BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 12

Geile lingerie in de seksshop passenHet was rond half negen toen JJ wakker werd. Ze keek me aan met slaperige ogen en zei: wat een fijne manier van wakker worden. Moeder werd ook wakker en trok Lila dichter tegen haar aan. Ze zei: dit is de beste manier om krampen tegen te gaan. Ik zei: laten we eerst gaan ontbijten en daarna gaan we naar de stad om nieuwe kleding voor je te kopen. Moeder zei: ik voel er weinig voor om in mijn staat naar de stad te gaan. Toen moeder opstond en Lila naast haar stond keek ik eens goed en zag dat de vrouwen hetzelfde postuur hadden. Net zo groot, zelfde maat tieten en ongeveer dezelfde heupmaat. Ik vroeg aan mijn moeder welke maat kleding ze had en ze zei: maat 40. Ik keek Lila aan en zei: en jij? Ze antwoordde dezelfde maat. Ik keek JJ aan en zei: vind je het erg als ik Lila meeneem en jij vandaag bij moeder blijft? JJ keek me aan en zei: nee hoor, ik vertrouw je en Lila dat jullie mooie kleding uitkiezen voor je moeder.

JJ pakte haar tas en gaf Lila haar creditcard en pin nummer en zei: hier, kies maar uit wat je denkt dat haar goed zal staan. Ik zei: voor we dat doen, eerst ontbijt. JJ liep de keuken in, bakte eieren met spek en deed die op mijn brood, daarna deed ze iets gelijkwaardigs voor Lila. Ze gaf ons beide een glas sap en gaf mij een geel pilletje. Ze zei: voor het geval dat je dit nodig zou hebben. Ze ging naast moeder zitten en vroeg: wat wil jij eten en kreeg als antwoord: nog niets, ik wil terug in bed. JJ zei: ok dan laat ik die twee gaan en kom dan bij je liggen. Dan kunnen we lekker verder roddelen over je zoon. Ik keek haar aan en ze zei: nu weet ik pas wat jij in je jeugd allemaal gedaan hebt. Ze keek lachend naar mijn moeder en zei: ik zal je ook over mijn jeugd vertellen. Maar dat blijft tussen ons. Lila en ik vetrokken in de auto van Chi naar Eindhoven. Ik zei: ik wil eerst naar de Willemstraat, daar zit de Loveshop. Ik wil een paar setjes sexy ondergoed halen voor mijn moeder en een speeltje voor de moeder van JJ.

We parkeerden op de Heilige Geest straat en liepen terug naar de Willemstraat. We gingen de winkel in die net geopend was. Er stonden twee vrouwen achter de toonbank, beide ongeveer 40 jaar oud. Ik vertelde wat ik wilde. Ik zei: ik moet 2 setjes ondergoed hebben met open kruis, twee halve bh’s waar de tepels goed zichtbaar blijven, twee jarretel gordels en 4 paar hold up kousen. Van elk setje wil ik een in wit en een in zwart. De kousen 2 paar wit en 2 paar zwart. Het mag met motief, maar mag er niet sletterig uitzien. De vrouw keek me aan en zei: mijn naam is Angela en dit is Jorien, wie wil je dat je helpt? Ik keek Angela aan en zei: jij mag ons vandaag helpen. Ze vroeg weet je de maten? Ik zei: dezelfde die deze vrouw heeft. Ze is ongeveer gelijk aan mijn moeder. Het is een cadeau voor mijn moeder.

Angela zei: kom maar mee naar een paskamer, maar voor we je laten passen vragen we wel een aanbetaling van 50 euro. Als je besluit niets te kopen gebruiken wij dat om de kleding te laten reinigen. Als je de kleding wel koopt, dan trekken we dat af van het totaalbedrag. Ik gaf haar mijn bankpas en pinde de vijftig euro. Ze nam ons mee naar een paskamer met een hele dikke deur. Ze zei: deze ruimte is geluidsdicht, we krijgen ook wel eens klanten die speeltjes willen testen. Ze keek Lila aan en zei: trek je kleren maar uit zodat ik alles kan meten. Lila trok haar kleding uit en stond in bh en slip. Angela zei: ook die uit, anders kan ik niet goed meten. Lila trok de laatste kleding uit en Angela pakte een meetlint. Ze spande het om de tieten van Lila en terwijl ze dit deed kneep ze zacht in de tepels. Ze zei: ik wil even zien hoe ver ze uit zullen steken. Hierna nam ze de heupmaat van Lila en liet haar hand afdwalen naar de kut van Lila. Ze zei: je hebt een zachte huid en streelde het kutje van Lila. Ze zei: wacht maar even, dan ga ik wat spullen halen. Je hebt dezelfde maten als mij, dus heb ik het snel gevonden.

Inderdaad vijf minuten later kwam ze terug met de kleding en zei: hier, pas maar aan. Ik zei: ik wil eigenlijk dat jij het past en wij samen kijken of het bevalt. Angela zei: wij doen dit normaal gesproken niet, maar voor deze ene keer en omdat het om veel gaat zal ik het doen. Ze trok haar bloes en bh uit en trok haar rok en slipje uit. Ze stond naakt voor ons en Lila zei: laat mij je helpen met aankleden. Ze pakte de bh met halve cup en deed die bij Angela aan. Ze plaatste haar tieten zo dat de tepels mooi boven de rand uitstaken en streelde ze zacht tot deze snoeihard naar voren staken. Ze deed het jarretelgordeltje aan en trok het eerste slipje aan. Het was een gesloten open kruis slipje dat de schaamlippen niet liet zien, maar wel open was zodat je erbij kon. Ik keek ernaar en vroeg hoe dat werkte. Ze kwam voor mij staan en pakte mijn handen zei: hier is de opening. Ik voelde, maar vond het niet goed genoeg. Ik zei: dat is te klein, zo wordt mijn pik schraal van de stof. Lila deed het slipje uit en pakte een vol open kruisloos slipje en trok dat bij Angela aan. Ze kwam weer voor me staan en zei: is dit beter?

Ik keek haar aan en zei: mag ik even? Ze knikte en ik voelde in het open kruis. Angela’s kut was drijfnat. Lila ging achter Angela staan en streelde haar tepels en fluisterde in haar oor: hij heeft een grote dikke pik en kan een vrouw urenlang daarmee bezighouden. Angela vroeg: hoe weet jij dat? Lila antwoordde: omdat hij mij er gisteren drie keer mee geneukt heeft. Ik heb hem gevraagd me zwanger te neuken en hij heeft ingestemd. Angela keek naar mij en vroeg: is dat echt zo en ze voelde in mijn kruis. Lila zei: als je het aan hem vraagt zal hij zijn pik aan je laten zien en mag je er vast wel mee spelen. Angela keek me vragend aan en zei: mag dat? Ik trok mijn schoenen en sokken uit en mijn broek en boxer volgde. Ik zag de ogen van Angela groter worden en ze pakte mijn pik vast. Ze zei: je bent beslist niet een van de kleinste die ik ooit in mijn hand heb gehad, sterker nog, je hebt volgens mij de grootste pik die ik ooit heb gehad.

Ze streelde mijn pik en zak en ik was Angela inmiddels aan het vingeren. Ze vroeg: is dit slipje wat je zoekt? Ik zei: ja, dit had ik in gedachten. Ze trok het uit en zei: we moeten het wel schoon houden. Ze legde het slipje in de vrije stoel en kwam terug naar mij. Ze keek me aan en vroeg: mag ik even op je schoot komen zitten? Ik zei: wil je dat dan? Ze knikte en ik zei: ga dan maar je gang. Ze ging boven mijn schoot hangen, pakte mijn pik en dirigeerde die tussen haar schaamlippen en liet zich zakken. Et een enorme kreun ging ze helemaal over mijn pik heen. Ze keek me aan en zei: beslist het lekkerste ooit. Ik tilde haar van me af en zei: jij mag straks, eerst wil ik nog een paar speeltjes zien. Angela trok haar rok aan en haar bloes en liep de winkel in en kwam terug met een mandje vol speeltjes. Ze zei: dit zijn demo speeltjes. Na gebruik worden ze elke keer gereinigd met alcohol. Ze zei: het meest populaire op dit moment is deze. Ze pakte een bol met zachte stekels erop. Ze liet hem van dichtbij zien en zei: elke van deze stekels heeft een stroom geleidend puntje. Binnenin zit een bal die ronddraait en zodra deze contact maakt met een van deze stekels geeft hij stroom af aan de stekel die dat doorgeeft aan de wand van de kut. Ze zei in dit deel zitten de oplaadbare batterijen en dit deel, ze wees naar een halfronde bol zit tegen de clit van de vrouw. Zodra de vrouw klaarkomt en deze halve bol vult met haar sappen krijgt ze schokjes tegen haar clit. Haar orgasme kan tot twintig minuten duren. Ik zei: dit wil ik zien.

Angela ging verder en zei: met je telefoon kan je de intensiteit regelen. Ik vroeg hoe haar ervaring ermee was en ze zei: ik heb nog niet het genoegen gehad. Ik liep naar haar toe en deed haar bloes uit en haar rok uit. Ik legde die samen met de spullen voor mijn moeder aan de kant op een kastje. Ik zei: ga daar in de stoel zitten en geef mij je telefoon met de app en steek dat ding in je. Ze ging zitten en spreidde haar benen en begon het gevaarte in haar te drukken. Toen het eenmaal op de juiste plaats zat, kon je haar schaamlippen niet meer zien, die zaten achter de halve bol. Ik klikte op de app en zette het apparaat aan op de laagste stand en kon hoed zien aan de buikspieren van de vrouw hoe bij elke stroomstoot haar spieren aantrokken. Angela beet op haar lip voor de eerste kreun kwam. Lila was op mijn schoot komen zitten met haar gezicht van me af. Ze had zichzelf op mijn pik gezet en wipte tot ze mijn pik helemaal in haar had. Mijn eikel zat diep in haar baarmoeder. Nu begon ook zij met haar buik en kut spieren te werken. Ik zette het apparaat in een hogere stand en Angela begon met haar onderlichaam te stoten en te draaien en toen ik het apparaat op de hoogste stand zette, kwam ze schreeuwend klaar. OOOOOHHHH GOD WAT LEKKER, JAAAAHHHH ze kwam heftig klaar en door het vocht in de halve bal werd ook de stroom op haar clit aangezet.

