BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nooit gedacht! Deel 1

Het is maandag morgen. En zoals iedere maandag breng ik mijn zoontje van 11 naar school. Vele vaders en moeders staan op het schoolplein te wachten totdat de schooldeur open gaat. Ik ken niet veel andere ouders maar zeg wel vaak goedemorgen tegen anderen en soms maak ik een praatje met een wat bekendere vader of moeder.

De deur van de school ging open en de kinderen rende naar binnen gevolgd door hun vader of moeder. Ik bracht mijn zoontje het klaslokaal binnen en bleef wachten tot de bel ging om vervolgens afscheid te nemen. Alle ouders gaven hun kind nog een kus en knuffel en verlieten het klaslokaal. Ik stapte de deur van de school uit toen ik ineens werd aangesproken door een moeder. “Hoi”, zei ze. “Jij bent toch de vader van Bas?” “Dat klopt”, zei ik. “Jij geeft toch computerles hier op school?”, ging ze verder. “Ja dat klopt ook, op de vrijdagochtend”, zei ik. “ “Dus dan heb je best wel verstand van computers toch?” Ik zei dat ik geen expert was maar dat ik kleine probleempjes wel kon oplossen en de standaard dingen wel wist. Ze vroeg of ik een keer tijd had om naar de computer bij haar thuis te komen kijken. Haar man had er totaal geen verstand van en ze kregen het probleem niet opgelost.

Ik vond het prima en zei dat ik nu eventueel wel tijd had, ik moest vandaag toch vanuit huis werken. “Heel fijn”, zei ze, en we liepen samen naar haar huis. Ze woonde vlakbij de school en onderweg spraken we wat over onze kinderen die bij elkaar in de klas zaten. Eenmaal bij haar thuis aangekomen maakte ze eerst een kopje koffie voor ons beide en kletste we nog wat meer over waar ik woonde en of ik nog meer kinderen had. Haar jongste dochter was even oud als mijn zoontje en zat vanaf het begin al op deze school en ook bij mijn zoontje in de klas. Haar oudere dochter was 14 en had ook op deze school gezeten en zat nu op de HAVO.

Toen we de koffie op hadden werd het tijd dat ik naar hun computer ging kijken en liep ik achter Marit, zo heette ze, naar boven. In een kamertje met boeken en administratie spullen stond op een bureautje de computer. Marit zetten de pc aan en deze begon vrij traag op te starten. Nadat windows was geladen ging ze mij vertellen wat het probleem was. “Iedere keer als ze een map wilde openen kregen ze de melding dat deze map niet bestond, terwijl de map duidelijk te zien was”, vertelde ze. “Heel vervelend”, want er staan belangrijke gegevens in bepaalde mappen waar ik bij moet”. Ik ging achter de pc zitten en begon wat instelling na te kijken en had al snel het probleem gevonden en verholpen. Ik klikte op een map en deze ging direct open. “Oh wat fijn”, zei ze, en bedankte mij. Nu kwam het 2e probleem. “Sommige bestanden in de mappen gingen niet open of waren niet beschikbaar terwijl ze er wel in stonden”, zei ze. Ook dit had ik redelijk snel opgelost en de bestanden gingen weer open en de afbeeldingen verschenen op het beeldscherm.

Marit was zo blij en vroeg of ik nog een 2e bakje koffie wilde. Dat wilde ik wel en Marit ging naar beneden om voor ons beide een 2e bakje koffie te maken. Ik ging wat instelling op haar computer controleren en deed wat testen. In de map Mijn Documenten controleerde ik of ook daar alles werkte en goed stond. Tot mijn verrassing zag ik een map “Privé Foto’s” staan. Nieuwsgierig als ik ben kon ik het niet laten om stiekem snel even een kijkje te nemen om te zien wat daar in zou staan. En ja hoor, wat ik hoopte stond ook daadwerkelijk in de map. De map stond vol naakt foto’s van Marit en haar man. Ik kreeg het bloedje heet en mijn hart begon harder te kloppen van spanning. Ik luisterde nog even goed of Marit er nog niet aankwam met de koffie voordat ik op een foto klikte en deze het volledige scherm vulde.
Marit is een flinke vrouw, of beter gezegd dikke vrouw. Ze heeft een dikke buik, grote billen met brede heupen, een stel grote borsten dus ja een erg stevige en forse vrouw. Mijn eigen vrouw is ook stevig maar Marit was op alle fronten dikker. Ik had haar, tot nu toe, alleen in kleding gezien maar op de foto voor mij was ze nu geheel naakt en zag ik nu alles puur natuur. Mijn hart ging als een gek te keer bij het zien van haar naakte lichaam en ook mijn lul reageerde positief op de foto. Ik klikte snel op een andere foto en deze was nog mooier en geiler dan die eerste. Haar grote hang borsten met enorme tepels, haar flinke hang buik en een dikke kale kut waar haar schaamlippen als oorlellen uithingen, waren nu duidelijk te zien. Ze stond met 1 been op een krukje en leunde met haar handen op haar knie zodat haar borsten mooi vrij hingen en ik goed zicht had op haar bolle kale kut.

Ineens hoorde ik Marit weer naar boven komen en sloot snel de map met foto’s en opende een map waar muziek bestanden in stonden. “En lukt het”, vroeg ze, toen ze met 2 kopjes koffie binnen kwam. “Ja hoor, de mappen gaan weer open en de foto’s kan je ook weer aanklikken en bekijken”, zei ik onschuldig. “Oh heel fijn”, zei ze. Ik klikte op een map en liet haar zien dat de inhoud weer tevoorschijn kwam. Ik klikte op een foto, die in de map stond en deze werd op het scherm weer gegeven. Het was een vakantie foto van het hele gezin aan het strand. “Waar was dit?”, vroeg ik haar. Ze vertelde dat dit de vakantie van vorig jaar was in Egypte. “Ziet er mooi uit”, zei ik verder. Op de foto kon je goed zien dat Marit haar badpak flink gevuld was. Haar dochters hadden een beetje het zelfde postuur als hun moeder. Ondanks dat ze nog jong waren kon je toch al duidelijk zien dat ze stevig en wat dikker waren. Ik hou wel van dikkertjes en genoot van de foto. Ik klikte verder en een andere vakantie foto kwam tevoorschijn. Deze was wederom aan het strand maar nu wat dichterbij. Je kon nu goed zien dat Marits badpak goed strak zat om haar lichaam en dat haar borsten er nog net niet uit puilde.

Ik nam een slok van mijn koffie en sloot de map met vakantie foto’s en klikte op een andere map. Expres op de map met privé foto’s natuurlijk. “OEPS!”, zei ik onschuldig en keek Marit aan. Ze kreeg een vuur rood hoofd en draaide zich om, mij niet meer durvend aan te kijken. “Sorry, ik was al eerder aan het rond kijken of alles goed werkte en kwam deze map al tegen”, zei ik. Ik zei toen maar dat het mooie foto’s waren en niet gedacht had deze aan te treffen. Om haar wat meer gerust te stellen zei ik gelijk maar dat wij ook zulke foto’s op onze computer hebben staan van mijzelf en mijn vrouw. Marit bleef een rood hoofd houden, ging erbij zitten en keek weer in mijn richting. “Ja het is niet echt de bedoeling dat anderen dit zien”, zei ze, “daarom willen wij ook een beveiliging op deze map zodat, wanneer de kinderen op de computer bezig zijn, niet ineens hun vader en moeder bloot tevoorschijn komen”.

Ik zei dat ik het begreep en voegde er gelijk aan toe dat ze een mooi lichaam heeft. Ze bedankte me voor het compliment en zei dat haar man vaak foto’s maakte en dat ze dit erg leuk vonden te doen maar ook graag naar andere foto’s keken van andere stellen op het internet. Om haar wat meer gerust te stellen vroeg ik haar of ze het dan misschien leuk vind om onze foto’s te zien. “Nu ik die van jullie heb gezien lijkt het mij wel zo eerlijk dat jij die van ons ook te zien krijgt”, zei ik. Marit knikte en zei deze wel te willen zien. Ik ging naar een website waar een aantal van onze foto’s op stonden. Marit kwam nu naast me zitten zodat ze het goed kon zien. Ik opende een foto van mijn vrouw en merkte aan Marit dat ze het leuk vond om deze naakt te zien en dat dit haar wat minder ongemakkelijk maakte. “Leuke foto hoor”, zei ze. “Ja net als jullie maken wij ook graag foto’s”, zei ik. Ik ging nu naar een foto waar ikzelf op stond en merkte aan haar dat ze ging verzitten en onrustig werd.

“Dit ben ik dus zonder kleren”, zei ik. Ze moest lachen en keek aandacht naar de foto! “Niet verkeerd”, zei ze. Ik vroeg haar of ze meer wilde zien en dat wilde ze wel dus liet ik alle foto’s die op de website stonden voorbij komen. De foto’s hadden al haar aandacht en ik zag aan haar blik dat ze ervan genoot. “Hey jij scheert je schaamhaar zie ik”, zei ze. “Klopt”, zei ik. “Ik, en ook mijn vrouw, vind dat lekker en mooi”. “Ja dat is ook zo”, zei ze. “Maar jij scheert je toch ook?”, zei ik. “Van wat ik gezien had ben jij ook kaal”, en ik haalde een foto van haar tevoorschijn en ja hoor een mooie dikke kale heuvel vulde het beeldscherm. Ik zag dat ze het er weer warm van kreeg en rood aan liep. Ik zei, “niks aan de hand hoor we hebben van elkaar al meer gezien dan dat we ooit zouden denken, en het ziet er allemaal prima uit je bent een mooie vrouw en mag gezien worden”. “Nou jij ziet er ook niet verkeerd uit hoor, met en zonder kleren”, grapte ze terug.

Ik ging nog wat verder kijken naar foto’s van haar en kwam bij een foto waar Marit met haar benen wijd zat en één flinke dildo in haar gleuf had. Ik zei, “nou je weet wel wat lekker is zo te zien”. Ze moest lachen en werd weer rood. “Je bent lekker om te zien en ik weet van mijn vrouw dat het ook lekker is zo’n dildo”, zei ik haar. Ze pakte de muis van de computer van mij over om terug te gaan naar de website waar onze foto’s op stonden. “Doen jullie dit al lang jullie foto’s zo op het internet plaatsen”, vroeg ze. “Nou ik doe dit al een tijdje ja en af en toe doe ik ruilen met andere stellen want mag graag ook andere zien”, zei ik. “Wel spannend”, zei ze. “Ja dat is het ook”, zei ik. “Gewoon het idee dat je iemand niet kent, of juist wel kent, en dan van die persoon een naakt foto ziet das gewoon zo spannend”. “Zoals nu van jou bijvoorbeeld”. “Nooit gedacht dit te zien te krijgen maar ook nooit bij stil gestaan”. Ik zie vrouwen op het schoolplein maar denkt niet gelijk hoe deze er naakt zouden uitzien of dat deze misschien wel naakt foto’s zouden hebben”. ‘Ja”, zei ze, “ik vind het ook erg leuk om andere naakt te zien en nu ik jou en je vrouw naakt heb gezien en dat jou vrouw ook een flinke dikkerd is geeft mij dit wel een geruster gevoel”. “Ik schaamde mij altijd voor mijn figuur”. “Dat is nergens voor nodig”, zei ik. “Je ziet er heerlijk uit, hebt een mooi figuur, grote borsten, heerlijk buikje, dikke billen en een mooie kale poes, ja sorry ik hou van vrouwen zoals jij vandaar dat ik mijn vrouw ook graag naakt fotografeer en aanbid”.

Ze moest lachen en bedankte mij voor de complimenten. “Ik denk dat menig man die jou naakt zou zien er zo over denkt en jou graag het bed in neemt”, zei ik. Ze moest weer lachen. “Als ik zulke foto’s van jou zie gaat er bij mij wel wat groeien en raak ik behoorlijk opgewonden”, zei ik. Ik had nu een foto op het scherm geplaatst waar Marit wijdbeens haar kale kut toonde en waar je goed haar grote lippen en dikke klit kon zien. “Deze vind ik wel erg lekker hoor”, zei ik!
“Doen jullie aan partnerruil”, vroeg Marit ineens. Ik zei: “nee, nog nooit gedaan”. “Mijn vrouw is daar niet zo voor en we weten beide ook niet of dit wel iets voor ons is”, zei ik. “Webcammen met andere stellen doen we wel, dat is ook erg spannend maar hebben nog nooit contact gehad met een ander stel voor de seks”. “Jullie wel?”, vroeg ik haar! “Nee zeker niet”, zei ze. “Wij kijken alleen naar foto’s van andere en dat vinden we allebei erg spannend, maar contact met een ander stel geen idee of we dat zouden durven en willen”. “Is ook een grote stap die je neemt vinden wij”, zei ik, “en je moet er beide achter staan”.

“Ik zie veel vrouwen naakt op foto’s, en ook als ik jou zo zie, dan zou ik ze best willen neuken of van alles met ze willen doen maar of ik dat ook in het echt zou kunnen weet ik niet”. “ Van het idee raak ik wel altijd erg opgewonden en krijg het dan ook bloedheet, net als nu”. Ze moest lachen. “Ja ik ook”, zei ze. “Ik zou liegen als ik zeg dat wanneer ik jou zo naakt op die foto zie het mij niks doet”, zei Marit. “Je hebt een lekker lichaam en een mooie piemel”. Ik bedankte haar en ging nog een aantal foto’s van mijzelf laten zien. Ik zei dat ik mij jaren schaamde voor mijn pik omdat hij krom loopt. Ze kwam wat dichterbij het scherm zitten om te kijken naar een foto waar ik met een stijve pik op stond. “Ja hij is inderdaad wat krom, maar dat maakt toch niks uit als hij het maar doet”, grapte ze. “Nou dat doet hij zeker”, zei ik. Ik ging weer even naar de foto’s van Marit en kwam bij een foto waar Marit boven op het gezicht van haar man zat en deze was haar kut aan het likken. “Wow”, zei ik, “dit is een lekkere foto zeg. “Dat vind ik ook altijd lekker als mijn vrouw op mijn gezicht komt zitten en ik haar dan heerlijk met mijn mond kan verwennen”. “Ja ik vind het heerlijk”, zei Marit, “en mijn man doet het graag en lekker”.

Ik ging weer terug naar de website en herinnerde mij dat er ook een paar filmpjes van ons op stonden en één daarvan was waar mijn vrouw op mijn gezicht zat. Ik startte het filmpje en samen keken we aandachtig naar het scherm. “Wow”, zei Marit, “dat ziet er ook lekker uit zeg en zo te horen geniet je vrouw er enorm van”. “Ik vind het heerlijk om te doen en dan te merken dat ze er van geniet”, zei ik. “Wij vrouwen weten wel wat lekker is”, zei Marit. Ik moest lachen en zei: “ja en wij mannen doen graag de dingen die lekker zijn”. “Pfff ik krijg het er bloed heet van”, zei ze en trok haar vest uit. Ze zat nu alleen nog in haar blouse en ik kon nu goed de grote vormen van haar borsten zien. Ze zag dat ik keek en lachte. “Zou je ze in het echt willen zien?”. “Euh nou zeker wel”, antwoorde ik. Ze trok nu ook haar blouse uit en daarna haar bh. Wow, een paar enorme en prachtige borsten kwamen tevoorschijn en ik kon het niet laten dit tegen Marit te zeggen. Ze moest lachen. “In het echt zijn ze nog groter en mooier”, zei ik.

Door het zien van haar grote hangers en de al stijve tepels moest ik even gaan verzitten. “Mijn broek zit al een tijdje strak”, zei ik lachend, en bij het zien van deze jongens nu helemaal”. Marit moest ook lachen en zei als grap, “dan trek je je broek toch uit”. “Nou euh ik weet het niet of ik dat wel kan maken”, gaan we dan niet te ver?”, zei ik. Ze zei, “ja ik zit nu al half naakt dus we zijn al over een grens en jij heb alles nog aan dus kan je broek toch ook wel uit, verder gebeurt er toch niks, en kijken mag toch ook wel, of je nu een foto bekijkt of echt in principe maakt dat volgens mij niet uit”. Ik dacht even na over wat Marit net zei en stond toen op om vervolgens mijn riem los te maken en mijn broek uit te trekken. Mijn lul was nu goed te zien in mijn boxer en ik zag Marit er aandachtig naar kijken. “Zo dat voelt beter”, zei ik. “Zit je boxer ook niet te strak”, zei ze lachend. “Ja eigenlijk wel”, antwoorde ik. “Zal ik deze dan ook maar uit doen?”. Ja doe maar knikte ze met een grote grijns op haar gezicht.

Ik ging weer staan en schoof langzaam mijn boxer om laag. Daar stond ik dan, met een ontbloot onderlichaam en een stijve lul die gericht stond naar Marit. Marit ging er nu echt voor zitten en kwam met haar gezicht dichterbij. Haar schaamte had ze denkelijk opzij gezet en raakte behoorlijk opgewonden. Ik keek Marit aan en zag dat haar blik gericht op mijn lul was. ”Wat een lekker apparaat heb je zeg”, zei ze. “Op de foto’s zag hij er al lekker uit maar nu ik m zo voor mij zie hmmmm”. “Zou ik m even mogen vast pakken?”, vroeg ze. Ik vond het prima en liet haar toe mijn pik te pakken. Ik keek haar aan en zij keek omhoog naar mij. Ze pakte mijn lul met één hand beet en begon er zachtjes aan te trekken. Het voelde heerlijk en ik sloot mijn ogen om er zo nog meer van te genieten. “Zal ik mij maar helemaal uitkleden?”, vroeg ze ineens. “Ja doe maar, we zijn nu toch bezig dan trek ik de rest van mijn kleren ook wel uit”, zei ik. Ik hoefde alleen nog mijn shirt uit te trekken en ging toen weer zitten en keek aandachtig hoe Marit zich ontdeed van de rest van haar kleding. Ze knoopte haar broek los en schoof deze over haar brede heupen omlaag.

Alleen in haar grote slip stond ze nu voor mij en keek mij, met een rood aangelopen hoofd aan. Ik had ondertussen mijn stijve lul vast gepakt en wachtte vol verwachting toen Marit haar slip naar beneden trok. Ik bekeek haar hele lichaam en bewonderde vooral haar grote kale schaamheuvel met daaronder haar flinke gleuf, die al aardig open stond en waar de schaamlippen uit hingen en glommen van het vocht. Marit ging voor me zitten en zei: “Wat moeten we nu?”. “Pff euh ja ik weet het ook niet”, zei ik. “Waarvoor ik hier ben, de computer, is gemaakt en nu zijn we beide naakt”, lachte ik. Marit moest ook lachen en zei: “ik heb dit nog nooit gedaan zo alleen met een andere man”, zei ze, “en weet ook niet of we verder moeten gaan”. “Als mijn man dit zou weten schiet hij uit zijn slof”. “Dat zelfde geld voor mijn vrouw denk ik”, zei ik. We keken elkaar in de ogen en ik stelde voor nog maar even naar wat foto’s te gaan kijken, dat vond Marit een goed plan. Ze kwam naast mij op het bankje zitten en onze heupen raakte elkaar aan. We keken elkaar weer aan en lachte.

Ik selecteerde de hele map waar hun foto’s instonden zodat deze, als diavoorstelling, achter elkaar op het scherm getoond werden. Beeld voor beeld kwamen de heerlijke foto’s van Marit en haar man voorbij. Ik merkte op dat haar man klein geschapen was maar dat zijn pik wel dik was met lange voorhuid. Tijdens het kijken moest ik regelmatig even aan mijn pik trekken en zag ik ook dat Marit met één hand aan haar natte kut zat. Op het beeldscherm kwam nu foto’s voorbij waar Marit de lul van haar man aan het pijpen was. Ik vroeg haar of ze dat graag deed en ze knikte. “Ik vind het heerlijk om op de lul van mijn man te zuigen, doe dat het liefst heel lang tot hij klaarkomt in mijn mond”. “Wow”, zei ik, en begon wat harder aan mijn lul te trekken. “Mijn vrouw houd er niet zo van”, zei ik, “dat vind ik wel jammer want ikzelf vind het heerlijk als het gebeurt”. “Dat is zeker jammer en kan ik begrijpen”, zei Marit. “Als ik zo’n lul tot mijn beschikking zou hebben zou ik het wel weten”, lachte ze. “Haha, nou wat let je”, zei ik met een schater lach!

Zonder te aarzelen pakte zij mijn lul beet en begon er aan te trekken, stapte van het bankje af, ging op haar knieën voor mij zitten en nam mijn lul in haar mond! Luid smakkend en slurpend begon ze op mijn lul te zuigen. Wow wat kon deze vrouw pijpen zeg en ze ging als een wilde te keer. Het speeksel liep langs mijn lul langs mijn zak en druppelde op de grond. Hevige slurpende geluiden maakte mij nog geiler dan dat ik al was. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van deze ervaring en voelde mijn hoogtepunt naderen. Ik melde haar dat ik bijna ging komen. “Toe maar”, zei ze, “spuit maar lekker in mijn mond ik wil je wel eens proeven”. En direct spoot ik mijn zaad haar mond in. Schokkend en bevend spoot ik straal na straal mijn zak leeg in haar mond en zag ik Marit meerdere malen slikken. Ze bleef maar door zuigen en al smakkend en kreunend likte ze mijn slap wordende lul geheel schoon en keek ze mij aan. “Hmmmm heerlijk was dat zeg, en je smaakt ook nog eens lekker”, zei ze lachend.

Wordt vervolgd!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door TabooLover

Hallo.
Ik ben een 56 jarige man. Ik ben gelukkig getrouwd met een stevige, maatje meer vrouw. Ik geniet enorm van taboo verhalen zoals familie, hond, paard, oud, incest etc. Ik schrijf ook zelf verhalen en probeer deze hier dan te posten.
Ik geniet enorm van diverse verhalen hier die goed en mooi zijn geschreven, ga zo door.

Dit verhaal is 19775 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

14 gedachten over “Nooit gedacht! Deel 1”

Plaats een reactie