hij zijn megapaal langzaam bij haar naar binnen duwde. Tessa hapte naar adem. Ze voelde hoe ieder plekje in haar kutje werd geraakt door de machtige lul van Steven. Hij boog zich naar haar toe en begon aan haar tepels te zuigen en zacht te bijten. Scheuten van genot trokken door het geile lijf van Tessa. De tintelingen gingen van haar gezwollen clitje naar haar harde tepels. Steven duwde zijn pik zo diep mogelijk bij haar naar binnen. “Tessa wat heb je een heerlijk strak kutje wat is ie lekker nat. Heerlijk.” “Ik dacht dat Dennis een dikke lul had maar die van jou is toch nog een maatje groter en dikker,” kreunde Tessa. En Steven duwde zijn harde neukpaal weer wat verder naar binnen. Tessa zei niets ze sloeg haar armen om hen heen. “Neuk me, neuk me, neuk me diep met die zalige dikke paal van je. Het is de dikste lul die ik ooit in mijn kutje heb gehad. Voorzichtig ik heb het gevoel dat je mijn baarmoeder raakt.” “Dat is geen probleem. De baarmoeder van Lieke neuk ik ook altijd mee. Het is even wennen, maar je houdt er niets aan over. Hoogstens het verlangen nog een keer geneukt te willen worden.”
“Wie wil nog een keer geneukt worden?” zegt Lieke die plotseling met Dennis in de kamer staat. “Jouw baarmoeder,” zegt Steven. Dennis staat als aan de grond genageld. Ook Tessa kan geen woord uitbrengen.

(wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 15087 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie