BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seksuele voorlichting, deel 2

Tijdens mijn les was het helemaal anders gelopen dan ik ooit had kunnen denken. Ik zat met vier opgewonden vrouwen in een lokaal. Er hing veel spanning in de lucht.

We hadden net wat gedronken, wat op zichzelf al spannend was, want er waren duidelijk aanwijzingen dat het geen toeval was dat er veel water werd gedronken. En dan die kan…. Ik werd er bloedgeil van, maar deed mijn best om verder te gaan met de les.

‘Goed, anale seks. Hierbij wordt niet alleen de tong in de anus gebracht, maar ook de penis,’ begon ik heel formeel. Maar dat liet ik al snel los. ‘Nadat ik lekker met mijn tong in je kont ben geweest, komt het moment dat ik mijn piemel erin ga steken. Ook dat kan in verschillende houdingen. Anale seks is voor zowel de man als de vrouw heel fijn. Als je goed ontspant en je kont goed opent, zul je het heel fijn vinden en zal het geen pijn doen. Voor mij is het heel fijn om hem er zo diep mogelijk in te steken. Anaal is spannend omdat het lekker nauw aanvoelt en het voelt ook zo lekker fout. Veel mensen vinden het vies en juist daarom is het lekker. Een logische positie om het anaal te doen is doggy. De kont is dan makkelijk te openen. Maar het kan ook liggend of staand. Als je gebukt voorover staat, of met je borsten op tafel ligt, kan ik je makkelijk van achter binnen dringen. Het voordeel van staan is dat je gemakkelijk even onderbreekt, omdraait en gaat pijpen. In Engelstalige landen wordt dit ATM genoemd; ass to mouth. Dat is bijzonder lekker omdat het extra vies is en de verschillende vormen van stimulatie erg fijn zijn. Met meerdere vrouwen is dit ook een hele leuke keuze. Van de kont van de ene naar de mond van de andere; zo zijn er heel veel leuke dingen mogelijk. Een goede positie, waarbij de pik er ook lekker diep in kan, is wanneer iemand van jullie op haar rug op tafel ligt en haar benen omhoog doet. Ik hou dan je benen vast en gelijktijdig steek ik mijn pik in je kont’, zei ik terwijl ik Kiki aankeek. ‘Steeds dieper en dieper in je kont, lekker lang.’ Ze werd vuurrood. ‘Je kunt ook op je zij gaan liggen, met opgetrokken benen. Dan kom ik naast de tafel staan en duw ik mijn piemel in je kont.’ Steeds als ik het had over in je kont, zag ik dat ze roder werd. Ze was duidelijk opgewonden. ‘Als ik een beetje lui ben ga ik lekker op de bank liggen. Je kunt dan op me gaan zitten en je kont over mijn pik laten zakken. Dat kan met je gezicht naar me toe, of met je gezicht van me af. Een ander leuk standje is dat iemand van jullie op haar buik ligt. Ik kom op je liggen en duw…’ ik keek Kiki aan. ‘Je pik in mijn ….’, vulde ze wat onzeker aan, terwijl ze ze haar ogen sloot.  ‘De les is nog niet klaar’, zei ik. Anale seks eindigt met klaarkomen in de kont. Maar dat wil niet zeggen dat sperma in je kont moet blijven. Sperma kan vanuit de kont opgevangen worden en alsnog in de mond terechtkomen.’

‘Lieve dames’, zei ik. Voor vandaag hebben we nu de theorie wel gehad. De les duurt tot 16.00 uur. Dat is over een half uur. Ik ga wat vragen uitdelen over de les. Op het eerste blad staan drie vragen en op het tweede blad staan er nog twee. Je bent niet verplicht de vragen te beantwoorden. Het eerste blad met je antwoorden op de eerste drie vragen mag je om 16.00 uur inleveren. Als je ze inlevert gaan we de antwoorden gezamenlijk behandelen. Dat zal duren tot 16.30 uur. Daarna mag je opnieuw kiezen; je mag weggaan of de antwoorden van de twee vragen op het tweede blad inleveren. Ook die gaan we samen doornemen.

Ik deelde de vragen uit. Dit waren ze:

Blad 1

Wat vond je het meest boeiende wat je vandaag hebt gehoord?
Wat zou je zelf graag eens willen proberen?
Wat is het gekste wat je op dit gebied ooit hebt gedaan?
Blad 2
Iedereen die er nu nog is moet helemaal naakt zijn.

Wat zou je iemand van ons nu willen zien doen?
Wat zou je zelf nu willen doen?

Toen ik de vragen uitdeelde zag ik de dames, vooral Vanessa en Kiki, verbaasd kijken. Ze werden duidelijk een beetje nerveus en keken elkaar aan, vooral toen ze het tweede blad bekeken. Ze keken elkaar nu alle vier aan. Angela pakte een pen en begon op blad 1 te schrijven. Lydia volgde. De andere dames keken elkaar nog een keer aan en toen ging Kiki de eerste vraag beantwoorden. Vanessa wachtte nog even. Toen ze zag dat Kiki ook de tweede vraag aan het beantwoorden ging, begon ze toch ook maar te schrijven. Lydia gaf haar ingevulde eerste blad aan mij en ging weer zitten. Ze pakte meteen het tweede blad en begon te schrijven. Dat bleef de anderen niet onopgemerkt. Ze stopte even met schrijven. ‘Even mijn vriend appen dat het vanmiddag laat wordt’, zei ze. Daarna vulde ze het tweede blad in. Dat liet ze nog even op tafel liggen, ondersteboven. Ook Angela was klaar met invullen en gaf me meteen het eerste blad. En ook zij ging verder met blad twee. Vanessa was nu bij vraag twee aangekomen en keek wat twijfelend om zich heen. Ze zag dat Kiki aan vraag drie bezig was. Angela had blad 2 ingevuld en legde het ondersteboven neer.

Plotseling zei Lydia ‘ik vind dat jij de beide bladen zelf ook moet invullen.’ Daar waren de anderen het geheel mee eens. ‘Ja’, zei Vanessa, ‘dat maakt het voor ons ook minder gênant.’  ‘Is goed’, zei ik. En ik begon direct met het invullen van de twee bladen. Doordat ik bezig was, had ik helaas niet gezien of Kiki en Vanessa ook blad 2 hadden ingevuld. Het was vijf voor vier. Iedereen zat er nog. Maar of dat zo zou blijven? De klok tikte de minuten maar langzaam weg. Ik keek nog eens goed naar de dames. Kiki in haar strakke jurkje, waar heel nadrukkelijk haar stemming uit af te lezen was. Dat gold ook voor Lydia in haar strakke topje. Haar schoenen had ze ook al uit gedaan. Vanessa had enkele knoopjes open en ik kon vrij goed haar borsten zien. Angela had al meer knoopjes open en terwijl ik keek deed ze er nog eentje open, en trok haar blouse zover open dat ik bijna haar hele borsten zag. Ze schopte haar schoenen uit. Ik zag nerveuze blikken. Iedereen keek naar de klok. Niemand leek weg te gaan. Het was nog een kwartier. Lydia stond op en zei dat ze nu echt even moest gaan plassen. ‘Maar’, ze ze; ‘ik ga zo niet over de gang lopen hoor.’ Ze pakte de kan en zei ‘ik doe het hier wel in, dan hoef ik niet halfnaakt tussen andere mensen te lopen. Ik ga wel even naar het kamertje hiernaast.’ Ze deed de deur dicht en kwam na een minuut weer terug. Angela stond ook op. ‘Ik ga ook even, want ik kan het niet meer lang volhouden. Nu die kan daar toch staat, kan ik het er ook wel in doen.’ Kiki en Vanessa keken stomverbaasd.

‘Plassen jullie nu echt in een kan?’ Dat doe je toch niet?’ “Ik weet toevallig dat die kan daar al eerder voor is gebruikt’, zei ik. Kiki en Vanessa keken me verbaasd aan. Lydia en Angela glimlachten. ‘Dit meen je niet’, zei Vanessa. Ze keek naar mijn broek en zag een grotere bobbel dan ooit. ‘Jij vindt dit spannend hè?’, vroeg ze. Ik knikte en zei dat ik ook even ging kijken. Ik liep naar het kamertje, ging naar binnen en deed de deur achter me dicht. Een volle kan stond er en ik kon er werkelijk niet van afblijven. Ik heb mijn mond eraan gezet en de kan tot de laatste druppel leeggedronken. Kennelijk duurde dat even, want toen ik terugkwam zag ik opgetogen gezichten. ‘Jij was lang weg’, zei Kiki. ‘Wel een beetje lang, om te kijken, vind je niet?’ ‘Hij zal toch niet…, nee!’, Vanessa bedacht zich kennelijk iets. Ze keek Kiki aan, die net zo onzeker en verbaasd was. De beide andere dames lachten. Kiki stond op en liep langzaam naar het kamertje. Ze opende de deur en keek om het hoekje. Met grote ogen en haar hand voor haar mond draaide ze zich naar ons. ‘De kan is leeg!’, riep ze uit. ‘Nee!!’, zei Vanessa. ‘Je bent echt erg’ voegde ze daar aan toe. Ze moest erom lachen, maar ze vond het toch ook wel heel raar. ‘Heb je het echt gedaan?’, vroeg Kiki. Ik knikte. ‘Wow’, zei ze. Ik wees de dames erop dat het bijna vier uur was en dat er dan misschien nog wel veel gekkere dingen bekend gaan worden. En als er na half vijf nog mensen bleven, dat er dan hele gekke dingen gaan gebeuren.

Het was bijna 16.00 uur en iedereen was er nog. We waren allemaal ontzettend opgewonden en gespannen voor wat er ging komen. Langzaam tikten de minuten weg. Ik deed alvast mijn riem los, onder instemmend geluid van de dames. Ook mijn gulp deed ik open, zodat mijn stijve nu heel goed te zien was in mijn boxer. De klok gaf eindelijk 16.00 uur aan. Vanessa stond op en even was ik bang dat ze weg zou gaan. Maar nee, ze gaf me blad 1. Ook Kiki gaf het eerste blad aan mij. ‘Helemaal top,’ zei ik, Wie wil er beginnen?’

‘Nou’, zei Vanessa, ‘laat ik maar beginnen, dan heb ik het maar gehad want ik vind dit echt retespannend.’ Ik keek haar instemmend aan en las de eerste vraag en haar antwoord op. ‘Wat vond je het meest boeiende wat je vandaag hebt gehoord? : dat er mensen zijn die het met de stofzuiger doen.’ Ik moest er om gniffelen en zei ‘als het een fijne stofzuiger is, is het echt lekker. Die op het werk hier heeft een grote opening en de motor zit onderin, zodat je zonder risico hem er helemaal in kan steken.’ Vanessa werd heel rood nu. Kiki vroeg of ik het met de stofzuiger hier had gedaan. Ik knikte. De dames lachten er hartelijk om. ‘Alleen’,  zei ik, ‘ik kan er niet in klaarkomen want hij heeft een doorzichtig reservoir en dan zou je sperma zien zitten, dus moet ik er altijd een tissue bij houden.’ ‘Of een mond’, vulde Lydia aan. De anderen leken nog meer opgewonden te worden van haar toevoeging. De ene na de andere gaf haar antwoorden. Ze maakten elkaar steeds hitsiger. Alles kwam langs wat in de les genoemd was. Toen moest ik mijn antwoorden geven.
Ik vertelde dat het meest boeiende voor mij toch wel plasseks is. Plas drinken, in een mond of een kont plassen; het is allemaal even lekker. Wat ik zelf zou willen proberen is niet van toepassing want ik heb alles al gedaan. Het gekste wat ik ooit heb gedaan is moeilijk te zeggen. Misschien wel die kan.

Eigenlijk was ik niet zo bezig met blad 1. Het gaf me moed dat alle vier de dames enthousiast meededen en steeds meer opgewonden waren. Ik was vooral bezig met blad 2. Zouden ze blijven, of gaan ze weg? Gaan ze echt uit de kleren voor me? En wat gaan we dan doen? Wat zou het fijn zijn als het echt heel extreem wordt. Het was 16.20 uur. De conciërge liep langs op weg naar het fietsenhok. Het viel de dames ook op. ‘We zijn alleen’, zei ik. Ze knikten allemaal en keken wat onzeker naar elkaar. Vanessa schuifelde wat op haar stoel. ‘Ik vind het mega spannend allemaal.’ ‘Ik ook, wat hier gebeurt is echt niet normaal’, zei Kiki en ze blies bijna letterlijk stoom af. ‘Ik hoop dat jullie blijven’, zei ik. ‘Dat geloof ik meteen’, zei Vanessa. ‘Jij wil wel een aantal blote dames om je heen hebben. Ik vind het echt lastig, want een heleboel dingen vind ik echt heel geil, maar ik zie die plasdingen echt niet zitten.’ ‘Dat hoeft voor mij ook niet’, zei Kiki. Angela en Lydia keken naar elkaar en naar mij. Lydia deed haar broekje uit en zat nu alleen nog in haar topje en haar slipje. ‘Ik blijf’, ze ze. Angela deed haar blouse uit en zat nu topless in het lokaal. Het was duidelijk dat ze ook bleef. Ik ging staan. ‘Ik stel voor dat Vanessa en Kiki geen plasopdrachten hoeven te doen, vindt iedereen dat goed? Helpt dat jullie?’, vroeg ik. Ze keken naar elkaar. Ze lachten onzeker. Ik deed mijn broek naar beneden. Rond mijn stijve pik zat een natte plek. Ik deed mijn broek, sokken en shirt uit.

