BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Will you merrie me?

Vandaag ben ik weer in het bos. Omdat het niet zo warm is als enkele dagen geleden ga ik niet zwemmen. Gekleed in een Ariana Grande hoodie, uiteraard zonder broek/rokje én slipje, wandel ik naar het gebied waar een groep paarden staat. Mijn kutje lekt, zo geil ben ik van de gedachte dat ik promotie hoop te maken van teefje naar merrie.

Ik ben heel blij dat het in het bos altijd rustig is. Ondanks de prachtige natuur, de dieren als paarden, koeien en schapen, komt er zelden iemand. Stel je toch voor dat iemand mij betrapt op bestialiteit!

Het bos is voor mij geen vluchtoord. Gevoelig voor prikkels ben ik niet. De rust is niet hetgeen mij trekt. Wat mij zo bevalt is hoe de dieren met je omgaan, hoe ze op je reageren. Puur, zonder oordeel. En ze laten zich meestal graag knuffelen. Dat is precies wat ik nu wil!

Mijn oog valt op een prachtig paard. Een Friezin met prachtige billen. Haar staart zwiept vrolijk heen en weer. Ik loop rustig naar haar toe. Mijn poging tot toenadering wordt beloond. Yes!

Ze komt naar mij toe. Flemend legt ze haar hoofd op mijn schouder. “Oh Eva, schoonheid! Wat ben je lief en super mooi!” zucht ik. Ze kust in mijn hals en even later staan we met elkaar te tongen. Ik blijf haar aaien als zij een appel van een boom hapt. Dat is geen verboden vrucht. De seks die wij met elkaar hebben is dat wel.
Langzaam loop ik om haar heen. Mijn aaien verandert zich als ik haar kont aanraak in strelen. De aanraking wordt steeds liefdevoller, steeds intiemer. Er loopt zo veel vocht uit mijn kutje dat ik in een modderpoel sta. Oh, mijn beentjes glimmen van het geil!

Op een bepaald moment voel ik zoveel liefde voor mijn schatje dat ik haar kont begin te kussen. Voorzichtig til ik haar staart op. “Oh babe, laat me jouw kont en aars lekker rimmen. Voel mijn sletterige tong in jouw reetkier. Je paardenhoertje baft je stronthol.” Ik lik over haar anus. Duw de punt van mijn tong gretig tegen haar ster. Soepel glijdt mijn tong haar poepgat in. “Mmmmmmm, wat smaak je goed schat! En wat is je gaatje lekker warm. Oh je ruikt ook zo lekker geil. Ja, ik vind het zo geil om mijn tong in je bruine ster te worstelen. Zelfs als je mijn slettenbek vol schijt geniet ik er van om jouw kont oraal te bevredigen!”

Door de opwinding denk ik niet aan het gevaar dat het paard gaat schoppen. Ze laat zich baffen. Ik mag haar ongestoord rimmen. Wat is het geil om de kont van zo’n prachtige vrouw te likken. Heerlijk.

Terwijl ik haar poeperd oraal bevredig sta ik mezelf te vingeren. Tot ze begint te pissen. Gulzig drink ik de urine van deze godin op. Gek hè? Het gouden nectar smaakt overheerlijk en zit vol piamientjes.

Daarna loop ik het natuurgebied uit. Wat er gebeurt als ik weer in het gewone deel van het bos ben? Dat lees je in het volgende deel!

Liefs, Edith

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 17725 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Will you merrie me?”

Plaats een reactie