Ze bleef komen, 5 minuten, 10 minuten en toen ik na een kwartier mijn zaad in Lila spoot zette ik het apparaat uit. Ik tilde Lila van me af en trok het apparaat uit de kut van Angela en verving het met mijn pik. Ik neukte haar hard en ze kwam weer klaar. Lila was achter de stoel over haar gaan hangen en nam haar tepels een voor een in haar mond en zoog erop. Ik neukte Angela nog bijna een kwartier waarbij ze nogmaals klaarkwam en spoot toen haar kut vol. Ze zei: ik voel je in me spuiten. Acht stralen gingen diep in de kut van Angela. Toen ik mijn pik uit haar trok liep het zaad naar buiten. Ik zei: trek je rok en bloes aan dan gaan we naar de kassa. Ze zei: en mijn slipje? Ik zei: dat mag je straks aandoen, ik wil dat je collega het zaad uit je kut ziet lopen. Ze deed als gezegd en nam de kleding mee naar de toonbank. Jorien zag haar ongemakkelijk lopen en zag het zaad langs haar benen naar beneden lopen. Ze vroeg: en hebben jullie alles kunnen vinden? Ik zei Ja hoor. Angela vroeg aan Jorien om een verpakt apparaat te pakken dat we zojuist uitgeprobeerd hadden. Jorien liep de winkel in en Angela zei: ze keek naar mijn benen waar het zaad overheen loopt. Jorien kwam terug en legde het apparaat op de toonbank en ging met haar hand onder de rok van Angela. Ze zei: had de baas niet gezegd geen contact met de klanten? Angela keek haar aan en zei: hiervoor mag hij mij ontslaan, het was de moeite waard.

Alles werd in een tas gedaan en ik pinde nog bijna 300 euro bij en vroeg of we de tas mochten laten staan en die later komen ophalen. Jorien zei: ik zet hem wel aan de kant, kom straks maar terug en breng je kassabon mee. We vertrokken en gingen de stad in waar we een aantal tassen vol met kleding kochten die allemaal door JJ betaald werden. We gingen nog wat eten voor we teruggingen naar de Loveshop. Tijdens het eten zei Lila: ik heb nog nooit iemand zo heftig zien klaarkomen. Mag ik dat ding straks ook eens proberen? Ik zei: dat mag, maar dan doe je het waar iedereen bij is. Ze keek me geil aan en zei: deal. Na het eten liepen we terug naar de Willemstraat en gingen de Loveshop weer in. Angela en Jorien stonden weer achter de toonbank en Jorien zei: als je mij ook een keer met je laat spelen heb ik voor jouw vriendin een extra speeltje. Ik zei: dit is niet mijn vriendin. Jorien zei: ok dan geef ik je er twee. Ze nam ons mee naar de “paskamer” en zei dat ik me moest uitkleden, alleen ik, Lila mocht enkel passief meedoen. Toen ik mijn kleren uit had zei Jorien: Angela had gelijk, Jezus wat een pik.

Ze ging voor me staan en ontdeed zich van de meeste kleding. Ze had eenzelfde setje aan als wat ik voor mijn moeder gekocht had, inclusief een paar hoerige kousen. Ze zei: mama komt jou even verwennen. Ze drukte me op de stoel en ging op haar knieen voor me zitten. Ze zei: mama gaat jou leren hoe je echt gepijpt moet worden. Ze begon zacht aan mijn pik te likken en met mijn ballen te spelen. Intussen ging de deur van de ruimte open en kwam Angela binnen ze liep naar Lila en zei: doe je bloes en bh uit, en doe je slipje ook maar uit. Je mag je rokje aanhouden, maar stroop het wel omhoog om je middel. Jorien vroeg: is de winkel dicht? Angela zei: ik heb de baas gebeld en gezegd dat we vandaag vroeg moesten sluiten omdat ik naar huis moest en de winkel altijd twee verkoopsters moet hebben. Ik heb gezegd dat jij ook naar huis was. Angela keek naar Lila die haar rokje ook uitgedaan had en zei: ik zag je vanmorgen jaloers naar me kijken. Wel, dat ga ik nu goedmaken voor je.

Ze bracht hetzelfde apparaat van die morgen en zei: spreid je benen maar. Angela voelde tussen de benen van Lila of ze nat genoeg was. De kut van Lila droop. Ze drukte het apparaat in de kut van Lila zo dat de halve cup over haar schaamlippen zat en pakte haar telefoon. Ze zette het apparaat aan op de laagste stand en je kon direct de buikspieren van Lila zien aantrekken en loslaten. Lila kreunde vanaf de eerste minuut en Angela hield haar goed in de gaten. Ze voerde de intensiteit op en wachtte tot Lila bijna klaarkwam en zette het apparaat uit. Lila keek haar aan en zei: wat doe je. Angela zei: jij komt voorlopig nog niet klaar. Ze ging op haar knieen voor Lila zitten en streelde de tepels van Lila. Bij mij was het zo ver dat Jorien mijn eikel af en toe in haar mond pakte. Ik speelde met de tepels van Jorien. Ze keek me aan en zei: wil je dat ik mijn bh uit doe? Ik knikte ja en Jorien maakte de bh los. Ze had enorme tieten die direct een beetje zakten. Ik tilde ze een voor een op. Ze zei: ze zijn zo groot omdat mijn baby er nog steeds van drinkt. Ze tilde zelf een van haar tieten omhoog en zei: proef maar. Ik nam haar tepel in mijn mond en zoog er hard aan. De melk begon te vloeien. Ze keek me aan en zei: niet zo gulzig, neem je tijd. Dat vind ik ook lekkerder.

Terwijl ik aan haar tiet zoog streelde ze mijn haren en zei: goed zo jongen, laat mama maar eens genieten. Ze hield mijn pik in haar handen en speelde zacht met mijn ballen. Na tien minuten was haar melk op in de ene tiet. Ze zei: nu ben ik weer aan de beurt en ze nam mijn pik diep in haar mond. Voor ze dit deed zei ze: nu wil mama wat van je mannenpap drinken. Ze zoog en mijn pik ging steeds dieper in haar mond. Toen die haar huig raakte begon ze te slikken en mijn pik ging nog dieper. De slikbeweging was net alsof ik in haar mond afgetrokken werd en na een kleine tien minuten spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Toen ik uitgespoten was liet ze mijn pik uit haar mond komen en gaf ze een lange boer. Ze zei: dat was lekker. Ik keek naar Lila en zag dat die weer op het punt van klaarkomen was en wederom werd het apparaat uitgezet. Dit was de vierde keer dat Angela dit deed. Lila smeekte: laat me nu eens klaarkomen. Angela zei: jouw tijd komt nog wel. Nu nog niet.

Jorien bracht mijn hoofd naar haar andere tiet en zei: kom jongen, tijd voor je drinken. Ik nam haar tepel in mijn mond en dronk ook deze tiet leeg. Jorien keek Angela aan en zei: ik ga me nu door hem laten neuken en ik wil dat jij die meid laat klaarkomen tot deze jongen mijn kut vult met zijn zaad. Angela zei: ja baas en zette het apparaat nu op willekeurig. Het ene moment zacht, dan hard enzovoort. Jorien liet zich over mijn pik zakken en zei: ik hoop dat je nog wat zaad over hebt. Ik zei: maak je niet druk. Ze begon op en neer te wippen op mijn pik en ik hoorde hoe Lila begon klaar te komen. OOOOHHHHH JAAAAAAHHHHHH GA DOOR GA DOOR. Toen het vocht uit haar kut de cup gevuld had begonnen de stroomstootjes tegen haar clit te gaan en werd haar orgasme alleen maar erger. Jorien begon harder te wippen. Ik tilde Jorien van mij af en zei dat ze op handen en knieen moest gaan zitten waarna ik haar op die manier vijf minuten neukte. Hierna moest ze op haar rug gaan liggen. Ik legde een van de kussens van de bank onder haar kont, tilde haar benen over mijn schouders en stak mijn pik diep in haar.

Ik voelde haar baarmoederkanaal en begon ertegenaan te stoten, maar mijn pik was niet lang genoeg om in haar baarmoeder te komen. Door het stoten opende zich het kanaal een stukje en toen ik uiteindelijk klaarkwam spoot een deel van mijn zaad erdoor haar baarmoeder in. Ik trok mijn pik uit haar en zei dat ze moest blijven liggen. Ze bleef liggen terwijl ik naast haar zat en met haar tieten speelde. Ik keek naar Lila die nu smeekte om het apparaat uit te zetten maar Angela zei: nog niet. Je bent pas 18 minuten aan het klaarkomen, ik wil kijken of ik dat een half uur kan maken. Het hele onderlichaam van Lila kronkelde in de stoel en maakte stotende bewegingen. Na 26 minuten verloor Lila de controle over haar blaas en begon haar pis in de cup te lopen. Angela zette nu de intensiteit op maximaal en liet Lila nog vier extra minuten klaarkomen waarna ze het apparaat uit zette. Lila zat met tranen in haar ogen te kijken naar haar kut. Ze zei: dat is eenmaal, nooit meer. Totaal uitgeput zat ze na te hijgen van deze ervaring. Angela vroeg aan Jorien of ze ook genoeg had gehad en Jorien zei: van die pik kan ik nooit genoeg krijgen.

Ik keek haar aan en vroeg: en je man dan? Ze zei: ik woon al jaren samen met Angela, het kind dat we hebben komt van een spermadonor en onze oppas kijkt er op dit moment naar. Jorien ging verder en zei: nadat ik vanmorgen het zaad uit de kut van Angela zag lopen voelde ik me jaloers, daarom deze actie. Ik liep naar Lila en kuste haar kutje. Ze keek me aan en zei: niet meer dan dat. Mijn kut is voorlopig dicht. Gesloten voor renovatie. Ik denk dat zelfs Chi niet bestand is tegen dit apparaat. Ik zei: voor Chi het krijgt ga ik het eerst eens uitgebreid testen op moeder, Loes, Liesje en JJ. Lila zei: ik heb nu al medelijden. Iedereen trok hun kleding weer aan en Jorien gaf ons nog twee kleine apparaatjes. Ze zei: dit zijn pinguïns, een vrouw weet deze zeker te waarderen. De instructies zitten in de doos. Oh en het andere apparaat, die is opgeladen en kan je nog minimaal een uur gebruiken voor je het weer moet opladen. Ze deed alles in een tas en gaf die aan ons. We hadden nu 8 tassen vol spullen. We namen afscheid en Jorien zei: zoon, als je weer in Eindhoven bent, mag je rustig melk komen drinken bij ons. Ik zei: daar houd ik je aan.

We vertrokken en liepen naar de auto en gingen terug naar Waalre. Onderweg zei Lila: dit was te veel van het goede. Na een kwartier klaarkomen had ik genoeg, maar Angela ging door tot ik gebroken was. Ik heb nog nooit de controle over mijn blaas verloren. Ik schaam me zo. Ik zei: zie het als een nieuwe ervaring. Eenmaal thuis zette ik 7 tassen in de woonkamer en liet ik er twee in de gang staan. Moeder keek vol verbazing en vroeg wat is dit allemaal? JJ zei: dit is je nieuwe kledingkast vulling. Ik zei tegen moeder: mam, nu wil ik dat je al je kleding uitdoet behalve je slipje en je rok. Je t-shirt, je bh mogen uit. Ze vroeg: hier? Waar iedereen bij is? Ik zei: precies, dan kunnen we het allemaal beoordelen. Moeder deed als gevraagd en ik pakte haar bh en liep er mee de keuken in. Ik gooide de bh in de vuilnisbak. Ze keek me kwaad aan en zei: weet je hoeveel dat kost? Ik zei: en weet jij hoe lang je al klaagt over die bh met dat rot ijzeren draadje erin? Ik pakte uit een tas een bh-hemd en gaf dat aan haar. Hier, doe dit maar eens aan. Ze keek me argwanend aan, maar deed het hemd aan. Ik zei: nu instoppen in je rok en dan vijf keer op en neer springen. Weer keek ze vreemd maar deed het toch. Hierna zei ik: nu met je rechterhand je linkervoet aanraken en andersom. Ze deed dit en ik vroeg: en gingen je tieten alle kanten op? Ze keek me aan en zei: nee dit geeft goede support. Ik zei: dus vanaf vandaag geen bh meer. Ik heb hier drie van deze hemden en er worden er nog vijf nagestuurd. Je hebt elke mogelijke kleurcombinatie. Ik zei: nu voor we verder gaan moet je je rok en je slip uitdoen.

Moeder deed dit en ik graaide in een andere tas en bracht 4 vijf pak slipjes uit de tas. Van stringslipjes tot boxers. Zo, nu kan je die grootmoeder onderbroeken van je ook de vuilnisbak in doen. Ze keek me aan en ik opende een pak met stringslipjes en gaf het aan haar. Hier, aandoen zei ik en tegen JJ zei ik: ga jij boven de passpiegel eens even halen. Twee minuten later stond de passpiegel er en liet ik mijn moeder zien hoe ze er uitzag in slipje en hemdje. Ze zei: wat mooi. Ik opende een andere tas en viste er een vijftal rokken uit. Verschillende kleuren en verschillende lengtes. Ik zei: kies er maar een en denk dat je jezelf voor werk aan het kleden bent. Ze koos een grijze rok die tot 10 centimeter boven de knie rijkte. Ik zei tegen Lila: kies jij er nu eens een bloes bij. Lila greep in een tas en legde 8 verschillende bloezen op de bank. Lila dacht even na en pakte toen een rode bloes en hielp moeder om die aan te doen. Moeder knoopte de bloes dicht en Lila deed de bovenste vier knoopjes weer los. Moeder zei: zo kan ik toch niet op het werk verschijnen? Lila zei: ik ben nog niet klaar en viste een half dozijn sjaaltjes uit de tas. Ze vond er een dat goed bij de bloes paste en deed dat om bij mijn moeder. Hierna greep ze een bijpassend jasje uit nog een tas en hielp mijn moeder erin. ze zei: zeg nu nog eens dat je zo niet op het werk kan verschijnen.

Mijn moeder draaide zich om naar de passpiegel en verschoot zo dat ze tranen in haar ogen kreeg. Mijn god zei ze, ben ik dat echt? Wat een verschil met wat ik normaal draag. Ik lijk wel 15 jaar jonger. Ik zei: zo zie je er inderdaad uit. Lila nam haar bij de hand en we stalden alle kleding uit en lieten combinaties zien waar moeder zelf nooit op gekomen zou zijn. Ze keek ons aan en vroeg: waar heb ik dit aan te danken? Ik wees naar JJ en zei: omdat jij zo goed voor me zorgt. Moeder liep naar JJ en gaf haar een kus op haar wang. Ik keek haar aan en zei: dit kan toch wel beter? Ze kuste JJ op de lippen en ging met haar tong de mond van JJ in. Ze kusten een dikke minuut voor JJ de zoen verbrak. JJ zei: en die twee tassen in de gang? Ik zei: daarvoor moet moeder zich weer helemaal uitkleden. Ik liep naar boven en pakte het slaapmasker van moeder, wat ze overigens de laatste twee weken niet meer gedragen had. Beneden aangekomen stond moeder naakt in de kamer en deed ik haar het masker voor. Ik zei: je mag niet kijken voor we klaar zijn. Ik duwde haar op een stoel en opende de eerste tas.

Ik pakte de zwarte kousen en zei: jullie moeten nu wel meehelpen. Een voor een werden de zijden kousen aangedaan waarna ik moeder vertelde dat ze op moest staan. Het jarretelgordeltje werd aangedaan en de kousen eraan vastgemaakt. Hierna volgde het slipje. We trokken dat over de gordel en ik zorgde ervoor dat het zo zat dat haar schaamlippen duidelijk zichtbaar waren in het open kruis. Hierna volgde de bh. We deden die aan en omdat het een push-up bh was moesten we haar tieten goed leggen zodat haartepels goed buiten de bh staken. Ik pakte het spandex shirt wat ik gekocht had. Het was er een met lange mouwen en een diep decolleté. Het shirt spande zich om haar lichaam en zat als een tweede huid. Ik deed haar tenslotte nog een rok aan met een diepe zij split die tot net onder de bovenkant van haar kousen liep. Ook deze rok zat als gegoten. Ik pakte een van de jasjes die in de andere tassen zaten en deed dit bij haar aan en liet het open hangen.

Ik ging achter haar staan en streelde haar tepels over het shirt tot deze hard naar voren staken. Ik draaide mijn moeder naar de meiden en kreeg van alle drie geweldige complimenten. Moeder vroeg: wat is dit? Ik draaide haar naar de passpiegel en deed haar slaapmasker af. Moeder stond stomverbaasd te kijken. Ze zei: wat is dit? Ik zei: dit is de kleding waarmee jij voortaan met mij uitgaat, eten of bioscoop. Als wij samen uitgaan is dit je tenue. Ze deed haar jasje wat open en zag haar tepels prominent in het spandex shirt steken. Ze zei: dit is niet hoe ik ben. Ik zei: nee, maar het is hoe ik je wil zien als je aan mijn arm hangt. Ze zei: maar, maar, maar mijn tepels zijn zo zichtbaar. Ik zei: en daar ben ik trots op en dat zou jij ook moeten zijn. Jj stapte tussen ons in en zei: mam, als ik jou was dan zou ik dit trots dragen. Het laat een kant van je zien die niemand kent. Het wordt tijd dat jij jezelf opnieuw uitvind. Moeder keek JJ aan en zei: meen je dat echt, dat als jij mij was? JJ zei: als ik jou was, dan deed ik niet eens een slipje aan. Jij hebt tenminste nog een slipje aan. JJ tilde de rok van mijn moeder op en ze werd vuurrood in haar gezicht. Ze zei: zo schaam ik me kapot. Ik vroeg: waarom, je bent een enorme sexy vrouw die graag gezien wil worden.

Ze keek me aan en zei: en jij wil zo met je moeder de stad in? Ik zei: dit is de conservatieve look, ik heb ook nog een ultra minirokje voor je. Als je dat draagt en gaat zitten, dan kijkt iedereen recht tegen je kale doos. Ze zei: dat denk ik niet. Lila was achter mijn moeder gaan zitten en streelde over de kousen. Mijn moeder kreunde zacht. Ik zei: zie je wel dat je het lekker vindt. Ze zei: dat is omdat ik jullie ken. Ik antwoordde: je vond het niet erg om naakt voor ons te staan. Als ik je meeneem naar Utrecht, waar niemand je kent, dan kan je dat minirokje makkelijk dragen. Ik vind het mooi als anderen je bewonderen. En wie weet wat eruit voort komt. Ze vroeg: zou jij mij echt zo meenemen? Ik zei: niet alleen meenemen, maar ook nemen. WOW YOU ARE SO HOT!! Lila zei: na alles wat er vandaag gebeurd is, zou jij dat dan nog doen? Ik zei: nog wel twee keer!! JJ vroeg wat er gebeurd was en Lila deed haar verhaal. Ze zei: ik heb me nog nooit zo uitgeput gevoeld, en zo vernederd. Eerst een half uur elke keer bijna klaarkomen en daarna een half uur aan een stuk klaarkomen. Zo erg dat ik de controle over mijn blaas verloor. Ze zei: dit was een martel apparaat en Gerrit heeft er een gekocht. Ik zei: het is een meer effectieve manier van straffen dan billenkoek. Je een half uur aan een stuk laten klaarkomen, geweldig. Je had Lila moeten zien. Ze huilde toen het voorbij was. Oh, goed dat je het zegt ik heb voor jou Lila en voor JJ nog een speeltje meegekregen. Gegarandeerd klaarkomen zul je hiermee.