‘Je maakt het ons nu wel heel moeilijk hoor!’, zei Kiki. Ik hoopte dat Kiki zou blijven. Ze was de jongste en heel slank. Ze heeft een heel lekker kontje en ik hoopte vurig dat ik haar daarin zou mogen neuken. Vanessa was een lieve dame. Iemand die je het gunt om te genieten. Die andere twee waren compleet wild. Het was intussen 16.25 uur. ‘Klokslag 16.30 uur beginnen we. Wie nog niet naakt is, moet zich dan uitkleden of direct weggaan. Kijk eens goed’, zei ik. Ik trok mijn boxer naar beneden en deed hem helemaal uit. Mijn pik wees loodrecht omhoog. Mijn eikel was paars en glibberig. Ik keek naar Kiki. ‘Het zou zomaar eens kunnen dat deze er helemaal in gaat.’ Ze keek bijna geobsedeerd naar mijn grote piemel. ‘Helemaal… Pffff… ‘ Ze werd vuurrood. Ik ging voor haar staan en ze kon geen oog van mijn pik af houden. ‘Zo diep mogelijk, echt helemaal erin’. Ze kreunde bijna. Ik ging naar Lydia en Angela. ‘Lekker’, zei Lydia, ‘ en ik vind plassen juist heel spannend.’ Angela knikte instemmend. Lydia deed haar benen wijd. Een klein nat plekje verscheen in haar slipje, voordat ze het uit deed. Angela kleedde zich uit en zei dat ze er heel veel zin in had. Weer keek ik naar Kiki. Ze knikte en gaf haar blad 2 aan me. Vanessa keek geschrokken. Kiki deed haar jurkje over haar hoofd uit en keek wat beschaamd naar beneden. Angela en Lydia gaven ook hun ingevulde bladen. Alle blikken waren nu gericht op Vanessa. Het was 16.28 uur.

‘We kunnen eten laten bezorgen, dan kunnen we lekker lang doorgaan. Iedereen kan dan genoeg sperma krijgen’, zei ik. ‘Vanessa, wil jij sperma? Of gebeft worden? Gelikt, gestreeld?’ Iedereen keek naar Vanessa. ‘Je hebt je vragen beantwoord ‘, zei Kiki. ‘Ik weet niet of hij dat wil’, zei Vanessa. ‘Ik doe wat jij hebt ingevuld’, zei ik. Ze lachte. ‘Het is nog een minuut lieverd.’ Iedereen was naakt en had er heel veel zin in. Ze trilde. Ze  keek naar beneden toen ze het blad ondersteboven aan me gaf. Beschaamd begon ze haar riem los te maken. De andere dames omhelsden haar en spraken haar moed in. Kiki hielp haar uit haar schoenen en Angela en Lydia hielpen de knoopjes van haar blouse losmaken. Ze pakten haar kleren aan en legden ze weg. De klok gaf exact 16.30 aan. Ze leek zich dood te schamen. Kiki deed de slip van Vanessa uit, terwijl Vanessa zich ongemakkelijk leek te voelen.

‘We beginnen’, zei ik. Iedereen was nerveus voor wat er ging komen. ‘Laten we beginnen met de opdracht die Vanessa aan iemand anders geeft, dan kan ze in elk geval zelf nog even bijkomen’, zei ik. Iedereen knikte instemmend.
Wat zou je iemand nu willen zien doen? Zijn pik in de stofzuiger steken, was het antwoord. Vanessa leek zich erg te schamen. Lydia stond op en zei dat ze de stofzuiger wel even ging halen. ‘Lekker’, zei ik. ‘Ik ga hem er lekker helemaal in steken voor je. Leuke opdracht.’

Wat een bizarre situatie. Naakt in een lokaal met naakte jonge vrouwen, waarvan er een naakt de stofzuiger is gaan halen, waar ik zometeen mijn lul in ga steken. Echt niet te bevatten dat zoiets gebeurt. Het wachten duurde lang. Toen hoorden we gerommel in de verte. En jawel, Lydia kwam binnen met de stofzuiger. Het was zo’n grote professionele stofzuiger. Een zwaar en lawaaierig ding, met een dikke slang en een ongekende zuigkracht. Ik werd er geil van toen ik het ding zag. Ik had me er al vaker mee bevredigd. Maar nog nooit in een klaslokaal met vier dames om me heen. Ik vond het toch wel een beetje gênant. Kiki en Vanessa hielpen om het snoer uit te rollen en de stekker in het stopcontact te steken. Lydia keek hoe de slang eraf moest en samen met Angela deed ze de slang weg. Mijn pik stond nog altijd loodrecht. Lydia vroeg of zij, als dank voor het halen van de stofzuiger, op het laatst mijn sperma mocht opvangen. Ik keek naar de dames. Ze keken met instemmende blikken.

‘Hoe moet dat ding aan?’, vroeg Lydia. ‘Die rode knop aan de achterkant’, ze ik. Ze bewoog haar lenige naakte lichaam naar achter, en ging snel weer in positie zitten, met haar al deels geopende mond vlakbij de opening van de stofzuiger waar net nog de slang had vastgezeten. De stofzuiger kwam langzaam op gang en ik voelde op een afstand al de hevige zuigkracht. Wat een herrie maakte dat ding. Toen hij op volle toeren draaide, bewoog ik me naar voren, zakte wat door mijn knieën en stak mijn pik in de opening. Het geluid klonk meteen nog harder. Wat was dat lekker! Ik stak hem er zo diep mogelijk in en voelde de lucht langs mijn ballen en mijn pik razen. Het gevoel in mijn eikel was hemels. Wat werd er hard aan gezogen. De zuigkracht was echt niet normaal en pas achteraf heb ik beseft hoe hard ik heb gekreund. Voor mijn omgeving had ik geen aandacht meer, dat er vier dames keken besefte ik niet meer. Wat was dit lekker! Ik begon helemaal te beven en zelfs te schudden toen het gevoel een ongekende hoogte bereikte. Snel haalde ik mijn pik eruit direct werd hij door Lydia met haar hand in haar mond geleid. Ze deed haar lippen er zeer strak omheen. Ik kwam zeer hevig klaar. Vele seconden lang schokte ik en hevig pulserend spoten de klodders sperma in haar mond. Toen het eindelijk stopte, voelde ik haar zuigen en met haar tong de laatste druppels van mijn eikel likken. Ik sloeg een zucht en keek rond me. Lydia liet haar open mond, vol sperma, zien aan de dames. ‘Delen!’ klonk het. Met gesloten mond liep ze naar Angela. Zij opende haar mond en Lydia liet het erin lopen. Ze liep naar Vanessa. Zij opende haar mond niet. Angela liet het over de borsten van Vanessa stromen. Ze liet het toe. Lydia ging het op likken en Kiki kwam helpen. Samen likten ze de borsten schoon en slikten alles in. De eerste opdracht was een succes.

Ik pakte de bladen erbij en keek naar wat de dames hadden ingevuld. Daar kreeg ik het wel even warm van. Het was maar goed dat ik nog niet naar het toilet was geweest en op klappen stond. Ik liet het papier van Angela zien. Ze herkende haar handschrift en ze glimlachte toen ik haar wenkte. Ondertussen stond de stofzuiger nog aan. Vanessa stond er voor. Ik zag dat Lydia doorhad dat het avontuur met de stofzuiger voor Vanessa erg opwindend was geweest. Ik kon niet verstaan wat Lydia tegen haar zei, maar met een hand op haar schouder leek ze Vanessa te motiveren om het ook te proberen. Vanessa lachte verlegen en beschaamd. Toch ging ze met kleine stapjes naar voren, geholpen door Lydia, die haar echt leek te overtuigen. Ondertussen kwam Angela op haar knieën voor me zitten. Ze keek me aan en opende haar mond. Mijn piemel was slap. Ik bracht hem vlak voor haar mond en deed mijn best om zo goed gedoseerd mogelijk niet al teveel tegelijk te plassen. Dat lukte. Een mooi straaltje liep recht haar mond in. Toen ik stopte, slikte ze het in. Meteen opende ze haar mond weer. Ik plaste opnieuw. En weer dronk ze het bereidwillig op. Intussen zag ik dat Kiki keek wat iedereen had ingevuld en een beetje rood werd.

Vanessa stond nu met haar benen wijd, iets door haar knieën gezakt vlak voor de stofzuiger. Lydia had haar nog vast. Vanessa moest duidelijk over een drempel heen. Lydia kwam kennelijk ineens op een een goed idee. Ze liep weg. Vanessa werd er wat onzeker van. Snel werd duidelijk wat ze van plan was. Ze pakte een stoel en Vanessa ging erop zitten. Lydia vertelde de stoel zo dat de hoogte precies goed was. Vanessa ging met haar bekken op het randje van de stoel zitten, terwijl Lydia de stofzuiger langzaam maar haar toe reed. Vanessa deed haar benen wijd, zodat de stofzuiger er tussen kon. De opening van de stofzuiger kwam nu precies voor haar poes. Met haar natte poes eenmaal vlak voor de opening van de stofzuiger, zag ik haar blik ineens veranderen. Ze keek heel verbaasd en leek het een heel fijn gevoel te vinden. Ze deed haar benen nog wijder en trok met haar voeten de stofzuiger nog dichter tegen haar kut aan. Ze werd wild van geilheid en begon hard te kreunen. Ondertussen plaste ik weer in Angela’s mond. Kiki was met Lydia in de antwoorden aan het lezen. Vanessa werd bijna gek op van opwinding. Prachtig om te zien hoe iemand die normaal zo terughoudend is, nu helemaal los ging. Ze klemde haar benen om de stofzuiger, duwde haar poes zo ver mogelijk in de opening van de stofzuiger en kreunde steeds harder.

Zo mooi, allemaal naakt en zo aan het genieten van al deze fijne dingen. Angela slikte al mijn pis tot de laatste druppel op. Ik zag Kiki naar me kijken. Ze stond met haar handen op het bureau en haar prachtige bolle kontje duwde ze naar achteren. Lydia bleef vlakbij haar. Ik had de antwoorden van hen beiden gelezen en begreep heel goed wat ze wilden. Vanessa zat compleet verstijfd tegen de stofzuiger aan, haar benen er strak omheen, haar hoofd achterover en heel snel ademend. Ze kreunde en staarde apathisch naar het plafond. Angela stond op, ging met haar benen wijd staan en duwde op mijn schouders. Dit is waar ik op hoopte! Ik ging snel op mijn knieën zitten en voelde mijn pik hard worden terwijl ik mijn mond open deed. Amper geopend spoot er al een harde straal in mijn mond. Dit was zo ontzettend lekker! Ik dronk als een bezetene. Kiki zag mijn stijve pik en de ferme straal die in mijn mond verdween. Dit kon niet lang duren. Ze duwde haar kontje nog wat verder naar achteren en ging met haar borsten op het bureau liggen. Kiki stond naast haar. Angela was snel uitgeplast.

Ik slikte de laatste beetjes door en met een lekkere pissmaak in mijn mond liep ik naar Kiki, die haar billen wijd opende. Lydia trok de billen van Kiki nog wat wijder open. Een prachtig kontje met een uitnodigend strak gaatje wachtte op mijn harde pik. Intussen was Vanessa helemaal in trance. Ze schokte, trilde en leek compleet afwezig. Plotseling leek Angela iets te herinneren. Ze ging naar de stofzuiger en toen ze haar hand naar de onderkant bewoog, wist ik ineens wat ze ging doen. Bijna was ik hem vergeten; de Turbo knop. Het apparaat ging helemaal trillen en keihard loeien. De zuigkracht was nu echt bizar. Vanessa gaf een enorme gil. Ze schokte hevig. Iedereen keek naar haar. En dan ineens nog een keiharde gil en een paar stuiptrekkingen. Seconden lang was ze ademloos, met een glimlach op haar gezicht. Ze ontspande daarna en Angela zette de stofzuiger uit. Vanessa was helemaal beduusd en heeft nog minuten lang bewegingloos in de stoel gezeten. Inmiddels had ik me al ontfermd over Kiki. Ik wilde mijn piemel in haar kont steken, maar toen ik haar mooie strakke kontje zag, met dat lekkere gaatje, kon ik me niet inhouden. Daar moest mijn tong in. Lekker diep haar kontje in. Ze duwde haar kontje goed naar achteren en hield haar gaatje heel goed open. Ik kon er diep in en beiden genoten we enorm. Misschien duurde het wel een half uur; ik kon er niet genoeg van krijgen.

