BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vissen met Opa, vervolg van Beetje Pervers

Stomende geilpartij op de boerderijIk weet niet of het de bedoeling is om op een andermans verhaal een vervolg te schrijven, mocht het niet mogen dan hoeft het niet geplaatst te worden.

“Kom!” zei Claudia nadat ze uit gepist was, “Laten we naar binnen gaan en wat drinken.” Zo liepen de drie met een voldaan gevoel terug naar de boerderij. Bij de boerderij aangekomen stond Henk klaar met koude biertjes voor de mannen. Anne zat bij ome Kees op schoot en zijn dikke pik zat overduidelijk in het mooi geschoren kutje van het jonge boerinnetje. Claudia ging op de bank tegenover haar dochter zitten en nam een flinke slok van het koude bier. Ook Opa en Jeroen gingen zitten en genoten van het bier en de geile voorstelling die Anne en Ome Kees gaven. Anne zat ruggelings op Ome Kees en iedereen had een geweldige kijk op haar kut waar ze mee op de pik van Ome Kees reed. Boris de hond vond het ook maar wat lekker en stond met een stijve lul het tafereel te bekijken. Zo nu en dan stopte Boris zijn neus tussen de benen van Ome Kees en likte Ome Kees aan zijn ballen en pik. Ook kreeg Anne af en toe een likje langs haar geile kutje en tegen haar rood clitje.

Met een diepe zucht kwam Ome Kees klaar en spoot een flinke lading sperma diep in Anne. Anne kwam bijna op hetzelfde moment ook trillend klaar en hijgde van genot. De toeschouwers zagen het sperma langs de pik van Ome Kees naar buiten sijpelen en Boris was de boel aan het schoonlikken. Anne spreidde haar volslanke benen wijd uiteen en geen plek bleef droog door de heerlijke tong van de hond. “Naar je mand!” zei Henk tegen Boris toen hij vond dat de hond genoeg had gelikt. “Zo, en hoe vinden jullie het hier op de boerderij?” vroeg Claudia aan niemand in het bijzonder. Jeroen was de eerste die reageerde “Vanmorgen had ik alleen nog maar gedroomd van perverse seks en nu ben ik in alles ingewijd. “Daar ben ik blij om, maar er is nog heel veel te beleven hier. Nu even wat anders. Willen jullie blijven eten?” vroeg Claudia. Daar hadden Opa, Ome Kees en Jeroen wel zin in en Claudia liep naar de stal en kwam terug met schone overalls voor iedereen. “We zijn wel altijd gekleed bij het eten.” zei Claudia met een glimlach van oor tot oor.

Iedereen trok een frisgewassen overall aan en zeker de overall van Anne stond haar geweldig. Hij was eigenlijk een maatje te klein en zat als een legging om haar mooi gevormde benen, haar kont werd omspannen door de stugge stof van de overall en kwam zo mogelijk nog mooier uit als zonder. Haar overall stond ook van boven iets open en zo kwamen haar borsten, als de stevige bollen die het waren, prachtig tot zijn recht. De inkijk was een waar lust voor het oog. Daar kwam nog bij dat ze zo vriendelijk en eerlijk de wereld in keek en Jeroen kreeg lentekriebels in zijn buik van de mooie boerendochter. Samen met Claudia liep Anne naar de keuken om het eten voor te bereiden en de mannen bleven achter. Henk vertelde over hun bedrijf dat was gespecialiseerd in het fokken en opleiden van o.a. dierenartsen om te insemineren. Ook in het ‘melken’ van stieren, hengsten, varkens, schapen en geiten werd uitgebreid lesgegeven. Ze hadden er hun handen vol aan maar het was zeer mooi werk.

“Eten!” riep Anne vanuit de keuken. De mannen liepen naar de keuken en daar stond een eenvoudige doch voedzame maaltijd op tafel. Voor iedereen een koel flesje bier met een frisgewassen glas maakte de maaltijd compleet. Het gesprek aan tafel ging over van alles en nog wat maar zeker de liefhebberij voor perverse seks kwam aan bod. Jeroen was verbaasd toen Opa zei “Nou Jeroen, jouw moeder lust er ook wel pap van. Het is dat je vader zo preuts is maar mijn dochter zou de spermadouche hebben uitgevonden als die al niet bestond. Ik heb haar zelfs een keer betrapt terwijl ze vijf jongens om zich heen had staan die zich stonden af te trekken en haar gezicht volspoten.” Jeroen kon het amper geloven en zag in gedachte zijn moeder ondergespoten worden. Opa ging verder “Ze komt geregeld langs om met mij ‘leuke’ dingen te doen en ook toen Oma nog leefde hadden we met ons drie geregeld lekkere seks. Dit weekend hebben we samen bedacht. Dat het zo zou worden kon ik in mijn stoutste dromen niet geloven maar maakt het alleen maar mooier.”

Henk pakte zijn bierglas op en toostte “Daar drinken we op, dat het een geslaagd weekend mag blijven.” Iedereen pakte zijn bierglas op en nam een flinke slok. Na het eten zei Anne dat zij de tafel zou opruimen “Dan kunnen de oudjes even ‘dikbuiken’ in de woonkamer.” Jeroen besloot om haar te blijven helpen en telkens als Anne bukte of zich vooroverboog over de tafel keek hij zijn ogen uit naar het geweldige achterwerk van de steeds knapper wordende boerendochter. Jeroen wist het zeker, de lentekriebels waren vlinders van verliefdheid geworden en ook als hij in haar vrolijke ogen keek wist hij dat hij verkering met haar wou hebben. Anne zag Jeroen telkens naar haar kijken en vond de aandacht meer dan geweldig. Ze had op school altijd de aandacht van alle jongens maar een jongen uit de stad, die zo van perverse seks hield, was toch wel wat anders. Ze bewoog zich zo natuurlijk mogelijk maar zelfs daarmee wist ze dat ze zijn hoofd op hol bracht. De tafel was snel afgeruimd en de vaatwasser ingeruimd.

“Zal ik je Beertje laten zien?” vroeg Anne. “Ja, lijkt me leuk.” zei Jeroen ondanks dat hij geen idee had wie Beertje was. Anne liep de keuken uit en Jeroen liep achter haar aan en keek verlustigd naar haar schuddende billen. Ze liepen naar buiten en dan links af de stallen in. “Kijk hier staat Beertje.” zei Anne en wees op een groot mannetjes varken. “Ik kan zo het hok in en ben er altijd bij als Beertje gemolken wordt. Hij vertrouwt mij en ik hem ook.” Terwijl ze zo sprak stapte ze bij het enorme beest naar binnen. “Jammer dat hij gister nog gemolken is, maar een volgende keer mag je komen kijken.” Anne pakte een spons en maakte die nat onder de kraan “Dit vindt hij altijd lekker.” en ze ging de rug van het varken wassen. Jeroen zag het allemaal aan en kreeg spontaan een stijve lul. Anne met de strak zittende overall en wetende dat ze naakt eronder was, de gedachte aan een varkenspik die hij een volgende keer zou zien en de inkijk die Anne gaf maakte hem geil. Anne stapte het hok uit en kwam op Jeroen afgelopen. Haar ogen waren gericht op zijn kruis en ze ging voor hem staan. Ze maakte een voor een de knoopjes van zijn overall los en pakte daarna zijn harde lul stevig vast.

“We gaan even lekker genieten, kom maar mee.” Ze liep naar de achterkant van de stal, stapte uit haar overall en ging op een baal hooi liggen. Op het moment dat ze haar benen spreidde en aan Jeroen haar kut showde wist hij zeker dat hij haar nooit meer zou willen missen. Haar schaamlippen waren lekker vol en haar binnenste schaamlippen puilden ietsjes uit. De iets geopende en helemaal geschoren flamoes was gewoonweg een uitnodiging om gebruikt te worden. Jeroen ging voor de baal hooi op zijn knieën zitten en zoog zich vast aan haar kut. De smaak van de laatste resten van het sperma van Ome Kees vermengd met haar kutsappen maakte Jeroen gek van geiligheid. Met lange halen likte hij haar hele kut vanaf haar kontgaatje tot haar kittelaar. De kut van Anne werd bij elke haal van zijn tong natter en smaakvoller. Al snel had hij al het oude sperma van Ome Kees opgelikt en de volle smaak van haar kut maakte hem verlangen naar meer. Claudia smaakte en rook wat naar de zee, haar dochter Anne smaakte eerder naar een lekkere volle rode wijn. Jeroen kon het niet laten om ook haar kontje te proeven en stak pardoes zijn tong in haar sterretje. De smaak van haar kontje wond Jeroen mateloos op en het voorvocht druppelde spontaan uit zijn pik. Hij besloot om zijn pik in stelling te brengen en plantte zijn eikel tussen haar schaamlippen.

“Ja, Jeroen neuk me, Oohhhh dit wil ik al de hele dag.” kreunde Anne en bracht haar benen in de lucht. “Ik ga je neuken, jij lekkere geile meid.” antwoorde Jeroen. Jeroen schoof zijn pik in een vloeiende beweging diep in de kut van Anne en hij zoog gelijk op een van haar tepels. Haar borsten lagen perfect omhoog en stonden strak gespannen op haar borstkas. Beide tepelhoven waren perfect rond en haar tepels werden door het gezuig van Jeroen mooi donkerrood en superhard. Anne kon het wel waarderen en zweepte Jeroen op “Kom, stadse jongen, neuk die boerenmeid maar stevig hoor. Ik ben niet van suiker.” Jeroen liet zich helemaal gaan en werd wild van geile lusten. Hij pakte de enkels van Anne stevig beet en spreidde haar benen maximaal. Zijn pik kon hij mooi zien telkens als hij die uit haar glimmend natte kut haalde. Hij neukte niet meer, hij ramde zijn pik met harde lange slagen diep in de gewillige kut van Anne. “Ohhh ja, lekkerrrrr. Jij weet wat neuken is.” bracht Anne hijgend uit, “Ga maar lekker door Jeroen en leef je uit. Neuk die kut maar zoals jij wilt.”

Ondanks dat Jeroen al op volvermogen aan het neuken was deed hij er zo mogelijk nog een schepje bovenop. Hij haalde zijn pik telkens helemaal uit haar kut en ramde die dan weer tussen haar glibberige schaamlippen diep naar binnen. Haar benen lagen zo’n beetje langs haar hoofd en zo was haar kontje een stukje losgekomen van de hooibaal. Bij iedere stoot sloegen zijn ballen tegen haar sterretje en het spattende geluid wond Jeroen alleen maar op. “Ik kommmm. Ohhhh Jaahhhh. Spuit mijn kut vol. Ohh toe alsjebliefffffff. Spuitttttt.” Anne sloeg wild met haar hoofd heen en weer op de hooi baal en Jeroen ramde nog een keer zijn pik diep in het sappigste kutje van de hele wereld. Het orgasme van Jeroen was enorm, het zaad kwam uit zijn tenen en heel zijn lichaam trilde en schokte. Anne pakte hem stevig bij zijn billen en drukte hem zo mogelijk nog dieper in haar kut. Haar nagels klauwde ze in zijn zachte billenvlees en Jeroen duwde van schrik zijn pik nog dieper in haar kut. Met een paar laatste stuiptrekkingen liet Anne pas zijn billen los en ontspande zich helemaal. Ze zuchtte nog een laatste keer en liet zich als een lappenpop ineen zakken.

Jeroen viel voldaan op haar neer en bleef uitgeteld liggen. “Oh jij geile jongen, wat heb ik genoten.” fluisterde Anne in Jeroens oor. “Ik ook.” zei Jeroen met een hijgend stemmetje. Na een klein minuutje was Jeroen weer een beetje bijgekomen en stapte van Anne af. Hij keek met veel genoegen naar zijn zaad wat uit de nog steeds iets geopende kut van Anne stroomde. “Dat moet ik ook eens proeven.” dacht Jeroen en de daad bij de gedachte zakte hij weer op zijn knieën en zoog zich vast aan de kut van Anne. Deze keer proefde hij zijn eigen zaad vermengd met het kutsap van Anne. Jeroen stopte zijn tong diep in haar grotje en likte zo veel mogelijk zaad op. “Geef me eens een lekkere tongzoen.” zei Anne terwijl ze Jeroen met zaadvragende ogen aankeek. Jeroen zoog nog een flinke slok zaad op en boog zich naar Anne en gaf haar een zalige tongzoen. Hun tongen gleden langs elkaar heen en ze lieten het zaad en kutsap door elkaars monden heen glijden. Met een laatste smak slikte Anne het gedeelte van het nectar dat in haar mond zat door. “Dit wil ik wel vaker proeven.” zei Anne en gaf een allerliefste knipoog aan Jeroen. “We moeten weer eens naar binnen gaan.” zei Anne en trok haar overall weer aan. Ook Jeroen stapte in zijn overall en hand in hand liepen ze samen terug naar de woonkamer.

“Ik heb Beertje aan Jeroen laten zien.” zei Anne bij binnenkomst. “We zaten al op jullie te wachten.” zei Henk, “Zullen we nog een biertje in het honk drinken?” Net toen ze aanstalten maakten om naar het honk te lopen kwam de Opa van Anne op bezoek. Hij werd voorgesteld als Piet, was net 60 geworden en ook hij had wel zin in een biertje. Bij binnenkomst in het honk vergaapten de drie mannen zich aan het dranklokaal van Henk en Claudia. Het ‘honk’ was een speciaal gebouwde constructie van aan de buitenkant grote houten platen maar aan de binnenkant leek het meer op een professionele bruin café. De vloer was nog steeds van beton zoals in de stal maar de verdere aankleding was geweldig. Een leuk klein barretje, met een aantal krukken ervoor, sfeerverlichting en een mooie muziekinstallatie. Henk ging achter de bar staan en Piet en Opa gingen naast elkaar zitten met Ome Kees en Claudia daarnaast, Anne had nog een kruk en Jeroen bleef achter Anne staan. De muziek ging aan en Henk had al snel iedereen van een biertje voorzien. Jeroen ging lekker tegen de kont van Anne staan en boog telkens naar voren om zijn glas te pakken en een klein slokje te nemen zodat hij vaker naar voren kon buigen.

Het gesprek begon over Beertje en Piet wist te vertellen dat hij altijd verbaasd was dat Anne dat geile varken zo lekker kon laten spuiten. De stemming was gezet en misschien ten overvloede zei Claudia “Mijn vader is misschien nog wel perverser dan ik.” en barste in lachen uit. “Is het echt zo?” fluisterde Jeroen bij Anne in het oor. Anne zei niets maar stapte van de kruk af en liep op Piet af en gaf hem een fijne tongzoen. Piet beantwoorde die en stak zijn hand gelijk in de overall en greep Anne vol bij haar kut. “Zo, jij hebt net nog geneukt.” zei Piet en stak zijn vingers in zijn mond. Met smaak likte hij zijn vingers af en knikte naar Jeroen. Ome Kees trok als eerste zijn overall uit en nodigde Claudia uit om even lekker te dansen. Claudia trok haar overall uit en stapte met Ome Kees op de kleine dansvloer. Iedereen in het honk trok hierop zijn kleding uit en zo zaten ze al snel allemaal naakt op de barkrukken. Henk stond achter de bar te kijken naar zijn vrouw die aan het schuifelen was met Ome Kees en rukte in een lekker tempo aan zijn lange dunne lul. Al snel had hij een flinke stijve pik staan en showde die onbewust aan de mensen aan de bar. Iedereen zag de druppel voorvocht die uit zijn eikel was opgeweld maar nog niet was uitgesmeerd.

Anne bleef bij Piet staan en Opa was naar Claudia en Ome Kees gelopen. Opa ging achter Claudia staan en zo werd ze gesandwiched door de beide oude geile mannen. Claudia kon het wel waarderen en bewoog haar dikke kont langs de paal van Opa die al snel helemaal stijf stond. Anne was inmiddels de pik van Piet lekker aan het aftrekken en Jeroen stond naar het geile tweetal te kijken. Jeroen was zich lekker aan het aftrekken en keek zijn ogen uit. Jeroen wist niet of Piet ook Bi gevoelens had en twijfelde even of hij Piet zou gaan pijpen. Piet had een lul die ietsjes groter was als de zijne maar zijn eikel was van een zachtroze kleur. Jeroen was benieuwd of het voorvocht van Piet net zo lekker zou smaken als dat van Opa. Anne zag Jeroen kijken naar de pik van haar opa en zei “Lik die lekkere lul maar hoor, hij vindt dat lekker.” Met deze toestemming bracht Jeroen zijn lippen naar de eikel en stak zijn tong uit om de druppel voorvocht die eruit opwelde lekker op te likken. De smaak was heel erg zacht en smaakte naar meer. Piet stond op en deed een stap van de tap af zodat ze wat meer ruimte hadden. Jeroen ging op zijn knieën zitten en begon de pik van Piet lekker af te zuigen. Anne stond tegen haar opa aan en ze was lekker met hem aan het tongen.

Na even lekker met de pik van Piet te hebben gespeeld besloot Jeroen om ook met de tongzoen van Piet en Anne mee te gaan doen en stond op. Nu stonden ze met z’n drieën lekker te tongen en ze staken hun tong bij ieder afwisselend in hun mond. Hun speeksel ging over en weer en Jeroen had zijn hand op de kut van Anne gelegd en was haar lekker aan het vingeren. Hij had net twee vingers in haar kut zitten of de hand van Piet kwam erbij en zo gingen ze samen die lekkere kut vingeren. Anne begon te hijgen en zei “Ohhh jullie lekkere geile beesten, jong en oud. Leef je maar uit.” Dat lieten de twee zich maar eenmaal zeggen en ze schoven beide twee vingers diep in haar kut. De kut van Anne begon al behoorlijk vochtig te worden en beide mannen snoven de zalige kutlucht op. Jeroen keek verbaasd toe op het moment dat Piet zijn kunstgebit uitdeed en op de bar neerlegde. Piet ging vlak voor Jeroen op zijn knieën zitten en pakte de balzak van Jeroen in een stevige greep. Jeroen schrok hier behoorlijk van en de krachtige kneep in zijn ballen was het maximale gevoel wat je kon verdragen zonder dat het echt zeer deed.

Jeroen stond wel meteen te trillen op zijn benen van genot. “Je hebt een streepje voor Jeroen, Piet heeft zijn kunstgebit uitgedaan. Ga maar genieten, ik kijk wel.” fluisterde Anne bij Jeroen in zijn oor. Jeroen wist niet wat hij daarvan moest denken en liet alles maar gestaag over zich heen komen. Piet had zijn stevige hand strak om de balzak van Jeroen geknepen en trok zijn balzak naar beneden. Zijn pik ging hierdoor in plaats van omhoog naar recht vooruit staan en zijn eikel werd als vanzelf ontbloot. Jeroen had dit wel eens op zijn kamertje gedaan maar nog nooit met zoveel kracht. Zijn pik stond strak vooruit gericht en Jeroen keek verbaasd naar de druppels voorvocht die uit zijn eikel begonnen te druppelden. Piet bracht zijn hoofd naar zijn lul, tuitte zijn lippen en zei “Vooruit Jeroentje, neuk mijn mond maar eens!” Jeroen bracht zijn eikel tegen de lippen van Piet aan en zag Henk vanachter de bar naar hem toelopen “Jaahhhh, neuk hem maar.”

Henk en Anne deden een stapje terug en keken aandachtig naar de pik van Jeroen. Henk ging lekker aan zijn pik trekken en Anne begon zich te vingeren terwijl ze naar Jeroen keken die zijn stijve lul naar de mond van Piet bracht. Jeroen drukte zijn eikel door de lippen van Piet heen en kwam tegen de tandeloze kaken van Piet aan. Piet had zijn kaken slechts een centimeter van elkaar dus Jeroen moest best wel kracht zetten om zijn eikel door de weerstand heen te drukken. Jeroen begon te trillen van genot, het leek wel of hij een meisje aan het ontmaagden was, Met veel kracht kon hij zijn eikel door de opening tussen de tandeloze kaken krijgen en zo schoof hij zijn lul langzaam de keel van Piet in. De lippen van Piet kwamen tegen zijn buik aan en Piet trok langzaam zijn hoofd terug. Zijn eikel was net verlost uit de krachtige bijt van de kaken en Jeroen voelde een golf voorvocht uit zijn pisbuis stromen. Piet zoog even aan zijn eikel en liet de glimmende eikel aan de twee toeschouwers zien.

Piet bracht zijn lippen weer tegen zijn eikel en Jeroen stootte naar voren en weer moest hij de mond van Piet ‘ontmaagden’ Het gevoel op zijn eikel was fenomenaal en na dit een aantal keren te hebben gedaan hielp Piet hem door zijn kaken zover uiteen te doen dat hij zijn lul iets makkelijker heen en weer kon schuiven. Zo stond Jeroen de tandeloze Piet lekker te neuken en hij begon het bij elke stoot lekkerder te vinden. Henk had een potje vaseline ofzo van achter de bar gepakt en stond daarmee zijn lange dunne lul in te smeren, het rook een beetje naar de crème die Claudia bij de hengst gebruikt had. Henk ging achter Jeroen staan en smeerde ook een beetje crème op zijn sterretje. Jeroen wist dat hij ontmaagd zou gaan worden en werd maximaal geil bij die gedachte. Hij hield even stil met neuken en bracht zijn kontje iets naar achter. “Je wilt hem hebben, of niet?” vroeg Henk. “Ohhhh toe maar, neuk mijn kontje.” bracht Jeroen met een genotvolle stem uit. Anne stond zich met drie vingers in haar kut te verwennen en Jeroen rook haar zalig geurende kut. Henk plaatste zijn eikel tegen zijn sterretje en drukte zijn eikel naar binnen. Piet liet zijn balzak eindelijk los maar om het genot te verhogen ging hij zijn lul langzaam aftrekken.

Henk bewoog zijn eikel in een gematigd tempo in en uit zijn sterretje en Jeroen was na een paar van die geilmakende stootjes al helemaal gewend aan de lul van Henk en zei “Ik kan hem hebben Henk.” Henk schoof hierop de helft van zijn lange lul naar binnen en Jeroen moest even ademhalen van genot. Anne kwam naast Jeroen staan en gaf hem een zalige tongzoen. Piet zoog weer op zijn lul en Henk haalde zijn lul naar buiten. De volgende stoot ging iets sneller en deze keer kwam de lul van Henk voor driekwart naar binnen. Jeroen wist niet meer hoe hij het had, zo lekker vind hij alles, Anne haar lekkere tongzoen, de lippen van Piet of de lul van Henk, alle drie verschafte hem een gelukzalig gevoel. Henk haalde zijn lul naar buiten en Jeroen wist dat bij de volgende stoot hij hem er helemaal in zou rammen. Henk deed het echter lekker langzaam en zo kon Jeroen wennen aan de hele lengte van Henk zijn lange lul. Jeroen keek even naar zijn Opa om te kijken of hij zag wat er met hem gebeurde maar zag Opa op zijn rug op de grond liggen en Claudia had haar dikke sappige kut over zijn grote dikke lul geschoven.

Ome Kees had zijn lul in haar kontgat gestoken en schoof in een lekker tempo in haar kont heen en weer. Zo waren die drie lekker bezig. Henk begon zijn kontje langzaam te neuken en Piet had zijn kaken een klein beetje geopend zodat zijn eikel bij elke stoot van Henk langs zijn kaken ging. Jeroen was snel gewend aan de lekkere lul in zijn kontje en wist zeker dat hij nog vaak in zijn kontje geneukt zou willen worden. Piet liet zijn pik met rust en zei tegen Anne “Ik laat zijn pik aan jou over en ga even naar je moeder.” Anne ging gebukt voor Jeroen staan en bracht haar kontje naar achter. Langzaam kwam Jeroen zijn eikel tegen haar sterretje en met de volgende stoot van Henk ging zijn eikel haar kontje in. “Nu moet jij neuken Jeroen.” zei ze terwijl ze achteromkeek. Henk hield zijn lul stil en Jeroen wist even niet wat te doen maar Henk pakte hem bij zijn heupen beet en duwde hem dieper bij Anne naar binnen. Zat zijn lul net nog in de mond van Piet, nu had hij hem in de kont van zijn mogelijke liefje zitten. Jeroen snapte wat er werd bedoeld en ging zijn heupen heen en weer bewegen, naar voren schoof zijn lul in de kont van Anne en naar achter schoof hij de pik van Henk in zijn eigen kont.

Al snel had hij een lekker ritme te pakken en als eerste begon Henk te hijgen en niet veel later spoot hij zijn kont vol met zijn mannenpap. Hij was zelf nog niet klaargekomen dus neukte hij gestaag verder in de kont van Anne. Jeroen voelde de vingers van Anne die ze zelf diep in haar kut had gestoken langs zijn lul bewegen en ook Anne begon te trillen op haar benen. Dit werd Jeroen te veel en hij spoot met kracht de laatste druppels zaad uit zijn ballen. Anne kwam hierop ook klaar en zakte op haar knieën. Jeroen keek zo tegen haar achterwerk aan. Hij voelde het zaad van Henk uit zijn kontje lopen, zag zijn eigen zaad uit het kontje van Anne lopen en zag haar kutsappen uit haar wijd openstaande kut druppelen. “Geiler kan het niet worden.” dacht hij bij zichzelf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 10130 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vissen met Opa, vervolg van Beetje Pervers”

Plaats een reactie