Ik gaf beide hun speeltje en moeder vroeg: en ik dan? Ik zei: jij hebt mij de hele volgende twee weken. Dan heb je geen speeltjes nodig ik gaf de meiden hun speeltjes en ze pakten ze uit. JJ zei: en nu? Ik nam het speeltje uit haar hand en tilde de rok van mijn moeder op en plaatste het zuigmondje op haar clit en zette het ding aan. Het zoog zich vast aan haar clit en begon te trillen. Ik zette het op standje vier en mijn moeder kon niet meer op haar benen blijven staan. Binnen een minuut kwam ze heftig klaar en riep ze: zet uit, dit is te veel. Ik zei: zorg dan maar dat ik je niet hoef te straffen. JJ nam het ding over van moeder. Ze stroopte haar slipje naar beneden en zette het op haar clit en zette het aan op standje twee. Ze begon zacht te kreunen en zei: dit is lekker, als ik jou niet heb kan ik zo lekker klaarkomen. Lila zei: voor mij vandaag niet meer. Mijn kut moet eerst herstellen. We dronken nog een paar glazen wijn en kleden ons uit om naar bed te gaan. JJ zei: jij mag vannacht jouw pik in haar holletje drukken en ze wees naar mijn moeder. Die zei: maar ik ben ongesteld. JJ zei: tja dan moet het je andere holletje maar worden. Zijn pik moet goed beschermd blijven. Een zwaard moet in een schede. En ik ga me vannacht met Lila bezighouden. Mogen we wel allemaal bij elkaar in bed? Natuurlijk zei moeder, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

We gingen samen naar bed. Daar aangekomen zei Lila: ik ga jullie eerst eens leren hoe jullie een massage moeten geven. Lila duwde mij het bed op en zei: ga op je buik liggen. Je gaat de sensatie van je leven krijgen. Ze zei tegen JJ en moeder: een massage geven kan voor de masseuse net zo erotisch zijn als voor degene die ze masseert. Ze zei: veel massage plekken vragen veel geld van degene die gemasseerd wil worden. Ze vragen extra als het komt om een orgasme krijgen, voor hun kleding uit te trekken en nog veel andere dingen. Dat is bij mij niet het geval. Ik geniet er zelf ook van en kom meestal 1 maar soms ook meerdere keren klaar tijdens de massage. Laat me beginnen met jullie een paar geheimpjes te leren: ze pakte een pot met creme en smeerde wat van de creme op JJ en moeders tepels en clit. Ze zei deze creme maakt die veel gevoeliger, en dat in combinatie met een bepaald type massageolie geeft jullie straks ook veel plezier. Ze zei: massageolie komt ook in veel varianten. Sommige zijn reukloos, en die worden vaak gebruikt op mannen die getrouwd zijn of in een relatie zijn en niet willen dat hun partner weet dat ze een massage hebben gehad. Ik persoonlijk gebruik het liefst een massageolie die prettig ruikt en die ook nog eens lekker smaakt. Vanille is mijn favoriet. Ze zei: we gaan beginnen met het lichaam normaal te masseren. Joy weet hoe dat moet, dus volg Joy maar. En vergeet niet: het hele lichaam van degene die je masseert is een grote erotische zone.

Als vrouwen de massage geven kunnen ze hun nagels gebruiken, mannen gebruiken hun vingertoppen bij vrouwen. De massage begon en Lila gaf tips die goed hielpen. Toen de basis massage gedaan was zei Lila: nu smeer jezelf in met de olie en ga hem verwennen met jullie lichaam. Ga boven op zijn kont zitten en glij met je tieten zacht op en neer over zijn rug. En omdat het een duo massage is mag de andere masseuse ook dingen doen. Ga jij maar eerst Anna. Moeder ging op mijn kont zitten en ging zacht met haar tieten over mijn rug. Ze zei: mijn tepels trillen van genot. Lila zei: ik heb je gewaarschuwd. Ze zei tegen JJ: ga jij nu met je hand tussen de benen van je moeder door en begin haar buik zacht te masseren door er zacht in te knijpen. Als je het goed doet zijn de bewegingen van je pols tegen de clit van Anna genoeg om haar klaar te laten komen. Jj begon en de combinatie van de trillende tepels en de polsbewegingen van JJ over haar clit waren inderdaad genoeg om moeder klaar te laten komen. Ze zei: dit had ik nooit gedacht, ik dacht altijd dat alleen degene die gemasseerd wordt plezier zou hebben. Lila zei: nu jij Joy, ik wil dat jij hetzelfde doet.