Toen was ik zo immens geil, dat ik wilde neuken en klaarkomen. Toen ik opstond deed ze haar benen nog wat wijder en haar billen nog verder uiteen. Ze wilde duidelijk heel graag in haar kont worden geneukt. Wat was dit een fantastische ervaring. Lang geleden dat ik zo’n strak kontje had geneukt. Heerlijk, zo’n piepklein, nauw gaatje. Mijn eikel was veel groter dan haar kleine kontgaatje. Ik zette hem er tegenaan en begon te duwen. Ze kreunde en zuchtte toen het gaatje week en mijn eikel maar binnen ging. Ik was bang dat ik haar pijn had gedaan en haalde hem er even uit. Meteen stoof Lydia op me af en opende haar mond. Ze nam mijn pik in haar mond en sabbelde aan mijn eikel en maakte hem lekker nat. Hierna duwde ik mijn pik opnieuw in het nauwe gaatje van Kiki. Het ging nu iets soepeler. Toch haalde ik hem er weer even uit, en weer verdween hij in de mond van Lydia. Toen hoorde ik de stofzuiger weer aan gaan. Angela krulde zich er al gauw net zo omheen als Vanessa had gedaan. Weer stak ik mijn pik in Kiki’s kont. Wat was ze nauw daar. Ik moest heel hard duwen om hem er verder in te krijgen. Kiki kreunde en vertrok haar gezicht. Het leek pijn te doen. Lydia was inmiddels samen met Vanessa naar het kamertje. Ik duwde verder, en weer leek het pijn te doen. Zachtjes vroeg ik aan haar of ze wilde dat ik doorging. ‘Ja’, ze ze, ‘dieper’. Hier werd ik echt geil van. Ik duwde uit alle macht verder. ‘Aauuww’, klonk het. Ik hield stil en verontschuldigde me.

‘Neeee!  Ga door!! Dieper!!!! Dieper!!!’ Ik dacht dat ik gek werd. De lekkerste kont die ik ooit had geneukt, nauwer dan alle andere, een buitengewoon strak gaatje, en de mooiste billen die er bestaan; en dan wil ze ook nog dat je diep gaat. Dit was het paradijs. ‘Wil je hem er echt helemaal in?’ vroeg ik. ‘Jaaa, helemaal…’, kreunde ze. ‘Dat doet pijn’, zei ik, terwijl ik even rustig deed. Ze knikte. ‘Je wilt die pijn hè ‘, zei ik. Ze knikte. Ik duwde stevig door en mijn pik ging weer wat dieper. Ze kreunde van de pijn. ‘Zal ik je dan eens lekker pijn doen?’ vroeg ik. ‘Jaa’, kreunde ze. ‘Veel pijn?’ vroeg ik. Ze knikte en zette zich schrap. Ik zette alle denkbare kracht en hoe vreselijk nauw het ook was, ik stootte diep haar kont in. Met harde bewegingen perste ik mijn lul dieper naar binnen. Mijn eikel zat klem tegen haar darm. Ik perste zo hard ik kon. Lydia was terug. Ik wenkte haar. In één beweging trok ik mijn lul eruit, en zonder enige aarzeling nam Lydia hem in haar mond en sabbelde er stevig op los. Ik trok mijn pik terug en duwde hem zo hard mogelijk in de kont van Kiki. Ze gaf een gil van de pijn. Nu ging ik echt zo hard mogelijk. ‘Help me, het moet dieper’, zei ik.

Meteen kwamen Vanessa en Lydia helpen, en ook Angela kwam eraan want ze was heel snel klaar gekomen met de stofzuiger. Lydia en Vanessa hielden allebei Kiki aan één kant vast, trokken haar billen ver uiteen en duwden met alle kracht die ze hadden haar kont naar achter. Angela duwde met haar handen tegen mijn billen en zette zich met haar voeten af tegen de muur. ‘Wil je pijn?’, vroeg ik nog een keer. ‘Jaaaaaaaa!!!!!’, gilde ze. Dit was echt bizar. De dames en ik duwden uit alle macht, het zweet op onze hoofden. Mijn eikel zat helemaal klem, diep in haar kont. Eigenlijk deed het bij mij ook pijn. ‘Los!’ , riep ik. De dames lieten los en ik trok een flink stuk terug en kwam hevig klaar in haar kont. Lydia opende haar mond  en liet duidelijk merken wat ze van plan was. Kiki zag er afgeleefd uit. De dames hadden net een gym-mat uit het kamertje gepakt. Lydia ging op haar rug liggen en Kiki ging op haar hurken zitten, met haar kont boven de geopende mond van Lydia. Langzaam droop mijn sperma in haar mond.

Angela nam direct mijn pik in haar mond. Het werd tijd om te gaan afronden, maar er was nog één dringend verzoek van Vanessa. Verlegen vroeg ze of ze op haar buik mocht gaan liggen op de mat. Ik pakte haar beet en hielp haar om comfortabel te gaan liggen. Ze deed wat gegeneerd haar benen wijd. Zachtjes heb ik haar gerimd en ze genoot er merkbaar van. Na een kwartiertje werd het echt tijd om te gaan stoppen. We hebben de boel opgeruimd en samen wat gegeten. We konden bijna niet geloven dat dit echt was gebeurd. Niemand van ons had ooit zoiets meegemaakt. We snapten zelf niet hoe het zover kon komen. Schaamte voelden we niet echt, al was het wel raar om weer gewoon buiten te stappen alsof er niets was gebeurd. We besloten om over een tijdje een keer samen te komen en het er nog eens over te hebben. Wel waren we het erover eens dat dit eigenlijk niet had mogen gebeuren. Maar ja, we konden het niet meer terugdraaien. Het was nu eenmaal gebeurd.

De dagen erna hebben we nog wel geappt. Soms in de groep, soms apart. Aan Kiki heb ik nog een paar keer gevraagd of ze nog pijn voelde, maar dat was niet zo. Vanessa schaamde zich voor wat er gebeurd was en was vooral bang dat we haar zouden uitlachen om wat ze met de stofzuiger deed. Ik heb haar geantwoord dat ze zich daar echt niet voor hoeft te schamen. We zien elkaar binnenkort een keer. Ik weet niet wat ik me daarbij moet voorstellen. De andere leerlingen heb ik er niet meer over gehoord. Ik weet natuurlijk niet of ze er met anderen over hebben gesproken.

Op gesprek
Dat was vorige week. Vandaag dus een snertdag en en directrice die me dringend wil spreken. Ik betreur de nu echt wat er was gebeurd en vreesde het ergste. Ik kon me hier met geen mogelijkheid iets goeds bij voorstellen. Wat was er aan de hand? Had iemand ons gezien, had één van de dames spijt gekregen en het gemeld? Had iemand van degenen die niet meedeed geklaagd? Ik zag het even niet meer zitten.
Het was zover… De deur stond open bij de directrice en met een bonkend hart stapte ik bij haar binnen. Ik begroette haar en zij mij. Op strenge toon zei ze dat ik de deur beter even kon sluiten. Dat had ik zelf ook al wel begrepen. ‘Ik wilde je even spreken’, zei ze. Ik knikte. ‘Je hebt vast wel een idee waarover, denk ik’, zei ze. Ik keek haar zwijgzaam aan. ‘Jouw les seksuele voorlichting.’ Wat kon ik nu doen? Dit zou me mijn baan kosten, daar was ik nu wel zeker van. ‘Ik vind het echt te betreuren dat ik je hiervoor op het matje heb moeten roepen en dat je niet wilde inzien dat het anders moest. Al die weerstand die je had tegen seksuele voorlichting aan jong volwassenen was onnodig en ongepast. Ik wil dat je voortaan eens gewoon doet wat er hier op deze school wordt afgesproken, zonder steeds met uitvluchten te komen en dingen anders te willen doen. Het ergste is nog wel dat je uitvluchten nergens voor nodig zijn, want je kunt dit. Je bent een uitstekende leerkracht. Vier leerlingen zijn naar me toe gekomen om je complimenten te geven voor de les. Ze vertelden me dat ze er heel veel aan hebben gehad. Eén van hen vertelde zelfs dat ze erdoor veranderd is en heel veel onzekerheid is kwijtgeraakt. Dat is echt een prestatie. Daar mag je trots op zijn. Dit is wat ik bedoelde. Had dat meteen van me aangenomen. Dat had me een hoop energie gescheeld.’

Ik was stomverbaasd. ‘Dankjewel’, zei ik. ‘Het spijt me dat ik er aanvankelijk zo moeilijk over deed. Ik vond het echt lastig en heb het aan het begin van de les erg moeilijk gevonden om over een onderwerp als dit les te geven aan volwassenen. Het is niet eenvoudig om dit te doen. Ik ben ongelooflijk blij om te horen dat mijn les is gewaardeerd.’

En zo eindigde mijn dag toch nog goed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9944 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Seksuele voorlichting, deel 2”

Plaats een reactie