BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn definitieve trouwring is te strak (1)

Mijn naam ik Erik 22 jaar, van Nederlandse afkomst, niet gelovig en ik ben als internationaal vrachtwagenchauffeur van maandag tot en met vrijdag van huis. Mijn vriendin Nadia, 21 jaar, van Marokkaanse afkomst, is gelovig opgevoed (islam) maar niet actief bezig met haar geloof en werkt als verpleegkundig assistent in het ziekenhuis. Wij zijn al 7 jaar samen en zijn er serieus over aan het nadenken om binnen kort te gaan trouwen samen. De eerste 2 a 3 jaar dat we samen waren vonden haar ouders het een probleem dat ik geen moslim ben maar inmiddels hebben ze mij geaccepteerd in de familie. Nadia wilde nooit uitleggen wat er was veranderd dat haar ouders mij ineens in de familie deden accepteren. Het enige wat Nadia altijd verteld was dat als wij zouden gaan trouwen wij geen traditionele trouwringen gaan kopen maar dat ik een definitieve trouwring van haar zal krijgen. Ze wilde nooit in detail treden over wat ze hiermee bedoelde dus ik maakte me hier geen zorgen over en zou het tegen die tijd wel zien.

Nu onze trouwdag steeds dichterbij komt word ik wel nieuwsgierig naar wat Nadia bedoelt. Komende week dan gaan we trouwen en we hebben inderdaad nog altijd geen ringen gekocht. We hebben besloten om onze bruiloft niet te doen op een van onze families traditionele manieren maar samen er wat leuks van te maken zonder ons aan alle verwachte verplichtingen te houden. We gaan ook pas 6 weken na onze bruiloft op huwelijksreis.

De avond voor onze trouwdag komt een tante van Nadia op bezoek. Nadia vraagt of ik 100% zeker met haar wil trouwen en of ik klaar ben voor mijn definitieve trouwering. Als ik vraag wat ze bedoelt krijg ik geen uitleg maar een glas met water en de opmerking: als jij met mij wilt trouwen dan moet je me nu vertrouwen en dit glas leegdrinken. Zodra je wakker wordt hebben we alle 2 onze trouwring en zullen we voor de rest van ons leven met elkaar verbonden zijn. Na al die jaren vertrouw ik Nadia blind en besluit ik haar glas met water in 1 keer op te drinken. Langzaam voel ik me suf worden en binnen een aantal minuten ben ik volledig vertrokken.

Zodra ik wakker word is Nadia haar tante weg, heb ik barstende hoofdpijn en flink dorst. Het is duidelijk dat ze me een of andere soort drugs heeft gegeven waardoor ik totaal out ben gegaan. Als ik op wil staan merk ik dat ik een trainingsbroek aan heb en dat mijn piemel net zo een bonkend gevoel heeft als mijn hoofd. Ik kan het gevoel niet plaatsen en heb dit nog nooit gehad dus ik trek mijn broek af om te kijken. Nog altijd onder invloed van de drugs reageer ik heel kalm als ik zie dat mijn eikel volledig bloot is, precies halverwege mijn piemel zit er een ring om mijn piemel. Ik besef direct dat dit mijn nieuwe en definitieve trouwring is en dat op deze plek mijn voorhuid is afgeknipt. Nadia en haar tante hebben mij zojuist besneden en het litteken wordt mijn definitieve trouwring voor de rest van mijn leven. Of ik nu wel of niet samen ben met Nadia ik zal altijd haar trouwring blijven dragen.

Redelijk versuft strompel ik naar onder waar Nadia op de bank zit te wachten. Ik merk direct dat ze zenuwachtig is voor mijn reactie. Door de drugs kan ik nog altijd niet goed mijn gevoelens uit en blijf ik heel kalm terwijl ik van binnen heel boos ben. Ik vraag Nadia waarom ze mij besneden heeft en waarom ze dit niet besproken heeft met ze. Nadia legt uit dat de enige rede dat haar ouders onze relatie goedkeurde dat kwam doordat zij tegen haar ouders had verteld dat ik mezelf zou laten besnijden voor onze trouwdag. En zij was ervan uitgegaan dat ik dit nooit zou doen en daarom heeft ze niks verteld omdat ze me niet kwijt wilde raken. Zonder enige emotie vertel ik haar dat ik heel boos ben op haar en dit ook echt niet had gewild. Ik vraag haar ook hoe het zit met haar ‘trouwring’. Nadia laat haar broek zakken en toont haar piercing die ze vanmorgen heeft laten zetten door haar clitoris. Dit is haar trouwring die ze speciaal voor mij de rest van haar leven bij zich zal dragen. Als we seks zouden hebben dan zouden onze ringen altijd dicht bij elkaar zijn was haar gedachte.
Ik ging terug naar bed om mijn kater en emoties te verwerken. Haar clit piercing was wel leuk maar vond ik totaal niet in verhouding met wat ze mij had aangedaan. Ik viel opnieuw in slaap en werd eigenlijk pas in de nacht voor het eerst wakker van een zeer pijnlijke erectie. Het leek alsof iedere moment mijn huid uit de klem kon schieten zo een strak en pijnlijk gevoel had ik mijn piemel. Mijn nacht was kort en pijnlijk en ik werd vaak wakker met een pijnlijke stijven piemel. Mijn gevoelige blote eikel scheurde de hele nacht langs mijn ruwe onderbroek waardoor ik de ene naar de andere pijnlijke erectie kreeg.

De volgende ochtend vroeg Nadia of ik nog altijd zeker wist of ik met haar wilde gaan trouwen? Ik vertelde haar eerlijk dat ik dit niet had verwacht en dat ik onze trouwdag wel iets aangenamer had verwacht. Ik wilde wel nog met haar trouwen want mijn voorhuid was ik nu al kwijt dus als we niet meer zouden gaan trouwen dan raakte ik 2 dingen kwijt waar ik veel van hield. Voor mij was het ergste leed nu toch al geleden dus het kon nog alleen maar beter worden. Ik vroeg Nadia hoe ik vandaag mijn dag dragelijker kon maken en vertelde van mijn pijnlijk erecties de afgelopen nacht. Nadia legde uit dat ik op dit moment weinig kon doen om mijn dagen dragelijker te maken:
– Mijn eikel moet wennen aan het bloot zijn en zal de komende maanden van zelf minder gevoelig worden en wennen aan de wrijving tegen mijn kleding.
– Daarnaast vond Nadia dat haar tante te veel huid door de klem heen had getrokken en was ze al bang dat ik pijnlijke erecties zou krijgen door de strakheid. Maar haar tante had haar moeder belooft dat ik absoluut goed en volledig besneden zou worden dus Nadia moest zich er niet mee bemoeien.
Ik vroeg Nadia of:
– De pijnlijke erecties minder zullen worden.
– En of onze late huwelijksreis zo gepland was omdat ze wist dat ik eerst besneden zou worden.
Nadia geeft eerlijk antwoord:
– Waarschijnlijk zal je strakke huid net zo normaal gaan aanvoelen als dat je blote eikel gaat doen achter een paar maanden maar dit zal tijd nodig hebben.
– Ik heb onze huwelijksreis inderdaad met opzet pas achter 6 weken gepland want dan zou je piemel genezen zijn en kunnen we hem op onze huwelijksreis lekker samen gaan testen.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9150 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn definitieve trouwring is te strak (1)”

Plaats een reactie