BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Replacement- 4

Eva wacht af. Ze voelt momenteel wel vocht uit haar kontgaatje lopen, want die vader van haar, die naast haar op zijn eigen ligstoel, op adem aan het komen is, heeft haar kontgat net nagenoeg gevoelloos geneukt. Maar het gevoel wat nu door haar lichaam stroomt, daar wil ze meer van. Veel meer!

Als ik op adem ben gekomen kijk ik naar Eva. “Mijn borsten nog!”, herhaalt Eva. “Verrek ja!, dit was alleen haar rug nog!” Ik sta op. Mijn lul hangt slap tussen mijn benen. Eigenlijk baal ik ervan, maar mijn ‘jongen’ kan het niet helpen. “Misschien kan Eva hem even ‘reanimeren’?”, vraag ik mijzelf geestig af.

Ik ga naar de stoel van Eva en spuit wat zonnebrandcrème in mijn handen. Als ik het uitgesmeerd heb, ga ik boven op Eva haar benen zitten en begin ik Eva haar lichaam in te smeren en te masseren. Ik begin bij haar hals, ga langzaam naar beneden. Als ik haar borsten bereik, geef ik deze extra aandacht. Haar prachtig strakke, ferme en nog zeer jeugdige tietjes voelen heerlijk zacht en warm in mijn handen.

Ik voel Eva haar handen over mijn benen strelen. Dat voelt lekker. Maar al snel verplaatst haar hand tussen mijn benen, over mijn kont. Ze wrijft over mijn kontgat. Eva weet dondersgoed dat ik het fijn vind als iemand aan mijn kontgat zit, maar dat zij dit nu doet. Ik zak iets naar beneden, hierdoor kan Eva niet meer bij mijn kontgat, maar ik wel beter bij haar buik en …. kutje.. Ik zie Eva sip kijken. “Papa, ik wil jouw kont!”, zegt ze dan. “Ga maar op mijn buik zitten als je toch zo graag met mijn kutje wilt spelen!”

Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. Ik sta op en draai me om. Ga zo zitten dat ik boven Eva zit, maar niet op haar. Dat zou niet goed zijn, maar mijn kont is nu wel in haar richting en ik kan haar kutje masseren. Daar begin ik dan ook zachtjes mee. Lekker langs haar lippen, af en toe een vinger erin! Dan vraagt Eva ineens.

“Papa, zullen we een wedstrijdje doen?!”
“Hoe bedoel je schat?”
“Een wedstrijd en dan wie wint mag iets heel speciaals doen bij de verliezer ofzo!”.
“Wat is de wedstrijd dan?”, vraag ik.
“Zeg ik pas als je akkoord gaat!”

Ik ga wel akkoord, gekker dan dit wordt het toch niet… Toch?

Oke, wel dus. Want als ik akkoord ben, is de wedstrijd. “Wie kan meer vingers in de ander kwijt!” “Fuck!”, denk ik nog. Maar het is al te laat. Ik heb haar eerste vinger al in mijn kontgat zitten. Ik moet natuurlijk snel volgen. Dus steek twee vingers in haar kutje. Snel drukt Eva nu nog twee vingers in mijn kont. Het voelt zo heerlijk. Ik wil haar hele hand wel in mijn reet. “Drie – Twee, geloof ik. Toch?” “Ja!”, grom ik en ik druk nog twee vingers naar binnen. “Vier – Drie”, denk ik. Maar het is al snel vier – vier.

Nu wordt het spannend en heel geil tegelijk. Uiteraard wil ik graag mijn hand in Eva haar kut. Maar mijn hand is groter dan die van haar en mijn kont. Die is gewillig, dus ik ga gewoon verliezen. Maar toch druk ik mijn duim in mijn handpalm en druk door. Hard door, moet ook wel, want haar kut werkt tegen. Ik hoor Eva ook kreunen. Ik kan het alleen niet verstaan. Wel schrik ik ineens als zij HARD haar hand in mijn reet duwt. “FUCK!”, schreeuw ik, gevolgd door een heerlijk gevoel en ik wil van alles wel zeggen, maar ik vestig mijn aandacht op haar kutje. Ik heb mijn zinnen gezet op het feit dat mijn hand in haar, Eva, mijn dochter, haar kut gaat en zal verdwijnen. Ik druk hard, maar rustig door. Ik merk dat Eva de pijn weg probeert te ademen. Schijnbaar lukt het, want enkele minuten later zie ik mijn hand in het tiener gleufje verdwijnen. Gelijk schiet er een heel geil gevoel door mijn hoofd. ‘Ik vuistneuk mijn dochter. Hoe geil!”

Maar dan begint Eva te gillen. Schokkend komt ze klaar. Ik heb mijn eigen dochter gevuist neukt. Ongelovelijk. Maar al snel heb ik spijt. Want als Eva weer op adem is, kruipt ze met moeite onder mij vandaan. Gaat achter mij staan en gaat MIJ vuistneuken. Haar hand gaat als een bezetene in en uit mijn kontgat. Het doet zeer, maar is lekker op hetzelfde moment. Ik merk dat de knokkels van haar hand hard over mijn prostaat gaan. En DAT is waardoor ik al snel moet happen naar adem. Ook al heb ik een slappe lul, mijn lichaam komt klaar. Het lijkt of mijn sperma uit mijn tenen moet komen. Maar dan..

Dan duipt er sperma uit mijn lul. Niet spuitend, maar druppelend. Mijn lul wil spuiten, maar kan het niet. Het tegenstrijdige gevoel maakt me gek. Mijn orgasme duurt lang. Enkele minuten. Waarin mijn dochter echt geen medelijden met mij toont en doorgaan met haar vuist hard en steeds dieper in mijn reet te rammen.

En dan .. Dan zak ik door mijn knieën. Ik moet opgeven. Ik ben kapot. Maar Eva likt lekker mijn sperma op.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 10642 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Replacement- 4”

Plaats een reactie