BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cumgebak

In de afgelopen maanden kwam ze zeker een keer in de twee, drie weken op een maandagmorgen langs. Voor een kop koffie. Na een tijdje bracht ze ook heerlijk schuimgebak van de beste bakker van de stad mee. Die ene keer zaten we in een lachwekkend gesprek toen haar mond vol schuim zat en ze zich gruwelijk versprak. Zei dat er cum op haar lippen zat. Ze had het door voor ik er iets van zeggen kon en kreeg een enorme kleur. Van de schrik viel er een stukje van haar vork op haar rechter borst. Dat wordt aflikken zei ik. We lieten het bij deze zinspelingen en gingen gewoon weer verder.

Het cumgebak hoorde vanaf dat moment bij het maandagmorgenritueel. Op een zomerse dag had ze een kort rokje aan en een diep decolleté. Ze morste weer wat gebak precies tussen haar borsten. Ze leek het niet door te hebben en ik zei ‘je bewaart een stukje voor me?’ Zonder te weten waar ik op doelde zei ze, “prima, wil je nog wat hebben”. “Graag, maar als je weet waar het zit ben je niet meer zo gretig” Rood als een boei floepte ze er uit “of juist wel”.
Zo begon ons lijfelijk contact. Die keer likte ik haar borsten af en hield daarbij ook haar billen stevig vast. We voelden elkaars warmte.

De keer erna aten we samen het gebakje en staken het in elkaars mond. We kusten en mijn hand streelde de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde. Ik vroeg hoe lang ze dit al wilde. Ze wist het eigenlijk niet precies zei ze toen. Ze dacht dat het was toen haar spiraaltje was verwijderd. Toen nam haar geilheid toe en soms haar coördinatie af. Dat was vanaf de dag van het cumgebak. Ondanks herhaaldelijk vragen wilde ze haar slipje niet achterlaten. ‘Hij weet welk ik aan heb, dat kan ik niet doen. Als ik dat vanavond niet kan laten zien… Je krijgt er binnenkort echt wel een. Met mijn geur. Heb geduld.’

Dat moment kwam sneller dan verwacht. We appten elkaar een paar keer tussen door omdat we samen een keer naar het strand wilden. Zondagavond laat appte ze. Morgen half acht kun je me ophalen. Ik kwam stipt op tijd. Haar vriend zwaaide haar uit. Twee straten verder op wisselde ze van slipje en bespraken we waar we precies naar toe zouden gaan. Haar leek Schoorl wel wat. Mij ook, ik suggereerde het naaktstrand daar. Ze twijfelde even, ‘niet om jou hoor’ met een vette knipoog. Het ging haar om de droge bikini, die ‘hem’ misschien op zou vallen. Ze zou die, met mijn zwembroek wel een keer nat maken in de zee.

Ze was nog nooit op een naaktstrand geweest en vroeg naar de gewoontes daar. Of daar ook gevreeën wordt. Ja zei ik. Geneukt, gemasturbeerd, gebeft, afgetrokken. Onder welke schelp leefde zij met die man? Ik vroeg haar naar haar plannen. Ze werd rood. Lachte tussen open, verlegen en schaapachtig. Ze tilde haar jurkje een beetje op en ik zag vochtige plekjes in haar slipje. Over haar slipje met strandgeuren maakte ik me geen zorgen meer. Wel over de zitting van de bijrijdersstoel. Op mijn vraag of een handdoek onder haar billen nu handig was, tegen vochtplekken in de stoel, antwoordde ze bevestigend. Het ruitendoekje, nu nog droog en schoon, kon ik met enig kunst en vliegwerk onder haar billen leggen, en zonder enige moeite streelde ik daarbij ‘oh sorry’ ook haar slipje en voelde sneaky hoe nat haar kutje was. Ze verontschuldigde zich over het feit dat ze soms snel nat is daar. Zonder enige aanleiding zei ze dat ze nog nooit op het strand had geneukt. Ook niet in de auto trouwens.

Ze bleek vandaag minder braaf dan ze zich voordeed in de maanden hiervoor. Zout en zand zou ik ruiken en proeven. Orgasmes horen en zien. In de duinen gaf ze zich zonder gene over aan de zon en haar wellust. Ze wilde geneukt. Ze werd geneukt. Anaal ook. Geen kijkers, gelukkig, het was rustig vandaag. De zon maakte haar geiler dan ik haar ooit zag. We zwommen, kusten, masturbeerden, vreeën, dronken, aten, streelden. Dat haar borsten, billen en onderbuik zonder bikini egaal bruinden was kennelijk geen probleem.

Aan het eind van de middag reden we terug. Zij ging weer op het ruitendoekje zitten, zomerjurk en slipje aan, geen bh. Ze wilde haar belofte nog inlossen. Ze had nog nooit in de auto gemasturbeerd of geneukt. Ze masturbeerde, haar vingers in haar slipje, zodat alle geuren daarin zouden blijven hangen. Ik zag wanneer ze klaarkwam en was vermoed ik niet de enige was die het zag.

Mijn vingers gingen twee keer diep in haar kutje. Ik proefde. Rook. Had een keiharde staaf. Haar vingers voelden langs de rechterpijp van mijn short mijn zak en lul. Ze streelde. Maak me maar niet klaar, zei ik nog, zo kan ik bij jou de straat niet inrijden. Maak je geen zorgen was haar antwoord en vlak voor ik zou komen bukte ze naar mijn lul. Ik kwam. Droog. Geen zaad. Goed gedaan, jochie, prees ze en ging door. Ze wilde pijpen. En zaad. Ze kreeg zaad. Mijn short hield ze behendig schoon. Ze likte. Ze slikte. En kwam weer omhoog. Ze deed haar slipje uit, liet me ruiken. Goed genoeg meneer? Yes ma’am! Dank je. Kushandje. Ze maakte haar kutje droog met het ruitendoekje. Legde haar natte geurende slipje in de middenconsole. Droogde haar kut nog een keer goed af en trok het droge slipje aan dat ze ’s morgens bij vertrek uitgetrokken had. Deed mijn zwembroek recht. Kamde haar haren, zette de blower aan vanwege haar rode sekswangen. De zon, zou ze thuis, half gelogen, zeggen. Haar kut, zei ze me, was wel wat schraal geworden.

Haar vriend kwam op hetzelfde moment aan rijden. Ze stapte tegelijkertijd uit en liepen naar elkaar. Ze omhelsde hem. Hij kuste haar. Voelde tussen haar benen, wreef zichtbaar voor hem over haar slipje. Met een hand stak ze achter haar rug een duim naar mij omhoog. Ik wist genoeg. Hij voelde een droge kut. Met haar natte slipje in de middenconsole reed ik claxonerend weg. Ik dicteerde Siri een appje ‘Roosmarijn Roosmarijn oh wat neukt je kutje fijn’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7989 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie