BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Judo training

Sinds zijn zevende was Denny gek op Judo. Hij las elk boek en keek elke film deze sport. Na het kijken van een video begon hij judoka’s na te bootsen. Hij oefende uren lang val technieken en het afrollen. Tot het punt dat zijn ouders hem aanmeldde voor judolessen toen hij in de 5e klas zat. Hij ging er vol voor. Hij trainde niet alleen voor judo maar ook werkte hij aan zijn conditie en bracht uren door in de gym om zijn kracht te trainen. Hij werd snel beter en werd gevraagd om deel te nemen aan wedstrijden. Denny werd club kampioen, won de regiobeker en nam deel aan landelijke wedstrijden. Zijn ouders dachten dat hij op de middelbare school zijn interesse zou verliezen en hij zijn focus zou verleggen naar de meisjes. Ze hadden het niet fouter kunnen hebben. Denny zou zijn jeugd keihard blijven trainen en hij klom op tot nationaal kampioen. Hij legde zijn studie toe op het lesgeven naast zijn judo. De 22-jarige Denny gaf les bij een lokale budo school. De nu 42-jarige Denny, inmiddels opgeklommen tot Sensie, gaf nog steeds judo naast zijn werk als leraar wiskunde. Hij had zich geen beter leven kunnen wensen.

Op een dag streed zijn groep beginners om op te klimmen van de witte band naar gele band. Hij feliciteerde ze allemaal hartelijk en hield ze vervolgens allemaal een toespraak over het werk dat nodig zal zijn om het volgende niveau te bereiken. Daarna sloot hij de les af met een traditionele buiging Bij de deur van de dojo wachtte hij zijn leerlingen één voor één op om de nieuwe band uit te delen en begroette ze met een high-five. Hij, sensei Denny zou die avond nog één leerling hebben. Een vrouw had hem gebeld en vertelt dat ze lang aan judo had gedaan maar was gestopt in verband met een zwangerschap en niet meer was gestart na een blessure. Ze was een alleenstaande moeder met een baan van 9 tot 5 en zou zich niet binnen zijn normale uren voor zijn lessen kunnen inschrijven. Ze had gevraagd om privélessen. Denny was altijd tegen privélessen geweest. Studenten trainen met andere studenten was de beste manier om judo te leren. Hij keek op tegen deze les. Hij at zijn broodjes, stretchte zich en deed zijn vast warm-up met push-ups, sit-ups en dergelijke.

Hij dacht na over de nieuwe leerlinge. Waarom had hij eigenlijk zijn eigen regel, geen privéles, voor haar verbroken? Haar stem was zacht en had een zachte kraak. Ze had vertelt dat ze het vaak te druk had om te trainen en dat ze niet voldoende motivatie had om alleen te trainen. Zijn judo lessen waren voor haar eigenlijk oude lessen, herhalingen. Eigenlijk wilde hij haar adviseren om naar een sportschool te gaan om sterker te worden en om dan terug te komen naar zijn dojo. Hij hoopte dat ze niet zou terugkeren naar deze eerste les. Veel herstarters zagen zijn lessen als een goedkope manier om in vorm te komen, omdat Denny niet veel rekende voor zijn lessen. De sensei had geen enkele reden om aan te nemen dat deze vrouw anders zou zijn, en toch was hij nieuwsgierig naar de vrouw achter de mooie stem. Hij besloot om haar als student te testen om te zien of het zin had om tijd in haar te investeren.

Denny keek van de klok naar de deur. Hij dacht dat ze te laat, of zelfs niet zou komen. Maar ze was nog net op tijd. Ze verbaasde hem, de jonge vrouw was iets te zwaar maar gezegend met een bloed mooi gezichtje. Een luxe en lekker lichaam en korte blonde lokken. Ze stelde zich voor als Chantal. Ze was kleiner dan gemiddeld, haar onschuldige blauwe ogen fonkelden toen ze hem een excuus gaf dat hij laat moest wachten op de bus van haar zoon. Ze beloofde dat het niet meer zou gebeuren en gaf hem het geld voor de les. Denny keek haar aan. Medium pak voldoende?” vroeg hij. Ze lachte. “Je hebt een kenners blik.” Hij schrok van haar reactie en gaf haar een judopak. Chantal ging de kleedkamer in om zich om te kleden en kwam later terug om de Sensei opnieuw te verbazen. Het witte judopak moest los te zitten maar Chantals lichaam was erin geslaagd om het strak te maken. Het leek alsof de kleding elk moment open kon springen. Hij twijfelde of ze een BH droeg. Iets wat voor vrouwelijke judoka’s verplicht is. Zou hij er wat van zeggen?

Ze leek niet ongemakkelijk met haar outfit en hij begon de les. Ze begonnen de warming up gevolgd door het stretchen. Hij vertelde haar dat ze hoog reikte met beide armen gestrekt. Door zijn bijna gesloten ogen bespiedde hij haar. De move onthulde haar weke buik haar brede heupen en een smalle taille. Vervolgens boog ze zich voorover om haar tenen aan te raken. Een diep decolleté werd onthuld met haar grote borsten die vrij hingen en zacht zwaaiden. Vervolgens duwde ze haar billen naar buiten, die duidelijk te zien waren in de witte karatebroek. Hij slikte twee keer en sprak schor. “Zou je volgende keer een sport BH willen aantrekken onder je pak?” Ze lachte. “Ik wist dat ik wat vergeten was. Maar mijn tieten waren nog maar een handje vol toen ik stopte en ik dacht dat het zonder wel kon…”

Denny voelde zijn geslacht reageren en probeerde de groei te remmen door aan zijn ex-vrouw te denken en met een ademhalingstechniek. Hij wist zeker dat ze zag wat ze hem aandeed. De les ging over op het herhalen van valtechnieken en afrollen. Chantal voerde ze uit maar het leek nergens op. Hij had het meerdere keren uitgelegd maar Chantal bleek een matige leerlinge. Hij deed de armworpen meerdere keren voor maar er kwam geen verbetering. Hij kwam met een idee en besloot haar fysiek te corrigeren. Hij liet haar links- rechts beenvegen en armworpen inzetten, hij gebruikte zijn armen en benen om haar lichaam in positie te brengen. Het ging allemaal goed totdat Chantal haar kont in zijn kruis duwde. De sensei kon haar kont voelen en zijn ademhaling stokte. Chantal rilde toen ze de harde pik tegen haar billen voelde.

Ze keek naar hem op waardoor haar jasje nog verder opende. Haar volle rondingen waren zichtbaar hij wist het zeker, Chantal droeg geen BH. Denny wist dat hij zich had moeten verontschuldigen en de les had moeten beëindigen. Maar hij besloot door te zetten. “Om te zien wat je nog aan vaardigheden hebt stel ik een gevecht voor.” Ze stonden tegen over elkaar, een groet en Mattee… Hij stapte naar voren en probeerde haar jasje te pakken. Chantal deed het zelfde, Sensei draaide weg en zijn jasje ging open. Iets waar anders een wedstrijd gestopt wordt. Hij zag een kans en dook omlaag en met een schouderworp wierp hij haar hoog op en ze landde op haar rug. Ze gromde toen hij boven op haar door en haar riem los trok. “Blijf van mijn tieten af… ze zijn erg gevoelig.” Steunde ze. Denny trok zich er niets van aan en hij greep ruw eerst naar de linker en daarna naar haar rechterborst. Ze glipte onder hem vandaan en werkte hem in de mat. Ze greep naar zijn kruis. Zijn harde pik leek in de weg te zitten toen ze over hem heen rolde om een nekklem aan te zetten. Hij wurmde zich los en verloor zijn jas.

Ze klemde zijn hoofd onder haar arm richting de mat. Hij voelde een warme, zachte, borst en likte het vlees. Ze gromde zacht. Denny greep haar broek beet in een poging los te komen. Ze verzette zich en een luid scheur geluid klonk. Haar greep verslapte en hij rolde om. Exact tussen haar benen. Hij zag dat de broek naar de haaien was en een zwart slipje toonde. Hij duwde zijn kruis tegen haar vrouwelijkheid en ze bood weerstand door haar benen te spannen en haar onderlijf op te bokken. Hij rolde over haar hoofd heen weg. Chantal nam een duik en eindige boven op haar leraar. Haar kruis raakte zijn harde geslacht. Een gevoel wat ze al jaren mistte. Denny trok haar jasje open en omlaag. Haar armen werden gevangen in de sterke stof. Ze kon geen kant op. Weer rolde ze over de mat. Ook Dennys broek was los geraakt en iets omlaag geschoven. Zijn stijve pik stak uit zijn sportslip. Ze zag het en wist dat ze zou winnen als de zou verliezen. Ze liet de sterke man het gevoel hebben te kunnen winnen. Ze greep een been en trok deze weg en met haar gewicht achter de move rolde ze weer om en greep hem beet.

“Geef je je over?” vroeg ze hijgend van inspanning. “Nooit bij een vrouw.” Beet hij haar toe. Hij greep een flard van haar broek en rukte er aan. Nog een scheur en hij had alleen maar stof vast. Chantal was alleen nog gekleed in haar onderbroekje. Ze duwde en trok en probeerde hem onder controle te krijgen. Zijn lichaam bokte en ze voelde zijn harde lul langs haar billen schuren. “Dat is gemeen!” kreunde ze, “Dat is geen judo.”

Het gevoel van die pik deed haar goed, ze had zich al heel lang niet meer zo hot en gewild gevoeld. De rol als alleen opvoedende moeder had het niet toegelaten. Ze rolden weer om en Denny lag half achter haar. De kop van zijn pik voelde ze tussen haar benen, dicht bij haar kut. Zou hij? Ze duwde haar bekken naar achteren, Denny ontweek. Hij had andere plannen. Weer rolden ze om. Chantal eindige expres op haar rug met de leraar tussen haar benen. Denny greep haar slipje beet en met een wilde ruk trok hij het stuk en gooide het weg. Haar schaamheuvel was glad geschoren. Hij wist dat hij gewonnen had en in plaats van zijn hand in triomf op te steken streelde hij met zijn eikel langs haar schaamlippen, ze was nat, kletsnat. Toen duwde hij de kop van zijn pik in haar schede. Ze gromde zacht. Denny maakte een hand vrij en duwde zijn broek nu naar zijn bovenbenen zo zijn lijf meer ruimte gevent. Hij keek haar aan terwijl hij zijn geslacht verder in haar duwde. Haar ogen draaide kort weg, ze bloosde en kreunde. Zijn vrije hand ging naar haar borsten. “Geef jij je over?” vroeg hij. Ze schudde haar hoofd van nee! “Jij krijgt mij niet zomaar, mannetje…” En ze trok hem om. Zijn pik gleed uit haar ze eindigde op haar buik met Denny opnieuw tussen haar benen.

Hij zetten zijn handen naast haar hoofd tegen haar schouders. Hij wrikte zijn bekken heen en weer en ze voelde zijn pik binnendringen. Met korte bewegingen begon hij haar te neuken. Chantal kreunde luid en genoot. De harde hete pik diep in haar kut, zijn sterke armen die haar opsloten en haar gevoelige borsten de tegen de mat werden geperst. Het gevoel seksueel aantrekkelijk te zijn had ze gemist. Ze was te druk met het moederschap geweest. De Sensei liet haar weer vrouw voelen. De spanning in haar liep verder op.

Hij begon de jonge moeder harder te neuken. Geen tijd te verliezen! Chantals ogen werden wit en haar lichaam schokte van een seksuele bliksem. Ze kreunde, haar schede trok samen om zijn stotende geslacht en ze kwam klaar. De judoka kon het niet langer volhouden en schoot zijn sperma in de kut van de alleenstaande moeder. Hij liet zijn lichaam op het hare zakken en zoende haar nek.

De twee waren doorweekt van het zweet en volledig buiten adem. Sensei Denny rolde van haar af en lag naast de door hem geneukte MILF. Hij vroeg wanneer ze de volgende les wilde. Chantal antwoordde simpelweg dat deze net begon.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 11678 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Judo training”

Plaats een reactie