BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 13

Fotoshoot in het bosHet was rond half vier dat ik mijn moeder met haar kont voelde draaien. Ik ging met mijn hoofd naar haar oor en vroeg: ben je wakker? Ze draaide haar hoofd naar mij en zei zacht: wakker en geil, wil je mijn kontje even vullen, spuit het maar vol. Ik begon zacht in haar te stoten terwijl ik met haar tepels speelde. Ze kreunde zacht en ik zei: wel stil, want de rest slaapt nog. We deden het zo zacht mogelijk, maar JJ werd er toch wakker van. Ze draaide zich naar mijn moeder en zei zacht: wat is het toch een lekkere vent. Of niet dan? Ze kuste mijn moeder en streelde haar kut terwijl ik haar tieten streelde. Moeder vroeg of we konden ophouden omdat ze anders klaar zou komen. JJ zei: maar je bent toch geil, kom maar mam, laat je maar gaan, Lila vindt het ook niet erg. Je hebt het nodig. Elke vrouw moet regelmatig klaarkomen, anders gaat haar stemming hard achteruit. Ik zei: het klopt wel, je bent de laatste paar weken goed gehumeurd, ligt dat daaraan? Ze knikte ja en zei zacht: ik ben nu aan het inhalen wat ik jarenlang gemist heb. De vingers van JJ deden hun werk en mijn moeder kwam klaar.

OOOOHHHH JAAAAHHHH OOOOOHHHH MIJN GOD WAT HEB IK DIT GEMIST. Even later spoot ik mijn zaad diep in haar darmen. Ze zei: en nu uit mijn kontje, ik wil op mijn rug liggen en jullie gaan allebei aan de borst. Ze ging op haar rug liggen en wij namen beide een tepel in de mond en zogen eraan. Na een paar minuten liet ik de tepel gaan en zei: mam, ik wist niet dat moedermelk zo lekker was, heerlijk zoet en warm. Ze keek me aan en zei: hoe weet jij dat nu weer? Ik zei: in de winkel waar wij geweest zijn was een vrouw die haar kind nog borst voedde. Ze heeft mij terwijl ze met me aan het spelen was haar tieten leeg laten drinken. JJ lachte en zei: die jongen weet niet van ophouden. Ik denk dat ik maar eens een riem voor hem koop. Ik zei tegen JJ: die hebben ze in die winkel ook!! JJ zei: genoeg met die onzin, maak je moeder blij en zuig aan haar tepel. We vielen beide terug in slaap met een tepel in de mond terwijl moeder ons beide de haren streelde. Lila kroop weer dicht tegen JJ aan en ook moeder en Lila sliepen snel weer. Het was zeven uur toen we weer wakker werden.

Na ons zelf gedouched te hebben gingen we ontbijten. Ik keek naar buiten en zag stralend weer. Ik zei tegen JJ: heb je zin in een wandeling door de peel, een heel mooi natuurgebied? JJ zei: ja graag, lekker in de buitenlucht. Lila zei: niet voor mij, ik blijf wel bij je moeder en leer haar hoe ze zich moet opmaken, welke kleuren waarbij passen enzovoort. Na het ontbijt gingen we naar boven en kleden ons. Beide in jeans en t-shirt en beide met een bodywarmer erover. Ik pakte mijn cameratas en we liepen naar beneden. Ik vroeg of Lila ons kon brengen en halen. Ze zei: hoe weet ik waar ik naar toe moet? Ik zei: met Waze op mijn telefoon, die mag je zolang gebruiken. Ik stel wel in waar we naar toe moeten. Lila kleedde zich en we gingen naar de auto. Lila zei: ik drop ze af en kom dan terug. Ze gaf moeder een kus en zei tot straks. Ik stelde de locatie tussen Helmond en Deurne in en we vertrokken. Daar aangekomen zei ik: JJ belt wel als je ons kan komen ophalen. Het was een mooie dag en de eiken langs de weg hadden oranje bladeren. De weg lag er mee bezaaid.

We liepen een stuk het bos in en kwamen uit op een plek waar veel konijnen kwamen. Ik zei tegen JJ: als we nu stil gaan zitten dan zien we ze misschien. En inderdaad na vijf minuten verschenen er een paar. Ik pakte mijn camera uit de tas en maakte er fotos van. We liepen verder het bos in en hoorden een uil, maar zagen hem niet. Ik keek door de zoomlens tot ik de uil gevonden had en maakte er een aantal fotos van. Ik zei tegen JJ: mag ik ook wat fotos van jou maken? Ze zei: natuurlijk, hoe wil je dat ik poseer? Ik zei: zou je het erg vinden om topless te poseren? Ze keek me aan en zei: jij wilt mijn tietjes fotograferen? Ik zei: nee, ik wil een paar mooie shots van je maken, van je zijprofiel en voorprofiel. Wil je dat voor mij doen? ze keek me lachend aan en trok haar bodywarmer uit en deed haar t-shirt uit. Ik maakte een aantal fotos en vroeg haar toen om de bodywarmer weer aan te doen maar laat het open. Ze deed dit en ik maakte nog wat fotos. Ik zei: trek de bodywarmer weer uit en ga daar in de bladeren liggen en leg er een aantal over je heen, maar doe het zo dat ik je tietjes nog net kan zien.

Ze deed dat en ik bleef fotos maken tot ik plots mensen aan hoorde komen. Het waren twee vrouwen van een jaar of 55. De ene vroeg: en wat zijn jullie hier aan het doen. JJ verschool zich verder onder de bladeren. Ik zei: ik ben mijn vriendin aan het fotograferen. De vrouw zei: mag ik eens kijken wat je tot nu toe hebt? Ik liet haarzien wat ik tot nu toe gemaakt had en ze zei: je hebt oog voor details, maar er mist nog wat aan die profiel foto. Ze riep: Emma, kom eens kijken. Emma zei: ik kom eraan Riet. Emma kwam erbij staan en keek naar de foto. Ze zei: je mist nog wat details. Riet zei: dat is precies wat ik zei. Ik zei: mijn naam is Gerrit en dat is mijn vriendin Joy. Kun je ons laten zien hoe ik het nog mooier kan maken? Emma zei: Riet, help jij hier even aan mee? Riet liep naar JJ toe en zei: de foto is mooi, maar je tepeltjes zijn niet goed zichtbaar, en je moet je broek open maken en de rits naar beneden doen zodat je ondergoed zichtbaar is.

Ze ging achter JJ staan en streelde haar tietjes tot de tepeltjes strak naar voren stonden. JJ stond als aan de grond genageld en Riet knoopte de jeans van JJ los en deed de rits naar beneden. Ze vouwde de broek open en terwijl ze dat deed liet ze haar vingers in het slipje van JJ gaan. Ze zei zacht: wat heb jij een mooi kaal kutje, daar geniet hij vast heel veel van. Ze streelde nog een paar keer over de tepels en zei toen: maak nu diezelfde fotos nog maar eens. Ik deed dat en Emma stond dicht achter me. Ik voelde haar tieten in mijn rug prikken. Ik nam de foto en ze vroeg over mijn schouder: laat eens zien? Ik liet de foto zien en ze zei: zie je, veel beter, nu nog een half profiel en laat haar een keer naar de camera kijken en een keer weg van de camera. Ik deed wat Emma zei en ze kwam half naast me staan. Ze zei: nu moet je hetzelfde doen, maar dan vanaf een gehurkte stand. Ik zei: dan verlies ik mijn evenwicht. Emma zei: ik houd je wel vast. Ik ging gehurkt zitten en Emma ging met gestrekte benen aan weerskanten van mij op de grond zitten. Ze hield me vast om mijn middel en zei: je hebt een mooi meisje. Ik zei ik weet het.

De handen van Emma gingen verder naar beneden, weg van mijn middel naar mijn kruis en ze kneep even zacht in mijn kruis. Ze zei: nu moet je haar vragen haar haren loste doen en gespreid over haar borstjes te doen. Riet, doe jij haar haren even los en hang ze over haar borstjes. Riet deed dit en streelde met de haren van JJ over haar borstjes. Ze ging weer met een hand in de broek van JJ en voelde de natte plek in haar slipje. Riet zei zacht: vind je dit geil? JJ knikte en Riet duwde een vinger bij JJ naar binnen. JJ kreunde zacht. Riet trok haar hand uit het slipje en zei: dat zal nog wel natter worden. Ik nam weer een aantal fotos. Emma bekeek ze en zei: hier verderop is een meertje. Je moet je meisje naakt in het meertje laten gaan, haar haren in het meertje nat laten maken en dan haar hoofd achterover laten gaan zodat de natte haren door de lucht vliegen. Ik vond dat een mooi idee en riep JJ. Ze kwam en ik vertelde wat ik van plan was en ze stemde direct in.

We liepen naar het meertje en JJ ging volledig uit de kleren en stapte het meertje in. Het water was koud. Ze ging kopje onder in het meertje en ik ging in het riet zitten zodat ik ook dat op de foto zou krijgen. Ik stelde de camera in op high speed fotos en liet haar de haren achteroverslaan. Ze deed dit en ik nam 15 fotos. Riet en Emma stonden naast me en we bekeken de fotos. Riet zei: doe het nog maar een keer maar nu van een andere hoek. Ik ging ergens anders zitten en de vrouwen bleven bij me. Ik zei: JJ doe het nog maar een keer. JJ deed het en ik nam weer 15 fotos. Deze keer zaten er spectaculaire fotos tussen. Ik zei: ik denk dat ik deze in zwart-wit laat afdrukken, dat laat meer detail zien. Riet zei: zwart wit is sowieso mooier. Riet zei: laat haar nu eens in het meertje staan met haar haren deels over een van haar tietjes en zo diep in het water dat haar schaamlipjes net onder water zijn, maar haar buik goed zichtbaar is. Ik liet dit doen en terwijl ik fotos nam voelde deze keer Riet in mijn kruis. Ze keek me aan en zei: je raakt hier zelfs opgewonden van, of niet dan? Ik keek Riet en Emma aan en zei: wie zou er van zoiets moois niet opgewonden raken?

Riet keek me aan en tilde haar rok omhoog. Ik zag de grote natte plek in haar slip. Ze zei: zelfs ik raak hier opgewonden van en ik durf te wedden dat Emma ook in haar slipje drijft. Emma pakte mijn hand en drukte die onder haar rok tegen haar zijknatte slipje aan. JJ was inmiddels uit het water gekomenen liep naar ons toe. Ze zei: ik moet plassen. Ik zei: nou dan doe je dat toch, mag ik er een foto van maken? Ze keek me aan en zei: is dat niet een beetje prive? Ik zei: nou, die foto is voor mij alleen. Ze zei: ok, maar alleen voor jou. Riet zei: mogen wij kijken? JJ zei: jullie hebben toch alles al gezien dus ja, blijf maar kijken. Ik vond een mooie plek boven op wat varens en zei: doe het hier maar, maar ik moet eerst de camera goed zetten. Ik ging op de grond liggen en had de camera goed gepositioneerd en zei: begin maar en terwijl ze begon te plassen nam ik series van 15 fotos gedurende haar hele plassen. Ik had bijna 75 fotos en kon kiezen welke het mooiste waren. Ik liet ze allemaal op de geheugenkaart staan en zou ze vanavond wel bekijken.

Plots begon het te regenen. Ik deed mijn camera in de waterdichte tas en JJ kleedde zich snel aan. Ze had haar kleren net zo goed uit kunnen laten want binnen een paar minuten waren we alle vier doordrenkt. Riet zei: kom maar met ons mee, wij hebben hier een huisje in het vakantiepark. We verhuren het in de zomermaanden maar in de herfst en winter wonen we er zelf. Het was nog bijna 10 minuten lopen naar het huisje en eenmaal binnen stak Emma de open haard aan en zei ze: uit met al die kleren, dan doe ik ze in de droger Zelf trokken Emma en Riet ook hun kleding uit en wij konden dus eigenlijk niet achter blijven. Eenmaal naakt gingen we voor de open haard zitten. Riet deed de kleding in de droger en hing de bodywarmers over de radiatoren. Emma was achter JJ gaan zitten en droogde haar af met een handdoek. Ze deed haar rug, benen en deed ook haar tietjes en buik. Ze wreefzacht over de tepeltjes en JJ kreunde. Emma vroeg: vind je dat fijn, raak je er opgewonden van? JJ knikte en Emma liet haar hand tussen de benen van JJ die in een kleermakers zit voor de haard zat. Riet was achter mij komen zitten en droogde mij af.

Toen ze bij mijn kruis aankwam zei ze: zozo, dat is nog eens een lekkere pik. Hij voelde groot, maar is zelfs groter, en compleet kaal, daar houd ik wel van. Ik keek naar JJ die intussen door Emma werd gevingerd. Emma en Riet waren beide slanke vrouwen maar beide hadden hun tieten ver naar beneden hangen. Riet nam mijn pik in haar hand en begon ermee te spelen. Ik zei tegen Riet: gaan jullie allebei eens staan. Zowel Riet als Emma stonden op en ik zag dat beide ook een kale kut hadden. Riet had ver uithangende schaamlippen en Emma, haar kut leek op een perzik, mooi gesloten. Ik vroeg: mag ik wat fotos van jullie maken, bij de open haard? Riet keek Emma aan en zei: zolang ze niet ergens op het internet opduiken mag dat. Ik zei: deze zijn voor ons prive album. Ik pakte mijn camera en stelde deze in op low light en begon fotos te maken van de vrouwen. Ik zei: kus elkaar eens. Emma keek me aan en kuste Riet op de mond. Klik klik ging het. Riet begon zacht de tieten van Emma te strelen. JJ stond op en ging achter Riet staan en streelde haar tieten. Riet zei: dit wordt nog een gezellige dag zo.

Een hand van JJ ging naar de kut van Riet en trok zacht aan de schaamlippen. Riet kreunde hard. Riet en Emma waren nu in een tonggevecht en gingen flink te keer. Ik had een kleine honderd fotos gemaakt en legde de camera aan de kant en ging achter Emma staan en liet mijn pik tussen haar benen hangen. Riet keek me aan en zei: wil je mijn vriendin neuken? Ik heb geen bezwaar, maar mag ik dan ook fotos maken met mijn camera? Ik keek JJ aan en die knikte ja. Ik draaide Emma om en tilde haar op ze sloeg haar armen om mijn nek en ik liet haar over mijn pik zakken. Ze sloeg haar benen om mij heen en Riet zat met haar camera van onder te fotograferen hoe mijn pik in de kut van Emma ging. JJ was bij Riet gaan zitten en had mijn camera gepakt en schoot tientallen fotos. Ik tilde Emma naar de droger en zette haar kont op het randje terwijl ik haar hard neukte. Emma ging achterover hangen en ik begon met haar tieten te spelen terwijl JJ alles op foto vastlegde. Emma kwam tot drie keer toe klaar. Ik tilde haar op en ze sloeg haar armen weer om mijn nek en ik begon met haar op mijn pik zacht rond te lopen. Emma wist niet wat ze voelde. Ze zei: mijn god wat voelt dit heerlijk. Ik nam haar mee naar de bank en legde haar op de bank. Met haar benen nog steeds rondom mijn rug begon ik haar nu echt hard te neuken tot ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze zei: ik voel je komen, oh wat spuit je veel. Riet riep: laat je wat voor mij over? JJ zei: maak je niet druk, hij heeft genoeg over voor jou en mij.

Ik trok mijn pik uit Emma en het zaad gutste uit haar kut. Ze haalde haar hand erdoor en likte die af. Ik liep naar Riet en zei: voor ik jou neuk ga ik je eerst een aantal keren laten klaarkomen. Je hebt de ideale kut voor wat ik met je wil doen. Ze keek me vragend aan en ik ging voor de open haard op mijn rug liggen en zei: kom maar over me heen zitten. JJ helpt je wel verder. JJ legde de camera aan de kant en toen Riet over me heen zat pakte ze mijn pik om zich erop te laten zakken. JJ stopte haar en zei: leg zijn pik maar op zijn buik. JJ pakte de schaamlippen van Riet en legde een schaamlip aan beide kanten van mijn pik. Ze zei: nu je handen op zijn schouders en voor en achteruit schuiven over zijn pik. Riet begon te schuiven en riep: ik voel elke ader van zijn pik over mijn clit gaan. OOOHHHH MIJN GOD WAT IS DIT LEKKER. Ze bleef schuiven tot ze drie keer klaargekomen was en klom toen van me af en zei: even rusten. JJ klom op mijn buik en bracht mijn pik in haar kutje en begon als een echte amazone mijn pik te berijden. Ze boog voorover zodat haar clit alles voelde en kwam meermaals klaar terwijl Emma alles vastlegde op mijn camera.

Toen ik na twintig minuten ook haar kut vol spoot zei Riet, nu is het mijn beurt. Neem mij maar zo diep mogelijk. Ik trok twee kussens van de bank en legde Riet daarop met haar kont op de kussens ik spreidde haar benen als een kikker en haar kut stond wagenwijd open. Ik ramde mijn pik in een keer de volle lengte in haar. Ze gilde het uit. JAAAAHHGH LEKKER DIEP. Ik begon ook haar hard te neuken en JJ nam veel fotos. De geile oude vrouw kwam keer op keer klaar en na haar vierde orgasme spoot ik ook haar kut vol. OOOHHHH MIJN GOD IK VOEL HEM KLAARKOMEN riep ze. Toen ik mijn pik uit haar trok zat JJ klaar met de camera om het zaad dat uit haar kut liep te fotograferen. 15 fotos. Emma kwam weer naar me en vroeg of ze mocht proberen wat ik met Riet had gedaan. Ik zei: straks, eerst wil ik kijken of JJ haar hand in de kut van Riet kan krijgen. Emma keek me aan en zei: WAAAT. Ik zei ze is ruim genoeg en haar kut zit vol glijdend zaad. JJ ging tussen de benen van Riet zitten die nog steeds ver openlagen en begon met drie en daarna vier vingers de vrouw te vingeren. Ze bracht haar duim in haar hand en begon door te drukken bij iedere stoot iets harder en dieper. Ik nam steeds opnieuw fotos.

Na vijf minuten verdween haar hand in de kut van Riet. Emma keek vol verbazing toe en ik zei tegen JJ: maak een vuist en ga in haar stoten. JJ deed dit en begon eerst rustig maar steeds harder en dieper in haar te stoten tot ze uiteindelijk tot bijna aan haar elleboog in de kut van Riet zat die het uitgilde van genot ik had een dikke 150 fotos van het geheel Toen Riet uiteindelijk zwaar kreunend klaarkwam en weer tot rust was trok JJ haar vuist uit de kut van Riet, die met een groot gapend gat open bleef staan. Emma zei: dat gaat bij mij niet gebeuren. Ik zei dat klopt, voor jou heb ik andere plannen. Kom eerst maar even schuiven. Toen Emma drie keer was klaargekomen zei ik tegen haar: nu op handen en knieen. Emma deed dit en ik drukte mijn eikel even in haar natte gleuf. Ik trok hem eruit en zette mijn pik tegen haar anus. Riet riep: ja neuk dat wijf in haar kont, daar is ze nog maagd. Emma keek achterom en begon te protesteren maar mijn eikel was al naar binnen aan het gaan. Ik drukte door tot die voorbij haar sluitspier zat en zei: je bent ontmaagd.

Langzaam steeds dieper gaande ging het jammeren over naar kreunen en toen ik met mijn hand haar clit bespeelde kwam ze uiteindelijk zelfs klaar. Ik neukte haar een dik kwartier voor ik mijn zaad in haar spoot en daarna mijn pik uit haar trok. Ze keek me snikkend aan en ik ging naar haar hoofd en gaf haar een lange tongzoen. Ik zei tegen Riet: nu is het aan jou om haar kont schoon te likken. Mij niet gezien zei ze. JJ keek haar aan en zei: wil je mijn hand ook in je kont voelen? Riet keek bang naar JJ die een vuistje had gemaakt en zei: ok ok ik lik het er wel uit. Gelukkig hebben we ons vanmorgen gespoeld. Ze ging met haar tong de anus van Emma in en ook hier maakte ik fotos van. Terwijl ze likte speelde JJ met de tieten van Riet en ik met de kut van Emma. Beide vrouwen kwamen nogmaals klaar. Ik keek op de klok en zag dat het bijna vier uur was. Ik vroeg kunnen we hier douchen? Emma zei: ik ga met JJ douchen en haar haren wassen, jij mag daarna met Riet. Een half uur later kwamen we schoon en voldaan uit de douche. Onze kleren waren droog en we trokken ze aan.

Emma en Riet hadden zich ook aangekleed en vroegen of ze ons ergens naar toe konden brengen. Ik vroeg: is Waalre te ver? Nee hoor was het antwoord, kom dan gaan we naar de auto. Onderweg werden we nog menig keer betast en toen we in Waalre aankwamen kreeg ik een kaartje van Emma. Het bleek dat ze een bankdirecteur was. Ze vroeg of ik haar de beste fotos kon toesturen wat ik beloofde. Na allebei de vrouwen nog even getongd te hebben, zowel door mij als JJ vertrokken de vrouwen en gingen wij mijn huis in. Binnengekomen vroeg mijn moeder: hoe zijn jullie thuisgekomen? Ik zei: Riet en Emma hebben ons gebracht, twee oudere vrouwen van een jaar of 55. Mijn moeder zei: waar ken ik die namen van? Ik zei: ik heb kaartjes van hen, misschien helpt dat en ik liet de kaartjes zien. Mijn moeder kleurde rood en zei: mijn goede god. Ik vroeg wat er aan de hand was en moeder zei: dat waren de zakenpartners van je vader. Ze zijn hier zelfs in huis geweest. Zij zijn de reden dat we dit huis hebben kunnen kopen. De commissie van de in en verkoop van panden die je vader voor hen opzocht en liet renoveren werd door drie gedeeld en daarvan hebben wij dit huis verkocht. Ze ging verder en zei: weet je dat die twee een power koppel zijn en waarschijnlijk iets van 300 huizen en 50 bedrijfspanden in bezit hebben. Ze zijn twee van de rijkste vrouwen in Nederland.

JJ schoot in haar lach en moeder vroeg wat er zo grappig was. JJ zei: we hebben een nieuw record, een voor de boeken. Hoezo vroeg mijn moeder. JJ zei: nou, als ik je nu eens vertel dat je zoon beide vrouwen geneukt heeft vandaag, wat zou je dan zeggen? Moeder zei: dan zou ik zeggen dat je staat te liegen. JJ pakte mijn camera en liet een aantal fotos zien waarop we beide duidelijk zichtbaar waren, in beide gevallen was ik een van de twee vrouwen aan het neuken. OH MIJN GOD riep mijn moeder. Als je vader niet dood en begraven was zou hij nu ter plekke een hartaanval krijgen en sterven. Ik zei: mam, die vrouwen hebben ons geholpen met de meest sexy fotos van JJ te maken. Ik pakte de camera en liet mijn moeder sommige fotos zien. Wat mooi zei ze. Ik zei er is er een die ik ga laten afdrukken in zwart wit op groot formaat. Die krijgen jullie pas te zien als die klaar is. Ik laat er twee kopieën van maken, een voor jou en een voor Chi. Voor Chi wil ik het op A0 laten afdrukken voor jou wordt het op A1 omdat wij niet zo ruim wonen. Ik ben benieuwd zei moeder. Ik zei: maar eerst ga ik alle fotos op mijn harddisk zetten zodat mijn opslag in de camera weer leeg is.

Ik liep naar boven waar Lila net uit de badkamer kwam. Ik vertelde wat ik ging doen en ze vroeg of ze de fotos mocht bekijken. Ik zei: dat mag, maar mondje dicht. Je hebt niets gezien, en je mag enkel de fotos zien van JJ. Ik zette de fotos over op de harddisk en liet ze aan Lila zien. Ik liet ook degene zien die ik zou laten afdrukken en ze zei: wat heb jij een fantastische kijk op je modellen. Ik zei: kijk eens hier en liet haar haar eigen fotos zien. Ze zei ze zijn mooi, maar niets in vergelijking met die van Joy. We kwamen bij de fotos waar JJ zat te plassen. Ze keek me aan en zei: liet ze dit toe? Wat een ongelooflijke mooie fotos zijn dat. Ik zei: tja, alleen zo jammer dat ik die niet in de woonkamer kan hangen. Lila zei: ik durf te wedden dat jij met jou talent zo een eigen galerij kan beginnen. En ik weet zeker als je deze fotos in een gelimiteerde oplage zou laten afdrukken dat ze als hete broodjes verkocht zouden worden. Ik zei: daar ga ik het vanavond met JJ over hebben.

We gingen terug naar beneden en moeder vroeg wat zolang duurde. Lila zei: hij moest nog even zijn werk bij mij doen en keek moeder aan met een knipoog. Ze zei tegen JJ: wat ben jij toch een mooi plaatje. JJ keek haar vragend aan en Lila zei: ik moet even plassen en knipoogde naar haar. JJ bloosde omdat ze wist dat Lila fotos gezien had, maar zei er verder niets over. JJ vroeg: zullen we ergens gaan eten of bestellen we iets te eten? Ik zei: mam, kleed je om, dan gaan we uit eten. JJ keek me geil aan en zei: kom mam, dan help ik je. Moeder zei: waar wil je gaan eten? Ik zei bij restaurant Peking Osaka in Valkenswaard. JJ en moeder liepen naar boven en ik zei tegen Lila toen ze uit de wc kwam: ook voor jou, kleed je in je meest sexy kleding, we gaan uit. Een half uur later kwamen er drie model vrouwen de woonkamer binnen. Moeder droeg een blazer over haar strakke shirt en JJ had haar zover gekregen dat ze het korte minirokje aan had. Ook JJ had een supersexy kort jurkje aan wat haar figuur het beste uitbracht. Lila had het tweede setje van moeder aangetrokken en ook zij zag er fantastisch uit. Ook bij haar kon je haar tepels zien, maar niet goed genoeg dus streelde ik ze even over haar shirt tot ook bij haar de tepels strak naar voren staken.

Ik liep naar boven en kleedde me in mijn beste nieuwe kleding en we vertrokken naar het restaurant. Daar aangekomen gingen moeder en Lila elk aan een kant van me zitten en JJ ging tegenover ons zitten. We zaten in een hoek van het restaurant waar we redelijk beschermd zaten. We bestelden eten en om beurten ging ik met mijn hand onder de rokjes van Lila en moeder en streelde ik hun kutjes. Toen ik het bij moeder deed had ze net een hap eten in haar mond en verslikte ze zich. JJ zag het en zei: moet je nu echt tijdens het eten aan de kut van je moeder zitten? Laat haar toch rustig eten, straks kan je je gang gaan en terwijl ze dit zei drukte ze haar voet op mijn kruis. Lila zag dat en liet haar vork vallen en terwijl ze die zogenaamd op pakte deed ze mijn broek open en haalde ze mijn pik uit mijn broek. JJ begon direct met haar voet mijn pik te bevoelen en niet veel later ging ook de hand van mijn moeder naar mijn kruis. Ze pakte de voet van JJ vast en hielp met het spelen terwijl ze naar JJ knipoogde. Toen we het eten op hadden en ik de rekening betaald had en mijn broek weer dicht had zei ik: kom, laten we op de markt buiten op het terras gaan zitten.

We gingen op de markt buiten op een terras zitten dat terras verwarming had. We gingen zo zitten dat iedereen die langskwamen wilde kijken de kut van moeder en Lila kon zien. Er kwamen wat jonge gasten voorbij die niet een, niet twee maar drie keer voorbijkwamen. Toen ik ze zag aankomen voor de derde keer zette ik bij beide vrouwen de benen uit elkaar en streelde ik hun kutjes. De gasten wisten niet wat ze zagen en een van hen stond voor ons met zijn mond open van verbazing. JJ zei: doe je mond dicht anders vang je nog vliegen. Heb je nog nooit een jongeman gezien met zijn harem??? JJ stond op en kwam op mijn schoot zitten en kuste me uitgebreid terwijl ik de kutjes streelde moeder deed haar blazer open en haar tepels waren nu pas echt groot. JJ stak haar hand uit en streelde ze. De jongens bleven staan kijken en ik draaide me eerst naar moeder en tongde haar en daarna Lila. JJ klom van me af en deed een greep naar mijn kruis en ging weer op haar stoel zitten. We dronken onze wijn leeg en vertrokken. De drie jonge kerels stonden nog steeds te kijken.

Terwijl wij wegliepen kneep ik Lila en moeder in hun kont en tilde ik hun rokjes achter omhoog zodat hun blote konten zichtbaar waren. Ik hoorde een van de gasten zeggen: wat heeft hij dat wij niet hebben? Ik draaide me om en zei: drie geile vrouwen waarmee ik zo meteen naar bed ga. En we liepen terug naar de auto. We gingen terug naar huis en daar aangekomen gingen we direct uit de kleren. Mijn moeder zei: dat was een power trip. Zag je die jonge kerels naar ons kijken. JJ zei: je zoon heeft de goede kleren voor je gekocht. Die draag jij voortaan als we uitgaan. Mijn moeder keek JJ aan en zei: jullie hebben me bedorven, moreel kapot gemaakt. Ik zei: nee moeder, we zijn je aan het leren dat zelfs op jou leeftheid er genoeg mogelijk is. Je hoeft niet voor de tv te gaan zitten en zielig te doen, je moet jezelf opnieuw uitvinden en leren leven. We dronken nog een paar glazen wijn en gingen daarna naar de slaapkamer waar we nog een paar geile gezellige uren met elkaar hadden voor we gingen slapen. Deze keer was het Lila die op me kwam liggen en mijn pik in haar natte kut stak waar hij bleef tot Maandagmorgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9009 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 13”

Plaats een reactie