JJ deed het en ook bij haar was de stimulatie van haar buik en clit genoeg om haar klaar te laten komen. Lila zei: de volgende stap is het masseren van zijn stuitje. Als hij nu nog geen stijve pik zou hebben gaat dat nu zeker gebeuren. Je gaat zachte druk op zijn stuitje uitoefenen en er rond om heen masseren. Moeder deed dat en ik begon direct zacht te kreunen. Jj zag het en zei: nu ik. Ze deed hetzelfde en weer kreunde ik zacht. De volgende stap zei Lila is zijn bilnaad, gebruik je nagel en trek zacht een lijn van boven tot aan zijn ballen. Als je bij zijn anus komt mag je er een paar keer zacht op tikken met je vinger. De meeste mannen zullen het volmondig ontkennen maar vinden het prettig om ook anaal verwend te worden. Als je dit een paar keer gedaan hebt dan mag je je duim zacht in zijn anus drukken en je vingers gebruiken om zijn zak te masseren.

Moeder deed het als eerste en ik moest haar laten stoppen. Toen JJ het deed werd het teveel voor mij en kwam ik heftig klaar. Het zaad tussen mij en het matras spuitend. Lila zei: zie je hoe je een man helemaal gek kan maken? Lila liet me rechtop zitten en pakte een doekje en maakte alles schoon. Ze zei: nu mag je weer gaan liggen, weer op je buik. Toen ik lag zei Lila, nu je weet hoe dit werkt mogen jullie het nog een keer doen, echter deze keer gebruik je je andere hand om tussen zijn benen door zijn pik vast te pakken en er heel even zacht aan te trekken. Net genoeg om hem klaar te maken voor de volgende stap. Eerst deed moeder het en weer kreunde ik en drukte ik mijn kont omhoog zodat mijn moeder beter toegang tot mijn pik kreeg. Lila zei: dat doen de meeste mannen. Jj volgde en deed hetzelfde maar ging iets langer door. Toen ze dat gedaan had zei Lila: nu is het tijd om zijn voorkant te doen. Ik moest op mijn rug gaan liggen en eerst volgde de normale massage voor het tijd was voor de vrouwen om te gaan spelen. Lila zei: ik heb jou gisteren laten zien en voelen hoe je, ondanks dat je ongesteld bent, toch lekker kan klaarkomen. Begin daar maar mee en laat je zoon met je tieten spelen.

Moeder ging boven mijn pik zitten en spreidde haar schaamlippen en begon zacht op en neer te schuiven terwijl ik zacht met haar tepels speelde. Het duurde bijna vijf minuten voor mijn moeder weer heftig klaarkwam. Haar plaats werd ingenomen door JJ en die kwam een aantal minuten later ook klaar. Lila zei tegen JJ: buig je nu voorover en ga met je tietjes over zijn torso. Zacht op en neer schuivend. JJ deed dit en ik begon te kreunen. Lila zei tegen moeder: je ziet wat er gebeurt. Op dit moment kan je beslissen of hij je mag neuken of niet. Als hij je mag neuken is het slechts zijn pik iets verplaatsen en hij zit in je. In dit geval gaan we dit echter niet doen. We gaan hem een handmatig orgasme geven en als hij klaar komt laten we hem alle drie onze monden vullen met zijn zaad. We slikken het echter niet door. JJ klom van me af en ging naast me zitten en begon met mijn pik te spelen. Lila zei: je mag hem ook vingeren als je wil, dan komt hij sneller klaar. Ze was naast JJ gaan zitten en gebruikte haar hand om zacht mijn anus te masseren voor ze twee vingers in mij stootte. Mijn moeder zat aan de andere kant te kijken. Lila zei: ik ga zijn prostaat masseren, dat leer ik jullie volgende keer, maar let op want dan gaat hij direct klaarkomen. Houd je monden gereed. Lila masseerde mijn prostaat en ik begon te spuiten. Drie stralen in de mond van JJ, twee in de mond van mijn moeder en de rest in de mond van Lila.

Toen ik uitgespoten was ging Lila met haar gezicht naar dat van mij. Ze kneep zacht in mijn wangen om mijn mond te openen en zette haar mond op die van mij en ze lepelde al het zaad met haar tong in mijn mond. Toen haar mond leeg was zei ze tegen moeder: nu jij, gebruik je tong om het zaad in zijn mond te doen. Moeder deed dit net zolang tot ook haar mond leeg was en toen was het de beurt aan JJ. Ze deed hetzelfde maar toen haar mond leeg was begon ze intens met mij te tongen en werd wat van het zaad in mijn mond over en weer gegeven. Na een minuut zei Lila: tijd om je zaad door te slikken. Ik deed dat en JJ verbrak de zoen. Lila vroeg: en hoe vond je de massage? Ze kreeg van alle drie van ons een groot compliment en mijn moeder zei: dit was een van de meest erotische dingen die ik ooit heb meegemaakt. Ik keek op de wekker en zag dat het inmiddels ver na middernacht was. Ik zei: tijd om te gaan slapen. Ik drukte mijn moeder op haar zij en stak mijn pik in haar kontje. Lila en Jj gingen in elkaars armen liggen en na een paar minuten sliep iedereen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4707 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie