BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Strakke Anna

Dikke Anna kan niet tegen een grote pikDit verhaal is echt gebeurt en ik heb het meegemaakt toe ik via Lexa aan het daten was.
Na mijn huwelijk was ik een aantal jaren single en had veel wisselende sexcontacten

Ik leerde Anna kennen via de chat op de site en al snel wisselde we telefoonnummers uit.
Ze vertelde dat ze 49 jaar was en geen kinderen had. Ze had al lang geen partner meer gehad.
En ze had al bijna 10 jaar geen seks meer gekregen. Ze wilde het graag met mij proberen maar ze was wel wat huiverig. Ik merkte aan haar dat ze seksuele schaamte had en een beetje preuts was.
We woonden in dezelfde stad dus afspreken was makkelijk. Ze stelde zelf voor om in de middag een keertje koffie te komen drinken. Dat zag ik wel zitten en ik hoopte op seks on the first date.

Er werd gebeld en een vrouw stond op de stoep. Ze was niet opgemaakt en ze had een lange jas aan .
Haar haar zat in een staart en er zaten grijze plukken in.
Schuchter kwam ze binnen en ik zette koffie. Ik probeerde het gesprek over seks te laten gaan .
Maar ze antwoorde wat ontwijkend. Ik stelde voor om haar mijn huis te laten zien en we liepen door de benedenverdieping ik liep achter haar aan en zag dat ze een behoorlijk brede kont had met stevige boven benen. Haar borsten waren ook flink al zag ik daar door de dikke tui niet alles van.
Ik nam haar mee naar boven en liet haar alle kamers zien. Ook mijn kamer. Bij mijn bed aan gekomen ging ik erop zitten en trok haat langs me op het bed. Verlegen ging ze zitten en ik dacht: ik pak haar gewoon.
Ik probeerde haar te zoenen en ze antwoorde met een zoen terug ik liet mijn handen over haar borsten gaan en ze waren inderdaad erg vol.
Ik drukte haar achterover en ging half op haar liggen en ging verder met zoenen. Ik merkte dat ze er geil van werd en daarom ging ik verder op haar liggen.

Ik duwde haar benen uit elkaar en ging met mijn lul op haar kruis liggen.
Mijn lul was al half stijf en ik drukte hem stevig tegen haar kut aan. Zo liet ik mijn pik volledig hard worden en maakte neukbewegingen over haar broek. Ik vroeg haar of ze het lekker vond en ze zei zachtje ja…
Ik pakte haar vol bij haar tieten en kneedde de dikke tepels.
Toe trok ik haar recht op en trok de tui van haar lijf af. Ze had zware dikke tieten die in een beige BH hingen. Die maakte ik ook los en de uiers zwalpte tegen haar lijf. Ik zoog op de dikke spenen om haar op te geilen. Snel trok ik mijn T shirt uit en knoopte mijn broek los. Ik haalde mijn grote lul tevoorschijn en trok mezelf een beetje af ik liet mijn grote glimmende eikel aan haar zien en ze keer met grote ogen naar mijn paal. Ik trok haar ook haar broek uit en ook haar slip. Ze was een beetje mollig en had een bolle kut die geschoren was. Dat had ik niet verwacht.
Ik rook de lucht van haar kutje en dat was erg geil ik legde haar achterover om haar te gaan neuken.

Ze kreeg een beetje schrik en ze zei. Heb je een condoom? Ik zei dat ik die niet had want dat zat niet lekker. Maar ik stelde haar gerust dat ik gezond was en dat ze toch niet zwanger meer kon worden.
Ik pakte haar benen en trok ze iets omhoog . Met mijn eikel zocht ik haar natte kut op en duwde tegen haar glibberige ingang. Maar Anna drukte me met een hand van haar kut af en ze zei dat ze heel erg krap was en ze vond mijn lul nogal groot en dik. Ik zei dat ik voorzichtig zou zijn en drukte mijn lul dieper door maar haar hand hield me tegen. Ik begon haar ondiep te neuken en haar gezicht was in een kramp vertrokken. Ik zei dat ze me niet moest wegduwen, maar haar handje bleef er tussen.
Ik voelde dat mijn sperma eraan ging komen en probeerde mijn lul zo diep mogelijk in haar knellende kutje te persen. Maar dat lukte niet en al het zaad spoot vooraan in haar kut .Het was erg veel want ik had al lang niet meer geneukt. Ik trok mijn leeggespoten paal uit haar kutje en ging naast haar liggen. Ik vroeg wat er was en ze zei dat ze bang was van mijn grote pik. Ik vertelde haar dat hij niet kleiner zou worden en dat ze er maar aan moest wennen.

Na een paar dagen spraken we weer af voor seks en ik besloot dat ik haar deze keer wel diep zou neuken. We liepen naar boven en trokken onze kleren uit. Ik legde haar in bed en begon haar poes goed te likken . Ze rook erg sterk naar kut en smaakte een beetje zoutig. Mijn pik werd er staalhard van en ik pakte een beetje glijmiddel om mijn lul mee in te smeren. Ik ging op haar liggen en pakte haar bij haar polsen. Ze riep angstig dat ik voorzichtig moest doen . Mijn dikke eikel zocht haar kut op en ik gleed een stukje naar binnen. Ik voelde haar lichaam verstijven en ze riep zachtjes nee niet doen. Maar ik zei dat het gewoon zo hoort en langzaam drukte ik mijn dikke paal in haar nauwe gaatje. Ik voelde erg veel weerstand en ik perste door en voelde haar vagina open gaan. Anne kreunde iets van Aaauwww en dat wondt me erg op.

Met ferme halen begin ik haar te neuken en toen mijn volle paal er helemaal in zat pakte ik haar billen en trok ze omhoog. Zo kon ik haar nog dieper nemen en stootte helemaal door tot tegen haar baarmoeder. Mijn zaad voelde ik al opkomen en mijn pik werd keihard. Ik perste mijn eikel zo diep mogelijk in haar krappe kutje en liet mijn sperma spuiten . Ik kwam heel hard klaar en voelde wel 10 dikke warme stralen sperma in haar baarmoeder spuiten, Anna lag onder me en ving mijn orgasme op met haar brede heupen. Ik vroeg of ze het lekker vond en ze zei dat mijn lul toch wel heel groot was. Ik vroeg haar of ze nog vaker wilde en zei zei dat ze dat niet wist. Ze stond op en het sperma liep uit haar kut langs haar benen. Ze zocht snel naar haar kleren en trok ze aan. Ik zag dat het sperma door haar broek een kwam. En toen ging ze snel naar huis.

Ik denk dat ze het allemaal een beetje heftig vond en dat ze zich iets te hard genomen voelde.
En dat was eigenlijk ook wel zo want ik was vooral bezig geweest met mijn eigen genot en wilde kostte wat kost diep in haar kut spuiten.
Ik heb haar daarna nooit meer gezien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16656 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie